06 Mayıs 2015

Scientology tarikatı



Scientology tarikatı

En ünlü üyesi Tom Cruise Olan tarikatın Geçen Ramazan'da iftar yemekleri düzenlediği Ortaya çıktı Almanya'nın Hamburg Eyaleti İçişleri Bakanlığı, Scientology tarikatı KONUSUNDA Almanya'daki Türkleri uyardı. İçişleri bakanı Udo Nagel, bakanlık bünyesinde Scientology'ye Karşı bir çalışma gurubu oluşturulduğunu, bu Grubun icinde de Türk vatandaşları Click  «Özel bilgilendirme şifresi»  bulunduğunu belirtti. Nagel,  «Scientology'nin SON ZAMANLARDA Türk derneklerinde yandaş kazanma çabasında Olduğu Tespit Edilmiştir. Bu örgüte Karşı Türk vatandaşlarının dikkatli ziyaretinde Hassas davranmalarını istiyoruz »  dedi. Çalışma gurubu başkanı Ursula Cabera da, tarikatın son günlerde Türk derneklerinin icine girerek, Gençleri uyuşturucuyla mücadeleyi kullanarak propaganda yaptigini söyledi. Scientology'nin Berlin'deki camilere Kadar sızdığı Ramazan'da dinler arası diyalog adı Altında iftar yemeği düzenledikleri iddia havale. 1954'te bilimkurgu yazarı Ron Hubbard'ın Hollywood'da 75.000.000 Yıl Önce galaksideki 76 gezegenden sürgün edilerek dünyaya geldiğini savunuyor İnsanların tarikat kurduğu. 10.000.000 üyesi Olan tarikatın Amerika'dan Sonra tr Güçlü Olduğu yer almanya.

Evet Değerli dostlar; Bir Ülkede Eger din konusu aşırı saldırıya uğrarsa, MEVCUT dinî Değerler KONUSUNDA insanlar Sürekli saldırıya uğrarlarsa, elbetteki sapkın inançlar manevi bunalım geçiren Gençleri tuzaklarına düşürmek Click fırsat bekleyecekler. Gerçekten de ülkemizdeki bu manevi kaostan yararlanan bu t? Sapkın fikirler lüks daire otellerde seks Partileri vererek toplumdaki zafiyetleri de kullanarak Ülke gençlerini tekellerine düşürmektedir. MEVCUT dinimizin sapkınlıklara asla Topçu Alay Komutanı vermediğini biliyoruz. Ancak ülkemizde kutsal dinimize ziyaretinde değerlerimize o kadar çok saldırı Vardır ki gençlerimizde neye inanıp neye inanmayacağını şaşırmış DURUMDA. Asırlardır kutlanan kurban bayramı bakın ne hale geldi, vay neymiş hayvan haklarımıymış, vahşetmiş falan filan. Şunu açıkça söyleyeyim birkac Yila Kadar Müslüman Halklar kurbanı gizli gizli kesmeye başlayacaklar. Bu Toplumu bu hale getirenler utansın. Bu Toplumun inanç değerlerine saldıranlar utansın.

Gelelim Scientology tarikatına. 11.08.05'te nokta dergisinde Tutkun AKBAŞ'ın Araştırması bundan on iki Yıl Önce bunu haber vermişti.

Londra'nın en işlek istasyonlarından Goodge Street'in hemen yanı başındaki Tottenham Court Road Caddesi'nde, nerdeyse 4 Yıldır hiç kaldırılmadan duran  «Eleman aranıyor»  ilanını gördüğünde, 28 Yaşındaki İpek kendini şanslı hissetmişti. Çünkü İngiltere'nin en Popüler eczanelerinden Boots'taki randevusuna Daha 45 dakika Vardı. Boots'un hemen çaprazındaki bu «Eleman aranıyor»  ilanını değerlendirmek Click vakit var demekti. İki katlı lüks daire binanın kocaman tabelasında yazan 'Scientology Kilisesi' yazısının ne anlama geldiği, KONUSUNDA da hicbir fikri Yoktu. Kapıyı çaldı, Geniş Bir salona girdi. Kendisini güler yüzle karşıladılar. Hemen 5 sayfadan OLUŞAN Bir formu doldurmaya başladı. Kişisel bilgiler bölümünün Ardından hicbir iş ilanında karşılaşmadığı garip sorulara Yanıt verip vermemek KONUSUNDA tereddüt etti:  «Reenkarnasyona inanır mısınız? Geçmiş hayatınızda ne t? Bir tecrübe yaşadığınızı biliyor musunuz? Hiç uyuşturucu kullanıp cezaevine girdiniz mi? »  gibi birbirinden tuhaf Onlarca soruya Yanıt verdi. İstanbullu İpek'i -Londra'da Başlayan öğrencilik serüveninde- bu iş görüşmesinin Ardından ilginç olaylar silsilesi bekliyordu. İpek Orada Değil ama Boots'ta işe başladı. Fakat BBC muhabirine onu gün o tuhaf yerin önünden Gidip geldi işine. Birgün sigara almak Click büfede beklerken 35 YAŞLARINDA Bir italyan erkek, sigara parasını verdi. Çünkü İpek'in Yoktu adam ettik bozuğu, centilmence Bir hareketle İpek'le tanışma Fırsatı da yakalamis oldu!

Aradan uzun bir zaman geçti. Kısa Bir yolculuk Click İstanbul'a döndüğünde, o gizemli'ait italyan nerdeyse Her Gün Boots'a uğrayıp İpek'i sordu. Botlar durumdan kuşkulandılar çalışanları. Yine aradan günler geçti. İpek otobüs durağında beklerken, Kendisine gülen Bir adamla göz göze geldi. Oce tanıyamadı, sonra hatırladı. Yine o adamdı. Yine aradan günler geçti. Birgün İpek, bir İngiliz arkadaşıyla Salas Bir italyan restoranına yemeye gitti. Tam ilk içkilerini yudumlamışlardı ki, garsonlardan biri İpek'e gelip,  «boyutu Bir Telefon var»  dedi. İpek, inanamadı şaşırdı.  «yanlışlık olmasın»  dedi. Garson,  «Telefondaki ses sizi tarif ediyor»  dedi. İpek telefonu aldığında, karşısındaki yine bu İtalyan'dı. « Benimle Bir akşam buluşma sözü vermezsen telefonu kapatmam »  dedi. İpek  "Pekala"  demek Zorunda Kaldı. İlk Buluşmaları gerçekleşti.

Ulusal Film Theatre'da oynayan gizemli Bir ​​Fransız filmi 'Yeşil Line'a gittiler. Sohbet sohbeti açtı. 35 Yaşındaki italyan, İpek'e bir ara ağrılarından ziyaretinde sıkıntılarından nasıl kurtulduğunu anlatmaya başladı. İtalyan'ın bir zamanlar karnında ciddi ağrılar varmış ziyaretinde olmuş yok, Çünkü Eklendi bunun sırrını çözmüş. Meğer italyan, Ortaçağ'da Bir şövalyeymiş. Karnından Bir kılıç darbesi Almış. Ağrılarının Kaynağı buymuş. Bu gizemi çözünce de ağrılarından kurtulmuş. Italyan olan sonuç Olarak İpek'e, insanın her türlü sıkıntısını çözmesinin Yolunu, geçmişindeki izlerde araması gerektiğinden bahsetti. Ilginç tarafı, italyan, randevuya tıpkı İpek gibi, yeşil pantolon, işin turuncu Bir tişört yeşil hırkayla gelmişti ettik. Sanki Önceden sözleşmişler gibi. Konuşmanın Bir yerinde İpek'e,  "Kırmızı Palton çok yakışıyor"  dedi italyan. İpek Film burada koptu İçin. Çünkü takip ediliyordu.

Italyan, İpek'e Scientolog oldugunu itiraf etti. İpek korktu. Italyan, onu Sürekli Aradı. Birgün İpek arkadaşlarına telefonunu açtırdı İtalyan'ı ettik tehdit ettirmek Zorunda Kaldı. İpek'in İşyerine çiçekler gönderdi. Yine mesajlar çekti. Sonra Birden kayboldu. İngiltere'nin başkentinde yalnız Bir Türk'ün Başına gelen bu olay, belki Binlerce Scientology vakasından biri.

Welt'te UYARI Die

Geçen ayinda Almanya'da Welt gazetesinde çıkan bir haber, Türkiye'yi Yakından ilgilendiriyordu Die yayımlanan şubat. Başlığı Haberin,  «Uzmanlar uyarıyor: Scientology tarikatı Türkiye'de yayılmayı planlıyor»  ıdi. Hamburg İçişleri Bakanlığı'nın Scientology Tarikatıyla Ilgili Araştırma yapan biriminde uzman Olarak görev alan Ursula Caberta'nın da Yer Aldığı Haberde, tarikatın gerçek kimliğini açığa vurmadan İstanbul'da kurulacak Bir organizasyon ile Türk ekonomisine giriş yapma niyetinde Olduğu iddiasına yer veriliyordu uyarılarının.

Bu arada Cardio tarihte, 31 Yaşındaki yıllarca üye Olduğu tarikattan ayrıldıktan Sonra yayımladığı gizli Raporda İhsan Göktaş, Türkiye'nin Scientology'nin genişlemesi Click seçilen 1 numaralı Ülke Olarak gösterildiğini açıklıyordu. Tarikat Yıllarca Hakkında Elde Ettiği Bilgileri gizli Türkiye Hamburg Eyaleti İçişleri Bakanlığı Scientology Çalışma Grubu Başkanı Ursula Caberta'ya veren Göktaş raporunu ettik,  «Beni, tarikat Türkiye'nin 4 Bir yanına yaymam Click seçtiler kullandılar ziyaretinde düşüncesini. Hedef Türk ticaretini ele geçirmekti »  açıklamasını yapıyordu. Dünya, 155 Ülkede faaliyeti 8 milyon üyesi Olduğu Bilinen, Tom Cruise, John Travolta, Nicole Kidman, Demi Moore gibi Hollywood'un yıldızlarının Fanatiği Olduğu, «Yenile Dünyanın En Hızlı yayılan dini» iddiasındaki Scientology'nin Türkiye'de de Faaliyet gösterip ziyaretinde 3500 civarında Kilisesi çapında göstermediği hep merak konusuydu. Türkiye'deki Temsilcileri Tempo muhabiri Ulaşan bağlantılarına ettik, Scientology'nin Türkiye'yi kendine yeni üs Olarak seçtiğinin bilgilerini ilk kez gün yüzüne çıkarıyor.

Bir e-posta ile Başladı atılan ARAŞTIRMANIN ilk ayağı Scientology'nin resmi internet sitesine. Gazeteci Kimliği gizlenerek Scientology'ye atılan «Meraklı bir Türk» Mesajına, ZG Adinda Bir Türk'ten yanıt geldi. Mesajda, Türkiye'de irtibat kurabileceğimiz UT adındaki isimle Ilgili bilgilere Yer veriliyordu. Muhabirinin Yaptığı araştırmalarda Tempo, ZG A.Ş. UT'nin henüz yeni faaliyete Olan Bir internet sitesi ziyaretinde geçmiş yayıncılık şirketinde de ortak oldukları Ortaya çıktı. BU on iki isim, İstanbul Ticaret Odası kayıtlarında henüz on iki ay ÖNCE kurulduğu anlaşılan Bir yayınevinin sahibi. AYRICA Scientology'nin resmi sitesindeki Türkiye bağlantısında UT'nin ismi de yer aliyor. Tempo, uzun çabalar sonucunda hem ZG'yi, hem de U.T'yi konuşturmayı BAŞARDI. Bu arada Scientology'nin resmi internet sitesinde, Türkiye 'Başlangıç ​​Noktası' Olarak belirlenmiş DURUMDA. Yani faaliyetlerin başlatıldığı Ülke.

Peki 8 milyon üyesiyle, yeni çağın bu Kült tarikatının amacı ne? Scientology'ye inananlar neyin peşinde? Tarikatın temelini atan kişi, 1986'da ölen bilimkurgu yazarı Ron Hubbard. Tarikatın temelini attığı kitabının adı  'Dianetik: Ruh Sağlığının Modern Bilimi' .

Tarikatın Varoluş hikâyesiyse ilginç: 75.000.000 yıl sonra, Xenu Adinda, gezegenler arası Kötü bir savaşçı, birçok Gezegenin yaşayanlarını öldürüp dünyaya getirmiş ziyaretinde 'tetan'ları -yani ruhları- atmosfere yayan Bir doğal afetler Reaksiyon Türkçe zinciri kurmuş! Atmosfere yayılan bu ruhlarsa, İnsanların bedenlerine girmiş. Şimdi Scientology'ye inananlar bunu çıkarmanın peşindeler!

Hollywood'un yıldızlarının üyesi Olduğu, Amerika'da devlet Tarafından safra desteklenen, 'sır dolu' Bir teknolojiyle, sıkıntılardan uzaklaştırma gerekçesiyle İNSANLARA aletler bağlayan, dünyanın en zengin tarikatı Scientology, artık Türkiye'de. Türkiye'deki resmi, ekonomik faaliyetlerini Bir yayıncılık Şirketi Üzerinden yapıyorlar. Internet Sitelerinin adı superkitaplar.com. Burada Ron Hubbard'ın Kitapları pazarlanmaya başlandı bile. Bu arada, Türkiye'deki Sayıları KONUSUNDA açıklama yapılmıyor.

Scientology Nasıl Örgütleniyor?

Paralel yapılanmalarla biçimleniyor ziyaretinde Örgütler 1. Bütün hedef Aldığı ülkelerde çok sayıda alt.
2. Hepsi Los Angeles'taki merkeze ziyaretinde mesela Almanya icinde Kopenhag'daki 'Gelişmiş Örgütü' Adlı kurulusa Bağlı Faaliyet gösteriyor.
3. Scientology'nin ekonomide işletmecilik, pazarlama, teknoloji pazarlama gibi Hizmet sektörleriyle ilgilendiği biliniyor.
4. Kendileriyle irtibat kuran herkesle mutlaka iletişime geçiyorlar.
5. Küresel Bir yönetim ağınca yönlendiriliyorlar. Yapısı çok sayıda örgüt Gruptan oluşuyor ettik.
6. En Üst birimi Los Angeles'taki 'Dini Teknoloji Merkezi' (RTC). Başındaki isim: David Miscavige.
7. RTC'nin Amacı, Scientology'nin teknolojilerinin doğru ellerde Olmasını, doğru kullanilmasini güvenliğini sağlamak Üyelerin ettik.
8. RTC bünyesinde bir de 'Uluslararası işletmecilik' birimi var. Burada sektör bazında Stratejiler planlamalar yapılıyor ettik. Bu bölümün başında adına 'Watchdog-Komite'nin' denilen Bir komite var. Bu komite teftiş ziyaretinde denetleme faaliyetlerini yürütüyor bünyesinde çok sayıda SORUMLULUK sahalarını paylaşan Gruplar Var ettik.
9. Scientology Çeşitli örgüt Türleri ziyaretinde sektörlerdeki faaliyetleriyle dikkat çekiyor. Bunlarsa: Şöhret Merkezleri Sektörü, Uluslararası Scientology Misyonları Sektörü, Scientology Girişimciliği Dünya Enstitüsü (WISE) Sektörü, Daha İyi Yaşam Yetiştirme (MÜMKÜN) Sektörü, Altın Çağ Sektörü, Kamu Konuları Bürosu (OSA) Sektörü A.Ş..
10. Scientology faaliyete başlayacağı ülkelerde 'Temizle' Adını verdikleri ilk uygulama projesi yürütüyor. Mesela 'Clear Türkiye' gibi.
Gruplar Verilen 11. 'Gung-Ho' adı, tarikatın dünya hükümetini kurmak Click sempati duyan ya da Yakın Manzara duranları Scientology bünyesine katıyor.
12. Tarikatın AYRICA 'OSA' Adinda bir de gizli şifresi var. Daha ÖNCE adı Guardian Ofisi Olan bu örgüt, (DSA) Adını Aldi Sonra 'Özel İşler Dairesi'. İsim Daha Sonra OSA halini aldı. Her Ülkede bu gizli servisten Bulunuyor.
13. İddiaya Göre tarikatın bir de hapishaneleri var. Rehabilitasyon Projesi Gücü (RPF) ceza çalışma kampı gibi ziyaretinde. Günde 18 saat çalışılan, konuşmanın yasak Olduğu, gida sağlıklı Olarak sadece sadece bezelye ziyaretinde pirincin verildiği bu toplama kamplarının varlığı Alman makamlarının belgelerine dayanıyor.
14. Allah'ın varlığına inandıklarını ifade ediyorlar. Cennet cehenneme inanmıyorlar ettik. Reenkarnasyon, temelini oluşturuyor.Kapsamlı inançlarının.
15. Scientology, bugün 40 Yaşındaki, liseden terk ikinci kuşak Bir kilise üyesi Olan David Miscavige Tarafından yönetiliyor ettik.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...