16 Ağustos 2018

AKREP BURCU 23 EKİM - 21 KASIM


Ä°lgili resim
akrep burcu tarihi ile ilgili görsel sonucu
AKREP BURCU
23 EKİM - 21 KASIM
Elementi : Su 
Yönetici Gezegeni : Mars ve Plüton 
Güçlü: Uranüs 
 Zararlı: Venüs 
 DüĢük: Ay 
Elementi: Su 
Niteliği: Sabit Cinsiyeti: 

Akrep burcunun diğer burçlarla nasıl bir çift olacağını merak ediyorsanız işte cevabı…
Akrep-Koç : İhtiraslı bir aşk sizi bekliyor!

Akrep-Boğa : Maddi bakımdan kazançlı ve ilginç bir ilişki

Akrep-İkizler : İhtimal dahilinde bile değil !
Akrep-Yengeç : Çok uyumlu ve ahenkli bir ilişki
Akrep-Aslan : Gelgitleri çok olan çalkantılı bir ilişki
Akrep-Başak : Son derece uyumlu ve başarılı bir ilişki
Akrep-Terazi : Sürprizlere ve değişik sonuçlara gebe bir ilişki
Akrep-Akrep : Heyecanlı ve macera dolu bir ilişki
Akrep-Yay : İlginç bir ilişki
Akrep-Oğlak : Romantik ve heyecanlı bir ilişki
Akrep-Kova : Zorlamanın anlamı yok, mutluluk getirmeyecek bir ilişki
Akrep-Balık : Derin duygulara sahip, ayakları yerden kesecek gerçek bir aşk ilişkisi

Dişi Böylesine üstün bir kisiligi kıskanmak gerekir. Duygulari ne kadar alt üst olursa olsun, bunlarin Akrep'in o donmus hareketsiz yüzüne yansidigini çok nadiren görürsünüz. Bu insanlar gururlu ve bilinçli olar ak yüzlerinde bos bir ifade tasirlar. Onlar yüzlerine duragan olmayi emrederler, yüzleri de bu emre itaat eder.Tebessümler ender görülür ama içtendir. O hiçbir zaman utanip, çekinmeyecek veya gururlanarak kabarmayacaktir. Her zaman en üst düzeyde tepki gösterir; çünkü sizin karakterinizi ve niyetinizi amansizca incelemek, ayni zamanda kendi gizemini korumak Akrep'in sanatidir, ve o bunun ustasidir. Çabuk hareket eden ve konusan, açik ve dostça davranislari olan belirli bir Akrep tipi oldugunu önemle hatirlamak gerekir. Sert ve kararlidir. Belki biraz da tehlikelidir, çünkü aslini gizlemektedir ve sizi yaniltmaktadir. Ona tamamiyla zararsiz bir insanmis gibi davranin, atesle oynadiginizi anlarsiniz. Bütün Akrep'lere karsi dikkatli olun.Eger hassas bir insansan iz, onun fikirlerini ve ögüdünü sormayin. Çiplak ve aci gerçegi ögrenirsiniz. Ona sorarsaniz söyler; sahte komplimanlar yapmaz. 

Onun düsmanlari bile ona kinle dolu da olsa, saygi duyarlar ve açikça meydan okumamaya dikkat ederler.Yine de, bu insanlarda sik sik görülen bir tatlilik vardir; hasta veya mutsuz insanlara müsfik bir yakinlik gösterirler. Akrep'in dokunusu serin ve yumusak oldugu gibi, yakici da olabilir. Asla, depresyon kuyusunun yapiskan derinliklerine kadar düsmez.Hiçbir seyden korkmazlar. Sira dan bir Akrep, fiziksel acilardan ve fakirlikten, magrur kisilerin saygisizligina ve alayina kadar herseye cesaretle gögüs gerer ve her felaketin üstesinden gelmek için sahip oldugu ruhsal güce sonuna kadar güvenir. Dostlarina son derece baglidir.Akrep ken disine verilen bir armagani veya yapilan bir iyiligi asla unutmaz ve cömertçe karsilik verir. Bunun aksine, kendisine çektirilen bir aciyi veya yapilan bir haksizligi da unutmaz ve buna verilecek karsiligin çetin yollari vardir. O, düsmani tamamiyla yok et mek, ya da en azindan ona üstün gelmek zorundadir. Nasil öç alacagini hesap eder.Akrep her seyi söyleyip yaptiktan sonra, savunmasiz birine zarar verdigi için utanç duyar.Saglik durumu, onun tipik karakterini yansitir. Asiriliklarla, melankoli veya fazla çalismayla kendi bünyesini mahvedebilir. 

Ama kendi iradesiyle onu önemli bir hastaliktan da döndürebilir.Çok az hasta olurlar. Olursa da ciddi bir hastaliga yakalanir. Uzun bir dinlenme, davranisini degistirme, alev alev içini yakan gücenikligi birakarak, h uzur içinde durumu kabul etme, en iyi tedavi yoludur.Akrep, dinle derinden ilgilenir, yasam ve ölümle ilgili bütün konulara büyük merak duyar, sekse ihtirasli bir ilgi besler ve reform arzusu onu siddetle çeker. Kendini aile baglarina ve askina adamistir. Çocuklarini sefkatle korur. O ya aziz ya da bir günahkardir.Ihtiraslarini açikça hiçbir zaman belli etmez. Kesinlikle kontrolü ele alir. Eger gerçekten istiyorsa, istedigi sey kesinlikle hayal olmaktan çikacaktir. Pluto'nun karanlik, sihirli ve gizemli gücü; sogukkanli, dikkatli, kararli bir gayretle arzularini gerçege dönüstürür.Akrep, hayatin ve ölümün sirlarini bilerek ve eger isterse her ikisini de fethetmek yetenegiyle dogmustur. Eski sirlar onun parlak zekasini büyürler. Hakaretler bir kulagindan girer digerinden çikar, komplimanlar onu yerinden bir santim oynatmaz. Baskalarinin, kusurlarini ve erdemlerini sayip dökmelerine ihtiyaci yoktur. En iyi sekilde övgülerinizi sükunetle kabul eder, en kötü olasilikla, sizin niyetinizden kuskuya düser.kendi inis iyatifinde olmayan değiĢimlere karĢı isteksiz ve dirençlidir. 

Ancak kararlı ve iradeli yapısı, hedeflerine ulaĢmaktaki en büyük avantajıdır. Yüzeyde kolayca idare edilebilir, kontrol altına alınabilir gibi gözükmesine rağmen, Akrep aslında kuvvetli ve dominant bir karakterdir. Akrep'in baĢarısının temel anahtarı, her Ģeyin derinine inebilmesinde ve analitik yaklaĢımlarındadır. Sembolü de akrep ve kartal alan Akrep burcu insanları, bu hayvanların inanılmaz gücünü ve gücü kontrol edebilme yeteneğini taĢır.Deneyimlerine duygusal reaksiyonlar gösteren Akrep insanı, daha sonra mantık yürütmeye, deneyimin pratik değerini ölçmeye ve en sonunda da harekete geçmeye yatkındır. DavranıĢlarındaki temel ve en güçlü motivasyon, duyguları olmasına rağmen, diğer Su grubu burçlar Yengeç veya Balık gibi aĢırı bir duygusallığın Akrep'in kiĢiliğinde görülmesi olası değildir. Bilinçli ya da bilinçsiz bir Ģekilde iliĢkilerde dominant rolü üstlenmeyi ve duygularını aleniyete dökmemeyi tercih eder. Çok açık gibi görünmesine karĢın, her Akrep'in sakladığı, açıklamak istemediği, kendine ait bir gizemi vardır. 

Kontrol ve manipüle edilmekten hiç hoĢlanmayan Akrep, bu durumlarda ciddi Ģekilde tepki verir. Modern astrolojide Pluto tarafından yönetilen Akrep'in, geleneksel doktirinde yöneti cisi ateĢ, enerji ve savaĢ gezegeni Mars'dır. Her iki gezegenin de tipik karakteristikleri, Akrep özelliklerine gayet iyi entegre olmuĢtur. Akrep'in dıĢavurumlarındaki doğru odaklanma ve konsantrasyon özelliği, karizmatik bir yapının doğmasına neden olmaktadır. Mars'ın ateĢli yapısı ise, Akrep'in diğer insanları etkileyebilme, harekete geçirebilme yeteneğinde kendini gösterir. Mars'tan aldıklarını yoğun enerjilerini, Koç gibi sadece harekete dönüĢtümekle kalmayıp, duygusal platforma da taĢırlar. Çok gerekme dikçe, Akrep saldırganlığını, mücadeleci yapısını açıkça ortaya koymak istemez. Hayatının tüm alanlarında olduğu gibi kendi gücü konusunda da mahremiyete ihtiyaç duyar. Kaybetmekten hiç hoĢlanmayan Akrepler, ihtiraslarının peĢinden koĢarken, engelleri aĢmakta ve hedeflerine ulaĢmakta istikrarlı bir direnç ve dayanıklılık gösterirler. 

Bu mücadelede kendine yeterlilik de Akrep'in önem verdiği konulardan birisidir.Kuvvetli iradesi, gerçeklerin ardından vazgeçmeden ilerlemesi, analitik ve derin düĢünen yapısıyla, Akrep iĢ yaĢamında önemli bir yere sahiptir. Organizasyonun içinde bir Akrep'in bulunması her zaman için büyük avantajdır. Genellikle sakin, yardımsever ve kendi halinde gözüken Akrep, aslında içten içe oldukça hırslı ve amaçlarına bağlı bir yapıdadır.Amacına direkt olarak ulaĢmayı tercih eden Akrep, kimsenin düĢünmediği, farkına varmadığı boyutları, gerek analiz yeteneği, gerekse sezgilerinin yardımıyla hesaba katar. ĠĢ yaĢamında Akrep'in en büyük dezavantajı Ģüpheciliğidir. Güvenmekte oldukça zorlanan Akrep, çoğu zaman delegasyon zorluğu da yaĢadığı için, kendini aĢan yüklerin altına girebilir.Yönetmeyi, domine etmeyi, problemleri radikal Ģekilde çözmeyi ve uygun Ģekilde yaratıcılığını kullanmayı seven Akrep, zaman zaman öfkesini kontrol etmekte zorlana bilir. Sadakati ve kalıcılığı tercih eden Akrep'in tatmin olduğu ve gelecek gördüğü durumlarda uzun süreler aynı iĢte çalıĢması mümkündür. 

Kaybetmekten ne kadar hoĢlanmasa da, Akrep'in kendini yenileme, tazeleme gücü yüksek olduğu için, her türlü kötü tecrübeden sonra, Promete'nin kendi küllerinden doğuĢu gibi, yeniden ayağa kalkar ve iĢin baĢına geçer Akrep'in ofisi genellikle loĢ, kendine yetecek kadar eĢya ile döĢenmiĢ, bir iki hatıratı barındıran bir mekandır. Özel değeri olan bir mekandan çok, kendine konsantre bir Ģekilde çalıĢabileceği bir ortam yaratmak ister.Her türlü dayanıklılık gerektiren alanda Akrep kendine has yetenekleriyle baĢarılı olur. Özellikle Ģüphe etmeyi, derin araĢtırmayı gerektiren müfettiĢlik gibi meslekler Akrep için son derece uyg undur. Denizcilik, özellikle açık deniz kaptanlığı, Akrep'in severek yapacağı meslekler arasındadır. Bunun yanında, psikoloji, hipnoz gibi ruh sağlığıyla alakalı konular da Akrep tarafından meslek olarak benimsenebilir.Kararlı ve dayanıklı bir burç olan Akrep, amacına kilitlendiği zaman asla geri dönmez. Zodyak'ta finans konularıyla alakalı burçlardan birisidir. Akrep özellikle geniĢ ölçekli maddi konularda, analitik yeteneği ve sezgileri yardımıyla olumlu adımlar atar ve baĢarılı olur. Kendine hiç acımayan , zorluklara göğüs germeyi bir meziyet olarak kabul eden Akrep'in hiç bir 

Ģeyde olmadığı gibi maddi konularda da hayatın kolaylıklarını beklemek gibi bir lüksü yoktur.Amacına ulaĢıncaya kadar sıkıntılara dayanmaktan korkmayan ve çekinmeyen Akrep, aslında güzel Ģeyleri sever. Ġyi bir eve, sağlam ve emniyetli bir arabaya sahip olmak, güzel giyinmek onun da hayati amaçlarını arasındadır. Ancak Akrep hiç bir zaman gösteriĢ yapmak adına, ya da sadece moda diye alıĢ - veriĢ yapmaz ya da bir yere gitmez. Ödediği paranın ne olursa olsun karĢılığını almak ister. Aldığı bir Ģeye çok para ödeyebilir ama, sadece aldığı Ģeyin kalitesine inandığı içindir. Dolayısıyla akıllı para harcayan Akrep, istikrarlı bir mali portre çizer. Yatırımlarında analitik yeteneklerinin ve stratejilerin arkasını görebilme kabiliyetinin yansımaları görülür. Hiç bir zaman tek bir yatırım aracına güvenmeyen Akrep farklı araçları kullanarak parasını çoğaltmak böylece tedbiri elden bırakmamak alıĢkanlığındadır.Zodyak'ta ortak finansal kaynakları da sembolize eden Akrep burcunun üyeleri, yaĢamlarında maddi kaynakları birlikte oldukları insanınkiyle birleĢtirerek çoğaltmayı da uygun bulurlar. 

Buradaki temel amaç, ortak yaĢama, ortak kaynaklarla devam etmek ve Terazi'de baĢlayan paylaĢımı sürdürmektir.Akrep, karĢısındakini ilk karĢılaĢtığı andan itibaren, dayanılmaz bir Ģekilde etki alanına alır. Akrep'in oldukça çekici ve gizemli bir yapısı vardır. Aslında yüzeyde görünenler sadece karĢı tarafın görmesini arzuladıklarıdır. Direkt ve hatta biraz zorlayıcı görünebilir, fakat altta oldukça kırılgan ve hassastır. Akrep insanı aĢkı çok ciddiye alır ve birlikte olduğu insanın kendini sevmesini, takdir etmesini bekler.Akrep birlikteliklerinin baĢında, daha kısa vadeli ve çok fazla derin olmayan bağlantılar kurmayı tercih eder. Çünkü Akrep yara almak, incinmek korkusuyla insanları kendinden uzak tutmayı tercih eden bir özelliktedir. Eğer Akrep uzun vadeli bir iliĢkiye girmiĢse, eĢine mutlaka finansal ve duygusal anlamda emniyet vermek için elinden geleni yapar.Akr ep için ilk buluĢmda birlikte denize gitmek, sosyal bir faaliyet, ya da insanların biraraya geldikleri ortamları seçmek olumlu bir adım olabilir. Akrep kendini dinleyen ve anlamaya çalıĢan insanları sever. KarĢısındaki insanın, dikkatini tam anlamıyla kendine vermesini ister. Aslında Akrep insanlarıyla tartıĢmaya girmek çok zor olmasına karĢın, eğer karĢısındaki saygısızlık ederse ya da duyarsız davranırsa, kolayca saldırgan olabilir. Ayrıca domine edilmekten ve garanti bir eĢ olarak görülmekten de nefret eder.Akrep'in yaĢamını geçirmek için seçtiği insana karĢı oldukça kıskanç ve koruyucu bir tavır aldığını asla unutmamak gerekir. 

YaĢamı boyunca sevgi verebilecek, zengin yürekli ve aradığı emniyeti sağlayabilecek bir eĢ arar. Her zaman için karĢısındaki insanın duygu ve düĢüncelerine değer vererek, ihtiyaçlarını tatmin etmek için enerji sarf etmekten çekinmez.Akrep, derinliğin ve aĢırılığın burcudur.Hiç birĢey Akrep insanını yüzeysellik ve sıradanlık kadar sıkamaz. Akrep dünyası gizli, saklı, Ģifrelidir. Akrep insanı kapalı, gizli saklı ve toplumsal tabulara karĢı olan her Ģeyi keĢfetmek için dayanılmaz bir dürtü taĢıyan bir çeĢit fausttur. Duyguları aĢırı uçlardadır, sevgi_nefret gibi. Akrep, ortalama Ģeylere yabancıdır. Öte yandan, baĢkalarının yararına kul lanılabilecek muazzam bir ruh gücü taĢır. Akrep insanı bir iyileĢtirici ve yardımcı olabilir, ama bu yeteneğini baĢka insanları kendine bağımlı kılmak hatta yok etmek içinde kullanabilir. Gücün ve iktidarın sorunlu bir Ģekilde kullanılıp kullanılmaması, Akrep burcunun en kritik konusudur.Akrep insanı uyuĢuk uzlaĢmalara girmez ve baĢkaları için örnek ve önder bir insan olur. BaĢkalarının yaralarına acımadan ve kendinden emin bir içgüdüyle parmak basar, böylece iyileĢme sürecini baĢlatmıĢ olur. Ser, tuttuğunu bırakmayan, iradeli, kıĢkırtıcı ve çoğu kez baĢkalarını rahatsız eden bir insandır. Tüm davranıĢları kiĢisel gücünü arttırmaya hizmet eder. Despot, yıkıcı, ve kendini yok edicidir.Gizleri ortaya çıkartma dürtüsüne ve bu süreç içinde tehlikeli alanlara dal ma cesaretine sahiptir. 

Derin ve analitiktir Cin gibi zekidir ve son doğruyu bulana kadar yılmaz. BaĢkalarının susmayı tercih ettiği konularda konuĢmaktan hiç çekinmez.dikkafalı.Alaycı, olumsuz, fanatik, dogmatik ve inatçıdır. Tek bir konuya saplanmasına yol açan güçlü hüsnükuruntuları vardır.BaĢkalarınıda zorlayan muazzam bir duygusal gücü vardır. Yoğun, gizemli, tutkulu ve ihtiraslıdır. Ruhun karanlık, arkaik güçlerine eriĢme yeteneğine sahiptir.Kendi gücü ile baĢtan çıkabilir. BaĢka insanları duygusal olarak sömürüp kurutur ve kendi boyunduruğuna alır, bağımlı kılar. Patolojik bir kıskançtır, intikamcı,sadistik, ve gözükara bir yıkıcııdır. Kendini tutkulu duygularının merhamnetien teslim etmiĢtir. Akrep çocuğu diğer insanların içlerine direkt olarak bakabilmeyi becerir. Yüzeyin arkasına bakacak ve altında neler yattığını kolaylıkla hissedebilecek bir derinliğe sahiptir. Bu sezgisellik ve alıcı yapı, çok küçükken bile Akrep çocuklarında mevcuttur ve bu yeteneğine güvenerek yetiĢmesi, özgüveni açısından da oldukça önemlidir. Akrep'in istediği, amaçladığı Ģeye ulaĢmak için hedefe kilitlenmek yönünde oldukça geliĢkin bir iradesi vardır. Konsantrasyon gücü çok yüksek olduğu için, amaçladıklarına ulaĢmasını pek az Ģey engelleyebilir. 

Çok erken yaĢlardan itibaren ebeveynlerinin küçük Akrep'in bu güçlü iradesiyle karĢılaĢması çok doğaldır. Söylenenlere, kendisinden talep edilenlere zaman zaman çok katı bir Ģekilde karĢı çıkabilirken, kendi seçimlerinin arkasında da güvenle durabilmeyi bilir. Bu çocuğun kararlılığını pozitif Ģekilde kullanmayı öğrenmesini sağlamak için, hassas dengeler oluĢturmak önemlidir.Su grubu bir burç olarak Akrep, duygular dünyasına odaklanmıĢtır, ancak diğer Su burçları Balık ve Yengeç gibi de duygularının kölesi değildir. Kendini korumayı oldukça iyi baĢaran Akrep, kuvvetli, yoğun duygularını da kamufle edebilmeyi baĢarır. Aslında Akrep çocuğun kendi yoğun duygusallığını tanıyıp, kabul ederek, yaĢama duyduğu ihtiraslı yaklaĢımı da keĢfetmesi önemlidir.Bu burçta doğan çocuk neĢeli, hareketli, enerjik, cana yakın bir tiptir.Zekası sayesinde her Ģeyi çabuk kavrayıp öğrenir. Eğitilmesi zor değil tam tersine bu cesur çocuk problemlerden, zorluklardan hoĢlandığı için bunları ortadan kaldırmak için uğraĢır. Bu nedenle de derslerinde baĢarılı olur.Anc ak o gizlilikten hoĢlanan biraz da sinsi bir tiptir. Kendisine verilmeyen Ģeyi hileyle elde etmek ister. 

Çocuğun bu zeka ve cesaretini uygun alanlara yöneltmek lazımdır. Böylece o hislerini daha kolay açıklar ve gizli kapaklı iĢlere kalkıĢmaz. Akrep kadını cazibeli, azimli,hırslı,akıllı ve sezgileri kuvvetli yapısıyla dikkat çeker. HoĢ bir mizacı vardır, alçak gönüllü ve yumuĢak baĢlı görünmesine karĢın bir o kadar da mağrur ve kibirlidir.Kıskançlık akrep burcu kadınının mizacında vardır. Kendisinden üstün olan ya da sahip olamadığı her Ģeyi kıskanabilir. Dostlukları onun için çok önemlidir. Daima çevresinde nüfuzlu dostları bulunur.Yalandan nefret eder. Yalan söylenildiğini hissettiği anda o ortamdan uzaklaĢmayı tercih eder. Dürüsttür ve dürüstlüğe fazlasıyla önem verir.Gururlu akrep burcu kadını doğru bildiği konularda kesinlikle taviz vermez.Cesurdur ve tuttuğunu koparıncaya kadar çabalamaya devam eder. BaĢarısızlığı hiçbir Ģekilde kabul etmez. En olumsuz yönü Ģüpheci olmasıdır. Herkese karĢı garip bir Ģüphecilikle yaklaĢır. Kolay kolay karĢı tarafa güvenmez. 

Her ne kadar mantığıyla hareket etse de içten içe fazlasıyla duygusaldır.Akrep burcu kadını yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz. Ġntikam duygusu çok geliĢmiĢtir. Çevresindeki kötü niyetli insanlara karĢı suskun kalmayı pek tercih etmez.Akrep burcu kadını doğal cazibesiyle karĢı cinsi fazlasıyla çeker. Bir iliĢkide öncelikle sevgi ve saygıya önem verir. Fazlasıyla kıskançtır ve eĢini aĢırı derecede sahiplenir. Eğer erkek saygılı aĢk dolu ve arzulu bi r yaklaĢım içinde olursa akrep burcu kadını eĢini mutlu etmek için elinden gelen her Ģeyi yapacaktır. Sahiplenme duygusu fazlasıyla geliĢmiĢtir.Akrep burcu kadını aĢkla sevdiği bir erkekle ömür boyu mutlu olabilir. ĠliĢkisinde sorumluluk sahibidir. ĠliĢkide genelde çocuk istemez, fakat çocuk sahibi olmuĢsa sorumluluk sahibi mükemmel bir anne olacaktır.aĢkta çok tutkuludur.ama onu elde etmek çokta kolay değildir.bunlar kafasını iyi kullanır bu yüzdende erkekler tarafından beğenilir.ona aĢık olan biri kolay kolay vaz geçemez.çünkü o erkeğini Ģekillendirir ve yapılandırır.bu zaten en ustalıkla baĢardığı bir iĢ oladuğu için karĢısındakine hoĢ ve sevimli görünür.öfkelense bile akrep kadını pek bunu göstermez yada siz anlayamayabilirsiniz.bağlanmıĢ ve sevildiğini hissederse hayatındaki herĢeyi ikinci plana bırakıp hayatı sadece sizmiĢsiniz gibi yaĢar.güven onun için çok önemlidir.kalbini kazanmak istiyorsanız mert,gururlu olun yeter.çok kıskanç ve kuĢkucu olduğu için ;onda kuĢku uyandıracak davranıĢlardan uzak dururn.o herĢeyin altında farklı bir yön arar.akrep kadını baĢtan çıkarmayı iyi bilir.Akrep kadini tutkuludur. 

Bir erkekten çok fazla sey beklemez. Hatalariyla, kusurlariyla sevmeyi bilir. Katlanir, görmezlikten gelir. Ama ihaneti hiçbir zaman affetmez. Akrep kadini ile beraber olan erkek sanslidir. Çünkü baska hiçbir kadin onu bu kadar sevemez. Sanssizdir. Çünkü onu aldatirsa ömür boyu sevilmeden yasar. Karsi koyamayacagi teklif Akrep erkeği Oldukça enerjik olan Akrep erkeği her yönüyle son derece güçlüdür.Saldırgan, sadist, umursamaz ve düĢüncesiz olabilir. Bazen hiç konuĢmaz ama bazen de tam tersi sevecen bir aĢık olur. Seksüel performansı her zaman dorukta olan Akrep erkeğini elde etmek istiyorsanız bakımlı, Ģehvetli, itaatkar ve sadık bir kadın olmanız gerekiyor.Son derece kıskanç olduğu için onunla birlikte olmak zordur. Yaratıcılığınızı, anlayıĢlı yapınızı ön plana çıkartarak onun ilgisini çekebilirsiniz.Akrep burcu erkeği arzulu, kararlı, duygusal ve duyarlı yapısıyla dikkat çeker. NeĢeli ve hareketli gibi görünse de karamsar bir hali vardır. Hayatın zevklerine aĢırı düĢkündür. Özellikle yemeğe,alkollü içeceklere ve cinselliğe karĢı zaafı vardır.Akrep burcu erkeği herkese ve her Ģeye karĢı Ģüpheci tavırlar içindedir. Kimseye kolay kolay güvenmez. 

Maddiyata çok fazla önem verir. Çünkü maddi anlamda edinilen gücün güven verdiğini düĢünür.EleĢtirmeyi seven akrep burcu erkeği tenkit edilmekten hoĢlanmaz. Açık sözlü ve güvenilirdir. Dostlarına çok önem verir.Fedakardır.Akrep burcu erkeğinin bakıĢları çok etkilid ir.BakıĢlarıyla karĢı tarafa duygu ve düĢüncelerini kolaylıkla ifade edebilir. Çevresindeki insanların kiĢiliklerine dair tüm detayları anlayabilir ve yorumlayabilir. Analiz yeteneği geliĢmiĢtir.Ġkili iliĢkilerinde oldukça kıskandır ve eĢini aĢırı derecede sahiplenir. EĢiyle gurur duymak ister. Evlenmeye karar verdiğinde arzulu, tutkulu, sadık ve eĢinin tüm isteklerini yerine getirmeye çalıĢan uyumlu bir eĢ olacaktır. Akrep burcu erkeği iyi bir eĢ olduğu gibi, çocuklarına karĢı da sevecen ve iyi bir baba ol acaktır.Tek kelimeyle, bu adam yenilmek, yılmak nedir bilmeyen biridir. Akrep, ikiz huyları olan ihtiras ve mantıkla sizi ĢaĢkına çevirecektir. O, bunların ikisininde uzmanıdır. Zeka ve duygular onu eĢit Ģekilde yönetir. Akrep zeki olmanında ötesindedir. Eğer çok geliĢmiĢ biriyse O aynı zamanda varoluĢun sırlarıyla ilgilenen ve yanıtlarını bulmaya çok yaklaĢan derin filozofça bilgiye sahip bir insandır.O sadece kazanmaktan zevk almakla yetinmez, O kazanmak zorundadır. 

Kaybettiği zaman önemsiz Ģekilde de olsa, O‟nun içinde birĢeyler ölür. Bununla birlikte çok sportmence davranır. Diğer bütün duyguları gibi, düĢ kırıklığı da ciddi yüzüne yansımaz, ve romantik niyetleri de içinde olmak üzere bütün tepkileri sıkı bir kontrol altındadır. Romantik bir iliĢki kurmaktan kaçınmasını gerektiren önemli bir neden varsa, dıĢardan buz gibi sakin görünmesine karĢın için için yanacaktır. ArkadaĢlarının, akrabalarının, komĢularının veya düĢmanlarının düĢünceleri O‟nun önemli kararlarının hiçbirine engel olamaz, sizin düĢünceleriniz bile O‟nun kararlarını etkilemez. Böylesine güzel bir Ģekilde kendi iradesine hakim olmak ve ne istediğini kesin olarak bilmek, heran insanlar ne diyecek diye telaĢ içinde olmayan çok çekici, özgür bir insan yaratabilir. Dürüstlük, cesaret ve kararlılık o kadar kötü Ģeyler mi? Belki böyle özellikler bügünkü piyasada parlaklıklarını biraz kaybettiler ama, üstlerine biriken tozu silerseniz, gene de sahte olmadıkları için beğenilmelerini sağlayabilirsiniz.Felaket günlerinin kara bulutları altında Akrep erkeğinin davranıĢları görülmeğe değer. BaĢkaları mırıldanırken, kıvranırken, homurdanırken, 

O gücünün ve cesaretinin doruğundadır. O kıskançlık ve kendine acıma bataklarına saplanmaz, yaĢamın kendisine beĢ paralık borcu olduğunu da düĢünmez. Sadece gereks iz zaman kaybetmemeyi düĢünür. Gerçek bir felakete uğradığı zaman öfke içinde somurtacağına, onu baĢını dik tutarak karĢılar.O‟nun yüksek standartları vardır, arkadaĢlarını rastgele seçmez, onların kendi standlarına uygun olmaları gerekir, O harikulade, en der bulunur bir erkektir. BaĢka erkekler arasında, açık saçık esprilerini kaba saba Ģakalarını onlarla paylaĢır; sonra tekrar o derin, esrarlı yapısına döner ve Robert Browning kadar kibar, tatlı bir aĢık olur. Hiç bir zaman O‟na yeni giysiniz veya saç biçiminiz için ne düĢündüğünü sormayın. Yoksa acı gerçeği öğrenerek canınızın yanmasına hazır olmanız gerekir. Ama hiç olmazsa olumlu sözlerinin dürüst olduğunu ve içten olmayan sıkıcı komplimanların yapıĢkan zamkıyla birbirine yapıĢtırılmadığını bileceksiniz . En iyisi, arada sırada sağlıklı bir "berbat görünüyorsun"" sözüne göğüs germek ve baĢka erkeklerin sürekli, "Evet, sevgilim, çok güzel, Ģekerim, Mmmm çok hoĢ güvercinim" gibi uydurma yanıtlarıyla yetinmek zorunda kalmayıp, arada bir içtenlikle söylenen "Sen gerçekten çok güzelsin, biliyormusun?" sözüyle ödüllendirilmek.Kadınlar O‟nu karĢı konulamayacak kadar çekici bulacaklardır; ancak Ģunu hiç aklınızdan çıkarmayın ki, böylesine sürekli komplimanlara ayartıcı davranıĢlara karĢı koyabilecek kadar güçlü olan birtek erkek varsa, o da Akreptir. Bir Akrep erkeği asla bir kadının kendisine dikte etmesine izin vermeyecektir. Akrep erkeği,sevgiye ve aĢk maceralarına çok önem verir.

Onun için de aĢk maceralarına düĢkün sayılır.Bu maceralar sırasında sevdiğini sandığı da olur.Ama daha sonra duygunun kuvvetli bir beğenme olduğunu anlar.Bu tip cana yakın,çekici,bayana nasıl davranacağını bilen,neĢeli,inatçı,sebatlı biridir.O,daima çekici kadınları beğenir.Kadının tipini,kılığını ,kıyafetini ve her Ģeyini çabucak inceleyiverir.O arada sezme gücü de ona bayanın kiĢiliği konusunda türlü Ģeyler fısıldamaktadır.Erkek,kadının kendisini fazla beğendiğini sezer ve üstüne düĢtüğünü de görürse kısa süre sonra bıkıp uzaklaĢabilir.Buna karĢılık kadın ona yakınlık gösteriyor fakat saygı da aĢılıorsa,akıllı,neĢeli,canlı ve baĢkaları tarafından beğenilen birise erkeğin ilgisi artar.Bu erkek için  ,üstün kadın son derece değerlidir.Her bakımdan anlaĢtığı ve üstün bulduğu birine rastaladığı an aĢık olması kolaydır.Üstelik o, sevdiği andan itibaren de sadıktır.BaĢka kadınlara bakmayacak,kimseyle ilgilenmeyecektir.Yani durmadan maceralarla vakit geçiren bu çapkın adam aradığı eĢi bulunca inanılmayacak kadar değiĢir.Onun harikuladeyönleri ortaya çıkar.Sevdiğine karĢı cömert olur,onun dertleri ni dinler , sorunlarını halleder.

Ġstediklerini almaya çalıĢır.Bu arada baĢka bir ilginç durum gözükür.Kısa süreli maceralarda kadınlara çok iltifat eden erkek aĢık olunca duygularını gizler.Sevdiğini söylemesi son derece zordur.Ancak çki içerse sevdiğini ağzından kaçırabilir.Bun akarĢılık sevgisi kıskançlığından belli olur.Zira kadının her Ģeyini kıskanmaya baĢlar.ArkadaĢlarını,ahbaplarını,onu beğenen kimseleri ve hatta ailesini bile kıskanabilir.Bu kıskançlık erkeğin aĢık olduğunun en büyük delilidir.O,sevdiğiyle evlenir.Sadece ona güvenir ve her Ģeyini eĢiyle paylaĢır.Ama kıskançlığından vazgeçmez.Bu kronik bir hastalık gibi zaman zaman yine ortaya çıkar.Bu erkek insanın iç yüzünü okur.Onun için onu kandırmaya kalkıĢılmamalıdır.Erkeğe büyük anlayıĢ ve sevecenlik göstermek gerekiyor.Olaylarda ona hak verilmeli ve gerekiyorsa teselli edilmelidir.Gururyla oynanmamalı,sevdiği için affedebilir ama asla unutmaz.KuĢku uyandırmaktan kaçınmak gerekiyor Bu burcun erkeği çok bakımdan ilgi çekicidir. Su grubu olduğu için çok derin hisleri vardır. Diğer taraf tanda analizci bir kafaya sahiptir. Akrep burcu erkeği, kadınlar tarafından çok beğenilen bir tiptir. O analizci kafası sayesinde karĢısındaki insanı çabucak inceler ve anlar. 

Kendince bir karara varır ve bu karar çoğunlukla doğrudur. Aklına koyduğu Ģeyi muhakkak yapar.Akrep burcu erkeği çapkındır. Sevgiye ve seviĢmeye çok düĢkündür. Daha çok genç yaĢlarda cazibesiyle kadınları elde eder. Hayatında daima bir kadın olmalıdır.Onun ilk tanıdığı bir kadınla evlenmesi ender görülen bir durumdur. O, pek çok sevgili değiĢtirdikten sonra evlenecektir.Bu burcun erkekleri içkiye çok düĢkündür. Ġçtikleri zaman daha neĢeli, daha konuĢkan, daha cana yakın olurlar.Akrep burcu erkeği, her Ģeyin en iyisini ister. Kendisi için lüks bir hayat arzular. Kendi rahatı için ne gerekiyorsa yapmak için elinden geleni yapar.Akrep burcu erkeğinin gözleri güzel veya çirkin olabilir. Fakat bu erkek nasıl bakacağını bilir. BakıĢlarıyla karĢısındaki insanı kolayca etkisi altına alır. Sözleri bakıĢlarından daha etkilidir.Bu burcun erkeği çok inatçıdır. Onun inadıyla baĢa çıkmanın imkanı yoktur. Çevresiyle iyi iliĢkiler kuran bu erkeğin damarına basmamalısınız.

Pek çok konuda üstün özellikleri bulunan akrep erkeğinin sevdiği kadının her bakımdan kendisine uyması gereklidir. EĢinin bağımsızlığına tahammülü yoktur. Bilinmeyen, gizemli ve saklı olan her Ģeyin derinine dalan, keĢfeden uğraĢlar: kaĢifler, müfettiĢler,dedektifler, mağara kaĢifleri, casusluk ve psikoanalistlik, ezoterik, gizemli konularla ilg ili uğraĢlar. Tüm iyileĢtirme ve terapi branĢları, toplum tarafından dıĢlanan meslekle, örneğin çöpçülük,ölümle ilgili iĢler, örneğin ölümcül hasta refakatçisi,cenaze evi yöneticisi,vasiyet icraatçisi. Gözlerine bakin. Yesil, mavi, kahverengi, siyah olabilir; ancak bu gözler, büyüleyici bir israrla, delip geçici bakislarla bakar. Her seferinde size böyle israrla bakacaktir. Akrep'in gözleri, sanki ruhunuzu delip geçercesine, acimasizca, içinizin derinliklerine bakar.Ses tonu kadife gibi yumusak, kisik ve son derece etkileyicidir. Konusmasi ya agir ve ölçülü ya da güçlü ve kesik kesik olabilir. Ancak kendisini asla küçümsemez. Akrep kesinlikle gurur sahibi bir insandir. Ne oldugunu ne olmadigini çok iyi bilir.Çogunun güçlü fiziksel yapilari vardir. 

Yüzleri göze çarpacak kadar büyük ve keskin hatlari vardir, açik bir sekilde anlamlidir, burun oldukça büyük, bazen gaga biçimindedir. Genellikle yüz çok solgun, neredeyse yari saydamdir, kaslari kalin ve burun köprüsünün, üstünde birbirine örülmüs görünümündedir. Akrep'in varliginda, kendisini ele veren elektrikli bir canlilik vardir. Ne kadar sakin olmaya çalirsa çalissin, böylesine bir canlilik gözlerden gizlenemez. Erkeklerin bacaklari ve kollari, çogunlukla kizilimsi tonda, tüylerle kaplidir. Akreplerin çogunun saçlari ve gözleri koyu renktir.Boy orta bacaklar kısa ve Akrep bacağı Ģeklinde,saç gür ve koyu renk,kaĢlar uzun gözler derin yada çekik gibi,kirpikler gür uzun ve koyu renk,Gözler koyu mavi koyu yeĢil yada koyu kahve,dudaklar dolgun ve profilden bakınca çene ve burundan daha fazla öne çıkıyorumuĢ gibi,yüz üçgenimsi,elmacık kemikleri çıkık yada yüzün o bölgesi geniĢ,omuzlar ve basenler genelde eĢit ve geniĢ,vücut kıllı ,kalçalar arkaya doğru çıkık buğulu bir ses. Derinlik, duygusallık ve yoğunluk Akrep burcunun temel özellikleridir. Akrep çok duygusal ve derin yaĢadığı, ama dıĢarı vurmakta zorlandığı ve güçlü kalmak için çok çaba sarf ettiği için, kolayca "hastayım" demez.

Akrep burcu temel olarak böbreklerin alt kısımlarını, adrenalin bezlerinin alt taraf larını ve üreme organlarını, ayrıca yüzdeki burun kemiklerini yönetir. Fetüsün adaptasyon sürecinden sorumlu olduğu gibi, vücuttaki tüm yenilenme iĢlemlerinden de sorumludur.Akrepler, genital organlar, mesane, uretra, prostat, kolon, rektum, burun kemikler iyle bağlantılı hastalıklara daha yatkındır. Akrep'in genital problemlere, zührevi hastalıklara, böbrek taĢlarına, burun iltihaplanmalarına, poliplere, salgı bezleri ile ilgili hastalıklarına karĢı dikkatli olması ve en önce gizli kalmaya yatkın, "sinsi" h astalıklardan kendini koruması gerekir. Bunun yanı sıra, fıtık, fistül, basur memesi, üreme organları ile ilgili hastalıklar ve zedelenmelere de rastlanabilir.Bol soğan ve sarmısak içeren bir gıda rejimi, baharatlı yiyecekler Akrep'in sağlığı açısından faydalı olacaktır. Akrep'in kullanacağı eĢyaların arasında çok sert madenlerden yapılmıĢ olanları seçmesi, topaz ve deniz kabuklarından yapılmıĢ takılar kullanması, huzur, sağlık ve baĢarı sağlayacaktır.Kırmızı renkli, sivri yapraklı ve yakıcı tada sahip, hardal, karabiber, anemon, katırtırnağı, sarmısak, Ģeytan Ģalgamı, ısırgan otu, defne gibi bitkilerle hazırlanan çay ve ev yapımı ilaçlar da faydalı olacaktır. Özellikle anemon, funda ve gardenya Akrep'in bitkileridir.Akrep'in kendi gücünüzü sınayabileceği sp or dallarında baĢarılı olma Ģansı çok yüksektir. 

Özellikle atletizim, halter, avcılık, yüzme ve dalma gibi faaliyetler Akrep için uygundur.Boğa burcunun karĢıt etkisiyle boyun bölgesi hassasiyetini de gözönünde bulundurması gereklidir.Kendi etrafında çık hızlı hareket eden Pluto'nun ve mücadeleci Mars'ın etkisi altındaki Akrep'in metabolizması hızlıdır. Derin duyguları ve dürtüleri için her zaman bir çıkıĢ noktasına ihtiyaç duyan Akrep, kararlı yapısıyla fiziksel görüntüsü üzerinde de ciddi kontrole sahipti r. Karar verdiği andan itibaren, ağzına koymaması gereken hiç bir Ģeyi yemez.Uzun mesafeli koĢular, yüzme, yelken, dalma, hatta boks Akrep için en ideal sportif faaliyetlerdir. Daha çok tek baĢına hareket etmeyi ve yalnızlığı seven Akrep burcu insanları, rekabeti sevmelerine rağmen, takım oyunlarından, grup faaliyetlerinden sıkılır. Yoga ve meditasyon gibi alternatif fiziksel faaliyetler de gizemini, felsefesini öğrenmiĢ ve benimsemiĢse, Akrep için uygundur. Diğer uygun olan bir fiziksel faaliyet de cinselliktir. 

Cinselliğin hayatında önemli bir payı olduğu bilinen Akrep, bedensel paylaĢımını ihtiyacı olduğu kadar yaĢamazsa, hem fiziksel hem de ruhsal açıdan sıkıntı yaĢar. Deniz ürünlerine, minerallere yer veren bir beslenme Ģekli son derece faydalı olacaktır. Ayrıca toprak altında yetiĢen kök bitkiler de Akrep'in beslenme diyetinin önemli bir parçasını oluĢturmalıdır. Yeterince sıvı tüketimi de önemle kontrol edilmelidir.Koç gibi Akrep için de Akupunktur son derece uygun bir tedavi ve destek sistemidir. Acıya son derece dayanıklı olan Akrep insanı, akupunktur iğnelerini hissetmez bile. Vücudun yin - yang dengesinin oluĢturulmasında, akupunktur eĢsiz bir yöntemdir. Kararlılığına bir de akupunktur desteğini ekleyen Akrep, çok kısa sürede ideal fiziksel denegesine ulaĢır.KurutulmuĢ gıdaları içeren bir zayıflama rejimi, hem hücrelerdeki suyun tazelenmesine, hem de lipidin azaltılmasına yardımcı olacaktır. Hangi türde bir diyet uygularsa uygulasın Akrep, dirençlidir ve hedefine muhakak ulaĢır. Kuru gıdaların yanında sıvı tüketimi, zaman zaman yapılacak su kürü de büyük faydalar sağlayacaktır 

 1. DEKANAT (24 Ekim - 2 Kasım) Yönetici Plüton‟un yakıcılığını derinden yaĢayan çok tutkulu ve hırslı insanlardır.Matematik, fizik, mühendislik konularında baĢarılı olurlar. Cesur, korkusuz kiĢilerdir. Ölümü, hayatın bir parçası kabul eder, korkmazlar. Biraz acımasız ve katı yürekli olabilirler. Bu dönemde doğanlar cesaretleri, kiĢisel güçleri ve duygusal yoğunlukları ile dikkat çekerler. Büyük bir çekicilikleri vardır. Yüksek du ygular ve sosyal alanda güçlü bir arkadaĢlık duygusuna da sahiptirler. Cömert, konuksever, Ģanssıza yardım eden, sempatik kiĢilerdir. Yorulmadan çalıĢabilirler. Büyük bir enerji deposu gibidirler. Dayanıklılıkları ile dikkat çekerler. Olumsuz yönde ise herĢeyi abartma eğiliminde olabilirler. Tutkulu ve aĢırı baskın olabilirler. Bu yönleri ile hem kendilerini, hem de baĢkalarını tüketebilirler. Ġnsancıl olsalar dahi, fanatik de olabilirler. Kendilerini yeteri kadar kontrol edememeleri yeteneklerini çarçur et me riskleri olabilir. Sürekli muhalif olmamalı, tartıĢmalara girmemeleri için, yıkıcı enerjilerini kontrol etmek durumundadırlar. Duygularını dengede tuttukları ölçüde baĢarılı olacaklardır. 

 2. DEKANAT (3 Kasım - 12 Kasım) Balık‟ın yöneticisi Neptün, Plüton‟a merhamet aĢılar. Diğer Akrepler‟e göre daha çok merhametli olurlar.Gizemli bilimlere, bilinmeyenlere karĢı büyük ilgileri olur. Sanata düĢkündürler. Hayal dünyaları çok zengindir.Büyük çekicilik, Ģovmenlik, yaratıcı hayalgücü ve kalıcı bir güç getirir. Baskın bir kiĢilikleri vardır. Liderlik bu dönemde doğanlara doğal biçimde gelir. Popülerlik kazanırlar ve sahneye çıkmak isterler. Ġstediklerini elde etmek konusunda içten gelen bir yetenekleri vardır. Cömert ve paylaĢmaya da açıktırlar. Sıcakkanlı, tutkulu, konuksever bir görünüm sergilerler. Ne yapıyorlardsa bunu hevesle yaparlar. Ancak olumsuz yönde, aĢırı gururlu, anlayıĢsız ve acımasız da olabilirler. BaĢarı kazanma konusundaki hırsları yüzünden yıkıcı ve ezici olabilirler. AĢırı zevk düĢkünü, sürekli tüketen, tatmin olmayan bir kiĢilik sergileyebilirler. DüĢman olduklarında amansız olabilirler. Bu dönemde doğanlar denge bulmaya özen göstermeli, arkadaĢlık ve daha fazla anlayıĢ geliĢtirmelidirler.

 3. DEKANAT (13 Kasım - 22 Kasım) Yengeç yöneticisi Ay, sezgilerine kuvvet katar. Burçlar kuĢağının en tutarlı kehanetçileridir.Gerçekte var olmayan Ģeylerden korkabilirler. Ay‟ın etkisiyle, ruh halleri çok sık değiĢebilir. Sezgileri inanılmaz kuvvetlidir. Öte dünyayla iletiĢim kurmaya çalıĢabilirler.kiĢisel çekicilik, yaratıcı güç, daha fazla uyum ve değiĢik yönlerde baĢarılı olma imkanı getirir. Kolayca öğrenirler, yeni fikirleri hızlı biçimde içselleĢtirebilirler. KiĢisel çekiciliklerinin yüksek olması baĢkalarını kolayca etkilemeye yardımcı olur. Bu yönde zorluk çekmezler. Acı çeken insanlara karĢı yüksek bir duyarlılıkları vardır. BaĢkalarının ihtiyaçlarını sezgisel biçimde anlayabilirler. Esneklikleri dayanıklılık haline gelir. Kendilerini güçlü bir biçimde yenileme yeteneğine sahiptirler. Olumsuz yönde ise gerçekdıĢı konulara, ilüzyonlara eğilimli olabilirler. Çok yönlülükleri kimi zaman tutarsızlık ve dengesizlik haline gelebilir. Belirli bir konu üzerine konsantre olamayabilirler. Zevklere aĢırı düĢkünlükleri yüzünden baĢkalarının kaynaklarına yönelebili r, çarçur edebilirler. Sorumsuzluk görülebilir. 

AKREP GÜNEŞ KOÇ YÜKSELEN BURÇ ortak finansal kaynakları yönetmekte ve yaratmakta büyük bir yeteneğin kiĢilikte görülmesine neden olur. Gizemli konulara merak, bilinmeyene duyulan ilgi, sıradıĢı bir insanın ortaya çıkmasında etkilidir. Mars ın etkisindeki Akrep - Koç insanının cinsel duyguları ve bedensel paylaĢımlardaki yeteneği de da son derece kuvvetlidir. Yükselen Burcu Koç olan Akrep insanı uç noktalarda yaĢayan, ne istediğini bilen ve asla vazgeçmeyecek kadar inatçı bir yapıdadır. AĢk ve cinsellik son derece önemlidir. Yükselen Koç un dürtüleri çok kuvvetlidir. AraĢtırmacı, meraklı ve enerjik yapısı, büyük bir rezerve sahip olmasına nedendir. Akrep- Koç un mesleki yaĢamında, kendini gösterebileceği, atak ve cesur olmayı gerektirecek konular baĢarı getirir. Ġkili iliĢkilere önem verir, ama yaĢamdan büyük beklentiler içinde olması, aradığı insanı bulmasında zorlanmasına neden olur. 

 AKREP GÜNEŞ BOĞA YÜKSELEN BURÇ Yükselen Burcu Boğa olan Akrep materyal alanda çok büyük baĢarı elde edebilecek, sahip olduklarını yaĢamının garantisi olarak gören bir yapıya sahiptir. ĠĢ hayatında kararlı, yavaĢ ama garantili adımlarla ilerlemeyi sever. Akrep- Boğa ortaklıklarda ve ekip çalıĢmalarında çok baĢarılı olur. Çok sadık, ateĢli ve ihtiraslı bir yapısı vardır. Yükselen Boğa kendini tamamlayacak eĢini bulduğu anda, onu tam anlamıyla avucunun içine almak ve kendine bağlamak, bütünleĢmek ister. AĢırı kıskançlığı tahammül sınırlarını çok rahat aĢabilir. 

 AKREP GÜNEŞ ĠKĠZLER YÜKSELEN BURÇ kiĢilikte detaylara karĢı büyük bir sabır, çalıĢkanlık ve üretkenlik gibi özelliklerin görülmesine neden olur. Akrep- Ġkizler insanları temizliğe, düzene ve yaĢamlarında organize olmaya önem verirler. Duyguların ve düĢüncelerin hizmet ve yardım yoluyla ifade edilmesi de belirgin karakteristikler arasındadır. Yükselen Burcu Ġkizler olan Akrep in, gizemli konular, doğa dıĢı olaylar çok ilgisini çeker. Sezgileri genellikle doğru yöne götüren, rehberlik edici araçlarıdır. Akrep - Ġkizler meslek yaĢamında çok yönlülüğüyle ve inisiyatif alabilen yapısıyla çok baĢarılı olabilir. Ticaret, bankacılık ve finans mutlu olacağı meslek kollarıdır. Yükselen Ġkizler akıl ve zekasını her zaman dıĢarı vurabileceği ortamları ve iliĢkileri tercih eder. ĠliĢkilerinde sıcak, duygusal ama hareketli bir davranıĢ biçimi vardır. EĢinin cinsel ve mental yönden aktif bir insan olması, Akrep - Ġkizler in sadık kalabilmesi için yeterlidir. 

 AKREP GÜNEŞ YENGEÇ YÜKSELEN BURÇ çocuklarına çok düĢkün, akıllı riskler alabilen, özellikle sahne sanatlarına karĢı yetenekli bir kiĢiliğin ortaya çıkmasında büyük role sahiptir. Akrep - Yengeç insanı, eğlence hayatını ve toplumsal faaliyetleri de sever. Yöneticilik ve organizasyon yetenekleri son derece kuvvetlidir. Yükselen Burcu Yengeç olan Akrep in duygusal yaĢamı dalgalanmalara açıktır. Ġnsanlara karĢı duyarlı ve sevecen yaklaĢımları, her ne kadar zayıflık gibi algılansa da, gereken yerde gereken tepkileri vermeyi çok iyi becerir. Akrep - Yengeç in aile yaĢamına verdiği önem, mesleki hayatının ikinci planda kalmasına neden olabilir. Ama yine de esnek, uzlaĢmacı tavırları, keskin zekası ve kuvvetli hafızası baĢarıları getirir. Yükselen Yengeç iliĢkilerini ciddiye alır ve karĢısındakine değer verir. Tam anlamıyla güvenebilmek için, ilk aĢamalarda partnerine türlü tuzaklar hazırlaması da mümkündür. 

 AKREP GÜNEŞ ASLAN YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğe, yoğun duygusallık, aileye bağlılık, atalara ve geleneklere ciddi bir saygı gibi özelliklerin eklenmesinde önemli etkiye sahiptir. Aile bağları ve aile üyelerinin kiĢisel hedeflerde ve davranıĢ biçiminde belirleyiciliği oldukça kuvvetlidir. Yükselen Burcu Aslan olan Akrep, son derece kuvvetli, değiĢikliklere çok açık olmayan, kararlı ve hemen farkedilen bir kiĢiliğe sahiptir. DıĢ görünüĢüne verdiği önemle kiĢiliğinin daha net algılanmasını sağlar. Akrep - Aslan insanlar üzerinde büyük bir etkiye ve doğal bir karizmaya sahiptir. Bu çekici yapı aĢk yaĢamının da çok hareketli olmasına neden olur. yükselen Akrep in aĢka karĢı doyumsuzluğu geç bir evliliğe götürebilir. Meslek yaĢamında çok geliĢkin liderlik ve yönetme kabiliyetleriyle, bir GüneĢ gibi parlayarak, kısa sürede hakettiği yere gelir. 

 AKREP GÜNEŞ BAŞAK YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğin meraklı, kolayca iletiĢim kurabilen, çabuk öğrenen bir yapılanma içinde olmasın a neden olur. Akrep- BaĢak insanının yazmaya, duygularını ve düĢüncelerini rahatça ifade edebilmeye karĢı oldukça kuvvetli bir yeteneği vardır. KardeĢler ve yakın çevre, kiĢisel geliĢiminde önemli bir role sahiptir. Yükselen Burcu BaĢak olan Akrep in mental gücü ve farkındalığı her zaman diğer insanlardan bir adım öndedir. Parlak zekası ve kolay algılayıp, öğrenme yeteneği Tanrı vergisi bir lütuftur. Akrep - BaĢak için meslek yaĢamı kendini tam olarak bulabileceği, yaĢamında büyük tatminler elde edebileceği b ir alandır. Yükselen BaĢak çalıĢkanlığı, üretkenliği ve hırslarıyla oldukça yükseklere ulaĢabilir. ĠliĢkilerinde en az kendisi kadar akıllı bir eĢ arar. Her zaman güvenebileceği, birlikte adım atabileceği ve geliĢebileceği bu eĢle her türlü paylaĢımı yaĢam ak temel arzusudur. 

 AKREP GÜNEŞ AKREP YÜKSELEN BURÇ KiĢiliği belirleyen bu her iki temel ögenin de aynı olması, Akrep karakteristiklerinin kiĢilikte çok ciddi anlamda görülmesinde etkilidir. Zaman zaman ben - merkezcilik ve egoizm negatif özellikler olara k kendini gösterir. Yükselen Burcu da Akrep olan Akrep in, çok kuvvetli alıĢkanlıklarla, değiĢiklikleri çok kolay kabul edemeyen yapısı, hayatının her alanında farkedilebilir. Gizeme ve doğa üstü olaylara karĢı çok büyük bir merakı ve yeteneği vardır. Yoga, meditasyon gibi teknikler iç rezervlerinin ve benliğinin geliĢmesi için çok uygundur. Akrep - Akrep in meslek yaĢamında gücünü kullanabileceği, büyük ölçekli Ģirketlerde baĢarılı olma Ģansı çok yüksektir. Yükselen Akrep duygusal yaĢamında istikrar aramasına rağmen, kıskançlığı, sahip olmacı tavırlarıyla dalgalanmalara neden olabilir. 

 AKREP GÜNEŞ YAY YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğe derin bir duygusallık, insan sevgisi, kuvvetli sezgiler gibi özelliklerin eklenmesinde önemli role sahiptir. Akrep- Yay için uyku bedensel ve ruhsal sağlığın en önemli gereksinimidir. Yükselen Burcu Yay olan Akrep in sıradıĢı kiĢiliği her girdiği ortamda hemen dikkati çeker. Felsefeye olan merakı, adil davranıĢları, toplumsal kuralları uygularken rahatlığı sevilen ve sayılan bir insan o lmasına nedendir. Akrep - Yay ın meslek alanında çok geliĢkin analiz - sentez yeteneğiyle baĢarılı olması kaçınılmazdır. Ancak rutin iĢler zaman zaman Yükselen Yay ı boğar ve performansının düĢmesine neden olabilir. ĠliĢkilerde zekayı ve çok yönlülüğü ön plana alan bir yapısı vardır. Ancak Akrep- Yay dürüst olmayan, yalancı ve kendini ifade edemeyen insanlardan her zaman uzak kalmayı tercih eder. 

 AKREP GÜNEŞ OĞLAK YÜKSELEN BURÇ idealizm, hümanizma, özgünlük ve arkadaĢ sevgisi gibi özelliklerin eklenmesinde etkilidir. Ġdealler uğruna, büyük çaplı organizasyonların içinde çalıĢmak ve insanlığa hizmet etmek oldukça önemlidir. Yükselen Burcu Oğlak olan Akrep in dürtüleri ve içgüdüleri kendisini nereye götürmek isterse istesin, kontrollü davranıĢ biçimi, toplumsal imajının zedelenmesine izin vermez. Çok hırslı, her zaman kendine yeni hedefler koyan ve hiç bir mücadeleden yılmayan yapısı, meslek yaĢamında Akrep - Oğlak ın baĢarılı olmasındaki en önemli etkendir. Üretkenliği keskin zekasıyla birleĢince, otoriter bir poz isyonu elde etmesi kaçınılmazdır. Duygusal yaĢamında ise, tamamıyla kendini eĢine bırakmak isteyen, her türlü güveni karĢısındakine vermeye çalıĢan, ancak karĢı tarafın özgürlüklerini kısıtlamaya eğilimli bir yapısı vardır. 

 AKREP GÜNEŞ KOVA YÜKSELEN BURÇ Yükselen Burcu Kova olan Akrep in meslek yaĢamı çok önemlidir. Demokrat olmaya dikkat göstermesine rağmen, bireyselliğinin gücü katılaĢmasına neden olur. Akrep - Kova nın kimselerin bilmediği sırları ve özel bir yaĢantısı vardır. Mahremiyetine girilmesinden ve herkesle herĢeyi konuĢmaktan hiç hoĢlanmaz. Yükselen Kova iliĢkilerinde kendisi sahip olmak hakkını yüzde yüz kullanmasına karĢın, kendi bağımsızlığından ve bireyselliğinden hiç ödün vermek istemez. ĠliĢkilerde en büyük problemi gerektiği kadar sabır ve tolerans gösterememektir. 

 AKREP GÜNEŞ – BALIK YÜKSELEN BURÇ Felsefeye ve farklı inançlara karĢı merak da Akrep - Balık insanlarında çok sık görülür. Yükselen Burcu Balık olan Akrep in çok zengin bir dugu ve hayal dünyası vardır. Deniz ve denizle ilgili a ktiviteler rahatlaması için en temel gereksinimdir. Akrep - Balık için, sezgiler, duyu dıĢı algılama yaĢamın bir parçasıdır. Delicesine sevmek, tutulmak, sonsuza dek birine ait olmak, aĢk için yapabileceği tariflerdir. Yükselen Balık ın bağlanma, sadakat duygusu çok geliĢmiĢtir. Birlikte olduğuz insanı olduğu gibi kabul ederek kucaklar. Meslek yaĢamında insanlarla yakın olabileceği konuları seçmek mutluluk ve baĢarı getirir. GüneĢ akrep, yükseleni terazi ve ay burcu koç akrep tutmayı , saklamayı seven bir yapıdadır. öfkesini içinde büyüyen zehirli bir sarmaĢık gibi biriktirir ve belli bir zaman sonra en akla hayale gelmeyecek Ģekilde düĢmanını yaralar. akrebin öfkesini akıtması için belli bir süreç , belli bir planlama zamanı gereklidir. yüreğinde biriktirdik lerinin dıĢavurumu pek kolay, pek çabuk yollardan olmaz. belli bir süre biriktirir, detaylıca düĢünür, tahlil eder ve en can alıcı noktayı bulup saldırıya geçer. 

Akrep tutmayı, beklemeyi, plan yapmayı, ve en can alıcı yerden vurmayı ne kadar ilke edinmiĢse mars yönetimindeki koç da içindekileri dıĢavurmak konusunda bir o kadar sabırsız ve saf davranır. mars saf enerjidir. mars acelecidir, hızlıdır, ateĢlidir, bir anda parlar. asla plüton gibi zehri içinde biriktiremez. tutamaz. ay koçu olan bir güneĢ akrep de, içinde biriktirdigi akrep enerjisini tipik bir akrep gibi uzun vadede tutup biriktiremeyecektir. intikam mı almak istiyor ? tipik bir akrep sonuca ulaĢmayı belki yıllarca bekleyebilir. hatta keyifle bekleyebilir. akrep için '' intikam soğuk yenen bir yemektir '' ama ay koçu özellikle öfkenin dıĢavurumu ve zafer konusunda ivme isteyecektir. tipik akrebin sahip oldugu dayanma gücü, sabır ve soğukkanlılık saf mars enerjisiyle daha sıcak, daha çabuk sonuçlar elde etmeye yönelecektir. bu kiĢi bir akrebe nazaran daha atılgan, enerjisini/öfkesini dıĢarıya daha çok yansıtan, içgüdülerini bir akrep kadar gizleyemeyen ve '' yapabilecekleri '' konusunda bir akrebe göre '' çok daha fazla ipuçları verebilen '' bir tavırda olacaktır. kısacası, akrep enerjisi koç ifadesiyle çok daha atılgan , saldırgan ve ateĢli bir havada seyredecektir. plüton yönetimindeki akrep zaten sinirsel olaylara, psikolojik travmalara çok yatkın bir burç. keza koçu da kızdırmak ve üzerinize püskürmesini sağlamak pek zor olmasa gerek

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...