16 Kasım 2013

ATATÜRK NEDEN “ORDULAR İLK HEDEFİNİZ AKDENİZDİR. İLERİ DEMİŞTİ






 ATATÜRK NEDEN “ORDULAR İLK HEDEFİNİZ AKDENİZDİR. İLERİ DEMİŞTİ

GAVAT KELİMESİNİN ARKASINDAKİ SIRLAR ÇÖZÜLÜYOR OLSA GEREK


GAVAT kelimesini gündeme düşüren vali meğer seks kasetleri arşivliyormuş, böylece GAVAT kelimesinin arkasındaki sırlar da çözülüyor olsa gerek.
GAVAT kelimesini gündeme düşüren vali meğer seks kasetleri arşivliyormuş, böylece GAVAT kelimesinin arkasındaki sırlar da çözülüyor olsa gerek.

Umarım haber yalan çıksın yoksa ülkeyi kimler yönetiyor sorusunun yanıtı da otomatikman karşılığını bulmuş olacak, vah ülkem vah, kimlerin eline kalmışız, ya İslam'ı bunlar temsil ediyorsa...!

Neden oğlanlarla (!) kızları ayrı okullarda okutmak istedikleri daha netlik kazanmış olmayacak mı dersiniz?

O adamı hâlâ orada tutmak da ayrı bir kabulün, ayrı bir birlikteliğin ifadesi anlamına gelmiyor mu dersiniz?
Yani vatandaşına gavat diyen adamı hâlâ görevden almayan bunu kabullenmiş olmaz mı?

Peki, kendileri ne olur?

Baş…

A. Dursun

***
Seks kasetlerini arşivliyorlarmış


13.11.2013 

10 Kasım törenleri sırasında vatandaşa “Gavat” diyerek gündeme gelen ve Başbakan Erdoğan tarafından sahip çıkılan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş hakkında şok bir açıklama gündeme geldi.

Adana’da bir TV yöneticisi Vali Çoş’un Özel Kalem Müdürü’nün dolabında bazı medya patronlarının seks kasetlerinin olduğunu iddia etti.

Konuyla ilgili Taraf gazetesinden Sümeyra Tansel’in haberi şöyle:

"Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’un Özel Kalem Müdürü Vahdettin Sakallı’nın Adana’daki medya patronlarının seks kasetlerini valilikteki dolabında sakladığı iddia edildi. Gazeteci Taner Talaş, devletin istihbari birimlerinden yararlanarak kendisinin ve Adanalı gazetecilerin özel bilgilerini topladığı gerekçesiyle Valilik Özel Kalem Müdürü Vahdettin Sakallı hakkında suç duyurusunda bulundu. Geçen Haziranda yapılan suç duyurusunun ardından Adana Savcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında savcılığa ifade veren Adana Akdeniz TV yöneticisi Yüksel Evsen ve gazeteci Yüksel Mert, Valilik Özel Kalem Müdürü Sakallı’nın kendilerine odasındaki dolabı göstererek “Şu dolaptaki gizli görüntüleri açıklasam yer yerinden oynar” dediğini söyledi.

SEKS KASETLERİ DOLAPTA

Evsen, savcılığa verdiği ifadede şunları anlattı: “Gazeteci Yüksel Mert’le birlikte Vali Bey’i ziyarete gitmiştik. Özel Kalem’de beklerken Vahdettin Sakallı ile sohbet ettik. Kendisi Adana’daki birçok medya mensubunun uygunsuz ve gayriahlaki görüntülerini tespit ettiğini ayrıca gayrihukuki servetlerini öğrendiğini söyledi. Odasının sağ tarafındaki etajer tarzı bir dolabı göstererek bunların orada olduğunu belirtti. ‘Bu dolabı açarsam Adana’da yer yerinden oynar’ dedi. Ömer adlı bir memuru çağırarak o kişinin Adana’daki önemli kişilerin Twitter hesabını takip eden kişi olduğunu belirtti. Yazılanların anında kendisine geldiğini ayrıca MİT’in bazı konularda kendisine bilgi notu verdiğini iddia etti.” Evsen, “Ben bu anlatılanları duyunca dehşete kapıldım. Vali Bey’in Özel Kalem Müdürlüğü’nü yapan bu kişinin üstüne vazife olmayan işlere karıştığını görünce irkildim ve bir yandan da nasıl bu bilgilere ulaşabildiğini görünce hayrete düştüm” dedi. Gazeteci Yüksel Mert de savcılığa verdiği ifadesinde Evsen’in iddialarını doğrulayarak şunları söyledi: “Vahdettin Sakallı’nın sağ tarafındaki dolabı göstererek ‘şu dolaptaki gizli görüntüleri açıklasam Adana’da yer yerinden oynar’ dediğini hatırlıyorum.” Evsen, savcılığa verdiği ifadesini kamuoyunda Böcek komisyonu olarak bilinen TBMM Haberleşme ve Özel Hayatın Gizliliği Araştırma komisyonunda da beyan ederek şunları anlattı: “(Vahdettin Sakallı), kimi medya sahiplerinin seks kasetlerinin, kimilerinin usulsüz işlerinin evrak ve kasetlerinin kendisinde olduğunu söyledi.

TELEFONLAR DİNLENİYOR

Hatta yanındaki dolabı gösterip,’Bunun içinde’ dedi. Şok olmuştum. Açık açık ‘porno kasetler var elimde’ diyordu devletin memuru.” Evsen, ifadesinde Sakallı’nın telefonların da dinlendiğini kendisine itiraf ettiğini söyledi. Taraf ’a konuşan Evsen, “Bildiklerimi savcılıkta da mecliste de anlattım ancak hâlâ hiçbir şey yapılmadı. Dinleme devam ediyor. Sadece telefonda konuştuklarımı başkalarının ağzından duyuyorum” dedi. Adana Valiliği’ndeki dinleme iddialarını gündeme getiren ilk isim olan AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Evsen’in iddialarıyla ilgili olarak Taraf’a şunları söyledi: “Adana Valiliği’nin yasadışı dinleme yaptığı iddiasını herkes söyledi. Ben de söyledim. Adana’da nereye gitsem valinin adamları da bulunduğum yerde ortaya çıkıyordu. Sadece telefonda konuştuğumuz şeylerden haberleri oluyordu. Bunları telefonlarımızı dinlemeseler nereden bilecekler diye düşündüm. İçişleri Bakanlığı’na yazdığım mektupta da ifade ettim. Ama mektuptaki şikâyetimden sonra herhangi bir inceleme yapılmadı yapılsaydı haberim olurdu. Yüksel Evsen’in Meclis’e gelip konuyla ilgili ifade verdiğini biliyorum. Ben bu konudan bıktım. Hiçbir şey demiyorum artık. O vali hep orada kalsın.”

“Vali, dinletme müptelası”

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın’ın Adana Valisi’yle ilgili iddiaları dile getirdiği ve İçişleri Bakanlığı’na gönderdiği iki sayfalık mektupta dinleme iddialarına ilişkin şu ifadeler yer alıyordu: “Vali ciddi bir telefon dinletme hastalığına müpteladır. Güvenlik güçlerini kullanarak milletvekillerini, belediye başkanlarını yasal olmayan şekilde dinlettiği ve dinlemelerin belli yerlere servis edildiği kuvvetle muhtemeldir.”"

KAYNAKÇALI BELGELERLE ATATÜRK GÜNLÜĞÜ





KAYNAKÇALI BELGELERLE ATATÜRK GÜNLÜĞÜ 

ÖNCE BİR AÇIKLAMA 

 ATATÜRK, ATATÜRKÇÜLÜK ve ÇAĞDAŞ TÜRKİYE 
üzerine yoğun araştırmalar yapan ve birbirinden değerli çok sayıda yapıtları bulunan Prof. Dr. Utkan KOCATÜRK'ün, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün doğumundan, bedenen aramızdan ayrılışına kadar "KAYNAKÇALI ATATÜRK GÜNLÜĞÜ" adıyla hazırlamış olduğu - 591 sayfalık - bu başvuru yapıtını, internet sitemizde yayınlamak ve 
böylece de - dünyanın neresinde bir Türk varsa, orada okunmasını sağlamak üzere - hazırladım. Böyle önemli bir hizmette bulunmayı, Avrupa Atatürkçü Düşünce Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı olarak, tarihî bir görev saydım. Bu görevi yerine getirebilmek için, 21 Mart 2009'da bu olağanüstü önemli yapıtın sahibi Sayın Prof. Dr. Utkan KOCATÜRK'e telefon  2yoluyla ulaşarak, kendisinden, bu yapıtın federasyonumuzun www.ataturk.de adlı internet sitesinde yayınlamak üzere izin aldım. 
 Laik, demokratik, üniter Türkiye Cumhuriyeti konusunda ve MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün önderliğinde gerçekleştirilen Türk Devrimi'ne ve ATATÜRK ilkelerine sahip çıkma konusunda duyarlı olan, O'nun "Ne mutlu Türküm diyene" özlü sözünü, özgüvenle ve kıvançla haykırabilen tüm yurttaşlarımıza ve de 
Sayın Prof. Dr. Utkan KOCATÜRK'e Kemalizm'in dinamizmine uygun saygıyla...  
21 Mart 2009  
Dursun ATILGAN 
Avrupa Atatürkçü Düşünce Dernekleri 
Federasyonu Genel Başkanı

KAYNAKÇALI BELGELERLE ATATÜRK GÜNLÜĞÜ 

İSRAİL DEVLETİ’NİN KURULUŞUNA KADAR GEÇEN SÜREÇTE YAHUDİLER ve SİYONİZM’İN GELİŞİMİ Sedat Kızıloğlu






İSRAİL DEVLETİ’NİN KURULUŞUNA KADAR GEÇEN SÜREÇTE  
YAHUDİLER ve SİYONİZM’İN GELİŞİMİ 
Sedat Kızıloğlu

İSRAİL HAKKINDA GERÇEKLER







İSRAİL HAKKINDA GERÇEKLER

Ali’’siz Alevilik Faik Bulut






Ali’’siz Alevilik Faik Bulut

Ehl--i Beyt Ocağı Alevill ik İhsan Ünlü






Ehl-i Beyt Ocağı 
Alevill ik 
İhsan Ünlü

Alevi ve Bektaşi İnançlarının İslam Öncesi Temelleri Ahmet Yaşar Ocak






Alevi ve Bektaşi İnançlarının İslam Öncesi Temelleri 
Ahmet Yaşar Ocak 

Alevilerin Etnik Kimliği Aleviler Kürt Mü? Türk Mü? Cemal Şener







Alevilerin Etnik Kimliği Aleviler Kürt Mü? Türk Mü? 
Cemal Şener

ŞAMANİZM...Mircea Eliade






ŞAMANİZM
Mircea Eliade

TANRI''NIN TARİHİ Karen Armstrong





TANRI''NIN TARİHİ 
Karen Armstrong

CUMHURİYET İDEOLOJİSİNİN NAKŞİBENDİLİK TASAVVURU - ŞERiF MARDİN ÖRNEĞİ - Fatih M. Şeker






CUMHURİYET İDEOLOJİSİNİN NAKŞİBENDİLİK TASAVVURU 
ŞERiF MARDİN ÖRNEĞİ   
Fatih M. Şeker 

Timaios Platon





Timaios 
Platon

DİN ile BİLİM Bertrand Russel






DİN ile BİLİM 
Bertrand Russel

DİNİN KÖKENLERİ Sigmund Freud






DİNİN KÖKENLERİ 
Sigmund Freud 

UYGARLIK,, TOPLUM ve DİN Sigmund Freud






UYGARLIK,, TOPLUM ve DİN 
Sigmund Freud

FELSEFENİN TEMEL İLKELERİ GEORGES POLITZER






FELSEFENİN TEMEL İLKELERİ 
GEORGES POLITZER

FELSEFENİN TESELLİSİ Alain de Botton






FELSEFENİN TESELLİSİ 
Alain de Botton

DİN VE İDEOLOJİ






DİN VE İDEOLOJİ

DİNLER TARİHİNE GİRİŞ MİRCEA ELİADE






DİNLER TARİHİNE GİRİŞ 
MİRCEA ELİADE

AİLENİN,, ÖZEL MÜLKİYETİN VE DEVLETİN KÖKENİ Friedrich Engels






AİLENİN,ÖZEL MÜLKİYETİN VE DEVLETİN KÖKENİ 
Friedrich Engels 

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...