25 Mayıs 2019

Boğa Burcu Erkeğinin Özellikleri

Boğa Burcu Erkeğinin Özellikleri

Boğa burcu erkeği sakin, ağır kanlı, temkinli, gerçekçi tiplerdir. hayatlarında en fazla önem verdikleri iki şey huzur ve güven duygusudur. evde, iş yerinde, özel hayatında her zaman kendini güvende hissetmeye ihtiyacı vardır. ikili ilişkilerde de öyle…
bir boğa erkeği ne kadar huzurlu olursa kendini o kadar mutlu hisseder. bu huzurunu kaçıracak şeylere de izin vermez. sakin bir hayatı tercih ederler. pek hayal kurmazlar. gerçekçilik onların ruhunda vardır. ayağını yere sağlam basmalıdır. boş hayaller peşinde koşmak yerine hayatın gerçeklerini keşfedip ona göre bir hayat tarzı benimser.
oldukça sabırlıdırlar. ancak bu, her şeyi tolere edecekleri anlamına gelmez. sabreder sabreder… ancak öfkesi çok tehlikelidir. hatta diğer tüm burçlar arasında öfkesi en tehlikeli olan burçtur. bir akrepten bile daha tehlikeli. o yüzden boğanın sabrını pek zorlamamakta fayda var. sabrı taştığında da ortalığın sakinleşmesi zaman alır.
sabir fikirli ve inatçıdırlar. inandığı bir şeyi ne olursa olsun sonuna kadar savunur ve kimse fikrini değiştiremez. yapmak istemediği bir şeyi kimse ona yaptıramaz. hele işi inada bindirirse hiç boşuna uğraşmayın.
boğa erkeği aşık olduğunda bir erkekten beklenmeyecek kadar romantik olmasını bilir. sevdiğiyle karşılıklı sevgi ve güven temelli bir birliktelik onun için çok önemlidir. fazla kıskançtır ama sadıktır ve iyi bir aşıktır. sadakat ve dürüstlük, mutlu bir beraberliğin olmazsa olmazıdır.
sıcakkanlı ve konuşkandırlar. aynı zamanda iyi bir dinleyicidir. kafasına koyduğunu mutlaka yapar. ona boğa denilmesi boşuna değildir. öfkesi de, kararlılığı da tıpkı bir boğanınki gibidir.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...