11 Nisan 2019

Antibiyotik Antifungal Antimikrobiyel Antioksidatif Antiseptik Şifalı Bitkiler



Antibiyotik Antifungal Antimikrobiyel Antioksidatif Antiseptik Şifalı Bitkiler
Antibiyotik Antifungal Antimikrobiyel Antioksidatif Antiseptik Şifalı Bitkiler Antibiyotik Antifungal Antimikrobiyel Antioksidatif Antiseptik Şifalı Bitkiler Antibiyotik Antifungal Antimikrobiyel Antioksidatif Antiseptik Şifalı Bitkiler listesini sizin için hazırladık. Antibiyotik -Arnika Kullanımı: 4 gr çiçek 100 ml. suda 6 saat bekletilip gargara yapılır. -Liken Kullanımı: 2,5 gr liken 1 bardak kaynar suyla demlenip günde 4 defa içilir.

2 Antifungal -Dulavratotu Kullanımı: 3 gr kuru kök 2 saat suda bekletilip kaynatılır günde 2 kere içilir. -Oğul otu Kullanımı: 3 gr bitki 1 bardak kaynar su ile demlenip günde 3 kez içilir. -Adaçayı Kullanımı: 2 gr adaçayı 1 bardak kaynar su ile demlenip günde 4 kez içilir. 4 damla uçucu yağı 100 cc suya damlatılıp içilir ve ya uygulama yapılır. Antibiyotik Antifungal Antimikrobiyel Antioksidatif Antiseptik Şifalı Bitkiler. Antimikrobiyel -Bal Kullanımı: Yenir ve yaraya sürülür.

3 -Dulavratotu Kullanımı: 3 gr bitki 2 saat suda bekletilir ve kaynatılıp günde 2 kez içilir. -Mersin Yaprağı Kullanımı: 3 gr kuru yaprak 1 bardak kaynar su ile demlenip günde 3 kez içilir. -Sinirotu Kullanımı: %10luk kremi uygulanmalıdır. -Turp ve Tohumu Turp taze olarak yenir ve tohumları ezilerek kullanılır. Antioksidatif -Kabak tohumu Kullanımı: 10 gr tohum içi çiğ olarak günde 3 kez çiğnenip yutulur. Antiseptik Antibiyotik Antifungal Antimikrobiyel Antioksidatif Antiseptik Şifalı Bitkiler. -Okaliptüs

4 Kullanımı: 2 gr kuru yaprak 1 bardak kaynar su ile demlenip balla tatlandırılarak günde 3 defa içilir. -Menengiç sakızı Hap şeklinde yarım gr sakız günde 4 kez yutulur. -Sığla yağı Kullanımı: 1 gr toz günde 3 kez kullanılır. Merhemi uygulama olarak kullanılır. -Sarımsak Kullanımı: Yenir ve haricen yaralara uygulanır 1 numaralı antiseptik bitkilerindendir. -Sumak Yaprağı Kullanımı: 5 gr yaprak 100 cc su ile demlenip yaralar yıkanır ve toz halinde iken yaralara uygulanabilir. -Tarçın Kullanımı: 5 gr toz tarçın 100 cc kaynar su ile demlenip günde 3 kez içilir. -Nane Kullanımı: 1,5 gr nane 1 bardak kaynar su ile demlenip günde 4 kez içilir. 10 damla uçucu yağ suya damlatılıp gargara yapılır. -Adaçayı Kullanımı: 5 gr bitki 100 cc kaynar su ile demlenip günde 3 kez içilir. -Sarı kantaron Kullanımı: Yağı haricen kullanılır.

5 -Anason Kullanımı: 1 gr bitki 100 cc kaynar su ile demlenip günde 3 kez içilir.uçucu yağı günde 3 damla alınır. -Defne Kullanımı: 10 gr yaprak 100 cc su ile demlenip günde 3 kez içilir. -Kübabe Kullanımı: 5 gr 100 cc su ile demlenip günde 3 kez içilir. -Karanfil Kullanımı: 2 ila 5 gr bitki 100 cc kaynar su ile demlenip günde 3 kez içilir. Yarım gr toz karanfil günde 3 kez hap şeklinde alınabilir. -Kekik Kullanımı: 1,5 gr kekik 100 cc kaynar su ile demlenip günde 3 kez içilir. -Limon suyu Kullanımı: Gargara olarak bademcikte etkilidir. -Misvak Kullanımı: Dişlerinizi misvakla fırçalayın bu dişleriniz için çok faydalıdır. Antibiyotik Antifungal Antimikrobiyel Antioksidatif Antiseptik Şifalı Bitkiler.

6 Antibakteriyel bitkiler, Akneye iyi gelen bitkiler ve dahası Antibakteriyel bitkiler, Akneye iyi gelen bitkiler ve dahası Ağrılı Adet Ezan Çiçeği Kullanımı: Tohum yağı genç kızlara 4 gr günde yetişkinlere 8 gr gündelik verilir. Ajitesyon Kava kökü Kullanımı: Extresinden günde 60 ile 120 mg alınır. Akdeniz Ateşi Acı çiğdem Kullanımı: 1,5 mg 1 günlük doz olarak alınır. Aşırısı zehirlenmeye yol açar. Akne Dul avrat otu Kullanımı: 3 gr kuru kök 2 saat suda bekletilir. 1 saat

7 kaynatılıp uygulama yapılır ve içilir. Hercai Menekşe Kullanımı: 1,5 gr bitki 1 bardak kaynar su ile demlenip günde 3 kez uygulanır ve içilir. Aksırıtıcı Karabiber Kullanımı: Tozunu burnuna çekmeniz yeterlidir. Alaten Mercanköşk ve sarı papatyayı kullanabilirsiniz. Alkolizm Tedavisi Deve dikeni Tohumu Kullanımı: 5 gr tohum 100 cc suda kaynatılıp günde 3 defa içilir. Anestezik Nane Kullanımı: 1,5 gr nane 1 bardak kaynar su ile demlenip günde 4 kez içilir. Yağı ile masaj yapılır. Anti asit Çayır kraliçesi Kullanımı: 4 gr kuru çiçek 2 su bardağı kaynar su ile demlenip günde 3 çay bardağı aç karnına tüketilir.

8 Antibakteriyel Kişniş Kullanımı: 3 gr toz kişniş 1 bardak kaynar su ile demlenip günde 1 defa içilir. Çorbalarda kullanımı tavsiye edilir. Meyan Kökü Kullanımı: 1,5 gr kök 1 bardak kaynar su ile demlenip günde 3 defa içilir. Andız otu Kullanımı: 1,5 gr kök tozu 1 bardak kaynar su ile kaynatılıp günde 3 kez içilir. Ceviz yaprağı Kullanımı: 5 gr yaprak 100 cc su da kaynatılıp uygulanır. Tıbbi papatya Kullanımı: 3 gr papatya 1 bardak kaynar su ile demlenip günde 4 kez içilir. Dere otu

9 Kullanımı: 1 gr bitki toz halinde günde 3 kez yemeklerden önce alınır. Soğan Kullanımı: 50 gr taze veya 200 gr kuru soğanı tüketebilirsiniz. Nane Kullanımı: 1,5 gr nane 1 bardak kaynar su ile kapalı demlenip günde 4 defa içilir ve uçucu yağından 10 damla kullanılır. Sarımsak Kullanımı: Tazesinden günde 5 gr kurusundan 2 gr yenilir. Sinirotu Kullanımı: 3 gr bitki bir bardak kaynar su ile demlenip günde 3 kez içilir. Dağ lalesi Kullanımı: 0,2 gr bitki 1 bardak kaynar su ile demlenip günde 3 kez içilir. Arnika Kullanımı: 4 gr çiçeği 6 saat süreyle suda bekletip kompres yapılır. Gargarası da yapılabilir. Adaçayı Kullanımı: 1 gr bitki 1 bardak kaynar su ile demlenip günde 3 veya 4 kez içilir. 4 damla uçucu yağı 100 cc suyla içilir. Kekik Kullanımı: 2 gr bitki 1 bardak kaynar su ile demlenip günde 4 kez içilir.

10 Antibakteriyel bitkiler, Akneye iyi gelen bitkiler ve dahası

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...