25 Mayıs 2019

İkizler Burcu Kadınının Özellikleri

İkizler Burcu Kadınının Özellikleri

ikizler burcu kadını yerinde duramayan, neşeli, yaşamı seven, zeki kadınlardır. ikizler kadını sabretmeyi bilir. bu sabrı ve ayrıca hırslı yapısı nedeniyle tuttuğunu koparır ve istediğinde başaramayacağı hiçbir şey yoktur. çok yönlüdürler. hem kariyerinde yükselir hem de evine ve çocuklarını ihmal etmez. tipik bir ikizler kadını çocuklarına fazlasıyla düşkün olur.

paraya her insan kadar önem verirler. çünkü rahat bir yaşam sürmek onlar için önemlidir. özgürlüğüne düşkündür ancak ikizler kadınları genelde genç yaşta evlenir. yeter ki ideal erkeği bulup aşık olsun… aşık olduğu anda ilişkiyi gereksiz yere uzatıp laçkalaştırmak yerine evliliğe giden yolda adımını atmayı tercih eder. evliliğinde eşiyle her şeyi paylaşmak ister. eşinin aynı zamanda 
ikizler burcu
hem arkadaşı, hem sırdaşı olmasını ister. ancak parasal anlamda eşine itibar etmekten hoşlanmaz. kendi parasını kazanıp kendisi harcamalıdır. iş hayatına da erken yaşta atılır ve genelde kısa sürede yükselmeyi bilir.
çok yönlü olan ikizler kadınlarının her konuda söyleyecek bir şeyleri vardır. karşısındaki erkeğin de bu anlamda donanımlı olmasını ister. boş insanlardan hoşlanmaz.
ikizler kadınının birlikte olacağı ya da evleneceği erkeğin kültürlü, karizmatik, gezip eğlenmeyi seven, sosyal bir erkek olması gerekir. ayrıca kesinlikle kıskanç olmamalıdır. çünkü ikizler kadını kıskançlık yapan ve kendisini kısıtlayan erkeklerden hiç hoşlanmaz.
ikizler kadını Terazi ve Kova erkeğiyle iyi anlaşır. Akrep ve Yengeç burcu erkeklerle ise anlaşamaz.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...