25 Mayıs 2019

Boğa Burcu Kadınının Özellikleri

Boğa Burcu Kadınının Özellikleri

Boğa burcu kadını nazik, sevimli, zeki ve sakindir. girdiği ortamlarda kendini sevdirmeyi başarır. arkadaş çevresi geniştir. zaten arkadaşlarına çok değer verir. sadece arkadaşlarına değil, birlikte olduğu insana, çocuklarına, hatta evine.
oldukça sakin ve sabırlıdırlar. onu kolay kolay hiçbir şey sinirlendiremez. ancak “sessiz atın çiftesi pek olur” sözü tam da boğa kadınları için söylenmiştir. damarına basıldığı zaman ya da patlama noktasına geldiğinde kırmızı görmüş bir boğa kadar öfkelenebilir.
boğa kadınları sosyal bir hayatı severler. konserlere, sergilere, müzeye, sinemaya gitmekten hoşlanırlar. ancak evlerine de çok düşkündürler. en huzurlu oldukları yer evleridir ve her zaman temiz ve tertiplidir.
boğa burcu sabittir. o yüzden boğa kadınları değişikliklerden pek hoşlanmaz. disiplinli ve otoriterdirler. bu özellikleri iş hayatında başarılı olmalarını sağlar.
içe kapanık bir özellikleri vardır. sükuneti kolay kolay ellerinden bırakmazlar. bir sıkıntıları olduğunda bunu kimseyle paylaşmamayı tercih ederler. çünkü dert paylaşmayı zayıflık olarak görürler.
boga burcuboğa burcu için hayattaki en önemli şeylerden biri sadakattir, sonsuz sadakat… beraber olduğu erkeğin ona sonsuz sadakatle bağlı olması hayati bir önem taşır. tabi kendisi de son derece sadık bir kadındır. her kadın gibi o da kıskançtır. ama olur olmaz her konuda, gereksiz kıskançlıklar asla boğa kadınına göre değildir. bu yönüyle birlikte olduğu erkeği sıkmaz. karşılıklı güven önemlidir.
yemeğe düşkündür. hem yemek yapmayı hem de yemek yemeyi çok sever. evine gelen misafirleri de birbirinden leziz yemeklerle ağırlamayı bilir.
sade ve kaliteli olandan hoşlanırlar. çok gösterişli, şatafatlı şeyler yerine sade ama şık şeyler ona göredir. yaşam kalitesi de onlar için önemlidir.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...