16 Ağustos 2018

OĞLAK 22 ARALIK 21 OCAK


Ä°lgili resim
akrep burcu tarihi ile ilgili görsel sonucu
OĞLAK BURCU 22 ARALIK 21 OCAK
 Elementi : Toprak 
Yönetici Gezegeni : Satürn 
 Güçlü: Mars 
 Zararlı: Ay 
 DüĢük: Jüpiter ve Neptün
 Niteliği: Öncü 
 Cinsiyeti: DiĢi 
 Ilerleyebildigi ve gizli ihtiraslarini daha da gelistirebildigi her yerde onu bulabilirsiniz. Oglak'la savasmak faydasizdir. En iyisi onun yaptigini yapmak. Bu burcun fiziki özelliklerini farketmek her za man kolay olmaz. Oglaklar kemikli ve kalin, ince ve çelimsiz, ya da sisman ve yumusak olabilirler.Her zaman Satürn kisiligini saran hafif bir melankoli ve ciddiyet havasi vardir. Hiçbiri, Satürn'e has disiplin ve kendini inkar etme etkisinden gerçek anlamd a kurtulamaz. Oglak'larin bir çogunun güçlü ayaklari vardir ve uygun ayakkabilar giyerler.Elleri maharetli, sesleri ekseriye düz ve rahatlaticidir. Muhtemelen bu seste gururunuzu oksayici ve ikna edici bir nezaket sezeceksiniz. Bunlar bikmadan, yorulmadan, amansizca ; hakaretleri, baskilari, hayal kirikliklarini ve her görevi hazmederek, sükunetle durmadan çalisirlar.Çok tatli sekilde romantik olan Oglak'lar vardir. Oglak'in saygisini kazanmak istiyorsaniz, sakin geleneklere karsi gelmeyin. Pek az Oglak ihtiraslarini gizlemeyi unutur. 

Yaptiklari isin en üst mevkiine geçmedikçe de çalismayi hiç reddetmezler. Sonra inatçi keçiligi tutar ve tirmanmaya merdivenin en üstünden baslamakta israr eder, çünkü oraya ait oldugunu hissetmektedirler.Dogal olarak böyle bir davranis kasvetli, karamsar, soguk ve bencil bir insan yaratir ki, bu insani tatmin etmek mümkün degildir. Ancak bir iki kere sert taslara toslamasi genellikle dogru yolu bulmasi için yeterli olur.Pek azi bir kenara çekilip baski altinda tutulan bir heyecanla tebessüm ederken ve ayagiyla müzige tempo tutarken yakalanir; ama bunlar asla bir içki sofrasinin üstüne atilacak cesareti bulamazlar. O düzgün, biçimli Oglak burnunun baska insanlarin islerine sokuldugunu, ya da Satürn dilinin dedikodulara karistigini az görürsünüz.Kendisinden istenmedikçe ögüt vermeye pek hevesli degildir, ama onun pratik zekasindan yararlanmak istediginiz zaman hiç tereddüt etmeden ve ciddi bir sesle size akil verecektir.Ayni zamanda, sizin bu ögüdü tutmanizi da bekleyecektir. Oglak görev ve sorumluluk duygusunu ve aksilikleri hos görüyle karsilamayi iyi ögrenmistir. Yaslari ilerledikçe kuvvetleri ve hastaliga dayanikliklari da artar. Korku, süphe, üzüntü ve kasvet mikroplardan daha öldürücüdür. Oglak'larin yasama gücü harkuladedir.Öyle utangaç ve tatlidir ki Belki biraz inatçidir ama yine de naziktir. Pek de zararsiz görünür. Oglak kendini güçlendirmek için zaaflariniz, kendini begenmelerinizden, kiskançliklardan faydalanmayi da ihmal etmez ÇalıĢkanlıkları ile kolaylıkla baĢkalarının saygısını kazanırlar. 

Gerçek bir Oğlak'ın iki temel özelliği vardır. Güvenilirlik ve dürüstlük. Çok geliĢmiĢ bir görev duyguları vardır. Bazen baĢkalarının baĢarısızlıklarını abartırlar. Oğlaklar arkadaĢları ile ilgili çok iyi sırdaĢ olurlar, para konusunda dikkatli olmalarına rağmen, eli açık insanlardır. Geleneklere bağlı kiĢiler olduklarından, duygusal özgürlüğü anlamakta güçlük çekerler. Bu nedenle kendilerinden yaĢça küçük kiĢilerle bazen sürtüĢmeleri olur. Bu özellikleri evlerine de yansır. Her köĢe baĢında ona rastlayabilirsiniz. Onu fark etmeden yanından geçer, belki de hiç görmezsiniz. Onun da , fark edilmek gibi bir kaygısı yoktur zaten. Hatta, soğuk maskesiyle size öylesine uzaktan bakar ki, ona yaklaĢan adımlarınızı bile uzaktan dondurur.Bu burcun planeti Satürn‟dür. Çok çalıĢma, çok gayrete rağmen yavaĢ yükselme bu burcun insanlarının kaderidir. Bu burçta doğan insanlar realist, mücadeleci, yılmayan tiplerdir.En büyük özellikleri doğru olduğuna inandıkları görüĢlerini, kritiklerini ve gerçekleri zamanını, yeri, atmosferi hiçe sayarak dobra dobra söylemeleridir. DüĢündüklerini direkt olarak söyledikleri için pek fazla sevilmezler. Çünkü insanların çoğu kritiğe açık değildir. Ama oğlak burcu insanları menfaatlerini kaybedeceklerini bile bile doğru bildiklerini söylemekten çekinmezler.

Oğlak burcu insanları vefalıdır. Onlarla yola çıkan yarı yolda kalmaz. Sosyal yönleri çok kuvvetlidir. Müsrifliği sevmezler. lyice inceledikten sonra gerekli yerlere maddi yardım yaparlar.Bu burcun kadın ve erkeği inatçıdırlar. Çok hassas ve alıngandırlar. Prestije çok önem verirler. Bu burcun insanları daha çok kemik ve sinir hastalıklarına (romatizma, siyatik, minisküs, eklem ve omurlarla ilgili problemler ve depresyon) tutulurlar. Hayatın gerçek taĢıyıcıları Oğlak bu rcundandır. Oğlak insanları Sabırla ve dirençli bir kararlılıkla üstlendikleri görevleri yerine getirirler ve iĢlerini daima tamamlarlar. Bunu, kendilerine ün sağlamak için değil, sadece iĢi tamamlamak adına yaparlar ve sonra geri plana çekilirler. Sadakat, disiplin, kararlılık ve görev duygusu, ayrıca kanun ve düzeni, standartları ve yapıları Oğlak burcunun karakteristik özellikleridir.Sorumluluğu doğal olarak üstlenir ve yürürlüğe konan planlar gerçekleĢtirilmeden iĢin ucunu bırakmaz. Sadece elle tutulur sonuçları kabul eder. ÇalıĢkan, gayretli,katı azimli,güvenilir,somut,uygulamacı,alçakgönüllü,yorulmaz,enerjik ve sebatkardır.Bitmek bilmez sorumlulukları vardır. Ağır ve sıkıcı iĢlere mutsuzca katlanır. 

ÇalıĢmaya ve sorumluluğa bağımlıdır. Sürekli bir Ģey yapması gerektiğini hisseder. Yenilikten ve rekabetten çok korkar. Zaman içinde denenmiĢ, sınanmıĢ yöntemlere ve yapılara körükörüne bağlanır. Anti -sosyal, huzursuz, huysuz,adaletsiz ve cimridir.Emek, maliyet, ve üretimi net bir kesinlikle değerlendirir. GerçekleĢebilir olanla olmayanı hemen kavrar. Pratik ve sağlıklı bir sağduyuya sahiptir.Mantıklı, derinlikli ve son derece odaklanmıĢtır Dikkafalı, can sıkıcı ve katıdır. Zamanla sınanmıĢ düĢüncelerle yönetilir ve yeniliklere ısrarla kapalıdır.Ancak yavaĢ yavaĢ ve duraksayarak açılır ama açıldıktan sonra sadık, güvenilir, görev sahibi ve sorumlu olur. Sınırlarını açıkça belirler. Duyarlılığı kontrollü ama güçlüdür. Duyguları ciddiye alır. Dikkatli ve baĢkalarına güvenmekte temkinlidir Duygularını ve davranıĢlarını kesin bir çizgiyle ayırır. Mesafeli, kapalı, donuk, merhametsizce soğuk ve düĢüncesizdir. Bazen aĢırı duygusal, depresif ve melankoliktir. Derinden bağlılık bekleyen çocuksu, oyuncu ve yumuĢak tarafını inkar eder.Kötü gün dostudur.Oğlağın hayatı iki devreye ayrılır. 

30 yaĢından öncesi ve sonrası. Bu yaĢ, doğumunda etkili olan Satürn‟ün devir zamanıdır. Bu gezegen GüneĢ etrafındaki turunu tamamlamak için 29 yıl ve 167 güne ihtiyaç duyar. Ġlk 30 yılda Oğlak kendini bir arayıĢ içinde bulur.Burcuna adını veren Oğlağın emin adımlarla dik duvara tırmanıĢından, bu dönemde eser yoktur. Kendinden emin değildir. Bir erkek keçi kadar tehlikelidir.30 yaĢından sonra Oğlak, gençliğinde kendisine çok pahalıya mal olan deneyimleri yerli yerine oturtur. Yani o, tam anlamıyla “sonradan açılan” biridir. KarĢı cinsle iliĢkiyi genelde “gerçek bir gecikme” ile keĢfeder ve mesleki baĢarıları diğer burçlardan daha geç ortaya çıkar. Denilebilir ki hayatı ciddi bir mesele olarak görmesi onu baĢarı merdiveninin zirvesine çıkarabilir.DıĢarıdan bakınca kendinden emin, güçlü, sarsılmaz ve mesafeli görünür, ama içinde özen, sevgi ve ilgiye özlem duyar.Hastalık derecesinde hassastır ve kendini sükunetle dıĢ dünyadan soyutlar. Duygularını göstermek bu burçta doğanlar için doktorluk mesleğinin zorluklarıyla kıyaslanabilecek bir meseledir.Oğlak titizliğiyle tanınır, her Ģeyi çok fazla ciddiye alır. Sözlerini vaktinde yerine getiren ve yapılmıĢ anlaĢmalarda güvenilebilecek biridir. Yalan, iki yüzlülük ve riyakarlık onun için Ģeytan iĢidir. 

 Ġdealleri gerçeklik, değerler, doğallıktır. Yüzeysellikten ve yapay olan her Ģeyden nefret eder.Çoğu insan titiz ve zorlu Oğlağı sıkıcı bulur. O da bunu bilir ve bundan acı duyar. Korkunç bir mizah gücüyle tepki verir, kendi zayıflıklarını teĢhir etmekten çekinmez. Kimse de ona karĢı çıkamaz ve birlikte olduğu insanların zayıflıklarını yakıcı bir alayla eleĢtirir. Bu yüzden sürekli tepki alır.Diğer burçların yanında Oğlağı iki özellik iyi tanımlar; sabır ve mantıksızlığa karĢı hassasiyet. Ġkisi birlikte Oğlağın olayları ve insanların hayret edilecek kadar çok bir görüĢle anlamasına yardın eder. Buna rağmen pek Ģanslı değildir. Kendini, kendi kurduğu hapishaneden serbest bırakmayı ne kadar isterdi...Yine de bunu nadiren yapabilir.Oğlağın iyilik perisi, zamanıdır. Tüm muhaliflerini bertaraf etmeye yardım eder. Oğlak burcunda doğanlar zamanı çok iyi kullanır. Bir hamlenin nasıl planlanacağını iyi bilir, bunu meslekte, toplumda ve aĢkta kanıtlar. Oğlağın parolası azimdir. Temel sözü ise”ben organize ediyorum.”Oğlak yaptığı Ģeyi titizlikle yapar. Kararlar daima aĢırıdır, hiç bir ayrım yoktur. 

Oğlağın en zayıflığı kibirdir. Dünyayı savaĢtan, anarĢi ve ahlaki çöküntüden kurtarmak isteyen insanlar hep bu burçta doğmuĢlardır. Bu konuda kararı, ancak konuya uzmanca hak im olduğunda verir. Ġtiraza tahammül edemez. BaĢkalarının eleĢtirileri onu niye ilgilendirsin ki! Oğlak hava kirliliğine karĢı savaĢmak için her Ģeyi yapar.ġüphesiz, bu bir abartıdır ve bir Oğlakla beraber yaĢayan kiĢi onun yapısını”karanlık” yönünü tanımıĢtır: Oğlak hoĢgörüsü olmayan biridir. Kendisine karĢı çıkılmasına hiç katlanamaz. Onun zeka ve mantığına hitap etmek daha akıllıca bir iĢtir. Eğer Oğlak hafifçe gülümsediyse, artık tehlikeli değildir.O, alıĢkanlıkların insanıdır ve kendini en çok, kat ettiği yolda iyi hisseder. Güven dolu bir rutinlikte hissizleĢip, hantal ve kuruntulu bir iĢkoliğe dönüĢebilir. Toplumda nazik ve hoĢ sohbet biri olarak bilinir. Kendini hemen öne atmaz. Ona yaklaĢmak kolay değildir, ancak onu bir arkadaĢ olarak kazandığınızda, Zodyak‟taki tüm burçlar arasında daha güvenilir birini bulamazsınız.Oğlak sabırlı ve çalıĢkan bir iĢçidir. Sınır tanımayan bir hırsı vardır. Belirlediği amaçlara ulaĢmada gösterdiği sabır asla tükenmez. 

Karar verdiği her Ģeyi önceden düĢünür, analiz ede r ve ölçüp biçer. UlaĢtıklarıyla uzun süre mutlu olamaz. Daima daha fazla ve yukarı tırmanmak ister. Fikir zenginliği, giriĢimciliği, ve olağanüstü yetenekleri sayesinde bir sanayi imparatoru olabilir. Cazibesi ya da iliĢkileriyle değil, eserleriyle baĢarılı olurTam bir iĢkolikle berabersiniz; ancak onu yanlıĢ anlamayın. O size paranın satın alabileceği en güzel hediyeleri bulmak için bu kadar çalıĢıyor ve ihtiyacı olan sizin destek ve ilginiz. Her an onun aklındasınız, bunu size çoğunlukla gösteremeyecekti r ancak hislerinize güvenin.Kariyeri onun hayat damarı gibi ve en büyük rol de sırtını sıvazlayan partnerinin, ister kabul edin, ister etmeyin. Arada sırada size yönelttiği eleĢtirilerin dozunu bazen kaçırsa da son derece iyi niyetlie sarf edilmiĢ, sadece iyiliğinizi hedefleyen sözler bunlar. Esasında utangaç olduğunu siz zaten çoktan çözmüĢ olmalısınız ve ona eĢlik etmeniz temel ihtiyaçlarından biri. 

Bir oğlakla beraberlik insandan çok Ģey götürebiliyor, kabul, ancak el ele verdiğinizde hedefiniz yıldızlardan aĢağısı olmayacak ve biraz çabayla parıldamayı baĢaracaksınız.Oğlak burcu insanı ihtiyatlı, güvenli, kararlı, tutkulu, özenli, düzenli, sabırlı ve disiplinli olur. Güç kullanmak yerine kurnazlığını yeğler. YaĢamda güvenliği arar. Toprak grubunun özellikleri olarak pratiklik, güvenli hareket, maddi ve mesleki konulara meyil gösterir. Öncü gruptan olarak içinde bulunduğu koĢullara göre hareket etmek yeteneğine sahiptir. Yönetici gezegeni Satürn sorumluluk, engeller, kısıtlama, sınırlandırma ve disiplin temsilcisidir. KiĢideki etkileri sabır ve dayanma, denge, olgunluk ve gerçekçilik çıkartır. Gezegen yardımı ile engelleri aĢmak ve zorlukları yenmek mümkündür. Gezegenin etkisi hak edilinceye kadar ödülleri geciktirmek üzerinedir. Sabretme yeteneği ile donattığı kiĢilik çok olumlu bir mizaç sayılır. Satürn‟ün olumsuz etkileri neticesinde aĢırı hırslı, hesapçı, bencil, yalnızlığa meyilli, hasis ve mutsuz kiĢilik ortaya çıkar.Oğlak‟ları kararlı, ciddi, tutucu ve güçlü iradeleri ile tanıyabiliriz. Burçlar kuĢağının en fazla çalıĢan tiplerinden bir tanesidir. 

BaĢkalarının dikkatini çekmesi ve saygısını kazanması hemen gerçekleĢir. Genel olarak sebatlı, inatçı, çalıĢkan, medeni, neĢeli, yükselmeyi amaçlayan, kafası güçlü birisidir. Oğlak‟lar toprak grubundan olduklarından maddi Ģeylerin kıymetini iyi bilirler. Cimri birisi değildir ama savurganda olamaz. On iki burcun içinde para kazanmasını en iyi becerenler Oğlak‟lardan çıkar. Ayrıca en disiplinli ve fazla çalıĢanlar da Oğlak insanlarıdır. Oğlak‟larda bir iĢi tasarladıktan sonra yürütme ve baĢarma yetenekleri de vardır. Büyük iĢleri yönetirken baĢkaları kadar yorulmazlar. Yapılanları unutmamak ve Ģüpheci olmak gibi duygular engelleyici sayılabilir. En olmayacak yerde tutan inatları bazen zararlı sonuçlar getirir. Satürn burcun insanlarını koruyacak ve yükselmesini sağlayacaktır ama, gezegenin iyi karakterini simgeleyen özellikleri taĢımaları Ģartıyla...Oğlak‟lar kiĢilik üstünlüğüne ve seçkinliğe çok önem verirler. Kafası iyi çalıĢtığı için baĢarılı bir eğitim yapması olasıdır.Fazla sayıda dostu olması beklenemez fakat, seçtiği dostlar ömür boyu sadık kalacaktır. 

AĢırı ciddi ve ketum hallerinden dolayı çevrelerine soğuk insanlar olarak görünebilirler. Sevgi konusunda çekimser, kuĢkulu ve dikkatli birisidir. Sevdiği insanı mutlu edecek özelliklere sahiptir fakat, duygularını açmakta zorlanır. Onun ciddi halini görenler de yaklaĢmaktan çekinirler. Oğlak erkeği çok iyi bir iĢ adamı olur. Oğlak kadını da eĢlerinin yükselmesi için ellerinden gelen desteği verirler. Geleneklere bağlı kiĢilerdir ve genç kuĢaklarla pek geçinemezler. GösteriĢi sevmezler ve gereksinimlerini karĢılayacak Ģeyleri isterler. Aile sorumlulukları geliĢmiĢtir ve aile bağları güçlüdür. Oğlak burcu diĢleri ve kemikleri yönetir. Oğlak çocuğu çok erken yaĢlarda bile, zamanını iyi kullanmak ve üretken olmak ister. Bir Ģey yapmak üzere sorumluluk aldığı ya da birisine söz verdiği zaman bunu mutlaka yerine getirmeye çalıĢır. Her zaman yaĢına göre daha olgun ve ciddidir. YaĢama karĢı bu yaklaĢımı, bir çocuktan çok eriĢkin gibi davranmasına nedendir. Toprak grubu Oğlak, Boğa ve BaĢak gibi, planlamaya, planladıklarını dikkatle uygulamaya ve rutine girmeye yatkındır. Bir Ģeye baĢladığı zaman sonuna kadar, mutlaka sabırla gider. Güvenilir bir yapısı olduğu için, etrafındaki insanlar ona sorumluluk vermekten kaçınmazlar.Oğlak insanı zayıf ve muhtaç durumda olmaktan çok korkar. 

Bu nedenle, her tür zorluğu göze alarak, oto - disiplin ve özyeterlilik geliĢtirmek için elinden geleni yapar. YaĢamındaki her Ģeyin kontrol altında olmasını istediği gibi, kendi duygusal reaksiyonlarını ve ihtiyaçlarını da minimize etmeye eğilimlidir. Anne - babaların küçük Oğlak'a, insanlara güvenmeyi ve kendi duygu, düĢünce ve ihtiyaçlarını daha rahat ortaya koymayı alıĢkanlık haline getirmeyi öğretmeleri gereklidir. Oğlak çocukken bile, yüksek standardları hedefleyerek, amaçlarına ulaĢmak için hiç yılmadan çalıĢır. Tüm zorluklara göğüs gererek, her türlü engelin üstesinden gelip, hedefine varmak temel karakteristikleridir.Bu burçta doğan çocuk çekingen, içine kapalı, kolay kolay gülmeyen bir tiptir. Çocukluk çağlarından itibaren olgunlaĢırlar ve orta yaĢtan sonra gençleĢmeye baĢlarlar. Dikkatli, sabırlı ve inatçıdır. Derslerine dikkat eder ve sabırla çalıĢır.Kendisinden daha zeki öğrencilerden daha fazla baĢarı gösterecektir. Kafası geliĢince daha planlı ve metotlu hareket etmeye baĢlayacaktır. Yalnız onun hislerini anlamak ve duyduğu güvensizlikten kurtarmak lazımdır Anne ve babası, ona sevgi ve anlayıĢ göstererek her problemiyle ilgilenirse çocuk değiĢebilir. 

 Oğlak kadını tutkuları iflah olmaz derecede düzenlidir. Tutkuludur. Duygularının açığa çıkmasına izin vermesi için, onu ikna etmeniz gerekebilir. AĢka tedbirle yaklaĢmaktan vazgeçmediği sürece, isteklerini tam olarak gerçekleĢtiremeyecektir. Diğer bir deyiĢle, o kadar tedbirlidir ki tedbirliliği konusunda tedbir alması gerekebilir. Mesafeliliği, kendinden daha emin olduğu gün sona erecektir, ve tabii sizden de. Sevilmeyi ister. Aklı havalarda gezinmez. Ayakları çok fazla yere basar. Sekste de a tılgan olmayacaktır. Erkekler için yeterince güçlüdür, ama kendini hep kontrol altında tutar. Güç, kontrol ve para onu cinsel açıdan tahrik eder. Zengin iĢ adamı karizması olan erkeklerden hoĢlanır. Son derece lüks restoranlarda en pahalı Ģarapları içmek onun için dayanılmaz seksi bir Ģeydir. Arada bir hesabı kendi önüne alıp güç göstermeye bayılır. Bir erkeğin hayranlığını kazanmak, onu peĢinden sürüklemek için her Ģeyi vardır, ancak kendisine asla tamamen sahip oldurtmaz. Sizin ne istediğinizi bilir, ama siz onun ne düĢündüğünden asla emin olamazsınız. Oğlak kadını telefon numarası asla unutulmayanlardandır. 

Bu kadın, aĢık olmaktan korkar; çünkü bunun gerçek olduğundan emin olmak ister. Esas olarak, kendini güvenlikte ve korunmada hissetmeye ihtiyacı vardı r. Kendini bir sevgiliye teslim ettiğinde, bir daha sevgisinden vazgeçmeyeceğe benzer. Ya hep ya hiç diyen kadınlardandır. Ġnanılmaz ölçüde sadıktır.Ġnatçı, müĢfik, nazik, mütevazı oğlak kızı. Onların amacı saygı, güven ve mevkidir. Oğlak kadını ün sahibi olmak ister. Bunun için yeteri kadar azimlidir. Oğlak erkeği de kadını da ruhlarındaki denge ve uyumun sonucu iyi bir sanat yeteneğine sahiptir. Geleneklere bağlı, terbiyeli ve zarif insanlardır. 

Ne kadar sert görünürse görünsün aslında duygusal ve ılımlı bir insandır. Karamsarlıklarının ya da bunalımlarının ardında daha derin bir anlam gizlidir. ġakadan hoĢlanmazlar. Çok cazibeli ve güzel olmalarına rağmen bu konuda kendilerine güvensizdirler. Sıkça kendilerine kompliman yapılmalı ki bu korkularını atabilsinler. Ailesine bağlıdır. Onunla evlenen ailesi ile de evlenmiĢ demektir. Maddi ve manevi yönden kendini ailesine karĢı sorumlu hisseder. EĢinin ailesine karĢı da aynı hassasiyeti gösterecek inceliktedir. O kusursuz bir eĢtir. Ġhtiyacı olan insanlara yardı m edebilmek için her zaman çabalayacaktır ama bunu fert olarak yapmaz, bir organizasyonun parçası hatta baĢkanı olarak böyle hizmetler yapmak onun için daha mantıklıdır. Mali konularda cimri değildir ama savruk da değildir. Genelde oğlakların makyaja alerjisi vardır. Gerçi makyaja gerek duymayan bir güzellikleri vardır. Hayalci olmamaları, hayalleri olmadığını göstermez. Ġnatçıdırlar ama yersiz dırdırları yoktur.Güçlü bir kiĢiliği olduğunun farkındadır. Ġçindeki enerjinin sık sık bir handikap olarak ortaya çıktığını bilir. Kendini alt üst edecek, uçarı maceraların kadını değildir. 

Tüm istediği, gerçek aĢktır. Ona karĢı ciddi bir niyetiniz yoksa, bu kadını en iyisi hemen unutun. Bir hayal kırıklığı onu derinden yaralayacaktır. Çoğu erkek, azimli ve akıllı olmayan, bu nedenle de kırılgan yapılı, yardıma ihtiyacı olan bir kadını tercih eder. Oğlak kadını, bu yüzden, zayıf ve hassas, koruyucusunu bekle yen bir kız gibi görünmeye çalıĢır. Bir erkek oltaya takıldı mı, büyük bir ĢaĢkınlık yaĢar: Ġpek eldivende gizli , demir bir yumruk. Ama bu hile, nadiren baĢarı kazanır. Belli bir bekleyiĢten sonra bu hassas yapı, kalbinin derinlerinde Ģanssız ve yalnız olan bir "süper kadın"a dönüĢür. Oğlak kadını geleneksel formlara bağlıdır, romantik aĢka inanır ve çir kin sahne v e olaylardan nefret eder. Yanında tongaya basan erkeklerin tersine fırtınalı flörtleri yoktur, çünkü uzun süreli iliĢkileri tercih eder ve sonunda da istediği erkeği genellikle elde eder. Tıpkı Oğlak erkeği gibi Oğlak kadınına da duygularını göstermek zor gelir, bu neden sık sık kendini yanlıĢ anlaĢılmıĢ hisseder. Genelde sağlıklı ve ihtiyatlı görünür. Bir er kek onu hayal kırıklığına uğrattığın da bunun izlerini dıĢarı belli etmez ve konu hakkında bir mezar taĢı kadar sessiz kalır. 

 Belirgin çekingenliği nedeniyle, fiziki aĢktan asla yeterli derecede yararlanamayacaktır. Bu konuda sevgisine inandığı erkeğe karĢı yaĢamın hiçbir alanında olmadığı kadar fedakârdır.Oğlak kadını mükemmel bir ev sahibi, ahçı, akıllı bir sohbet ortağıdır, hayran olunacak derecede o rganizasyon yeteneği vardır, zorluklar dan korkmaz zaten onlar aĢılmak için vardır ve erkeğinin zirveye ulaĢmasını sağlayacak derecede hırslıdır.Evlilikte onu mutlu etmek için, ne kadar sevildiğini ve istendiğini tekrar tekrar söylemek gerekir. Onu gerçekten kazanan ve ilgisine değecek erkek, karĢısında kendisi için her Ģeyi yapacak tutkulu bir eĢ bulacaktır çok kıskanç olurlar Oğlak erkeği Tutkulu ve epey seks meraklısı bir erkek olarak reddedilmekten nefret eder. Bir kadından gelen hiçbir sinyali kaçırmaz. Onunla yatağa gitmeyi geciktirmek için makul bir nedeniniz varsa, bunu anlayacaktır. Gerektiğinde sabırlı olabilir. En temel ihtiyacı ondan hoĢlandığınızdan emin olmaktır. Fazla Ģey ister, çünkü ona teslim olmanızı arzulamaktadır. Egosuna yeterince cesar et verin. Onu istediğiniz sürece, size çok sıkı bağlarla bağlanacaktır. Bu adam, ciddi, güven verici hatta kendinden büyük kadınlardan hoĢlanır. 

Yanında gururla taĢıyabileceği, eĢli gidilen yemeklerde artı puan toplayabileceği, nerede ne söylemesi gerektiğini bilen kadınlar onu cinsel açıdan tahrik eder. Eğer sizi mükemmel buluyorsa bunu mutlaka size belirtir. Onun vazgeçilmez biri olmasının nedenlerinden biri de budur. Siz de kendinizi vazgeçilmez hissedersiniz. Gücünü gösterebileceği fanteziler kurar. Par tnerini yatağa bağlamak ya da ofiste masanın üzerinde seviĢmek gibi düĢünceler onu tahrik eder. genellikle hislerini açıklamayı pek sevmez,kadınlara karĢı kibar ve nazik davranır ayrıca büyük saygı gösterir.Oğlak erkekleri kadında üstün yetenekler arar kadın bilgili,yetenekli,yumuĢak baĢlı,dürüst olmalıdır.kadının ne kadar çok üztün özellikleri varsa erkeğin hayranlığı o kadar artar.Kıskançlık da vardır.Kıskandığı zaman bağırmaz sakin biri olduğu içinve çok fazla belli etmez kıskançlığını. mizahi yönü de güçlüdür ama sulu değillerdir oğlaklar genelde 30 yada 29 - 30 gibi evlenirler çünkü dünyanın en zor güvenen vede en seçici erkekleridir sevdiler mi tam severler. ciddi severler. evliliğe kadar götürmek isterler. duygusal olurlar. yufka yürekli olurlar. hem duygusaldır, hem de satürnün etkisiyle ayakları yere sağlam basar duygularının. güvenilirdir. Doğum anında olumsuz bir etki yoksa Oğlak‟ların kemik yapıları mükemmeldir. 

Özellikle kadınların vücutları biçimli ve güzel olur.Yüz dar ve uzun alın kısa çene belki uzun, yüz hatları simetrik ve fotojenik, burun ve dudaklar Ģekilli,cilt düzgün, diĢler düzgün,vücut T Ģeklinde, elmacık kemikleri ve vücuttaki bazı kemikler çıkık olabilir ,burun kemiği kırılmıĢ gibi durabilir,saç göz ve ten rengi koyu renk,gamzeli olun abilir,gençken olgun ve yaĢından büyük gösterirler ama düzgün kemik yapısı yüzünden belli bir yaĢtan sonra yaĢ göstermezler ,sırtta hafif bir kamburluk olabilir, tok bir ses tonu Toplum yaĢamında sorumluluk taĢıyan konumlar: politikacılar, devlet yetkilileri, tüm alanlardaki yöneticiler. Kalıcı değerleri gerektiren alanlar: Bankacılık, emlakçılık, sigortacılık veya mutemetlik. ĠnĢaat saniyiinden heykeltraĢlığa kadar somut yapıların yaratıldığı ve katı maddelerin (öncelikle taĢın) iĢlendiği alanlar. AklıbaĢında bir tavrın, sağduyu ve ihtiyatın, ciddiyetin ve çok dayanıklılığın gerektiği meslekler. Oğlak Öncü nitelikte bir burç olduğu için, eyleme dönük bir yapısı vardır.Ancak Toprak elementinden olduğu için, diğer Öncülere göre biraz daha ağırdır.Yani orta hızda bir metabolizması vardır.Çok uzun süreler çalıĢır ve iĢine ayırdığı zamanı, kendi kiĢisel bakımından ve düzeninden çalar.

Dolayısıyla geç saatlerde yenen akĢam yemekleri ve genellikle tüketilen hazır gıdalar, kolayca kilo almasına neden olur.ĠĢine verdiği önemi beslenmesine ve kiĢisel bakımına gösterse, Zodyak‟ın en güzel burcu olabilir Oğlak.Ancak alıĢ - veriĢe, yemek yapmaya ve egzersize minimumda zaman ve enerji ayırdığı için, ömür boyu sağlıklı bir sistem oluĢturamayabilir.Oğlak ancak kiĢisel görüntüsünün, bakımlı olmasının iĢ hayatında önem taĢıması durumunda tamamen farklı bir politika izlemeye baĢlar.Dikkatli bir gıda rejimi, sağlıklı egzersizlerle ve inatçılığıyla muhakkak ideal görüntüsüne ulaĢacaktır.Ritmi yakalayabileceği jogging, yürüyüĢ gibi hafif sporlar Oğlak için idealdir.Gerçek anlamda spora gönül veren Oğlaklar ise, dağcılık gibi tehlikeli ama doruğa ulaĢtığında büyük tatminler getiren sporları tercih eder.Oğlaklarda kemik problemleri, özellikle eklemlerde rahatsızlıklar ve kireçlenme çok sık görülür. Dolayısıyla kalsiyum dengesine maksimum seviyede dikkat göstermek beslenme rejimin temeli olmalıdır.GüneĢ Oğlak için en iyi tedavi aracıdır.Helioterapi olarak da bilinen bu yöntem Oğlak‟ın genellikle hissettiği içsel soğukluğun giderilmesinde, kemiklerinin güçlenmesinde ciddi Ģekilde olumlu rol oynar.Ancak Oğlak‟ın diğer hassasiyeti cildi olduğu için, GüneĢ‟e çıkmadan önce doktor kontrolünden geçmesi de isabetli olacaktır.Oğlak burcu insanlarında vejateryenliğin bir ileri basamağı olan veganlık çok sık rastlanır.Vejateryen ya da vegan olmayan Oğlakların bile, beslenmelerinde düĢük protein tercihleri vardır.Dolayısıyla vücut dengesini sağlıklı tutabilmek ve aĢırı kilolardan kurtulabilmek için Oğlak‟ın proteine önem vermesi gereklidir. 

 1. DEKANA T (22 Aralık - 31 Aralık) Tam bir Oğlak. Satürn hâkimiyeti baskındır.Bu insanlar çok çalıĢkan ve sabırlı olurlar.Onlar doğuĢtan yöneticidir. Ġnsanları örgütleme konusunda doğal yetenekleri vardır. Sabır ve sebat duyguları, er geç amaçladıkları hedefe ulaĢmalarını sağlar. Biraz sert görünüĢlü olabilirler. Yüzleri pek gülümsemez ama kalpleri hep ıĢıldar.   

2. DEKANAT (1 Ocak-10 Ocak) Oğlak özellikleri, Boğa‟nın ince zevki ile birleĢir. Satürn sertliği, Venüs‟ün ılımlılığı ile yumuĢar. Satürn kadar Venüs hâkimiyeti de egemenleĢir. Bu dekanatta doğan Oğlaklar, paraya büyük önem verirler. Evlilik yoluyla istedikleri zenginlik ve sosyal statüye ulaĢmaları mümkündür. Diğer Oğlaklar‟a göre, yemeye içmeye, eğlenceye daha düĢkün olurlar. Antika eĢya koleksiyoncusu olabi lirler. 

3. DEKANAT (11 Ocak- 20 Ocak) Oğlak özellikleri BaĢak‟ın kararlılığı ile pekiĢir. Satürn, Merkür‟le çok uyumlu bir akıl Ģovu oluĢturur. Merkür, Satürn‟ü iletiĢime açar, tembellikten kurtarır. Çok ince, ayrıntılı ve özen isteyen iĢlerde baĢarılı ol urlar. Özellikle çeĢitli tıp dallarında bilhassa cerrahlıkta büyük baĢarı kazanabilirler. Ġmalât müdürlüğü, kalite kontrol, müfettiĢlik gibi iĢler tam onlara göre olabilirler. Disiplin duyguları müthiĢ geliĢmiĢtir. Kendilerine de aynı özeni göstermek ister ler. 

OĞLAK GÜNEŞ KOÇ YÜKSELEN BURÇ kiĢilikte kararlılık ve konsantrasyon görülmesinde etkilidir. Meslek ve kariyer yaĢantısı, toplumsal hayat ve statü son derece önemli hayat alanlarıdır. Toplumsal seviyede söz sahibi olmak, otorite ve inisiyatif kullan abilmek kiĢisel bütünleĢmede önemli bir role sahiptir. Bu kombinasyonda Oğlak karakteristikleri dominant Ģekilde hissedilir. Yükselen Burcu Koç olan Oğlak ın yaĢamda en değer verdiği Ģey kariyeri ve toplumsal alandaki prestijidir. Çok atak, yoktan var etmesini bilen, amaçları uğruna her tür mücadeleyi ve riski göze alabilen yapısı, mutlaka baĢarıya götürür. Aslında Oğlak - Koç insanı huzursuz, kolayca sinirlenen bir yapıda olmasına rağmen, kuvvetli kontrol mekanizmalarıyla bu özelliklerini disipline eder. Yü kselen Koç için ikili iliĢkiler oldukça önemlidir. Birlikte olacağı insanın mutlaka fiziksel olarak hoĢ olmasına dikkat eder. Daha çok hedeflerine ulaĢırken kendisine destek olabilecek bir eĢ arayıĢındadır. 

 OĞLAK GÜNEŞ BOĞA YÜKSELEN BURÇ dıĢ kültürlere karĢı merak, maceraseverlik, özgürlük tutkusu ve akademik yetenek gibi özelliklerin kiĢisel özellikler arasında görülmesinde önemli bir role sahiptir. Felsefeye ve farklı inançlara karĢı merak da Oğlak - Boğa insanlarında çok sık görülür. Yükselen Burcu Boğa olan Oğlak, materyal ve maddi konularda çok yetenekli ve öngörüĢleri kuvvetli bir insandır. Meslek yaĢamına önem verir ve kazandığınız parayla geleceğini maddi anlamda güven altına almaya çalıĢır. Oğlak - Boğa nın üretkenliği ve çalıĢkanlığı, ayaklarının yere basması her zaman takdir görmesini sağlar. Ġkili iliĢkilerde cinselliğe çok önem veren, oldukça ihtiraslı bir yapısı vardır. Yükselen Boğa nın birlikte olduğu insana sahibiymiĢ gibi davranarak, onu kıskançlıklarıyla bunaltması mümkündür. Ancak kalıcı, sıcak ve sadık yapısı kolayca kendini affettirmesine yardımcıdır. 

 OĞLAK GÜNEŞ – İKİZLER YÜKSELEN BURÇ ortak finansal kaynakları yönetmekte ve yaratmakta büyük bir yeteneğin kiĢilikte görülmesine neden olur. Gizemli konulara merak, bilinmeyene duyulan ilgi , sıradıĢı bir insanın ortaya çıkmasında etkilidir. Oğlak - Ġkizler insanının cinsel duyguları ve bedensel paylaĢımlardaki yeteneği de da son derece kuvvetlidir. Yükselen Burcu Ġkizler olan Oğlak mental aktivasyonu, kuvvetli zekası ve ihtiyatlı davranıĢları yla toplum içinde oldukça sevilen ve aranılan bir insandır. Yükselen Ġkizler in kolayca iletiĢim kurabilmesi ve kendisini ifade edebilmesi neticesinde çok yoğun bir sosyal çevre edinmesi doğaldır. Meslek yaĢamında kendini ortaya koyabileceği, yaratıcılığını ve keskin zekasını kullanabileceği alanlarda baĢarılı olması mümkündür. Oğlak - Ġkizler in iliĢkilerinde zihinsel alıĢ - veriĢe verdiği önem ve hareket ihtiyacı daldan dala atlamasına neden olabilir. 

 OĞLAK GÜNEŞ YENGEÇ YÜKSELEN BURÇ Yükselen Burcu Yengeç olan Oğlak geleneklere, toplumsal değerlere çok önem veren bir yapıya sahiptir. YaĢamının her alanındaki davranıĢ biçiminin toplumsal olarak da onaylanmasına ihtiyaç duyar. Oğlak - Yengeç in meslek yaĢamına verdiği önem ancak, utangaçlığını ve çekimserliğini yenerek kendini tam olarak ortaya koyduğunda açığa çıkar. Bu bakımdan eksiklerini tamamlayacak bir ortakla çalıĢmak, güven verecektir. Yükselen Yengeç in iliĢkilerinde emniyet, karĢılıklı inanç ve saygı birlikteliğin temel taĢlarıdır. Partnerine çok önem verdiği için onun uydusu haline gelme tehlikesi her zaman mevcuttur. 

OĞLAK GÜNEŞ ASLAN YÜKSELEN BURÇ detaylara karĢı büyük bir sabır, çalıĢkanlık ve üretkenlik gibi özelliklerin görülmesine neden olur. Oğlak - Aslan insanları temizliğe, düzene ve yaĢamlarında organize olmaya önem verirler. Duyguların ve düĢüncelerin hizmet ve yardım yoluyla ifade edilmesi de belirgin karakteristikler arasındadır. Yükselen Burcu Aslan olan Oğlak çok kuvvetli özelliklerle bezenmiĢ, toplumsal ve mesleki yaĢamda parlamak için doğmuĢ bir insandır. Mutlaka bir konuda otorite sahibi olması, prestij edinmesi, baĢarılı bir insan olarak tanınması kiĢisel entegrasyonu için büyük önem taĢır. Yükselen Aslan ın iliĢkilerinde sıcak, samimi ama kolayca bağlanamayan bir yapısı vardır. KiĢisel hedeflerine ulaĢmasını engeller düĢüncesiyle, uzun süreli beraberlikler oluĢturmak istemeyebilir. Oğlak - Aslan evleneceği insanın toplumsal statüsünün yüksek ve kendisini destekleyecek nitelikte olmasını bekler. 

 OĞLAK GÜNEŞ BAŞAK YÜKSELEN BURÇ çocuklarına çok düĢkün, akıllı riskler alabilen, özellikle sahne sanatlarına karĢı yetenekli bir kiĢiliğin ortaya çıkmasında büyük role sahiptir. Oğlak - BaĢak insanı, eğlence hayatını ve toplumsal faaliyetleri de sever. Yöneticilik ve organizasyon yetenekleri son d erece kuvvetlidir. Yükselen Burcu BaĢak olan Oğlak geri planda kalmak ister imajını veren davranıĢ biçiminin ardında, sakin fakat kararlı bir yapıya sahiptir. Ġstikrarlı adımlarla, çalıĢkanlığıyla, ölçüp - biçerek mutlaka hedeflediği yere ulaĢır. Oğlak - BaĢak ın hiyerarĢik mekanizma içindeki her pozisyonda rahatlıkla görev üstlenebilme yeteneğini vardır. Sevgi dolu, sevecen ve verici davranıĢ biçimi, aĢk yaĢamında Yükselen BaĢak ın kendi Ģansını yaratmasına nedendir. Ciddi bakamadığı iliĢkileri yaĢamaktansa, iĢine kanalize olmayı tercih eder. Birlikteliklerde çıkarsız sevgi en büyük beklentisidir. 

 OĞLAK GÜNEŞ TERAZİ YÜKSELEN BURÇ Yükselen Burcu Terazi olan Oğlak, oldukça diplomat ve zarif bir insandır. Hedeflerine ulaĢmakta, mesleki yaĢamda bu politik tavrının her zaman faydasını görür. Oğlak -Terazi toplumsal olarak estetik zevkleri geliĢkin, sanattan anlayan, sosyal yaĢamı zengin bir insan olarak tanınmak ister. ĠliĢkilerine ve ailesine çok önem veren Yükselen Terazi, bunları korumak adına her Ģeyi yapabilir . Sadakat ve tek eĢlilik yaĢamında önem verdiği kavramlardır. Yükselen Terazi, eĢiyle büyük bir özveri içinde, yaĢamının sonuna kadar devam etmek ister. 

 OĞLAK GÜNEŞ AKREP YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğin meraklı, kolayca iletiĢim kurabilen, çabuk öğrenen bir yapılanma içinde olmasına neden olur. Oğlak - Akrep insanının yazmaya, duygularını ve düĢüncelerini rahatça ifade edebilmeye karĢı oldukça kuvvetli bir yeteneği vardır. KardeĢler ve yakın çevre, kiĢisel geliĢiminde önemli bir role sahiptir. Yükselen Burcu Akrep olan Oğlak kendine oldukça güvenen, karizmatik ve etkileyici bir yapıya sahiptir. Keskin zekası ve özsaygısı mesleki ve toplumsal yaĢamda da yükselmesine yardım eden doğal özellikleridir. Oğlak - Akrep mesleki yaĢamda ihtiyatlı adımları, analiz yeteneği ve kuvvetli sezgileriyle genellikle doğru yolda ilerler. Yükselen Akrep iliĢklerde ihtiraslı ve duygularını ortaya koymaktan kaçınmayan bir davranıĢ biçimine sahiptir. Cinsellik ve bedensel hazların peĢinden gitmeye eğilimi, tek eĢliliğe verdiği önemin zedelenmesine ve iç çatıĢmalara neden olabilir. 

 OĞLAK GÜNEġ – YAY YÜKSELEN BURÇ somut konularla ilgilenmeyi seven, yaĢamını devam ettirebilmek için kaynak yaratmakta usta olan bir kiĢiliğin ortaya çıkmasında etkilidir. Özellikle finansal konularda ve maddeye Ģekil vermek alanında Oğlak - Yay insanı oldukça yeteneklidir. Yükselen Burcu Yay olan Oğlak ın değer yargıları oturmuĢ, yaĢamdan ve her türlü mücadeleden zevk almayı bilen bir yapısı vardır. Zaman zaman rutinin getirdiği güven ihtiyacı ile maceracılıktan v e risk almaktan vazgeçse bile, çok çabuk sıkılması söz konusudur. Oğlak - Yay iliĢkilerinde sıcak, sevecen ama hareket ve canlılık isteyen bir kiĢiliğe sahiptir. Duygularını ifade ederken samimi ve dürüst ifadeler kullanmaya gayret eder. Bağlanmadaki zorlulukları çok hareketli bir aĢk yaĢamının olmasına sebeptir. 

 OĞLAK GÜNEŞ OĞLAK YÜKSELEN BURÇ KiĢiliği belirleyen bu her iki temel ögenin de aynı olması, Oğlak karakteristiklerinin kiĢilikte çok ciddi anlamda görülmesinde etkilidir. Zaman zaman ben -merkezcil ik ve egoizm negatif özellikler olarak kendini gösterir. Yükselen Burcu da Oğlak olan Oğlak ın bedensel olarak oldukça güçlü, materyal güvenceye önem veren bir yapısı vardır. Hayatının en önemli kısmını mesleği ve kariyeri doldurur. ĠĢkolik olma tehlikesin den dolayı, ilgi alanlarını geliĢtirmesi ve değiĢtirmesi gerekebilir. Oğlak - Oğlak iliĢkilerinde kendisini her türlü sorumluluktan sıyıracak, koruyacak ve yaĢamsal gereksinimlerini temin edecek bir insanla beraber olmak ister. Yükselen Oğlak bu tür bir insanı bulduğu zaman kaybetmemek ve kendisine bağlamak için her türlü taktiği kullanabilir. 

 OĞLAK GÜNEŞ KOVA YÜKSELEN BURÇ Yükselen Burcu Kova olan Oğlak, çok kararlı, disiplinli ve özgün bir insandır. Orijinal fikirlerini risklerinden arındırdıktan sonra hayata geçirmek ister. Oğlak - Kova nın meslek yaĢamında baĢarıyla uygulanabilecek, keskin zekasının ürünü olan farklı bir yaklaĢımı ve düĢünceleri vardır. Bu Yükselen Kova yı baĢarıya götüren en önemli özelliğidir. Ġnsan iliĢkilerinde önce soğuk ve mesafeli bir yapı sergilese de, zaman içinde sıcak ve sevecen, demokratik bir tarzı olduğu anlaĢılır. Kova Yükselen, kendisini takdir edecek, destekleyecek ve inanacak bir partner bulduğu zaman, bağlanmak da zorluk çekmez. 

 OĞLAK GÜNEŞ BALIK YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğe idealizm, hümanizma, özgünlük ve arkadaĢ sevgisi gibi özelliklerin eklenmesinde etkilidir. Ġdealler uğruna, büyük çaplı organizasyonların içinde çalıĢmak ve insanlığa hizmet etmek oldukça önemlidir. Yükselen Burcu Balık olan Oğlak, insanların üzüntülerine ve toplumsal yaralara karĢı oldukça hassastır. Ahlak kurallarına ve toplumun yararına olan her Ģeye büyük ilgi duyar. Oğlak - Balık ın sosyal alanlarda, hizmet sektöründe çalıĢkanlığı ve üretkenliğiyle tepelere tırmanması mümkündür. ĠliĢkilerinde ciddi ve saygılı olmaya dikkat eder. Yükselen Balık saygısız sevgi olamayacağı inancındadır. Oldukça sevecen, sıcak ve çıkar gütmeyen beraberlik oluĢturmaya gayret eders. YaĢamı paylaĢabileceği, dost olabileceği, ideallerini destekleyen bir eĢ arayıĢı vardır. GüneĢ Oğlak‟ta ve Satürn Aslan‟da: Hangisi güçlüdür? Satürn Aslan‟da zararlı olduğuna göre, Oğlak‟taki GüneĢ doğal olarak daha güçlüdür. Neden doğal olarak diyoruz? GüneĢ ateĢ burçlarındayken en mutlu olduğu ve parladığı yerdedir. Enerjisi havada dağılır, suda kırılır ve toprakta gömülür. 

Ruhsal astrolojide, Oğlak‟taki GüneĢ‟in potansiyeli „inisiye‟nin yükselmesine neden olur. Ġnisiye kiĢisel güç, baĢarı, servet ve dünyevi mevki edinme dürtüsünü aĢmıĢ, insanlığa hizmeti ile “Gerçek Spiritual GüneĢ/Oğul” dediğimiz Ģeyin gücünü ortaya çıkartan kiĢidir. Ancak, böylesine yüce bir konum insanlığın genelinde yaygın değildir. Zaman içinde bir hayli geliĢmiĢ bir bilinç seviyesine ulaĢmıĢ bir kiĢi bu GüneĢ Satürn karĢılıklı ağırlamasını „iyiye yönelik iradeyi‟ ifade etmek üzere kullanabilirken, normal yapıda bir insan hayatını çevresine baskın çıkma dürtüsü ile iradesini ifade etmeye çalıĢarak geçirecektir. Bu özellikle, Aslan veya Oğlak‟ın Yükselen burç olması durumunda böyledir. Oğlak‟taki GüneĢ‟le Aslan‟daki Satürn arasında 150lik açı olması durumunda, bu kiĢinin irade yüklü dürtüsünün karĢılaĢacağı bozgun daha da belirginleĢecektir. Bu durumun tersinin gerçekleĢmesi de mümkündür, mesela bu karĢılıklı ağırlama ile vucut bulan bir karmik durumun asıl anlamı, kiĢinin gel iĢmemiĢ olan irade gücünü geliĢtirmeyi ve uygun biçimde kullanmayı öğrenmesi olabilir

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...