13 Temmuz 2018

Online Yıldızname Burcu Hesaplama


Online Yıldızname Burcu Hesaplama

1. Yol: Arapça Harflerle Ebced Yöntemi

Öncelikle "cinsiyet"inizi seçin ve aşağıdaki klavye sembollerine tıklayarak Görsel Arapça Klavye'yi açın ve alanları bu klavye aracılığıyla Arapça olarak doldurun. Eğer görsel klavyeyi yetersiz buluyorsanız, şu sayfadan isminizi Arapça yazabilir ve bu sayfadaki alanlara yapıştırabilirsiniz.Not: Eğer Arapça bilmiyorsanız, isim alanlarının üzerine gelince açılan "isim kalıpları" menüsünden seçebilirsiniz. İsminiz, "isim kalıpları menüsü"nde yoksaformumuz aracılığıyla kalıplara eklenmesini istediğiniz isimleri bırakabilirsiniz. Akhepedia forumlarına üye olmak için buraya tıklayın.
Cinsiyetiniz (gerekli)
Adınız (gerekli) klavye sil
Varsa 2. Adınız keyboard delete
Anne Adınız (gerekli) klavye, keyboard sil, delete
Varsa Annenizin 2. Adı klavye silme
(OPTIONAL)  Şeddeli harfleri 2 kere say.

'على' Bey'in İsminin Yıldızname Hesaplaması

Adınızın Ebced Çizelgesi:
Harf:ىلع
Ebced Değeri:103070

İsminizin harflerinin ebced değerlerinin toplamı = 10+30+70 = 110Annenizin Adının Ebced Çizelgesi:
Harf:هفينح
Ebced Değeri:58010508

Annenizin isminin harflerinin ebced değerlerinin toplamı = 5+80+10+50+8 = 153

İsminizle annenizin isminin ebced değerinin toplamı = 110 + 153 = 263

Şimdi 12'den küçük kalana kadar 263 sayısından sürekli 12 çıkartıyoruz;

263 - 12 = 251
251 - 12 = 239
239 - 12 = 227
227 - 12 = 215
215 - 12 = 203
203 - 12 = 191
191 - 12 = 179
179 - 12 = 167
167 - 12 = 155
155 - 12 = 143
143 - 12 = 131
131 - 12 = 119
119 - 12 = 107
107 - 12 = 95
95 - 12 = 83
83 - 12 = 71
71 - 12 = 59
59 - 12 = 47
47 - 12 = 35
35 - 12 = 23
23 - 12 = 11

Eğer çıkan sonuç;

0'sa, yani küsüratsız bölünüyorsa, yıldızname burcunuz BALIK'tır.
1'se, yıldızname burcunuz KOÇ'tur.
2'yse, yıldızname burcunuz BOĞA'dır.
3'se, yıldızname burcunuz İKİZLER'dir.
4'se, yıldızname burcunuz YENGEÇ'tir.
5'se, yıldızname burcunuz ASLAN'dır.
6'ysa, yıldızname burcunuz BAŞAK'tır.
7'yse, yıldızname burcunuz TERAZİ'dir.
8'se, yıldızname burcunuz AKREP'tir.
9'sa, yıldızname burcunuz YAY'dır.
10'sa, yıldızname burcunuz OĞLAK'tır.
11'yse, yıldızname burcunuz KOVA'dır.

Sizin kalan sonucunuz, 11. Bu durumda yıldızname burcunuz: Kova.


Eğer ilginizi çekerse, Kova Kadınının yıldıznamesine de buradan göz atabilirsiniz.
2. Yol: Türkçe Harflerle Ebced Yöntemi

Cinsiyetinizi seçin ve gerekli alanları Türkçe karakterleri kullanarak doldurun.

Not: Bu yöntemin isabet (doğruluk) oranı, üstteki yönteme göre %75 daha düşüktür. Bugün Türkiye'de genellikle kullanılan ama çoğunlukla yanlış sonuçlar da verebilen bir yöntemdir.

Cinsiyetiniz (gerekli)
Adınız (gerekli) sil, delete
Varsa 2. Adınız sil, delete
Anne Adınız (gerekli) sil, delete
Varsa Annenizin 2. Adı sil, delete


3. Yol: Doğum Tarihi Yöntemi

Cinsiyetinizi ve doğum gününüzü seçin.

Not: Pek kullanılmayan bir yöntemdir.

Cinsiyetiniz (gerekli)
Doğduğunuz Gün (gerekli)
Doğduğunuz Ay (gerekli)
---------------

Ebced Hesaplama Makinesi

Javascript: Akhenaton

Ebced Değeri:   Yazma Anında Bul  Butonla Bul  Şeddeli harfleri 2 kere say.
     
Arapça Harfler
şınsinjezelrazeldalhaçecimsetepebeelif
شسژزرزدخحچجثتپبا
LamelifHeVavNazal NNunMimLemKefKafFeĞayınAyınDadSad
هوڭنملكقفغعظطضص
BOŞLUKİmla İşaretleriYe
{}()_`!".،؛؟ى
Arapça Harekeler
ÜstünEsreÖtreİki Üstünİki Esreİki ÖtreŞeddeCezm
ًٌٍَُِّْ
İbranice Harfler
ŞinSamehZayinReşDaletHetGimelTavBetAlef
שסזרדחגתבא
HeVavNunmemLamedKafKufFe (Pe)AyınTetTsadk
הונןמלךקפעטצץ
SPACEYud
י
İbranice Harekeler
ְֱֲֳִֵֶַָֹֻּ׀־
Bilgi:

Bu javascript, Akhenaton tarafından yazılmıştır. İzni olmadan başka bir websitesinde yayınlanamaz.

Kova Erkeği'nin Yıldıznâmesi

Bu burç ve yıldızın etkisi altında doğan; gayretli, azim ve sebatı dağ gibi metin, akıl ve edep, tedbir ve zeka sahibi, çeşitli ilimlere kabiliyetli, her bir konuda görüşü şiddetli, acelecilikten uzak, devlet büyükleri katında saygıdeğer olur. Bunda da 3 vecih vardır:

1. Vecih: Venüs'e mütenâzır olursa kırmızıya meyilli beyaz tenli, orta boylu, balık etli, güzel yüzlü, gür sakallı, düzgün ve uzunca kaşlı, kelamı müessir, dili çok güzel ve belagatli, güzel şeyleri, süslenmeyi, hoş seda ve ahengi sever, çabuk öfkelenir ve yine çabuk barışır bir kişi olup eğer Venüs, doğum saatinde Sa'd ise pek zengin, uğursuz saatteyse pek fakir olur. Büyüklerle ihtilât eder. Yüzünde ufak bir işaret vardır.

2. Vecih: Merkür'e mütenâzır olursa esmer tenli ince vücutlu, akıl ve tedbir sahibi, olgunluğunu muhafaza eder, sevimli yüzlü, hoş sohbet, fikir ve tedbiriyle herkesi teşhir eder, hile ve hud'aya istidatlı, uzunca boylu, mütenâsip ağız ve burunlu, siyah gözlü bir kişi olup doğum saatinde Merkür mesut ise oldukça zengin, menhus ise ancak kıt kanaat geçinmeye sahip derecede fakir olur. Başında, vurulmak ya da düşmekle hasıl olmuş bir yara vardır.

3. Vecih: Ay'a mütenâzır olursa beyaz tenli, orta boylu, ensesi kalın, baldırları ve makatı kalın ve sert, çok söz söyleyen, sözü dinlenir, sebattan ve bir mekanda durmaktan mahrum, büyük fesada meyilli olup tövbeye ve ıslah-ı hâle nâil olduktan sonra ölür.

Hayatı ve Maişeti Hânesi: Burcu Kova ve yıldızı Satürn olup hayatı iyi, rızkı geniş, niyeti saf, sır saklayamayana sırını söyler, iyilik icrâsını sever, sonu selim olur.

Malı ve Ticâreti Hânesi: Burcu Balık ve yıldızı Jüpiter'dir. Alışverişte tali'li olup evvel-emir'de servet ve sâman sahibiyken fakirliğe düşer, bir parasız ve fakir kalır. Sonra bir miras yer ya da define yüzünden Allah, zayi ettiğini iade buyurur. Kazanır. İhtiyarlığında serveti oldukça bir hâle gelir ve saadet içinde vefât eder.

Kardeş ve Kız Kardeşleri Hânesi: Burcu Koç ve yıldızı Mars'tır. Kardeş ve kız kardeşlerinden fayda görmez. Onlara karşı bahtı yoktur. Anası ayrı bir kardeş yüzünden diğerleriyle de ayrılır.

Anası ve Babası Hânesi: Burcu Boğa ve yıldızı Venüs'tür. Annesi kendisini babasından çok sever, o da annesine daha çok hürmet eder. Babası, annesinden önce vefât eder. Eline geçen miras yüzünden kardeşleriyle arası açılır. Daha sonra yine barışırlar. Bu mirastan fayda görmez; geldiği gibi gider.

Çocukları ve torunları Hânesi: Burcu İkizler ve yıldızı Merkür'dür. Ekserisi erkek olmak üzere 5 çocuğu olur. İlk çocuğu kızdır. Merkür'e mütenâzır olursa ilk çocuğu erkek olur. Dördü vefât eder. Birinden hayır görür ve mutlu olur.

Hastalığı ve İlletleri Hânesi: Burcu Yengeç ve yıldızı Ay'dır. Mizacında galip burudet ve rutubettir. Kalbinde sancı, cesedinde sızı olur. Bunların nedeni, ağır ve yavaş hazmedilen şeylerin yenilmesidir. Ara sıra müshil almak, bal yemek, bal şerbeti içmek, midesini yormayacak şeyler yemek en büyük ilacıdır.

Karısı ve Muvasalatı Hânesi: Burcu Aslan ve yıldızı Güneş'tir. Başından bir ya da 3 ya da 5 nikâh geçer. Kadınlar gözünde makbul ve sevgili (sevgili) olacağından haram ile ilişkisi çok olur. Kıskançlık sevkiyle bir kadının kendine içireceği ilaçtan dolayı çok zahmet çeker. Dolayısıyla bundan sakınsın.

Korkusu ve Ölümü Hânesi: Burcu Başak ve yıldızı Merkür'dür. 1 yaşından 34 yaşına kadar yılın yıldızı bir burç ve yıldızda olduğu zaman korku vardır. Bundan kurtulur ise 70 yıl ömür sürer. torunlarını kucağında büyütür ve sever.

Yolculuğu ve Hareketleri Hânesi: Burcu Terazi ve yıldızı Venüs'tür. Sık sık yolculuk eder ve bundan hayır ve fayda görür. Deniz seferi, siyah seferinden iyidir. Cumartesi günü başlayan ve kıble yönüne olan yolculuğu, cümlesinden hayırlı ve bereketli olur. Hacca gider ve Hz. Muhammed'in kabrini ziyaret etmek şerefine erer.

İzzet ve Geleceği Hânesi: Burcu Akrep ve yıldızı Mars'tır. İnsanlar arasında makbul, muhterem, muazzez ve mükerrem olur. Herkes, kendisini sever. Eğer ehil ise yüce mertebeye erer, ehil değilse muhitinde görüş ve söz sahibi olur.

Emel ve Arzusu Hânesi: Burcu Yay ve yıldızı Jüpiter'dir. Bir çok emeller arkasından koşar, onları elde etmek için acele eder. Nihayet, istediği gibi maksuduna vâsıl olur. Sonu hayır ve selamettir.

Düşmanı ve Kıskananları Hânesi: Burcu Oğlak ve yıldızı Satürn'dür. Kıskananları pek çok olur. Düşmanı çok ve kendisine zarar vermeye çalışıyorsa da o buna önem vermez. Cümlesine mansurdur. Eğer cumartesi günü davaya girerse hasmını galebe eder. Kadın ve arkadaştan yıldızı İkizler, Terazi ve Kova gibi hava olanlar uygun olur. Yıldızı Boğa, Başak ve Oğlak gibi toprak olanlardan sakınmalıdır. Düşmanları beyaz ve siyah tenli olduğundan, böylelerinden korku vardır.

Büyük ve küçük birinden haceti varsa cumartesi günü sabahleyin başvurursa başarılı olur. Madeni kurşun ve gümüş, yiyeceği kuru ve sıcak, içeceği limonata, koklayacağı yasemin olup en hayırlı ve faydalı olanlar bunlardır. Yeni ay gördüğü zaman erkek yüzüne bakarsa o ay mübârek olur.Yattığı zaman başını kıbleye müteveccih koymalıdır.

Hakim Ebu'l-Ma'şer diyor ki: "Ey tali' sahibi, seni yorulmadan ve zahmetsizce amacına vâsıl olmakla müjdelerim. Bil ki her şeye bir neden vardır. Yıldızın fena değil orta hallidir. Mal toplamaya ve tali' sahibinin halk üstünde büyük egemenliğine delalet eder. Fakat sende bir vesvese ve endişe görülüyor. Sabrın sonu selamettir. Sabret, işlerin sonuna bak. Sana gelecek hayır ile hatırın hoşnut olacaktır." [1]

Kaynaklar

[1] "Yıldızname-i Hüseyni", El Hüseyin Seyyid Süleyman.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...