26 Şubat 2015

Rotschild Ailesi (Kırmızı Levha)



Rotschild Ailesi (Kırmızı Levha)

Rotschild Ailesi (Kırmızı Levha)
Çeviren: «Osmanlı Ruhu»
Dünya çapında Bankacılık Sektöründe çok bilmece bırakan Rotschild Ailesi. 1750'de Mayer Amschel Bauer, Frankfurt'ta babasından Banka'yı devralır ve Banka'nın ismini değiştirerek adını Rotschild koyar. Kırmızı levha, kapının üstünde asılır. levha doğu Avrupa'da başarılı bir Yahudi savaşçının sembolüdür.)

Mayer evlenmiş ve 5 erkek ve 5 kız çocuğu olmuştur. Erkeklerin isimleri; Amschel, Salamon, Nathan, Kalmanın (Karl), Jakob (James).

Yükselişinin nedeni, Prens Wilhelm I5. Von Hessen-Hanau'nun, parasını bankasına yatırmadan dolayıydı ve bu Prens, Mayer'i sıkı sık masonların Almanya'daki gizli toplantılarına getiriyordu.

Prens Wilhelm, Hannoveraner Kraliyet ailesinin yakın arkadaşıydı. Bu Kraliyet Ailesi, İngiliz Kraliyet ailesine (Hannoveraner) asker kiralamaktan gelir elde ediyordu. Bu askerler, gelecekte George Washington'un askerlerine karşı Valley Forge'de de savaşacaktı.

Rotschild, Wilhelm'in özel danışmanı olmuştu zamanla. Ne de olsa Prens ve ailesi kâr ediyordu. Fakat ülkede iç huzursuzluk başlayınca; Prens, Danimarka'ya kaçmak zorunda kaldı ve askerlerin maaşlarını geri almak şartıyla Rotschild'in bankasına bıraktı.

Nathan Rotschild (Mayer'in en büyük oğlu), bunun üzerine bu parayı alıp Londra'ya gitti ve orada kendi adına banka açtı. Altın, en güvenilir sayıldığı için bütün parayı altına yatırır. Ne de olsa altınlar, East India Company'den gelmektedir ve sorun çıkması nerdeyse imkansızdır.

Nathan, tefeciliğe başladı. Duke of Wellington'a borç vermekle nerdeyse bundan 4 misli para kazandı. Zaten Duke of Wellington, aldığı borç parayla askerlerin maaşını ödüyordu. İlerde de güvenli sayılan altınlarından illegal satışla kâr elde etti. Bütün bu ticâretler, Rotschild Ailesi'nin başlangıcıydı ve bundan sonra, uluslararası bankacılığa başlanacaktı. Hedefler, çok büyüktü.

Her oğluna bir büyük Avrupa şehrinde bir banka kuruldu. Amschel, Berlin'de; Salamon, Wien'de; Jakob, Paris'te; ve Kalmann, Neapel'de. Salamon Rotschild, masonların üyesiydi aynı zamanda.

Mayer Amschel Rotschild, vekâletnamesinde tam olarak kim, nasıl, neyi yapmasını gerektiğini yazmıştı. Sermâyeler, erkekler tarafından yönetilecekti. En önemli oy, en büyük kardeşindi. Anlaşmazlıklarda, önemli kararları o alırdı. Bütün gelirler, gizli tutulması gerekirdi. Hele ki devletten..

.1773'te Mayer Amschel Rotschild, tam 12 zengin Yahudi tefeciyle «Sion Bilgelerinin Protokolleri» Frankfurt Yahudi sokağında buluştu. (Dikkat çekilecek konu, buradaki 12 kişi ve kendisiyle birlikte13... Konuyu bilenler için önemli bir rakam) Hedefleri, dünyadaki parayı nasıl kontrol edebilecekleriydi ve uzun, çok titiz bir plan hazırlamaya başladılar.

Herbert G. Dorseys'in açıklamalarına göre şu konularda da konuşulmuş: Acaba İngiliz merkez bankasını nasıl kurup ele alabiliriz? Ne de olsa, o zaman İngiltere'nin tüm sermayesi, ellerinden geçecekti. Dünya çapındaki para akışını elde edebilmek için; İngiliz bankası, tamamen kayıtsız-şartsız kontrol altında olmalıydı. Bunu her defasında söylüyorlardı.

Dorsey ve William Guy Carr, "Pawns'in the Game"nin dosyalarına göre plan "Sion Bilgelerinin Protokolleri"ne ait; ama Rotschild bunu biraz daha geliştirdi. Ne de olsa birkaç yüzyıl kadar eski bir plandı. Yeni yazıyla gerçek bir anlam kazandı ve bütün detaylar, en inceliğine kadar hesaplandı. Bu çalışmalar, 1901 yılına kadar gizli tutuldu. Tâ ki Rus Profesör S. Nilus Fielen'in eline düşene dek. Profesör Fielen, bu döküman hakkında "Yahudi Tehlikesi" isimli bir kitap yazmıştır ve Victor Marsden de, bunu İngilizceye çevirmiştir

"The Protocols of The Learned Elders of Zion" Toplam 24 protokol vardır ve sadece 12 tanesi bilinmektedir ve onlar da sansürlenmiştir. Sizlere yakında bu bankacı ailesinin nasıl çalıştığını, yaklaşık 70.000.000 insanı nasıl ölüme sürüklediğini, Amerika Merkez Bankası'nı nasıl ele geçirdiğini, BM'yi nasıl kontrol ettiğini ve daha aklınız almayacak işler çevirdiğini yazacağım.[1]

Kaynaklar
[1] «Gizli Örgütler 1», Jan Van Helsing, bölüm.4, sayfa 30.
Dini Kültler / Reformatio Fraternitatis

Reformatio Fraternitatis

Rose-Croix (Gül -Haç) cemiyetinin kadim kuralları cemiyetin her on yılda bir küçük bir reform ve her yüz 11 yılda bir genel reform gibi belirli devrelerde reformdan geçmesini öngörür. Son genel reform 1888'de Hermetic Order of the Golden Dawn ve Fransa'da iki Gülhaç cemiyetinin kurulmasıyla gerçekleşti. Bundan önce Almanya'da 1777'de Gold und Rosenkreutz cemiyetinin kurulmasıyla gelen reform vardı. Daha önce bu tür reformlar 1666 vs. oluştu.

Böylece, Reverenda Confoederatio et Sincera Fraternitatis ad Rosae Crucis (Gül-Haç Kardeşlikleri Konfederasyonu) selahiyeti altında Hermetic Order of the Golden Dawn (Altın Şafak Hermetik Cemiyeti) Mabetleri ve College of the R.R. ve A.C. Adepti (Yakut Gül ve Altın Haç Üstadları Koleji) 1999 yılı genel reformasyonu beyan ederler.

Gerçekten bu aşamada bir reform gerekliydir. Aleister Crowley ve Israel Regardie sır tutma yeminlerini bozarak Hermetic Order of the Golden Dawn ve R.R. et A.C.'in sırlarının yayınlamaları, cemiyet içerisinde oldukça absürd bir durum yaratmıştır. Crowley ve Regardie'nin yaptıklarının gerekli olduğu ya da kasıtlı ihanet olup olmadığı gibi etik sorunları tartışmaktan özellikle kaçınıyoruz. Tartışılmaz bir şey varsa o da sırlarının çoğu açıklanan bir "ezoterik" cemiyetin absürt konumudur.
Bu durumu telafi etmek için Konfederasyonun salahiyeti altında College of the Adepti of the R.R. et A.C hemen geçerli olmak üzere, bütün basılı R.R. et A.C. yazıları dış cemiyete taşımaya karar vermiştir. Dolayısıyla, bundan sonra harici (konfederasyon dahilinde) Hermetic Order of the Golden Dawn Mabetleri teorik ve entelektüel öğretiler yerine majikal/uygulamalı öğretileri esas alacaktır. Basılarak açıklanan bütün majikal sistemler artık ağırlıklı olarak dış cemiyette uygulanacaktır (the Hermetic Order of the Golden Dawn).
1999 Reformatio Fraternitatis'in beyanı vesilesiyle Konfederasyon altında College of the Adepti of the R.R. et A.C.'in sadece çoğu basılarak açıklanan R.R. et C.R.'ın ezoterik külliyatına değil, fakat oldukça kabarık ve yoğun daha eski gizli ve ezoterik ek aktarımlara sahiptir. Bu külliyatın tam mahiyeti ve menşei R.R. et C.R.'ın sırrı olarak kalması gereği görülmüştür, çünkü reform görmüş R.R. et A.C.'nin öğreti sistemi doğrudan bu ezoterik aktarımlardan kaynaklanmaktadır. Ancak, diyebiliriz ki bu öğretiler gerek maji/teürji (Havâss)ve gerekse de teorik, pratik/laboratuar ve içsel simya içermektedir. Bu külliyat kısmen R.R. et A.C. ve S.R.I.A.'dan önceki Rose-Croix kaynaklarına dayanmaktadır. Popüler yanılgıların aksine Rose-Croix tradisyonu ne İngiltere'deki S.R.I.A, ne de Rose-Croix teürjik/majikal tradisyonu Hermetic Order of the Golden Dawn ile başladı.
Çok iyi bilinen basılı bilgiler konusunda birçok Golden Dawn Mabedinin adaylarına uyguladıkları sır tutma yeminleri artık saçma bir konuma geçmiştir. Bu durum konfederasyon dışındaki mabet ve cemiyetlerde daha da absürd durumlara yol açmıştır ve bazen mabet/cemiyet başkanları iç cemiyetin sırları oldukları gerekçesiyle çok iyi bilinen basit ve basılı konularda yanıt vermeye reddetmektedirler. Bazı mabetler R.R. et C.R.'ın basılı bilgilerinin iç cemiyetlerinin sırlarını teşkil ettiklerini iddia ederek, Golden Dawn inisiyelerini henüz dış cemiyetteyken sadece Küçük Defleme Pentagram Ritüeli (Lesser Banishing Ritual of the Pentagram) ve Orta Sütun Ritüeli (Middle Pillar Ritual) uygulamalarını talep ediyorlar. Bu tür saçma durumlar çoğu zaman söz konusu mabet ve cemiyetlerinin inisyelerine bilinen ve basılı R.R. et C.R. bilgileri dışında verecek fazla bir şeyleri olmadığı için meydana gelmektedir.
Reverenda Confoederatio et Sincera Fraternitatis ad Rosae Crucis'e bağlı mabet ve cemiyetler bu tür riyakarlıklara hiçbir ilgisi olmayacaktır. Bunu teyit olarak 1999 Reformatio Fraternitatis'i beyan ediyoruz ve bütün basılı R.R. et A.C. teürjik bilgileri dış cemiyette, Hermetic Order of the Golden Dawn'a taşıdık. Dolayısıyla, reformlu R.R. et C.R. tekrar kapsamlı, EZOTERİK, majikal ve simyasal öğretisi olan gerçek bir EZOTERİK cemiyet konumuna geçmiştir. İşbu beyanla Konfederasyon dahilinde Hermetic Order of the Golden Dawn, R.R. et C.R'ın içerdiği bütün basılı teürjik bilgiler içeren kapsamlı majikal, teürjik ve uygulamalı öğretilerine sahiptir. Bu öğreti sistemi dış cemiyetteyken inisiyeye R.R. ve C.R.'ın öğretilerine bir hazırlık olarak günlük majikal çalışmaları içeren sağlam bir temel vermektedir.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...