16 Ağustos 2018

İKİZLER BURCU 21 MAYIS 20 HAZİRAN


İKİZLER BURCU 21 MAYIS 20 HAZİRAN ile ilgili görsel sonucu
akrep burcu tarihi ile ilgili görsel sonucu

İKİZLER BURCU 21 MAYIS 20 HAZİRAN

Elementi : Hava 
Yönetici Gezegeni : Merkür Güçlü: yok
 Zararlı: Jüpiter DüĢük: yok 
 Niteliği: DeğiĢken 
 Cinsiyeti: Erkek 
Bu burçta dogan kisiler degiskendir. Ikizler burcundan bir insan giysilerini, isini, ask hayatini ve evini düsünceleri kadar çabuk degistirebilir ki bu konuda oldukça hizlidir.Kadin olsun erkek olsun, Ikizler insani, tutucu, ilerlemeyen veya belirli konularda nerede durduguna, tutumunun ne olduguna karar veremeyen kimselere sabir gösteremez. Ikizler hiç olmazsa o an için, nerede durdugunu bilir.Karisik bir yildi z etkisi olmadikça, Ikizler'in yapisi ince çevik ve normalin üstünde uzundur. Ciltleri oldukça beyazdir, ama güneste çabuk ve kolay yanarlar.Ikizler'de bir canlilik, çabuk, sempatik bir dostluk ve olaganüstü çabuk, ama zarif hareketler vardir. 

Saçlari açik veya koyu renk, ya da meç yapilmis gibi her ikisi de karisik olabilir. Burun uzun, düz veya küçük zarif olabilir, her ikisi de güzel biçimlidir.Genellikle Ikizler'i bir yere veya bir fikre bagli tutmaya çalismak yanlis bir davranistir. Onlarla zeka yarisi na kalkismak her zaman için yanlis bir istir, çünkü onlar konunun içini disini büyük bir rahatlikla konusabilirler. Keskin bir hiciv yetenekleri vardir.Rutinin her çesiti tipik Ikizler'in kendisini kafese kapatilmis ve kanatlari kesilmis zavalli kus gibi h issetmesine neden olur. Bu insanlar köle gibi yasamaktan ve monotonluktan nefret ederler. Dakkik insanlar degillerdir. Sürekli heyecan ve degisiklik ister, yoksa mahzun ve huysuz olurlar.Çok ikna edicidirler. Elinden gelen herseyi yapar ve çekiciligiyle si zi koza sarar gibi sarar. Öyle hizli konusur ve öyle bastan çikarici bir tebessümle güler ki, bir süre sonra her istegine razi olursunuz.Ikizler, en inatçi sekilde inandiginiz seylerden sizi nasil saptiracagini çok iyi bilir.Ikizler'in yazi yazma konusuyla arasinda tuhaf bir sey vardir. Bu burç dogrudan dogruya yazma yetenegine hükmeder. Pekçok Ikizler burcu, birden fazla dil konusur, anlar veya okur; bu durum onlarin dünya kültürlerine duyduklari büyük ilgilerinden kaynaklanir.Is adamligina gelince, tüm Merkür insanlari bu alanda kesinlikle olaganüstüdür. Koçlar bile Ikizler'le asik atamaz.Ikizlerin, çok çalisan beyinlerini, herkesten iki kat daha fazla uyuyarak dinlendirmeye ihtiyaçlari vardir. Ikizler insani fazla faaliyetten çok, sikinti ve evde kapali kalmak yüzünden ruhsal çöküntüye ugrar.Ikizler, arastirici, sabirsiz yapisinin derinlerinde, kendisine bir ideal arar ve asil sorun da, bu idealin ne oldugunu bilmemesindedir. 

Hayal gücünde sinir tanimadigindan dolayi; para, ün, servet, ask ve meslek hiçbir zaman onlari tatmin etmeye yetmez. Merkür, Ikizler'i hep daha yüksege çagirir. Yolun karsi tarafindaki çimen her zaman daha yesil görünür. Ikizler kafaca bir kasiftir.O'nun gözleri keskin ve yetenekleri çesitlidir. Parlak bir espri yetenegi, zerafeti, diplomasisi ve el hüneri vardir, ancak gene de sebat ve sabirdan yoksundur. Ġkizler çok yönlülüğün ve becerikliliğin burcudur. Ġkizler insanı, yüzeyde homojen gibi görünen Ģeyleri tüm çehreleriyle algılamayı sever. Entelektüel güdümlü bir insan olarak, her Ģe yi çok farklı biçimlerde görmekten büyük zevk duyar, özellikle zihinsel konularda. Bu yetenek ikizler burcu insanlarını farklılıkları ortaya çıkartmakta usta yapar, ama aynı zamanda en yüce ve kutsal değerlere bile hiç çekinmeden kuĢkuyla yaklaĢan bir röletivist veya Ģüpheci olmalarına da yol açabilir. Yeni düĢünce ve fikirleri alıp baĢkalarınada iletme arzusu duyarlar, buda iyi bir tüccar ve aracı yapar. Bu özellik bilhassa haber yayma konusunda geçerlidir, ama sürüm yapan ticari malları da içerir.Kavramlara düĢünüp taĢınarak, iyi planlayarak, net bir algılama ve eleĢtirel bir değerlendirmeyle akılcı biçimde yaklaĢır, ama duygusal olarak iĢin içine girmez. Zeki, akıllı ve kabiliyetlidir.

Her Ģeye el atar, hiçbirini bitirmez. Sürekli bir Ģeylerle meĢgul olur, ama gücünü israf eder. Derinlikten yoksundur.Becerekli, üretken, pratik,mantıklı, kesinlikle entelektüel Güçlü bir yaratıcı zeka. Dikkatli ve kesin analiz yeteneği. Hızlı birleĢtirme ve bağımsız düĢünme yetkinliği. Atik, uyanık, çabuk kavrayan, hünerli ve geliĢmiĢ.Çok yüzeysel,yağcı, içten pazarlıklı, yapmacık ve alaycı. Gönülden bir katılımda bulunmadan sırf “akıl bilgisi” ile yetinen. Sürekli her Ģeyden Ģüphe eden.Canlı, tasasız, mutlu,meraklı, çarpıcı ve neĢeli, hafifçe ironik, sevimli ve çekici, sosyal ve eğlendirici. Her zaman adil olmaya çalıĢır.Yüzeysel, kaypak duygular taĢır, gelip geçici aĢk oyunları ve flörtler yaĢar.Kıpır kıpırdır, her zaman yeni bir Ģeyin peĢindedir. Her Ģeyi açıklamaya, akla uydurmaya ve entelektüel açıklamalarda bulunmaya gayr et eder. Duygusal derinlik yaĢamaktan korkar, entelektüel dünyaya sığınır veya dikkatini dağıtacak baĢka Ģeyler arar.Modayı yakndan takip eden Ġkizler,özel dizaynları tercih eder,Gördüğünü ve sevdiğini satın aldıkları için,gardroplarında birbirine uyumlu kombinasyonları bulmaları güçtür.

Aceleci ve sıkılgan tavırlarından dolayı düĢüncesizce satın aldıkları çok kıyafetleri vardır,ama sabah sokağa çıkarken giyecek birĢey bir türlü bulamazlar.Her Ģeyin uyumu birbirine karıĢmıĢtır.Aksesuar tutkunudurlar,moda çantalara,güneĢ gözlüklerine,kemerlere,tokalara ve takılara düĢkündürler.Her rengi severler ama sarı favorileridir.Ġkizler burcu zeki, akıllı, çekici insanların burcudur. ikizler insanıysanız entelektüel, iletiĢim kurmakta becerikli, çabuk düĢünüp çabuk harek et eden, bilgiye ve öğrenmeye önem veren birisiniz. bilgiyi kitaplardan edinebileceğiniz gibi, basın yayın yoluyla da öğrenme yoluna gidebilirsiniz. televizyonda yapılan sohbetler, açık oturumlar, sinema ve tiyatro ilginizi çeker. aynı anda birkaç iĢi birarada yapabilirsiniz. ruh haliniz çabuk değiĢir. neĢeli, mutlu bir ahvanız varken birden somurtkan ve hüzünlü bir görünüme bürünebilirsiniz. her Ģeye ilgi duyar, olayların gerçek nedenini araĢtırır, öğrenir, rahatlarsınız. bazıları sizi anlaĢılmaz bulabilir . kendinizi satmayı iyi bilir, her konuda bilginiz varmıĢ gibi davranırsınız. konuĢma yeteneğiniz geliĢmiĢtir, uygun sözcükleri bir anda bulur sıralarsınız. etkilediğiniz kiĢileri kolaylıkla sürükleyebilirsiniz. baĢınız sıkıĢtığında kolaylıkla yalan söyleyebilir, konuĢmalarınızla ortalığı birbirine katabilirsiniz. eliniz, aklınız her iĢe yatkındır. ideal sevgiyi aradığınız için aĢk konusunda ĢıpĢevdi ve değiĢken davranırsınız. anlama kabiliyetiniz geliĢmiĢtir. 

Leb demeden leblebiyi anlar ve gereği neyse onu yaparsınız. ruh halinize göre zekanızı iyi veya kötü iĢler için kullanabilirsiniz. baĢarısızlığınızın temel nedeni kararsız oluĢunuz ve çabuk sıkılmanızdır.parlak zekanız sayesinde iĢleri kısa yoldan halletmeye çalıĢırken hileli yollara da baĢvurabilirsiniz. hergün aynı iĢi yapmak sizi sıkar. bir yere, bir iĢe bağlı kalmaktan sıkılır, yenilik peĢinde koĢarsınız. fırsatları değerlendirmesini iyi bilirsiniz. kavgacı biri değilsiniz ama tartıĢmaktan da çekinmezsiniz. sosyal faaliyetlerde ve toplantılarda aranan kiĢisiniz. Ġkizler insanı canlı, uyumlu, her iĢe yatkın, entelektüel, çabuk kavrayan, konuĢkan, hareketli, yazmaya ve yabancı dillere yetenekli, zamana ve Ģartlara uyum sağlayan, duygusal olmaktan ziyade mantıklı birisidir. GeçmiĢten edinilen deneyimlere dayanarak sorunlara çözüm bulmaya meyillidir.Ġkizler kiĢiliği her iĢe yatkın ve çift karakterlidir. Çabuk düĢünürler, çabuk hareket ederler. Bir an neĢeli bir an mutlu olabilirler ve baĢkaları onları anlamakta zorluk çeker.Yönetici gezegeni Merkür iletiĢimi ve zekayı temsil eder. Akıl ve zeka özellikleri arasında yargı gücü, mantık, entelektüellik, gerçekleri kavramak ve idrak keskinliği sayılabilir. Merkür ayrıca sesi kontrol eder ve güçlü Merkür etkisinde olanlar konuĢmada, Ģarkı söylemede ve nutuk atmakta çok baĢarılı olurlar. 

Merkür yolcuları himaye eder, eğitim ve araĢtırma yapanları ödüllendirir.Bu burcun insanları için sevmek zor bir duygusal meseledir. BaĢkalarına kendilerini kolayca sevdirirler ama onların hevesi çabucak geçebilir. Ġkizler burcu ç ift karakterli olduğundan çift kısmetlidir. Harita da uygunsa birden fazla evlilik yapma olasılığı mevcuttur. Tek evlilikte kalsalar bile çeĢitli iliĢkiler onları epey oyalar. Zeki ve iĢlek bir kafaya sahip olan Ġkizler insanı eğitimde de baĢarılı olurlar. Aralarından oldukça baĢarılı öğretmenler çıkar. Burcun bir yönü de konuĢmak ve gevezelik etmektir. DüĢüncelerini yazıya dökmekte usta olan Ġkizler, aynı zamanda baĢarılı yazarlar ortaya çıkartır. Eğlenceyi sevdiğinden gezip dolaĢmayı da sever. Bunlarda bi lgi ve deneyimi arttıran unsurlardır. Bu insanların uykusuzluk nedeniyle sinir sistemini hırpalamaktan çekinmeleri gerekir.KiĢiliğin olumlu taraflarından biri de inanılmaz bir satıĢ gücünün bulunmasıdır. BaĢkalarına planlarını kabul ettirmekte ustadır. 

Bunun zararlı bir sonucu da iĢlek zekasını kötüye kullanabilme olanağıdır. Hayali bir projeden çıkar sağlamasını becerenler Ġkizler burcundan çıkabilir. Bu insanların zarif ve biçimli elleri olacak ve onları konuĢurken kullanmasını bilecek. Ayrıca dostluğa önem verecek ve dostlarının bilgili, akıllı, kültürlü, aydın insanlar olmasını isteyecektir. Merkür bu burcun insanlarına entelektüel bir tabiat verir ve insanları aynı anda bir kaç iĢi yapabilen kimselerdir. NeĢeli ve mutlu oldukları bir sırada, huysuz ve suratsız bir maskeye bürünebilirler.Ġkizler kiĢiliği gevezelik, çekingenlik, kararsızlık, yüzeysel olmak, kurnazlık ve bencillik, ve de vefasızlık karĢısında korunmayı becerebilmelidir. Ġkizler'in vücutları genellikle ince ve uzundur.Metabolizmaları hızlı çalıĢır,bu nedenle kilo almaları zordur.Formlarını genelde muhafaza ederler.Eller ve bacaklar da göze çarpacak kadar uzundur.Bazı ikizler zayıflılarından dolayı sağlıksız görünebilirler.Hafifçe öne doğru eğik duran omuzları,pek geniĢ sayılmaz.Yaylanarak ve vücutlarını öne doğru vererek yürüdükleri için Ġkizler'i uzaktan tanımak hiç zor değildir.Ayrıca ellerini ve kollarını kullanarak anlatmaya ve konuĢmaya da bayılırlar.

Ani hareketler yapamazlar fakat hızlı,atik ve refleksleri kuvvetli olur.Dolgun dudakları ile dikkat çekebilirler ama çok konuĢtukları için antipatik de bulunabilirler!Çoğu Ġkizler'in saçları kolay Ģekle girer ve genelde kısadır.Büyük gözleri,hareketli bakıĢları ve geniĢ alınlarıyla zeki bir görüntüleri olur.Bıktıracak kadar çok konuĢabilirler.Dudaklar etli ve alımlıdır.KöĢeli veya oval çenelerinde onlara çekicilik katan bir gamzeye rastlamak mümkündür. Uzun boy, kollar bacaklar,eller uzun ince ve zarif,omuzlar ve basenler dar ,yüz küçük yuvarlak ve çocuksu,burun dar dudaklar geniĢ ve ince,ön diĢler tavĢan,saç göz ve ten rengi açık ,kirpikler az, genelde pek kilo almayan bir tip,ince bel. Hareketli yapısından da anlaĢılacağı gibi, Ġkizler‟in metabolizma hızı oldukça yüksektir. Spontan yaĢama kolay adaptasyonları en büyük avantajlarıdır.Ancak Ġkizler genellikle kötü beslenme alıĢkanlıkları geliĢtirir.Gerekli malzemeleri evde bulundurmayı ihmal ettiği ya da değiĢiklik arayıĢı öne geçtiği için hazır gıdalarla ve fast - food ile yoğun Ģekilde beslenir.Her zaman birden fazla Ģeyi, birarada yapmayı seven Ġkizler, yemek yerken de ya televizyon seyreder, ya kitap okur, dolayısıyla ne yediğinin farkında olmaz.Ġnce bir yapıya sahip olmasına rağmen, bu alıĢkanlığı yüzünden Ġkizler kilo alır.Zayıf kalabilen Ġkizler‟in de sağlıklı olduğu garanti altında değildir.

Daha fazla taze gıda tüketimi, hem sinir sisteminin güçlenmesine hem de daha iyi bir fiziksel sağlığın oluĢmasına neden olacaktır.Sinirsel hassasiyeti yüksek olan, Ġkizler‟in ĢiĢmanlama nedenlerinden bir tanesi de sinirlendiği anlarda yemek yemesi ya da hızlı yemek yeme alıĢkanlığıdır.Bu alıĢkanlık sindirim sisteminin yorulmasına neden olurken, kilo da aldırır.Abur - cubura ve değiĢik mutfaklara olan merakı da diğer ana nedenler arasında sıralanabilir.Ciğerler ve bedenin üst kısmı Ġkizler‟de hassas bölgeler olduğu için, geliĢtirilme ihtiyacındadır.Aerobik ve jogging bunun için en uygun spor dalları olacaktır.Ġkizler hız gerektiren, aktif sporları sever.Ancak solunum sisteminin zafiyetini gözönünde bulundurarak, terleme konusunda dikkat etmek gerekir.Psikosom atik kaynaklı, fiziksel rahatsızlıklara eğilimli olan Ġkizler‟in, öncelikle sinir sistemini güçlendirmek için B vitamini içeren bir gıda rejimine önem vermesi gerekir.Alternatif teknikler arasında, Ġkizler‟i rahatlatacak, grup halinde yapılan faaliyetlerdir.

Özellikle psikodrama eğlenmesine, eğlenirken de rahatlamasına ve kendini tanımasına yardımcı olacaktır.Kalori saymak, hiç bir Ġkizler‟in tahammül edebileceği bir sistem değildir.Tek gıda rejimi de bir Ġkizler için cehennem azabı haline gelebilir.Dolayısıyla, çeĢitli kombinasyonları olan, mümkün olduğunca çabuk hazırlanacak, ama her gün farklı gıdaları içeren bir rejim, Ġkizler‟in kilo vermesine yardımcı olacaktır.Bunun yanında gıda rejiminin, Ġkizler‟in sosyal ve mesleki hayatında problem yaĢatmayacak bir düzeninin olması da temel gereksinimdir. Aracılık; özellikle borsa simsarlığı, emlak komisyonculuğu,veya satıĢ temsilciliği. Ticari meslekler; en baĢta iletiĢim alanında, yayıncılık, kitapçılık, yazarlık,ticari iĢler,muhabirlik, yorumculuk,gazetecilik, öğretmenlik. Entelektüel güdümlü meslekler, örneğin matematik,filoloji ve edebiyat. Ġkizler çocukları Hava elementinden olan Ġkizler tamamıyla akıl, entellekt ve zekayla bağlantılıdır. YaĢam, düĢüncelerin, fikirlerin ve bunları ifade etmenin etrafında döner. Ġkizler'in kendi mental yapabilirliklerini ve kapasitesini ölçebilmek ve doğal olarak iĢlek zekasını kullanabilmek için, süregelen uyaranlara ihtiyaç duyduğu gerçektir. Bu çocuğun iletiĢimsel yanı kuvvetli olduğu için, etrafındaki her Ģey, herkes ve her olay hakkında soru sorar, bilgi edinmek ister ve öğrendiklerini de diğer insanlara aktarmak ihtiyacındadır.Ġkizler'in çokyönlülüğü, eriĢkinlikte aynı anda her türlü konuyla ilgilenebilme, farklı alanlara kanalize olabilme olarak ortaya çıkar. 

İkizler insanı dikkatini farklı Ģeylere yönlendirmeyi sever ve birbirinden çok ayrı konulara ilgi duyabilir. Bu burcun en belirgin özelliği, hayatının hiç bir alanında tek bir Ģey ya da tek bir konu ile yetinememesidir. Çocuklukta da bu özellik, huzursuzluk, çabuk sıkılma olarak kendini gösterir. Ġlgilerinin farklılığından doğan enerji ve konsantrasyon kaybı zaman zaman problemlerin yaĢanmasına neden olabilir.Ġkizler erken yaĢlardan itibaren sosyal yanlarını kullanmak ve insanlarla birlikte olmak isterler. Genellikle utangaçlık nedir bilmeyen Ġkizler, çok farklı yapıdaki insanlarla kolaylıkla dostluk, arkadaĢlık kurabilme yeteneğine ve yeterli özgüvene sahiptirler.Ġkizler burcu üyeleri, çocukluk kavramına en çok yakıĢanlardır. Çok parlak bir zekaya ve kuvvetli bir entel lektüaliteye sahip olmalarına rağmen, eriĢkinlikte bile, bir yanları hep çocuk kalır. Dolayısıyla, eriĢkinlikte de çocuksu yanlarını koruyan Ġkizler, bu defa insanlarla, yaĢamla ya da ciddiyetle oyun oynamaya devam edeceklerdir.Çift karakterli ikizler burcunda doğan çocuk sizi hem mutlu edecek, hem de ĢaĢırtacaktır. 

Çünkü onu anlamakta güçlük çekeceğiniz için ne yapacağınızı bilemeyeceksiniz.Merkür'ün idaresindeki bu çocuk çok hareketlidir. O daha bebekken beĢiğin kenarına tırmanıp dıĢarıya atlamayı dener. Kendisine daima dikkat etmelisiniz. Bu çocuk çok küçük yaĢlarda resim, dans veya müzik kabiliyetini ortaya koyar. Okulda da zekası sayesinde öğretmenlerini memnun eder.ikizler çocuğu zor çocuklardan da birisidr evin neĢesi olur olmasınada isteklerini,amaçlarını değiĢkenliklerinden dolayı anlayamazsınız.inanılmaz zeki olmalarına rağmen okul hayatı onlara sıkıcı gelir buda tek konu üstüne sabitleĢmeden gelen korkudur.fıĢkıran zekayı kullanmak cidden zordur heryere herĢeye ilgi duyması istikrarsızlığıda getirebilir . ikizler çocuğunun eğitim ve iĢ hayatına geçiĢte baĢarılı olması için kesinlikle ailedne müdahele gelmemesi ve kendi mutlu olduğu alanlara yönelmeleri gerekir.. bırakın seçimlerini kendisi yapsın yanlıĢ seçimler dahi yapsa zekası ve mantığı bunu bir Ģekilde hep lehlerine çevirir onlar hayatı kendileri öğrenir Ġkizler kadını çok yönlü, son derece ilgi çeken cazip tiplerdir. Tıpkı erkekler gibi onları da anlamak kolay olmaz.

Zeka ve hareket yıldızının idare ettiği bu kadının kafası fevkalade çalıĢır. He m o,burcun erkeğine nazaran daha sebatlı, daha hırslıdır. Bağımsızlığına düĢkün olduğu içinde kendisine bir iĢ veya meslek seçer. Bu onun hem zevk alacağı hemde para kazanmasını sağlayacak bir konu olacaktır. Zekası sayesinde fırsatları çabucak değerlendirerek yükselir. Tatlı dilli olan bu kadın istediklerini de kolaylıkla yaptırılabilir.Ġkizler burcu kadınının hayatı sadece iĢinden ibaret değildir.Kadın, iĢden çıkar çıkmaz değiĢir. Tamamıyla bambaĢka insan olur. O aynı zamanda iyi bir eĢ, bir ev kadını ve Ģefkatli bir annedir. Bu arada bir hayli de bilgili ve kültürlüdür.Ġkizler burcu kadını, çok genç yaĢlarda aĢık olur. Daha doğrusu aĢık olduğuna inanır. Bu iliĢki uzarsa kadın sevmediğini, sadece beğendiğini anlar. Fakat iliĢkinin baĢında evlenmesi de kabildir. Ġster mutlu bir evlilik geçirmiĢ olsun, ister hiç evlenmemiĢ olsun bu tip kadınlar sevgi konusunda ihtiyatlıdırlar. Çabuk beğenip kısa süre sonra bıkacaklarını bilirler; ancak zamanla olgunlaĢırlar. O vakit hislerini daha iyi anlama imkanını da elde ederler. Ġkizler burcundan doğan kadın beğendiği, hoĢlandığı bir erkeği zekası sayesinde çok kısa süre içinde kendisine bağlar. 

Beğendiği bu erkeğin karakterini anlamak için ona yaklaĢır. Genellikle bu çok zeki, anlayıĢlı ve bilgili kadın herkesi kendisine layık görmez. Erkeği bir süre inceledikden sonra karar verir. Kadın kendisine layık görmediği erkeği baĢından atmak için onu tenkide baĢlar. Kadının ilgilendiği erkek kiĢilik sahibi, akıllı ve karĢısındakinin hislerini tahlil edebilen bir tipse, hemen kar Ģılık verir. O da kendi usullerince ikizler burcunda doğmuĢ kadına haddini bildirir. Bunu yapabilecek erkeklerinde genelde Kova Burcundan çıktıklarını da belirtelimĠkizler Burcunda doğan kadında inanılmaz bir cazibe vardır. O üstün zekası, tatlı sözleri ve daha bir çok özelliğiyle en eriĢilmez sanılan erkekleri bile kendisine bağlayabilir.Ġkizler burcu erkeğinin aksine, bu burcun kadını paraya önem verir. Onun için para gereklidir. Çünkü para bağımsızlığı, rahatı, Ģıklığı, türlü imkanı temsil etmektedir. ĠĢlerinde kazandıkları para yeterli olmasada cazibelerinden yararlanarak zenginbir eĢ bulmaya çalıĢırlar. Çoğu da bu arzusuna kavuĢur. 

Ġkizler burcundan olan ve çoğunluğu oluĢturan diğer kadınlarda zenginliğin iyi birĢey olduğuna inanırlar. Bu tip sahiden aĢık olursa hisler galip gelir ve kadın hiçbirĢey düĢünmeden evlenir. Ama o azimli, kafalı, ileriyi gören fırsatları değerlendiren bir insandır. Onun içinde bütün gücüyle eĢine destek olur, onun hayatta yükselmesine yardım ederĠkizler Burcundan olan kadın, toplumda çok beğenilip ilgi toplar. Çok hareketli olduğu için iĢ ve evlilik hayatını bir arada yürütebildiği gibi kendisine ayıracak zamanda bulur. Bu tipler Ģık ve kibar kadınların toplandıkları klüplere üye olurlar. Ayrıca hepside tatlı dilli, konuĢkan, neĢeli, zarif ve yeni durumlara uyabilen tiplerdir. Bu tip bir kadın evliyse diğer kadınlar kendisiyle çabucak samimi olabilirler. Onunla dostluk kurar, kendisinden fikirler alır ve dertlerini açarlar.Ġkizler Burcundan olan bekar veya evli kadınlar biraz havaidirler. Güzel sözler duymakdan ve iltifattan zevk alırlar. Ġkizler burcundan doğan kadın çevresine, dostlarına, ahbaplarına ve eĢine kolaylıkla uyar. O uyumlu bir hayat sürmeyi arzu eder.Yuvalarını severler ancak onlara tam anlamıyla "Ev Kadını" denemez. Zira bu tipler ev iĢinden nefret ederler. Bu tip, monotonlukdan sıkılır, onun için eve kapanıp kalmak hiçde ona göre değildir. Kadın evde kalmak zorundaysa kendisini oyalayacak birĢeyler aramaya baĢlar.

DeğiĢikliği ve dolayısıyla yolculuğu çok sever. Kara ve deniz yolundan çok uçmayı tercih eder. Çok hareketli olduğundan kısa zamanda birçok yeri gezmelidir. Burcun erkekleri gibi çift fikirlidirler. Ama onlar daha mantıklı ve ölçülü davrandıkları için heran karar değiĢtirmezler.Çocuklarına düĢkündür, fakat doğum anında Venüs veya Ay parlamamıĢsa çocuklarını pek de anlayamaz. Tatlı dilli ve güler yüzlü olmakla beraber çocuklarınn arzuları, kaprisleri onu ĢaĢırtabilir. Birkaç tatlı sözle küçükler üzerinde otorite kurabilir.Bu havai kadini sürekli ayni kisiyle ayni çati altinda yasarken görmek zordur. Bu yüzden kiskanç bir erkekle asla beraber olamaz. Onun ufak tefek flörtlerine göz yumacak biri ile rahat eder. Bu, onun için bir oyundur. Bu oyunu onunla paylasacak erkeklere hemen ilgi duyar. Bunun yani sira kend isi ile uzun uzun konusup tartisacak zeki ve kültürlü erkeklere de hayir demez. Çünkü bu zeki kadinin sürekli beyin jimnastigi yapmasi gerekir. Ruhu her yasta genç kaldigi için orta yaslarinda genç erkeklerle beraber olmayi sever. Ömür boyu seyahat ve flör t edebilecek bir erkege hayir demez. Ġkizler erkeği Bilgili, çekici, çok yönlü, neĢeli kadınlar tarafından beğenilir. eli ve aklı her iĢe yatkındır. iyimserliği, ilkginç konuĢmaları ve davranıĢlarıyla karĢısındaki kiĢileri etkiler. devamlı macera peĢinde k oĢan, iliĢkilerden çabuk bıkan, uçan bir yapısı vardır. ani kararlar verir ve süprizler yaparak etrafındakileri ĢaĢırtır. onun için bir Ģey öğrenildikten sonra hemen ardından baĢka bir Ģey araĢtırılmalıdır. canı istediğinde hileli yollara baĢvurabilir, baĢı sıkıĢtığında yalan söyleyebilir. özgürlüğüne düĢkün olduğu için hiçbir Ģeye bağlılık duymaz. para kazanmasını bilir ama maddesel değerlere de fazla önem vermez. ideal eĢini bulduğunda baĢarılı ve mutlu olur. birden fazla iĢle ilgilenebilir.ikizler burcu erkeği hareketli, neĢeli, iliĢki kurmakta beceriklidir. aĢk ve sevgiye fazla önem vermez, devamlı yenilik ve heyecan peĢinde koĢar. onun için flört etmek her Ģeyden daha çekicidir.

 Aşkı arar, bulur ama çabuk bıkar. merkür'ün verdiği konuĢma yeteneği sayesinde karĢı cinsi etkiler ve kendine bağlar. yaşadığı duygular onu heyecanlandırır, mutlu eder ama bir süre sonra hevesi geçer. kısa süreli maceralara atılmak onun için çok çekicidir. sevgilisini fazla kıskanmaz ve kıskanılmaktan da çok hoĢlanmaz. sevdiği kadını elde edinceye kadar türlü vaatlerde bulunur, zaman geçince de verdiği sözleri unutur. gerçekten severse belki bağlılık duyabilir. sezgisi gelişmiştir. bir çok Ģeyi söylenmeden anlayabilir. hayatında birden çok evlilik ve aĢk yaĢaması söz konusu... onun için güzellikten çok zarafet önemlidir. seveceği kadın hoĢ, çekici, bakımlı ve bilgili olmalıdır.ikizler burcuyla evliyseniz, onun devamlı yenilik peĢinde koĢtuğunu unutmamalısınız. sorumsuz ve baĢına buyruk bu erkekle yaĢamı paylaĢmak istiyorsanız, sorumlulukların bir kısmını yüklenmek ve para konusunda onu yönetmek zorunda kalacağınızı bilmelisiniz. sizi kıskanmayacak, kıskanılmasından da hoĢlanmayacaktır. ikizler erkeğini en çok etkileyen durum neĢeli ve güleryüzlü bir görünüm sergilemek, ilgi duyduğu konularla ilgilenmektir. mutlu olmak için düĢünce bakımından ona uymalı, zevklerin paylaĢmalı, özgürlüğünü kısıtlamamalı ve önerdiği yeniliklere uymalısınız.Çok yönlüdür ve kadınlar tarafından da çok beğenilir.Bilgisi,çekiciliği,ilginç konuĢması kadınların ona çabuk bağlanmalarına neden olur bu da ona zevk verir.Yeni maceraları çok sever ve yenilikler onu eğlendirir.

Hoş vakit geçirmelerini sağlar.Sonra bıkar ve uzaklaĢır.Böyle maceralarda kadın, hava grubu bir burçtan değilse büyük düĢ kırıklığına uğrar ve onu uzun süre unutamaz.Fakat ikizler erkeği geride kalanların duygularına aldırmaz önünde yepyeni maceralar olduğunu düĢünür.Onun kafası,tutumu,hali ve herĢeyi kadınların hoĢuna gider.Sevmeleri ve bağlanmaları kolay değildir ancak çok yönlü,akıllı,güzel b ir kadın onu kendisine aĢık edebilir fakat ikizler erkeği ilgisi sönerse o aĢk onu sıkar hatta gidebilr.Sorumsuzluk da görülebilir bu erkeklerde .çabuk sıkılırlar ama yol göstericiye her zaman ihtiyaçları vardır ona hissettirmeden ona yol gösterirseniz bu huyunu kolayca dizginleyebilirsiniz söz vermek konusunda çok bonkördürler o söz zamana karısıp puf ucuverir unututlur.onlarla kavga etmeyi özleyeceksiniz çünkü ne yapıp ediphaklı olacaktır akıllı ve hiç münakasaya girmeden olay cözülecektir çözülmek zorundadır çünki siz pes edersiniz artık beyniniz sulanmıstır çok cana yakın ve konuskanlardır her ortama kolaylıkla adapte olabilir çok hızlı düĢünür ,onla laf cambazlıgı yapmayı aklınızdan çıkarın o eninde sonunda bastıracaktır sizi yenecektir.

Yavaş ve derinden insanları izler ve yeri geldiğinde çok güzel isabetli yorumlar yaparlar ve gözde olurlar çok hızlı konusurlar çogu insan beĢ lafından ikisini anlamazbaĢka bir özelliğide kendilerinin dünyanın merkezinde oldugunu düĢünür her insan onun ya düĢmanı ya dostudur bunada hemen bir davranısıyla karar verir ve bir daha o kisii için düĢüncelerini degiĢtirmez..simdi - kızdım yezmeyi yemeyi yeni ve farklı seyleri kesfetmeyi çok severler yaramaz bir çocuk gibi eglencelidir ama aldanmayın anında bir bilim adamı kesiliver ir hımmmsiz kendinizi toparlayamadan o gene o hasarı çocuk olmuĢturacaba..çogu yerde baĢta olma istekleri vardır.megalomandır kendini çok begenir genelde iletiĢimci olurlar giyime kusama dikkat ederler.. aĢktan pek anlamazlar desem kızmaz heralde ama öle onlardan romantik falan olmaz çok maddecidirler..sevdiklerini maddiyatla gösterme gibi olumsuz yönleri vardır kolay kolay size ilanı aĢk etmeyecektir bunu beklemeyin ama yıldönümlerinde özel günlerde yapması gereken herseyi yapacaktır Ġkizler burcu erkeği kolay bağlanan bir tip değildir. 

Ani bir kararla evlense bile sonradan piĢman olup boĢanabilir. Ġkizler burcu erkeği neĢeli, konuĢkan, nazik cana yakın bir insan olduğu için çok beğenilir. O tam anlamıyla aranılan bir tiptir.Her ne kadar bu burcun erkeği kolay bağlanan bir tip olmasa da bu hiç aĢık olmayacağı anlamına gelmez. Eğer aĢık olursa, sevdiği kimseyi kendine bağlamak için bütün hünerlerini ortaya koyar.Eğer bu erkek gerçekten sizi seviyorsa bunu tatlı sözlerle size açıklayacaktır. Sevgisini onun gib i dile getirebilecek kimse pek az bulunur.Onu dinlerken kendinizi dünyanın en güzel, en talihli, en mutlu kadını sayacaksınız. Fakat bir süre sonra bu ilginin azaldığını hissederseniz sakın Ģüpheye düĢmeyin. Çünkü o ara onun kafasını kurcalayan baĢka meseleler vardır ve onlara daldığı için bir süre sizi ihmal ediyordur. 

Onun dikkatini çekebilmek ve sürekli kendinizi yenilemeli ve her sefer baĢka bir yönünüzü göstermelisiniz. Onun merakını tahrik edip heyecanlandırmalı ve onu oyalamalısınız. Ġkizler burcu erkeği kafasını kurcalayan, kendisine zevk veren ve her an değiĢebilen bir kadına bağlanabilir, terk etmeyi aklından bile geçirmez.Ġkizler burcu erkeğinin para hakkındaki fikirleri baĢkalarınınkinden farklıdır. Paraya kimi zaman çok önem verir, kimi zaman da hiç aldırmaz. Bazen çok cömert, bazen de çok cimri olabilir.Ġkizler burcu erkeği doğum esnasında eğer sert bir yıldız etkisi almamıĢsa asla kıskanç değildir. Bu nedenle sizin eski arkadaĢlarınızı kıskanmak aklından bile geçmeyecektir. Kendisini aldatmayacağınızdan emindir. Eğer böyle bir Ģey olursa tek yapacağı sizi bırakıp gitmek olacaktır. Çünkü eĢine ve sevdiklerine büyük saygı besleyen erkek, karĢılığında da sayılmayı bekler.Ġkizler burcu erkeği genelde çift kısmetlidir. BaĢlarından birden fazla evlilik ya da macera geçer. Ġkizler burcu erkeği yaptığı evlilikte mutlu değilse ayrılmakta hiçbir sakınca görmez ve o arada kendisi cazip bulduğu birine rastlamıĢsa ve onu sevdiğine karar vermiĢse hiç bir kuvvet onu evde tutamaz. 

 1. DEKANAT (21 Mayıs - 31 Mayı s) Tam bir Ġkizler. Merkür hâkimiyeti baskın. Bu bölümde doğan kiĢiler entelektüel insanlardır. Her Ģey hakkında fikir yürütürler; çok konuĢkandırlar. Hareketten hoĢlanırlar, devamlı yeni Ģeyler peĢinde koĢarlar.Bu dönemde doğanlar diğerlerine göre kurulu düzene daha yakın, mantıklı, adalet duygusu yüksek, baĢkalarının çalıĢmalarını düzenleyen, organize eden, yargılayıcı bir tutum izlerler. Kurulu olan Ģeylerin devam etmesini arzu ederler ve bu yüzden kimi zaman risk almaktan çok eleĢtirel bir tutum takınabilirler. Olumlu yönleri ile diğerlerine göre daha kararlı, iliĢkilerinde yücegönüllü, güven veren bir yapıya sahiptirler. KiĢisel sorumluluk duyguları fazlasıyla geliĢmiĢtir. DüĢüncelerinde analizci, dikkatli ve iyi bir gözlemcidirler. Ancak olumsuz yönde risk almaya eğilimli olmadıkları için kaçırdıkları pek çok fırsat söz konusudur. Ġnatçılık edip, yeni önerileri dinlemezlik edebilirler. Hatta bu nedenle iliĢkilerinde daha fazla sorunla karĢılaĢabilir, toleranssız davranabilirler. Eğer baĢkalarından aĢırı beklentilerini dengeleyebilirlerse, daha mutlu olacaklardır

 2. DEKANAT (1 Haziran- 10 Haziran) Ġkizler özellikleri, Terazi‟nin sanatçı yönü ile birleĢmeye baĢlar Merkür kadar Venüs de hâkimiyetini egemenleĢtirir. Ġnsan iliĢkileri çok kuvvetlidir. Sanata, özellikle de edebiyata eğilimleri fazladır. Ġnsanları ikna etmekte zorlanmazlar, düĢüncelerini kolaylıkla kabul ettirirler. Yeni ve farklı düĢüncelere açıktırlar. Bu dönemde doğanlar bağımsızlık, enerji, güç ve mücadele sergilerler. Yöneticilik yetenekler i diğerlerine göre daha ağır basar. Eyleme geçmeyi çok severler, çok hızlıdırlar, enerjileri bulaĢıcıdır ve baĢkalarını kolayca harekete geçirebilirler. Hızlı reaksiyon verirler ve duygusal tepkilerinde yoğundurlar. Ancak bu dönemde doğanlar kolayca kıĢkırtılabilir, herhangi bir amaç belirlemeden, ayırım yapmaksızın harekete geçerek ziyankar davranabilirler. Dengeleri bozulduğunda aĢırılıklara gideceklerdir. AĢırı baskın ve sadece kendilerini haklı görün bir tavır takınabilirler. Eğer kendilerini kontrol ed ebilirlerse çok daha baĢarılı ve mutlu olabilirler. Sezgileri güçlüdür ancak kontrolsüz olmaları yüzünden ilk aklına geleni yapmaları sorunlara yol açabilir.

 3. DEKANAT (11 Haziran - 20 Haziran) Ġkizler özellikleri Kova‟nın inatçılığı ile birleĢince ayakları yere sağlam basan bir tip ortaya çıkabilir. Bu dekanatta doğanların diğer Ġkizler insanından en büyük farkı, çok fazla konuĢmamalarıdır. Onlar sadece gerekli konularda konuĢurlar. Ġnsancıl bir yapıları vardır. DüĢüncelerine karıĢılmasından ya da değiĢtirilmeye çalıĢılmasından hiç hoĢlanmazlar.kararlılık, sağlamlık ve yapıcı sonuçlar ararlar. Karakterlerinde güç, yöneticilik arzusu ve durağanlık vardır. KiĢisel yönde ilkeli olmaya özel bir önem verirler. Güven arayıĢları da diğer Ġkizler‟e göre çok daha fazladır. Kalıcı olmayı arzu ederler, oldukça dayanıklıdırlar. Gururlarına fazlasıyla düĢkün olabilirler. Kendi kendilerine güvenirler. Kurulu düzeni tercih ederler ancak ilk on günde doğanlara göre daha anlayıĢlıdırlar. Ancak bu dönemde doğanlar aĢırı inatçı, uyum göstermek istemeyen, kimi zaman hem kendilerine hem de baĢkalarına zalimce yaklaĢabilirler. Bu kiĢilikte mazoĢistçe eğilimler olabilirler. Hayatın hafif yönlerine de bakabilmeleri onları daha mutlu kılacaktır. Karmik Astrolojiye Göre GüneĢ Ġkizler Burcunda Ġkizler burcu insanı önceki hayatlarının birinde azim ve çaba ile belirgin Ģekilde entellektüel ve rasyonel yetenekler edinmiĢ ve bunları insanlık için kullanmıĢtır. 

Bu çabanın ve servisin meyvesi olarak ruhun diğer doğumlarında bu zihin enerji sine yüksek seviyeden isteği zaman ulaĢabilmesidir. Bu mükafatın sorumluluğu bu enerjinin dağılmasına izin vermeyip tek bir noktaya odaklanmasını sağlamaktır ve bu enerjinin verdiği gücü diğer insanlar sözlü saldırı için kullanmamaktır.Ġkizler burcunun yöneticisi Merkür insan geliĢiminin çocukluk dönemini temsil eder. Birçok Ġkizler burcu insanı da bu yüzden sahip oldukları zihin enerjisinin olgunlaĢmamıĢ dönemindedir. GüneĢ burcu ne olursa olsun çocukların aktiviteleri dağınık ve dikkatleri kısa sürelidir. Bu olgunlaĢmamıĢ beynin yüksek zihin etkilerine ulaĢamamasındandır. Çocuklarda aynı zamanda kardeĢleri ile ağız dalaĢı sıkça gözlemlenir (özellikle aileleri tarafından fiziksel kavga engellenmiĢ olanlarda - zihin enerjisi çok güçlü olmayan diğer GüneĢ burçları çocukların daha sık kullandığı yöntem fiziksel kavgadır.) Ġkizler burcunda kuvvetli zihin enerjisi olgunluk yıllarında da argumanlara ve zihin dağınıklığına sık sık sürükler, özellikle hayat derslerini gerçekleĢtirmemiĢ olanlarda. 

İKİZLER GÜNEŞ KOÇ YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğe canlılık, hareketlilik, ataklık ve özgüven gibi özelliklerin de eklenmesinde büyük rol oynar. özellikle iletiĢim alanında ve eğitim ve öğretim sektöründe baĢarılı olma Ģansı son derece yüksektir. Yükselen Burcu Koç olan Ġkizler in hayatının her alanındaki çok yönlülük ve hareket arayıĢı, değiĢken bir yapının ortaya çıkmasında etkilidir. Zaman zaman sivri dili ve açık sözlülüğü insan iliĢkilerinde problemlere yol açabilir. Ġkizler - Koç insanı, iĢlek bir zekaya ve geliĢkin bir hitabet ve yazı yazma yeteneğine sahiptir. Zihinsel aktivasyonunu kanalize edebileceği bir alan bulmadığı takdirde, sinir sistemi alarm vermeye baĢlar. Yükselen Koç un insan iliĢkilerindeki aceleciliği, zihinsel ve entellektüel arayıĢları, aradığı eĢe kolay kolay ulaĢamamasının temel nedenidir. 

 İKİZLER GÜNEŞ BOĞA YÜKSELEN BURÇ kişilikte güçlenmesinde etkilidir. Finansal konularda baĢarı, maddeye Ģekil verebilme yeteneği, estetik duyarlılık gibi venüsyen özellikler çok sık görülür. Yükselen Burcu Boğa olan Ġkizler, kolayca iliĢki kurabilmesi ve kalıcılığa eğilimli davranıĢlarıyla edindiği dostları çok fazladır. Ġkizler - Boğa nın, kurduğu iliĢkileri uzun vadede daha da zenginleĢtirebilecek, çok yönlülük yeteneğine vardır. Romantik ve duygusal yapısı, sıcak ve samim i davranıĢları, aĢk yaĢamının hareketli olmasındaki önemli etkenlerdir. Ticaret, bankacılık ve muhasebe çok baĢarılı olabileceği meslek alanlarıdır. Ne istediğini bilen ve hedeflerine ulaĢmakta her türlü yeteneğini kullanabilen yapısı baĢarıların kaçınılmaz olmasını sağla GüneĢ Ġkizler | Yükselen Burcunuz Ġkizler DıĢ görünüĢünüze çok önem verir, iyi giyinmeyi ve karĢılaĢtığınız insanlarda hoĢ bir intiba bırakmayı istersiniz. Bireysel davranıĢlar, ataklık ve kimi zaman egoizm karakteristikleriniz arasındadı r. Haraketliliğiniz ve çok yönlülüğünüz farklı konularla ilgilenmenize ve entellektüel anlamda zenginleĢmenizde önemli rol oynar. Yeniliğe ve farklılığa duyduğunuz ihtiyaç ve kalıcılık isteğiniz arasındaki bocalamalar yüzünden zaman zaman içsel seviyede huzursuzluklar yaĢayabilirsiniz. KiĢiliği belirleyen bu her iki temel ögenin de aynı olması, İkizler karakteristiklerinin çok ciddi anlamda görülmesinde etkilidir. dıĢ görünüĢe çok önem vermek, bireysel davranıĢlar, ataklık ve zaman zaman egoizm görülebilir . Ġkizler - Ġkizler için hareket, çok yönlülük ve değiĢkenlik karakterinin en belirgin özellikleridir. hareket hareket, iĢte yaĢamınızın anahtarı. DeğiĢiklik arayıĢı, çabuk sıkılma, dıĢ uyaranlara karĢı açıklık, Yükselen Burcu Ġkizler olan Ġkizler in yaĢamını zorlaĢtıran en önemli özellikleridir. Daldan dala atlayarak, merakını tatmin etmeye çalıĢması, etrafındaki insanlarda derinleĢemeyen bir kiĢiliği olduğu imajını rahatça doğurabilir. Ġkizler - Ġkizler tüm iliĢkilerde olduğu gibi, aĢkta da mutlaka doğru insanı buluncaya kadar pek çok deneyim ve beraberlik yaĢar. 

İKİZLER GÜNEŞ YENGEÇ YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğe derin bir duygusallık, insan sevgisi, kuvvetli sezgiler gibi özelliklerin eklenmesinde önemli role sahiptir. Ġkizler - Yengeç için uyku bedensel ve ruhsal sağlığın en önemli gereksinimidir. Yükselen Burcu Yengeç olan Ġkizler in inanılmaz bir hafızası vardır. Sürekli inceleyen ve biriktiren yapısı, kimi zaman aĢırı yüklenmeye ve dağınıklığa da yol açabilir. Ġkizler - Yengeç in duygularını, düĢüncelerini ifade etme yeteneği oldukça geliĢkindir. Gerek edebiyat alanında gerekse diğer sanat dallarında baĢarılı olabilir. Ġkizler - Yengeç in en önemli özelliklerinden bir tanesi, ikili iliĢkilerde hem çok yönlülük, hem de emniyet arayıĢıdır. Bu özelliği iç gerginlikler yaĢamasına, bazen deli dolu bazen de korku dolu bir kiĢilik ve davranıĢ biçimi göstermesine neden olabilir. Hassas sinir sistemi, psikosomatik hastalıklara açıklığının temel nedenidir. 

İKİZLER GÜNEŞ ASLAN YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğe idealizm, hümanizma, özgünlük ve arkadaĢ sevgisi gibi özelliklerin eklenmesinde etkilidir. Ġdealler uğruna, büyük çaplı organizasyonların içinde çalıĢmak ve insanlığa hizmet etmek oldukça önemlidir. Yükselen Burcu Aslan olan Ġkizler neĢesi, espri ve taklit yeteneğiyle, toplum iç inde aranan ve sevilen bir insandır. Eğlence hayatına düĢkünlük, aĢk arayıĢı en belirgin özellikleri arsındadır. Ġkizler -Aslan insanlarla iliĢki kurarken sıcak, doğal, samimi bir davranıĢ Ģekli içindedir. Bağımsızlığını feda etmekte zorlanması ve değiĢikliğe duyduğu ihtiyaç, evliliğe kolay kolay yanaĢmamasına nedendir. Yükselen Aslan iĢ yaĢamında zekasının, doğal yönetme ve liderlik yeteneklerinin sayesinde çok kısa bir sürede ön plana çıkar. Sahne sanatları ve sinema özellikle ilgi duyduğu alanlardır. 

 İKİZLER GÜNEŞ BAŞAK YÜKSELEN BURÇ kiĢilikte statüye, kariyer yaĢantısına ve toplumsal olaylara önem veren bir yapının görülmesine neden olur. Meslek yaĢamı, hayatının en önemli alanlarından bir tanesidir. Yükselen Burcu BaĢak olan Ġkizler tamamıyla Merkür ün etkisi altındadır. DeğiĢkenlik, bir anının diğerine uymaması en önde gelen özellikleridir. Ġkizler - BaĢak insanının sinir sistemi dıĢ uyaranlara ve insan iliĢkilerinden kaynaklanan problemlere karĢı çok hassastır. YaĢamında daima, okuyacak, araĢtıracak, analiz edecek ve öğrenecek bir Ģeyler arar. Kariyer ve toplumsal seviyede bir yer edinmiĢ olmak, tanınmak Ġkizler - BaĢak için oldukça önemlidir. Günlük rutinden sıkılırsa da mutlaka iĢini disiplinli ve mükemmel Ģekilde yapmayı ister. Genellikle yaĢamı boyun ca birden fazla meslek değiĢtirmesi söz konusudur. 

 İKİZLER GÜNEŞ TERAZĠ YÜKSELEN BURÇ dıĢ kültürlere karĢı merak, maceraseverlik, özgürlük tutkusu ve akademik yetenek gibi özelliklerin kiĢisel özellikler arasında görülmesinde önemli bir role sahiptir. Felsefeye ve farklı inançlara karĢı merak da Ġkizler - Terazi insanlarında çok sık görülür. Yükselen Burcu Terazi olan Ġkizler in hayal dünyası çok zengin, romantik, insan iliĢkilerine çok önem veren, sosyal yaĢamda kolaylıkla ön plana çıkabilen bir yapısı vardır. Yüksek toleransı ve zarif tavırlarıyla sevilen ve aranılan bir insandır. Ġkizler - Terazi seyahat etmeyi, yabancı ülkelerde yaĢamayı, alıĢ - veriĢi sever. ĠĢ yaĢamını bile estetik ögelerle beslemek arzusundadır. KonuĢma ve ifede yeteneği çok güçlüdür. Toplumsal yaĢamda edindiği dostlarıyla kuracağı ortaklıklar büyük baĢarı getirir. 

İKİZLER GÜNEŞ AKREP YÜKSELEN BURÇ Analitik yaklaĢımlar, derinleĢebilme, ortak finansal kaynakların yaratılmasında ve yönetilmesinde beceri ve kuvvetli cinsel dürtüler Ġkizl er- Akrep insanının en belirgin karakteristikleri arasındadır. Yükselen Burcu Akrep olan Ġkizler in entellektüel gücü ve duygusal derinliği; karizmatik, çok yönlü ve birlikte olmaktan hoĢlanılan bir insan olmasında önemli role sahiptir. Ancak merakı ve her Ģeyi bilmek istemesi insan iliĢkilerinde problemler yaĢamasının temel nedenidir. Ġkizler - Akrep insanın renkli bir duygusal yaĢamı olmasına rağmen, zaman zaman kontrolü kaybederek, içgüdülerinin ve dürtülerinin peĢinden daldan dala atlaması mümkündür. Hırslı ve kararlı yanını ön plana aldığı takdirde mesleki yaĢamda çok büyük baĢarılar elde edebilir. ĠKĠZLER GÜNEġ YAY YÜKSELEN BURÇ kiĢilikte ikili iliĢkilere büyük bir önem verme ve ihtiyaç hissetme, aĢka ve sevgiye düĢkünlük, kendini tamamlayacak bir par tner arayıĢını sonsuza kadar devam ettirebilme gibi özelliklerin görülmesinde önemli etkiye sahiptir. Yükselen Burcu Yay olan Ġkizler in, yeniliğe açıklığı, macera ve ilginç Ģeyler arayıĢı, yaĢam boyu genç kalmasının temel sebebidir. GeliĢkin espri yeteneği, yaĢamı bir oyun gibi algılaması insanlar için aranılan olmasına nedendir. Ġkizler - Yay bağımsızlığını tehlikeye atan her tür iliĢkiden hemen uzaklaĢır. Ġkili iliĢkilere çok değer vermesine rağmen, özgürlüğünü feda edemeyiĢi, geç yaĢlara kadar bekar kalm asına neden olabilir. Aslında Ġkizler - Yay duygusal olarak çok zengin, romantik ve sevgi dolu bir aĢık olabilir. Seyahat gerektiren iĢler, akademik kariyer hem duygusal, hem de mental olarak tatmin olmasını sağlar ve baĢarı getirir. 

İKİZLER GÜNEŞ OĞLAK YÜKSELEN BURÇ detaylara önem vermek, çalıĢkanlık, üretkenlik ve duygu ve düĢünceleri hizmet yoluyla ifade etmek isteği gibi özelliklerin kiĢilikte yoğun Ģekilde görülmesinde önemli role sahiptir. Temizlik, hijyen ve düzen yaĢamsal Ģartlar arasında yer alır. Yükselen Burcu Oğlak olan Ġkizler in, çok sosyal, kolaylıkla iliĢki kurabilen bir insan olması etrafındakileri yanıltabilir. Aslında kararlı, ne istediğini bilen, kolaylıkla ikna olmayan bir yapısı vardır. Ġkizler - Oğlak insan iliĢkilerinde istikrarı ve dürüstlüğü ön plana alır. ĠĢ yaĢamı aĢk yaĢamından daima önde gelir. Mesleki hedeflerine ulaĢmak adına, özel iliĢkilerinde problem yaĢamayı bile göze alabilir. Ġkizler - Oğlak eĢinin de kendisi gibi kararlı, aklı ve mantığı ön plana alan, dürüst ve açık yürek li bir insan olmasını ister. ĠliĢkilerde güven duymadan ve emniyeti hissetmeden harekete geçmesi zordur. 

 İKİZLER GÜNEŞ KOVA YÜKSELEN BURÇ çocuklara karĢı düĢkünlük, risk arayıĢı, eğlence yaĢamına karĢı merak gibi özelliklerin kiĢilikte yoğun Ģekilde görülmesinde önemli bir etkiye sahiptir. Spekülatif finans ve özellikle sahne sanatları Ġkizler - Kova nın çok baĢarılı olabileceği alanlardır. Yükselen Burcu Kova olan Ġkizler in çok geliĢkin metal kapasitesi, özgünlüğü ve çok yönlülüğü hemen farkedilmesine n edendir. Bilim, eğitim, politika çok baĢarılı olabilceği alanlardır. Ġkizler - Kova eĢitlikçi ve demokratik yaklaĢımlarıyla girdiği toplumlarda kolayca sevilen bir insan olur. Ġdealleri her Ģeyden önde gelir. Yükselen Kova, iliĢkilerde bağımsızlığını ön plana alır ve aynı hakları partnerine de tanır. Kimi zaman kimsenin anlayamadığı öngörülerde bulunması, sempatik yaklaĢımları olmasa garip bir insan olarak tanınmasına da neden olabilir. 

İKİZLER GÜNEŞ BALIK YÜKSELEN BURÇ kiŞiliğe, yoğun duygusallık, aileye bağlılık, atalara ve geleneklere ciddi bir saygı gibi özelliklerin eklenmesinde önemli etkiye sahiptir. Aile bağları ve aile üyelerinin kiĢisel hedeflerde ve davranıĢ biçiminde belirleyiciliği oldukça kuvvetlidir. Yükselen Burcu Balık olan Ġkizler in sezgileri son derece kuvvetlidir. Fizik ötesi konularda doğal bir yeteneği vardır. Ġkizler - Balık ın kolayca etkilenebilirliği ve hassasiyeti, yaĢam boyunca bir çok darbe almasına neden olur. Yükselen Balık için aĢk her Ģeyin ötesinde, hayatının temelini oluĢ turur. Kendine ait bir aile kurmak, bir yuva sahibi olmak için her türlü fedakarlığı yapabilir. Ġkizler - Balık için iliĢkilerde kalıcılık ve sadakat temel ilkedir. Müzik ve Ģiirle duygu ve düĢüncelerini ifade etmekte çok baĢarılıdır. Dans en iyi spor ve rahatlama yolu olarak kabul edilebilir. 

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...