18 Nisan 2018

KOD ADI: Alman Adam 3


Şu anda 23,08 CET'dir ve sana bu akşam vermek isteyeceğim bir takım şeyler var, ancak önce teknik partnerim Felix'i beklemeliyim, çünkü onunla bazı yasal ayrıntılarını görüşmek istiyorum.
Bu arada, giriş yoluyla, ortağımız Felix, tüm müdahaleler için grubumuzun baş koordinatörüdür. Sadece Japonca ve Çince'de akıcı değildir, İngilizcesi benimkinden çok doğaldır. Aslında buraya gelmek onun fikriydi ve açılış mesajını bu tartışmada yazdı ve başka bir mesaj da düzenledi.
Bu akşam Weihnachtsmarkt'a gitti ve büyük ihtimalle bazı Glühwein içti; şimdiye kadar buraya geldiysen, buralardan uzak kalman gerektiğini bilecek (özellikle soğukta).
Ne yazık ki o sadece bir bebek kızının babası oldu; bu da bana, çeşitli büyükelçilikler, konsolosluklar ve "güvenli adresler" le mavi ışıkla şehirlerimin çevresinde dolaşmak için daha az zaman harcayacağını gösteriyor. :-(
Buradaki yorumların bir kısmını gözden geçirme şansını denedim ve bu nedenle, eski arkadaşlarımın internet forumlarında bile her zamanki hileleriyle dolup taştığını açıkça görüyorum. Rakamları azdır, ancak tehdit altında hissettiklerinde çok fazla ses çıkarırlar.Ayrıca, çoğunuzun benden önce, kendimize izin verdiğimiz zamanlarda memnuniyetinize cevap vermeyi ummadığım çok büyük bir şaşaalı sorular paleti belirlediğinin farkındayım.Bu nedenle beni affetmenizi rica ediyorum ve lütfen nazik olmadığımı düşünmeyin.
En sık sorulan soruların birinin kimlik doğrulamasıyla ilgili olduğunu biliyorum. Görünüşe göre tuhaf, eski görevliler bile alnına yapışmış büyük neon harfleriyle B'den N''ye D'ye yanıp sönüyor ya da bu akşam sana sahip olduğum kadar kişisel ayrıntı vermek için dolaşmıyorlar bile.
Sorularınızın bazılarını halletmem küçük bir bölümde yardımcı olursa, bu forumun yöneticisi IP adresimi kontrol ederek konumumu doğrulamaktan (bu IP yayımlamak için izniniz olmasa da!) Çok mutluyum. ). İnternet'e erişmek için dört farklı işletim sistemi kullanıyorum: Bir ABD tarayıcısı, FreeBSD, Knoppix (bir Alman yayıncısı) ve SuSe Linux (başka bir Alman ürünü) ile hacker dostu bir Microschrott Betriebssystem (evet, tehlikeli bir şekilde bazen yaşıyorum). Moderatör ayrıca makinemin Almanlığını onaylama iznine sahiptir. Yukarıda bahsedilen arkadaşlarımızı tatmin edecek birşey olmayabilir, ancak ne yapabilirim? Ayrıca, uzun vadeli ilişkiler kurmak için burada değilim ve baba ile birlikte olmasını dileyebileceğiniz herhangi bir çocuğu yok.
Bu bizim tarafımızdan çok sıradışı bir karartı, ancak öyle görünüyor ki çok sıradışı yaşıyoruz.
İşe geri dön. Bunu yarın internette diğer gruplara (Fransız, Japonca, İtalyanca ve Spanisch'te) bırakmamız gerekip gerekmediğine karar vermeliyiz ve saatin gözünden bunu yapıyoruz. Yani zaman atılıyor. Umarım iş arkadaşım başka bir mesaj yayınlamadan kısa bir süre önce gelir. Değilse hafta sonları bunu yapacağım.
Şimdi saat 00.18 CET ve bazı Lavazza'yı demleme zamanım geldi.
Kongrenin üyeleriyle biraz vakit geçirmek için izin vereceksem, belki de Wolfowitz ağı ve İsrail hükümetinden ödün vermeyenleri sormaya eğilimli olacağım:
FBI, Bay Wolfowitz'in, CIA destekli Mara Salvatruchas'ın Meksika sınırında güvenli bir şekilde tutuklandıktan hemen sonra ve tutuklanmadan kısa bir süre önce Kapran ve teknik destekle Kamran Akhtar'a (Kamran Shaikh'e) yardımcı olduğu rolünü araştıramadı. 20 Temmuz'da Charlotte City polisi tarafından Akhtar?
Bay Wolfowitz, Avner Meir'den Kamra Akhtar'a, Houston, Atlanta ve Dallas'daki kamu binaları ve hayati sivil altyapıyı filme almak için açıklama ve video ekipmanı vermesini istedi?
Bay Wolfowitz, Mossad tarafından eğitim görmüş El-Kaide ajanlarından "Haeremai Operasyonu" kod adı altında işe alınarak ithal edilerek gizli bir CIA operatörü Kamel Derwish'in öldürülmesini emredildi? Kamel Derwish'in FBI ajanları tarafından soruşturma altına alınması ve böylece Wolfowitz'e, Amerikan halkına karşı terör eylemleri planlamakta vahşet ve materyal komplo suçlamalarına maruz kaldığı düşünülüyor muydu?
Bay Wolfowitz neden uzun süredir yasaklanmış yasalara rağmen, Mossad'a süper casus Rafi Eytan'a ABD'ye serbest geçiş yapmasını sağladı mı?
Rafi Eytan neden Bay Wolfowitz'e İbrani dili ile yazılmış ve 3-7-3 ve 12-4-12 sıralamalarını değiştirerek Kabalistik referanslarla birbirine paralel derecede saygısız çocuksu şiirler gönderiyor? Rafi Eytan neden Periyodik olarak Bay Wolfowitz'i özel evinde arıyor ve küçük bir kızın sesi ile onunla konuşmak istiyor?
Neden Bay Wolfowitz, CIA destekli Mara Salvatruchas sendikası aracılığıyla 14 Nisan 2004'te Frank Riley'ye (Terence Lawley olarak da bilinir) 120 bin dolarlık bir devri onayladı?
Bay Wolfowitz neden John Ashcroft'a, FBI'nın nükleer fizikçi John Mullen'in öldürülmesinin soruşturmasını kapatmasını istedi: Bilindiği gibi uzaktan kontrollü bir nükleer sistemin varsayımsal bir şemasını sağlamak için bir iletişim ağı ile görüşülmüştü aygıt "Houston'ın büyüklüğü" "varsayımsal" bir şehirde patlatılacak mı?
Saat 02.30 saat CET'dir. İyi geceler.
Beklediğimden çok daha sonrası için sana özür dilerim. Son on iki saat içinde çok meşgul bir program yaptık, bulgularımızı Almanya'nın ikinci büyük televizyon kamu hizmeti kanalı olan ZDF'ye sunmak için olası bir sözcü ile görüşmeler yaptık. Doğal olarak, kendimizi kamusal bir görüntü oluşturamayız, çünkü hayatınızı, demokrasiyi suç unsurlarından korumaya hizmet etmeye adamış olduğunuz oyunun adı bu oyunun adıdır, ne kadar güçlü ve zengin olursa olsun bu suçlular olabilir.
BND'deki eski patronumun, dışarıdan gelen sorular tarafından bombardıman edildiği için çok mutlu olmadığını da duydum; ve Außenministerium'da (Almanya Dışişleri Bakanlığı) gençler panik halinde dolaşıyorlar. Gerçekler bazen acıyor Peki bu konuda ne yapabilirim?
Bu akşam ve yarın akşam yalnızca sporadik yayınlayacağım çünkü Felix şu an Japon medyasında çalışıyor ve İngilizlerin söylediği gibi kendim için Ps ve Q'lerimi kontrol etmesini istiyorum. Her ne kadar FBI ve Kongre tarafından soruşturulacak en önemli soruların bir kısmını yayınlamış olsam da - bu hemen 27 Aralık tarihinden önce Wolfowitz şebekesinin yakalanması için yapılmalıdır - halen daha acil fakat aynı derecede önemli birkaç soru var ve Cheney ile Enerji Komisyonu ve Nükleer Silahlar Konseyi arasındaki ilişkiler gibi dikkatimizi çeken konularda.
Burada, Bay Wolfowitz'in (çoğunlukla 2.000 kişinin öldürülmesinden sadece 11 Eylül 2001'de sorumlu olan) terörist eylemlerine ilginç bazı bağlar bulunmakla kalmamış aynı zamanda çok uluslu kilit uluslar arası örgütlere tanınan haklara ilişkin birkaç ipucu da var Amerika'yı ekonomik olarak yok etmek için aktif olarak çalışan şirketler, o ülkeyi yalnızca İsrail ve Gizli El için çok sayıda hizmetkar savaşçı üretmek için hizmet eden aşırı militarize edilmiş bir Spartalı ulusdan başka şey yapmıyor.
21.22 CET. Kısa süre sonra tekrar görev yapacağım.
Ynt: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekleyin ... İşte bu millet
Tabii ki, ulusal güvenlik alanında çalışırken siyasi bağlılıkları hızlı tutmak hiç de fena değil.
Arkadaşım ve teknik yardımcısı Felix sosyal demokrat bir kişidir ve bu nedenle Bay Schroeder'e olumlu bakmaktadır. Benim adıma göre, Amerikalıların Libertarian olarak adlandırdığı şey benim. Özgür Demokratların önderliğini üstlenmeleri beklenen arkadaşım Bay Möllemann, temelde Libertarian olan bir takım idealleri gerçekleştirdi; ayrıca İsrail'e karşı ve özel olarak, Mossad'ın etkin biçimde rüşvet vermesine karşı, Alman siyasetçilerine ve hükümet bakanlarına belirli şirketlerin gündemini lekelemek için zorbalık ve karartmaya başladı. İki hafta sonra "trajik bir kazada" öldü.
(BND için çalışan herkes Mossad Sayim'in paraşütünü kurcalayan gerçeklerini biliyor ancak bazı garip nedenlerden dolayı bu ayrıntılar "Case Closed" etiketli küçük kahverengi bir dosyada kamusal alana uzak duruyor.)
Siyasi Analistin masasına (alan çalışması olarak uzun yıllar sonra) atandığım için, Bay Möllemann'la çeşitli vesilelerle görüşme şansım oldu. Almanya'da neler olup bittiğini biliyordu ve ona bir son vermek için söz verdi. Gizli Elin İngiltere'yi ve Amerika'nın sanayi bölgelerini nasıl başarıyla yok ettiğini ve Alman ekonomisini ve Alman toplumunu aynı şekilde boşa çıkarmalarına izin vermeyeceğini biliyordu. Savaş tehdidinden ve sonsuz şiddetten arınmış bir dünyanın en iyi garantörünün politikacıların mutlak dürüstlüğü olduğunu biliyordu ve dünyaya Amerika'nın 9-11 ve Wolfowitz Ağı hakkında gerçeği söyledikten birkaç hafta sonra oldu. Çok fazla şey biliyordu.
"Wer gegen Jachowa ist be sterben."
Dün sana verdiğim gibi, insanlığa karşı bir suç işlemek üzereyken, faillerin üzülmesinden korkarak sessiz kalmak için söylenenlerin kimliğini önceden bilmekten daha korkunç bir şey yoktur. Amerika Savunma Sekreter Yardımcısı, binlerce Amerikalıyı 9-11 yaşlarında öldürmeye doğrudan yetkili kıldı ancak bugün onu "teröristlerle" mücadelede hayatlarını tehlikeye attığı için Amerikalı askerleri tazeleyen bir gazetede gördüm. Bana eski moda bir adam diyebilirsiniz, ancak bir şekilde bana göre değil gibi görünüyor.
Almanya ve Avrupa için bir bütün olarak en büyük korkum, bir gün, Amerika'nın kontrolünde olduğu gibi her alanda bir medya ile sonuçlanacağımızdır. Şimdi, Almanya'da özgürce ve açık bir basınım olduğunu iddia eden son kişi olacağım. Sistemin nasıl çalıştığını biliyorum.Son otuz yılı aşkın süredir Alman hükümetlerinde bakanlar tarafından işlenen çok sayıda, mali ve cinsel suçtan haberim var. Bay Möllemann'ın hiç bilmediğinden fazlasını biliyorum ve bu hikayelerin kaç tanesinin bir gazetecinin kulaklarına gelmeden önce öldürüldüğünü ya da öyleyse, bu gazetecilerin "uzun vadeli kariyerlerini düşünmek" için "ikna" yaptıklarını biliyorum. ve "makul" olun.
Buna göre, Almanlar, Amerikalıların nefeslerini çektiği her gün kandırıldığı şekliyle yalan söylemeye asla bir zaman izin vermiyorlardı. Yıllar önce Amerika Birleşik Devletleri'nde CIA görevlisiyle birlikte eğitmek için sabıka ettim. Daha sonra, Adalet Bölümü ısrarla, FBI ile eşit miktarda eğitim aldık. Amerikalı meslektaşlarımın açık ve iyi nazik dürüstlüğünden şaşkına döndüm ve Amerika'nın geniş bir coğrafyada korunan haklar ve anayasal özgürlüklerden şaşkına döndüm. Fakat o zaman bile, Gizli El'in İsrail kontrolündeki medyasında yaptığı sıradan Amerikalılar üzerindeki hipnoz etkilerinden haberdardı.
FBI ve CIA'a bilinmeyen bir şekilde, işçilerim tarafından Mossad'ın varlıkları olduğunu zaten bildiğim Savunma Sekreteri Casper Weinberger'ı araştırmak üzere bilgilendirildim. Nitekim, BND, daha sonra İran-Contra duruşmaları olarak bilinen bir soruşturma talebinden çok önce, 2.000 sayfalık Bay Weinberger'in "eksik belge" nın bir kopyasını edinmeyi başardı.

Tel Aviv'deki BND irtibatımız, 1985 yılından itibaren Weinberger'in, "ana vatanın, İsrail'e yönelik hizmetler" için gizli ödemelerin alınması için 33 numaralı odadaki Sheraton Moriah'da düzenli olarak Mossad Direktörü Nahum Admoni ile bir araya geldiğini doğruladı.
Reagan yönetimindeki görevi sırasında Bay Weinberger, İsviçre'de iki ayrı banka hesabına sessizce üç milyon ABD doları borç verdi: Birleşmiş Milletler Bankası ve Cenevre Denizaşırı Bankası, Bruce Rappaport adlı bir Mossad ajanı tarafından yönetildi.
Mr Rappaport, hem Admoni hem de İngiliz MI6 finansmanında İngilizlerin oluşturduğu Müslüman Kardeşler tarafından üretilen bir dizi projeye yardımcı olan önemli bir rol oynamıştır. Bu projelerden biri uzunca bir süredir devam ediyordu: El-Kaide, ABD eğitimli CIA yöneticisi Tim Osman başkanlığında, aksi halde Usame bin Ladin olarak biliniyordu.
Bay Rappaport, Kredi ve Ticaret Uluslararası Bankası'nın (BCCI) Londra'daki birimi olan İsviçre yönetim bankasına, Cenevre'deki Banque de Commerce ve Yerleşimlerine önceden aklanan para nakline (BND rakamları: 2,5 milyar dolar) büyük miktarda nakit düzenlemeyi kararlaştırdı. Bu fonlar, yeni "El-Kaide" varlığı adına Mossad adan Alfred Hartmann tarafından idare edildi.
Buna ek olarak İsrail hükümeti, milyonlarca Amerikan vergi mükellefinin parasını aynı hesaba yönlendiriyordu. ABD Savunma Bakanı Bay Weinberger, Admoni'den para topluyor ve İran'a silah satarken, Admoni'nin iş ortakları sadece Bay Weinbergers rüşvetlerini yönetmekle kalmıyor, onları el Kaide ve bunlara CIA destekli bir terörist ağ oluşturmak için yeniden yatırım yapıyorlardı. on yedi yıl sonra Bay Wolfowitz için mükemmel folyoyu oynayacaktı.
Bay Wolfowitz bu paranın herhangi birinden miras kaldı mı? Olumlu cevaplayayım. Bay Wolfowitz'in değil, Amerikan ve İsrail kuruluşunun diğer önde gelen gizli el üyelerinin, öncelikle, yer değiştirmeyle ilgili kişisel maliyetleri dengelemek üzere tasarlanan çeşitli İsviçre banka hesaplarında 10 milyar ABD Doları'nın üzerinde olduğu tahmin edilen fonları çizdiklerine dair kanıtlarımız var. evler, işletmeler, servet ve güvenlik operasyonlarını Patagonya'ya taşıyor.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...