25 Mayıs 2019

İkizler Burcu Erkeğinin Özellikleri


İkizler burcu deyince ilk akla gelen şey çift karakterliliktir. ancak bu ikiyüzlülük olarak anlaşılmasın. ikizler burcu erkeği değişkendir. ruh hali sürekli değişir. çok neşeli ve mutluyken bir anda içine kapanıp düşüncelere dalabilir. bu yüzden anlaşılması zor erkeklerdir.
ancak popülerdir, ortamların aranan insanıdır. sosyal hayatı sever ve ilgi odağı olmaktan hoşlanır. bunu başarır da. her konuda bilgi sahibi olmak ister ve her konuda söyleyecek bir şeyleri vardır. konuşkandır, esprilidir, naziktir. bu yönüyle de kadınların ilgisini üzerine toplamayı başarır.
her şeyden çok çabuk sıkılırlar. bir işi yaparken birdenbire sıkılıverir ve tamamlamadan bırakır. bu sıkılganlığı aşk hayatı için de geçerlidir. zaten çok zor aşık olurlar. bir ilişkiye başlarlar, hayatındaki kadını inanılmaz derecede mutlu etmeyi başarırlar. birlikte olduğu kadının ayaklarını yerden keserler. ancak hiç beklenmedik bir anda birden sıkıldığını hisseder ve çekip gider. bu yüzden bir ikizler burcu erkeğini elde tutmak çok zordur.
ikizler erkeği kıskanç değildir. hatta birlikte olduğu kadın ikizler erkeğinin bu hiç kıskanmayan halinden şikayetçi bile olabilir. bu durum kendine olan aşırı güveninden kaynaklanır.
çok disiplinli ve düzenli oldukları söylenemez. iş hayatında disiplini sağlayabilse bile özel hayatında mutlaka arkasını toplayan birileri olmalıdır.
sonuç olarak bir ikizler erkeğiyle birliktelik çok da kolay bir şey değildir. elde tutmak da. ancak ikizler erkeğiyle birliktelik oldukça eğlencelidir, kesinlikle sıkıcı değildir. en iyi anlaşabildiği kadınlar yay burcundan çıkar.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...