18 Nisan 2018

KOD ADI: Alman Adam 2



Daha önce mesajlarınızı okumayı beklemeden daha önce oturum açtım, bazıları çok algılı ve bazıları kasıtlı olarak yanıltıcı.
"Alman adam" olarak yazılan diğer kişiler, kendilerini veya vatandaşlarını herhangi bir iyilik yapmadıklarını anlamalıdır. 
Kayıtsız kalmam için kayıt yaptırmayacağım.
Bu akşam saat 23.00'de saatiyle daha fazla bilgi ve arka planda olacağım.
Paul Wofowitz, 27 Aralık 2004'te Houston bölgesinde bir nükleer yükün patlamasına izin vereceğini belirtti. Nominal denetleyicisi olduğu Gizli El ağı (Mossad / El-Kaide / SAS) önceden operasyonel bütünlüğün her yönünü doğruladı - Sıfır bulma şansıyla başarısız bir iş.
Houston, FEMA'dan bağımsız Acil Durum Merkezi'nde kasıtlı yanlış yönetim, yetersizlik, yolsuzluk ve zimmete geçirme yoluyla aylarca astarlanmış durumda. 
Patlama sonrasında azami ölüme neden olmak için polis ve yangın servisleri bilinçli ve sistematik bir şekilde sabote edilmekte ve idari kaosa sürüklenmektedir. 
Bununla birlikte, merkezin varlığı Bush yönetimine "elimizden gelen her şeyi yaptık" bahanesiyle bahane edeceğiz.
Gizli El'in şu senaryoyu öngördüğüne inanıyoruz:
1. Aralık 27 tarihinde patlama (gecikebilir, ancak tüm müdahaleler bu tarihe işaret ediyor)
2. Dışişleri Bakanlığı, liderlerinin Ġran'da saklandığı iddia edilen "el-Kaide" yi suçluyor
3. İran (hakikaten), sözü geçen liderlere sığınma imkanı vermemektedir
4. Bush, İran'ı, kovboy tarzı olduğu iddia edilen liderlerin teslimatı için son güne gönderdi
5. İran uymuyor çünkü bunu yapamıyor
6. BM acil oturumda toplanıyor - anlaşma yok (Ariel Şaron sessizce Yunanistan'daki özel mülkünden kaçının)
7. Diğer dış istihbarat teşkilatları Dışişleri Bakanlığı versiyonuyla anlaşmazlık kurar
8. Usame bin Laden, mutlulukla Wolfowitz için sorumluluk iddiasında bulunan bir video kaseti yayınladı; Amerika'nın İran'daki "cesur savaşçılarına" saldırmamasına dikkat edin
9. Amerikan savaşçıları İran hükümetine "kınama" saldırısı başlattı ve "El-Kaide" üsleri olduğu iddia ediliyor
Wolfowitz ağının Houston bölgesindeki uzaktan kumandalı nükleer yükünü gizlediğini biliyoruz. Kesişim noktalarımızdan hiçbiri bize kesin koordinatları vermiyor.
 Aynı frekansa sahip olmasa da, Atlanta ve Dallas ile ilgili kullanılan aynı kod sistemini duyduk. 
CIA tarafından işletilen Salvadora sendikası Mara Salvatruchas'ın, belki de dünyanın önde gelen lojistik ve keşif uzmanı olan eski bir SAS İngiliz suikastçısı için koruma ve koruma altına almak için Wolfowitz ağına çevreyle ilgili olduğunu düşünüyoruz.
Son olarak Frank Riley ya da Terence Lawley olarak da bilinen Nepal, 29 Haziran'da nükleer fizikçi John Mullen'in öldürülmesinden sorumlu olduğuna inanıyoruz. 

Mullen, 12 Şubat tarihinde Wolfowitz'in talebiyle CIA ajanı olarak görev yapan Gizli El temas eden bir adam tarafından karşılandı. , 2003'de yayınlandı ve "CIA" ya "Fat Man'den" birkaç kat daha fazla yük taşıyan uzaktan kumandalı, gövde büyüklüğünde bir nükleer cihazın varsayımsal şemasını sağlamayı istedi. 

"(Ulusal güvenlik önlemleri için). Mullen'e, varsayımsal etki alanının "Houston'ın büyüklüğünde bir şehir" olacağı söylendi. Mullen bu talebi yerine getirdi ancak 2003 yılının sonlarına doğru kuşkuyla yaklaştı ve aniden işbirliğine son verdi.
Haziran başında Bay Mullen, eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Sandy Berger'le olan personeliyle temasa geçerek onunla yaptığı CIA çalışmalarını görüşmeye karar verdi.Berger'in çok meşgul olduğu dönemde, John Kerry'nin dış politika danışmanı olarak yaptığı çalışmalar nedeniyle onu hemen görüyordu. 

Sandy Berger'in Wolfowitz ağıyla resmi olarak bağlantıları olmadığı ve Berger'in Gizli El'i uyardığı düşünülürse, bunun Bay Mullen'in kaderini mühürlemesinin sebebi olduğuna inanıyoruz. Bu arada, üç hafta sonra Berger, Wolfowitz'in 9-11 saldırılarını kolaylaştırdığına dair kanıtlarla ilgili olarak Ulusal Arşiv'ten gelen kritik belgelerin çalınmasıyla FBI tarafından suçlandı.
Wolfowitz, halihazırda durumu bilinmeyen, Houston bölgesinde Avner Meir adlı bir Mossad ajanı çalıştırıyor ancak halen bir ziyaretçinin vizesi bulunduğuna inanıyoruz. Görevi, Müslümanların (herhangi bir Müslümanın yapacağı) Meksika sınırında kaçakçılığını kolaylaştırmak ve sahte bir hayır kurumunun himayesinde konaklama ve tehlike fonları sağlamaktır.

 Aynı zamanda bir usta Meir'in meirinin, sahte ABD pasaportları ve ehliyetleri, bol miktarda Müslüman edebiyatı, övgü ve "görülecek ve hatırlanacak" yeterli parayla, bilinçsiz Müslümanları temin edeceklerinden şüpheleniyoruz.
Bu dün Frankfurt'taki Amerikan diplomatik personeliyle yaptığım görüşmelerin temelini oluşturuyordu; her ikisi de Alman hükümeti ile gizli görüşmelerde, birçoğu şeyden önce, bunu siyasi mülteci statüsüne başvurarak medya.
CIA ve Mossad'ın uzak tarafı, Avrupa Merkez Bankası da dahil olmak üzere Frankfurt'un finans bölgesini bombalamak için yapmış olabilecekleri planları bırakma kararı aldı.Wolfowitz Ağı, Houston patlamasının her şeyden öncelikli olması gerektiğine karar verdi.
ABD'li diplomatik personelin eski (ve değil!) ABD'li diplomatik personelin müdahaleleri, alan bilgisi ve açıklamaları bize, Amerikalıların başka ama daha yıkıcı 9-11 trajedi için kurulduğunu söylüyor; bu trajedi içerisinde küçük bir grup İnsanlar dünyanın geri kalan kısmını pahasına muazzam ölçüde kazanacaklar.
Lütfen önemli bir şeyi netleştirmeme izin verin. Bundesnachrichtendien, diğer ülkeleri olası gizli faaliyet konusunda uyarmaya çalışırken, bu bilgileri yalnızca karşıt numarasına iletmek standart bir işlemdir. Birleşik Devletlerde bu, bu istihbaratın hükümete aktarılması için görevlendirilen CIA'dir. 

BND, bu işlevi 9-11 saldırılarından önce 2001'de iki kez gerçekleştirdi ve Wolfowitz ağının tam olarak ne yaptığına dair ayrıntılı bilgilerle (ve "tam da" demek istediğimden) çok açık uyarıda bulundu. İki kere, BND göz ardı edildi.
"Kütüphane" ile birlikte uluslararası alanda da çalışan eski BND operatörleri ve analistiyiz (artı teknik partnerim) olmasına rağmen, yine de standart prosedüre uymamız beklenmektedir. Ancak, artık CIA kuruluşuna kritik bilgilerin tarafsız bir aracı olarak güveniyoruz. Gizli Elin Wolfowitz ağının içinden fırladığı Bush idaresine de pek inanmıyoruz.
Bu nedenle, bu bulguları doğrudan FBI ile paylaşmak için eşi görülmemiş bir karar aldık.Şimdiye dek, herhangi bir işlem yapıldığına dair herhangi bir gösterge görmedik, en azından söylemekten çekingen davranıyordu, çünkü eğer yalnızca geçmişi kendi kendine tekrarlamış olsaydık.
Üzücü gerçek şu ki, neredeyse tüm devlet temelli istihbarat örgütleri, görevlerini yerine getirirken ciddi şekilde tehlikeye düşüyor. Kanadalı bir operatör ("John Doe") kendisi de bu tartışmada daha önce ifade verdiği gibi, Müslüman egemen ulusların Mossad'ın yıkılışı parçalanması söz konusu olduğunda BND bile, siyasi açıdan ilham verilen sessiz emirlere tabidir. 

Amerikan kamu hizmeti kurumlarının (ve daha az bir ölçüde İngiliz istihbarat topluluğunun) Mossad ve Gizli El'in varlıkları ve sempatizanlarıyla birlikte en alt düzeye sızdığını ve Amerikan medyasının bilinçli olarak bu türden yıkımı bildirmediğini biliyoruz.
Neden? Gazete ve medya sahiplerinin kendilerinin zaten Zengin oldukları ve Gizli El'e karşı iyi durumda olduklarını biliyoruz. Pekala, Kongre tarafından uygun bir şekilde denetlenmeyen çeşitli bütçelerde savunma satın alım sözleşmelerinden çekilmiş çok miktardaki nakit hakkında kendinize sormanız gereken şey, sözü edilen miktarlara, tarafından idare edilen "gevşek ve sessiz" fonlar veriliyor olmasıdır. 
Londra Şehirindeki hesaplanamayan finansörler. Editörler ve gazeteciler genellikle normal maaşlarının çok ötesinde bir yaşam tarzının tadını çıkarıyor - sadece gözlerini kırmak için.
Lütfen birkaç efsane ortadan kaldırmamı sağla. CIA istasyonlarının ve Almanya'daki askeri tesislerin iç ve dış iletişimleri yalnızca güvensiz değil, çatlamaları gülünç derecede kolay.
Bence birçok Amerikalı Hollywood filmlerini izlemeye ve bu insanların tüm bu sihirbaz teknolojisine ve araçlarına sahip olduğu izlenimini bırakıyor. Dolayısıyla, birçoğunun hala eski Windows 95 makineleri ile donatılmış olduğunu öğrenmek size şok gelecektir :-). Ve Windows'u hiç kullanmamalıydı, en son çöp bile.
Yakın zamana kadar, Almanya'daki ABD askeri üsleri Compaq A900 yazıcı / faks kombinasyonlarını kullandı (evet, internet çağında!). Bunların hepsi Almanya'daki toplu bir perakende satıcı tarafından sağlandı. Toplu tedarikçi bunları göndermeden önce her Compaq A900 yazıcı / faksını yeniden gönderdik. 

Makinelerin böcekler için asla süpürülmediklerini biliyorduk ve olsalar bile hiç birini tescil ettirmeyeceklerdi. Yaklaşık sekiz yıldır bu makinelerde yazılan hiçbir şey dikkatimizi çekmedi!
İşte kitaptaki en eski bilgi sızıntısı: eşler ve sevgili. Acenteler ve üst düzey askeri personel şifreli iletişim (sabit hatlar ve mobil / uydu) kullanırken, sevgililer ve eşler sıklıkla standart bir E-plus, 02, D1 ve D2 Telekom kullanışlı kullanıyor. (Unutma ki: Bush, bir metresin / fahişenin mobilini şifrelemek için harcamayı ödemeyecektir.)
Şimdi, zamanımızda eşlerimize veya kız arkadaşlarımıza işimizin herhangi bir yönünü söylemekten yasaklandık. Yıllar geçtikçe keşfettik ki, Amerikalı personel, dünyayı nasıl tasarruf ettiklerini (ya da mahvettikleri hakkında konuşmayı bırakamaz). Süper kahramanlar.Her detayı. Ve eşler ve sevgililer daha sonra en sevdikleri arkadaşlarını sevimli "gizli ajan" Amerikan sevgileri hakkında anlatıyor!
Yeni bir "kız arkadaşı" olan bir CIA acentesi kurmak kolay. Sadece kış aylarında Münih veya Berlin gibi soğuk şehirlerde evli ya da olmasın hayır diyemezler.
İşte bir başka efsane: Bluetooth'u 40 metreden daha uzakta kesemezsiniz. Doğru değil.Teknik ortağım Felix onu yarım kilometreden çatlayabilir. Bu nedenle, İngiliz, Amerikan, İsrail veya Rus operasyonlarının yaşadığını veya çalıştığını bildiğimiz bölgelerde çok fazla sürüş keyfini yaşıyor. Birçok Alman şehri ile ilgili en iyi şey, en hesaplı konutların yine de caddenin metrelerindedir.
Efsane: Kablosuz şifreleme standardının şifresini çözmek zordur. Gerçek: Çocuk oyunu.
Efsane: yalnızca kaynaklı istihbarat ajansları gelişmiş kalıp tanıma algoritmaları ile karmaşık e-posta tarama botları ve web botları çalıştırabilir. Gerçek: Temel yazılım teknolojisi her yerde bulunur ve dağıtım maliyetleri azdır. Bu hüner, insan dilbilgisi bilgisinin kalitesinde yatar, bu nedenle bol miktarda anadil profesörü ve öğrencisi ile birlikte mükemmel bir üniversiteye sahip olmak iyi bir fikirdir. Yazılım sadece arkasındaki insan beyni kadar iyidir. (Bu forumdaki insanlara suç değil, ancak Amerika'daki eğitim kalitesi gelecekteki zeka yetenekleriniz için iyi görünmüyor.)
İsrail, iyi web botları geliştiriyor (Mossad ile Google arasındaki ilişkiyi kontrol edin ve asla bir daha kullanmayacaksınız), ancak en iyi dilbilimcileri Fransızlar. 9-11 sonrasında hem Fransız hem de Alman hükümetleri, yabancı dil becerilerinin ve hizmetlerinin düşük kalitesiyle CIA ve FBI'ya yardım etmeyi teklif etti. Bir kez daha, Amerika bu teklifi geri çevirdi.
İngilizler ve İsrailliler dünyanın en iyi aktörleri. MI6, aksi halde mükemmel sahne veya film oyuncuları yapacak çok sayıda genç alır. MI6, kağıt şirketleri kurmak konusunda birinci sınıf (sahte cepheler) ... Ama BND bunları yere yığıyor :-) Kibarca, tabii ki.
01.10 CET oldu ve ben uyuma hazırım. Saat 22.00'de CET'te biraz daha bilgi vereyim.
Şimdi sizden, bu noktaya nasıl geldiğimizi ve neden bu resmi geç saatlerde bile olsa, bunları gayri resmi bir yerde tanıyacağımızı açıklamamıza izin vermenizi rica ediyorum.
Gerçek ile gerçekten bağlantılı olmayan istihbarat çalışmaları hakkında kesin bir gizem var.Yaptığımız ve arkadaşlarımızın ve meslektaşlarımızın hala yaptığı birçok şey sivillerin dünya çapında sayısız büroda yaptığı iş kadar çoğunlukla her zamankinden daha sıradan bir iş. Ancak hayatınızın geri kalanı için gururla hatırlayacağınız büyük heyecanlar ve gelişmeler için anlar ve fırsatlar var ve gerçek dünyadaki neredeyse hiç kimse bu tarihi anları bilecek olmadığı için bunları yaptığınızı kendinize hatırlatmanız çok önemlidir Kendi ülkeniz için yeterli bir ödüldür.
Hepiniz, en iyi meslektaşlarınız, en profesyonel ekip çalışması, diğer tüm ilişkilerinizi aşan gerçek arkadaşlığa sahip olduğunuzu düşündüğünüz bir şirket veya kuruluş için çalışmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimledik; ve kendinizi ülkedeki en iyi yetenek ve beyinlerin bir kısmında birlikte çalışmaktan onur duyuyoruz. Bu sadece ailen değil. Bu senin bütün hayatın. Ve bu arada, doğal olarak rekabet edip de, bir Amerikalı, Rus, Fransız, Kanada, İsrail veya İngilizlerin hastalıklarından ya da ölümünden haberdar edildiklerinde, daha zengin ve daha güçlü mukabillerimize "bir tanesini kazandırmaktan" gurur duyuyoruz Operatif olarak bizzat kendimiz alıyoruz. Her ne kadar çoğunlukla çimler, kişiler,
BND'deki zamanımız boyunca, söz verdiğinden fazlasını teslim eden bir hizmet için çalışmaktan gurur duyuyorduk. Her kurumda olduğu gibi yeterli fonlarla daha fazlasını yapabildiğimizi düşündük ve böylece uzun saatler çalıştık ve kendi özgünlüğümüzden ve kişisel kaynaklarından daha fazlasını radikal sorunlara radikal çözümler üretmek için istihdam ettik. Bu nedenle, nihai olarak patronlarınız olan politikacılar için boşa harcanan yoğun çalışmalarınızın güzel sonuçlarını gördüğünüzde çok üzücüdür. 

Ülkenize hizmet eden her günü her saat harcıyorsunuz ve dünyayı yaşamak için daha iyi ve daha güvenli bir yer haline getirmek için çalışıyorsunuz ve daha sonra politik maceralarınızı tüm çabalarınıza ihanet etmek ve gerçeği bastırmak için eşit derecede çalışan görmekteyiz; çoğu zaman çok zengin olmasına izin veriyor ve adalardan kaçmak için çok güçlü suçlular.
Daha önce bahsettiğim iyi bir dava, aylarca dikkatle izlediğimiz Paul Wolfowitz'i ve ağını Dünya Ticaret Merkezi'ne yapılan bir saldırıda önemli oyuncular olarak tanımlayan Amerikan hükümetine sınırlı bir şekilde serbest bırakıldı ve Bildiğimiz Pentagon, Eylül 2001'de bir ara yer alacaktı. 

O tarihteki teknik asistanım, Wolfowitz'le sık sık iletişim halinde olan Gizli El ortaklarıyla yaptığı tutsaklarda (Richard Perle, Frank Riley, Richard Myers, John Poindexter, Bill Luti ve Avner Meir, listelenecek çok sayıdaki diğer kişiler arasında).Çoğu Wolfowitz piramidinin üst katında bulunan 9-11 planına kimin yakın bilgi sahibi olduğunu biliyorduk ve kimin genel tutumu "
Berlin'deki siyasi ustalarımıza gittiğimizde masaya koyduk ve "Bu gerçekler, işte böyle" dedi. Ani bir tepki beklemiyorduk (inançsızlık dışında), ancak daha önce Wolfowitz operasyonunu kapatacak bir konumda olmasını umduğumuz CIA ve FBI'nın uzlaşmaz bölümlerini uyarmaya yetkili olacağız. insanlar öldü. Uzun bir hikayeyi çok kısa sürede kesmek için, Amerikan hükümetine ve güvenlik servislerine söylemememiz gereken şeyler konusunda politik bir pazarlık ve sinir bozucu bir süreç vardı ve daha da kötüsü, güvendiğimiz ajanlarla doğrudan iletişim kurmamız yasaklandı ve Gizli El'in ve Wolfowitz ağının bir parçası olmadığını biliyordu. 

Sosyal Demokrat olmadığım halde, Shroeder'a çok fazla saygı duyuyorum ve onun ve Fischer'in, esas olarak korkaklar olan diğerlerinden daha güreştiğine, İsrail lobisine ve güçlü kurumsal çıkarlara zarar vermekten korktuğuna inanıyorum. Ancak yavaş yavaş, yönetilebilir ve politik olarak "güvenli" oranlara indirilen gerçeği izledik ve daha sonra en son bilmeleri gereken insanlara yanlış insanlara bilgi verdik.
Bu bilgi Bush yönetimine iletildiğinde, orijinal dava dosyasında yer alan tüm isimler ve ayrıntılardan mahrum edildi. O zaman bile, göz ardı edildi: iki kez. İsraillilerin Almanya'daki siyasi sürece yaptığı kadar Almanya'da nüfuz ve iktidara sahip olduğuna inanlar arasında değilim, ancak hükümetin arkasında yalnızca altı köşeli yıldızla aydınlanan güçler var. ve "Almanya'da yapılan" herhangi bir istihbaratın uzun vadeli planlarını etkilemediğinden emin olmak için ellerinden gelen her şeyi yapın. Söylemeye gerek yok, kendimizi çok rahat hissettik, fakat kendimize yeterli uyarı verildiğinden emin olduk. Böylece Rice bütün top oyununu sessiz bir sona getirecekti.
Dünya Ticaret Merkezi ve Pentagon'daki 9-11 saldırıları yüzünden BND'deki meslektaşlarımdan daha fazla kimse harap olmazdı. Tahmin ettikleri her şey, sandığı gibi gerçekleşti. Lütfen o duyguların bu kuleyleri yıkarken izlediğini hayal etmeye çalışın ve Afganistan'da bir kir deliğinde oturan bir (CIA) sözleşmeli adamı sorumlu tutarak bu korkunç suçlardan sorumlu adamları yanlışlıkla bir televizyon kamerasına göz kırpıyor gibi görürsünüz. 

Bizim için tek teselli, Fransızların da bizimle birlikte gelen bazı bilgilere sahip olmalarıydı ve Chirac (özel olarak) milletvekillerine Amerikalıların yöneticisini hoodwinkle incelemesine izin vermeyeceğini bildirdi; ve daha önce de söylediğim gibi, bugün dünyada, Wolfowitz planı ve 9-11 saldırıları hakkındaki gerçeği bilmeyen tek bir üst düzey hükümet figürü yok (gerçeği kabul etmeyi reddeden BND meslektaşlarının "of-office" çalışmaları sayesinde) gömülmek). 

Muhtemelen şimdi, "Kütüphane" ndeki meslektaşlarımızın yardımıyla, diğer istihbarat teşkilatlarından daha fazla sayıda ve eski istihbarat görevlisi, daha fazla bilgi ile halkın dikkatini çekecek ve böylece Tony Blair gibi siyasi ustalarına baskı yapacaktır. gerçeği itiraf etmeli 9-11 ve sonra istifa etsin ya da hapishaneye gitsin. 

Maalesef aldatma devam ediyor ve insan ölümünün daha önce hiç olmadığı yerde yeni ve ölümcül bir oyuna girmek üzereyiz. gerçeğin gömülmesine izin vermeyi reddeden BND meslektaşlarının çalışması). 

Muhtemelen şimdi, "Kütüphane" ndeki meslektaşlarımızın yardımıyla, diğer istihbarat teşkilatlarından daha fazla sayıda ve eski istihbarat görevlisi, daha fazla bilgi ile halkın dikkatini çekecek ve böylece Tony Blair gibi siyasi ustalarına baskı yapacaktır. gerçeği itiraf etmeli 9-11 ve sonra istifa etsin ya da hapishaneye gitsin. 

Maalesef aldatma devam ediyor ve insan ölümünün daha önce hiç olmadığı yerde yeni ve ölümcül bir oyuna girmek üzereyiz. gerçeğin gömülmesine izin vermeyi reddeden BND meslektaşlarının çalışması). Muhtemelen şimdi, "Kütüphane" ndeki meslektaşlarımızın yardımıyla, diğer istihbarat teşkilatlarından daha fazla sayıda ve eski istihbarat görevlisi, daha fazla bilgi ile halkın dikkatini çekecek ve böylece Tony Blair gibi siyasi ustalarına baskı yapacaktır. gerçeği itiraf etmeli 9-11 ve sonra istifa etsin ya da hapishaneye gitsin. 

Maalesef aldatma devam ediyor ve insan ölümünün daha önce hiç olmadığı yerde yeni ve ölümcül bir oyuna girmek üzereyiz. 9-11 gerçeğini itiraf etmek ve daha sonra istifa etmek veya cezaevine gitmek. Maalesef aldatma devam ediyor ve insan ölümünün daha önce hiç olmadığı yerde yeni ve ölümcül bir oyuna girmek üzereyiz. 9-11 gerçeğini itiraf etmek ve daha sonra istifa etmek veya cezaevine gitmek. Maalesef aldatma devam ediyor ve insan ölümünün daha önce hiç olmadığı yerde yeni ve ölümcül bir oyuna girmek üzereyiz.
Tıpkı Ağustos 2001'de olduğu gibi şimdi de benzer bir olay örüntüsü yaşıyoruz. Bu arada, sadece uzunca bir süre için yaptığımız müdahalelerde ve saha operasyonlarında kazandığımız bilgiler dışında, finansal piyasaların davranışlarında ve Bush yönetiminin ve gençlerin sözü edilen saflarında yer alan söylemleri de Wolfowitz ağı. 

Elbette, bu bilgileri yetkili seçilmiş yetkililere açık hale getirdik, ancak Metsada ve Wolfowitz ağı hareketsizlik ve korku bir kez daha Amerika'daki akılcı düşünceleri felce uğrattı. Amerika gibi süper bir güç, kendisini son derece bencil ve kötü adamlardan oluşan bu küçük grup tarafından kontrol edilmesine nasıl izin verdi? Gerçek Amerikalılarla çalışmaktan büyük bir onur duydum ve dürüstçe onlardan herhangi biriyle ilgili bir hata bulamamıştım diyebilirim. 

Gerçek Amerikalıları, konumumdaki herkesin sahip olabileceği en güvenilir ortaklar, meslektaşlar ve arkadaşlar olarak değerlendirebilirim, ancak sanırım kendilerini gerçek anlamda düşmanlarının kim olduğunu artık göremedikleri için uzun süredir aldatılmış ve aldatmalarına izin verdiler.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...