11 Nisan 2019

Sinüzit Rahatsızlığında. Ağız içi Yaralarda. Kolit ve Mide Rahatsızlıklarında

Sinüzit Rahatsızlığında. 

Ağız içi Yaralarda. 

Kolit ve Mide Rahatsızlıklarında



EMR KERVAN HERBS GARDEN (İSVEÇ ŞURUBU) 
 Sinüzit Rahatsızlığında Ağız içi Yaralarda Kolit ve Mide Rahatsızlıklarında Egzama ve Sedef Rahatsızlıklarında Diş Ağrılarını Gidermeye Yardımcıdır Safra Kesesi Ağrılarında Etkilidir 
Bu şurubu sabahları ve akşamları içenler, başka bir ilaca gerek duymazlar. 
Çünkü o bedeni güçlendirir, sinirleri ve kanı temizler, ellerin ve ayakların titremesini önler. 
Kısaca tüm hastalarıkları iyi eder. 
Bedeni dikleşir, yüz gençleşir ve güzelleşir. 
Haricen ve Dahilen Kullanıma Uygundur. 
Gramaj: 230ml EXTRACT EMR KERVAN REISHI MANTARLI SIVI EXTRACT (ASTIM-BRONŞİT-NEFES DARLIĞI) 
Astım Rahatsızlığında Bronşit Rahatsızlığında Kuru Öksürük Faranjit gibi gıdıklamalı öksürükte Balgam Söktürücü etkisi mevcuttur. Bademcik ve Boğaz İltihaplanmasında kullanılan bir gıda takviyesidir. 

 3 - EMR KERVAN PANAX GINSENGLI SIVI EXTRACT 
(Kalp - Damar Sertliği) Zihinsel yorgunluk ve Dikkat Dağınıklılığını Gidermeye Damar Sertleşmesini önlemeye Kolesterolin dengelenmesine Tansiyona bağlı kulak çınlamasını önlemeye Enerji seviyesini yükseltmeye yardımcı olan bir Gıda Takviyesidir. 

 4 - ST.JOHN S WORT SIVI EXTRACT (SİNİR - STRES - TESKİN EDİCİ) 
Stres ve Zihinsel Yorgunlukta Hafif ve Orta Dereceli Depresyonda Strese bağlı bulantı oluşumunda yardımcı bir Gıda Takviyesidir. 

 5 - SAW PALMETTO SIVI EXTRACT (PROSTAT BÜYÜMESİ ve İLTİHABI) 
Prostat iltihabı İdrar Düzensizliği İdrar Tutamama İdrar Yollarına bağlı cinsel isteksizlikte Testesteron Hormonunu düzenlemeye yardımcı bir Gıda Takviyesidir. 

 6 KUDRET NARLI SIVI EXTRACT (MİDE - ÜLSER - GASTRİT) 
Mİde Şişkinliği Mide iltihabı Midede ki Asit fazlalığı ve Ekşimesinde Sindirim sisteminin düzenlenmesinde Yardımcı Gıda Takviyesidir. 

 7 EVENING PRIMROSE SIVI EXTRACT (KADIN HASTALIKLARI) 
Menepoz dönemi rahatsızlıkları Kemik Erimesinde Miyon ve Kist Tedavisinde İltihap Kurutucu Hormon Düzenlemeye Yardımcı Yüksek Ateş Basmalarında Yardımcı bir Gıda Takviyesidir. 

 8 - MILK THISTLE SIVI EXTRACT (HEPATİT - KARACİĞER - KAN HASTALIKLARI) 
Karaciğer işlevini destekler Potasyum ihtiyacını giderir Kan Temizleyici Karaciğer büyümesini engellemeye Karaciğeri desteklediği için sivilce - egzama ve sedef rahatsızlıklarında yardımcı Gıda Takviyesidir. 

 9 - AT KESTANELİ SIVI EXTRACT (HEMOROİD - BASUR) 
Basur ve Hazımsızlığa Hemoroid ve Makat Hastalıklarına Kabızlığı Gidermeye Kalın Bağırsak İltihabı ve Kanamalarında Kılcal Damarları düzenlediği için Varis Rahatsızlığında kullanılabilecek Gıda Takviyesidir. 
Dahilen Kullanılışı: Sabah-Öğlen-Akşam Öğünlerden 30 dk önce Haricen Kullanılışı: Gece Yatmadan önce bölgeye pamuk yardımı ile pansuman yapılarak sabaha kadar bölgede kullanılır. 

 10 - ZENCEFİLLİ JEL (ÖKSÜRÜK - BALGAM SÖKÜCÜ - BRONŞİT) 
Balgam Söktürme Kuru Öksürükte Gribe Karşı Etkilidir Astım Rahatsızlığınızda gün içerisinde kullanımda rahatlamanıza yardımcı bir Gıda Takviyesidir. 

Piyasada bulunan macunların aksine içeriğinde sıvı ekstraktlar ve bitkisel özdeşler kullanılarak üretilmiş olan bitkisel jelimiz Türkiye piyasasında yoğunluğu ve etkisi bakımından İLK olma özelliği taşımaktadır. 

Şeker hastaları da macundan farklı olduğu için rahatlıkla kullanabilirler. 
2 Yaş üzerine çocuklarda 1 kupa süte 1 tatlı kaşığı jel karıştırılacak şekilde Sabah - Akşam tüketilebilmektedir. 

 11 - EL TORNADO PERFORMANCE CİNSEL PERFORMANSI ARTTIRMAK İÇİN CİNSEL AKTİVİTEDEN 1 SAAT ÖNCE İYİCE ÇALKALANARAK KULLANILMALIDIR. 

 12 - ALWEYNA KAŞ & KİRPİK BAKIM YAĞI KİRPİKLERİ HIZLI UZATARAK KAŞLARIN KALINLAŞMASINA YARDIMCI BİR BAKIM YAĞIDIR. GECE YATMADAN ÖNCE APLİKATÖRLER YARDIMI İLE KULLANILMASI UYGUNDUR. 

 13 - ALWEYNA DİNÇ KREM 
Eklem ağrılarında Bel ve Boyun Fıtığında Menisküs Rahatsızlığında Sırt Ağrılarında Kulunç Durmasında İçeriği bakımından Glukozamin - Köpek Balığı Kıkırdağı - MSM ve Magnezyum içeren özel bir kremdir. Kullanılışı: Gece yatmadan önce sorunlu bölgeye dairesel hareketler ile iyice masaj yardımı ile uygulanılır.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...