18 Nisan 2018

Vehhabiler Hakkında



Vehhabiler Hakkında

Altıncı Risale olan Altıncı Mesele
[Harameyn-i Şerifeyne Vehhabilerin tasallutuna dairdir]

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيم
وَاتَّقُوا فِتْنَةً لَا تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنْكُمْ خَاصَّةً 1

Aziz kardeşlerim,

“Haremeyn-i Şerifeynin Vehhâbilerin eline geçmesi ve onların, eâzım-ı İslâmın türbeleri hakkındaki tahripkârâne hürmetsizliği ne hikmete mebnîdir?” diye sual ediyorsunuz.
El cevap: Şu hadise, âlem-i İslâmın siyasetine ve hayat-ı içtimâiyesine taallûk ettiği için, 
Yeni Said kafasıyla cevap veremiyorum. 
Çünkü, şimdi daire-i nazarım başka ufuktadır. 
Fakat, hiç kırmadığım ve dâima faydasını gördüğüm mübarek hatıran için Eski Said kafasını muvakkaten başıma sıkılarak giyerek, 
şu Altıncı Meseleyi dört muhtasar nüktelerle beyan edeceğiz


BİRİNCİ NÜKTE:
Şu Vehhâbi meselesinin kökü derindir. An’anesi zaman-ı Sahabeden başlayarak gelmiş. İşte o an’ane, üç uzun esaslarla gelmiştir:
Birincisi: Hazret-i Ali (r.a.), Vehhâbilerin ecdâdından ve ekserisi Necid sekenesinden olan Hâricîlere kılıç çekmesi ve Nehrivan’da onların hâfızlarını öldürmesi, onlarda derinden derine, hem din namına Şîalığın aksine olarak, Hz. Ali’nin (r.a.) faziletlerine karşı bir küsmek, bir adâvet tevellüd etmiştir. Hazret-i Ali (r.a.) “Şâh-ı Velâyet” ünvânını kazandığı ve turuk-u evliyanın ekser-i mutlakı ona rücû etmesi cihetinden, Hâricîlerde ve şimdi ise Hâricîlerin bayraktarı olan Vehhâbilerde, ehl-i velâyete karşı bir inkâr, bir tezyif damarı yerleşmiştir.

İkincisi: Müseylime-i Kezzâbın fitnesiyle irtidâda yüz tutan Necid havâlisi, Hazret-i Ebû Bekir’in (r.a.) hilâfetinde, Hâlid İbni Velid’in kılıncıyla zîr ü zeber edildi. Bundan Necid ahalisinin Hulefa-i Raşidîn’e ve dolayısıyla Ehl-i Sünnet ve Cemaate karşı bir iğbirâr, seciyelerine girmişti.

Hâlis Müslüman oldukları halde, yine eskiden ecdatlarının yedikleri darbeyi unutmuyorlar, nasıl ki ehl-i İran’ın, Hazret-i Ömer’in (r.a.)âdilâne darbesiyle devletleri mahv ve milletlerinin gururu kırıldığı için Şîalar Âl-i Beyt muhabbeti perdesi altında Hazret-i Ömer’e (r.a.) ve Hazret-i Ebû Bekir’e (r.a.) ve dolayısıyla Ehl-i Sünnet ve Cemaate dâima müntakimâne, fırsat buldukça tecavüz etmişler.

Üçüncü esas: Vehhâbilerin azîm imamlarından ve acîp dehâları taşıyan meşhur İbni Teymiye ve İbni Kayyıme’l-Cevzî gibi zatlar Muhyiddin-i Arabî (k.s.) gibi azîm evliyâya karşı fazla hücum ettikleri ve güya mezheb-i Ehl-i Sünneti Şîalara karşı Hazret-i Ebû Bekir’in (r.a.) Hazret-i Ali’den (r.a.) efdâliyetini müdafaa ediyorum diyerek, Hazret-i Ali’nin (r.a) kıymetini çok düşürüyorlar.

Hârika faziletlerini âdileştiriyorlar. Muhyiddin-i Arabî (k.s.) gibi çok evliyâyı inkâr ve tekfir ediyorlar. 

Hem, Vehhâbiler kendilerini Ahmed İbni Hanbel mezhebinde saydıkları için, Ahmed İbni Hanbel Hazretleri bir milyon hadisin hâfızı ve râvîsi ve şiddetli olan Hanbelî mezhebinin reisi ve halk-ı Kur’ân meselesinde cihanpesendâne salâbet ve metânet sahibi bir zat olduğundan, onun bir derece zâhirî ve mutaassıbâne ve Alevîlere muhâlefetkârâne mezhebinden din nâmına istifade edip, bir kısım evliyânın türbelerini tahrip ediyorlar ve kendilerini haklı zannediyorlar. Halbuki, bir dirhem hakları varsa, bazan on dirhem ilâve ediyorlar.

İKİNCİ NÜKTE:
Şu Vehhâbi meselesinin âlem-i İslâmın an’anesi itibariyle nasıl ki üç esası var; öyle de, âlem-i insâniyet itibariyle dahi üç esası vardır:

Birincisi: Ehl-i dünyanın ve maddî tarihin nazarıyla, nev-i beşerin hayat-ı içtimâiyesi noktasında bakılsa, görülüyor ki hayat-ı içtimâiye-i siyâsiye itibariyle beşer birkaç devri geçirmiş. 

• Birinci devri; vahşet ve bedevîlik devri, 

• İkinci devri; memlûkiyet devri, 

• Üçüncü devri; esir devri, 

• Dördüncüsü; ecir devri, 

• Beşincisi; mâlikiyet ve serbestiyet devridir. 

Vahşet devri dinlerle, hükûmetlerle tebdil edilmiş, nim-medeniyet devri açılmış. Fakat, nev-i beşerin zekîleri ve kavîleri, insanların bir kısmını abd ve memlûk ittihaz edip hayvan derecesine indirmişler.

Sonra bu memlûklar dahi bir intibâha düşüp gayrete gelerek o devri esir devrine çevirmişler; yani, memlûkiyetten kurtulup fakat el-hükmü li’l-ğâlib1 olan zâlim düsturuyla yine insanların kavîleri zayıflarına esir muâmelesi yapmışlar.

Sonra, İhtilâl-i Kebîr gibi çok inkılâplarla, o devir de ecîr devrine inkılâp etmiş. Yani, zenginler olan havas tabakası, avâmı ve fukarayı ücret mukabilinde hizmetkâr ittihaz etmesi, yani sermaye sahipleri ehl-i sa’yi ve ameleyi küçük bir ücrete mukabil istihdam etmeleridir. 

Bu devirde sû-i istimâlât o dereceye vardı ki, bir sermayedar, kendi yerinde oturup, bankalar vâsıtasıyla bir günde bir milyon kazandığı halde; bir biçare amele, sabahtan akşama kadar, tahte’l-arz madenlerde çalışıp, kut-u lâyemût derecesinde, on kuruşluk bir ücret kazanıyor.
Şu hal, müthiş bir kin, bir iğbirar verdi ki, avâm tabakası havâssa ilân-ı isyan etti.

Şu asrın tâbiriyle, sosyalistlik, bolşeviklik sûretinde, evvel Rusya’yı zîr ü zeber edip geçen Harb-i Umumîden istifade ederek, her yerde kök saldılar. Şu bolşevizmin perdesi altındaki kıyâm-ı avâm, havâssa karşı bir kin ve bir tezyif fikrini verdiğinden, büyüklere ve havâssa âit medâr-ı şeref herşeyi kırmak için bir cesaret vermiş. 

İkinci esas: Şu asır, menfî milliyeti çok ileri sürdü. Anâsır-ı İslâmiye hiç muhtaç olmadığı halde, şu milliyet fikrine körü körüne sarıldılar. Menfî milliyet ise, mukaddesât-ı diniyeye hürmetkâr olamıyor; bahaneler buldukça ilişmek istiyor.

Üçüncü esas: Sükût...
ÜÇÜNCÜ NÜKTE:
Meslekler, mezhepler ne kadar bâtıl da olsalar, içinde ukde-i hayatiyesi hükmünde bir hak, bir hakikat bulunur. Eğer âsârına ve neticelerine hükmeden hak ve hakikat ise ve menfî cihetleri müsbet cihetlerine mağlûp ise, o meslek haktır. Eğer içinde hak ve hakikat, neticelere hükmedemiyor ve menfî ciheti müsbet cihetine galebe ediyorsa, o meslek bâtıldır. Onun ehli, ehl-i bid’a ve dalâlet olur.
İşte bu kaideye binâen, âlem-i İslâmdaki ehl-i bid’a fırkalarına bakılsa görülüyor ki, herbiri bir hakka istinad edip gitmiş. Fakat, menfî ciheti ya garaz, ya inat gibi bir sebeple, o mesleğin âsârı dalâlet hesabına çalışmıştır.
Meselâ, Şîalar Kur’ân’ın emrine imtisalen Ehl-i Beytin muhabbetini esas tutup, sonra intikam-ı milliyet cihetinden bir garaz gelerek, meşrûmuhabbet-i Ehl-i Beytin âsârını zaptederek, Sahabe ve Şeyheynin buğzuna binâ edip, âsâr göstermişler;
 لاَلِحُبِّ عَلِىٍّ بَلْ لِبُغْضِ عُمَرَ 2 
olan darb-ı meseline mâsadak olmuşlar.
Hem meselâ, Vehhâbiler ve Hâricîler ise, nusûs-u Şeriate ve sarîh-i âyâta ve zevâhir-i ehâdise istinad ederek hâlis Tevhîde münâfi ve sanemperestliği imâ edecek herşeyi reddetmekliği kaide tutmuşlar.
Fakat, birinci nüktedeki üç esasta beyan edilen sebepler cihetinden gelen menfî garazlar, onları haktan çevirip, dalâlete saptırmış ki, ifrat derecesinde tahribat yapıyorlar.
Ve hâkezâ, Cebriye olsun, Mûtezile olsun, hangi fırka olursa olsun böyle bir hakikati mesleğinde görüp onunla aldanıp, sonra dalâlete saplanır. Her neyse...
Her bâtıl bir mesleğin herbir ciheti bâtıl olmak lâzım olmadığı gibi, herbir hak mesleğin dahi herbir ciheti hak olmak lâzım değildir. Buna binâen, sâdattan olan şerif-i Mekke, Ehl-i Sünnet ve Cemaatten iken zaaf gösterip İngiliz siyasetinin Haremeyn-i Şerifeyne müstebidâne girmesine meydan verdi.
Nass-ı âyetle küffârın girmesini kabul etmeyen Haremeyn-i Şerifeyni, İngiliz siyasetinin, âlem-i İslâmı aldatacak bir sûrette, merkez-i siyâsiyesi hükmüne getirmesine yol verdiğinden, ehl-i bid’attan olan Vehhâbiler, hariçten medâr-ı istinad aramayarak, filcümle nimmüstakil bir siyaset-i İslâmiye takip ettiklerinden, şu cihette haklı olarak o gibi Ehl-i Sünnete galebe ettiler denilebilir.

DÖRDÜNCÜ NÜKTE:
Esbap tahtında vücuda gelen hâdiseler, o esbâbın hâlis malı değil. Belki asıl o hâdisenin hakiki sahibi kaderdir. Kader ise hikmet-i İlâhiye ile hükmeder.
Öyleyse, bu Vehhâbi hâdisesine yalnız Vehhâbilerin Ehl-i Sünnete karşı müfritâne bir tecavüzü nazarıyla bakmayacağız. Belki Ehl-i Sünnet, bir sû-i hareketiyle kadere fetvâ vermiş ki, Vehhâbileri Ehl-i Sünnete taslît etmiş.
Vehhâbiler zulmeder; çünkü, hem çok müfritâne, hem intikamkârâne, hem Haricîlik nâmına ettikleri için, cinâyet ediyorlar. Fakat, kader-i İlâhî, üç sebebe binâen adâlet eder:..
Birincisi: Hadis-i sahîh ile sabit olan ziyaret-i kubûr ve makberistana hürmet-i şer’iye sû-i istimâl edildi, gayr-i meşrû hâdiseler zuhura geldi.
Husûsan evliyâların makberlerine karşı hürmet ise, mânâ-yı harfî cihetiyle kalmadı, mânâ-yı ismî derecesine çıktı.
Yani, sırf Cenâb-ı Hak hesabına makbul bir abdi olduğuna ve şefaatine ve mânevî duasına mazhar olmak için olan meşrû hürmetten ziyade; o kabir sahibini âdetâ sahib-i tasarruf ve kendi kendine medet verecek bir kudret sahibi tasavvur edip, âmiyâne, câhilâne takdis edildi.
Hattâ o dereceye varmış ki, namaz kılmayanlar, o mâruf ve meşhur türbelere kurban kesip, ona yalvarıyordu. İşte bu müfritâne hâl, kadere fetvâ verdi ki, o muharribi onlara musallat etsin.
Fakat, o muharrib dahi, onları tâdil etmek ve ifratlarını kırmak lâzım gelirken, öyle yapmayıp, bilâkis o da tefrit edip köküyle kesmeye başladı.

Elbette,
اَلظَّالِمُ سَيْفُ اللهِ يَنْتَقِمُ بِهِ ثُمَّ يَنْتَقِمُ مِنْهُ 3 
kaidesine mazhar olur. 
Onlar da sonra cezasını bulurlar.
İkincisi: Şu asırda maddî fikir galebe çalmış. 
Esbâb-ı zâhiriye, hakîki telâkkî ediliyor.
İnsanlar esbâba yapışıyor. Eğer esbâb-ı zâhiriye bir âyine hükmünden çıkıp nazar-ı dikkati kendisine celbetse, Tevhîd-i hakîkiye münâfi olur.
İşte, şu gafil maddî asırdaki insanlar, mütedeyyin de olsa, esbâba fazla sarılmalarına hikmet-i şer’iye müsaade etmiyor.
İşte buna binâen, evliyânın ve eâzım-ı İslâmiyenin türbelerine birer mukaddes ziyâretgâh nazarıyla bakmak, o hikmet-i şer’iyeye şu zamanda pek muvafık düşmediğinden, kader-i İlâhî onu tâdil etmek istedi ki, bunları musallat etti.
Üçüncüsü: Şu asırda enâniyet o derece dizgini eline almış ki, çok insanlar birer küçük Firavun ve birer küçük Nemrud hükmüne geçmişler.
İşte ehl-i gaflet ve ehl-i dalâlet ve bu mağrur ehl-i enâniyet nazarında kıyâs-ı binnefs olarak, eâzım-ı İslâmiyenin nâmdarlarını, hâşâenâniyetle ittiham ettiklerinden, hem o ehl-i gaflet ve dalâlet kendileri Allah’ı tanımadıkları için, çok şeylere, çok zâtlara birer nevî rubûbiyet tahayyül ettikleri bir hengâmda ve sanemperestliğin, başka bir nevi olan heykelperestlerin ve sûretperestlerin gayet müthiş bir riyâkârlık mânâsında olan şan ve şeref peşinde koştukları bir zamanda, eâzım-ı İslâmiyenin türbelerine câhilâne ve müfritâne bir sûrette avâmların takdîs derecesinde hürmetleri, elbette hikmet-i şer’iye noktasında kadermünâsip görmedi ki; bu muharripleri Ehl-i Sünnete taslît etti. Onlarla tâdil edecek. 
Fakat Vehhâbilerin seyyiât ve tahribâtlarıyla beraber, medâr-ı şükran bir cihetleri var ki, o çok mühimdir. 
Belki onların tahripkârâne olan seyyiâtlarına mukabil o cihettir ki, onları şimdilik muvaffak ediyor.
 O cihet de şudur ki:
Namaza çok dikkat ediyorlar. Şeriatın ahkâmına tatbik-i harekete çalışıyorlar. Başkaları gibi lâkaytlık etmiyorlar. Güyâ dinin taassubu nâmına tecâvüz ediyorlar. Başkaları gibi dinin ehemmiyetsizliğine binâen şeâir-i diniyeyi tahrip etmiyorlar.
Hem, Vehhâbilik az bir fırkadır. 
Koca âlem-i İslâmın havz-ı kebîri içinde ya erir, ya itidâle gelir; çünkü menbâı hâriçte değil ki, âlem-i İslâmı bulandırsın. 
Menbâı hariçte olsaydı, çok düşündürecekti...

سُبْحَانَكَ لاَعِلْمَ لَنَاۤ اِلاَّ مَاعَلَّمْتَنَاۤ اِنَّكَ اَنْتَ الْعَلِيمُ الْحَكِيمُ 4

Dipnotlar - Arapça İbareler - Haşiyeler :

1- Rahmân ve Rahim olan Allah'ın adıyla.

2- Öyle bir fitneden sakının ki, 
geldiği zaman içinizden sadece zâlimlere isâbet etmez. 
(Enfal Sûresi: 25.)
3- Hüküm galip olanın lehinedir.
4- Seni her türlü noksandan tenzih ederiz. 
Senin bize öğrettiğinden başka bizim hiçbir bilgimiz yoktur. 
Sen herşeyi hakkıyla bilir, her işi hikmetle yaparsın. 
(Bakara Sûresi: 32.)

KOD ADI: Alman Adam


Aşağıdakiler, bir kişinin veya bir "Alman adam" olarak anonim olarak imzalanmış kişiler tarafından bir bülten tahtası ipliğine gönderilen yorumların bir özetidir.
Tüm konu godlikeproductions.com adresinde ve bu yazı gönderildiğinde 48 sayfa uzunluğunda.
Metin alıntıları kopyalandı ve yapıştırıldı.
Alman adam
2004/12/14
04:45 EST 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekleyin ... İşte bu millet
CIA ve diğer ABD hükümetini "sohbet" edemeyen başka herkes. Yapabilirim ve almıştım.
27 Aralık, alfabe ajanslarında köleleri çıldırtan günler (ancak iyi CIAda olumlu ağındaki denetçiler değil).
Sanki 911'i eğlenceli bir gün yapacakmış gibi geliyor.
Alman adam
2004/12/14
4:52 pm EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Nasıl bilebilirim?
Alman dış istihbarat servisinin eski çalışanı olan Bundesnachrichtendienst'im.
Bu ülkede kritik önem taşıyan ABD üsleri sayısı hala çoktur. Her sabah kahvaltı için ne, hatta iç çamaşırlarının rengini biliyorum.
CIA, "El-Kaide" söylemine nasıl giriyor? Çalıştığım metodolojiyi kullanıyorlar.
Alman adam
2004/12/14
4:57 pm EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Ayrıca, ABD ordusunun Irak'taki direniş hareketlerine karşı savaşı kaybetmeyi umduğunu söyleyebilirim. Ayrıca, İran'ın Amerika ya da İsrail saldırılarında sürpriz bir ihtimal planları hakkında da bilgi sahibiyim.
Alman adam

2004/12/14
4:59 pm EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Başkan Bush askeri biriminizi kasten yok ediyor.
Alman adam
2004/12/14
5:02 pm EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Bunlar Alman Guy'ı ne planlıyor?
---------------
Oh, şimdi sana bunu söyleyeceğim bir yol var. Başkanının ne yaptığını desteklemiyorum.
Alman adam
2004/12/14
5:05 pm EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Başka sorularınız var mı? On on on eleven ve yakında uyumam gerekiyor.
Alman adam
2004/12/14
5:12 pm EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Çalkantıların çoğu, ülkenizdeki nükleer patlamalar ve nakliye saldırıları hakkında konuşuyor.
Ayrıca Amerikalıların Avrupa'da (özellikle Almanya'da) "terörist" bir saldırı için Bush'un politikasının arkasında Avrupalı ​​bir fikir edinmek için proaktif bir şekilde umutlu olduğunu biliyorum.
Bununla birlikte, pek çok gazeteci (ve BND), Madrid'deki bombalı saldırıların arkasında olan CIA ve bazı Mossad insanlarının farkındalıklarıyla çalışmayacak.
CIA bu plana devam ederse, bunlar ortaya çıkacak ve Amerika'ya karşı şiddet yoğunlaşacak. Bu, ülkemle sizin arasındaki diplomatik ilişkilerin sona ermesi anlamına gelecektir.
Alman adam
2004/12/15
12:09 EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Birçok yorumunuz için teşekkür ederim, bazıları iyi gözlemlerle son derece zekidir ve oldukça komik olan diğerleri.
Bugün Frankfurt'taki bazı insanlarla buluşmak için araba kullanmalı ve Siesmayerstrasse'deki Amerikan Konsolosluğunda hala çalışan bir arkadaşıyla görüşmeliyim. (Ben bir zamanlar 1997'de Vice Konsolosu olan Clinton'un görevlisinden Douglas Kramer'in çok iyi bir arkadaşıyım.)
Bugün sonra size geri döneceğim ve Avrupa için CIA planları hakkında biraz daha bilgi edineceğim.
Sıradan Amerikan vatandaşları ya da ABD istihbarat servislerinin üyeleri olsun, okuyucular Avrupa'nın Avrupa nüfus merkezlerine karşı sahnelenen "terörist" saldırı planlamanın aşırı derecede saçmalık olacağını fark etmeleri çok önemlidir.
Alman adam
2004/12/15
12:31 EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Evet, endişe yaratan İngiliz ve Amerikan hizmetleri arasında elbette çok sayıda işbirliği var.
Öncelikle, alt ve orta düzeydeki ajansların sıradan ve adanmış çalışanları ile ulusal güvenlikten gerçekten de ilgilenmeyen üst düzey görevlerde olanlar ile uzun vadeli iktidar politikaları arasında bir ayrım yapmak önemlidir.
İngilizler, iktidar siyasetine ağırlıklı olarak yatırım yapıyorlar, çünkü onların gündemleri ordu tarafından desteklenmiyor. Bunun yerine, bu amaçları gerçekleştirmek için Amerikan askeri birliğini kullanıyorlar.
Gerçek şu ki, eğer gerçek biliniyorsa, çoğu Amerikalı, Amerikan ordusunun İngilizler ve İsraillilerin çıkarlarına öncelik verdiği ve Amerikan çıkarlarının son olarak faydalanacağını öğrenmek için dehşete düşecekti.
Tony Blair gerçekten demokratik anlamda bir başbakan değil. O, Anglo-Sakson mali ve politik imparatorluğunun merkezi olan Londra'nın başbakanı olan, kauçuk damgalı (insanlar tarafından) Crown yer-adamıdır.
Alman adam
2004/12/15
12:52 EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Alman halkının eski sömürgeleri geri alma arzusuna tolere edemeyeceğini sanmıyorum, zira bu tür itibar kaybı olan imparatorluk siyasetine çok karşı çıktık. Ayrıca, Almanların, çoğunlukla pasifik olduğunu, Londra'da düşmanları tarafından düzenlenen korkunç savaşlara maruz kaldıklarını hatırlamalısınız.
Başkanınızın Almanya'da bu kadar popüler olmadığının bir nedeni de budur. Adolf Hitler'ten bir çok insana hatırlatıyor.
Alman adam
2004/12/15
1:14 EST Re: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekleyin ... İşte bu millet
Dml, konuştuğunuz peygamber hakkında bilgim yok, ancak yıllar önce yapılmış, hiçbir şeye dönüşmemiş diğer kehanetleri okudum.
Şu anda Almanya'da ciddi ekonomik problemlerimiz var ve bu muhtemelen gelecek birkaç yıl için sürecek. Aslında, hükümetin zorunlu askeri hizmeti kaldırmayı düşündüğü çok az para var (gençler pasifistlerse memuriyet görevini de seçebilirler).
Çok küçük bir ordu var ve kesimler burada da yapılacak. Ayrıca, agresif bir dış politikayı engelleyecek anayasal unsurlar da bulunmaktadır. Benim bildiğim hiçbir siyasi parti (en sağda değil) emperyalizm fikrini desteklemez. İnsanlar işsizlikten ve sosyal harcamalarda kesintiden çok endişe duyuyorlar.
Alman adam
2004/12/15
1:36 EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Evet, en çok nükleer patlamaya sahne olan şehirler Houston, Dallas ve Atlanta'dır.Avrupa'da, Frankfurt, Paris, Münih ve Berlin'e (Frankfurt, CIA / Mossad "isabet listesinin en üstünde") çoklu referanslar hesapladık.
Bu sohbet eden kişiye, Echelon sisteminin engellenmesi yoluyla erişilebilir; ham bilgi çıktıları Amerika'daki NSA ve İngiltere'deki Royal Signals tarafından işlenir (yan nokta olarak, Echelon sistemi artık güvenilir veya etkili değildir çünkü Akıllı algoritmalar kullanmayın).
Benim eski moda telefon müdahalesinin iyi yapılması, ancak çeşitli ABD askeri teçhizatları ile Avrupa'da noktalı CIA istasyonları arasındaki iletişimi şifreleyen bir yazılım platformunda güveniyorum. Ayrıca, sahip olduğunuz en iyi zeka, "insan teması" olarak adlandırılan daha uzun süredir unutulmuş bir sistemdir! Evet, istihbarat topluluğunun direk olarak brifinglerini almak (elbette gayri resmi görev dışında).
İsrailliler yazılım tabanlı istihbarat sistemleri satmak konusunda çok iyiydiler, ancak objektifliklerine (insan tarafında) hiç bir zaman inanmadım. Ruslar bu alanda hızla ilerliyor ve bildiğim birçok ajans, iletişim robotlarıyla son derece etkilendiler (elektronik iletişimden bilgi emen yazılım süpürgelerine benziyorlar, ancak Rusya'da "aptal" Echelon sisteminden çok daha ileri düzeydedirler) Echelon çok yanlış pozitif üretir).
Alman adam
2004/12/15
1:56 EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Bunlar ilginç sorular. Frankfurt'a seyahat etmeden önce cevap vereceğim tek bir şey varsa, geri döndüğümde diğerlerine hitap etmeye çalışacağım.
9-11'e. Şahsen (ve Alman istihbarat servisleri içinde birçoğu), 9-11'in İsrail yanlısı bir fraksiyon tarafından planlanmış ve yürütülmüş bir iç operasyon olduğuna, Amerikan hükümeti ve istihbarat hizmetleri kapsamında inanıyorum. Hem planlama, zamanlama ve hassas uçuşta görülen özellikler, sözde terörist gruplar için mevcut olmayan teknolojilerin kullanılmasına işaret ediyor.
Sözde El-Kaide grubu (gerçekten İngilizler tarafından finanse edilen Müslüman Kardeşler) ile İsrail istihbarat hizmetleri arasındaki ilişkinin çok karmaşık olduğuna, ancak kolaylık konusunda bir ittifak var inanıyoruz. Bazı iddia edilen korseleri inceleyen bir kişiliği profili çizmiş, el yazısı ve dilbilimsel metodolojilerini analiz ettik ve böylece Atta'nın bir Mossad varlığı olduğuna inanıyorduk.
Ayrıca, Pakistan istihbarat servisleri için CIA'nın bir kopyası olan bir husus da mümkün. Dün Muşarraf medyasına, Afganistan ve Pakistan sınır bölgelerindeki Taliban bölgesini yok etmek için elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi. Bu bir yalan. Ne Amerikalılar, ne de Pakistanlılar, Afgan isyancı güçlerini kırma niyetinde değiller, zira bunlar daha aşırı hale gelmelerini ve gelecekteki ortaklığı geri kazanmalarını istiyorlar.
Osama bin Laden ve Bay Wolfowitz'i bir araya getirmek ilginç olabilir, çünkü birbirlerini kabaca aynı genel projeyle yanaklarda kardeş olarak kardeşim olarak öpüşeceklerine eminiz, ancak keskin bir şekilde farklı hedefler.
Alman adam
2004/12/15
2:25 EST Re: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekleyin ... İşte bu millet
Amerikalı arkadaşlarımın, düşündükleri gibi, Almanların "kontrol edilmediği" konusunda şaşkınlık duyduğunu duymadım.
NWO tarafından, Bush Körfezi'nin ilk Körfez Savaşı sırasında konuştuğu "yeni dünya düzeni" sisteminden bahsediyorsunuzdur.
Öncelikle: Almanya'da devlet kurumları, anlaştıkları vatandaşlarla ilgili bilgileri düzenli olarak paylaşmak yasaktır. Çeşitli departmanların hepsini bağlayan merkezi bir bilgisayar yoktur. (Anayasa için bir tehdit olarak görülüyorsanız bu, farklı bir konudur ve bu konunun federal makamlar tarafından değil, yerel eyaletiniz tarafından ele alınması gerekir.)
Gelecekte Avrupa Parlamentosu'ndan onay alınmasının ardından gerçekleşebilecek olmasına rağmen henüz bir biyometrik kimlik sistemimiz yok. Bu, Amerikan hükümeti tarafından bizzat zorlandı. Almanya'da kimse bu gelişme konusunda hevesli değil ancak düzenli olarak Amerika'ya giderseniz, pasaportunuzda biyometrik veriler olmadan Ekim 2005'ten sonra giriş izni almazsınız.
Herhangi bir kimlik kartında görünen Şeytan hakkında bir şey duymadım. Bununla birlikte, çeşitli uluslararası kağıt para birimlerini belirli bir şekilde katlayarak bu tür şeyleri görebilirsiniz, bu yüzden hayalî iblislerle kasıtlı herhangi bir sembolizasyondan daha çok şey olduğunu düşünüyorum.
Eğer bir dünya düzeni yoğunluğuna devam eden bir hareket varsa, bu öncelikle Amerikan halkının ve Amerikan hükümet sisteminin tahrip edilmesine dayanacaktır. Bu zaten ABD'de yaşanıyor ve en büyük suçlu Amerikan hükümetinin kendisinde bulunuyor.
Öyle görünüyor ki, uluslararası şirketler ve finans kurumlarından oluşan bir grup, Amerika'nın bu son aşamada yalnızca askeri kuvvet öngörmek için iyi olduğuna karar verdi ve bu nedenle, Amerikan gücünden fazla kalmayana kadar kendi gündemini ilerletmek için Amerikan kaynaklarını kullanacak ve güvenilirlik.
Jeopolitik düzeyde sadece iki ana yararlanıcı vardır: İsrail ve Londra Şehri (İsrail daha sonra CoL ve uluslararası kurumsal güç grupları tarafından yok edilecek). Mali-emperyal düzeyde, Amerikan askeri gücünün ortadan kaldırılmasıyla ilgilenen büyük şirketlerin ve kurumların hepsinin kaybetmesi çok az çünkü hepsi ABD toprakları dışındaki varlıklarına sahip ve ABD'nin küresel bir güç olarak hayatta kalmasına neden olacak .
Yani eğer bu bir dünya düzeni tarafından dile getiriyorsa, o zaman haklısınız demektir. Ulus devletler tarafından değil, daha ziyade kurumsal ve finansal kurumlar tarafından kınanmış bir kontrol sistemi olmayacaktır (tüm ülkelerde her seviyede muazzam güç ve nüfuza sahiptir).
Bugün döndüğümde diğer soruları cevaplamalıyım.
Frankfurt'tan yeni döndüm ve bu tartışmayla ilerlemeden önce biraz kahve demlemek istiyorum (neyse ki günümüzün bir kısmını eski bazı Amerikalı arkadaşlarımla geçirdim gibi kafamın tamamı ingilizce doludur).
Öncelikle John Doe'un yazdıklarını yorumlamak isterim:
Alıntı
"Alman Guy" e inanabilirsin. Takımı eklemek için başka bir pelerin ve hançer takma adımı var. John Doe. CSIS'in himayesinde çalışıyorum. Bewteen 2000 ve 2001'de, BND bünyesindeki Organisierte Kriminalität'e bağlandım. Hamburg ve Düsseldorf'taki Müslüman merkezli terörist hücrelere Mossad Ha-Mossad le-Modiin ule-Tafkidim Meyhadim bağlantılarını araştırıyorduk. 2001 yılının Eylül ayında Mossad ajanına kapandığımız sırada, operasyon Pullach'ın emriyle durduruldu. Bütün acenteler yeniden atandı. Ottawa'ya geri gönderildim - ve daha sonra Bejing'deki Kanada Konsolosluğuna yeniden atandım. Ancak BND'ye bağlıyken, Aralık 2004'in sonlarına ilişkin bazı entellektüel alışkanlığımı duydum.Her ne kadar sadece bit ve parçalar (burada sesli bir bayt - resmi olarak çerçeveli bir bağlamda çözmek için eğitildim) olsa da, CIA dahil olmak üzere birçok Batılı hükümetin katıldığı, çoklu-intel-ajanslı bir operasyonla ilgilidir. op başlattı. Hedef bilinmiyor. Silah ve teslimat sistemi bilinmiyor. Ancak, operasyon BND tarafından'Fürbol 'olarak adlandırıldı.Ateş topu için Almanca. BND ile olan bağlantım koparıldıkça ve CIA'le resmi bir çalışma ilişkim yoksa (yalnızca daha düşük seviyeli FBI), sunabileceğim pek fazla şey yok. Umarım Alman içeriden biraz daha sesli bayt geçirebiliriz, çünkü zaman yaklaşır. Silah ve teslimat sistemi bilinmiyor. Ancak, operasyon BND tarafından'Fürbol 'olarak adlandırıldı. Ateş topu için Almanca. BND ile olan bağlantım koparıldıkça ve CIA'le resmi bir çalışma ilişkim yoksa (yalnızca daha düşük seviyeli FBI), sunabileceğim pek fazla şey yok. Umarım Alman içeriden biraz daha sesli bayt geçirebiliriz, çünkü zaman yaklaşır. Silah ve teslimat sistemi bilinmiyor. Ancak, operasyon BND tarafından'Fürbol 'olarak adlandırıldı. Ateş topu için Almanca. BND ile olan bağlantım koparıldıkça ve CIA'le resmi bir çalışma ilişkim yoksa (yalnızca daha düşük seviyeli FBI), sunabileceğim pek fazla şey yok. Umarım Alman içeriden biraz daha sesli bayt geçirebiliriz, çünkü zaman yaklaşır.
tırnağı kapatmak
Bahsettiğiniz operasyondan kısa bir süre önce emekli oldum. Yerel eyalet Landesamt für Verfassungsschutz (Anayasa Koruma Ajansı) bürokratik burunını olabildiğince çabuk tutmaktan hoşlandığından, üç yönlü bir operasyonda olmanız gerektiğini kabul ediyorum :-)
Evet, efendim, birinci sınıf operatörler zayıf yönetim yapılarına izin vererek siyasi olarak zayıf istihbarat dünyasına hoş geldiniz. Mossad'ın alıcı tarafta olduğunu gösteren küçük bir tesadüf yoktu.
Bu erken emeklilik (esas olarak sağlığım) aldı ana nedeni değildi, ama büyük bir düşünce oldu.
Mossad Almanya'da çok sayıda suç işlemiş ve bunu ispatlamış durumdayız. Fakat politik ustalarımız daima işi bitirmemizi engelliyor. Mossad'ın faulünü yapan Uwe Barschel hakkında bir şeyler duymuş olabilir misin? Cinayet, klasik bir Kidon cinayeti olan intihara benziyordu. Ya da serbest demokrat lider Jürgen Möllemann, paraşütü açılmadığında talihsiz bir kaza geçirdi mi? (İsrail'in Batı Şeria politikalarına yönelik açık sözlü eleştirileri geliştirmeye başladığı için tuhaftı!)
Şimdi İsrail'deki Metsada, çok iyi karışık kültür ilişkilerine sahip olduğumuz için utanç verici bir şekilde, toplumlar arasında gerginlik ve rahatsızlık duygusu uyandırmayı umarak, Almanya'daki Müslümanları uyandırmaya Katsa yetkililerini (ya da Sayan yardımcılarını) yönlendiriyorlar.
Kişisel olarak onaylayamamış olsam da, muhtemelen "Fonksiyonel" kod adını veya öngörülen "terörist" faaliyet dalgasına benzer şekilde doğru olduğunu tahmin etmişsinizdir.Şu anda, Pullach ile Berlin'deki BND varlığı arasında bir miktar rekabet var (Ben de Berlin'e taşımama karşı çıktım ve bu konuda açık sözlü davrandım) ve aynı projeler için rakip kod sözcükleri bile var.
Meslektaşlarımdan bazılarıyla halen temas halinde olmaya devam ediyorum ve notları takas etmeye devam ediyorum (bira veya birkaç :-) üzerinde) ve hala birlikte çalışmış olduğum bazı Amerikalılarla iyi temaslarım var. Ayrıca teknik bir bilgisayar dehası olan eski bir ortakla birlikte bir hobi çalışanı olarak çalışıyorum ve diğer emekli veya istifa ettiği BND servis personeline ağ oluşturduk.
Sizi en çok korktuğumuz şeyleri söyleyeyim - ve bu, müdahalelerimizden geliyor. Sözde Arap "teröristleri" nden korkmuyoruz. Mossad'dan korkuyoruz ve CIA'in uzak tarafında çalışan bazı gruplardan korkuyoruz.
Bay Rumsfeld bir zamanlar uluslararası tutum konusundaki "deli köpek" teorisini açıklarken, öngörülemeyen bir Amerika'nın korku içinde saygı gören bir Amerika olacağını söyledi. O yanlış. Çünkü bir süre sonra, öngörülemezlik oldukça öngörülebilir hale gelir ve hepsi kaybolur.
Alman adam
2004/12/15
5:19 pm EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Londra'da birkaç yıl geçirdim, bu yüzden İngilizce dili hakkında iyi bir kavrayışa sahip olduğumu söyleyebilirim.
John Doe'u takip eden biri bana teknoloji hakkında ve ürettikleri meyvelerden bahsetti.
Ben ve eşim tarafından kullanılan teknoloji, askeri ve istihbarat istasyonları (İsrail, İngiliz, Amerikan, Pakistan ve diğerleri) ile şifrelenmiş kanalları (kablosuz da dahil olmak üzere) kıran kesişimlerin karışımıdır ve İbranice'nin ileri analizine dayanan web bot programları (bilinen kod dahil kelimeleri ve cümleleri), İbranice lehçeleri (Yidce vb.), diğer orta ve güneydoğu ulusları için olduğu gibi bölgesel lehçelere sahip Arapça'nın tüm permütasyonlarını içermektedir.
(Dediğim gibi, en iyi istihbarat "insan inteleri": güven içinde söyleyecek önemli bir hikayesi olan insanlarla doğrudan temas kurmaktır.)
1999 yılına kadar iş sözleşmesinde çalışmış olduğum davaların hiçbir ayrıntısını size verememize rağmen, söyleyebilirim (çünkü bu, ABD medyasında herhangi bir söz söylemese de olsa, kıdemli bir hükümet düzeyinde kabul edildi). planlanan 9-11 saldırılarını üç ay önce bildik ve Amerikan hükümetini iki kez uyardık. Bizi görmezden gelmeyi seçtiler.
İstihbarat bulgularımız nedeniyle, Avrupa'da resmi versiyonun Amerikan halkına teslim edildiğine inanan bir hükümet yok. Buna Bush'un müttefiki Müttefiki Tony Blair de dahildir.
AB içindeki her başbakan ve her cumhurbaşkanı 9-11'in dahili bir operasyon olduğunu bilir ve istihbarat servisleri bu durumu Amerikalı muadilleriyle paylaşmış olsa da hiçbiri doğrudan ABD hükümetine hitap etmeye cesaret edemez. Bir dereceye kadar Burası, Bay Rumsfeld'in "deli köpek" politikasının başında bir miktar başarı sağladığı yerdir. Bununla birlikte, Almanya dışişleri bakanı (ve son siyasi patronum) Joschka Fischer, Rumsfeld'e, Almanya'ya yapılan yaptırımların, bu bulguların medyada yayınlanmasına ve dünyaya dünyaya anlatılmasına neden olacağını söyleyerek ABD'nin Irak'a Alman birlikleri gönderme baskısını gördü o. İşe yaradı ve Bush yönetimi geri çekildi.
Alman adam
2004/12/15
5:36 pm EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Daha yakın bir tarihte, İran'daki durumu ve Amerikan uydularının saldırıları için Amerikan hazırlıklarını yoğun bir şekilde izledik.
İran'ın bu konudaki hazırlığının herhangi bir yönüne ihanet etmeden, yalnızca o bölgedeki herhangi bir saldırıya karşı Penatagon'a tavsiyelerde bulunabilirim. En azından söylemek gerekirse, İsrail'in derhal çarpıcı sonuçlar doğacak ve ABD donanması ağır yaralandı.
Bununla birlikte, daha önce de söylediğim gibi, öncelikle Amerika'nın çıkarları ile ilgilenmeyen ama belirli kurumsal menfaatleri olan üst düzey insanlar tarafından ABD yönetiminde oyunda bir saplantı var. Her neyse, kaçınılmaz olan İsrail kaybı bile bu insanları çok fazla endişelendirmiyor.
Ariel Sharon bile Yunanistan'da mülk satın aldı ve İsrail kuruluşunun bir çok üyesi Güney Amerika'ya taşınmaya hazırlanıyor, büyük olasılıkla Patagonya, İsrail hükümeti tarafından Amerika Birleşik Devletleri tarafından sağlanan fonlarla büyük miktarda toprak satın aldı.Nitekim, Irak için tahsis edilen savunma bütçesinin yüzde 20'sinin gizemli bir şekilde bu hesaba kaybolduğunu tahmin ediyoruz.
Alman adam
2004/12/15
6:00 EST Re: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekleyin ... İşte bu millet
Bana bir meslektaşım tarafından bildirildi:
BND temsilcileri Amerikan ekibine Irak'ın KİS konusunda sahip olmadığı görüşünü sunduklarında Amerikan tarafı konvansiyonel istihbaratın gerçek bir kanıt oluşturmadığını itiraf etti. Ancak, orada olduğunu biliyoruz.
Nasıl bildiklerini sorduk ama bize doğru bir cevap vermediler. Bununla birlikte, Pentagon'un şüpheli Irak karakollarını görselleştirmek için "psişik" kullandığını müdahaleler yoluyla öğrendik. Bu deliler, daha sonra, ABC silahlarının tüm paletini de içeren ölümcül silah stokları bulunduğunu iddia ettiler. Bu temelde, Amerika onları tehdit etmeyen bir ülkeyi işgal etti.
Şimdi, Bay Wolfowitz'in, İran'da yapmak için doğru talihi ilahi hale getirmeye çalışmak için Yahudi mistikleri ile konuştuğunu duydum, bu sefer Kabbala sanatı ile. Bu tür bir dinsel uygulama hakkında çok az şey biliyorum, ancak bu şeylerin dünyanın büyük ulusunun dış politikasını etkilemesine izin vermemelisiniz.
Alman adam
2004/12/15
6:13 pm EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Önceki bir soruyu cevaplamak için:
GLP forumunu bulmadım, o beni buldu. Yazdıklarımı ve umarım bir kitap araştırmaları yaparak boş zamanlarımı harcıyorum. Bu, özel istihbarat ve iletişim izlemedeki faaliyetlerimin dışında.
Nerede görüneceğini biliyorsanız, internet nitelikli postayla ilgili iyi bir kaynaktır. Birincil bir kaynak değildir. Buna ek olarak, insanların neler olabileceğini veya olmayacağını spekülasyona tabi tuttuğu birçok "istihbarat forumları" nda yapılan mesajları okumaktan hoşlanırım. İki ay önce burada canlı bir tartışma olanı ben böyle buldum ve burada bazı bilgilerimi de burada yayınlamanın ilginç olacağını düşündüm.
Alman adam
2004/12/15
6:21 pm EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Belki FBI'a (belki de isimsiz olarak), Atlanta, Dallas ve Houston'ın bir nükleer cihazın patlamasıyla ilgili olarak seçildiğini bildiren araştırmaları yapmadıklarını sorabilirsiniz.
Bence muhtemelen cevabı biliyorsundur. Aslında, FBI'a hiç haber verilmediğine dair bir işaretimiz yok ve bu model 9-11 olaylarından önce görülenle çok benzer görünüyor.
Alman adam
2004/12/15
6:24 pm EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
"ve tüm gizlilik anlaşmalarını riske"
Hizmetim sırasında kişisel olarak görevlendirildiğim vakalar hakkında 1999 yılına kadar konuşamayacağımı zaten açıkladım. Sizinle şimdi tartıştığım şey, gizlilik sözleşmelerine veya kendi etik kurallarımıza aykırı değildir. Bu yayın için iyidir.
Alman adam
2004/12/15
18:30 EST Re: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekleyin ... İşte bu millet
"Liberal" terimi sizin için bir şey ifade ediyor mu? (Ben geleneksel bir kütüphaneden bahsetmiyorum.)
Alman adam
2004/12/15
6:33 pm EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
DHS, şu soruyu yanıtladım:
Alıntı
Önceki bir soruyu cevaplamak için:
GLP forumunu bulmadım, o beni buldu. Yazdıklarımı ve umarım bir kitap araştırmaları yaparak boş zamanlarımı harcıyorum. Bu, özel istihbarat ve iletişim izlemedeki faaliyetlerimin dışında.
Nerede görüneceğini biliyorsanız, internet nitelikli postayla ilgili iyi bir kaynaktır. Birincil bir kaynak değildir. Buna ek olarak, insanların neler olabileceğini veya olmayacağını spekülasyona tabi tuttuğu birçok "istihbarat forumları" nda yapılan mesajları okumaktan hoşlanırım. İki ay önce burada canlı bir tartışma olanı ben böyle buldum ve burada bazı bilgilerimi de burada yayınlamanın ilginç olacağını düşündüm.
tırnağı kapatmak
Alman adam
2004/12/15
7:08 pm EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Her şeyden önce, Clio, şu anda cevap gönderirken büyük güçlük çektiğimi söylememe izin verin. Göndermede uzun bir gecikme olduğu görülüyor.
Yönetimdeki genel menfaatler, 9-11'den daha büyük bir krize sebep olmak için sahip olduğu menfaate sahip. Bulgularımızın tamamı, bahsettiğim üç şehirde birinde nükleer bir olay olduğuna işaret ediyor.
Bunun arkasındaki insanlara "Gizli El" olarak bakalım.
Kamu gözündeki kim bu Gizli El ile en yakından tanımlanır?
Paul Wolfowitz.
Nereden üyeliğini çiziyor?
Hizmetler arası hizmetler: CIA, askeri, paralı (eski SAS: İngiliz lojistik ve eski CIA Latin Amerika operatörleri); Mossad ya da "El-Kaide" (Müslüman Kardeşler, Londra Şehir Elektrik Komisyoncuları tarafından desteklenmektedir).
Nasıl finanse edilir?
Para çaldı (Cayman Isles kadar 1999'a kadar), Afganistan ve SA uyuşturucu paraları, askeri bütçeden aktarılan paralar.
Amaçları nedir?
ABD ekonomisini çökertmek için, Orta Avrupa Bankasına ev sahipliği yapan Frankfurt'un finasal bölgesini yok etmek yerine, normal hükümeti askıya alıp Amerikan toplumunu (askerlik) silahlı kuvvete uğratın.
Ne kazanıyorlar?
Siyaset açısından, komple bir güç ve dünyanın sempati. Böylelikle, büyük bütçe açıklarının yol açtığı ulusal borcun temerrüde düşürülmesine izin verilir. Şahsi bir seviyede, ABD'li kilit yetkili şirketler, birçoğu zaten ABD hisse senetlerinden kurtulduklarından bir gelir akışı sağlayacaktı.
Başka kim kazanır?
Kısa vadede, Londra şehrinin mali süper sınıfı ve İsrail.
Kimi kaybeder?
Hemen hemen herkes.
Lütfen unutmayın: ABD'de gözaltında tutulan "terörist" tutsakların uzun süre yoğun duyusal yoksunluğa ve yeni bir kontrollü kişiliğe kavuştukları yöntemlere tabi tutulduğuna inanmamız için mantıklı sebeplerimiz var. Bir şey için programlandıklarını düşünüyoruz.
Alman adam
2004/12/15
7:24 pm EST Yeniden Başlıyor: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Birçok, çok soru var. Şimdi 01.20 yaşındayım ve ben uyumaya hazırım, bu yüzden yarın dönmeliyim.
Kütüphaneye: Barry Seal'i hiç duydunuz mu? "Kütüphane" tarafından yardım edildi ve birçok üye hala onu sevgiyle hatırlıyor.
Kısacası, "Gizli El" örgütlerinin kontrolden çıktığından ve dünyayı yıkıma uğratmaktan korkan, tüm uluslardan eski istihbarat operatörleri için gayriresmi bir "kulüp".
Bunu okuyan bazı insanlar anlar.
Alman adam
2004/12/16
8:22 EST Re: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekleyin ... İşte bu millet

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...