02 Eylül 2018

SARI KİTAP

De Ruiter Robin Livre Jaune ile ilgili görsel sonucu
Yazar: De Ruiter Robin 

Kitap: Sarı Kitap N ° 7 Dikkat! 
Dünyayı terör, Usame Bin Laden veya George W. Bush ile kontrol etmek isteyen var mı? ... 
Bu kitabı okuyarak bunu bileceksiniz! 
Yıl: 2004 

Dünya 11 Eylül 2001'den bu yana değişti. İlluminati açıkça vuruldu. İnsanları bu devasa sahnelemeyle vahşice kandırdık, insan duygularından yoksun kaldık. Yine de, giderek daha fazla insan ciddi sorular soruyor. Şu anda, genel halk için hala bilinmeyen gizli bir teknoloji kullanarak "sen ve ben" e karşı bir psikolojik ve biyolojik savaş var. Robin de Ruiter tarafından sunulan gizli bilgi burada size veriyoruz (11 Eylül 2001 gibi bir olayı böyle mükemmel bir şekilde nasıl sahneye koyabileceğimizi anlamak için birincil öneme sahip gibi görünüyor). Bir köle Hükümdarının varlığını ve çalışma tarzını biliyor. ya da MK Ultra tarafından programlanan bir adam kim? Hologramı kim bilir? 

Hollywood'da, arka planda bir ekranda görüntüleri yansıtarak filmler üretiyoruz. Gizli servisler hologramları geliştirmek için aynı süreci kullanıyorlar. Gizli bir teknolojiyi (vergi mükelleflerinin parasıyla finanse ettikleri) gerçek bir manzaraya yansıtabileceklerini kullanarak, örneğin bir evi, bir tankı, bir nesneyi açığa çıkarabiliyorlar.Uçan veya başka bir malzeme görünümü. Binlerce insan bu hologramı görüyor ve bunun gerçek bir nesne olduğunu düşünüyor. 

Bravo, akıllı bir manipülasyon, değil mi? 2002 yılında Alman televizyonu ve Der Spiegel dergisi, bilimsel olarak kontrol edilen uzaktan kumanda farelerini sundu. Mikroskobik bir çip yerleştirdiler ve bilgisayar tarafından kontrol edilebildiler. 

Yorumda, bir felaketin ardından gömülü olan insanları kurtarmak için kullanılabilecekleri, örneğin insanlığın iyiliği için. Mantıksal bir sonuç, bir insan organizmasına ve "abrakadabra" 'ya bir çip yerleştirebileceğimiz, vicdanının içine girebileceğimiz ve bir uçağı kaçırmak gibi, halktaki bir düşmanı öldürmek için ona emir verebileceğimiz. vb. 
(Bu, Boeing'i uzaktan kontrol edebileceğimizi söyledi). 

Orwell'in televizyonunda söylenen her şeye gerçekten inanıyor musun? Soru sormaya ve araştırma yapmaya başlarsanız, bazı şaşırtıcı şeylerle karşılaşırsınız. Kosova'da ne oldu, hatırlıyor musun?  Soykırım hakkında konuştuk, bu yüzden dış yardıma ihtiyacımız vardı.

 ABD Dışişleri Bakanı, dünyayı "Balkan kasabı" olan Siobodan Miloseviç'e haklı bir saldırı için hazırlamak için 100 bin kurbandan söz etti. Daha sonra ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan (Dışişleri Bakanlığı) yapılan bir raporda 4 bin 600'den fazla ölüm gerçekleşti. 

Bu arada, Lahey'deki Ceza Mahkemesinin iddianamesine bakarak, rakamları siyah beyaz olarak görüyoruz. Sadece 346 öldü. 

Tabii ki Amerikalıların yanlış olabileceğini söyleyebiliriz, bu da olabilir. Bu olaylar hakkında gerçekten ne biliyoruz? ABD Dışişleri Bakanının Rus meslektaşıyla görüştüğü söylendi. 

Yazdıklarımızla, bu bilgiyi dolaşıma sokuyoruz. Gerçekten tanışıp tanışmadıklarını biliyor muyuz?  Orada mısın?  Hayır, buna inanıyorsun, çünkü gazetede yazılıyor.

 Belki etkileyici fotoğraflar bile görmüşsünüzdür. İkinci Körfez Savaşı sırasında, bizzat teslim olan Iraklıların düşmanlık görüntülerinin başlangıcından hemen sonra gösterildiğini hatırlıyor musunuz? 

Daha sonra, bu görüntülerin on yıldır filme çekildiği öğrenildi. önce. 1991'de ilk Körfez Savaşı'ndan sokulmuş ve tarihlenmişlerdi. 

CNN 7 televizyon ağına kimin sahip olduğunu biliyor musunuz (CNN, 11 Eylül 2001'de tüm personelinin Dünya Ticaret Merkezi ofislerinde bulunmayan ağdır). Bu, gün geçtikçe yanlış bilgileri doğrulamaksızın yanlış bilgi veren insanları manipüle ettiğimiz şeydir. 

Bin kere tekrarlanan bir yalan aniden bir "gerçek" olur. Ama farkında ol, bin kez tekrarlansa bile, yalan bir yalan olmaya devam ediyor. İşte başka bir örnek ... (orada asın!) 

11 Eylül saldırılarının orijinal görüntülerine yakından bakarsanız (örneğin büyük bir ekranda), Boeing'in yeni görüntülere monte edildiğini görebilirsiniz. York ... 

Kuzey Kule'nin videosunda Boeing 7 bile yok ... Kanatları, burnu, vs özlüyor ... Çok komik ....? VEYA NO 777 Olayların sırası diğer videolarda olduğu gibi değildir. Biliyor musunuz, "burada ve şimdi" ... SİZİN, SİZİN ile eğlenmek için ne kadar kolay olduğunu Siz en açık bilgileri kontrol etmek için zamanınız yok. 

Bu dünyanın gerçek memurlarının isimleri ve örgütleri ile ilgili gizemi çözmek kolay değildir. Ama onların karakterine göre, onların duygulardan yoksun büyük suçlular olduklarını biliyoruz. Yasal sistemimize göre. milyarlarca yıl hapis cezasına çarptırılacaklar ve bu şeyleri açık bir şekilde konuşmak istiyoruz, çünkü sık sık saf ve hoşgörülü insanların görüşlerinde olduklarını gördük. haydutlar zafer kazanırken, iyi insanların cehennem bir hayat sürdüğü, kim bilmediği ise dünya hayatı olan gözyaşı vadisini geçtiği gerçeğinin kanıtladığı gibi, her şeyin baş aşağı olduğu bir gezegen. Şaşkınlığa uğramayın Dünya kendi içinde kötü değil İnsanların çoğunluğu ya Ama en yüksek liderler (aynı zamanda manipüle edilen politikacılar değil) inanılandan farklı bir hedefe sahipler. 

Bu Dünya üzerinde dünyaya gelmekle ilgili bilmeniz gereken ilk şey. Gerçekten bilmeniz gereken, İlluminati'nin "insan" olarak değil mi? ... belki Yetersiz hissetmiyorlar mı? ... ya da b'l'larda… Sağlığımızı önemseyen bir hükümetimiz olduğunu düşünüyorsanız, “sağlıklı” bir dünyada yaşamalıyız? Eğer polisin sipariş vermek için orada olduğunu düşünüyorsanız, “Sipariş nerede? "Kendi vatandaşlarını hedef alan polis memurları (bunun ne anlama geldiğini düşün!) Yeni" RADAR PISTOLS "ile ekipmanlarını uzmanlarca kontrol ettirmeleri gerekiyor. 

Farklı uzmanlar, radar dalgalarının kanserojen olabileceğini bulmuşlardır. Eğer sözde kiliselerin tek bir gerçek tohum yaydığını düşünüyorsanız, gerçekten safsınızdır. 

İlaç şirketlerinin insanları iyileştirmek için orada olduğunu düşünüyorsanız, bunun sizin hasta olduğunu düşünmenizden kaynaklanabilir.Bunun nasıl olduğu söylendi, çıplak gerçek oldukça farklı. 

Devlet psikiyatristlere ne kadar çok para verirse, o kadar çok insan akıl hastasıdır. Daha fazla doktor var, daha fazla hasta var. Daha çok polis var, daha fazla suç ve kabahat var. İstendi mi? Ne kadar fazla baskı yapıyorum ki, o kadar çok direnç görüyorum. 

Ben böyle bir kaos yaratıyorum. Kaos içinde zeki düşmanlarımı, geri kalanıyla, "aptal ve cahil" i yıkarım, kölelik sistemimi yapıyorum. Bu, Dünya gezegenindeki, Güneş'in 12 nolu etrafındaki projedir. 

Sen köleliğe indirgenen ruhların "hapishanesi" gezegenindesin. "Suçlular" ın elinde çılgın bir gezegen çizdiğimiz sonuç, bu dünyada resmen tanınan her şeyin mutlaka doğru olmadığıdır. Bu gezegende savaşılmakta olanlara daha fazla dikkat etmelisiniz. , kara bir propagandaya iftira attı ya da teslim edildi. Size bu şekilde şeyler söylemek zorunda olduğumuz için pişmanlık duyuyoruz, fakat bu düşünceler bu kitabı okumak için temel şartlar. Eğer bu zihniyete henüz ulaşmamışsanız, kitabı kapatın ve çöp kutusuna koyun {ödemeden önce} Seyahat ederken, izlerken, tekrar geldiğinizde kendi fikrinizi kendiniz yapın, teşekkürler Felix ve yazarlarının kolektifleri asla ne sağda ne de solda siyasetle meşgul olmadık, hiçbir dini gruba, mezhebe değil, düşmanımız yok, ne kurumlara ne de sapa, millete ve dinlere sahip değiliz. Bizim için, birisi olmasa bile rock veya klasik müziği dinlerken, ister bir punk isterse kravat takımında bir kadro olsun. Cinselliğiniz bizi ilgilendirmez, eşcinsel ya da lezbiyen olabilirsiniz. 

Bilimsel bir iddiamız yok ve bizim için önemli olan şey, SİYASİ DÜZELTME'ye göndermeyiz. 
Bunun anlamı: Yalan diline ihtiyacımız yok, ahşabın dilini kullanmak, istediğimiz gibi yaparız. 
Sizleri doğrulamayı beklemiyoruz. bilgileri. İyiyi, kötüyü ve tüm diğerlerini sevmek için çok uzun yollara gidiyoruz. 
Kendimizi gözlemci olarak gördüğümüz, yargılar ya da kınamalar yapmamaya çalıştığımızın açık olmasını istiyoruz. 

Okurlarımızı manipüle etmek veya belirli bir yönde eğitmek istemiyoruz.Medyanın size söylediklerine inanmayın, burada okuduğunuz şeye inanmayın. Biz bilgi aracılarıyız (başka bir şey değil). 
Size hiçbir şey kanıtlamak istemiyoruz. 

Çünkü tam olarak başkalarının yaptıklarını yapardık. "Hakikati", bazen solda, bazen sağda, yukarı veya aşağı, erkek olduğumuz gibi, 
(BİYOLOJİK ROBOTLAR) ve gezegen ile evrenin (ve diğer evrenlerin) varlık, hepimiz mantıksal "suçlu" ya da tüm "suçsuz". 

Bulmak için, size nadiren veya gazetelerde bulamayacağınız bilgileri sunmak için kendimizi belirledik. Kişinin kendi deneyim ve bilgisiyle bilincin ve algının değiştirilebileceğini düşünüyoruz. Birincil öneme ilişkin bilgileri saklıyorsanız nasıl bir karar verebiliriz veya verebilir misiniz? 

“Erkekler” artık diğer “erkeklere”, medyaya ya da kurumlara yetki vermeyecekleri günü bekliyoruz.Elbette, iyi bildiğimiz, herşeyi sizden daha iyi bilen uzmanlar var. Eğer katılıyorsanız, çok küçük oluyorsunuz ve manipüle olabilirsiniz. 

KABUL ETMİYORUZ! 
(Kendi uzmanlarımız var). Sahip olduğunuz daha fazla bilginin, olayları daha fazla sınıflandırabileceğine, - gerçek değerlerini vereceğine - özgürce, bilerek -, bağımsız hareket etmeye karar vereceğine inanıyoruz. 

Nihayetinde neyi temsil ediyoruz. Şey ... 
Umarım hiçbir şey unutmadım ... 

Oh evet, İtalyanlara, Almanlara, Fransızlara, Masonlara, Araplara, Yahudilere, Tanrı'ya, Şeytan'a karşı hiçbir şeyimiz yok. vb ...! 
Masonlar hakkında konuştuğumuzda, 
Freemasonry'nin birçok alanda kaydettiği ilerlemeyi sorgulamıyoruz. 

Önde gelen üyelerin bu grubun enerjisini (gücü) başka amaçlarla kullandığını açıklıyoruz. İyi adamlar bilmeden sömürülür. Biz de bir kült değiliz. 

Belli "sırları" kontrol etmek için seyahat ettikten sonra, bu Dünya ile ilgili bir şeylerin yanlış olduğunu keşfettik, sonra kendimizi kitap aracılığıyla ifade etme fikrini gelmek istedik. Uyarıları duyun ... 

İşler daha açık mı? Size bir şey garanti ediyoruz, bir kuantum fiziği açısından reenkarnasyonla yüzleşmek istemeyen, evrenin yasalarına göre, Asıl büyük manipülasyonu asla anlayamayacaksınız ... hatta birkaç kuşak boyunca süren zaman bile etkileyici. 

Bir bütün olarak manipülasyonu tanıyan (bütünsel bir düşünce) kaçabilir. 
Bizi bir kutuya koymak isterseniz basitçe: "Felix ve yazarlar grubu çılgın idealistler ..." ...! 

Ancak, emin, biz "çılgın" değil, ama idealist! Felix ve yazarların kollektifleri Şimdi size tanıtıyoruz ... 
ROBIN de RUITER, hakkında bilgi: "13 şeytani soy", 
(Yeryüzündeki sefaletin ve kötülüğün nedeni), 
"11 Eylül 2001" ". ...

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...