07 Nisan 2015

TÜRKİYE SOSYAL TARİHİNDE İSLAMIN MACERASI PDF E-KİTAP




TÜRKİYE SOSYAL TARİHİNDE İSLAMIN MACERASI
 PDF E-KİTAP

KENZÜ'L İRFAN 1001 HADİS PDF E-KİTAP






KENZÜ'L İRFAN 1001 HADİS
PDF E-KİTAP
 

ENKİ'NİN KAYIP KİTABI PDF E-KİTAP




ENKİ'NİN KAYIP KİTABI
PDF E-KİTAP

ŞOK DOKTRİNİ - FELAKET KAPİTALİZMİNİN YÜKSELİŞİ PDF E-KİTAP Türkçesi: Selim Özgü





ŞOK DOKTRİNİ - FELAKET KAPİTALİZMİNİN YÜKSELİŞİ
PDF E-KİTAP
Türkçesi: Selim Özgü

13. HAVARİ MECDELLİ MERYEM'İN YAŞAM ÖYKÜSÜ PDF E-KİTAP Gordon Thomas






13. HAVARİ MECDELLİ MERYEM'İN YAŞAM ÖYKÜSÜ 
PDF E-KİTAP 
Gordon Thomas

ZEYTİNDAĞI PDF E-KİTAP Falih Rıfkı Atay





ZEYTİNDAĞI 
PDF E-KİTAP 
Falih Rıfkı Atay

MEDENİ BİLGİLER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK PDF E-KİTAP






MEDENİ BİLGİLER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
PDF E-KİTAP

HAYALET SÜVARİ MUSTAFA KEMAL ATATURK PDF E-KİTAP RAYBROCK





HAYALET SÜVARİ MUSTAFA KEMAL ATATURK 
 PDF E-KİTAP 
RAY BROCK 
Bu kitap Kore'de kahramanca çarpışan Türk askerlerine saygıyla ithaf edilmiştir 
Bu kitap, 20. yüzyıl tarihinin en güçlü ve önemli insanlarından birinin heyecan verici hikayesinin yazıya dökülmesi için duyulan uzunsüreli bir istek ve kararlılıkla ortaya çıktı. Yaşadığı dönemde epik ve efsanevi özelliklere sahip olan Mustafa Kemal Atatürk, bugün de aynı özelliklerini korumaktadır. 
Asırlar boyunca da kaçınılmaz bir şekilde ve aynı haliyle karşımıza çıkmaya devamedecek. Gelibolu'da gerçek anlamda Britanya İmparatorluğu'nun belini kıran yılmaz bir savaşçı ve general; kendini beğenmiş batılı güçlere meydan okuyarak onların kibrini kıran, Osmanlı İmparatorluğu'nun enkazı içerisinde özgürlük ateşini yakan, Ortadoğu ve Asya'da milliyet‐çiliğin söndürülemeyen meşalesini tutuşturan devrimci bir milliyetçi olarak anılmaya devam edecek. 
Mustafa Kemal; sultana, dogmatik düşünceye, batıda İngiliz ve Fransız kudretine ve kuzeyde Rus güçlerine karşı yeri doldurulamaz bir isyancı olarak hayatı boyunca mücadele vermiştir. Mustafa Kemal'in ayrıca hayata, savaşa, güce belki de ölüme karşı doymak bilmez bir tutkusu vardı. Doğuştan kumarbaz olan bu karizmatik liderin, sıra savaş ve isyana gelince zarlarını yeniden yuvarladığını görüyoruz. Alınyazısında, kısasüreli bir başarısızlığını, inanılmaz bir zaferin takip ettiğini kendisi daha önceden anlamış gibiydi hayatı boyunca. 
Mustafa Kemal modern Türkiye Cumhuriyeti' nin kurulması ve bekası için en yakın arkadaşını dahi vurmaktan ve astırmaktan kaçınmayan bir kişiliğe sahipti. Bununla birlikte Türkiye Cumhuriyeti tamamen onun kişisel başarısı ve eseridir. 
Mustafa Kemal Atatürk, hem milleti hem de İslam alemi üzerinde itibar kazanmayı başaran paradoksal bir kişiliğe sahiptir. Buna delil olarak Arap alemi liderlerinin kendi bağımsızlık mücadelelerinde onu ve kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni örnek alışlarını göstermek mümkündür. Onun yaptığı sabırlı ve ustaca bir ölüm kalım mücadelesini yürütmekti.

TASAVVUF İLMİNİN MENŞEİ PDF E-KİTAP Avarif-ül Me´arif Şihabuddin Sühreverdi Hazretleri





TASAVVUF İLMİNİN MENŞEİ
PDF E-KİTAP
 Avarif-ül Me´arif 
Şihabuddin Sühreverdi Hazretleri

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...