26 Şubat 2015

Yuvarlak Masa-Bilderberg Şebekesi






Yuvarlak Masa-Bilderberg Şebekesi
David Icke
Yeni araştırmacıların, İlluminati şebekesinin ilk bölümlerinden biri olarak keşfettiği kısmı da, Yuvarlak Masa isimli İngiliz-asıllı gizli örgüte bağlanan organizasyonlar grubudur.

Bu grup, Bilderberg Grubu, Kraliyet Uluslararası İlişkiler Kuruluşu, Dış İlişkiler Konseyi, Üçlü Komisyon, ve Roma Kulübü isimli organizasyonlardan oluşmaktadır. Bu şebeke, İlluminati'yi en güçlü şekilde ifade edebilecek olan şebeke değildir. İlluminati ağı içerisinde birçok seçkin grup vardır, fakat bu "Yuvarlak Masa" organizasyonları, İlluminati 'Planı'nın gündelik politik, ekonomik, iş dünyası, ordu, eğitim ve diğer tüm alanlardaki beyin yıkamalarında anahtar rolü oynamaktadır.
Bunlarla ilgili birçok ayrıntıyı David Icke'nin "En Büyük Sır" ve ..ve "Gerçek Seni Özgür Kılacak" adlı eserlerinde okuyabilirsiniz. Fakat kısaca açıklamak gerekirse, bu şebeke, Dünya gezegeninin merkezi kontrolünü içeren İlluminati Planı'nı, 20. yüzyıl geçerken daha da ileriye ve öteye taşımak için yaratılmıştı.
Yuvarlak Masa, 19. yüzyılın son zamanlarında Londra'da yaratılmıştı. İlk resmi lideri, Güney Amerika'yı acımasızca idare etmiş olan ve bu toprakları siyah insanların elinden alan, Cecil Rhodes'ti. Teoriye göre, şu anda siyah insanlar Afrika'daki politik kontrolü ellerinde bulundurmalarına rağmen, esas kararlar, hala daha, siyah başkan ve lider kuklaları aracılığıyla Avrupalı ve Amerikalı seçkinler tarafından verilmektedir. "Bağımsızlık" bir hayaldir.
Rhodes, bir kabileyi diğer kabileye karşı oynatmıştı. Ta ki tümü birbirlerini savaşta yok edene ve böylece Rhodes ve İngiliz'in yönetimi devralmasını sağlayana dek. Bu, hâlâ daha, günümüzde Afrika'da sürmekte olan çatışmalarda aynen olmaktadır. Rhodes, Yuvarlak Masa'nın amacının İngiltere tarafından kontrol edilen bir Dünya Hükümeti kurmak olduğunu söylemişti.
1902'de öldüğünde, parasını, kendi vasiyeti üzerine, "Rhodes Bursları" parasal kaynağını oluşturmaya bırakmıştı. "Rhodes Bursları", dış ülkelerden gelen Öğrencilerin İlluminati'nin"eğitimsel" beyin yıkama merkezi olan Oxford Üniversitesi'nde eğitim görebilmeleri için onların masraflarını karşılayan bir programdır. ülkelerine dönüp de politika, ekonomi ve medya gücünü elinde tutan konumlara yerleşen "Rhodes Mezunları"yla diğer genel öğrenci nüfusu arasında dağlar kadar fark vardır. Onlar, İlluminati temsilcileri olarak görev yaparlar. Bugün, dünyadaki en ünlü Rhodes Mezunu, iki-defalık Amerika Başkanı Bill Clinton'dur. Fakat, Rhodes Yuvarlak Masa'nın resmi öncüsü olmasına rağmen, esas sermayeyi sağlayan ve kontrol edenler, birçok küresel komplonun merkezinde yer almış olan bankacılık hânedânı Rothschild Ailesiydi. Bu anti-semitist bir işaret değildir çünkü Rothschild'ler Yahudi olduklarını iddia etmektedirler. Yahudi insanları herkesten fazla sömüren ve onların beynini yıkayan da Rothschildler'den başkası değildir!!
Birinci Dünya Savaşı Öncesi ve sırasında, Yuvarlak Masa'nın Amerika ve İngiltere'deki gizli seçkinleri, kendi hükümetlerinin savaş konseylerindeki başrole sahip kişilerdi.. Belgelerle de ispatlanabileceği gibi, bu kişiler küresel çatışmaya yol açacak olayları yaratmak için beraber 'alışmışlardı. Problemi-yarat-sonra-çözümü-sun teknikleri sayesinde, küresel statükoyu bu savaşla yok etmek ve böylece dünyayı, savaş bittikten sonra, kendi Planlarının öngördüğü imaja göre yeniden çizme şansını yakalamak istiyorlardı. Ve bunu da aynen yaptılar.
Savaştan sonra, dünyadaki güç, savaştan öncesine göre, daha da az birkaç kişinin eline verilmiş ve indirgenmişti, ve bunu yine kendilerinin yarattığı 2. Dünya Savaşıyla de daha öteye götürüp geliştirdiler. Bu durum, bugüne dek sürdü, ve aslında, her geçen dakika daha da hız kazanmaktadır.
1919'da, Paris yakınlarında, Versaille Barış Konferansı'nda biraraya gelen Amerika ve İngiltere'den Yuvarlak Masa'nın seçkinleri, Alfred Milner, Edward Mandel House, ve Bernard Baruch gibi şahıslar, kendi ülkelerini temsîlen toplantılara atandılar ve aslında kendilerinin yarattığı savaşın sonucu olarak, dünyanın nasıl değişeceğini karar vermeye başladılar. Almanya'yı ödenilmesi imkansız tazminatlara tabi tuttular, ve böylece savaş-öncesi Weimar Cumhuriyeti'nin, inanılmaz bir ekonomik çöküntü arasında, kalıp yıkılmasını garanti altına aldılar. Tüm bunların getirdiği sonuç ise "gayet rastlantısal" olarak Hitler'in gücü eline geçirmesi oldu. Ayrıca, İlluminati'nin Yuvarlak Masa Üyeleri, Paris'te Hotel Majestic'teyken, Bilderberg, Dış İlişkiler Konseyi, Kraliyet Uluslararası İlişkiler Kuruluşu, Üçlü Komisyon şebekesini oluşturma işlemlerine başladılar. Buna ek olarak, Versailles'ta karar verdiler ki Filistin'de bir Yahudi anavatanının yaratılmasını destekleyeceklerdi. Bahsettiğim gibi, bu üyelerin her biri ya Rothschild soyundan gelmekteydi ya da onlar tarafından kontrol edilmekteydi.
"Versailles Barış Konferansı"ndaki, Amerikan Başkanı Woodrow Wilson, Rothschild klonları ve Amerika Yuvarlak Masa Öcüleri Colonel House ve Bernard Baruch tarafından"Önerilmişti"; İngiltere Başbakanı Lloyd George, Rothschild çalışanı ve Yuvarlak Masa lideri Alfred Milner ve Rothschild hânedânının kurucusu Mayer Amschel Rothschild'ın torunu Sir Phillip Sassoon tarafından "önerilmişti"; Fransız lider Georges Clemenceau, gerek ismi Jeroboam Rothschild olan kendi İçişleri Bakanı Georges Mandel tarafından "önerilmişti".

Burada kararları kimin verdiğini sanıyorsunuz ??
Hotel Majestic'teki gizli toplantılarının sonucu olarak, Kraliyet Uluslararası İlişkiler Kuruluşu Londra'da 1920 yılında, Dış İlişkiler Konseyi 1921'de, ve bunları takip eden Bilderberg Grubu, Roma Kulübü ve üçlü Komisyon kuruldu. Tüm bu organizasyonlar, Rothschild'ler, Rockefeller'ler ve İlluminati'nin daha yüksek güçlerine çalışan Henry Kissinger gibi önde gelen beyin yıkayıcılar tarafından yönetildi ve edilmektedir.
Bu organizasyonların, üyeleri arasında küresel politika, iş dünyası, bankacılık, medya, "eğitim" ve diğer alanlardaki en yüksek mevkili insanlar bulunmaktadır. Bunlar, görünüşte bağlantısız ülkeler, politik partiler ve kuruluşlar aracılığı ile, halkların bilgisi dışında, ayni küresel siyasetleri, planlı bir şekilde düzenleyen kanallardır. Malta Şövalyeleri, Masonlar gibi diğer gizli örgütlerin yüksek konumları da, bu Yuvarlak Masa ağına bağlanır.
Üçlü Komisyon:
"Amerika Birleşik Devletleri'nin siyâsî hükümetinin kontrolünü zapt ederek, uluslararası ticari ve bankacılık çıkarlar birliğini oluşturan bir araç." (Barry Goldwate)
Compton'un Online Ansiklopedisi'nden
House, Edward Mandell (1858-1938),
Amerika siyâsî lideri. Houston, Teksas'ta doğdu; Başkan Wilson'un gizli dış temsilcisi; 1919 Amerikan Barış Komisyonu üyesi.
Milner, Alfred, Viscount (1854-1925),
İngiliz devlet adamı ve koloni idarecisi; Güney Afrika'da 1897-1905 arasında, İngiliz yönetiminin temellerini kurduğu dönemde, yaptığı Yüksek Komiserlik göreviyle ün yaptı; Muhafazakar ve Emperyalist, 1909'daki ünlü Lloyd George bütçesine karşı çıktı, ama 1916'da Koalisyon Bakanlar Kurulu'na katıldı ve Lloyd George dışında, iç savaş aktivitelerinden en büyük kârı elde etti; 1919'da koloniler için Dışişleri Bakanı oldu.
BARUCH, Bernard
Kamuoyuna fazla yansıtılmasa da, Bernard Baruch 40 yılı aşkın bir süredir ekonomik konularda Amerikan başkanlarına danışmanlık yapmıştır. Genç yaşta yatırımlardan para yapma yeteneği belirginleşmiştir.
Bernard Mannes Baruch 19 Ağustos 1870'de, Camden, Güney Carolina'da doğdu. Ailesi 1881'de New York kentine taşındı, ve orada City College'ye kaydoldu ve 19 yaşında mezun oldu. 1890'da küçük bir büro çalışanı olarak küçük bir New York kenti komisyonculuk işyerinde iş aldı. 1897'de bir şirkettin hisselerinin 1/8'ini satın aldı. Annie Griffin ile evlendi; 3 çocukları oldu.
Baruch, New York Borsası'nda yer edindi ve birkaç yıl içerisinde 1.000.000'er oldu. 1903'te kendi şirketini kurdu. Başka herhangi bir ekonomik grupla işbirliği yapmayı sürekli reddetmesiyle 
"Wall Street'in yalnız kurdu" ünvanını kazandı.
Baruch, 1912'deki Başkanlık seçimlerinde Woodrow Wilson'u destekledi. 1916'da Wilson tarafından, Ulusal Savunma Konseyi'nin danışmanlık kuruluna atandı. 1918'te Savaş Endüstrileri Kurumu'nun başkanı oldu.
Cecil Rhodes
Güney Afrika her zaman zenginlik ve güç arayan insanları kendine çekmiştir. 1880ler ve 1890larda Cecil Rhodes ikisini de buldu. Elmaslar ve altınlar üzerinden bir servet kazandı. İngiliz kolonisi Ümit Burnu başbakanı olduğu gibi, ayrıca tüm Güney Afrika'nın sanal diktatörü idi. Rhodes'in hedefleri kendi için değil yurdu İngiltere içindi. Kuzey ve Güney Rhodesia'yı İngiliz Krallığı'na kattı.
Cecil John Rhodes, 5 Temmuz 1853'te, Bishop's Stortford, İngiltere'de doğdu. 17 yaşında, verem nedeniyle Oxford Üniversitesi'ne kaydolması engellendi. Güney Afrika'ya gitti ve yeni keşfedilmiş Kimberley elmas tarlalarının getirdiği heyecana katıldı. Birkaç ay içerisinde, bir servet kazandı. Aktif hayat, yeniden sağlığa kavuşmasını sağladı ve eğitimine devam etti. 8 yıl boyunca, Oxford'daki eğitimi ve Güney Afrika'daki işi arasında mekik dokudu. 1881'de, mezun olmadan hemen önce, Cape Kolonisi'ndeki meclise seçildi ve üye oldu. 1890'da ayni koloninin başbakanı oldu.
Rhodes, ayrıca altın ve elmas tarlalarına sahip birçok büyük şirketin kontrolünü de elinde bulundurdu. 1893'te, Matabele kabilesine karşı verdiği savaşta, kabileyi ve Kral Lobengula'yı mağlup etti. Bu arada siyâsî rakibi, Boers isimli Hollandalı yerlilerin lideri ve Transval Cumhuriyeti başkanı olan Paul Kruger'e karşı entrikalar çevirdi. 1895'te, Rhodes'in arkadaşı Leander Jameson, Boer hükümetini devirmek amacıyla Transval'a saldırdı. Saldırı başarısız sonuçlandı. Rhodes, başbakanlıktan ve İngiliz Güney Afrika Şirketi'nin yöneticiliğinden istifa edilmeye zorlandı.
Rhodes, Matabeleland'a döndü ve oranın doğal kaynaklarını geliştirmeyi amaçladı. Kısa bir süre içerisinde, devlet adamlığı özelliğini gösterebilme şansını yakaladı. Bölgede yaşayan kabile halkı ayaklandı ve bu ayaklanma bastırılamadı. Rhodes kabile şefleriyle konuştu, onların sıkıntılarını dinledi ve huzur sözü verdi. 1898'de Rhodes yine Cape Koloni meclisine seçildi. 1899-1902 arasında gerçekleşen Boer Savaşı başladığından itibaren tekrar eski gücünü kazanmaya başladı. Kimberley bölgesinin savunmasında yer aldı, ama sağlığı hasar gördü ve 26 Mart 1902'de Muizenberg'de öldü.
Rhodes'in Güney Afrika Birliği rüyası 1910'da gerçek oldu. Kap Şehri'ndeki ikametgâhını Groote Schuur'a devretti, ve bu ikametgâh, şimdi Cumhuriyet olan o zamanın Birliği'nde görev alan başbakanların evi oldu. Kap Şehri Üniversitesi de ayni zamanda Rhodes'in Groote Schuur yerleşkesinde bulunmaktadır.
Rhodes Bursları
Rhodes, servetinin büyük bir bölümünü, Oxford Üniversitesi'ne, burs programı kurmaları için bıraktı. Yaklaşık olarak her yıl 70 burs verilmektedir. Her burs 2 yıllıktır. Bursun önceleri sağladığı maddi kaynak olan 300 sterling, yılda 2600 sterling'e artırılmıştır.
Rhodes burslarına seçilenler Almanya, Amerika ve İngiliz Milletler Topluluğu'ndan öğrencilerdir. 1976 yılına dek yalnızca erkekler başvurabilirdi. Amerika'da her yıl 32 burs verilmektedir. Her 8 bölgeye 4er tane burs gitmektedir. Başvuranlar 18-24 yaş arasında olmalı ve tanınmış bir kolej ya da üniversiteden bir dereceye sahip olmalıdır. Her okul 5 kadar öğrenci atayabilir. Ve bu okullardan eyalet seçim komiteleri 2 aday seçer. Burslar, liderlik, okul başarısı, açık hava sporsal faaliyetlerinde başarı ve mülakatlara göre verilmektedir. Burs kazananlar Oxford'a herhangi bir çalışma programını seçebilir. Bazı durumlarda, mezuniyet-sonrası programlar için burslar bir 3. yıl süresince uzatılabilir.
ROTHSCHILD AİLESİ
19. yüzyılın büyük birçoğunluğunda, Rothschild Ailesi, bir Yahudi bankacılar ailesi, Avrupa'nın para marketlerini yönetti. Bir çok Avrupa milleti, borçlarını, savaş tazminatlarını ödemek ya da barış projelerini finanse etmek için Rothschildler'den para borçlandı. Ailenin ismi, yani Rothschild ismi, bir atalarının dükkanının işareti olarak kullandığı kırmızı bir kalkandan (a red shield) gelmektedir.
Mayer Amschel Rothschild, aile servetinin kurucularından olmuştur. Almanya'nın Frankfurt-am-Main'deki Yahudi bölgesinde doğmuştur. Bir tüccar oldu ve dövizcilik gibi birkaç bankacılık servisinde bulundu. Nadir madeni para uzmanı olan Mayer Amschel Rothschild pek çok zengin eve katılabilme şerefine erişti, özellikle de seçme hakkına sahip olan William of Hesse-Kassel'in evine girebilecek ayrıcalığa sahip olması önemliydi. Kısa sürede, seçme hakkına sahip bu şahısın başlıca ekonomik işleriyle uğraşmaya başladı. Mayer Amschel Rothschild 5 oğlunu da aile işinde çalışmak üzere yetiştirdi.
Rothschild'ler uluslararası bankacılar olarak ün kazanmalarını, Napolyon Savaşları'na borçludurlar. Mayer Amschel'in 3. oğlu, Nathan Mayer, 1800 civarlarında İngiltere'ye gitti ve Napolyon'un kuşatması sırasında İngiltere için eşyalar kaçırdı. Kardeşlerinin yardımı ile, Nathan Mayer ayrıca İspanya'daki İngiliz ordusunu finanse etmek amacıyla Fransa'dan altın da taşıdı. Bu çabaları, Nathan'a İngiliz Hazinesi'nin temsilcisi ünvanını kazandırdı. Savaşın sonunda, Rothschild Ailesi Fransa ve Avusturya'ya borç vermekle yükümlüydü.
Nathan'ın erkek kardeşi Jacob, ya da James, Paris, Fransa'da bir banka kurdu, ve onun kardeşi Salomon Mayer ise Viyana, Avusturya'da bir banka kurdu. Naples, İtalya'daki bir diğer banka, başka bir erkek kardeş Karl Mayer tarafından kuruldu, tutunamadı ve 1861 civarında kapatıldı. En yaşlı kardeş, Amschel Mayer, Frankfurt'taki ekonomik işlerden sorumlu olarak kaldı.
Rothschild Ailesi, Avrupa ve Amerika'da tren yolları finanse etti ve Amerika'da isteyenlere borç alma imkanı sağladı. Nathan Mayer'in oğlu Lionel Nathan 1875'te Süveyş Kanalı'nın kontrolünü satın alması için Başbakan Benjamin Disraeli tarafından kullanılmak üzere İngiltere'ye borç verdi. Lionel Nathan İngiliz meclisi'ne seçilen ilk Yahudiydi, ve onun oğlu Nathan Mayer, ilk Baron Rothschild oldu.
Rothschild'ler birçok onur ve ünvan elde ettiler. İngiliz ve Fransız ailelerinin 'yeleri olanlar ise 'şimdi kalan tek 'yeler Nazilerin Avusturya evini işgal etmesinden sonra bankacılıkla uğraşmakta olanlardır ' kendilerini biliminsanı ve hayırsever olarak tanıtmışlardır.

LLOYD GEORGE, David
17 yaşındayken, sıska güçsüz bir Galli, İngiliz Parlamentosu'nu ziyaret etti. Ondan sonra, günlüğüne politik bir kariyer yapmak için sahip olduğu umutlarını yazdı. Galli, David Lloyd George, zamanla, İngiltere'ye 1.Dünya Savaşı sırasında Almanya'ya karşı aldığı zaferi getiren başbakan oldu.
David George, Galli babası William George'un öğretmenlik yaptığı, Manchester, İngiltere'de 17 Ocak 1863'te doğdu. Babası 1864 Haziran'ında öldü. Kısa süre sonra, aile Galler Ülkesi'ne geri döndü. David, köy ayakkabı tamircisi olan amcası Richard Lloyd tarafından eğitildi. Onun sorumluluğu altında, çocuk David, Lloyd ismini aldı. 14 yaşında hukuk çalışmaya başlamıştı bile ve 21 yaşında müşavir olarak stajyerlik yapmaya kabul olundu. 1890'da bir Liberal olarak, Galler'in Caernarvon kasabasından, Parlamento'ya seçildi. "Küçük Harika Galli" Parlamento'da 55 yıl sürecek olan yerini aldı.

CLEMENCEAU, Georges
1917'de, Birinci Dünya Savaşı sona ermek 'zereyken, Georges Clemenceau Fransa'nın başbakanı olmayı kabul etti. Ülkesi savaşı kaybetmekteydi; ama 77 yaşındaki başbakan, halkını zaferle tanıştırdı. Savaştan sonra barış konferansı'nda da yerini aldı.
Clemenceau, Fransız askeri sırlarını Almanya'ya satmakla suçlanan Kaptan Alfred Dreyfus'a yardım etmek amacıyla, Le Aurore isimli günlük gazeteyi çıkardı. Ve Emile Zola'nın, Dreyfus'u savunan, ünlü 'J'Accuse' makalesi bu gazetede, 1898'de, yayınlandı. 1913'te Clemenceau L'Homme libre'yi kurdu ve Almanya'yla çıkması olası bir savaş konusunda insanları uyardı. 1914'te bu gazete yavaşça sömürülmeye başladı ama tekrardan L'Homme enchaine (Zincire Vurulmuş İnsan) olarak yeniden ortaya çıktı
1919'da, barış konferansı'nda bulunduğu sıralarda, Clemenceau bir anarşist tarafından yaralandı. 1922'de Amerika'yı turladı ve Avrupa'yla işbirliğinin gerekli olduğu mesajını verdi. 24 Kasım 1929'da Paris'te ölene dek yazmaya devam etti.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...