23 Mart 2018

BÜYÜK DUALAR MECMUASI YEDİNCİ BÖLÜM


BÜYÜK DUALAR MECMUASI YEDİNCİ BÖLÜM
Haber Alma Duası

7 tövbe istigfar
7 salavat
niyet
121 ya vedud ya mukaddim
121 ya vedud ya kavii
121 ya vedud ya camii
3- el Muhyî ,el-Mümîtü, el-Kâbıdu,el-Bâısü,el-Vârisü,eş-Şâfî,el-Berru, el-Evvelü,el-Âhıru ,ez-Zâhiru,el-Bâtınü,el-Kuddûsü,Lem yelid ve lem yûled ve lem yekün lehû küfüven ehad.
sonra el açıp niyetini duanı tekrar ediyorsun
7 salavat ve bir fatiha okuyorsun.

Sevilmek İçin Okunacak Dua

(sevilen için 3 kere okunması ve niyet edilmesi çok etkilidir)
Târık Suresi
Beled sûresinden sonra Mekke`de inmiştir, 17 (on yedi) âyettir. Adını, 1. âyette geçen
“târık” kelimesinden alır. Târık, geceleyin gelen, şiddetlice vuran,
kapı çalan demektir. Sûrede geçen târık ise gece fazla ışık saçan yıldıza
denir ki, bu, sabah yıldızıdır. Mecâzî olarak da ünlü kişiye denir. Bir edebî
sanat olarak cahiliye devri geceye, o devirde gelen Hz. Peygamber de geceyi
aydınlatan ve sabahı müjdeleyen sabah yıldızına benzetilmiş olabilir.
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah`ın adıyla.
1. Gökyüzüne ve târıka (sabah yıldızına) yemin ederim.
2. Târıkın ne olduğunu nereden bileceksin?
3. (O, karanlığı) delen yıldızdır.
4. Hiç kimse yoktur ki üzerinde bir koruyucu, bir denetleyici bulunmasın.
5. İnsan neden yaratıldığına bir baksın!
6. Atılan bir sudan yaratıldı.
7. (O su) sırt ile göğüs kafesi arasından çıkar.
8. İşte Allah (başlangıçta bu şekilde yarattığı) insanı tekrar yaratmaya da kadirdir.
9. Gizlenenlerin ortaya döküldüğü gün
10. O gün insan için ne bir güç ne de bir yardımcı vardır.
11. Dönüş sahibi olan (yağmur yağdıran) göğe, yemin ederim ki,
12. (Nebat ile) yarılan yere ,
13. Şüphesiz Kur`an, (hak ile bâtılı) ayıran bir sözdür.
14. O, asla bir şaka değildir.
15. Onlar bir tuzak kurarlar,
16. Ben de bir tuzak kurarım.
17. Onun için Kâfirlere mühlet ver, onları biraz kendi hallerine bırak (pek yakında
desteğimiz sana
gelecek).
AmiN
ARAPCASIDA:
Bismillahirrahmanirrahim
1.Vessemai vettarikı.
2.Ve ma edrake mettariku.
3.Ennecmüssakıbü.
4.İn küllü nefsin lemma ‘aleyha hafizun.
5.Felyenzuril’insanü mimme hulika.
6.Hulika min main dafikın.
7.Yahrücü min beynissulbi vetteraibi.
8.İnnehu ‘ala rec’ıhı lekadirün.
9.Yevme tüblesserairü.
10.Fema lehu min kuvvetin ve la nasırin.
11.Vessemai zatirrec’ı.
12.Vel’ardı zatissad’ı.
13.İnnehu likavlün faslün.
14.Ve ma hüve bilhezli.
15.İnnehüm yekiydune keyden.
16.Ve ekiydü keyden.
17.Femehhililkafiriyne emhilhüm rüveyden.
Giden Birisini Geri Getirtmek İçin Etkili Dua

Güsül abdesti alıp sabah kuşluk vakitte 2 rekat namaz kılıp sonra 53 defa YASİN süresi birinci mübinine kadar okunur kimin için niyet edilirse geri gelir
Zina ve İçkiden Uzak Tutma Duası

Ye harfini 100 defa on satır olarak, her satıra onar defa yaz.
Sonra kagıdın üzerine Yâhin Yûhin isimlerini 1000 defa okuyup,
yazıyı tatlı su ile sil. Kendisinde kötü alışkanlık
bulunan kimseye bu su içirilirse, Allah Teala o kisiye tevbe nasip
eder ve bu kötü alıskanlıklarından kurtulur.
İçki gibi kötü alışkanlık için faydalıdır.

En Güzel Dilek Duası Oku Etkili

üzel bir abdes alınır ve iki rekat hacet namazı kılınır sonra kıbleye karşı oturup Bin kere fatiha okunup her yüz başında şu dua okunursa Allah kulun meşru dileyini yerine getirir Her yüz fatiha başın da şu dua okunur
Allahumme inni es elluke fethan mubinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin fatuhatin meftuhatin minilmi ummi I kitabi li diniyyetin ıttılaiyyetin ala ussüliha fi I ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa u ve huve l kaviyyu aziz.
Bin fatiha tamamlandıktan sonra şu dua okunur
Allahumme ya sami a ı asvati ya mücibe d da avati ya alime s sirri ve l hafiyyati bi hakki süratil fatihati ve l bakarati ve l en ami ve bi hakki kaf ha ya ayn sad ve bi hakki surati fatihati ikdi haceti fi hazihi s saati bi rahmetike ya erhamer r rahimin.

Hayırlı İş İçin Dilekler İçin Dua

SEYYİDÜL İSTiĞFAR ve yedi Salavatı Şerife ile iltica
Çok mühim isteği olan bir kimse sabah namazın’dan önce kalkar, abdestini alır ve kıbleye dönerek oturur.
önce seyyidül istiğfarı 7 kere okur.
gözyaşları içinde Allahtan afolunmayı ister, sonrada birer defa aşağıda yazılmış olan salavatları okuduklarında yüzbinlerce okunmuş sevabı verilir biiznillah…
Buna devam eden hayırlı isteklerine kavuşur…
SEYYIDÜL ISTIGFAR (7 kere Okunur)
Allahümme entel melikül hayyüellezi la ilahe ente halakteni ve ene abdüke ve ene ala ahdike ve va`dike mesteta`tü euzü bike min serri ma sana`tü ebü ü leke bi ni`metike aleyye ve ebü ü bi zenbi fagfir li zünübi fe inneke la yagfiruzzünübe illa ente.
ey Allahim sen melik hay hak ve mübiyn sıfatlarının sahibisin.olbir sıfatlarkı senden baska cinsi ilah olmadı ancak sen oldun. sen benim rabbimsin ve beni sen yarattın.ben ise senin aciz hakir kulunum.ezelde verdigim ahid yanlız söz üzere ve vadim üzereyim sözümde duruyorum gücümün yettigi kadari ile.
Bütün yarattıklarının şerrinden ancak sana sıgınırım.benim üzerime verdiğin nimetleri itiraf ediyorum.günahlarımıda itiraf ediyorum. benim günahlarımı af et bütün günahları senden baskası af etmez ancak sen af edersin.
1 -Bİ ADEDİ ELF SALEVATI
(600 BİN SALAVAT-I ŞERİFE DEĞERİNDE BİR SALAVAT)
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin bi adedi elfi enfasıl mahlükat.Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi eş`aaril mevcudat. Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi sevakinil erdı vessemavat. Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi hrufil levhı ved-deavat Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi küllil ma`düüdat velma`lümat. Min evveli ezelihii ve evsatı haşrihii ve ahıri bakaaihii ve ala alihi ve sahbihit-tayyibiynet-tahiriyne ecmeıyn. Bi rahmetike Ya erhamerraahımiyn.
2 -SALAT-I MÜNCİYE
Allâahümme salli alâa seyyidinâa Muhammedin ve alâa âali seyyidinâa Muhammed Salâaten tünciynâa bihâa min cemîy’il-ehvâali, ve’l efâat. Ve takzıylenâa bihâa cemîy’al haacâat ve tütahhirunâa bihâa min cemîy’ıs-seyyi’âat ve terfeunâa bihâa ındeke e’led-deracâat ve tübelligunâa bihâa aksal gaayâat. Min cemîy’ıl-hayrâat-i fil-hayâati ve ba’del-memâat. İnneke alâa külli sey’in kadiyr.
Mânâsı:
“Allâh’ım, Efendimiz Muhammed’e ve ehl-i beytine bizi bütün korku ve âfetlerden kurtaracağın, bütün ihtiyaçlarımızı göndereceğin, bütün günahlarımızdan temizleyeceğin, nezdindeki derecelerin en yücesine yükselteceğin, hayatta ve ölümden sonra bütün hayırların nihâyetine ulaştıracağın şekilde râhmet eyle. Muhakkak sen her şeye kaadirsin.”
3-SALAT-I NARİYE ( Salat-ı tefriciyye )
Allâahümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâammen alâa seyyidinâa Muhammedinillezii tenhallü bihil ukadü ve tenfericü bihil kürabü ve tükzaa bihil-havâaicü ve tünâalü bihir-ragaaibü ve husnül havâatimi ve husnül havâatim. Ve yüstesgalgamâamü bi vechihil keriim ve alâa âalihii ve sahbihii fîi külli lem-hatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.
Mânâsı:
“Allâh’ım, kendisi hürmetine dügümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-i hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa’ya (s.a.v.) ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtınca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.”
Her gün Peygamber Efendimize çokça salevât okumalıdır. Bilhassa salât-i münciye, salât-i nâriye ve salât-i fethiyye’ye devam edilmelidir. Herhangi bir sıkıntı anında bunların hatmi yapılarak duâ edilirse, Cenâb-i Hak dilekleri kabul eder. Salât-i Münciye’nin hatmi 1000, salât-i nâriye’nin hatmi ise 4444 defa okumaktır.
4-HAZRETİ SIDDIYK’IN ( R.A ) SALATI
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala eli seyyidina Muhammed. Ve barik ve sellim aleyhi ve aleyhim.Euzü billahi minelhemmi vel huzni ve minel cübini vel buhuli ve minel aczi vel keseli ve min galebetit deyni ve kahrir rical.
5-SALAT-I FETHIYYE
Allâahümme salli ve sellim ve bâarik alâa seyyidinâ Muhammedinil fâtihı limâa uğlika vel-hâatimi limâa sebeka. Nâasıri’l-hakkı bil hakkı vel hedii ilâa sirâatıkel müstakıym. Ve alâa elihii hakka kadrihii ve mikdâarihil azıym.
Mânâsı:
“Allâh’im salât ve selâm eyle ve mübarek kıl; kilitlenmişlerin açıcısı, öncekilerin sonuncusu, Hakk’a hak ile yardımcı, doğru yoluna hidâyet eden Efendimiz Muhammed’e ve onun ehl-i beytine onun kadrince ve azîm mikdarınca
6-KUDRETTEN TAŞ ÜZERINE YAZILAN SALEVAT
” Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin bahri envârike ve ma’dini esraarike ve lisâni huccetike ve aruusi memleketike ve imâmi hazretike ve tıraazi mülkike ve hazâini rahmetike ve tarıykı şeriy’atikel mütelezzizi bi tevhıydike insani aynil vücûüdi vessebebi fîi külli mevcûüdin ayni a’yâni halkıkel mütekaddimi min nûri zıyâike. Salâten tedûümü bi devâmike ve tebkâ bi bekâike lâ müntehe lehâ düne ılmike salâten turzıyke ve turzıyhi ve terzâ bihâ annâ Yâ rabbel âlemiyn.
Mânâsı:
” Allahım! Efendimiz Muhammed üzerine salat eyle; nurlarının denizi, sırlarının madeni, delillerinin dili, memleketinin el sürülemez gelini, hazretinin imamı, mülkünün süsü, rahmetinin haznedarı, şeriatının yolu ki, senin tevhidinle lezzetleniyor vücud hakikati. Ve bütün mevcutların sebebi, gözlerin gözü, hakikatlerin hakikati, senin evvelleri yaratmandan, senin nurunun ziyasından… Öyle salât eyle ki, sen devam ettiğin müddetçe devam etsin, sen baki kaldığın müddetçe baki kalsın ki; son olmaz ona, senin ilminin dışında… Öyle salat eyle ki sen onunla razı olasın, onu da razı etsin… Ve 0nunla razı ol bizden ya rabbel alemin. ”
Bu salevat-ı şerifeyi Abdülkadir Geylani hazretleri bir mağarada bir taşin üstünde yazılı olarak bulmuşlardır. Altında da şu ilave varmış: ” Bu salevat-ı şerifeyi 1 defa okuyan 60.000 salevat okumuş sevabı alır.
7-Bİ ADEDİ ELF SALEVATI ( 1.Salavatin aynisi )
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin bi adedi elfi enfasıl mahlükat.Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi eş`aaril mevcudat. Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi sevakinil erdı vessemavat. Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi hrufil levhı ved-deavat Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi küllil ma`düüdat velma`lümat. Min evveli ezelihii ve evsatı haşrihii ve ahıri bakaaihii ve ala alihi ve sahbihit-tayyibiynet-tahiriyne ecmeıyn. Bi rahmetike Ya erhamerraahımiyn.
Not: yedi salavatlar diye bilinen bu salavatı şerifelerin başındaki salavatla sonundaki salavat aynıdır……hem başında hem sonunda okunur.
Hayırlı bir hacet için hulus-i kalb ile okunduktan sonra dua yapılır…Devam edilirse biiznillah müminin isteği hasıl olur….

Karşıdaki Kişiyi Kendine Aşık Etme Tesir Ettirme Duası

sevgilinizin yada eşinizinsizden uzakta ise öncelikle bir odada oturup niyetiniz üzerinde yogunlaşarak 71 defa inna atayna suresini okuyun bunu 14 gece okuyun 15.gece 1001 defa dileginiz kimse ona aşkınızla tesir edip

Nasipini Bulup Evlenmek İçin Dua

Gavs-i A’zam’a nisbet edilen İSTİĞASE –
Bunun okunma vakti – Özellikle Gavs’in bunu Sali günleri ya gece yansında ya da. seher vaktinde okuyup amel ettiği…
GAVS-İ A’ZAMTN İSTÎĞASESİ
RAHMAN VE RAHÎM OLAN ALLAH’IN ADIYLA
Çok önemli bir konu ile karşılaştığında, seni üzen bu musibetin Allah tarafından defedilmesin! arzu edecek olursan önce, ya yatsı namazından sonra ya da seher vaktinde iki rek’at namaz kıl; bu namazın her rek’atinde Fâtihâ’dan sonra on bir defa İHLÂS sûresini oku. Sonra da selâm verdikten sonra Allah’a secde götür de arzu ve ihtiyacını iste! Başını kaldırınca Peygamber (AS.) Efendimize on bir kere salâvat-i şerîfe getir. Sonra da kalkıp IRAK cihetine KIBLE’nin sağ tarafına yönelerek on bir adım atıp yürü.
Birinci adımda, Ya Şeyh Muhyiddîn! Söyle.
İkinci adımda: Ey Efendimiz Muhyiddîn!
Üçüncü adımda: Ya Mevlânâ Muhyiddîn!
Dördüncü adımda: Ey hizmete lâyık Muhyiddîn!
Beşinci adımda: Ey Derviş Muhyiddîn!
Altıncı adımda: Ey Hoca Muhyiddîn!
Yedinci adımda: Ey Sultan Muhyiddîn!
Sekizinci adımda: Ey Şah Muhyiddîn!
Dokuzuncu adımda: Ey Gavs Muhyiddîn!
Onuncu adımda: Ey Kutub Muhyiddîn!
On birinci adımda: Ey Efendiler efendisi (Seyyidler seyyidi) AbduIkadİr Muhyiddîn!
Diye çağır.
Sonra şöyle söyle:
Ey Allah’ın kulcuğu, benim imdadıma yetiş, Allah’ın İzniyle bana yardımcı ol! Ey İnsanlar ve cinlerin Şeyhi! Bana imdad eyle, ihtiyacımın yerine gelmesinde bana yardım elini uzat!
Bunları söyledikten sonra şu duayı Uç defa okursun.
“Allahım! Bütün eşya Senindir ve bütün eşya Seninle vardır; yine bütün eşya Senden gelmedir ve bütün eşya Sana yönetip gelecektir. Sen bütün eşyaya hâkimsin, hepsi de Senin yüksek kudretin altında bulunuyor; Sen kültün küllüsün! Ey merhamet edenlerin en çok merhamet edeni, Senin rahmetine bağlanıp dayanıyoruz!
Geniş rahmetin Efendimiz Muhammed’e ve Onun hanedan ve arkadaşlarına olsun! Onları hem dünyada, hem âhi-rette esenliğe kavuştur!**

Büyük İsmi Azam Duası

Yuşa Aleyhisselam’ın Okuduğu İzm-i Azam Duası
Allahümme inni es’elüke bismikez zekiyyit tahrit tahiril mütahheril mükaddesil mübarakil mahzunil meknunil mektubi ala süradikıl mecdi ve süradikıl hamdi ve süradikıl kudrati ve süradikıs sültani ve süradıkıs sirr* İnni ed’uke ya rabb* Bi enne lekel hamde la ilahe illa enten nurul barrür rahmanür rahıymüs sadiku alimül ğaybi veş şehadeti bediy’us semavati vel erdı ve nuruhünne ve kayyimühünne zül celali vel ikrami hannanün mennanün cebbarun nurun daimün kuddusün hayyün la yemut*
Manası: Ey Mübarek, mukaddes, en temiz, her şey kendinde gizli Allah’ım! Hamde layık, kudret sahibi! Sır ve sultanlık yüceliklerinde yazılı olan isimlerin hürmetine Sen’den niyaz ediyorum, Allah’ım! Ey bütün övgülerin kendisine layık olduğu, kainatı aydınlatan, her şeyi ihsanıyla kuşatmış,esirgeyip, bağışlayan, sadık, görünen ve görünmeyen alemleri bilen, semaları ve yerleri yaratan, onları nurlandıran, ayakta durmasını sağlayan, azamet ve ikram sahibi! Hannan, Mennan, Cebbar, Nur, Daim, her şeyden arınmış, ölmeyen diri Rabbim! Sana yalvarıyorum.
Fazileti: Yuşa aleyhisselam bu İsm-i A’zam’ı okuyarak Rabbine dua edip niyazda bulununca bir müddet güneşi olduğu yerde durdurdu. Batmasını Allah’ın izni ile önledi.

Eski Sevgiliyi Geri Getirme Aşık Etme Duası

Her kim ki bu esmai şerifi besmele ile 3gün,günde 3000defa olmak üzere devam ederse,talip olduğu kişi onu görmez ise deli divane olur..
Bismillahirrahmanirrahim,
Ya Kadir, ya Allah,ya Rahman,ya Allah,ya Rahim,ya Allah,ya Kerim,ya Allah..

Aşık Biri İçin Okunacak Dua

şte bu Abdülehad serhendi hazretleri bir müjde verip buyuruyor ki:
(70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kadîr” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)
Allah rızası için okumalı.Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir. İsm-i a’zam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsna’dır. Her namazdan sonra okuyana ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defa okumalı.

Dileğin Olması İçin Cuma Günü Okunacak Dua

kim bu duayı cuma günü hangi vaktide 100kez okursa duası kabul olur lailahe illa ente ya hananü yamenanü yabediussemavati velardı yazel celali vel

Dilekler İçin Namaz Nasıl Kılınır

yanınıza bır defter alın
ilki 3 rekat olmak üzre 101 e tamamlıcak sekılde niyet ettim allah rızası ıcın hacet namazı kılmaya dıyıp baslıyorum
rekatlarda sadece fatiha ihlas okunuyor
namazınızı bitirin, selam verin cıkın seccadece dileginizi söyleyin
1 gün yapılıyor gece olması lazım 12 sonrası
rabbim yar ve yardımcınız olsun

Mutluluk İçin Okunacak Dua

Rasûlullah (sallallahu aleyhi ve sellem) : Birinde hüzün veya keder olunca şöyle söylesin:
اللَّهُمَّ إنِّي عَبْدِكَ ، اَبْنُ عَبْدِكَ ، اَبْنُ أُمَّتِكَ ، نَاصِيَتِي بِيَدِكَ ، مَاضٍ فِيَّ حُكْمُكَ ، عَدْلٌ فِيَّ قَضَاؤُكَ ، أسْأَلُكَ بِكُلِّ إسْمٍ هُوَ لَكَ سَمَّيْتَ بِهِ نَفْسِكَ ، أوْ أنْزَلْتَهُ فِي كِتَابِكَ ، أوْ عَلَّمْتَهُ أحَداً مِنْ خَلْقِكَ ، أوْ اسْتَاْثَرْتَ بِهِ فِي عِلْمِ الْغَيْبِ عِنْدَكَ أنْ تَجْعَلَ الْقُرْآنَ الْعَظِيمِ رَبِيعَ قَلْبِي ، وَنُورَ صَدرِي ، وَجِلاءَ حُزْنِي ، وَذَهَابَ هَمِّي
: Allahümme innî abdüke, ebnü abdike, ebnü ümmetike nasiyetî biyedike, mâdin fiyye hukmüke, adlün fiyye kadaüke, eselüke bikülli ismin hüve leke semmeyte bihi nefsike, ev enzeltehu fî kitâbike, ev allemtehu ehaden min halkıke, ev este’serte bihi fî ilmi’l-gaybi ındeke en tec’ale’l- kur’âne’l-azîmi rabîa kalbî, ve nûra sadrî, ve cilâe hüznî,ve zehebe hemmî :
: Allah’ım! Ben Senin kulunum, senin kulunun oğluyum, ümmetinden biriyim. Kaderin Senin elinde. Benim hkakkımda Senin hükmün geçerli, tadir ettiğin adalettir.Yüce Zâtının işittiği, kitabında indirdiğin, yaratıklarından birine öğrettiğin veya gayb bilgisinde kendi tercih ettiğin isminle Senden dilekte bulunuyorum! Yüce Kur’ân’ı kalbimin baharı, gönlümün nuru ve üzüntümün cilâsı kıl! Üzüntümü gider!”
Bunu söyleyenden Allah üzüntü ve kederi gideriri, yerine sevinç getirir.” Buyurdu.

Sevgiliye Ulaşmak Kendine Çekmek İçin Dua

1.Selavati Şerif:Esselatü Vesselamü Aleyke Ya RASULALLAH Ve ala Alike Ve ashabike Ya HABİBELLAH(3 KEZ)
2.Sonra Enfal Süresi Ayet 914 Defa) Bismillahirrahmanirrahim..
إِذْ تَسْتَغِيثُونَ رَبَّكُمْ فَاسْتَجَابَ لَكُمْ أَنِّي مُمِدُّكُم بِأَلْفٍ مِّنَ الْمَلآئِكَةِ مُرْدِفِينَ
İz testegîsûne rabbekum festecâbe lekum ennî mumiddukum bi elfin minel melâiketi murdifîn(murdifîne).
Hani Rabbinizden yardım istiyor, yalvarıyordunuz. O da, “Ben size ard arda bin melekle yardım ediyorum” diye cevap vermişti.(Diyanet işleri)
3.Dua ve Hacetimizi Allahü Telaya Arz ediyoruz
4.Selavati Şerif:Esselatü Vesselamü Aleyke Ya RASULALLAH Ve ala Alike Ve ashabike Ya HABİBELLAH(3 KEZ)
Toplam 11 Gün Devam Edilecek….
Selavati şerif olarak başka bir selavat okuyabilirsiniz ancak ben fazileti iyi olan bir selavat yazdım…

Aileyi Kurtarmak Eşi Getirmek İçin Dua

Helalin oaln birini kendine celp ve teshir etmek yada evini yuvasını terk eden birini gerisin geri yuvasına dönmeye mecbur etmek istersen muhabbete ait mesut bir saatte bu mübarek kasemi ihlas ve samimiyetle 15 defa okuman yeterlidir.Niyet ve kast ettiğin kişi her nerede ve ne kadar uzakta olursa olsun şüphesiz döner gelir.Lakin bu gibi bu kasem 15 defadan fazla okunmamalı ve niyet edilen kişi dönmediği takdirde ısrarla kaseme devam edilmemelidir.
Çünkü böyle durumda gelmesi talep edilen kişi gelecek durumda değilse helak olma durumu vardır.Buda Allah katında azim günahtır.

Kalp Gözünün Açılması için Dua

Aşağıdaki verilen tavsiyeler çok ağır olmakla birlikte süreyi kısaltmaya yöneliktir. Esma zikri yapanlar muhakkak Esmaül hüsnayı tamamen okumakla hergün dengeleme yapmaldır.
Pek çok bereket ve feyz’e menba olan şu ayetler ayrıca kalb gözünü açmada tesirlidir.
Necm Suresi Ayet 58 i, gunde 1153 defa okuyanin kalp gozu acilir.
Gunde 13.000 Defa Ya Rahman diyenin kalp gozu acilir.
Gunde 13.000 Defa Ya Basit diyenin Kalp gozu acilir.
Gunde 13.000 Defa Ya Basir diyenin kalp gozu acilir.
Gunde 13.000 Defa Ya Nur diyenin kalp gozu acilir.
Gunde 13.000 Defa Ya Habir diyenin kulagi Ruhanilerin sesini duyar.
Gunde 13.000 defa Ya Semi’u diyenin kulagi Ruhanilerin sesini duyar.
Gunde 2207 defa Kaf suresi Ayet 22 i, okuyanin kalp gozu acilir.
Gunde 7.000 Subbuhun Kuddusun vel melaiketu ver ruh diyenin kalp gozu acilir.
Gunde 7.000 defa Ya Allamul Guyub diyenin Kalp gozu acilir.
Gunde 13.000 Ya Batin diyenin kalp gozu acilir.
Gunde 7.000 defa Ya Hayyu Ya kayyum diyenin kalp gozu acilir.
Gunde 7.000 Defa Besmele okuyanin kalp gozu acilir.
Gunde 1000 Defa Ayeti-i Kursi okuyanin Kalp gözü açılır.
Gunde 1000 defa Fatiha-i Serif okuyanin Kalp gözü açılır.
Gunde 1000 defa Ihlas-i Serif Okuyanin Kalp gözü açılır.
Not: Her Esmanin yine her hususi inkişafıda vardır.
Son olarak, kolay zikredilen ve her terakki ehlinin virdi olan “Ya Allah” yahut “Allah” esması.
Günde Ebced sayısı kadar (4356) kısa süre sonra ya da bir başka ifade ile bir kaç ay zarfında ruhanilerle münasebeti başlar.
Not: Zikirler Tenha karanlik veya los bir odada, gozler kapali, gonul butun dusuncelerden bos kibleye oturarak cekilirse daha faydali ve kisa zamanda etkisi gorulur. Hatta basiniza Beyaz cok ince bir tulbent gecirirseniz daha iyidir. Niçin?
Oturduğunuz yerde başınıza piramit bir şapka veya yuvarlak köşeli bir örtü ile örtmek sizin “enerji boyutunuz”da yüksek bir farklılık ortaya çıkaracaktır.
Camilerin üstünün kubbe şeklinde olması, müspetleri çekmesi içindir. Kozmostan gelen yaratılanların o yuvarlaktan içeri girmeleri camidekilerin huzurlu olmasını sağlar.
ınsanların şeklinin anten gibi, başının da yuvarlak ve kubbe gibi olması Yaratıcı’nın planının çok ince düşünülmüş, insanlığa ibret dersi verecek bir parçasıdır.
Tarikatlerin bazısında dış dünya ile irtibatı kesme ve zikre yoğunlaşma tavsiyesi ile başın üzerine beyaz bir örtü salınıverilir. Gözleride kapayacak şekilde.
Kimsenin bulunmadigi karanlik odada veya mum isigina bakarak devamli kible tarafina dogru zikir cekilir ve gunde en az 1 saat. Ucuncu Gozun acilmasindaki ilk etken Alninizin ortasina parmakla bastiriliyormus gibi veya alninizin ortasi uyusuyormus gibi veya alninizin ortasinda titresim olusmasi, uyusukluk olmasi gibi veya ve veya… bu ilk noktasidir. Bir kisi gunde en az 2 saatini zikire ayirmasi lazimdir. Gece ve gunduzede bu saatleri bolusturebilir.
Günde 313 ve daha fazla Ayet’el Kürsi okumak kuvvetli tesir icra ettiği müşahade edilmiştir.
Ayrıca, Kalp gözünün açılmasına alametler olarak, belli bir süre sonra Başta ağrı, kulaklarda çınlama, uğuldama yahut tiz sesler duyma, aynı anda ya da müteakiben iki kaş arasına birisi bastırıyormuş gibi basınç hissi oluşur ve bir diğer hususta kalbin inkişafı şeklinde olur. Kaynaklar ve tecrübesi olanlar bu şekilde ifade ediyor.
Yalnız şunu da belirtmeden geçmemekte fayda var. Bu hususta samimi olan kişi mümkün mertebe seher vakti dediğimiz sabah namazından az evvel kalkarak (yaklaşık bir-bir buçuk saat evvel) 2 rekaat namazını, şayet bu vakitte eda ediyorsa teheccüdünü kılsın arkasında Sabah namazına kadar aralıksız 1,5 saat virdini okusun. Aralıksız okumada bir yoğunlaşma ile beraber 15 dakika aralıklarla kademelerde yükselme oluyorki en ileri kademe daha etkili oluyor

Kısmeti Kapalı Olup Evlenmeyenler İçin Dua

Kısmeti kapalı olan kimselerin kısmetlerinin açılıp evlenmeleri ve hayırlı yuva kurabilmeleri için; aşağıda gelen ayet bu niyetle günde 480 defa okunur ve buna birkaç gün devam edilirse her türlü bağlı kapılar açılır.Hayırlı yuva kurulur.
Bismillahirrahmanirrahim
Rabbeneftah beynena ve beyne kavmina bil hakki ve ente hayrul fatihiyn

Mumla Yapılan Aşk Duası

Bir kırmızı mum üzerine (çok kalın yada çok uzun olmasın) 101 defa Cin suresinin ilk beş ayeti okunur ve matlubun niyetine yakılırsa matlub yapana aşık olur. Denenmiştir.
Cin Suresinin İlk Beş Ayeti:
Kul uhıye ileyye ennehusteme’a neferun minelcinni fekalu inna semı’na kur’anen ‘aceben.
Yehdiy ilerruşdi feamenna bihi ve len nuşrike birabbina ehaden.
Ve ennehu te’ala ceddu rabbina mettehaze sahıbeten ve la veleden.
Ve ennehu kane yekulu sefiyhuna ‘alellahi şetatatan.
Ve enna zanenna en len tekulen’insu velcinnu ‘alellahi keziben.

Svediğin Kişiyi Kendine Aşık Etmek İçin Dua

Birinin kendisini sevmesini isteyen kimse gece sevdiğinin uyuduğuna emin olduktan sonra tenha bir yere oturur. Kendisinin sevdiğinin başucunda tasavvur eder ve onun kulağına eğilmiş olduğunu düşünerek en az 1000 kere fısıltıyla falanca beni sev der. Dikkati dağılacak bir şey olduğu zaman dikkatini toplayıp kaldığı yerden devam eder. Buna 1 ay kadar devam ederse istediği kişi kendine aşık olur. Ancak bu süre içinde ona sı sık görünmelidir.

Sevdiğin İçin Okunan Aşık Duası
“Bismillahirrahmanirrahiym.
Min abdihizzelil ila rabbihil celiyl.Rabbi inniy messeniyeddurru ve ente erhamürrahımiyn.”Dileği olan kimse bu satırı bir kağıda yazarak suya bırakır.Sonra aşağıdaki duayıda okumaya devam ederse allah`ın izniyle dileği mutlaka olur.
“ilahi bi muhammedin ve alihittayyibine ikdı hacetiy.”

Sihiri ve Büyüyü Bozan Dua

Bilindiği üzere sihir nazar sadece insanlar tarafından yapılmaz bunlar cinler tarafından da yapılır ki zaten her hoca bunların yaptığını bakımda göremez. İnsanlar tarafından yapılan büyülere çözümler mevcut ama gördüm ki sanalda ve günümüzde cinlerin yaptıklarına karşı pek bilgi verilmiyor. Oysa ki bu zamanda cinler tarafından büyüye uğrayanlar isabeti ayna uğrayanlar bihayli fazla. Her neyse konuya dönecek olursak özellikle bu tayfa bu tarz büyülerini yaptıklarında bir nevi ikinci bir büyüyle bunu örterler saklarlar ki bakımda hastanın bunlar tarafından sihir yapıldığı anlaşılmasın. Eba Nuh ve Tayfasının genelde kullandıkları bir sihrin yöntemi ve çözümü şudur ki gökten su ile şahsa büyü yaparlar bunun tesiri zahirde bedensel rahatsızlık ki çoğu kemiksel eklemsel ağrılardır ve gece uykusu uyuyamamak, işlerinin düzensizliği ve maddi sıkıntı çekmek elimi nereye atsam kuruyor dedirtecek derece terslikler, aşırı sinir hali, bazen kişiye ibadet ve zikir okuma isteği verilmesi ki bu yöntemle daha çok kişiyi bağlamak ve töhmet altına almak nadiren de olsa rüyalarda ileriye dönük doğru bilgiler verilmesi, ileri safhalarda suretler göstererek kişinin vehim kanalını tahayyül kuvvetini devreye sokmak bu yöntemle kişiyi psikolojik depresyona sokmak yalnızlığa itmek, bazen ender rastlamakla beraber çift kişilik hissi vermek ve karakter de dengesizlik oluşturmak vs. böyle bir hastada ilgili tayfanın su ile vücuda sürülerek veya serpilerek yaptığı büyünün etkisi vardır bunu çözerken nisan yağmuruna elde edilemezse
her hangi bir yağmur suyuna: 111 Ayetelkürsi, 72 Felak ,72 Nas surelerini okuyun hasta bu suyla gusul abdesti alsın bir miktarda zemzem veya kaynak suyuna yoksa normal içme suyuna, 111 Ayetelkürsi ,7 adet Yasin suresi ama yasin kelimesi 7kez tekrar edilerek ve selamun gavlen ayeti 7 kez tekrar edilerek okunacak. Saffat suresinin ilk on ayeti 11 defa, 7 kez Tekvir suresi, 72 Felak, 72 Nas sureleri okunur. Bu suyu da şahıs en az yedi gün içerse biiznillah sihir iptal olur. Eğer mümkünse içmesi için okunan sureler şahsında üzerine 3 gün okunursa daha iyi olur. Mümkün değilse yazıldığı gibi yapılsın. Ayrıca hastanın da kendisi 21 ayetelkürsi, felak ve nası sabah ve akşam okumaya devam edecek.Allahu Alem bissavab.

Sevgilinizi Etkilemek Kendinize Tekrar Aşık Etmek

33 kere berhetiyeh kerir deyip suya şekere okuyun ve sevdiginiz kişiye içirin içirmek mümkün degilse kapısına döküp elbisesine sürebilirsiniz
Terkeden Sevgiliyi Geri Getirmek ve Döndürmek İçin Dua

Bir kimse her ne murad için olsa Besmele-i Şerifi yedi yüz seksen altı (786) defa okusa yedi (7) gün devam et-se muradına nail olur.

Huysuz ve Geçimsiz Kocayı Uslandırmak İçin Dua

Bir kimse her ne murad için olsa Besmele-i Şerifi yedi yüz seksen altı (786) defa okusa yedi (7) gün devam et-se muradına nail olur.

Aşık Edip Kendine Geri Getirme

Aşşağıdaki adlar cuma günü güneş doğmadan önce geyik derisine yazılır.yatsı namazından sonra ateşe atılıp yakılır.Aşık Edilmek istenen kimse zincirlenmiş bile olsa gelir…
“bismillahir-rahmanir-rahim. Allah la ilahe illa hüvvel hayyul-kayyum. Ya Allah ya Allah ya Allah ya Marih ya Marih Ya Marih.Ya Hayy ya Hayy ya Hayy. Ya Kayyum ya kayyum ya kayyum. Ya rabb ya Rabb Ya Rabb. ya erhamür-rahimin.

Sevginize Engel Olanlara Karşı Dua

Hilecilerin hilesinden korunmak ve dili tutulanların konuşması için, bu sure misk ve zağferanla yazılıp
içirilirse iyi gelir.
İSRA SURESİ
Bismillahirrahmanirrahim
Sevdiğinin Dönmesini İstiyorum Diyorsan Dua

Bence sevdiğimizin dönmesini istiyorsak herseyden önce ALLAH celle celalühü bize verdiği görevi 5 vakit namaz kılmamız gerek.Farz namazların arkasından isteklerımızı söylememız gerek.Çünkü önce onun rızasını kazanmamız gerek namaz dışındada Kuran da ayetler okumamız gerek… hacet namazı kılmamız gerek ve temız kalple ıstememız gerek…. ALLAH a olan görevımızı yapmadan ne kadar istesekte olmayınca sitem etmemelıyız…….

En Etkili Okunan Olan Dua

Ey yüce Rabbim! Ben senin âciz, biçare kulunum. Sana layık, sana yakışır bereketli, feyizli kelimelerle dua edip yalvarmay bilemiyorum. Ancak senin yüce katında büyük kıymet ve değeri olduğuna inandığım, senin sevgili kulun Veysel Karani’nin şu dua ve munacatı ile sana dua ediyor ve yalvarıyorum. Allah’ım! Ona açtığın o yüce dergahının lütuf kapısını, rahmet ve lütfunla bize de aç. Ya Rabbi! İşte o sevgili kulunun duasıyla, onun söylediği gibi, ben âciz biçare kulun da dua ediyor ve diliyorum…
1. İlahi! Ente Rabbi ve ene’l-abdü
Ve Ente’l-Hâliku ve ene’l-mahluk.
2. Ve Ente’r-Rezzaku ve ene’l-merzuk.
Ve Ente’l-Maliku ve ene’l-memlük.
3. Ve Ente’l-Azizu ve ene’z-zelil.
Ve Ente’l-Ganiyyu ve ene’l-fakiyr.
4. Ve Ente’l-Hayyu ve ene’l-meyyit.
Ve Ente’l-Baki ve ene’l-fâni
5. Ve Ente’l-Kerimu ve ene’l-leim.
Ve Ente’l-Muhsinu ve ene’l-müsi.
6. Ve Ente’l-Gafuru ve ene’l-müznib.
Ve Ente’l-Azimu ve ene’l-hakir.
7. Ve Ente’l-Kaviyyu ve ene’d-daif.
Ve Ente’l-Mu’tî ve ene’s-sâil.
8. Ve Ente’l-Eminü ve ene’l-hâif.
Ve Ente’l-Cevâdu ve ene’l-miskin.
9. Ve Ente’l-Mucîbü ve ene’d-dâî
Ve Ente’ş-Şâfi ve ene’l-meriz.
10. Fağfirli zünûbî ve tecavez annî ve’şfi emrâzî ya Allah’u ya Kâfî. Ya Rabbi ya Vâfi. Ya Rahîmu ya Şafi. Ya Kerimu ya Muafi. Fa’fu annî ve an ebî ve ümmî ve rufekâine’s-sadikıne ve hizmeti’l-Kur’an ve’l-iman. Fa’fü anni min külle zenbin ve afinî min külli dâin. Va’r-da annî ve anhüm ebeden.Birahmetike ya Erhamerrahimin. Amin! Velhamdülillahi Rabbi’l-Alemin.
DUANIN ANLAMI:
1. Allah’ım! Sen benim Rabbimsin; Ben ise senin kulunum (Sen benim sahibimsin; ben ise senin kölenim)
Sen Halik’sin (yaratansin) ben ise mahlukum (yaratılanım)
2. Sen Rezzaksın (rızk verensin); ben ise merzukum (rızık verilenim)
Sen Maliksin (mülkün sahibisin); ben ise memlüküm (sahiblenilenim. Benim sahibim sensin)
3. Sen Aziz’sin (çok güçlüsün); ben ise fakirim (yoksul ve muhtacım)
Sen Ganisin (çok zenginsin); ben ise fakirim (yoksul ve muhtacım)
4. Sen Hayy’sın (hayat-ı ebedi ile hayy’sın, dirisin); ben ise meyyitim (ölümlüyüm, ölüyüm)
Sen Bakî’sin (ölümsüzsün) ben ise faniyim (ölümlüyüm, geçiciyim)
5. Sen Kerim’sin (kerem sahibisin); ben ise leimim (değersizim)
Sen Muhsin’sin (iyilik eden, ihsan edensin); ben ise kötüyüm (kötülük eden, isyan edenim)
6. Sen Gafûr’sun (günahları silen, bağışlayan, affedensin); ben ise günahkarım (günah işleyenim)
Sen Azim’sin (ululuk ve azamet sahibisin, büyüksün-yücesin); ben ise hakirim (küçük ve değersizim)
7. Sen Kavi’sin (güçlüsün-kuvvetlisin); ben ise zayıfım (çok güçsüz ve acizim)
Sen Mu’ti’sin (verensin); ben ise sailim (isteyen ve dilenenim)
8. Sen Emin’sin (emniyetlisin, emniyet verensin); ben ise haifim (korkudayım, korkuluyum, emniyetsizim)
Sen Cevvad’sın (çok cömertsin, bol bol verensin); ben ise miskinim (çok muhtacım yoksulum)
9. Sen Mucib’sin (duaları kabul eden, gereğini yapansın); ben ise dua edenim (dua ederek isteyenim)
Sen Şâfi’sin (şifa veren sensin); ben ise merizim (hastayım). (Ya Rabbi, Şifa veren sensin, hasta olan benim).
Allah’ım, gerçek budur! Benim günahlarımı affedip bağışla. Beni azarlayıp cezalandırma. Hastalıklarıma şifa ver;
Şifa veren ancak sensin. Ya Allah’u ya Kafi; ya Rabbi ya Vafi; ya Rahimü ya Şafi; ya Kerim ya Muafi!
Allah’ım, benim butun gunahlarimi bağışla. Annemi, babamı, kardeşlerimi; bana yol gösteren üstadımı ve hocamı bağışla; iman ve Kur’an hizmetinde bulunan arkadaşlarımı da bağışla. Beni affet, bütün dertlerime devalar ver,
afiyetler ihsan eyle! Beni ebedi olarak rızkına ve hosnutluğuna eren kullarından eyle!
Ey merhamet edenlerin en merhamedlisi olan Allah’ım, bana rahmetinle muamele eyle! Amin…
Kaynak: El-Hakaiku’n-Nuriye, Bediüzzaman

Nazara ve Düşmana Karşı Okunacak Dua

Nazarı değen yada değdiğini düşündüğünüz kişiye veya size düşmanlık besleyen, Fenalığı dokunacak kişinin gözlerine bakarak Kabâratin, Gayâhen diye devamlı olarak okuyan kimse Düşmanlarının gözünü kör eder (mecazi anlamdadır) kendisini göremezler.

Evlenme Niyeti Olanlar İçin Dua

Evlenme niyetinde olanların okuyacağı dua:
“Rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin.Vecalna lil muttekine imama”
Meali: Rabbimiz bize eşlerimiz ve çocuklarımızdan gözümüzün nuru iyi kimseler ihsan et.Ve bizi takva sahiplerine imam kıl. (Furkan-74)

İnsanı Tesir Altına Almak İçin Dua

İnsanların kalbini tesir altına almak veya bir kimseden istediğini elde etmek için, Hizbü’n Nasr’ı 3,7 veya 9 defa oku:
“Ve bi ığaseti nasrike” dedikten sonra “Ya azizü azzizni fi kalbi fülanin ve fülanin” diye 41 defa dua et.
ve daha sonra 3 defa Nasr Suresi’ni oku ve kendinden birşey istediğin kimsenin huzuruna çıkarsan Allah’ın izni ile muradına nail olursun.
*****Hizbü’n Nasr Duası*****
Allâhümme bi satveti ceberûti kahrike ve bi sür’ati iğâseti nasrike ve bi ğayretike lintihâki hurumâtike ve bi hımâyetike limenihtemâ bi âyâtike nes’elüke yâ Allâhü yâ Allâhü yâ Allâhü yâ Semîu yâ müciybü yâ kariybü yâ seriy’u yâ müntekımü yâ kahhâru yâ şedîdel batşi yâ men lâ yu’cizühû kahrul cebâbirati ve lâ ya’zumü aleyhi helâkül mütemerrideti minel mülûkil ekâsirati en tec’ale keyde men kâdenâ fî nahrihî ve mekra men binâ âiden ileyhi ve hufrate men hafera lenâ vakıan hüve fîhâ ve men nasabe lenâ şebeketel hıdâı ic’alhü yâ seyyidî ileyhâ ve masıyden fîhâ ve esîran ledeyhâ. Allâhümme bi hakkı kef hâ yâ ayn sâd ikfinâ hemmelıdâ ve lekkıhimür radâ vec’alhüm li külli habîbin fidâ ve sellıt aleyhim acilen nikami fil yevmi ve ğadâ. Allâhümme beddid şemlehüm Allâhümme ferrık cem’ahüm Allâhümme fulle haddehüm. Allâhümme kallil addehüm. Allâhümmec’alid dâirate aleyhim. Allâhümme ersilil azâbe ileyhim. Allâhümme ahrichüm min dâiratil hılmi vel lutfi veslübhüm müdüdel imhâli ve ğulle yedeyhim ilâ a’nâkıhim verbut alâ kulûbihim ve lâ tübellığhümül âmâl. Allâhümme mezzıkhüm külle mümezzekın mezzaktehû intisâran li evliyâike ve enbiyâike ve rusülik. (3 defa okunacak.) Allâhümmentesır lenâ intisârake li ehıbbâike alâ a’dâik (3 defa okunacak.) Allâhümme lâ tümekkinil a’dâe fiynâ ve lâ minnâ ve lâ tüsellıt aleynâ bi zünûbinâ men lâ yerhamünâ. Hâ miym lâ yünsarûn (7 defa okunacak.) Hummel emru ve câen nasru fe aleynâ lâ yünsarûn. Allâhümme bi hakkı hâ miym ayn siyn kâf hımâyetünâ mimmâ nehâfü. Allâhümme kınel esvâe ve lâ tec’alnâ mehallen lil belvâ. Allâhümme a’tınâ emeler racâi ve fevkal emel, yâ men bi fadlihî li fadlihî nes’elüke ilâhî el acel el acel. İlâhî el icâbetel vez zeheli vel müğali vel evrâmi ved demil esvedi vel mağdıl enkedi ver riyhıl ahmeri ved dâil ekberi ved demil asgari ve cemiy’ıl âfâti vel âhâti vel hümûmi vel mağmûmi vel kürûbi ves sekteti ved dehşeti ver ra’şeti vet tavşeti vez zeyğı vel huzni ves sihri vel mekri vel kaderi vel fütûri vel vühûşi vel hevâmi ve müşâhanetil avâmi vel inhizâmi ve şerriş şeytani ves sultani vel hukkâmi vez zullâmi vel kahtı vel vebâi vel hebâi vel ğalâi vel celâi vez zilzâli vel belâi ve hedmil binâi ve udâlid dâi ve haybetir racâi ve şemâtetil a’dâi ve şerril eşrâri ve keydil füccâri vel inhizâmi ve mahtelefe aleyhil leylü ven nehâru min tavârikıl insi vel cânni illâ târikan yatruku bi hayrin yâ rahmânü ve min şerri külli şeytanin raciymin ve min şerri külli dâbbetin ente âhızün bi nâsıyetihâ, inne rabbî alâ sıratın müstekıym. Ente rabbî ve ılmüke hasbî aleyke tevekkeltü ve ileykeltece’tü yâ nı’mel mevlâ ve yâ nı’men nasıyru ve ente hasbî ve nı’mel vekiylü ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azıym, ve sallellâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim.
MÂNÂSI :
YARDIM DUASI
Allahım!
Senin yüce kahredici kudretinin eziciliğine,
Ve imdâda yetişen nusretiyin-yardımıyın hızlılığına,
Ve Senin haram sınırlarıyın korumandaki sonsuz gayretine sığınıyoruz!
Âyetlerinle himâyene sığınanlar hakkı için,
Biz de Senden istiyoruz-diliyoruz
Yâ Allah! Yâ Allah! Yâ Allah!
Ey Mutlak duyucu-işitici!
Ey Dualara icâbet eden-karşılık veren!
Ey Bize bizden de yakın olan!
Ey En hızlı olan-her işi anında yapan!
Ey intikamları-öçleri alıp, suçluları kesin cezâlandıran!
Ey Galib-i Mutlak ve her an kahretmeye gücü yeten!
Ey Tutup kapıverişi-yakalayışı çok şiddetli olan!
Ey Hiçbir zorbanın gücü kendisini âciz bırakamayan yüce Zât!
Ey Kayserlerin mülkünden nice kibrine kulluk eden inatçıyı, helâk etmek kendisine zor gelmeyen yüce Zât!
İçlerinden bize karşı keyd-hile tuzağı kuranlara karşı Sen de onlara karşı kur keydi..
Bize karşı mekr-oyun-düzen içinde olanların mekirlerini döndür-başlarına geçir!
Bizim için durmadan kuyu kazanlara karşı Sen de bir kuyu kaz ve onun içine derhal düşsünler!
Ey Efendimiz!
Bizim için hile ile kandırma ağları-torları hazırlayanların üzerlerine bu işi yapanları sevk et!
Bizi avlamak isteyenlerin üzerlerine, onları avlayacak avcılar gönder!
O hilebâzlar onların elinde esir olsunlar!
Allahım!
“Kâf-Hâ-Ye-Ayn-Sad” hakkı için,
Bizi bu kötülerin şerrinden koru!
Bizim sevdiklerimize göz dikenlerin kendi sevdiklerini fedâ kıl!
Sevdiği evladını kendine düşman kıl!
Onların bu gün-yarın yapacakları kötülükleri için, âcilen intikam alıcıları-başlarına geçiricileri başlarına-üzerlerine musallat kıl!
Allahım! Topluluklarını dağıt!
Allahım! Kılıçlarını körelt-ağızlarını kır!
Allahım! Adetlerini-sayılarını azalt!
Allahım! Onları bir daire içinde çember altına al-hapis et!
Allahım! Üzerlerine azabını gönder!
Allahım! Onları hilm ve lütuf dairesinden çıkart!
Ve onların soyunun-sopunun uzayıp gitmesine izin verme ve ihmal-zaman tanıma ve meded dairesinden de çıkar!
Ve ellerini boyunlarına bağlı kıl! Sıkıla kalsınlar!
Ve kötü emellerine kavuşamamaları için onların kalblerini rabt et-çivile-sıkıştır-mühürle-kördüğüm et!
Allahım!
Onları büsbütün parçala-dağıt!
Seninin dostlarına enbiyâlarına, evliyâlarına, düşmanlarına karşı yardım edip öçlerini aldığın gibi bize de nusret ver-yardım et!
Allahım!
İçimizden ve bizden olanlara ayrılıp giderek düşmanlığa-kötülüğe katılmalarına imkan verme!
Bize acımayanları-merhamet etmeyenleri, günahlarımızdan dolayı bize musallat etme!
“Hâ-Mîm! Onlara yardım edilmez!” emri hükmolunduğunda, işler başladığında bize yardım et! Onları üzerimizde muzaffer kılma!
Allahım! “Hâ-Mîm-Ayn-Sin-Kâf” Hakkı için bizi onarlın korkusundan himaye et!
Allahım! Bizi kötülüklerden koru! Bizi belâlı yerlerde kılma!
Allahım! Senden emellerin üstünde bir ricâ-emeli vermeni dileriz.
Sana yapacağımız ricalardan dolayı düşündüğümüz emellerin de üstünde olanı ver!
Ey fâziletlilerin en fâziletlisi!..
İlâhî Senden istiyoruz!
Çabuk! Çabuk! Acele ver! Bir an önce!
İlâhî dualara icâbet, icâbetlere icâbet eden!
Ey Nuh Kavmi’ne karşı dualarına icâbet eden!
Ey düşmanlarına karşı İbrahim’e (as) yardım eden!
Ey Yusuf’u (as), Ya’kub’a (as) geri gönderen!
Ey Eyyüb’ün (as) dertlerini kaldıran!
Ey Zekeriyya’nın (as) duasını kabul eden!
Ey Metâ oğlu Yunus’un (as) tesbihini kabul eden!
Allahım!
Senden şu dualarını kabul ettiğin dua sahibi enbiyâların, evliyâların yüzü suyu hürmetine-sırları için !
Biz dualarımızı kabul edeceğine ve isteklerimizi vereceğine kesin olarak inanmaktayız!
Mü’min kulların için vâ’d ettiğin vâ’dini bizim için de tamamla!
Senden başka İlâh yoktur!
Sen Subhânsın! Şüphesiz ki ben zâlimlerden oldum!
Tüm ümitlerimiz kesildi, tek ümidimiz Sen’dedir!
Eğer rahmet bolluğun gecikirse, hayal kırıklığına uğrarsak, yine de Sen cevabımızı verirsin!
Eğer rahmetinin gelmesi gecikti diye hayal kırıklığına uğrar isek bunu bizden uzak kıl!
Ve en çabuk Allah Yardımına nâil kıl!
İçimizdeki kördüğümlerin hallinde-çözümlerini hissiyat olarak bize bildir! İçimize doğsun!
Ey düşmanlarına karşı yardım dileyip yalvaranların yardımına ezici gücüyle yetişen!
Dost olarak Allah yeter!
Yardım edici olarak Allah yeter!
Allah ne güzel Vekildir!..
Hiçbir potansiyel güç-havl veya hazır da olan güç-kuvvet yoktur,
Ancak Ali ve Azîm olan Allah’ınki hariç…
Âlemlerde selâm Nuh’a (as) olsun!
Ve mürselinler içinde Efendimiz Muhammed ’e (sav) selâm olsun!
Duamızı kabul et!
Âmin! Âmin!
Zulmeden zâlimler kavminin kökünü kes!
Ve hamd âlemlerin Rabbi Allah’a mahsusutur..
Allahım!
Salât ü selâmımız Efendimiz Muhammed ’e (sav), âilesine ve sahabilerinin cümlesine olsun!

Sevgilinin Olması İçin Okunacak Dua

Rabbim
Bir insan koy kalbime
Ama o insan senin de
sevdigin olsun
Ve bana öyle bir insan sevdir ki
O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun.
Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce
Onunla bulusmus olan sen olasin
Onunla el ele tutustugumuzda
Ikimizin uzerinde Senin elin olsun
Bana öyle gözler göster ki
Ben o gözlerden sana bakayim
Bana öyle bir sevgili ver ki
O gözler cennete acilan iki pencere olsun
Onunla oyle bir yolda yürüyelim ki
Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim
Oyle bir sevgili verki bana
Ona sarildigimda kainat bize baksin
Birbirine sarilsin
Sevgimiz kurtla kuzulari baristirsin
Bize bakip seytan Adem’e secde etsin
Günah sevap ugruna kendini feda etsin
Olüler birer birer uyansin sevgimizle
Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim!
Sevgimizde Muhammed sevilsin
Oyle sevelimki birbirimizi
Hz. Hatice göklerden bize seslensin
Ve desin ki
“Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde… bizde onlardayiz.
Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde..
Allah Askimizi öyLe cok seviyorki binlerce insana yasatiyor
Bağlılık İçin Okunacak Dua

Bir hafta yedi gün içilip el-yüz yıkanacak kadar su alınır ve aşağıdaki terkip okunur. Okunan suyun bir kısmı içilir ve bir kısmıyla da yedi gün el-yüz yıkanır. Neticede inşallah maksat hâsıl olur. Okunacak terkip şudur:
a) “İnnâ fetahnâ leke fethan-mübîna” 33
b) “Ve fütihatis-semâü fekânet ebvâbâ” 33
c) “Fekane külle firkın ke’t-tavdi’l-Azim” 33

Huzurlu Olmak İçin Dua

7- defa Fatiha Suresi okunacak…
1-FATİHA
Bismillahirrahmanirrahim
1. Bismillahirrahmanirrahim
2. El hamdü lillahi rabbil alemin
3. Er rahmanir rahıym
4. Maliki yevmid din
5. İyyake na’büdü ve iyyake nesteıyn
6. İhdinas sıratal müstekıym
7. Sıratallezine en’amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin
Bakara Suresi 1-5.ayetleri 1,3,5 veya 7 defa okunacak…
2-BAKARA
Bismillahirrahmanirrahim
1. Elif lam mim
2. Zalikel kitabü la raybe fıh* hüdel lil müttekıyn
3. Ellezıne yü’minune bil ğaybi ve yükıymunas salate ve mimma razaknahüm yünfikun
4. Velelzıne yü’minune bi ma ünzile ileyke ve ma ünzile min kablik* ve bil ahırati hüm yukınun
5. Ülaike ala hüdem mir rabbihim ve ülaike hümül müflihun
Bakara Suresi 163-164. ayetler 1 defa okunacak…
163. Ve ilahüküm ilahüv vahıd* la ilahe illa hüver rahmanür rahıym
164. İnne fı halkıs semavati vel erdı vahtilafil leyli ven nehari vel fülkilletı tecrı fil
bahri bima yenfeun nase ve ma enzelellahü mines semai mim main fe ahya bihil
erda ba’de mevtiha ve besse fıha min külli dabbetiv ve tasrıfir riyahı
ves sehabil müsahhari beynes semai vel erdı le ayatil li kavmiy ya’kılun
Bakara Suresi 255.ayet(Ayet-el Kürsî) 7 defa okunacak…
255. Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum* la te’huzühu sinetüv vela nevm* lehu ma fis semavati ve ma fil ard* men zellezı yeşfeu ındehu illa bi iznih* ya’lemü ma beyne eydıhim ve ma halfehüm*ve al yühıytune bi şey’im min ılmihı illa bi ma şa’*
vesia kürsiyyühüs semavati vel ard* ve la yeudühu hıfzuhüma* ve hüvel alıyyül azıym
Bakara Suresi 285-286.ayet (Amen-er Resûlü) 1 veya 3 defa okunacak…
285. Amener rasulü bi ma ünzile ileyhi mir rabbihı vel mü’minun* küllün amene billahi ve
melaiketihı ve kütübihı ve rusülih* la nüferriku beyne ehadim mir rusülih* ve kalu semı’na
ve eta’na ğufraneke rabbena ve ileykel masıyr 286. La yükellifüllahü nefsen illa vüs’aha*
leha ma kesebet ve aleyha mektesebet* rabbena la tüahızna in nesına ev ahta’na*
rabbena ve la tahmil aleyna ısran kema hameltehu alellezıne min kablina* rabbena ve la tühammilna
ma la takate lena bih* va’fü anna* vağfir lena* verhamna ente mevlane fensurna alel kavmil kafirın
Al-i İmran Suresi 18-19.ayetler 1,3,5 veya 7 defa okunacak…
3-AL-İ İMRAN
Bismillahirrahmanirrahim
18. Şehıdellahü ennehu la ilahe illa hüve vel melaiketü ve ülül ılmi kaimem bil kıst* la ilahe illa hüvel
azızül hakım 19. İnned dıne indellahil islam* ve mahtelefellezıne utül kitabe illa mem ba’di ma caehümül
ılmü bağyem beynehüm* ve mey yekfür bi ayatillahi fe innellahe serıul hısab
Araf Suresi 54-56.ayetler 1 veya 3 defa okunacak…
7- ARAF
Bismillahirrahmanirrahim
54. İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil
leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih*ela lehül halku
vel emr* tebarakellahü rabbül alemın 55. Üd’u rabbeküm tedarruav ve hufyeh* innehu la yühıbbül mu’tedın
56. Ve la tüfsidu fil erdı ba’de ıslahıha ved’uhü havfev ve tamea* inne rahmetellahi karıbüm minel muhsinın
Müminun Suresi 115-118.ayetler 1,3,5 veya 7 defa okunacak…
23- MUMİNUN
Bismillahirrahmanirrahim
115. E fe hasibtüm ennema halaknaküm abesev ve enneküm ileyna la türceun 116. Fe teallellahül melikül
hakk* la ilahe illa hu* rabbül arşil kerım 117. Ve mey yed’u meallahi ilahen ahara la bürhane lehu bihı fe
innema hısabühu ınde rabbih* innehu la yüflihul kafirun 118. Ve kur rabbığfir verham ve ente hayrur rahımın
Saffat Suresi 1-10.ayetler birkaç defa okunacak…
37- SAFFAT
Bismillahirrahmanirrahim
1. Vessaffati saffa 2. Fezzacirati zecra 3. Fettaliyati zikra 4. İnne ilaheküm le vahıd 5. Rabbüs semavati
vel erdı ve ma beynehüma ve rabbül meşarık 6. İnna zeyyennes semaed dünya bi zınetinil kevakib
7. Ve hıfzam min külli şeytanim marid 8. La yessemmeune ilel meleil a’la ve yukzefune min külli canib
9. Dühurav ve lehüm azabüv vasıb 10. İlla men hatfel hatfete fe etbeahu şihabün sakıb
Rahman Suresi 33-35.ayetler 1,3,5 veya 7 defa okunacak…
55- RAHMAN
Bismillahirrahmanirrahim
33. Ya ma’şerelcinni vel’insi inisteta’tum en tenfusu min aktarissemavati vel’ardı fenfuzu la tenfizune illa bisultanin.
34. Febieyyi alai rabbikuma tukezzibani. 35. Yurselu ‘aleykuma şuvazun min narin ve nuhasun fela tentesırani.
Haşr Suresi 21-24.ayetler 1,3,5 veya 7 defa okunacak…
59- HASR
Bismillahirrahmanirrahim
21. Lev enzelna hazelkur’ane ‘ala cebelin lereeytehu haşi’an mutesaddi ‘an min haşyetillahi ve tilkel’emsalu
nadribuha linnasi le’allehum yetefekkerune. 22. Huvallahulleziy la ilahe illa huve ‘alimulğaybi veşşehadeti
huverrahmanurrahıymu. 23. Huvallahulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu’minul muheyminul
aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanallahi ‘amma yuşrikune. 24. Huvallahul halikul – bariy-ulmusavviru
lehum’esma ulhusna yusebbihu lehu ma fiyssemavati vel’ardı. Ve huvel’aziyzulhakiymu.
Cinn Suresi 1-4.ayetler 1,3,5 veya 7 defa okunacak…
72- CİNN
Bismillahirrahmanirrahim
1. Kul uhıye ileyye ennehusteme’a neferun minelcinni fekalu inna semı’na kur’anen ‘aceben.
2. Yehdiy ilerruşdi feamenna bihi ve len nuşrike birabbina ehaden. 3. Ve ennehu te’ala ceddu rabbina
mettehaze sahıbeten ve la veleden. 4. Ve ennehu kane yekulu sefiyhuna ‘alellahi şetatatan
10 – Bismillahir rahmanir rahiym. Kul hüvallahü ehad. Allahüs samed.Lem yelid ve lem yuled. Ve lem yekün lehu küfüven ehad
41 – Bismillahir rahmanir rahiym. Kul e’uzü bi rabbil felak. Min şerri ma halak. Ve min şerri ğasikın iza vekab. Ve min şerrin neffasati fiyl’ukad. Ve min şerri hasidin iza hased
21- Bismillahir rahmanir rahiym. Kul e’uzü bi rabbin nas. Melikin nas İlahin nas. Min şerril vesvasil hannas Elleziy yüvesvisü fiy sudurin nas. Minel cinneti ven nas.
her türlü Büyü ve huzursuzluğa Karşı geçeyarisi okunacak

Hemen Evlenmek İçin Dua

Salavat-ı mecule
günde 51 kez abdestli veya abdestsiz okunabilir
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim

Eşimle Muhabbeti Sıcaklığı Artırma Duası

İMRAETÜ NUHİN VEĞMERA ETE LUTİN KE NETE TEHNE KEBEDYENİ MİN KİBEDİNES SALİMİN.
BU DUA YI 70 DEFA ÜÇ AKŞAM BOYUNCA OKUYUP YATAN KİMSEYİ, EŞİ ÇOK SEVER VE MUHABBETLERİ İÇTEN OLUR.

Baklaya Okunan Aşk Duası

1) 40 tane kuuru bakla alınır. 10 tanesine “Ya Hannan”, 10 tanesine “Ya Mennan”, 10 tanesine ” Ya Deyyan”, ve 10 tanesine “Ya Sultan” yazılır Sonra her baklaya “Amen Resulü” okunur. Sonra birer birer ateşe atılır. Ateşe atarken: “Filna oğlu filan, yda filan kızı filan bu baklalar gibi aşkımdan yansın” diye dua edilir ve ayrıca 3 ihlas ile 3 salavat okunur.
2) Bir pazar günü abdestli olarak herhangi bir yiyecek veya koku üzerine 124 kere şu dua okunur: “Sübhaneke ya ilahe illa ente. Ya rabbi kulli şey’in veresihu.”sonra; o yiyecek yedirilir veya o koku koklatılır

Birisini Sevme Ve Kendine Sevdirme Duası

Helal olan birini diger birine sevdirmek istiyorsan;aşagıda gelen tertibi yaz.Temiz su ile sil ve içir.Sevecek ve isinacaktır.
Allahümme elkı beynefilan ibni filan fi kalbi filan binti filan kema eygayte mehabete Musa fi kalbi asiye imraetü firavn
iz temşi uhtüke fe raca’nake ila ümmike key tekarra aynüha ve la tahzen ve katelte nefsen fe necceynake minel ğammi ve fetennake fütüna

Arabaya Binerken Okunacak Dua

"Bismillahi, sübhanellezi sahhara lenâ hâzâ vemâ künnâ lehu mukrinin ve inna ilâ Rabbinâ lemünkalibün."

(Allah'ın adıyla. Bunu bize musahhar kılan Allah tamamiyle münezzehdir, yoksa onu zaptedemezdik. biz herhalde Rabbimize döneceğiz.)

Bu dua arabalara binerken okunur. Tamamiyle Hakkın iradesine teslim olunduğunu ve O'ndan başka sığınalacak hiçbir varlığın bulunmadığını belirtmek için okunur. Zira Resulullah (s.a.v) Efendimiz her ne zaman deveye binse bu duayı okurlardı.
HIZIR İLYAS DUASI

Allah dedim kale yaptım
La ilahe illallah dedim kilit vurdum
Muhammeder rasulullah dedim mühür bastım
Ya Latif Ya Vedud la ilahe illallah Ya Hayrel Halas
İmdadıma yetiş HIZIR İLYAS

Bu duayı,her hangi bir işe başlarken,bir şeye niyet ederken,bir eylemi gerçekleştirirken ve dua okumaya başlamadan niyetinizin peşinden okumak çok makbul,tek başınada tesbih gibi okunabilir
Sabah akşam 100 kere okununca bütün günahların affedileceği tesbih:
(Sübhânallahi ve bi-hamdihi, sübhânallahil azîm)
Manası:
Kemâl sıfatlarla muttasıf ve noksan sıfatlardan beri olan Allah’ı hamd ile tesbih ederim.

Namazda tesbihleri çektikten sonra duaya eller kaldırırken okunursa günahların affedileceği dua:
(Lâ ilâhe illallahü vahdehü lâ şerîke leh lehülmülkü ve lehülhamdü ve hüve alâ külli şey’in kadîr)
Manası:
Allah’tan başka ilah yoktur. İbadete layık yalnız Allah’tır, O birdir, ortağı yoktur, kâinat Onun mülküdür, hamd Ona mahsustur, O her şeye kadirdir.

Sıkıntılardan kurtulmak için okunan kelime-i temcid:
(Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhilaliyyilazîm)
Manası:
Allah’tan başka güç kuvvet sahibi yoktur. Her şeye kuvvet ve güç veren ancak zati ve sübuti sıfatların sahibi yüce Allah’tır.

Korku ve belalardan kurtulmak için sabah akşam üç kere okunan dua:
(Bismillâhillezi lâ yedurru measmihi şey ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi ul alim)
Manası:
Allah’ın yüce ismine sığınana yerde ve gökte hiç bir şey zarar veremez, O, her şeyi işitir ve bilir.

Nazardan ve her türlü zarardan korunmak için okunan dua:
(Euzü bikelimâtillahittammâti min şerri mâ haleka)
Manası:
Bütün yaratıkların şerrinden Allah’ın kusursuz kelamlarına [âyetlerine yani Kur'ana] sığınırım. [Zira âyetlerinde gizli açık her ilim, her ihsan, her tedbir vardır.]

Nazar değene okunacak dua:
(Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin) [Bu dua her sabah ve akşam üç defa okunup kendi üzerine veya hastanın üzerine üflenirse, göz değmesinden ve şeytanların ve hayvanların zararından korur.]
Manası:
Şeytanların, haşaratın ve kem gözlerin şerrinden Allah’ın kusursuz kelamlarına [âyetlerine yani Kur'ana] sığınırım. [Zira âyetlerinde gizli açık her ilim, her ihsan, her tedbir vardır.]

Günahları affettiren en kıymetli tesbih:
(Sübhânallahi velhamdü lillahi ve lâ ilâhe illallahü vallahü ekber)
Manası:
Allah’ı hamd ve tesbih ederim. Allah’tan başka ilah yoktur ve O en büyüktür.

Sabah akşam okunması gereken istiğfar:
(Allahümme ente rabbi lailahe illa ente halakteni ve ene abdüke ve ene ala ahdike ve vadike mestetatü euzü bike min şerri ma sanatü ebuü leke bi-nimetike aleyye ve ebuü bi zenbi fağfirli zünubi feinnehü la yağfirüzzünübe illa ente. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zâlimin) [Bunu sabah okuyan, akşama kadar, akşam okuyan, sabaha kadar ölürse, şehid olur.]
Manası:
Allah’ım, sen benim rabbimsin, senden başka mabud yoktur, ancak sen varsın, beni yoktan yaratan sensin, ve ben senin kulunum, gücüm nispetinde sana verdiğim ahdimde ve sözümde duruyorum, işlemiş olduğum kötü şeylerin şerrinden sana sığınırım, bana olan nimetlerini ve günahlarımı da sana itiraf ederim, benim günahlarımı affet çünkü senden başka bağışlayıcı yoktur. Senden başka hiç bir ilâh yoktur, seni bütün noksanlıklardan, tenzîh ederim. Gerçekten ben, nefsime haksızlık edenlerdenim.

Dinde sebat edip son nefeste iman ile ölmek için:
(Allahümme, ya mukallibel kulüb, sebbit kalbi, alâ dinik)
Manası:
Ey büyük Allah’ım, kalbleri iyiden kötüye, kötüden iyiye çeviren, ancak sensin. Kalbimi, dininde sâbit kıl, dininden döndürme, Müslümanlıktan ayırma!

Tecdid-i iman ve nikah duası:
(Allahümme innî ürîdü en üceddidel-îmâne ven-nikaha tecdîden bikavli la ilahe illallah Muhammedün Resulullah)
Manası:
Ya Rabbi, la ilahe illallah Muhammedün Resulullah diyerek imanımı ve nikahımı tazeliyorum.

Peygamberimizin çok okuduğu dua:
(Allahümme inni eselükes-sıhhate vel-afiyete vel-emanete ve hüsnel-hulkı verrıdae bilkaderi birahmetike ya Erhamerrahimin)
Manası:
Ya Rabbi, senden, sıhhat ve afiyet ve emanete hıyanet etmemek ve güzel ahlak ve kaderden razı olmak istiyorum. Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametin hakkı için, bunları bana ver!

Öfkelenince okunacak dua:
(Allahümmağfir li-zenbi ve ezhib gayza kalbi ve ecirni mineşşeytan)
Manası:
Ya Rabbi! Günahımı af eyle. Beni kalbimdeki öfkeden ve şeytanın vesvesesinden kurtar.

Sabah ve akşam okunan iman duası:
(Allahümme inni euzü bike min en üşrike bike şey-en ve ene alemü ve estağfirü-ke li-ma la-alemü inneke ente allamül-guyub)
Manası:
Allah’ım bilerek şirk koşmaktan sana sığınırım. Bilmeyerek koştumsa beni affet, sen her şeyi bilirsin.

Yemek duası:
(El-hamdü-lillahillezi eşbeana ve ervana min-gayrı-havlin minna ve la kuvveh. Allahümme at'imhüm kema at'amuna. Allahümmerzukna kalben takıyyen, mineşşirki beriyyen la kâfiren ve şakıyyen velhamdülillahi rabbilalemin)
Manası:
Bizim gücümüz kuvvetimiz olmadan, bizi nimetleri ile doyuran ve susuzluğumuzu gideren Allahü teâlâya hamd olsun. Ya Rabbi, bize bu yemeğin hazırlanmasında emeği geçen ve bize bu nimetleri ikram edenlere sen de ikram et. Ya rabbi, bizim kalbimizi şirk ve kötülüklerden koru. Bizlere, dinimizin emirlerine uyan bir kalb nasip eyle.

Şükür duası:
(Allahümme mâ esbaha bi min nimetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, lâ şerike leke, fe lekel hamdü ve lekeşşükür)
Manası:
Ya Rabbi, bana ve diğer yarattıklarına verdiğin maddi ve manevi nimetlerin sabaha (akşama) kadar bizim yanımızda kalması yalnız Sendendir. Senin ortağın yoktur. Sana hamd ve şükrediyoruz.
[Akşam okurken (Mâ esbaha) yerine (Mâ emsa) demelidir.]

Salevat: [En kısası]
Allahümme salli alâ Muhammed ve alâ âli Muhammed:
Manası:
Allah’ım Muhammed aleyhisselama ve Onun âline salat-ü selam olsun
RIZIK VE BEREKET İŞ VE KISMET AÇIKLIĞI İÇİN

ALLAHÜMME YA LATİYFÜ 129 KERE

ALLAHÜMME YA KERİMÜ 270

ALLAHÜMME YA METİNÜ 500

" " " " VEHHABÜ 14

" " " " REZZAK 308

" " " " GANİ 1060

" " " " SAMEDÜ 143

" " " " MUGNİ 1100

Abdestli ve niyet ederek çekin

ayrıca arkadaşlarım kısmet için aşağıdaki duayı okuyalım.

KISMET İÇİN DUA


"""Rabbi,,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru :Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım""
DÜŞMANDAN KORUNMAK İÇİN

ALLAHÜMME YA HAFİYZU 1481
muhafaza edici tehlikeden koruyucu

ALLAHÜMME YA MUKADDİMÜ 184 YADA 188 kere
savaşında zafer ihsan eder,karşı tarafa yenik düşmessin

ALLAHÜMME YA HASİBÜ 80

düşmandan hesap görücü,

(buna niyetinizi şöyle yapabilirsiniz,falan kişideki hakkım olanı sana havale ediyorum allahım,benim yerime hasibü ismi şerifinin yüzüsu hürmetine hakkım olanı sen al gibi )

ALLAHÜMME YA MÜZİLL 100

ALLAHÜMME YA MANİU 262
başınıza gelebilecek her kötülüğe mani olur

ALLAHÜMME YA KABİDU 903
sıkan daraltan düşmanı kabz etmek için okunur,
BESMELE İ ŞERİFİN SIRLARI

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*her murada nail olmak için 7 gün 786 kere

*afet hırsızlık yangın ve ani ölümden korunmak için yatarken 21 kere

*düşman ve zalimden korunmak için yüzüne

*BAŞKASININ SEVGİSİNİ KAZANMAK için bir bardak suya 786 kere oku kendin 3-7gün iç

*vesveseden kurtulmak için bir bardak suya 786 kere oku kendin 7gün sabah iç

*ezber gücüne sahip olmak için 786 kere oku kendin 7gün sabah iç

*KALP GÖZÜNÜN AÇILMASI İÇİN sabah namazından sonra 2500 kere
FATİHA SURESİNİN SIRLARI

*tehlike anında 10 kere

*rızık ve bereket için,farz namazlarından sonra hergün 18,yatsı namazından sonra 28 defa ALLAHIN İZNİYLE TÜM İSTEK VE DİLEKLERİN İÇİN,DUALARININ MAKBUL OLMASI İÇİN

Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdü lillahi rabbil alemiyn,Errahmanirrahiym Maliki yevmiddin iyyake na'büdü ve iyyakenesteıyn kadar oku,peşinden ihlas suresini oku,peşinden
Allahümmemecma beyni ve beyne haceti kema cemate beyne esmaike ve sıfatike ya zel celali vel ikram
duasını 3 kere oku
GİZLİ SIRLARA VAKIF OLMA

Ve ğallemnahü minledünna ğilmen

41 gece 41 kere abdesli

BU AYNI ZAMANDA,BAĞLILIK VE MUHABBET İÇİNDE OKUNUR
HIZIR İLYAS DUASI

Allah dedim kale yaptım
La ilahe illallah dedim kilit vurdum
Muhammeder rasulullah dedim mühür bastım
Ya Latif Ya Vedud la ilahe illallah Ya Hayrel Halas
İmdadıma yetiş HIZIR İLYAS

Bu duayı,her hangi bir işe başlarken,bir şeye niyet ederken,bir eylemi gerçekleştirirken ve dua okumaya başlamadan niyetinizin peşinden okumak çok makbul,tek başınada tesbih gibi okunabilir

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

6 DİLEK DİLEDİM
1 KABE 1 KIBLE
1 CENNET 1 NİMET
1 KISMET 1 DEVLET
Sabah RAHMET MELEKLERİ için 100 kere BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Öğle KABİR MELEKLERİ için 100 kere BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

İkindi İMAN MELEKLERİ için 100 kere BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Akşam SUAL MELEKLERİ için 100 kere BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Yatsı CENNET MELEKLERİ için 100 kere BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Bu ayeti sabah akşam 7şer kere okuyan
yanmak,boğulmak,yıkıntı altında kalmak,vurulmak suretiyle ölümden korunmuş olur

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Fein tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hü,aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym

BÜYÜ TUTMAMASI ,
YAPILAN BÜYÜNÜN BOZULMASI

Bu duaları su tuz sirkeye ayrı ayrı önünüze koyun,hepsine bir üfleyin
yemeklerinize ilave edin,sirkeyle evinizi silip,banyoda gusul abdestinden sonra suyla karıştırıp başınızdan dökün

17 DUHA SURESİ
17 AYETEL KÜRSÜ
1 YASİN
17 FELAK
17 NAS
SEVGİ BAĞLILIK VE MUHABBET


bu tesbihleri en az 100 tane çekmeyi adet haline getirirseniz sevdiğiniz kişi size ve evine bağlanır,aranızda aşırı sevgi ve muhabbet meydana gelir


ALLAHÜMME YA HALİYMU

ALLAHÜMME YA VEDÜD

ALLAHÜMME YA KADİRU 305 kere

ALLAHÜMME YA MÜAHHIRU 846 kere

ALLAHÜMME YA EVVELÜ
abdestli ve niyet ederek unutmayın

SALAVATI TEFRİCİYYE


(Kim bu duayı 4444 defa okursa bütün sıkıntılarından kurtulur ve dertlerine deva hastalıklarına şifa borçlarına eda bulur ama ne bir eksik ne bir fazla tam 4444 defa okunması şart) Salavatı şerifeye başlamadan önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa "Estağfirullah el azizıym ve etubü ileyh" diye istiğfar getirin ve ne için okunuyorsa kalben ona niyet ediniz. Mesela Borcumdan, fakirlikten, şu muradımı erdir gibi

Bismillahirrahmânirrahîm

Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina muhammedinillezi tenhallü bihil ukadü ve tenfericü bihil kürabü ve tukda bihil havaicü ve tünalü bihir regaibü ve husnül hevatimi ve yüsteskal gamamü bi vechihil kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek.


ŞEYTAN VE CİNLERİN KAHRI İÇİN DUA


Bismillahirrahmânirrahîm

Euzü bi kelimatillahit tammatilleti la yücavizühünne berrün ve la facirun min şerri ma zerae filardı ve min şerri ma yahrucü minha ve min şerri maya'rucü fis semai ve ma yenzilü minha ve min şerri külli tarikın illa tarikan yatruku bi hayrin ya rahman


ÜZÜNTÜYÜ GİDERMEK İÇİN OKUNAN DUA


Bismillahirrahmânirrahîm

Allahümme rabbes semavatis seb'ı ve rabbel arşil azıymi ikfini külle mühimmin min haysü şi'te min eyne şi'te

Herhangi bir kul bu duayı okursa Allah mutlaka onun üzüntüsü giderir (Ramuz el Ehadisi)


GÜNAHLARI AFFETTİREN DUA


Sabah namazının peşinden yüz defa Sübhanellah, yüz defa La ilahe illellah, yüz defada Allahü Ekber diyen kimsenin günahları, denizlerin köpüğü kadar bile olsa mağrifet olunur. (Nesci)

Bismillahirrahmânirrahîm

Estağfirillahel azıymellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyüme ve eubü ileyh" diye kimsenin günahlarıda yine denizlerin köpüğü kadar bile olsa affolur (İbnüs Sünni)


NAZAR DUASI


Bismillahirrahmânirrahîm

Ve in yekadülleziyne keferu le yüzlikuneke bi ebsarihim lemma semiuz zira ve yekulune innehü le mecnun Ve mahüve illa zikrun lil alemiyn.


BORÇLARDAN KURTULMAK İÇİN OKUNAN DUA


Bismillahirrahmânirrahîm

Allahümme faricel hemmi ve kaşifel ğammi müciybe da'vetil muddarriyne rahmaned dünya vel ahırati ve rahıymehüma ente terhamüni ferhamni bi rahmetin tuğniyni biha an rahmeti men sivake.


BAŞ AĞRISI İÇİN DUA


Bismillahirrahmânirrahîm

Elif lam mim, Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayum, nezzele aleykel kitabe bil hakkı musadikan lima beyne yediyhi ve enzelet terate vel incile min kablü hüden lin nasi ve enzelel furkane innellezine keferu bi ayatillahi lehüm azabün şedidün vallahü azizün züntikam Uhruc minha mez'umen medruhan le emleenne cehenneme minke ve mimmen tebiake minhüm ecmeiyn.
İŞSİZLİK SIKINTISI ÇEKENLER İÇİN DUA

Bismillahirrahmânirrahîm Ve kalel melikü'uni bihi estahlıshü li nefsi felemma kellemehü kale innekel yevme ledeyna mekiynün emiyn kalec'alni ala hazainil erdı inni hafiyzun alim ve kezalike mekkena li yusüfe fil erdi yetebevveü minha haysü yeşa nüsiybü bi rahmetina men neşaü ve la nüdiy'ü ecral muhsinin.

DİLEK İÇİN DUA

Bismillahirrahmanirrahıym* Fe iza azemte fe tevekkel alellah* innellahe yühıbbül mütevekkilin* İn yensurkümüllahü fe la galibe leküm* ve tevekkel alellah* ve kefa ibillahi vekila* Allahümme inneke veliyyü külli mahlukin ve nevasıyhim bi yedike fa'tuf aleyye kulube ıbadike ve sehhırhüm kema sehhartel bahra li müsa vel hadide li davude vel cinne ver riyha vet tayra vel vahşe li süleymane vel berka li muhammedin sallelahü aleyhi ve selleme* Allahümmakdı haceti ve enilni talebi ve bellığni emniyyeti ve emmin min şerri halkıke ve kün li avnen aleyhim* Bi rahmetike ya erhamer rahımin.

KORKU VE HUZURSUZLUKTAN KURTULMA DUASI

Korku ve iç huzursuzluğundan kısa zamanda kurtulmak için,sabah ve akşamları bu duayı tam bir ihlas ile yedişer defa okumanız kafidir.
Bismillahirrahmânirrahîm Euzu bi kelimatillahit tammati min ğadabihi ve ıkabihi ve min şerri ıbadihi ve min hemezatiş şeyatıyni ve en yahdurun*

HAPİSTEN KURTULMAK İÇİN DUA

İnni rabbî latıyfün limâ yeşâü ayet-i kerimesi her gün (100) defa okunmaya devam ederse Allah'ın izni ile en kısa zamanda hapisten kurtulur.
BÜTÜN HASTALIKLARA ŞİFA DUA

"Bismillâh,rabbiyallâh,i'tasamtübillâh, fevvadtü emrî ilallâh, mâşâallâh, lâ kuvvete illâ billâh"
Ecirna Duası ve Manası
Allahümme ecirna minen-nar
Allahümme ecirna min külli nar
Allahümme
ecirna min fitnetid-diniyyeti ved-dünyeviyyeh
Allahümme ecirna min
fitneti ahiriz-zaman
Allahümme ecirnamin fitnetil Mseihid-Deccali
ves-Süfyan
Allahümme ecirna mined-dalaleti vel-bidiyyati
vel-beliyyat
Allahümme ecirna min şerrin-nefsil emmarah
Allahümme
ecirna min şürurin-nefüsil emmaratil-firavniyyeh
Allahümme ecirna
min şerrin-nisa
Allahümme ecirna min belain-nisa
Allahümme
ecirna min fitnetin-nisa
Allahümme ecirna min azabil kabir
Allahümme
ecirna min azabi yevmil-kıyameh
Allahümme ecirna min azabi Cehennem

Allahümme ecirne min azabi kahrik
Allahümme ecirna min-nari
kahrik
Allahümme ecirna min azabil-kabri ven-naran
Allahümme
ecirna miner-riyai ves-sümati vel-ucubi vel-fahr
Allahümme ecirna
min tecavüzil-mülhidin
Allahümme ecirna min şerril-münafıkin
Allahümme
ecirna min fitnetil-fasıkın
Allahümme ecirna ve ecir fi
hidmetil-Kur'an-i vel-imanVe ahbabenel mü'mininel muhlisine ve
akribaena ve ecdadena minen-nar
Bi afvike ya Mücir,bifadlike ya
Ğaffar
Allahümme edhılnel-Cennete meal ebrar
Allahümme'd-hılnel-Cennete
meal ebrar
Allahümme edhılna ve edhıl üstadena ve valideyna ve
talebete Resailin-Nuris-sadıkıne ve ihvanena ve ehavatena ve akribaena
ve ecdadene ve ahbabenel-mü'mininel-muhlisine fi hidmetil-imani
vel-Kur'an
El-Cennete meal ebrar,bi şefaati Nebiyyikel-Muhtar ve
alihil-ethar ve eshabihil-ahyar ve sellim madamel-leylü
ne'n-enharAmin,velhamdü lillahi Rabbil-alemin




ECİRNA
DUASININ ANLAMI

Allah'ım bizi cehennemden muhafaza eyle
Allah'ım
bizi bütün ateşlerden muhafaza eyle
Allah'ım bizi dini ve dünyevi
fitnelerden muhafaza eyle
Allah'ım bizi ahir zaman fitnesinden
muhafaza eyle
Allah'ım bizi Mesih-i Deccal ve Süfyan'ın fitnesinden
muhafaza eyle
Allah'ım bizisapıklıklardan,bid'atlardan ve belalardan
muhafaza eyle
Allah'ım bizi kötülükleri şiddetle emreden nefsin
şerrinden muhafaza eyle
Allah'ım bizi firavunlaşmış nefsi
emmarelerin şerrinden muhafaza eyle
Allah'ım bizi kötü kadınların
şerrinden muhafaza eyle
Allah'ım bizi kötü kadınların belasından
muhafaza eyle
Allah'ım bizi kötü kadınların belasından muhafaza eyle

Allah'ım bizi kabir azabından muhafaza eyle
Allah'ım bizi
kıyamet gününün azabından muhafaza eyle
Allah'ım bizi kahrının
azabından muhafaza eyle
Allah'ım bizi kahrının ateşinden muhafaza
eyle
Allah'ım bizi gösterişten ve işitsinler diye amel
etmekten,kendini beğenmekten ve öğünmekten muhafaza eyle
Allah'ım
bizi din düşmanlarının tacavüzünden muhafaza eyle
Allah'ım bizi
münafıkların şerrinden muhafaza eyle
Allah'ım bizi fasıkların
fitnesindan muhafaza eyle
Allah'ım mü'min ve mıhlis
dostlarımızı,akrabalarımızı ve ecdadımızı cehennemden muhafaza
eyleAffınla muamele eyle ey kurtaran Mücir Fazlınla muamele eyle ,ey
bütün günahları bağışlayan Ğaffar
Allah'ım bizi iyilerle beraber
cennete idhal eyle
Allah'ım bizi iyilerle birlikte cennete girdir
Allah'ım
bizi,anne-babamızı,erkek ve kız
kardeşlerimizi,akrabalarımızı,ecdadımızı,im an ve Kur'an hizmetindeki
muhlis mü'min dostlarımızı seçkin peygamberinin,onun pek ali ve hayırlı
sahabilerinin sefaati ile,iyilerle beraber cennete idhal eyleGece ve
gündüz devam ettikçe onlara selam eyle,dualarımızı kabul eyle
Alemlerin
Rabbi olan Allah'a hamd olsun
Zikrullah elbette en büyük ibadettir(Ankebut 45)

Murakaba dersi

Euzü Besmele,
Ayetel kürsü ,
33 Adet SübhanAllah,
33 Adet Elhamdülillah,
33 Adet Allahü Ekber,
10 Adet Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âlihi
ve sahbihi vesellim
10 Adet Lâ ilahe illallah

Besmele ile Fatiha Sure-i şerifi
Besmele ile Elam neşrahleke Sure-i şerifi
Besmele ile İnnâ a'tana Süre-i şerifi
Besmele ile İzâ câe Sure-i şerifi

3 Adet Estağfirullah,

1 Adet, Sübhanellahi velhamdülillahi vela ilahe illallahü vallhü
Ekber vela havle vela kuvvete illa billah, lil-aliyyil azim

Besmele ile, Allahümme ente Rabbi lâ ilahe illa ente
halakteni ve ene abdüke ve ene alâ ahdike ve va'dike mesteta'tü euzübike
minşerri ma sana'tü ebuü leke bini'metike aleyye aleyye ve ubüu bizenbi
fağfirli zünübi feinnehü lâ yağfiruzzünübe illa ente

Besmele ile,İhlas şerifi suresi,
Besmele ile Felak şerifi suresi,
Besmele ile Nass şerifi suresi
Euzübikelimatillahiit-tammati min şerri ma halekallahü,
Eüzübikelimatillahit-tammati min şerrima halaka ve zeree ve beree,
Eüzübikelimatillahit-tammati min külli şeytanin ve hammetin ve min
külli aynin lâmmetin

10 Adet ,Allahümme salli alâ Muhammedin ve âli Muhammedin ve sellim

100 Adet, Ya mâlikel mülkil kadim estağfirullah

100 Adet, Lâ ilahe illallahül melekül hakkul Mübin,
yüzüncü de; Muhammedün Resulullah sadikul va'dül emin

100 Adet, Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim

Murakaba, (hzAllahın kainattaki yüceliğini tefekkür etmek)

Devamında da Lâ İlahe İllallah Tevhid zikrini yapmak

Tevhid zikrini yaparken, Lâ ilahe ye kadar olan kısmını düşünce gücü ile kalbimizden
alıp başımızı sağ omuzumuza getiririz ve Allahım kalbimdeki senin haricinde olan
ilahları arkama atıyorum diye içimizden geçireceğiz ve başımızı kalbimizin yönüne
çevirince de Allahım kalbime seni koyuyorum diye hz Allahı boşalttığımız kalbimize davet
edeceğiz bu israrımızı 509 kere tekrarlıyacağız
Adedi tamamladığımız zaman dua ve ilticada bulunup hz Allaha yalvaracağız

Hz Allah cc yapacağımız zikrimizi kabul etsin inşaallah
Bu dersi her sabah namazından sonra yapmayı adet haline getirdiğimizde kendimizde
olan hz Allahın sevgisinin nasıl çoğaldığını fark edeceğiz dualarımızın kabul olduğunu
da göreceğiz İnşaallah

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...