18 Nisan 2018

KOD ADI:Alman Adam 4


Neden Patagonya?
Lütfen bir şeyi netleştirmeme izin verin. 
Sıradan İsrail vatandaşları bir nükleer soykırımla yok edildiğinde bu beylerden hiçbiri tek bir gözyaşı dökmeyecek. Onlara duydukları endişeler, Amerikan halkından çok daha az marifet.
23.58 CET.
Ynt: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekleyin ... İşte bu millet
Şimdi size "Kütüphane" hakkında biraz bilgi vermek isterdim ve bu daha mutlu bir zamanda başka bir yazı daha yoğun bir şekilde yapacağım.
Ancak, Birinci Dünya Savaşı'nın köklerinden Pearl Harbor'a, Başkan Kennedy'nin Dr David Kelly'ye suikast edilmesinden kasten iflas etmesine kadar, gerçeği anlamak ve yaymak için yıllarca mücadele edenlerin için Batı sanayileşmiş ülkeler tarafından 11 Eylül saldırılarına uğrarsın, "Kütüphane" de bir müttefikin olduğunu ve uzun yıllarca yaşadığınız acı ve karışıklığın neredeyse bittiğinden emin ol.
Gizli El ve Wolfowitz Ağı'na ait olanların küresel korkulu ümitsizliği hepimize empoze etmek istediklerinde kalbinde bir şeyin korku duyması garantiliyse, "Kütüphane" sözü geçerlidir.

Birçok sıradan vatandaşın, dünyayı bilinçsizce ve bilmeyerek istihbarat servislerinin gerçeği önemseyen iyi karakterde erkek ve kadınlar istihdam ettiklerini ve yalnızca kendine özen gösteren Gizli El'den özgür bir dünya öngördüğünü öğrenmesi büyük bir sürpriz olabilir maddi zenginlik, güç, zevkler ve hayatta kalma.
"Kütüphane" şu anda istihdam edilen, emekli, hayal kırıklığına uğrayan ve "resmi olarak ölen" operatörlerin, analistlerin ve teknisyenlerin gayriresmi, hiyerarşik olmayan bir birlikteliği ve gizli, gizli ve güvenli bir sınıflandırılmış ve "tahrip edilmiş" bilgi içeriyor son 100 yıllık gerçek geçmişi. "Kütüphane" nin en eskisi 85 yaşında; En genç 24 yaşında.
Kendim gibi Almanya'da aktif hizmetten çekilen birçoğu, istihbarat dünyasını kesinlikle ödenmemiş, isimsiz ve özel olarak çalışmaya devam ediyor. 

BND'nin yarı çalışanı halen genç arkadaşım ve teknik ortağımız "Felix" gibi diğerleri, her çirkin kişiyi, gerçeğin her bastırılmasını, her yalanın kayıt altına alınması için iyi bir iş izleyerek çitin iki tarafında da çalışırlar , her aldatmaca, "Kütüphane" de yer alan bir ayrıntıyı hak ediyor. 

Felix, CIA, FBI, MI6, Mossad, Shin Bet, NSA, ABD Deniz Zekası, DGSE, FSB, DIA, ASIS, CNI, DST, ADIV, CSIS, CESID, PSIA, DISI ve diğer pek çok Daha. 
Tüm milletler, tüm kültürler, tüm inançlar.
Gölgeyi gölgeyi izleyen her zaman isimsiz kalacağız. Bazen kritik anlarda "sınıflandırılmış" bilgi sızdırıyoruz (ve hepimiz bundan doğan riskleri biliyoruz ve kabul ediyoruz) ve diğer anlarda böylesi baskının insanlığa karşı büyük suçları önlemeye yardımcı olabileceğini düşündüğümüz baskıyı uygulamak için sahne arkasında çalışıyoruz ve hafifçe düzeltiyoruz Bu dünyayı yöneten deliler tarafından takip edilen ders. 

Büyük bir ses çıkarmak ya da ilgi odağını kapmak niyetimiz değil, çünkü güç politikasının yolu ve tüm tükenme egemenliğinin cazibesi budur. Bunun yerine, gayret, sabır ve dikkatli stratejik düşünceyi uygularız.
Hepimizin çocukları veya torunları var ya da onları her egemen ve kendi başına dokunulmaz olan özgür ve bağımsız bir ulus devletlerine götürmek için yeterince uzun yaşamak istiyoruz. 

Size verilen iletişim sırasında verdiğim bilgiler, "Kütüphane" ne ait olanla karşılaştırıldığında hiçbir şey değildir; Umarım kapıyı açacak kadar uzun yaşarız ve okuyucunun inkâr ettiği gerçeği açık bir kitap tutmasına izin veririz.
Yine de saat geçiyor ve zaman artık tarafımızda değil. Bizi izlemek için yeni yollar geliştiriyorlar ve bize tanımlayıcı etiketleri atıyorlar; böylece hiçbiri bu dünyada sürekli bakışlarından özgür olarak yaşayamayacak. Kötü gözlerinden saklanacak yer yok olacaktır.
Önümüzdeki yedi gün, 1962 Küba Füze Krizi'nden bu yana en tehlikeli olanı temsil ediyor. Mr Wolfowitz'in ve onun kardeşlerinin kurumlar aracılığıyla yaptıkları ilerlemeyi izledik. 

9-11 saldırılarını Amerikan halkına ve dünyaya nasıl planladığını ve yetkilendirdiğini gözlemledik ve bu korkunç suçu durdurmak için tüm girişimlerimiz sırasında uyardık ancak engelledik.

Şimdi, başka Amerikalı şehri, bu sefer nükleer silahlarla yok etmek, masum Amerikalıların kanı ile satın almak, ancak şirketin küresel kontrol adı altında ve haince Gizli El'in emirleri üzerine başka bir sahte savaşı imha etmek üzerine yoğunlaştı.
Bize bıraktığımız günlerde, Almanya'daki diplomatik ve istihbarat personeli ya da başka yerlerde "Kütüphane" ne sempati duyan başkaları olsun, tüm kesimleri ve soruları soruşturmaya devam edeceğiz. Biz de kendi sorumluluğumuzda olacağız. Sadece seninkini yaptığını sorun.
04.57 CET, çok yoruldum. Alman adam 2004/12/19
12:20 EST Re: 27 Aralık ... "Büyük bir şey" bekliyor ... İşte bu millet
Bu sana son mesajım. Herkes bu forumda veya başka yerlerde "Alman adam" mantosu altında herhangi bir şey mesaj atarsa, lütfen bana veya meslektaşlarımın birinden gelmediğine dikkat edin. 

Daha önce belirtildiği gibi, bu sitenin yöneticileri IP adresinin bulunduğu yeri doğrulamaktan ve ISS'mizin herhangi bir IP'sini proxy sunucularına bırakmadığından emin olmak için ISS kayıt defterini kontrol etmekten memnuniyet duyacaklardır.
Durumlar oluyor ve çok hızlı bir şekilde oluyor. Çoğunuz gazetenizi okumakla ve televizyon haberlerini izleyerek bilmiyor, ancak dünya bu yıl 1962'den beri herhangi bir zamandan daha nükleer yıkıma yaklaştı ve tehlikenin seviyesi öylesine yüksek kalıyor ki tek bir kötü tavsiye edilmemiş kelime bildiğimiz ve sevdiğimiz her şeyi aniden sona erdirmek için gereken her şey bu. 

Bu, özellikle de yılın bu zamanında herkesin duymak istediği bir mesaj değil, fakat parti oyunlarını oynamak ve iyi görünen lezzetli lezzetli küçük hediyeler göndermek için burada değilim. "Korku müdürleri" veya "azap peygamberleri" ni duymak akıl almaz belki de, çünkü sonuçta,
Bu forumda bazı başkaları tarafından gönderilen bazı mesajların incelenmesi de bir şansım oldu ve eşim, internetteki herhangi bir yerde, çoğunlukla olumlu olan ve zorlu kararların verileceği yerlerde dramatik bir etkiye sahip olan bazı saldırıları inceledi. adil ve adil hukuka saygı duyan ve uygulayanların yapması gerekir. 

Sunan gerçekler, kendi içine derin yerleşmiş olan inanç sistemleriyle aynı şarkıyı söylemediği için hala "anlamadıkları" bir çok kişi var. Onlar, sofistike bir dezenformasyon kampanyasını temsil ettiğimizi ya da partizan bir jeopolitik partizan olduğumuzu söylüyorlar. Ancak söylediğim her şey doğru ile tam bir korelasyon, yalnızca bakacak olursanız.
Çoğunuz, toplumlarınızdaki işteki güçlerin farkındasınız ki, şimdi sizin ve hatta hükümetlerinizin de hoşuna gittiği demokratik kontrollerin ötesine geçti. Bu varlıkları farklı isimlerle tanıyorsunuz ve onlara, aşırı yorgunluk, mağlup, istifa ve aşırı çaresizlik duygusu ile felç hissettiğiniz çok güçlü olan fantastik güçleri atfediniz. 

Bunun gibi sitelere gelen sizsiniz (ve kurumsal ve hükümet kontrolündeki medyada sırtınızı dönmüş olan) zaten arkadaşlarınız üzerinde yukarıdan başkalarına verilecek her şeye inananlar üzerinde bir başlangıç ​​yapmış olsanız da, yine de Kasıtlı olarak akıllarınıza yerleştirilir, böylece geceleri ve rüyalarınızdaki kırmızılar blueslarla savaşta,
Daha önce de belirttiğim gibi şu an acilen dikkat edilmesi gereken birkaç önemli güç merkezi var: Wolfowitz Ağı, Gizli El, Londra Şehri ve sadece anti-Yahudi fanatiklerin elit bir seçkisi Yahudiler ve 24 saat boyunca Mossad ve diğer "İsrail" ön gruplarından oluşan geniş bir elit tarafından günün 24 saati korunuyor. 

Bazen en yüksek ödüller ve onurlar için kendi aralarında ve aralarında yarışıyorlar ve bu iç rekabet acımasız ve kardeş olmayan bir yüzü de üstlenebilir. Bununla birlikte, genellikle sizin ve benim için öngördükleri dünya açısından birleşmişlerdir ve oraya gitmek istemediğinizi söyleyince bana inanın.
Güçsüz değilsin. Tek atış atılmaksızın oyunlarını gecede sona erdirebilirsiniz. Bunu nasıl bilebilirim? Bundesnachrichtendienst için beni uzun yıllar boyunca hizmet ettikten sonra - dünyaya götürdü ve canavarın derinliklerinde beni birkaç kez yerleştiren bir istihdam kaydı - dürüstçe bu kişilerin hâlâ savunmasız olduklarını ve bu kişilere karşı savunmasız olduklarını söyleyebilirim kendi kendine zarar verici hatalar. 

Wolfowitz'in her şarjı geç olmadan önce her bir şarjla cevaplamaya zorlandığını iddia ederek acilen tekrar gönderdiğim FBI'ya (ve İngilizce yazım düzeltmeleriyle birlikte olan diğer metinlerde) sorularda, sadece birkaç örneği açıkladım. Bu insanların soruşturma ve kovuşturmaya maruz kalma biçimi. Evet,
Bu kelimeleri okumakla birlikte, yapılması gerekenleri tam olarak bilen bazı şeyler var, ancak yine de cesareti kariyerleri ve kişisel rahatlıkları için fazla önemseyenlerin arkadaşı.

Belki de bir Kütüphanecisin ve karanlık ortamda okumanın nasıl bir şey olduğunu biliyorsunuz: güvenceleri ve yardım sözümüzü hatırlayın. 

Eğer değilseniz, ancak iletişimimizi zaten almışsanız, o zaman ihtiyacınız olduğu saatte yanında kalacağımızı bileceksiniz.
Amerika'da ve Ortadoğu'da kaç kişi ölmeli? 
Elli bin? Yarım milyon? Altı milyon?
Seçim senin. Anın tadını çıkar
CET ve burada yaptığım iş bitti.
FBI, Bay Wolfowitz'in, CIA destekli Mara Salvatruchas'ın Meksika sınırında güvenli bir şekilde tutuklandıktan hemen sonra ve tutuklanmadan kısa bir süre önce Kapran ve teknik destekle Kamran Akhtar'a (Kamran Shaikh'e) yardımcı olduğu rolünü araştıramadı. 20 Temmuz'da Charlotte City polisi tarafından Akhtar?
Bay Wolfowitz, Avner Meir'den Kamra Akhtar'a, Houston, Atlanta ve Dallas'daki kamu binaları ve hayati sivil altyapıyı filme almak için açıklama ve video ekipmanı vermesini istedi?
Bay Wolfowitz, Mossad tarafından eğitim görmüş El-Kaide ajanlarından "Haeremai Operasyonu" kod adı altında işe alınarak ithal edilerek gizli bir CIA operatörü Kamel Derwish'in öldürülmesini emredildi? 

Kamel Derwish'in FBI ajanları tarafından soruşturma altına alınması ve böylece Wolfowitz'e, Amerikan halkına karşı terör eylemleri planlamakta vahşet ve materyal komplo suçlamalarına maruz kaldığı düşünülüyor muydu?
Bay Wolfowitz neden uzun süredir yasaklanmış yasalara rağmen, Mossad'a süper casus Rafi Eytan'a ABD'ye serbest geçiş yapmasını sağladı mı?
Rafi Eytan neden Bay Wolfowitz'e İbrani dili ile yazılmış ve 3-7-3 ve 12-4-12 sıralamalarını değiştirerek Kabalistik referanslarla birbirine paralel derecede saygısız çocuksu şiirler gönderiyor? Rafi Eytan neden Periyodik olarak Bay Wolfowitz'i özel evinde arıyor ve küçük bir kızın sesi ile onunla konuşmak istiyor?
Neden Bay Wolfowitz, CIA destekli Mara Salvatruchas sendikası aracılığıyla 14 Nisan 2004'te Frank Riley'ye (Terence Lawley olarak da bilinir) 120 bin dolarlık bir devri onayladı?
Bay Wolfowitz neden John Ashcroft'a, FBI'nın nükleer fizikçi John Mullen'in öldürülmesinin soruşturmasını kapatmasını istedi: Bilindiği gibi uzaktan kontrollü bir nükleer sistemin varsayımsal bir şemasını sağlamak için bir iletişim ağı ile görüşülmüştü aygıt 
"Houston'ın büyüklüğü" "varsayımsal" bir şehirde patlatılacak mı?
Paul Wolfowitz, 27 Aralık 2004 tarihinde Houston bölgesindeki nükleer yükün patlatılmasına izin vereceğini belirtti. Nominal kontrolör olduğu Gizli El ağı (Mossad / El-Kaide / SAS) önceden operasyonel bütünlüğün her yönünü doğruladı - Sıfır bulma şansıyla başarısız bir iş.
Houston, FEMA'dan bağımsız Acil Durum Merkezi'nde kasıtlı yanlış yönetim, yetersizlik, yolsuzluk ve zimmete geçirme yoluyla aylarca astarlanmış durumda. 

Patlama sonrasında azami ölüme neden olmak için polis ve yangın servisleri bilinçli ve sistematik bir şekilde sabote edilmekte ve idari kaosa sürüklenmektedir. Bununla birlikte, merkezin varlığı Bush yönetimine "elimizden gelen her şeyi yaptık" bahanesiyle bahane edeceğiz.
Gizli El'in şu senaryoyu öngördüğüne inanıyoruz:
1. Aralık 27 tarihinde patlama (gecikebilir, ancak tüm müdahaleler bu tarihe işaret ediyor)
2. Dışişleri Bakanlığı, liderlerinin Ġran'da saklandığı iddia edilen "el-Kaide" yi suçluyor
3. İran (hakikaten), sözü geçen liderlere sığınma imkanı vermemektedir
4. Bush, İran'ı, kovboy tarzı olduğu iddia edilen liderlerin teslimatı için son güne gönderdi
5. İran uymuyor çünkü bunu yapamıyor
6. BM acil oturumda toplanıyor - anlaşma yok (Ariel Şaron sessizce Yunanistan'daki özel mülkünden kaçının)
7. Diğer dış istihbarat teşkilatları Dışişleri Bakanlığı versiyonuyla anlaşmazlık kurar
Usame bin Laden, sorumluluğu üstlenen bir video kaseti yayınladı; Amerika, İran'daki "cesur savaşçılarına" saldırmamasına dikkat et.
9. Amerikan savaşçıları İran hükümetine "kınama" saldırısı başlattı ve "El-Kaide" üsleri olduğu iddia ediliyor
Wolfowitz ağının Houston bölgesindeki uzaktan kumandalı nükleer yükünü gizlediğini biliyoruz. Kesişim noktalarımızdan hiçbiri bize kesin koordinatları vermiyor. Aynı frekansa sahip olmasa da, Atlanta ve Dallas ile ilgili kullanılan aynı kod sistemini duyduk. 

CIA tarafından işletilen Salvadora sendikası Mara Salvatruchas'ın, belki de dünyanın önde gelen lojistik ve keşif uzmanı olan eski bir SAS İngiliz suikastçısı için koruma ve koruma altına almak için Wolfowitz ağına çevreyle ilgili olduğunu düşünüyoruz.
Son olarak Frank Riley ya da Terence Lawley olarak da bilinen Nepal, 29 Haziran'da nükleer fizikçi John Mullen'in öldürülmesinden sorumlu olduğuna inanıyoruz. 

Mullen, 12 Şubat tarihinde Wolfowitz'in talebiyle CIA ajanı olarak görev yapan Gizli El temas eden bir adam tarafından karşılandı. , 2003 ve "CIA" ya "Fat Man'den" birkaç kat fazla yük taşıyan uzaktan kumandalı, gövde büyüklüğünde bir nükleer cihazın varsayımsal şemasını sağlamayı istedi (ulusal güvenliğin çıkarları için).

 Mullen'e, varsayımsal etki alanının "Houston'ın büyüklüğünde bir şehir" olacağı söylendi. Mullen bu talebi yerine getirdi ancak 2003 yılının sonlarına doğru kuşkuyla yaklaştı ve aniden işbirliğine son verdi.
Haziran başında Bay Mullen, eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Sandy Berger'le olan personeliyle temasa geçerek onunla yaptığı CIA çalışmalarını görüşmeye karar verdi.Berger'in çok meşgul olduğu dönemde, John Kerry'nin dış politika danışmanı olarak yaptığı çalışmalar nedeniyle onu hemen görüyordu. 

Sandy Berger'in Wolfowitz ağıyla resmi olarak bağlantıları olmadığı ve Berger'in Gizli El'i uyardığı düşünülürse, bunun Bay Mullen'in kaderini mühürlemesinin sebebi olduğuna inanıyoruz. Bu arada, üç hafta sonra Berger, Wolfowitz'in 9-11 saldırılarını kolaylaştırdığına dair kanıtlarla ilgili olarak Ulusal Arşiv'ten gelen kritik belgelerin çalınmasıyla FBI tarafından suçlandı.
Wolfowitz, halihazırda durumu bilinmeyen, Houston bölgesinde Avner Meir adlı bir Mossad ajanı çalıştırıyor ancak halen bir ziyaretçinin vizesi bulunduğuna inanıyoruz. Görevi, Meksikalı sınır boyunca Müslümanların (herhangi bir Müslümanın yapacağı) kaçakçılığını kolaylaştırmak ve onlara hayali bir hayır kurumunun himayesinde barınma ve tehlike fonları sağlamaktır. Aynı zamanda bir usta Meir'in meirinin, sahte ABD pasaportları ve ehliyetleri, bol miktarda Müslüman edebiyatı, övgü ve "görülecek ve hatırlanacak" yeterli parayla, bilinçsiz Müslümanları temin edeceklerinden şüpheleniyoruz.
Bu dün Frankfurt'taki Amerikan diplomatik personeliyle yaptığım görüşmelerin temelini oluşturuyordu; her ikisi de Alman hükümeti ile gizli görüşmelerde, birçoğu şeyden önce, bunu siyasi mülteci statüsüne başvurarak medya.
CIA ve Mossad'ın uzak tarafı, Avrupa Merkez Bankası da dahil olmak üzere Frankfurt'un finans bölgesini bombalamak için yapmış olabilecekleri planları bırakma kararı aldı.Wolfowitz Ağı, Houston patlamasının her şeyden öncelikli olması gerektiğine karar verdi.


ABD'li diplomatik personelin eski (ve değil!) ABD'li diplomatik personelin müdahaleleri, alan bilgisi ve açıklamaları bize, Amerikalıların başka ama daha yıkıcı 9-11 trajedi için kurulduğunu söylüyor; bu trajedi içerisinde küçük bir grup İnsanlar dünyanın geri kalan kısmını pahasına muazzam ölçüde kazanacaklar.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...