04 Haziran 2019

Vesveseler Pek Fazlalaştı


Vesveseler Pek Fazlalaştı
 -Selam es selame Rehberim. 
Sizinle bir şeyler paylaşmak istiyorum. Allah rızası için aydınlatır mısınız? (Biraz baştan başlayarak özetle anlatmak istiyorum) Rehberim, İlk zikrim olan “Ya latiyfun” zikriyle beraber güzel gelişmeler yaşamaya, Teheccüd, Kuşluk namazı kılmaya, nice güzel gelişmeler yaşamaya başladım. 

Gece 12-1 de vitr namazı kılar, yerime yatardım. Gece kuş gibi Teheccüd’e kalkar, tekrar yatar, sabah namazına kalkabilirdim. 2. zikrim “rabbi zidni ilmen.” 40 gününe doğru biraz ağırlaşma (yorgunluk gibi) yaşadım. Ama içimde daim aşk ve azim vardı. Şiirinizde de söylüyorsunuz ya “dünyaya bakışlarım değişmeye başladı”. Teheccüde bazen kalkamadım. (Ama Kuşluk ve vitri hiç kaçırmamaya çok özen gösterdim)

3.zikrim ” Rabbena atina min ledünke Rahmeten ve heyyi lena min emrina Raşeda Ya Raşid” ve “Kale Resulullahı sa. Ettaibu minezzembike.”. Seğirmelerim pek arttı, öyle ki 1-2 dakika da bir seyrimeler aldım.

4.zikrim ” La ilahe illallah” Teheccüd namazına pek kalkamadım. Yazılarınızı ve Lübbül Lüp yazısını 2-3 kez okudum. Dualarım “Allah’ım öğrettiklerinle beni faydalandır oldu”. Rüyalarım pek arttı, öyle ki bir gecede 3-4 rüya görmeye başladım. Bu zamanlarda yaşadığım bir durum var, daha önce anlatmıştım size. 

Bu durum 3. zikrimden sonra yavaş yavaş artmaya başladı. Yorgunluk gibi durum ise 2. zikirin sonlarında başladı. Abdest alırken, niyet ederken, sağ devri niyetinde, kamet getirirken sürekli geriden/ağırdan alıyorum. İçime sinmiyor oluyor vs. Abdesttim daha da uzun sürmeye başladı, çok defa yeniden niyet ediyorum. Aynı olay sağ devri ve zikir niyetinde de oluyor.

5. zikrim “Allahümme ehated minel envari min külli canibin”. 
Bugün bu zikirde 3. günüm. Rehberim hallerimi zikir zamanıma/sırasına göre anlatmaya çalıştım. 

Şu anki halim “Rüyalarım azalmaya başladı gibi. Abdesttim çok daha uzun sürüyor 10-20 dk. Abdest, namaz, zikir ve sağ devri niyetlerini 10-20 defa tekrarlıyorum. Vesveseler pek fazla. 
Yataktan yorgun kalkıyorum. Abdest almaya vesveseli düşüncelerle gitmeye başladım. 

Rehberim ilk zikrimde ben gece 2-3 defa kalkardım ibadet ederdim. Simdi ise yorgunum, tembelim. Vs. Amma elimden geleni yapmaya gayret ediyorum. Babam hacı arkadaşını (Hocayı) aramış;’’ bizim çocukta bir haller var’’ demiş. Hoca ” Üzerimde 3 Tane cin olduğunu ” söylemiş. 
Bir tanesi eskiden kalma, bir tanesini biri musallat etmiş.

Bir tanesinde nedenini babam unutmuş. 9 ayetel kürsi, Felak, nas okunacak demiş. 
Dün akşamdan başladık okumaya. Rehberim sağ devrini hiç aksatmadım. 
Öyle ki 3 defa Batında fırtına- yıldırım-şimşek durumları oldu. 

Sağ devri-efal yaptım. Şükür durum düzeldi. Namazlarım, zikrim, sağ devri hiç aksamadı Rehberim. Peki ya neden böyle oldu, nerden geldim bu duruma. Rehberim Allah rızası için aydınlattırmışınız beni. Biliyorum ki her şey Allah’tan. Rabbimin verdiği sıkıntıyı ondan başka giderecek yoktur. Sabır ediyorum. Dua ediyorum. Dualarınızdan ayırmayın beni Rehberim. 

Selam es selame-Selam es selame Muhammed can. 
Marifetullahta talip yol aldıkça hız artar, yol daralır, zorlaşır, yol kesiciler, daha kuvvetlilerden oluşur. Hız arttıkça direnç de artar. Bilinen bir gerçekliktir ki Cemalullah celalullah tarafından perdelidir. Hikmetin gereğiyle zorluklar giderek artar, elekten düşenler çoğalır. 
İşte gerçek mücahitler de böyle elenir /seçilir. Bu işin doğası böyledir. 

Sabır ve sebat gerektirir. Her hazinenin bir bekçisi vardır değil mi. En büyük hazine cemalullah ulaşmak değil mi. Öyleyse işlerin zorlaşmasından doğal ne olabilir. Efendimiz ilk döneminde herkesten kendini soyutlamak zorunda kaldı da ‘’Hıra’ya çekildi. 

Kendisinden yaşlı Hz. Hatice annemiz o yaşta dağın başında hizmet götürüyor, koşar adımlarla dağdan inerek çocukları ile evinin işlerine koşuyordu… Hıra mağarası ile Mekke arasını bir araştır. Günün şartlarını düşün, ayakta terlik, tepede yakıcı Arabistan güneşi, taşlar ve kum alev alev…

Ne kadar sürdü dersin o hal. Araştır. Ve sonunda zafer geldi…Cebrail ile vuslat ve ilk vahiy… OKU ! İnanılır gibi değildi…Evine koştu efendimiz, yol üzerinde yürürken Cebrail cümle semayı kaplamış bütün heybeti ile seslenmeye devam ediyordu. ”Allah seni şeçti ya muhammed” Evdekilere hiç bir şey diyemeden ‘’örtün beni, örtün’’ dedi. Tir tir titriyordu. Biraz duygudaşlık yap lütfen. Ve yeniden vahiy; ‘’ey örtüsüne bürünen, kalk ve uyar…’’ Muhammed can. Madem Hıran’a çekildin rabbine ulaşmayı istemedesin; Efendimizin hayatını okumuş olmalısın. Eğer yeniden yeniden okumadınsa bu yol sana zor gelir. Oku. Örnek al. 

O musallatlar için ise ayetle kürsiyi kendi ellerinle (veya herhangi bir ehil kişiye) temiz bir kâğıda kopya kalemle yaz. Kırtasiyelerde vardır. Islanınca mürekkebi suya karışır. Besmeleli yaz. Ve altına da 20 adet daha besmele yaz. Onu bir damacana suya koy ve o sudan içmeye başla. Kırk gün… 

Evde isen annene söyle hepiniz için ve yemekleri de o suyla yapsın. Su eksildikçe ilave et. Kırk gün içiniz. O süflinin veya süflilerin yanarak öldüğünü rabbim sana göstersin. Sağ devirlerinden asla vazgeçme. Her etki bir tepki yaratır, Aydetullah böyledir. Okuduğun ayet ve esmalar okuyanda ağırlık yapar. 

Çare olarak İnşirah suresini 11 kere sabahları ve akşamları oku. Ayrıca günlük namazlarında her iki rekâttan birinde de bu sureyi oku. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Her zoruluğun ardında bir kolaylık vardır unutma. Tekraren Rabbim yar ve yardımcın olsun. Selam es selame

CAMİU’L-USUL (Seyr u Sulûk Bölümü) Ahmed Ziyauddin Gümüş hanevî (KS)



TARİH


TARİH 

TARİH 1839-1939





TARİH 1839-1939

DAHİ DİKTATÖR A. M. Celâl Şengör



DAHİ DİKTATÖR 
A. M. Celâl Şengör

ATATÜRK VE DEMOKRATİK TÜRKİYE HALİL İNALCIK





 ATATÜRK VE DEMOKRATİK TÜRKİYE
HALİL İNALCIK

KAZIM KARABEKİR İSTİKLAL HARBİMİZ




KAZIM KARABEKİR İSTİKLAL HARBİMİZ

Damat Ferit Pasa Hukumetler

İMAM GAZALİ-Iki Madnun

GÜLİSTAN


KURTULUŞ SAVAŞI İLE İLGİLİ İNGİLİZ BELGELERİ. 3


KURTULUŞ SAVAŞI İLE İLGİLİ İNGİLİZ BELGELERİ....2


KURTULUŞ SAVAŞI İLE İLGİLİ İNGİLİZ BELGELERİ...1


GİZLİ BELGELERDE MUSTAFA KEMAL, VAHDETTİN VE KURTULUŞ SAVAŞI


GİZLİ BELGELERDE MUSTAFA KEMAL
VAHDETTİN VE KURTULUŞ SAVAŞI

YÜZ OKUMA SANATI


VÜCUTTA SEĞİRMELER (İHTİLACNAME)

Ä°lgili resim
VÜCUTTAKİ AZALARIN SEĞİRMELERİ 
(İHTİLACNAME)

Gün içerisinde zaman zaman, herhangi bir organımızda damarlarımızın alışıla gelmişin dışında hızlı hızlı attığını hissederiz. 
 Damar atmalarımız, Kalbimizin rikletinden meydana gelir. 
Kalp rikletinin değişmesi sonucu pompalanan kan, organlarımıza yeni bir sekte yaparak gider. 
Bedensel olarak normal olan bu hareketler, Ruhsal dünyamıza vermek istediği bilgilerle doludur. 
Kul ile Allah (c.c) arasındaki fiili irtibat hiç kesilmez.
Rüyalarımız'da bu fiilin sonucudur aynı seğiren yerlerimiz gibi. 
Rüyalarımız ve Seğirmelerimiz özel bir ilim ile tabir edildiğinde, bize verilmek istenen işaretlerdir. 

ALIN Sağ : Nişan, düğün, doğum günü kutlaması, eğlenceye işaret eder. eğlence ve sevinme zamanıdır. hayal kırıklığına uğratmaz kişiyi mutlu eder. bir takım kişileride sevincine ortak eder. sabahında iyi bir hayır-güzel haber vardır. 
 Sol : Önemli bir haber alınacağına çok sevince işaret eder. anne ve babadan iltifat,patronlardan terfi ve taltif beklenmedik bir sevgi daveti veya ikramiye çıkma ihtimali çoktur. 

 ARKA OMUZLAR Sağ : Hüzünlü bir olaya ve bunun getireceği sıkıntının hayatı etkileyeceğine işaret eder. hastamızın ağırlaşması-tahlil sonuçlarının kötü neticeleri -seyahatlerin yarıda kalması veya fiyaskoyla sonuçlanması vardır. dolayısı ile yürekler bayağı üzülür. 
 Sol : Keder ve gözyaşına işaret eder. bütün aya sirayet edecek bir sıkıntı bir psikoljik bozukluk-ayrılık-boşanma yada kırıcı birtakım sözler vukuu bulabilir. 

 AVUÇ Sağ ve solda : özlenen başarıya işaret eder. evlenme zamanıdır. genellikle yüzük takmaya sevgi davetlerine işaret eder. bu seğirme birkaç saat devam ederse çok güzel inanamıyacağınız sizi siyadesiyle memnun eden bir olay karşısında şaşırırsınız. 

 AYAK Sağ : Hüzünlü bir olay olacağına sadaka vererek hayra yönlendirmeye işaret eder. garip ama inanılmaz sıkıntı vardır. bir kaza, bir kötü habere açıktır ama. enerji çok kuvvetli olmadığı için minik bir sadakayla geçiştirme ihtimali kuvvetlidir. türbe ziyaretleride ziyadesi ile zulmetin dağılmasına vesile olur. Sol : Huzur ve neşenin yaklaştığına çok iyi bir habere. enerji yükselmiş 28 volta yaklaşmıştır güzel haberler sıraya girer.paranız gelir. barışmalar başlar hayat biranda güzel olaylara gebe hale gelir. 

 BAŞIN ÜSTÜ Sağ ve solda: başarının çok yaklaştığına işaret eder. terfi bekleyenlere müjdedir. yurt dışı bağlantılar harikadır. okuldan hep iyi neticeler çıkar. ameliyatlar ve tahliller çok güzel müjdelere sebep olur. sevinme zamanıdır. 

 BAŞIN ÖN KISMI Başarıya az kaldığına devlet adamları ve amirler tarafından önemli bir işinin hallolucağına delalet eder. mahkeme sonuçları rahatlatır. hacizler ertelenir. ödemeler kolaylaşır. kiracıların ev alma ümitleri başlar. çocuklar evlendirmeye müsait hale gelir. çiçek hediyeleri sıklaşır. hep gülümsersiniz. 

 BURUN Sağ : Üzücü eziyetli günler geldiğine işaret eder. kötü haberlere açık bir işarettir. sıkıntılar birden dışarı vurur. hayret verici terslikler başlar yorgun ve halsiz düşersiniz. ne yapacağınızı şaşırır vaziyete gelirsiniz. mutlaka yemeğe başlamadan tuz yalamak tuzla bitirmek çok iyi neticelere dönebilir. Sol : Beklenen başarıya, başarının paylaşmaya değer nitelikte olacağına işaret eder. toplantı ve bir yemek vardır. siyah renk her zaman başarı getirir. gümüş yüzük takmak unutulmamalıdır. en güzel yönü gözler çok etkilidir. iyi kullanmak ,anlamlı bakmak her işe yardımcıdır. 

 BOĞAZ Sağ : Beklenen paranın geleceğine sıkıntıların beklenmedik şekilde hafifleyeceğine işaret eder. artık zulmetin dağıldığına içinden çıkamadığınız işin kendiliğinden çözüldüğüne şahit olursunuz. kısa bir yolculuk ruhunuza huzur verir. enerjiniz 28 volt civarındadır titremeler gitmiş ağrılar hafiflemiş haldedir. Sol : Üzücü bir habere işaret eder. ölümler kara haberlere işarettir. işten atılmalara-ayrılıklara işaret eder. hassas bir dönemdir. ağlamalar olabilir. 

 BİLEKLER Çok iyi bir habere işaret eder. beklenen sevgili yada dost gelmiş süprizini yapmıştır. anne ve babanızdan gelen hayır ve dua. çözülmez görünen işlere ışık tutmuştur. yaşama sevinci artar letaifler renklenir vede içleri dolar. miğde problemi azalır-kaşınmalar azalır. rahatlama haftası başlar. 

BAŞPARMAK Sağ : Birilerinin, kendisinden borç para veya yardım isteyeceğine işaret eder. yükselirsiniz.paranız bereketlidir. arkadaşlar arasında sevilir ve sayılırsınız. pek anlam veremediğiniz kişiler size yakın olur. elinizden borç olarak paralar çıkar ama arkası hayır ve berekettir. Sol : Üzüntü ve kedere işaret eder. voltaj aniden düşmüştür tehlike sınırlarına yaklaşır. renginiz mavi ve sıkıntılıdır. her an birşey oluşacak gibi üzüntülü ve sıkıntılısınızdır. 

BÖĞÜR Sağ : Başarı ve çok hoş bir mutluluğa işaret eder. sevmek karşılık bulmak nişan yapmak yemeğe davet, aşk ilanı gibi şeyler yaşamaya hazırlıklı olmalısınızdır. herşey sizden yana ,enerji mükemmeldir. Sol : İhtiyaçları giderecek kadar para ve mala işaret eder. iş değişikliği , bir satış haberi şanslı bir zaman dilimidir. huzur bulacak haller meydana gelir sevinirsiniz. 

 BALDIR Sağ : Kutlamaya eğlenceye düğün ve nişana işaret eder. dahada ileri giderek sizi havalara uçuracak bir habere hazırlıklı olmanıza işaret eder. enerji 28 voltun üstüne çıkmıştır. çam kokusu çok iyi netice verir. tatlıdan uzak durmaya işaret eder. Sol : Kısa bir yolculuğa işaret eder. akraba ziyareti ömrü uzatır, kişileri sevindirir hakkınızda iyi duyumlar meydana gelir takdire şayan bir işe öncü olursunuz. bundanda ziyadesiyle memnun olursunuz. 

 BACAK Sağ ve sol : makam mevki ve paradır.çok güzeldir. eğer seğirme on seferden fazla devam ederse mutluluktan uçaçak haberler gelir. sağlık mükemmel olur. dertler biter. müthiş iyi gelecek gökkuşağı rengi sizi sarmalar. 

 ÇENE Sağ : Kutlama ve eğlenceye işaret eder. bir iş toplantısında yemekte doğum günüde size gereken önem verilir onore edilirsiniz. çok iltifat alırsınız. karamsarlık gider umutlar yarınlara taşınacak aceleciliktedir. 
 Sol : Çok güzel bir olayın olacağına işaret eder.... mutlaka doğuma yeni hayata işaret vardır. her türlü içsel hayaller sanki yaklaşır ve sizi kucaklar gülümsemeleriniz bitmez. 

DİL Sağ : Ters gidecek bir işe hüzün verecek bir olaya işaret eder. iş başvuruları olumsuz, bu anlarda imtihanlar-tahliller kötüdür, mutlaka bir fakiri bir öğün doyuracak kadar sadakaya ihtiyacınız vardır. zulmet başka türlü dağılmaz. 
 Sol : Çok iyi bir olay ve onun vereceği coşkuya işaret eder. yakın arkadaşlarınızdan biri evlenir veya doğum yapar. beklenen sevgi teklifi alabilirsiniz. sevildiğinizi hissettirirler. yıkılan umutlar tekrar yeşerecek demektir. 

 DUDAĞIN ÜSTÜ Sağ : Borçların ödenmesine bolluk ve berekete işaret eder. güzel enerji.solunum yollarında troid ve böbreklerden iyi sonuçlar. annelerin sağlığından iyi haberler gelebilir. kahve dokunur. acıdan uzak durmak ve dinlenmek gerekir. öğleye kadar yapılan her iş başlangıcı iyi sonuçlara gebe olur. 
 Sol : Sevinç neşe ve eğlenceye işaret eder. ya siz evleneceksinizdir ya okul bitmiştir, ya terfi vardır. yada çok güzel bir işe giriyorsunuzdur. 

 DUDAĞIN UÇ KISMI Sağ : Başlanılan işin hayırsızlığına vazgeçilmesi gerektiğine işaret eder. sizi aldatmaya müsait bütün şeytani insanlar etrafınızda pervane olurlar. kırmızı renk giyinen her insandan o gün şiddetle kaçın. 
 Sol : Ferah ve Huzura kavuşulacağına işaret eder. bir hediye,doğum haberi ve özel gayretinizin mükafatlanması vardır, hayır sizin için yarışır semalarda,bazen top atılması gibi sesler duyarsınız hayra alamettir. 

 DUDAĞIN ALTI Sağ ve Sol : Güven ve huzura işaret eder. bir el dokunur yüreğinize nasıl ferahlarsınız anlatılamaz. o karamsar kişi gitmiş sevgi ve umut dolu biri olmuşsunuzdur artık. kendi kendinizi kutlar hale gelirsiniz. 

 DİZLER Sağ : Üzüntülü bir olaya işaret eder. o gün mavi ve sarı renkten uzak durma zamanıdır. asla gümüş yüzük kolye kullanmayın. hediye kabul etmeyin. davetlere gitmeyin. zulmet hep fırsat kolluyordur. 
 Sol : Sevinmeye çoşkuya güzel bir habere işaret eder. size övgüler yağacaktır. ağzınızdan bal damlar sanki, bir göz göze gelme olayı vardırki içinizdeki gamı kederi söker atar. ruhunuz okşanır gülümsersiniz hayata. 

 DİZ ALTI Sağ : Uzunca bir yolculuğa işaret eder. böyle bir yolculuk olacaksa hayırdır. ama seyahetler tek numaralı koltuklarda olmalıdır. sakın sakın sarı renk giyinmiş birinin yanına oturmayın. akik taşı her enerjiyi hayıra çevirir. 
 Sol : Kederli bir olaya işaret eder. bu seğirme oldumu evinizden dışarı çıkmayın. zülmet çevrenizde kol gezer. üzerlik tohumu yakarak koklayın hiç birşey kalmaz. ve her şer savrulmuş olur. 

 EL BİLEKLERİ Sağ : Mal ve mirasa işaret eder. zamana yenilen rızk birden başkalaşır. letaifleriniz açılır. borçlar ödenmeye başlar. alacaklar gelir. gelecek bereketlere şaşırırsınız. 
 Sol : Taltif edilmeye yükselmeye girilen imtihanın başarısına işaret eder. her ne konuda hamleniz varsa herkesi ikna etme zamanıdır. o gün gayretli özgüvenli ve bakımlı olmalısın. ruhani insanlar arkanızdan duacıdır sevinç içindedirler. 

 ELİN SIRTI Sağ : Üzücü habere işaret eder. avuç içlerize ( elif-lam-mim) yazarsanız o üzücü haber yakınlarınıza vurmaz teğet geçer. bunlar her zaman manyetik dalgaların getirdiği zulmani yüklerdir. zayıf benlikleri arar dururlar. ellerinize yazdığınız harfler belayı hayra çevirir. Sol : Güçlük ve meşakkata işaret eder. elinizin sol üst sırtı atmaya başlayınca.mutlaka (rabbi yesir velatu asır,rabbi temmi bir hayır) deyin birde gül fidanı dikin saksıya inanılmaz faydadır. 

 GÖZÜN DIŞI Sağ : Birilerinin başarılarını kıskandığına ve nazar değdiğine işaret eder. bir tutam tuza 3 ayetel kursi okuyun ve yalayın o tuzu. hiçbirşey kalmayacaktır. Sol : İyi bir olaya ve arkasından gelecek huzura işaret eder. ya davet vardır,ya sevgililerin buluşması. yada kız çocuk doğumu her ne olursa olsun ruhunuz güzel gözleriniz ışıl ışıldır. mor renk bir mendil o gün elinizden düşmesin. 

 GÖZ BEBEĞİ Sağ : Sıkıntı üzüntüye işaret eder. tek güzel çaresi işaret parmaklarınızı kendi tükürüğünüzle hafifçe ıslatın ve göz kapaklarınıza sürün. şerler hayıra beddualar ,beddua edenlerin kendine döner. korunursunuz Sol : Çok sevinilecek bir olaya işaret eder.enerji had safhada. göz güzelliğiniz farkedilir durumda. adınız her gittğiniz yerde konuşulmaktadır. güneşi sağınıza almamaya dikkat edin.gün güzel gelecek her olay sevinç yumagıdır. 

 GÖZ ALTI Sağ : Dostluk ve vefaya işaret eder.aranan istenen şey artık yaklaşmış hissedilen duygular her yönden açığa çıkmıştır. çalışanlar amirleriden eşler birbirinden herşeyi isteyebilirler le Sağ : Hüzünlü bir olaya işaret eder.bizatisudur denilen göğüs boşluğuna yüzük parmağınızı hafifçe bastırıp.Allahım vekilim ve kefilim sensin demek lazımdır.esmer bir fakir kız çocuğunada ufak bir sadaka verip 'amin' demesini istemelisiniz.çok etkilidir. Sol : Sevinçli bir olaya işaret eder.sılada olanlar gelir. beklenen doğum gerçekleşir. terfi ve iş teklifi sonuçlanma sürecine girer.fesleğen bitkisiyle tema kurmak ve koklmak beynin edbirine neden olur. gün güzeldir. 

 GÖBEK Sağ : Üzücü bir olaya işaret eder.göbeğin sağı seğirdimi epeyi zorlu bir tehlike var demektir.o gün şeker ve kalp broblemleri olanlar dışarı çıkmasınlar.çıplak ayakla topraktan güç alsınlar. Sol : Huzur ve neşeye idare eder.göbeğin solu ise.15 saniye nefesi tutma ve arkasından hemen 3 kere yutkunma tüm enerjinin içerisinde kalmasını sağlar.buda gün boyu devam eder. rahatlar ve huzur bulursunuz. 

 KAŞ Sağ : Yakın dostluk ve onun getireceği aşk ve sevince işaret eder.kaş seğirdimi mutlaka manevi bir olay iyi bir dost.çok güzel yeni dostluk arkasından akşama rast gelecek şahane bir buluşma bekleyin. Sol : İyi bir karar verildiğine hayatın yeni bir düzene gireceğine işaret eder.bu seğirmede semalardan tekrarlanan adınıza bir dua vardır.mutlu olun.bir türbe veya inandığınız bir manevi insana ziyaret veya sevgi dolu birkaç kelime yürek ilacıdır. 

 KAŞIN ORTASI Sağ : Zevk eğlence ve güzel bir aşka işaret eder.burada aşırı bir kandırma ve şeytan vardır. hem güzeldir hemde temkin gerekir. ama yeşil bir renk ile beraber siyah ton elbiseler kötü enerjiye kalkandır.dikkat ederseniz nazara uğramadan güzel geçer.
Sol : Üzüntüye işaret eder.kaşlarda her yöne giden enerji ve uyarı vardır. dikkat ister.karşılaşılan insanların sol tarafında durmak gerekir. aya ve güneşe bakmamak gerekir. 

 KULAK Sağ ve Sol : İnanılmaz ve beklenmedik güzel bir habere işaret eder.hemen birkaç adet zeytin yeyin ve arkasından hamdolsun deyin ki e vitamini kalp perdesini güzel açsın haber acele gelsin. hayır devam etsin. 

 KOL PAZULARI Sağ : Bol paraya işaret eder.nazara karşı korunacak ne varsa bildiğiniz onu mutlaka yapın.bir yetim başı okşayın.mutlaka sevinirsiniz. Sol : İyi bir iş başarı makam ve mevkiye mahkeme sonucunun iyi olacağına işaret eder.işte bu seğirmede çok hayır vardır.baş parmakları kaldırıp kulak memelerine değdirip (Allahu ekber) demek sırrın sırrıdır. varsa elleri yağmur suyuna sokmak çok faydalıdır. 

 KOLLAR Sağ : Beraber çalışılan insanların kendisini çekiştirdiklerine işarettir.nazar seğirmesidir. zulmet çoksa hastalanırsın baş ağrısı artar. böbreklerde ağrı olabilir. korkuya gerek olmadan bir gül yaprağını ağrıyan yerlere sürmek ve güneşe asla yüzünü dönmemek gerekir. Sol : Yapılan işin fiyasko olmasına başlanmış yeni işin hayırsızlığına işaret eder.iyi bir tevbe.iyi bir sadaka gerekir.tırnaklarınıza zeytinyağı sürmelisiniz.inşaallah fiziki beden daha fazla üzüntü vermeden herşey atlatılır. 

 KARIN Sağ : Özlenen dostluk ve sevgiye nişan ve düğüne işaret eder.güzel bir seğirme mutlu olmamak için sebep yoktur.tüm letaifler ve yardım kapıları açıktır. dua ve istek zamanıdır o anı nimet bilin.bilinçli olun herşey çok güzel olur. Sol : Neşe ve kutlamaya işaret eder.yukarıdaki yapılması gerekenlerin aynısı bu seğirme içinde geçerlidir. çok hayır demektir. 

 KASIK Sağ : Cinsel arzulara işaret eder.sağlık ve huzura delalet eder. mutlu bir gün işaretidir. Sol : Kısa bir yolculuğa işaret eder. çok önemli işaretler vermez günün güzel ve rutin geçeceğine işaret eder. 

 KARIN ARKASI Sağ : Bol paraya işaret eder.miras ve ikramiye işaretidir. borçların ödenmesi için hazırlanan sebeplerdir. ama çanta çalınma,ufak yangın,cam kırığı tehlikelerinide yanında taşır. dikkatli olmak lazımdır. Sol : Boşanma ve ayrılığa işaret eder.ömrün üçte bir demektir. bu seğirmeden sonra 3 şansın kaldığına iyi düşünmek gerektiğine işaret eder.vede bir manevi insandan iyi bir dua talep etmek gerekir. 

 MEMELER Sağ : Çok başarılı iş ve onun getireceği bol paraya işaret eder.her hayrı üzerinde toplar. çok güzel yeşil enerjidir. hangi istek ve teklifinin varsa bu seğirme gününde yapmaya gayret ediniz. Sol : Sevinçli bir olaya işaret eder.fırtına arkasından gelen ama beklenmeyen bir sevinçtir. kalabalığı sevmek. iki veya en fazla 3 kişilik bir paylaşıma ve kutlamaya işarettir. nazrıda vardır. rahmetide.bu seğirmeden hemen sonra size ilk bir söz söyleyenin ilk kelimesinin içinde n harfi varsa çok sevinç (z) harfi varsa nazar getirecek demektir. 

 MAKAT Sağ : Beklenen paranın geleceğine işaret eder.rahatlık ve kolaylık işaretidir.özellikle toplantı ve yemeklerde faydası olur. dikkat çekersiniz. Sol : Yolculuğa işaret eder.fakat yolculuklara 11:00' den önce çıkılmamalıdır.koltuk numaraları çift olmalı seyahetlerde akik taşı bulundurmalısınız.  
ORTA PARMAK Sağ : Üzüntülü bir olaya işaret eder.kırıcı bir söz duyarsınız ama yanılmışlardır özür dilerler.pişman olurlar.ufak geçici bir tahlilden şüphelenirsiniz ama sonuçlar olumludur.sadece ruhunuzda nedensiz bir sıkıntı başgösterir. Sol : Neşeli eğlenceli bir olaya işaret eder.bir senedir tasavvur ettiğiniz hayalinizdeki olaylardan herhangi biri artık kalben yaklaşmıştır.nişan vardır.sevgi daveti vardır. akraba düğünüde olabilir. 

 OYLUK Sağ : Güzel bir olay olacağına çok sevinmeye işaret eder.çok şey yoluna girer.sevincinizi paylaşırlar.sizi kutlarlar.cıvıl cıvıl olursunuz. ruhi sıkıntılar inşaallah bu işaretle son bulur. yeni bir tanışma,yeni bir rehber sizi çok farklı mutlu eder. Sol : Doğum ve müjdeli bir habere işaret eder.aile içi özel bir haberin mutluluğuna işaret eder.hazırlıklı olmanızı,şükretmenizi,şahsi teşekkürlerinizide unutmamanızı hatırlatır. 

 ŞEHADET PARMAĞI Sağ ve Sol : Beklenmedik bir olay ve onun getireceği şaşkınlığa işaret eder....bu şaşkınlıktan kasıt çok iyi bir dost yardımıdır.bunu hiç beklemezsiniz. yada birine çok yaklaşmadır.şaşkınlığınız hayrete dönecek dereceye gelebilir.mavi renkten uzak durun bu anda gümüş bir şey üzerinizde bulundurursanız etkisi kolay kolay gitmez.akılcı davranarak sizi mutlu edecek sona gidebilirsiniz. 

 SERÇE PARMAĞI Sağ : İyi bir makam yükselme ve taltife işaret eder.her zaman yapılan iş ile ilgili güzel haberdir. bu serbest işte olabilir. birinin yanında çalışıyorsanızda iyi bir neticenin güzel işaretleri verir. Sol : Üzüntüye işaret eder.bu durumlarda mor ve sarı renkten çok uzak durun..güneşe karşı yürümeyin.sağ elde mavi yüzük bulundurmayın.bu durumlarda mutlaka tevbe ve dua edin. 

SIRTIN ORTASI Sağ : Yolculuğa işaret eder.uzun yolculuk, genelde yurt dışı seyahet işaretidir.yalnız gidilmemesi gereken seyahatlere işaret eder. tek başınıza yaparsanız biraz zulmeti vardır. hırsızlık veya bir şeye çarpma,düşme yaşıyabilirsiniz. Sol : Miras ve bol paraya işaret eder. 

 TOPUK Sağ : Para şans kısmet demektir.bu işaret çok kıymetlidir.mutlaka bu işaret gelince geri dönülmez bir şans ve rızkın size ulaşacağına işarettir. kısmetiniz artık sizindir. Sol : Yolculuğa işaret eder.kısa yolculuk işaretidir.kırmızı renge meyillidir. birkaç nar tanesi yenerek yola çıkılırsa çok hayırlı olur. 

 YÜZÜK PARMAĞI Sağ : Makam ve Mevkiye işaret eder.bunun yanında tanışma ve anlaşma işaretidir. makamdan kasıt iyi bir eş iyi bir patron iyi bir ilim yoludur.sonunda iki kişilik bir sevinçtir. Sol : Gam keder ve üzüntüye işaret eder.bu durumlarda eğer sağ elinizde herhangi bir takı varsa hemen sol elinizle değiştirin.gümüş madeninden uzak durun.yaklaşan zulmetin çabuk dağılmasına yardımcı olur. 

 YUMURTALIKLAR Sağ : Sağlıklı doğum haberlerine işaret eder.tanıdık çevreden alacağınız kız çocuk doğum haberlerine işaret eder genellikle. böyle doğumu yakın tanıdığınız varsa bu müjdeyi verebilirsiniz. Sol : Üzüntü ve kedere işaret eder.ama işaret soldan gelirsede çok şeyden kaçınılmalı özellikle uçak yolculuğu asla yapılmamalı karadan bir yola gidilecekse çok dikkat edilmeli zarurriyet yoksa bu işaret alındığında yola çıkılmamalıdır. 

 YANAK Sağ : Çok hayırlı olayların başlangıcına işaret eder.sevgi,aşk,okul bitirme,araba alma işaretlerine delalet eder.her hamleye uygun bir zamandır.iyi değerlendirmek gerekir. tam ortaklık zamanıdır.herşeye bu işaret alındığı zaman girişmenin sonu çok hayırdır. Sol : Sıkıntıların hafiflemesi borçların ödenmesine işaret eder.sıkıntıları giderici,bir dostun yardımı.yanlış bir karardan dönme,borca girmeme alınacak bir şey varsa ertelenme işaretidir. 

 BURADA YAZILMAYAN VÜCUT UZUVLARININ SEĞİRMELERİ ÖNEMLİ BİR İŞARET VERMEZ DOLAYISIYLA TEVİL GEREKTİRMEZ.

Esma-ül Hüsna

  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Allah, Allah… diyerek Ya: Yardım isteme, aman ve ah gibi medet talep etmeyi ifade eder.
    Günlük zikir sayısı: 1.000
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi Sonrası
    Dünya ve Ahirette Allah’ın sevgilisi olmak için okunur.Farz namazlarının ardından 100 defa Ya Rahman ismini zikreden; Allah’ın rızasını kazandığı gibi, Allah’ın nimetleride ona sunulur.
    Günlük zikir sayısı: 298
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Maddi ve Manevi Rızıklar için okunur.5 vakit namazlarının sonunda Ya Rahim ismini 269 defa okuyanın ahlakı düzelir. Rızkı ve bereketi artar. Hastaysa şifa bulur.
    Günlük zikir sayısı: 258
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi Sonrası
    Emir sahibi olmak, maddi ve manevi güçlü olmak için okunur.Sabah namazının ardından 121 defa Ya Melik ismini zikreden fakirlikten kurtulur. Bu ismi her gün okumaya devam edenler bazı sırlara vakıf olurlar.
    Günlük zikir sayısı: 100
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Günahlardan kurtulmak ve kalp temizliği için okunur.Günde 100 defa okuyan kalbin manevi hastalıklarından kurtulup, insanlar arasında sevilen, saygı duyulan kişi olur. Vesveseden kurtulur. Şeytanın hilelerinden uzak olur.
    Günlük zikir sayısı: 170
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Korkulan her şeyden korunmak için okunur.Hasta üzerine 121 veya 161 defa Ya Selam ismi okunursa hasta iyileşme gösterir.
    Günlük zikir sayısı: 131
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Kötü hastalıklara düşmemek için okunur.Her gün sabah namazının ardından 167 defa Ya Mü’min ismini zikreden sıkıntıya düşmez.43 gün, 5 vakit namazların ardından, 136 defa Ya Mü’min ismini zikreden arzusuna kavuşur.
    Günlük zikir sayısı: 136
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    İnsanların düşüncelerini anlar korunur.Günde 100 defa tenha bir yerde okuyanın kalbi nurlanır. Günde 145 defa okuyan bela, musibet ve düşman şerrinden korunur. İlim ve imanı artar.
    Günlük zikir sayısı: 145
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Düşmanlara galip gelmek için okunur.kendini insanlara sevdirir. İşi ve istekleri geri çevrilmez.40 gün sabah namazından sonra 40 defa okuyan fakirlikten kurtulur. Kimseye muhtaç olmaz.
    Günlük zikir sayısı: 94
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    İstek ve arzuların olması için.Ya Cebbar ismini 21 defa okuyan zikreden kişiye bütün insanlar itaat edeler, o kişiye kötülük yapmaya cesaret edemezler. Ya Cebbar ismi bir düşmanın helakı için 206 defa okunur.
    Günlük zikir sayısı: 206
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    İzzete ve refaha nail olmak için okunur.Her gün sabah namazının ardından 664 defa Ya Mütekebbir ismini zikreden itibarlı olur. Her gün müşteri saatinde 262 defa okuyanın bereketi artar.
    Günlük zikir sayısı: 662
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    İşlerde üzüntüden ve sıkıntıdan kurtulmak için okunur.Çözülmesi zor olan bir işi olan kişi; kıbleye yönelip 5115 defa Ya Halık ismini zikredip, işinin çözülmesi için dua ederse işi halolur.
    Günlük zikir sayısı: 731
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    İşinde Başarılı olur, şöhret bulur.Ya Bari’ ismini 7 gün 100 defa okuyan selamete erer ve afetlerden korunur. Günde 213 defa şems saatinde okuyan; düşmanlarını yener, feraha erer ve zihni, aklı gelişir. En az bir sene okumaya devam eden şifa verir.
    Günlük zikir sayısı: 213
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Ya Musavvir Maksat ve merama ulaşmak için.Ya Musavvir ismini 365 defa hergün okuyan ruhanilerle irtibata geçer.Günde 336 adet okuyan kişi düşmanını dost yapar. Bir istek veya arzu için okunursa okuyanın arzusu gerçekleşir.
    Günlük zikir sayısı: 336
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Cuma namazından sonra 100 defa devam eden günahlarından afolunur .Rızkında bereket malında ve evladında hayır bulmak isteyen günde 70 kere "Estağfirullahi innehû kâne Gâffaru" diye zikir ederse muradına erer. Gizli şeylerin esrarına vakıf olur.
    Günlük zikir sayısı: 1.281
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Zalimleri kahretmek için.Ya Kahhar ismini her gün okuyanların kalbinde dünya sevgisi kalmaz. Nefsine yenik düşmez.
    Günlük zikir sayısı: 306
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Sıkıntısız borçsuz bir hayat için okunur.Dua edilirken 7 defa zikr olunursa duanın kabulune vesile olur. Zeka ve anlama güçlüğü olanlara yazılarak içilirse faydası olur.
    Günlük zikir sayısı: 14
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Bolrızıklı ömür için okunur.Her sabah namazından sonra 308 defa Ya Rezzak ismini zikredenin rızkı artar, maddi sıkıntıları sona erer.Kötülüklerden ve fitnelerden korunmak için sabah namazı vakti girmeden evin dört tarafına 10ar defa Ya Rezzak ismi okunur
    Günlük zikir sayısı: 308
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Maddi manevi hayırlar için okunur.Darlık ve sıkıntı çekmez.Sabah namazlarının ardından sağ elini kalbine koyarak 71 defa okuyanın kalbi temizlenir.
    Günlük zikir sayısı: 489
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    İlim zenginliği için okunur.Herşey ona beyan olur.Gizli sırlara vakıf olur.
    Günlük zikir sayısı: 150
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Zalimin zülmünden kurtulmak için. İki ay günde 10.000 defa okuyana bazı sır perdeleri açılır.
    Günlük zikir sayısı: 903
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    İşlerin büyümesi mal ve paranın bereketi için okunur.Hergün sabah namazından sonra 72 defa Ya Basıt ismini zikredenin rızkı bollaşır.Sıkıntılarından kurtulur.
    Günlük zikir sayısı: 72
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Herhangi bir Murad için 500 kere ya da 3 gün oruç tutup 70 defa Oku.Kötüden ve belalardan korunmak için okunur.Okuyana düşman saldıramaz. Cin, şeytan ve insan şerrinden korunur. Bu isim; korunması için, neye okunursa, o şey muhafaza olur, korunur.
    Günlük zikir sayısı: 1.481
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    İnsanlar arasında ve işinde yükselmek için okunur.Fakirlikten ve zalim şerrinden muhafaza olur.Rızkı ve derecesi artar.
    Günlük zikir sayısı: 351
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Fakir ve zelillikten kurtulmak için okunur.Mahlukata karşı heybetli görünür. Kimseden korkmaz.
    Günlük zikir sayısı: 117
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Düşmanları zelil etmek için, Ya Muzill ismini zikreden kişiye, istediği düşmanını Allah zelil kılar. Düşman ve zalim şerrinden emin olur, korunur. Düşmanını hezimete uğratır.
    Günlük zikir sayısı: 770
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Ya Semi Duaların kabulu için okunur. 7 gün oruç tutup, halvete girerek Ya Semi ismini zikreden ulvi ruhların sesini işitir.
    Günlük zikir sayısı: 180
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Ya Basır Acziyetin kalkması için okunur.Ya Basır ismini her sabah 302 defa zikreden gizli husus ve hadiseleri öğrenir. Ya Allahü Ya Basır isimlerini zikredenin içi temizlenir. Allah’ın rahmetini kazanır. Gözleri nurlanır.
    Günlük zikir sayısı: 302
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Ya Hakem ismini zikredenin içi, alemin sırlarıyla dolar.Haklı davasını kazanması için okunur.Allah katında mertebesi yükselir. Eşyaların sırrına vakıf olur. Anlama ve kavrama gücü artar.
    Günlük zikir sayısı: 68
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Ya Adl Adaletli olmak için. Gece yarısından sonra 104 defa Ya Adl ismi zikredildikten sonra bir zalime beddua edilirse; o zalim perişan olur.
    Günlük zikir sayısı: 104
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Ya Latif ismini zikreden huzura kavuşur, her şeyde başarılı olur. Maddi durumu düzelir. Hasta olan iyileşir. Dileklerin olması, kısmet ve rızık için Okunur.Günde 16641 defa okunması tavsiye edilmiştir .
    Günlük zikir sayısı: 129
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Ya Habir ismini zikredende ruhaniyet kesbeder, eşyanın sırrına vakıf olur. Hafıza ve idrakin genişlemesi için.Rüyasında istediği şey hakkında bilgi alır.
    Günlük zikir sayısı: 812
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Halim ismini zikreden arifler zümresinden olur. Merhametli ve sözü geçen bir kişi haline gelir. Dünyayı bırakıp, tâata yönelir. Ahlak ve hılim / huy güzelliği için okunur. Ekin ve meyvelere okunursa bereketi bol olur.
    Günlük zikir sayısı: 88
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Hasta olan kişiye 1010 kere okunursa şifa bulur Bi'iznillahi Teala.Hastaysa şifa bulur. İnsanlar arasında itibarlı olur, şerefi yücelir. İstek ve arzularına kavuşur. İşlerinde başarıya ulaşır. Yüksek mertebelere ulaşır.
    Günlük zikir sayısı: 1.020
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi sonrası
    Günahların affı, kötü ahlakı bırakmak için okunur.Bir kağıda 3 kere Ya Ğafur, Ya Ğafur, Ya Ğafur Yazılıp musk ayapıp boyuna Takılırsa ya da bu kağıdı yutsa dertten kurtulur Bi'iznillahi Teala.
    Günlük zikir sayısı: 1.286
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Geçim Darlığı ya da gönül Darlığı olan Ya Şekur ismi şerifini 41 kere suya okuyup içmelidir. Talihin açıklığı, bol rızık için okunur.
    Günlük zikir sayısı: 526
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Aliyy ismini zikreden kişi hor görülmez, onu gören herkez sever, sayar. Zilleten kurtulmak ve ilim için.Sözü dinlenir. Sözü dinlenir. Ahlakı düzelir, hikmetli konuşur. Kısmeti açılır, kötü huylarını bırakır.
    Günlük zikir sayısı: 110
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Kebir ismini zikredenin ilmi ve bilgisi artar. İnsanlardan hürmet görür. Onu görenler, ondan çekinir. Yüce mertebelere erer. Borçlu kişiler günde 1000 defa okurlarsa borçlarını ödemeye muvaffak olurlar. Hürmet görmek için okunur.
    Günlük zikir sayısı: 232
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Hergün 10 ya da 16 kere okuyana hiçkimse zarar veremez.Bir zalime beddua ederse, bedduası gerçekleşir.
    Günlük zikir sayısı: 998
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Bir bardak suya 7 kere okuyup üfleyip içilse kötü ahlaktan kurtulunur.İhtiyacı olanı kazanmak ve bol rızık elde etmek için, Muhtaç olunan şeyi kazanmak için.Açlık hissetmez. Fenalıklardan korunur, rızkı kolaylaşır, bereketi artar.
    Günlük zikir sayısı: 550
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Hasib ismini her gün zikredenin duaları kabul olur. Rızkı çoğalır.Düşman şerrinden korunur. Kötülüklerden muhafaza olur.
    Günlük zikir sayısı: 80
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Bir zalimi zorbayı zelil etmek için okunur.Bu ismi zikreden kişide manevi bir güç meydana gelir.
    Günlük zikir sayısı: 5.329
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Uykudan Evvel 270 kere okuyan Allah'ın sonsuz ikramlarına erer.Bol rızık ve kolaylıklara nail olmak için okunur.
    Günlük zikir sayısı: 270
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    7 kere malı, evladı ya da kendine okursa afetlerden muahafaza olur.hamile kadın 312 kere okursa doğumda zahmet çekmez.
    Günlük zikir sayısı: 312
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    İhlasla "Yâ Mücib" 55 defa okuyanın Duaların kabul olur.55 defa okuyanın meşru duaları kabul olunur. (Allahulalem) İhlasla "Yâ Mücib” diye bir müslüman bu isme devam etse, insanlar tarafından sevilir, duası kabul olur.
    Günlük zikir sayısı: 3.025
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Rızkı bollaşır ve ömrü uzar. İhlasla okumayı sürdürenler; bazı sırlara ererler ve manevi perdeler o kişiye kalkar.Ömür uzunluğu, rızık ve sıhhat genişliği için okunur.
    Günlük zikir sayısı: 137
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Hakîm ismini zikreden kişi ilim ve hikmet sahibi olur. Cuma günü 6084 defa. İlim ve hikmet sahibi olmak için okunur.
    Günlük zikir sayısı: 6.084
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Günde 20 kere okuyan insanlar arasında sevimli olur.Yemeğe 1001 kere okuyuop yiyen karı koca muabbeti ziyadeleşir.Günde 270 defa Ya Vedud ismini zikreden borçlarından ve fakirlikten kurtulur.
    Günlük zikir sayısı: 400
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Hergün sabah namazından sonra 9 kere okumayı alışkanlık eden arkadaşları içinde pek sevilir.İzzet ve şerefin artması için okunur.Fakirlikten kurtulur, rızkı çoğalır.
    Günlük zikir sayısı: 3.249
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Kuvvetli irade ve alacaklarını almak için okunur.İftiradan kurtulmak için 7073 defa okunur.Düşman ve zalimlerin şerrinden kurtulmak için günde 573 defa Ya Bais, zikredilir.
    Günlük zikir sayısı: 573
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Müslüman şehadet parmağını evladının alnına koyup 1000 kere okursa asi evladı islah olur.Şehid olmak, heybetli olmak için okunur.İftiraya uğrayan Ya Allah Ya Şehid isimlerini gece yarısında 329 defa okumaya devam ederse iftiradan kurtulur.
    Günlük zikir sayısı: 319
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Hakk ismini zikreden kişi gizli sırlara vakıf olur. La ilahe illallahül'Melikül'Hakkul'Mubin duasını Günde 100 kere okuyan Fakirlikten kurtulup zengin olur.
    Günlük zikir sayısı: 108
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Rızık kapıları açılır. Allah’tan her türlü yardımı görmek için okunur.Hergün sabah vakti 66 defa Ya Vekil ismini zikredenin rızkı artar. Düşman üzerine zöhre saatinde 66 defa Ya Vekil ismini 66 defa okuyarak beddua edilirse düşman hezimete uğrar.
    Günlük zikir sayısı: 66
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Kaviyy ismini zikredenin himmeti artar. Kansızlık ve vücudun güçlü olması içindir.Günde 126 defa Ya Kaviyy ismini zikredenin kalp ve ruh kuvveti artar. Ağır bir yük kaldırırken Ya Kaviyy ismi zikredilirse zorluk çekilmez.
    Günlük zikir sayısı: 116
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Metin ismini hergün 500 defa zöhre saatinde okuyanlar; fakirlikten, hırstan, zulümden, kötü ahlaktan kurtulur.Bir ay süreyle günde 1000 defa okuyanlar bazı sırlara vakıf olurlar.
    Günlük zikir sayısı: 500
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Veliyy ismini zikreden kıyamet gününde hesabı kolayca görülür. Okuyanın derecesi Allah katında artar.Her işinde Allah’ın yardımı için.
    Günlük zikir sayısı: 2.116
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Hamid ismi zikredenlerin Kazancın genişlemesi içindir.Mahlukatın sevgisini kazanır. 5 Vakit namazların ardından 100 defa okuyan salih kullardan olur. Dünya o kulun hizmetçisi olur.Maddi ve manevi olarak güçlenir. Bütün zor işleri kolaylaşır.
    Günlük zikir sayısı: 3.844
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Cuma Geceleri 100 ya da 1000 defa okuyankıyamet gününin şiddet ve dehşetinden kurtulmuş olur.Yani sorgu suali kolay geçer.
    Günlük zikir sayısı: 148
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Hamile kadın çocuk düşürmek korkuyorsa kocası şehadet parmanı karısının göbeğine koyup 99 defa okursa kadın düşürmekten kurtulur.
    Günlük zikir sayısı: 57
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Muid ismi Elden kaçanı geriye kazanmak için okunur.Bir işi bozulan 7 gün sabah namazının ardından 124 defa Ya Muid ismini zikrederse bozulan işi yoluna girer. Bir şeyi unutan kişi bu ismi okursa unuttuğunu hatırlar.
    Günlük zikir sayısı: 124
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Sabah namazından önce 1001 defa okuyan kalbi uyanık ve zinde olur. İşlerin başarılı olması için okunur.Bir ay süre ile 5 vakit namazların ardından okuyan kişi tüm hastalıklardan şifa bulur.
    Günlük zikir sayısı: 68
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Mümit ismi şerifi Ya Mühyi İsmi şerifiyle birlikte "Ya Mumit Ya Mühyi " şeklinde zikredilmelidir. Harama bakmamak, kötülükten vazgeçmek. Sevdiğinden ayrılmaz.
    Günlük zikir sayısı: 490
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Bir müslüman 300.000 kere zikretse Ebedi hasta olmaz.Ya Hayyu Ya Kayyum isimlerini birlikte 184 defa zikredenin her muradı gerçekleşir.
    Günlük zikir sayısı: 324
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Yediği her lokmada Ya Kayyum derse yediği midesinde nur olur kalbi nurla dolar. Allah’ın izniyle her istekleri olur.
    Günlük zikir sayısı: 156
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Vacid ismini 5 vakit namazların ardından 14 defa zikreden sahip olduğu ve elde ettiği şeyleri kaybetmez. Elindekiler zayi olmaz. Aradıklarını bulma gücüne sahip olur. Hileci ve büyücülerin kötülüklerinden korunur.
    Günlük zikir sayısı: 196
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Kazancın bolluğu için okunur.5 Vakit namazların ardından 465 defa okuyanın malı, mülkü artar, muteber bir insan olur. Hergün zöhre saatinde 48 defa okuyan her türlü bela ve musibetten uzak olur.
    Günlük zikir sayısı: 2.304
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Vahid ismini Günde 1000 defa okuyanın İstediği olur, kalbi uyanır, aklı nur dolar.Mahlukatın şerrinden emin olur.Günde 4000 defa okuyanın kalbindeki tüm istek ve arzuları gerçekleşir.
    Günlük zikir sayısı: 3.669
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Sabah Namazından önce secdeye kapanıp 115 defa okuyanursa düşmanlara karşı galebe çalar. Hiç kimseye muhtaç olmamak. Yazılarak suyu içilirse içenin iradesi kuvvetlenir.
    Günlük zikir sayısı: 134
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Abdest alırken her uzvunda zikredilirse Düşman şerrinden emin olur.Her abdest aldıktan sonra 100 defa okuyan düşmanına karşı zafer kazanır.
    Günlük zikir sayısı: 305
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Muktedir ismi Her işte başarılı olmak için okunur.Ruhu kuvvetlenir. Cin, insan ve şeytan şerrinden uzak olur.
    Günlük zikir sayısı: 774
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Mukaddim ismini zikreden kişi kuvvet ve iktidar sahibi olur. Daima yükselmek için okunur.Halk içinde heybetli olur.
    Günlük zikir sayısı: 184
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Müahhir ismini okuyan tevbe edip takvaya erer. Kötü birinin uzaklaştırılması için okunur. Basiret gözü açılır. İbadet etmede zorlanmaz. Basiret gözü açılır. Kötü işlerden uzak durur.
    Günlük zikir sayısı: 847
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Evvel ismini zikreden her isteğine ve dileğine kavuşur. Yolculuğa çıkarken okunursa okuyan yol sıkıntılarından kurtulur. Her hayır işinde birinci olmak için okunur.
    Günlük zikir sayısı: 37
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Hergün 100 defa okuyanın kalbinde yalnız Allahü Teala'nın sevgi ve muhabbeti bulunur.Ya Evvel Ya Ahir isimlerini birlikte günde 838 defa zikreden dünya ve ahirette üstün makamlara ulaşır.
    Günlük zikir sayısı: 801
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Zahir ismini zikredenin kalbi nurlanır. Gizli işlere, sırlara erer. Kalbi üzerindeki perdeler açılır. Rüyasında istediği şeylerden haberdar olur. Güzel ahlak sahibi olur. Her meselenin zuhuru için. Güzel ahlak sahibi olur.
    Günlük zikir sayısı: 1.106
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Müteali ismini zikreden salaha erer. Hakim ve amirler nezdinde hürmet ve riayet görür. İstediği makama gelmek ve yüceliğe ermek. Dua ve istekleri geri çevrilmez.
    Günlük zikir sayısı: 551
  • Okunma Zamanı:
    Gün ortası, Öğle Vakti
    Ya Batın ismini Hergün 33 kere okuyana Eşyanın sırları görünür ve ilahi sırlar açık açık meydana çıkmış olur.İstediği şeylerden rüyada ve uyanık halde haberdar olur.
    Günlük zikir sayısı: 33
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Vali ismini Cuma günü 1.000 defa zikreden her işinde kolaylık görür.47 defa okuyan her musibetten emin olur.Evliyalar ile görüşür.
    Günlük zikir sayısı: 47
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Berr ismi şerifi Nazar değmesinden korkulan çocuğa 70 defa okunmalıdır.Tüm mahlukatın şerrinden emin olur.
    Günlük zikir sayısı: 202
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Tevvab ismi şerifi Tövbelerin kabulu içindir.Para ve geçim sıkıntısı ortadan kalkar. Rızık kapıları okuyana açılır. Günde 409 defa Ya Tevvab ismini zikreden kişinin dünyevi ve uhrevi bütün işleri halolur. Zalimin zulmünden kurtulur.
    Günlük zikir sayısı: 300
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Müntekim ismini okuyan Haksızlığa uğrayan kimse Okumaya devam ederse Cenabı Hak , Hakkını o zalim kimseden alıverir.
    Günlük zikir sayısı: 630
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Okuyan devam eden Mağrifet-i Rabbaniyeye mazhar olup cehennem azabından kurtulur.
    Günlük zikir sayısı: 156
  • Okunma Zamanı:
    Sabah ve İkindi
    Ya Rauf ismini zikreden Hiçbir varlıktan zarar görmez.Eşiyle arasında geçimsizlik ve uyuşmazlık olan hergün utarit saatinde 286 defa Ya Rauf ismini zikrederse; sorunlar ortadan kalkar, sevgi ve muhabbet meydana gelir.
    Günlük zikir sayısı: 287
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Malikel Mülk ismini zikredenin mülkü çok olur. Fakirlikten kurtulur. Kimseye muhtaç olmaz. Mal ve kazanca zarar gelmez. 40 gün, günde 8000 defa okuyan ve okuma esnasında tütsü yaparsa bu ismin hadimi ile görüşür.
    Günlük zikir sayısı: 212
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Zülcelali Velikram ismini zikreden her isteğine kavuşur. Vesveseden korunur. İşlerin kolaylığı için okunur.Dünya; okuyanın hizmetçisi olur.
    Günlük zikir sayısı: 1.155
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Muksit ismini zikreden vesveseden, öfkeden, hiddetten, kalp sıkıntısından, şeytan şerrinden ve vesvesinden emin olur.Vesveseden kurtulmak için okunmalı. Eşler arasını düzeltmek için okunur.
    Günlük zikir sayısı: 209
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Cami ismini zikredenin dostları çoğalır, ayrılık ve hasret çekmez. Her maksadına kolayca ulaşır. Dünya ve ahiret saadetine erer. Bir şeyi zayi olan, eşi, hayvanı kaçan; Ya Cami ismini 114 defa okuyup ararsa aradığını bulur.Küsleri barıştırmak içindir.
    Günlük zikir sayısı: 114
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Ğaniyy ismini zikreden; maddi ve manevi zenginliğe ulaşır, hiç bir şeye muhtaç olmaz. Zenginlerden olur.Büyük servet ve geniş rızık okunur.Hiç bir şeye muhtaç olmaz.Hasta olan eline okur üfler elini ağrıyan yerine koyarsa şifa bulur.
    Günlük zikir sayısı: 1.060
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Muğni ismini zikreden bütün işlerinde kolaylık bulur. Fakirlikten kurtulur. Rızkı bol, maişesi geniş olur. Her gün zöhre saatinde 1100 defa okuyan ruhi bunalımdan ve fakirlikten kurtulur. Muhtaçlık çekmez.
    Günlük zikir sayısı: 1.100
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Her zarardan emin olur.Her muradına nail olur.Yolculuk sırasında okunursa her türlü bela ve kazalardan uzak olunur.Gelecek zararlardan korunur.
    Günlük zikir sayısı: 161
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Her Cuma gecesi 100 defa okuyan düşmüş olduğu dertten kurtulur.Fakir ve düşkünler bu isme devam etmelidirler.Bu ismi okuyan insanların şerrinden korunur.Zararlı kişinin kahrı için.
    Günlük zikir sayısı: 1.001
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Nafi ismini zikreden güzel bir hayat yaşar. Darlık, hastalık, musibet, stres ve sıkıntılardan kurtulur. Sırlara vakıf olur. Bir hastayı eliyle mesh ettiğinde, o hasta şifa ve afiyet bulur.
    Günlük zikir sayısı: 201
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Nur Suresini 7 defa okuduktan sonra 1000 defa da bu ismi şerif okunursa okuyanın kalbi ilahi ma'rifet nurlarıyla aydınlanır.
    Günlük zikir sayısı: 256
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Hadi ismi şerifini Hergün 21 defa okuyan hidayet mertebelerine erişir.Çocukların itaatkar olması için okunur.Rızkını kolay kazanır.Hükmedecek kuvvete erer. Her işinde başarılı olur. Bütün mahlukat itaat eder. Rızkını kolay kazanır.
    Günlük zikir sayısı: 21
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Kim 70.000 defa okursa her ihtiyacı hasıl olur.70 kere "Ya Bediias'semavati Vel'ard" Duasını okursa işleri kolaylaşır.
    Günlük zikir sayısı: 86
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Baki ismini 100 defa okuyan korkudan emin olur.Terettüdlü bir işte akşam ile yatsı arasında 1000 defa okursa Allah ona hayırlı tarafı gösterir.Afet ve belalardan uzak olur.
    Günlük zikir sayısı: 113
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Varis ismini zikreden kişi; mal, mülk ve itibar sahibi olur. İnsanlar arasında nüfuz ve merci sahibi olur. İsteklerine çabuk kavuşur. Kötülüklerden muhafaza olur.
    Günlük zikir sayısı: 707
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Raşîd ismini zikredenin ameli kabul görür. Duası, niyazı, yalvarış ve yakarışları kabul olur. Okuyan ıslah olur. Pişman olacağı şeyler yapmaz. İşleri kolaylaşır.
    Günlük zikir sayısı: 514
  • Okunma Zamanı:
    Sabah
    Ya Sabur ismi şerifini hasta olan hergün 33 defa okursa şifa bulur.İşlerinde endişeli olan 3000 defa okursa normal bir halde sabırlı olur.Soğukkanlı olur.Kalbi Allah sevgisi ile dolar. Bela, zulüm ve iftiralardan uzak olur.
    Günlük zikir sayısı: 298

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...