16 Ekim 2019

SABİT YILDIZLAR ve KARAKTERLERİ

SABİT YILDIZLAR ve KARAKTERLERİ

SABİT YILDIZLAR 
 Sabit yıldız bir gezegen ile birleşirse ve doğum haritasında ise, gezegenin üzerinde yaşam boyu sürecek karmaşık etkileri olacaktır. Benzer etkiler, Horary haritada  konumlanan gezegenlerin üzerinde de görülecektir. Sabit yıldızların etkilerini birinci veya ikinci sınıftan yıldız olmalarına göre analiz ederiz. Bu sınıflama yöntemi yıldızın kadir'ine bağlıdır. Sabit yıldızlar için yaklaşım etkisi yine yıldızın sınıfına bağlı olarak uygulanır. Örneğin, sıfır kadirden yıldızlar için 1.5 derece olan yaklaşım açısı, 6.cı kadirden bir yıldız için 5 dereceye çıkabilir. Gökyüzünün en parlak yıldızlarından bir tanesi olan Sirius için yaklaşım açısı 2 derece kadardır.. Sabit yıldız için yaklaşım meyli (declination) ise yaklaşık 15-5 dakika arasında olabilir.
Ptolemy'den günümüze gelen açıklamalara göre bazı yıldızların özel anlamları vardır. Eğer sabit yıldız kendi karakterine yakın özellikteki bir gezegen ile kavuşum yaparsa, gezegenin karakterini ön plana çıkartacaktır. Bir insan sadece bir sabit yıldızın olumsuz etkisi ile katil, hırsız veya sahtekar olamaz ancak, haritasının diğer elemanları da bu oluşumu desteklemelidir.
 Y ı l d ı z l a r  ve  K a r a k t e r l e r i

 ALGENİP : Konumu "9º Koç " ; Şifresi :Hırs, amaç, kibir, sezgi, şevk ve heves, kötü yargı,Karakteri : Mars/Merkür ; Etkisi : talihsizlik. (Aşağıdakileri de aynı açıklama sırasında okuyunuz.)
ALPHERATZ
: (14º Koç) Zerafet, incelik, tanınmışlık, özgürlük, onur ; Venüs ; talih ve kısmet.
CAPUT ALGOL
: (29° Boğa) ; Boyuna ve boğaza gelecek tehlike, şiddet ve zorbalık, şeytanilik, kazalar ve körlük. ; Satürn ve Jüpiter ; Talihsizlik.
ALCYONE
: (0° İkizler) ; Hırs, ün ve şeref, karşıt cins ile sorunlar, ; Ay-Jüpiter ; Yansız.
HYADES
: (5° İkizler) ; Skandal, intikam, gözden düşmek, tutuklanma ; Satürn-Merkür ; Talihsizlik.
RİGEL
: (16° İkizler) ; Mucitlik, pratik yetenekler ve sanat kabiliyeti ; iyi tabiat, zenginlik,mutluluk ; Jüpiter-Mars ; Talih
BELLATRİX
: (21° İkizler) ; Kazalar, ani gözden düşme, konuşkanlık, sol omuz ; Mars-Merkür ; Talihsizlik.
ALNİLAM
: (23° İkizler) ; Kısa süren şöhret, çabuk sinirlenmek, skandal ; Jüpiter-Satürn ; Talih.
AL HECKA
: (24° İkizler) ; Ün ve şeref, Varlık ve servet, gurur, saldırganlık ; Mars ; Talih.
BETELGEUSE
: (28° İkizler) ; Sağ omuz, tehlikeler, kin ve intikam ; Mars-Merkür ; Talihsizlik.
SİRİUS
: (14° Yengeç) ; Hırs, kibir, duygusallık, varlık ve şöhret ; Jüpiter-Mars ; Talih.
CANOPUS
: (14° yengeç) ; Yolculuklar, dindarlık, skandal, şiddet ; Satürn-Jüpiter ; Talihsizlik.
CASTOR
: (20° Yengeç) ; Ani şöhret veya kaybetmek, seçkinlik, keskin zihin,şiddet ; Mars-Venüs ; Talihsizlik.
POLLUX
: (23° Yengeç) ; Spekülasyon, dalgınlık, cüret, astroloji, ölüm, afet ; Mars-Ay-Uranüs ; Talihsizlik.
PROCYON
: (25° Yengeç) ; Ani başarı, batıl inanışlar, politika, israf ve sefahat ; Mars-Merkür ; Talihsizlik.
PRAESAEPE
: ( 7° Aslan) ; İçe yönelim, münzevilik, körlük, cinayet,trajedi, yangın ; Mars-Ay ; Talihsizlik.
KUZEY ASELLUS
: (7° Aslan) ; askeri tercih , göz sorunları, deniz kazası ; Güneş-Mars ; yansız.
ALPHARD
: (27° Aslan) ; Boğulma veya zehirlenme ile ölüm, Kanuni sorunlar, aşk maceraları, uyuşturucular ; Satürn-Venüs ; Talihsizlik.
REGULUS
: (29° Aslan) ; Asillik ve seçkinlik, hırs ve istek, büyük güç ve kuderet, statü ve liderlik ; kazalar ve şiddet ; Mars-Jüpiter ; Talih.
DENEBOLA
: (21° Başak) ; Eleştiricilik, sebat ve azim, hayal darlığı, şeref, istenmeyen arkadaşlıklar, zihin hastalıkları, hastalıklar ;Satürn-Venüs ; Yansız.
SEGİNUS
: (17° Terazi) ; İş ve ticaret, astroloji, hukuk, arkadaşlar yüzünden kayıplar, utanmazlık, sahtekarlık ; Merkür-Satürn-Venüs ; Talih.
SPİCA
: (23° Terazi) ; Varlık ve servet, ün, şeref ve onur, çekicilik ; Venüs-Mars ; Talih.
ARCTURUS
: (24° Terazi) ; Sezgi, şöhret, onur, yolculuklardan sağlanan kazanç, iş hayatında başarı ; Jüpiter-Mars ; Büyük talih.
ALPHECCA
: (12° Akrep) ; şeref ve ün, seçkinlik, edebiyat, parlaklık, şairlik, skandalar, aşkta hıyanet, çocuklardan duyulan mutsuzluk ; Venüs-Merkür ; Talih.
UNUKALHAİ
: (22° Akrep) ; Düşüşten sonra gelen başarı, intihar, cinnet, kazalar, savaşta başarı, politika, yazım sanatı, aşk sorunları ; Satürn-Mars ; Talihsizlik.
ANTARES
: (9° Yay) ; Serüven ruhu, inatçılık, Göze gelen arazlar, ün ve ani kayıplar, şüphecilik, zorbalık, evlilikler ; Mars-Jüpiter-Merkür ; Talih.*
RASTABAN
: (11° Yay) ; Acelecilik, şeref, astroloji kabiliyeti, yöneticilik, yazım kabiliyeti, spor, sanatkarlık, kazalar, yaralanmalar, körlük, suç meyli ; Satürn-Mars-Jüpiter ; Talihsizlik.
VEGA
: (15° Oğlak) ; Politikada başarı, sanatkarlık, çabuk geçen şöhret, iki iş sahipliği, kibarlık ve naziklik, pratiklik ; Venüs-Merkür ; talih.
DENEB
: (19° Oğlak) ; Savaş sanatı , yöneticilik kabiliyeti, özgürlük, yardımseverlik ; Çok büyük talih.
ALTAİR
: (11° Kova) ; Ani gelen fakat geçici şöhret, acelecilik, cesaret, kazalar, astroloji, yazım sanatı, zeka, iş yeteneği, eleştiricilik, askerlik ; Satürn-Venüs ; Talih.
SADALSUUD
: (23° Kova) ; Astroloji, okültizm, yöneticilik, iş yetenekleri, psişik ve durugörü yetenekleri ; Satürn-Merkür ; Talih.
FOMALHAUT
: (3° Balık) ; Sihir, şöhret, okült, başarı, bağımlılık, istenmeyen arkadaşlıklar ; Venüs-Merkür-Neptün ; Yansız.
MARKAB
: (23° Balık) ; Zulüm ve şiddet, şeref ve zenginlik, Üzüntülerin yıldızı, edebiyat yeteneği, kanuni prpblemler, kazalar ; Mars-Merkür ; Talihsizlik.
SCHEAT
: (29° Balık) ; Tutsaklık, cinayet, intihar, boğulmak, aşırı talihsizlikler; Mars-Merkür ; Talihsizlik....
YÜCEL SÜGEN  den ALINTIDIR

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...