16 Ağustos 2018

BOĞA BURCU 21 NİSAN - 21 MAYIS



BOĞA BURCU 21 NİSAN - 21 MAYIS ile ilgili görsel sonucu
akrep burcu tarihi ile ilgili görsel sonucu
BOĞA BURCU 
21 NİSAN - 21 MAYIS

 Elementi : Toprak 
Yönetici Gezegeni : Venüs
Güçlü: Ay 
 Zararlı: Mars ve Pluto 
 DüĢük: Uranüs 
 Elementi: Toprak 
Niteliği: Sabit Cinsiyeti: DiĢi Çekici olurlar.Ġhtiyatli hareket etmeyi ve düsünüp tasinarak konusmayi tercih eder.Boga saglamdir, degismez ve asla sükunetini bozmaz.Onlar nadiren karsisindakinin canini yakacak bir hareket yapar. O sadece herkesin kendisini rahat birakmasini ister. Üzerinde bir baski hissettigi an inatçi olur ama bir Boga'ya inatçi oldugunu söylemenin hiçbir yarari yoktur, çünkü o bu defa inatçi olmadigi yolunda inat edecektir.Boga'nin öfkesi nadiren kabarir, ama birden çileden çikinca yolunun üstüne çikan herseyi ezer geçer! Bazilari o kadar kontrollüdür ki, tüm yasamlari boyunca bir ya da iki kez saldiriya geçerler.Boga karsi cinse büyük bir ilgi duyar ama onun oyunlari içinde, herhangi bir zevkin pesine saldirganca düsmek yoktur.Boga pek az üzülür, sinirlenir ve tirnaklarini yer. Isler istedigi gibi gitmeyince somurtup düsüncelere dalabilir, ama sinirli bir tip degildir.

Boga insanlari, tipik ev kedileridir. O topraga yakindir ve eninde sonunda bir gün o ya da bu sekilde toprak duygusuna yakalanacaktir.güçlü bir yapiya sahip olarak, fevkalade sagliklidir.Hastaliklarinin baslica nedenlerinden biri temiz hava almamasi ve egzersiz ya pmamasidir.Boga'nin istahini kaçiran pek az sey vardir. Ayni ögünde, hiçbir hazimsizlik eseri göstermeden, genellikle biber kizartmasindan çikolatali pastaya, eksi tursulara ve salgamlara kadar herseyi yiyebilir. Pirzola ve biftekler en sevdigi yemeklerdir ve onlari silip süpürmeye bayilir.Bogalar kaba, saba, çarpici komediye gülmekten kirilir. Çogu ince mizahi kavrayamaz. Bu insanlar çok nadiren gerçekten zalim ve kirici olurlar.Boga ve parasi birbirinden nadiren ayrilir. Parayla birlikte güç birikimi de yapmak isterler. Ama cimri degildir.Güzel resimler ve senfoniler onlari derinden etkiler. Müzik her zaman su ya da bu sekilde yasamlarini etkiler; resim yapmak çogunlukla hobileri veya meslekleridir.Fikirleri her zaman makuldür.Onun evi kalesidir ve hiç kim senin onun huzurunu bozmasina izin vermez Boğa burçları lüks peĢinde koĢmaz,rahatına düĢkündür ama bu rahatlığı sağlamak içinde çok çalıĢırlar. 

Sabit bir burçtur va çok inatçıdır. Bu iki özelik boğa burcunun en belirgin özelliklerindendir Boğa burçları isteklerinden kolay vazgeçmezler, baĢladıkları bir iĢi sonuna kadar götürmek için ellerinden geleni yaparlar. Boğalar için değiĢim zordur, alıĢtıkları bir Ģeyden zor vazgeçerler,değiĢimleri sevmezler,bu yüzden hayatları sakindir,çok çoĢkulu yaĢamazlar.Boğanın sorunlarından biri, bir iĢe baĢlarken yavaĢ hareket ederler,azıcık ağırkanlılargülücükbiraz tembellik yapabilirler ama nekadar zor Ģartlar altında olursa olsun yapacağı iĢi sonuna kadar götürür,zamanı geç olsadagülücük Boğaya söz verdiğiniz bir Ģeyi yapmadıysanız,ona ihanet ettiyseniz,güvenini sarstıysanız vay sizin halinize,asla affetmez.Hayal kırıklığına uğramıĢsa biraz zor toparlanabilir ve kendi kabuğuna çekilir,içsel dünyasında yalnız kalmak ister.Parasal konularda gayet planlı,sabırlı ve tedbirlidirler. Borç almaktan hoĢlanmazlar zorunda kaldıkları zaman ise borcu ödeyene kadar uykuları bile kaçabilir.Kimseye muhtaç kalmadan yaĢamak isterler;bundan dolayı para boğalar için önemlidir,fakat parası çok olsada gösteriĢ yapmayı sevmezler. Boğalar biraz eli sıkıdırlar; ama sevdiği insanlar için para harcamaktan hiç çekinmezler.

Boğa burcunun yaĢamındaki huzursuzluklar ve dengesinin bozulması özellikle ruhsal sağlığını kötü yönde etlileyebilir.Kilo almaya  çok yatkın bir yapısı vardır Pratik,alçak gönüllü, kararlı, ve azimlidir. Boğa zor ısınır, ama alıĢtığı Ģeylere yürekten bağlanır ve bu yolda baĢarıla edinir. BaĢka insanlarla birlikte çalıĢmaktan hoĢlanır.ÜĢengeç,tembel, obur, dürtülerinin kölesi ve güvenilmez olabilir. Sabrı ve kasvetli töleransı yüzünden cansız, kayıtsız, ve soğuk olabilir. Maddi arayıĢı tek yönlüdür.DüĢünüĢü somut ve pratiğe yöneliktir. Kafa karıĢtırıcı fikirlerden hoĢlanmaz. Bir durumu tartarken, daima “bununla ne yapılabilir” sorusunu sorar.Tek yönlü,inatçı ve bazen geç anlayan insan. Daima gerçeklere yapıĢır ve soyutlama yapmakta zorlanır.Tanıdık,alıĢılageldik ve denenmiĢ Ģeyler tarafından uyarılır, harekete geçer. DavranıĢları doğal,neĢeli, yumuĢak, Ģefkatli ve sosyaldir. Derin dostluk ve ortaklık yeteneği vardır. ( Birlik kurmaktan hoĢlanır Sadık ve güvenilirdir.. Kontrolden çıkmıĢ bir tekelcilik ve sahip olma isteği vardır. Son derece kıskançtır. 

O kadar inatçıdır ki düĢüncesini değiĢtiremezsiniz. Çok öfkelendiği zaman tehlikeli biçimde fevri ve hiddetli olabilir.genellikle güçlü, sakin, temkinli, pratik, sabırlı, kararlı, inatçı, azimli, müĢfik ve sadıktırlar. Ellerini çalıĢmakta, bir Ģeyler inĢa etmekte kullanmaktan hoĢlanırlar ve çabalarının pratik ve elle tutulur sonuçlarını görmekten memnuniyet duyarlar. Sonuçları faydalı ve somut a maçlara hizmet ettiği müddetçe sıradan iĢler onları rahatsız etmez. Mal mülk ve maddi Ģeyler onlar için her zaman büyük bir önem arz eder. Bu yüzden sahip oldukları Ģeylere dokunmadıkça ve onları görmedikçe duygusal anlamda kendilerini güvencede hissetmezler. Sahiplenme ihtiyacı duyarlar. Bu, Boğa burçlarını aĢırı üretken ve mal veya mülk meraklısı kılar. Daha az geliĢme gösteren veya göstermiĢ Boğa burçları insanlara bir nesne ya da bir mal gibi muamele ederler ve sonuçta bu durum iliĢkilerinde güçlüklere yol açar. Boğa burçları birçoklarına göre daha yavaĢ çalıĢırlar, fakat her zaman ne planlarsa bitirirler. Bu yüzden, dikkatli, güvenilir ve sadıktırlar. 

Kendi baĢladıkları iĢlere nazaran baĢkalarının baĢladıkları iĢleri sürdürmekte daha iyidirler. Boğa burçları önderlik edebilir, fakat asla bir Ģeye zorlanamazlar. Bir Boğa burcunu kızdırmak zaman alır . Eğer sınıra kadar zorlanırlarsa sonuçları kötü olacaktır. En basiti kızgın bir boğayı hayal edin, bir Boğa burcunun çok fazla zorlandığında neler yapabileceğini anlarsınız. Boğalar için ne denir bilirsiniz değil mi? KızdırılmıĢ bir boğanın sakinleĢmek için biraz zamana ihtiyacı vardır. Yapılabilecek en iyi Ģey onları kendi hallerinde bıkmaktır. ĠĢler yolunda gitmediği zaman anlayacaksınız. Bir iĢle uğraĢırken zamana ihtiyaçları vardır. Onları aceleye getirmeyin ya da zorlamayın. Boğalar zor fikir değiĢtirirler fakat bir kez değiĢtirdiler mi fikirlerinden döndürmek zordur. Kriz zamanlarında genellikle sakin, kendilerine hakim, sabırlı ve sorunlara pratik çözümler getirmeye yeteneklidirler. Boğa burçları ağrılardan ve hasta olmaktan nefret ederler. Boğalar ahenge ve güzelliğe düĢkündürler ve aĢırı derecede Ģefkatli olabilirler. 

Fakat kaybetme korkusu yaĢarlar. Bu kaybetme korkusu genellikle sahiplenme, kıskançlık, tembellik, inatçılık ve müsriflik gibi özellikleri de beraberinde getirir. Bir Ģeyi ya da birini sahiplenme arzusu yoksa, kaybetme korkusu da olmaz. Boğa burçları, sadece zihinsel ve ruhsal Ģeyleri öğrenme arzusu ve insanları duygusal ve fiziksel olarak sahiplenmek için arzularını serbest bırakma ihtiyacı duyarlar. Diğer bir ihtiyaçları da değerlerin gerçek anlamını bulmaktır. Ayrılmayı öğrenmelidirler. Ġnsanları ve olayları geride bırakmaya hazır olmalıdırlar.Güvenilir bir dosttur. Boğa'nın en güzel özelliklerinden biri de iyi bir dinleyici olmasıdır. BaĢkalarının derdine kendi derdiymiĢçesine kafa yorar, üzülür ve türlü çözüm yolları üretmeye çalıĢır. Pratiktir. Detaycı, alıngan ve hassas yapısı ara ara baĢına dert açsa da, hisleri doğrultusunda hareket etmekten kimse alıkoymaz.BaĢta kendi olmak üzere, kimsenin hakkının yenmesine göz yumamaz. Ġyi bir kavgacı değildir. 

TartıĢmaya girdiğinde son sözü baĢta söyleyip haklı iken haksız konuma düĢebilir.ÇalıĢkandır.Biraz yavaĢ ama yapıcı zihni vardır. Süslenip püslenmeye, güzel yerlere gidip mükellef yemekler yemeğe bayılır. Lüksü ve Ģatafatı reddetmez.AĢık değilse hayata mutsuz ve umutsuz bakar. AĢıksa gözlerinin içi güler, sevdiği için çok Ģey feda edebilir, ancak güven duyması Ģarttır.Sadakatine, karĢısındaki sadıksa güvenilir, yoksa öfkesinden ne yapacağı pek kestirilemez.onun sanatsal baĢarılarından çok, sanat eserlerinin hem maddi hem manevi değerlerini tahmin ve takdir edebilme gücünde görülür. Sanatla sadece manevi olarak ilgilenmekle kalmaz, herhangi bir sanat eserini kendi koleksiyonunda görmekten büyük zevk alır.Doğayı seversiniz; boĢ zamanlarınızı balık avlayarak veya dolaĢarak geçirirsiniz. Bu sizin doğaya ve toprağa bağlılığınızı gösterir.Bu yüzden ani değiĢikliklerin meslek ve özel yaĢamınızda dengenizi bozması ĢaĢırtıcı değildir. Yer değiĢtirdikten sonra kendinizi yeniden huzurlu hissetmeniz zaman alır. Kendinizi her Ģeyin sonsuza kadar süreceğine inandırırsınız. Bunun sebebi ise, güven ve dayanıĢma isteğinizdir. Size göre bunlar her değiĢimde tehdit altındadır. Siz bir sabır, istikrar ve dayanıklılık örneğisiniz. 

BaĢkaları bir Ģeyden uçar gibi kaçarken, siz dayanırsınız ve ellerinizdekileri koruyup saklarsınız. Etrafınızdakileri her Ģey tuz buz olsa bile, siz onları toplayıp tekrar bir araya getirebilecek yapıda bir insansınız.Diğer yandan da dıĢ çevreye çok zor uyum sağlarsınız ve bundan dolayı kuralları kesin olan iĢleri seversiniz. Ama bu, çeĢitli teĢebbüslerde bulunmayacağınız anlamına gelmez. Kritik durumlarda cesaretini ilk kaybeden siz olmazsınız. Koruma iç güdünüzün güçlü olduğu aĢikardır.Böyle durumlarda varlığınızı ve malınızı korumak için alıĢılmadık ölçüde güç ve irade gösterebilirsiniz.Boğa insanı, mantığından çok duyguları tarafından yönetilir. Bu nedenle tahminen okulda “ezber dersleri”nde diğerlerine yetiĢmek  için zorluk çekmiĢtiniz. Büyük baĢarıları, sadece kendinizi bir Ģeye duygusal olarak bağlı hissettiğinizde kazanırsınız. Bu duygu eksik olursa, konuya olan ilginiz de hemen dağılır.Çocukluktan itibaren sevgi ve aĢırı ilgiye ihtiyacınız vardır. Bu yetiĢkin olduğunuz zaman bile bastıramadığınız bir içgüdüdür. 

Bu karĢı cinse olan bağlılığınız için de geçerlidir. Onlar sizi çeker, ama yine de ilk adımı atan siz olmazsınız. Kendinizi hareketli bir dıĢ dünyaya bırakırsınız. Buda sizi çoğu nlukla istenen baĢarıya götürür.Ara sıra arkadaĢlarınızı beklenmedik ataklarla ĢaĢırtmanız, Ģimdiye kadar söylenenlerin bir inkarı değildir. Bu sadece duygularınız incindiğinde geçerli olur. O zaman hayvanlar alemindeki akrabalarınız gibi Ģiddetle hücuma geçebilirsiniz.Doğrusu, kontrolünüzü kaybedip adeta yolunuza çıkan her Ģeye toslayacak hale gelmeniz, uzun zaman alır. Bunda zarar görmek istemeyen kiĢiler, bu konuda uyarılmalıdır. Boğa insanının krizleri korkunç olabilir ve bunun sonuçlarını hiç düĢünmez. Böyle durumlarda sakin kalmayı becermesinin tek sebebi, dik kafalılığıdır. 

Çünkü damarına basıp, sinirlendirmek uzun zaman alır.Boğa genelde sabit fikirlileri temsil eder ve hayatı değiĢmez bir siyah beyaz resim gibi görür. Aynı zamanda yakın çevresindeki insanlarla birlikteyken anlaĢmaya daha yatkındır. Siyah ve beyazın yanı sıra gri tonlarında olduğunu görmeye çalıĢmalısınız. Eğer ara sıra pes etmeyi öğrenirseniz, hayatınız kolaylaĢacaktır.Bunun yanında dayanıklılık ve sabrınız, baĢarınızın temelidir. “Devamlı akan damlalar taĢı deler.” Atasözünde olduğu gibi, baĢarılı olmanız, yükselmenizin anlık olmamasına bağlıdır.Finansal kararlarda çok dikkatlisinizdir ve her riski önceden hesaplarsınız. Sizi sevmeyen biri, size cimri bile diyebilir. Bunun sebebi hay atın her döneminde, biriktirdiklerinizle ayakta kalmayı istemenizdir.Boğa erkeği, manevi olan her Ģeye bağlı olmasına rağmen, bir kadının bütün entelektüel yanını ortaya koymasına çok da değer vermez. 

Bu durumda kadın erkeğin kayıtsızlığını ifade eden soğuk bakıĢlara maruz kalır. Bu noktada, Boğa kadını da Boğa erkeğine çok benzer.Akıllı insanlarla sohbet etmeyi sevmesine rağmen, filozofu oynayan bir adamın Boğa kadını karĢısında hiç Ģansı yoktur. Kadın ya da erkek olsun, bir Boğa bütün insanlara, istedikle rini yapma hakkı tanır, karĢısındaki insanın bir serseri, bilim adamı veya çöpçü olması fark etmez.Kendisine de kendini ortaya koyma hakkı tanır ve çok belirgin olan eĢitlik sayesinde diğerlerine de bu hakkı verir. Bu bazen garip tiplerle arkadaĢ olmanıza yol açar. Beraber olmaya katlanamadığınız kiĢiye bunu hissettirir ve onu aranıza almazsınız. Buradan da dürüst yapınız anlaĢılabilir.Boğalar fiziksel olarak çok çekicidirler ve doğanın bu hediyesinin bilincindedirler. Bakımlı görünmeye büyük özen gösterirs iniz. Sizin için kendinize bakmak çok anlamlı bir iĢtir. 

Anlamlılık ve anlamlı ifade, size baĢkalarından daha çok Ģey ifade eder. Kendinizi göstermek için yaptığınız hareketlerin hepsi çevrenizin - en çok da onları kıskandırarak - dikkatini çekmek içindir ve bunu genelde baĢarırsınız. Söylediğimiz gibi Boğa, Venüs tarafından yönetilir. Özlem ve duygu yoğunluğuyla çok sıkı iliĢkili olan Ay‟ın etkisi altındadır. Duygularınızı ifade etmek size zor gelse de özlem ve hislerin tadını çıkarmayı istersiniz.Kesinlikle konuĢkan, çok sesli ve düĢüncelerini açıkça belirten iyi bir dinleyicisiniz.Boğa insanlarının yaĢam boyu savaĢacakları bir eğilimleri vardır; zevkle ve çok fazla yerler. Bu yüzden de fazla kilolarına karĢı devamlı bir savaĢ içindedirler. Üstüne üstlük zaten iri vücut yapıları vardır. Bazıları, bir bira reklamını seyrederken bile kilo aldıklarını söylerler. Eğer dünyevi zevklerden diğer ölümlülere göre daha fazla zevk alıyorsa, bunda Boğa insanının ne suçu olabilir ki Boğa insanları insiyatifi ele almazlar. Onlara göre, önemli bir karar, Getireceği zarar ve yararları düĢünerek ya da ölçüp biçerek sakin bir Ģekilde vermek daha iyidir. Kararı veren Boğa harekete geçer. Artık onu durdurmak mümkün değildir. 

Boğa‟lar varlıktan hoĢlanan, sakin, değiĢmez, pratik, kararlı, ve amaçlarına bağlı kiĢilerdir. Güvenilir, sabırlı, iĢ yaĢamında uyumlu, dayanma gücü yüksek, değerli, lüksü ve iyi yiyecekleri seven, soğukkanlı, sadık ve sevecen olurlar. Amaçlarına ulaĢma konusunda kararlı davranırlar. Eyleme geçmekte ağır kanlı fakat kızgınlıkta zapt edilmesi güç bir mizaç sayılır. Boğa‟ların dıĢa vuran özellikleri arasında sabırlı olmak, elinden iĢ gelmek, ve mülkiyetçilik sayılabilir. Boğa burcunun mülkiyetçiliği hem maddiyata hem de insanlara uzanır. Genellikle kibar, uyumlu, bencil olmayan ve çevresine özenlidir. Doğal olarak sabrının sınırlarını zorlayan bir davranıĢ karĢısında bir yanardağ gibi patlayabilir. Boğa‟lar rahatsız olacakları durumlardan kaçınmaya çalıĢırlar. Mülkiyetçiliği duygu ve hayal gücünün zayıf olmasının nedenidir. Ayrıca kıskançlık, oburluk ve maddiyatçılığa karĢı dikkatli olmalıdırlar. Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs‟tür. Bu gezegen kiĢinin güzellik, ahenk ve kibarlık duygusunu güçlendirici bir etkinlik yapar. Venüs astrolojide en büyük ödül olarak mutluluğu verecektir. Gezegenin yaĢamı güzelleĢtirdiği söylenebilir. 

Haritamızda Venüs güçlü ise, genellikle hoĢ ve zevk veren bir hayat ortağı olduğumuzu ve bizimle yaĢamanın zor olmayacağı anlaĢılır. Haritadaki zayıf bir Venüs de kiĢilikteki narsizmi ve zayıf istek gücünü belli eder. Venüs biyolojik olarak bezeler ve hormon sistemini, böbrekleri, toplardamarları, erotizmi, boğazı, deri ve mesaneyi yönetir.Boğa‟lar yaĢamı güzelleĢtiren insanlar oldukları gibi burçtan dikkati çekecek güzellikte erkek ve kadınlar çıkar. Ayrıca Boğa'lar müzik ve güzel sesten zevk alan ve aralarında çok sayıda müzisyen çıkan insanlardır. Sesi kalın ve kaba olan bir Boğa bile Ģarkı sözleri mırıldanmadan duramaz. Boğa gibi güçlü insanların kavgacı ve gürültücü olacaklarını sananlar yanılırlar. Onlar çekingen ve bir kenarda sakince kalmak isteyen kiĢilerdir. Üzülmek, hırçınlaĢmak ve sinirden yumak yumak olmak Boğa‟ların iĢi değildir. YaĢamda ilerlemesine zarar verecek kusurları arasında aĢırı inatçılığını sayabiliriz. ġefkatli, ateĢli, ve tutkulu olduğu halde bu duygularını kolay kolay açıklayamaz. Bazıları sanat kollarından birini kullanarak içindeki sevgiyi tanımlayabilir. 

Boğa insanlarının yaĢam boyu uğraĢacakları aĢırı iĢtahlı olmaları ve oburca yemeleridir. Bu nedenle devamlı tartılmak ve aĢırı kiloları vermek için kara kara düĢünmek bir Boğa‟nın tipik özelliğidir.Burcun dünyevi zevkler arasında önem verdiği tipik bir unsurda seks meyli olur. Burcun erkekleri de kadınları da seksi yemek ve içmek gibi önemli bir yaĢam içgüdüsü o larak kabul ederler. Yine de bunların erotik maceralar peĢinde olduklarını sanmayın, her Ģeye gerektiği kadar yer ayırmasını ve önem vermesini becerirler. Boğalar para burcunda doğan ve yaĢamında maddiyatın önemli bir rol oynadığı insanlardır. Rahat ve konforlu bir yaĢam sürmek için paraya olan gereksinimi en iyi Boğa‟lar bilirler. Bunu elde etmek için kendi tarzına uygun bir yol seçerek, bunun üzerinde dengeli ve emin adımlarla ilerleyecektir. Bu alanda kılavuz Venüs olacağından parayı zevkli ve beğendikleri bir alandan elde etmeyi de becereceklerdir. Aklına koyduğu bir proje için her türlü zorluğa ve engellere dayanma gücü Boğa‟larda bulunmaktadır. 

Boğa burcu insanı oldukça sağlam yapılı ve iri yarı vücutlu olurlar. Bazıları olağanüstü sayılacak derecede k uvvetli olabilirler. Kolay yorulmadıklarından bedenen ve uzun süre çalıĢabilirler. Huzuru bulmak ve onu korumak - Boğa'nın hedefi budur.Dinginlik. Sınırsız bir karmaĢıklık içinde yine de sade olmak. Kavranamayacak kadar derinliğe sahip olmak, ancak bunun üzerinde konuĢmaya ihtiyaç duymamak.KarmaĢıklıktan kuĢku duymak Boğa'nın kaynağıdır. Ġçgüdüsel bir Ģekilde, kendi sessizliği ve sadeliğini bulabileceği ortamları arar. Sabit bir iĢ. Güven veren iliĢkiler ağı. Sonsuz bir pratiklikle kozasını örer. Doğal olar ak denge, güvenlik ve huzur sunan herhangi bir Ģeye ilgi duyar.Boğa'nın stratejisi sonsuz sadeleĢtirmedir. VaroluĢa ait melodramlar yoktur. Sadece hayatın özüyle - sağlık, gerçek, aĢk ve sessizlikle - baĢbaĢa kalana kadar ve buna sevgiyle karıĢık saygı duygusuyla yaklaĢana kadar yaĢamın yavaĢ yavaĢ azalması vardır.Boğa'nın gölgesi iç huzuru dıĢsal güvenceyle karıĢtırmaktır. 

Gerçekte içsel güvenceden doğan huzuru aramasına rağmen, bunun dıĢ dünyada yansıması olan, para, varlıklar ve insanlararası deneyimsel -de ngeyi saplantı haline getirebilir. Bu yüzden inatçı, materyalist, günlük düzenini bozma korkusuyla kendini sıkıntıdan patlatan biri haline gelebilir. Güvence zihinsel düzeyde de bir hareketsizliğe dönüĢebilir. Ġnatçılığı ve irade gücü gibi kaynaklar gölge olarak esnek olmamayı, deneyimlere dar kalıplar içinde, hayal gücünden yoksun tepkiler vermeyi doğurur.Öğrenmesi gereken; harekete ve değiĢime gönüllü olmak, geliĢim için esnek olabilmektir.Boğalar , hükmedici ve inatçı olurlar. Pratik iĢlerde ise güven duyulan insanlardır, baĢarılıdırlar. Sabırlı ve dayanıklıdırlar, büyük bir azim gücüne sahiptirler. Boğalar sadık ve vefalı bir dost olurlar. KiĢisel rahatlarına ve para konumlarına karĢı hassas olurlar. Gerçekçi, Ģematik ve düzenlidirler. Güzelliğe, estetiğe hayrandırlar. Derin duygulara sahiptirler fakat, yaĢamda en çok güvenceye önem verirler. Eksikliklerini gidermek için ve aynı zamanda yaĢamı tanımak için bilgi edinmek isterler. Önüne çıkacak engelleri aĢabilecek güçte bir isteğe sahiptir. Amaçları konusunda kararlı ve kendilerinden emindirler. Ġyice ölçüp biçtikten sonra ,maddi isteklerini elde etmek için harekete geçerler. 

Çok sabırlıdırlar, aceleden hiç mi hiç hoĢlanmazlar. Gerekli olduğu kadar ve belli sınırlar dahilin de konuĢurlar. Hatta genellikle susmayı tercih ederler. Bunun nedenlerinden biri de, karĢısındaki insana daha sonra silah olacak herhangi bir açık verme endiĢesidir. Bu burçta dogan kadinlar, ele avuca sigmaz, bakislari sakin, berrak ve gene de sabittir.Erkeklere gelince; boyun oldukça kalin ve adeleli, omuzlar, gögüs ve arka, her üçü de genis ve güçlüdür. Kisa ya da uzun olsun bütün vücut orantilidir. Kulaklar genellikle küçük ve basa dogru yatiktir.Yemek yerken lokmalari yavas yavas çignerler ve genelde kusursuz bir sindirim sistemleri vardir. Alinlarinin tam ortasina düsen bir tutam saç veya bir bukle dikkatinizi çekebilir. Genellikle saçlari kivircik ve dalgalidir.Orta boy, kısa ve kalın boyun,düzgün ve kalın bir cilt,düz bir yüz basık geniĢ düz bir burun,vücudun belden üst kısmından kilo alam ihtimali,saç göz ve ten rengi soluk renkler -toprak renkleri,dudaklar dolgun ve geniĢ ,yüz Ģekli karemsi ama hatları çok keskin değil,mutlu ve kendine yeten bir yüz ifadesi,omuzlar geniĢ basenler dar ,Güçlü bir sese sahip olabilme ihtimali. 

Boğa burcu insanı Zodyak‟ta tüm burçların arasında en yavaĢ metabolizma hızına sahiptir.Duyuları çok geliĢkin olan Boğa, iyi yemeği, dokunmayı, rafine kokuları, güzel müziği ve seksi sever.Konforuna ve kiĢisel rahatına çok düĢkün olduğu için, yaĢam Ģartlarını da buna göre düzenlemek için elinden geleni yapar. Boğa‟nın beden yapısı da hareketsizliğe daha uygundur.Bütün bunların üzerine tatlı yiyeceklere olan düĢkülük de eklendiği zaman, Boğa‟nın tüm ömrü boyunca uğraĢması gereken bir kilo problemine sahip olması kaçınılmazdır.Duyuları hassas olan Boğa‟nın, düzenli bir egzersiz programına kendini sokabilmesi için kendine uygun Ģartları hazırlaması yardımcı olabilir.Örnek olarak güzel egzersiz kıyfetleri, müzik ve spordan sonra hoĢ kokulu sabunlarla alınacak bir duĢ egzersizi cazip hale getirebilir. Spordan sonra saunaya girmek ve masaj yaptırtmak özellikle Boğa‟nın rahatlamasında ve istekli olmasında faydalıdır.Masaj esnasında kullanılan aramatik yağlar da Boğa‟nın  bu faaliyetleri cazip görmesine yardımcı olur.

Toprağı ve yeĢili seven Boğa için, bahçe çalıĢmaları ya da açık hava yürüyüĢleri oldukça caziptir.Her türlü zevki sembolize eden Venüs tarafından yönetilen Boğa burcu insanının, kendini yemekten sakıması oldukça güçtür.Dolayısıyla belki de tüm burçların içinde en zor diyet yapan, bir de buna ağır metabolizma hızı eklenince iyice umutsuzlaĢan Boğa burcudur.Ancak sabırlı ve sebatlı bir yapıya sahip olan Boğa, az da olsa kilo vermeye baĢladığını görürse, bu doğrultu da ilerleyebilir.Boğa için her öğünde yediklerini not etmek, düzenli ve kontrollü bir diyet yapabilme yolunda yardımcı olacaktır.Aromaterapi de bu noktada kullanılabilecek alternatif tekniklerdendir.Otları kaynatarak, ya da çeĢitli karĢımlar hazırlayarak, banyoda, masajda ve içmek yoluyla Boğa kendini rahatlatabilir.Boğa‟nın dönemsel olarak et kaynaklı proteinleri beslenmesinden çıkarması hatta kısa dönemli vejateryen beslenmeye dönmesi ve bu sırada diyeti maden suları ile desteklemesi, biriken toksinlerin vücuttan atılmasında önemli rol oynar.Tamamen etten vazgeçemeyen Boğalar ise, tercihlerini beyaz etten yana kullanırlarsa, kısmen de olsa fayda sağlayacaklardır.Hasta olmaktan asla hoĢlanmazlar. Bu burçtan hastalık hastası tipler çıkmaz. Ayrıca dayanıklı olurlar ve sabırlı bir hasta sayılırlar. Boğa burcu insanı kıĢın özenli davranmazsa boğaz ağrısı, bronĢit ve ses kısılması görülebilir. 

Ağır yemekler ve oburluk nedeniyle de genç yaĢta vücudun kalınlaĢması olasıdır. Mal_mülk ve toprakla ilgili iĢler: tarım, bahçecilik,emlak,mimari. Mecazi anlamda bankacılık, borsa, uygulamalı ve politik ekonomi.Zevkin ve keyfin öne çıktığı alanlar: yemek,gastronomi, otelcilik, moda, kuyumculuk, kozmetik,müzik,resim, heykel ve sanat ticareti. GeçmiĢle uğraĢan meslekler: Tarihçilik,arkeoloji,etnoloji. El sanatları ve doğa b ilimleri. Boğa çocukları Toprak elementi bir burç olarak, Boğa'nın ayaklarının yere bastığını hissetmesi oldukça önemlidir. YaĢamında bir altyapının olmaması, rutin ve düzen eksikliği, ani, beklenmedik değiĢimler Boğa'nın huzursuzluğunun en temel nedenleridir. Küçük Boğa da aynı eriĢkinler gibi, kendi yapabilirliklerini kendi hızında keĢfetmeyi, "iteklenmeden" yaĢamlarını devam ettirmeyi tercih eder. Boğa genellikle okulun rutinine ve disiplinine uyum sağlamakta hiç zorlanmaz. Kuralları bozmayı ya da kendi isteklerine göre değiĢtirmeyi tercih etmeyen Boğa, tam tersine, yapabileceklerini ve yapamayacaklarını açıklayıcı olan kuralların varlığından memnuniyet duyar. 

Okul yaĢamındaki düzen ve belirlilik kendini rahatlattığı ve güven duygusu yarattığı için, eriĢkin bir Boğa'nın hayatında bile, bu tür kurallar görmek mümkündür.Boğa burcu Zodyak içindeki en sabırlı ve metanetli burçtur. Amacına ulaĢıncaya kadar yılmadan, sabır ve inançla yoluna devam eder. Erken yaĢlarda Boğa'nın bu özelliği kimi zaman insanlara kar Ģı bağlılık ve sadakat, kimi zaman da inatçılık olarak tezahür eder.Boğa burcu üyeleri, aslında materyal dünyada yaĢayan realistlerdir. Soyut fikirlerden çok, duyuları ile algılayabildikleri somutlukları tercih ederler.Bu burcun çocuğu sessiz ve sakindir. Diğer bebekler gibi huysuzluk etmediğini, ağlamadığını düĢünerek memnun olursunuz. Fakat en beklemediğiniz anda feryadı basar. Bu ağlama nedensiz değildir. Daha bir kaç aylıkken rahatsız edilmek istemediğini size açıklamaktadır. Israr etmek , kendisini zorlamak hiç de iyi sonuç vermez. 

Çünkü o bütün boğalar gibi inatçıdır.Boğa burcu çocuğu çok sevgi ister. Ona daima sevgi ve Ģefkat göstermelisiniz. Azarlamanın ve cezalandırmanın tersine ona göstereceğiniz sevgi ve Ģefkatinizle her istediğinizi yaptırmanız m ümkündür. Boğa burcunda doğan çocuk çalıĢmayı ve okumayı sevmez.Onu bu konuda teĢvik etmeli, zekasını geliĢtirmesi için güzel resimlerden çiçeklerden yararlanmalı, onun merakını tahrik etmelisiniz. O güzelliklere düĢkün olduğu için böylece böyle Ģeylere ilgi duyacak ve öğrenecektir. Boğa burcu kadını sessiz, sakin ve mağrur duruĢuyla dikkat çeker. Gerçekçi ve otoriter bir tavrı vardır. Girdiği ortamlarda hal ve tavırlarıyla dikkati çeker. Hırslıdır ve düĢlediği bir Ģeye ulaĢmak için elinden geleni yapar. Al ıĢkanlıklarına bağlıdır ve sadakatsizlikten hoĢlanmaz.Boğa burcu kadını duygusal açıdan oldukça hassas ve kırılgandır. Birine değer verdiği zaman onun için daima elinden geleni yapar.Sadakatsizlikten hoĢlanmaz. DıĢarıdan soğuk görünmekle beraber, yumuĢak k alplidir. 

ÇalıĢkandır ve bir iĢe baĢladığı zaman sonuna kadar o iĢi götürür.Boğa burcu kadını maddi rahatlığa fazlasıyla önem verir. Fakat giriĢtiği iĢlerde kendini çok fazla riske atmayı sevmez. Merhametlidir ve yardımseverdir. Gönül iliĢkilerinde onun için sevgi ve saygı çok önemlidir. TekeĢlidir ve sadık bir eĢ olur. BoĢ zamanlarında yemek yapmayı, müzik dinlemeyi ve el sanatlarıyla uğraĢmayı sever.Boğa burcu kadını evine düĢkündür. Huzursuzluktan hoĢlanmaz. Hediye almaktan fazlasıyla hoĢlanırlar.Gerçek bir erkekseniz, Boğa Kızlarının gönlünü çalabilirsiniz. Zira o, her türlü erkek iĢini rahatlıkla yapabilir ve idareyi kolayca eline alabilir. Fakat, hiçbir zaman tercihi bu değildir. O gerçek bir erkek arar.Ġlkbaharın belirgin ve kararlı olduğu bu devre içine doğan Boğa Kadınları, içine doğdukları mevsimin tipik özelliklerini gösterirler. Son derece bakımlı, güzelliğe önem verdikleri ölçüde rahatlarına düĢkündürler. Güvenli ortama ihtiyaçları vardır.Gelecek kaygısından uzaklaĢtıkları ve kendilerini güvende hissettikleri ölçüde güzelleĢir ve sevgilerini yansıtırlar.

Bir Boğa Kızıyla birlikte olmaktan daha mükemmel bir Ģey olamaz. KarmaĢık, zorlu, sert, Ģiddetli olaylar karĢısında bile o inanılmaz dinginliğini, sükunetini bozmayacaktır.Öylesine sakin duruĢunun zorlama olduğunu sanmayın sakın. Zira o hiçbir Ģey için kendini zorlamaz. Riya, yalan ve oyunlara kalkıĢmaz. Nasıl duruyorsa,  öyledir.Rahattır. Ve onun bu rahatlığı çevresine yayılır. Etrafını huzur dalgalarıyla kaplar ve onunla birlikteyken geriliminizin yavaĢ yavaĢ azaldığını farkedersiniz.Boğa Kızları kesinlikle fiziksel bir varlıktır. Onun dikkatini çekecek yegane Ģey de alacağı fiziksel zevklerdir. Bunun dıĢında karmaĢık figürlerden, yapma çiçeklerden, herkesin yapıyor olduklarından hiç mi hiç etkilenmez.Boğa Kızlarının vazoya yerleĢtirdiği çiçekler gerçek olmalı ve gerçekten kokmalıdır. ĠĢte bundan etkilenir, haz duyar. Çünkü, fiziksel olarak hissettiği canlı çiçekler ona zevk verecektir. Yapma çiçekler aynı Ģey değildir.Onun için yağmurun ardından duyulan toprak kokusu kadar etkileyici baĢka bir Ģey olamaz. Olsa olsa sabahın erken saatlerinde otların üzerinde güneĢin ıĢınlarını yansıtan çiy taneleri olabilir.Sabun kokan çarĢaflar kadar fırından gelen yaptığı kek veya çörek kokuları da Boğa Kadınlarını etkiler.

Kısacası Boğa Kadınlarının doğal ve temiz kokulardan hoĢlandığı sonucunu çıkartarak size bir ip ucu vermeye çalıĢıyorum.ġayet bir Boğa Kızını seviyorsanız, mutlaka temiz kokmalı ve tıraĢ losyonunuzu en iyi cinsinden seçmelisiniz. Çünkü o, kokulara karĢı son derece duyarlıdır ve hoĢ olmayan kokuların geldiği yerden ters yüz ederek arkasına bile bakmadan gidebilir.Kokulardan etkilendiği kadar renklerden de etkilenir. Özellikle canlı ve göz alıcı renkler... Doğada bulunan tüm renkler onun için etkileyi cidir. Tabii bu arada dokunma duyusu ve tat alma duyusunun da son derece geliĢmiĢ olduğunu belirtmem gerekiyor. Bir de iĢitmek ġunu bilmelisiniz ki, Boğa Kadınlarının duyu organlarının tümü son derece geliĢmiĢtir. Çünkü, fiziksel olarak algıladıkları her Ģeyden büyük bir zevk alırlar. Ve daha fazla zevk almak için dikkat kesildiklerinden duyu organları da keskinleĢir.Bu nedenle yumuĢak, hafif, duyu organlarını rahatsız etmeyecek Ģeylerden hoĢlanırlar. Giydiğiniz kazağın sert tüyleri onun derisini tahriĢ edebilir. 

Ya da dinlettiğiniz müzik gürültülü gelebilir.Bir Boğa Kızını etkilemek istiyorsanız, ona romantik ve hafif müzik dinletmeli, ahçısının iyi olduğundan emin olduğunuz restoranlara götürmelisiniz.O Ģatafatlı olandan değil, sade fakat kaliteli olandan hoĢlanır. Zaten kılık kıyafetinden, hemen her konudaki seçimlerine kadar sade, pratik, iĢlevi olan fakat kesinlikle kaliteli seçimler yapar. BaĢka etkiler almadıysa, spor olanı tercih eder.Fakat, ister modern, ister klasik olsun kesinlikle rahatlığı ön planda tutacaktır.Boğa Kadınları Zodyak‟ın hemen en tahammüllü tipleridir. Öyle kolay kolay ağlayıp sızlanmaz. Hatta ağladığını hiç göremeyebilirsiniz. Ġsteklerini yaptırmak için oyunlara baĢ vurmaz.HoĢgörü sınırları öylesine geniĢtir ki, bu sınırların nerede baĢlayıp nerede bittiğini anlamakta zorlanabilirsiniz. O diğer burçların kadınları gibi yanınızdan geçen kadına baktığınız için dırdır etmeyecektir. Hatta bunun üzerinde hiç durmayacaktır. 

Fakat, onun sizi kıskanmadığını düĢünüp aklınızdan geçen veya içinizden gelen her Ģeyi yapabileceğinizi de zannetmeyin.Daha doğrusu onun hoĢ görü sınırlarını zorlamaya kalkmayın. Sınırları çok geniĢ olsa bile sınırları vardır ve sadakat konusunda son derece hassastır.Denilebilir ki, bir Boğa Kızı sadakatin dıĢında sizden hemen hiçbir Ģey istemez. Kendisi olduğu kadar, sizi de rahat bırakır.Boğa Kadınlarının baskıya, zorbalığa tahammülleri yoktur. Hele bir topluluk içinde ona sert bir tavır ve zorlayıcı bir davranıĢ içinde bulunmaktan kesinlikle kaçınmalısınız.Yoksa, o yumuĢacık, sakin ve hoĢgörülü kızın aniden öylesine Ģiddetli bir tepkisiyle karĢılaĢırsınız ki, neye uğradığınızı ĢaĢırırsınız.Bir de iyice aklınızda tutmanız gereken diğer nokta aceleciliktir. Ve bir Boğa Kadınını aceleye getirmeye kalkıĢmak, Ģiddetli öfkesiyle karĢılaĢmaya hazır olmak demektir.O ağır fakat temkinli hareket eder. Daha hızlı olmaya zorlarsanız o Ģiddetli tepkisini göstermese bile öfkesini uyandırmıĢ olursunuz. Ve bu durum hiç tavsiye edilmez.Zaten bir Boğa Kızıyla bir süre birlikte olduktan so nra onu kolayca tanıyacak ve anlayacaksınız. 

Çünkü, onlar Balık ya da Akrep kızları gibi anlaĢılmaz değildir. Üstelik anladıktan sonra onu öfkelendirecek bir Ģey yapmanıza da gerek kalmayacaktır. Çünkü, O son derece huzur verici sükunetiyle her türlü gerilimden sıyrılmanızı sağlayacaktır.Boğa kadınları uyumlu, rahat, huzurlu bir atmosfer yarattığı evinde piĢirdiği birbirinden leziz yemeklerle kendinizi ona tamamen bırakabileceğiniz bir ortam yaratır.Son derece kontrollüdür. Kolay kolay öfkelenmez. Dırdır et mez, tersine hayatınızı kolaylaĢtırmak için öylesine pratik çözümleri vardır ki, kesinlikle sizin erkek olduğunuzu hissettirecek Ģekilde davranır. Ġpleri sizin elinize kolayca bırakıp idare edilmekten ayrıca keyif alır. Ama siz idare edemeyecek olursanız, idareyi ele almakta bir an bile tereddüt etmeyecektir. Hem de son derece güçlü ve baĢarılı bir biçimdir.Fakat, yine de arzusu bu değildir. Çünkü O, gerçek bir erkekten hoĢlanır ve ölünceye kadar ona sadık kalır. oğa burcundan doğan kadınlar, yıldızların se vgi, güzellik temsilcisi dolayısıyla çok cana yakın, beğenilen, aranılan tiplerdir. Evlilik ve annelik onlara çok yaraĢır. 

Boğa Burcu kadını yıldızı yüzünden güzelliklere çok düĢkündür. Özellikle müzik ve resim bu tiplere büyük zevk verir. Onlardan çoğu da resim ve müzik alanlarında talihlerini denerler veya günlük iĢleri dıĢında resim ve müzikle uğraĢarak oyalanırlar.Boğa Burcundan doğan bir kadına pahalı fakat güzel sayılmayacak bir hediye yerine çiçek verin ; bu çiçekler onu çok ama çok sevindirecektir. Yine ona vereceğiniz parfümler ve makyaj malzemeleri de çok makbule geçecektir. Bu burçtan doğan kadın kendini güzellesĢtirecek her Ģeyden hoĢlanır.Boğa Burcundan doğan bir kadınların cildi çok hassastır. Bazı yünlüler, sentetik kumaĢlar ve kazaklar ciltlerini tahriĢ edebilir. Genel olarak sıhhatlidirler ancak boyun ve boğazlarını korumaları yerinde olur.Boğa Burcundan doğan kadın tam anlamıyla sadık bir tiptir. O bir kere sevmek ve bağlanmak ister. AĢkta aradığını bulursada Ģartlar ne olursa olsun mutluluk içinde yaĢar. Kendisine hiçde uygun olmayan birini sevebilir. Hatta böyle bir erkeğin kendisini istismar etmesine bile göz yumar.Boğa Kadını dostlarına çok düĢkündür. Dostlarını haksız da olsalar savunur, onlar için türlü fedakarlıklar yapar. Buna karĢılık da dostlarından sadakat bekler. 

Eğer bir dostu, baĢkasına daha fazla önem verirse kadın o zaman büyük bir kıskançlık duyar.Boğa Kadını için eğitim fazla önemli değildir. O kendi kabiliyetlerine güvenir ve bu sayede istediği duruma gelebileceğini de bilir. Ama eĢinin ve çocuklarının iyi eğitim görmelerini arzu eder. Bu burçtan çıkan pek çok kadın evlendikten sonra çalıĢmaya devam ederek eĢlerinin yüksek tahsil yapmasını sağlarlar. Sabır ve dayanma gücü yanında hayatta yükselmek için Koç Burcu kadını gibi g ayretli değillerdir. Bu arada Ģartlara, parasızlığa da dayanırlar. Rahat edebilmesi için güven duyması Ģarttır ama kendisine olan güveni de yeterli değildir. Boğa Burcu kadını yemek sever. Yemeğin hayatta büyük rol oynadığına da inanır. Onun için kalbe gid en yol mideden geçer. Sevdiği erkeği kendine bağlamak için yemek konusuna özellikle dikkat eder. Sofrası daima tertipli ve süslü, yemekleride lezzetlidir.Boğa Burcunda doğan kadın tembel değildir ama egzersiz vs. gibi Ģeylerden hiç hoĢlanmaz. Hele rejim sözünden nefret eder. Boğa kadınları Ģikayet etmekden hoĢlanmazlar. Bunu bir küçüklük sayarlar.

Boğa kadınında, gençken yaĢamak ve tatmin etmek istediği duygular çok erken geliĢir. Ama "gençlik ve arzu yılları"ndan sonra, sevgili seçerken çok seçici davranır ve aĢkını tehlikeye sokabilecek her Ģeyden vazgeçer. O, sadece kendisine güvenli bir gelecek vadedebilen bir adama bağlanır. Eğer onu fethetmek istiyorsanız, iĢ çantanızın içini görmesini sağlamanız gerekir.Boğa kadını için bir birlikteliğin temeli, onu çıldırasıya seven bir adam, rahat bir ev, sosyal saygınlık ve sağlam bir banka hesabıdır. Sonuncuya sanatsal eğilimlerini ve güzel Ģeylere olan merakını dindirebilmek için ihtiyaç duyar. Seçtiği erkeğe sadık kalır ve sevdiği erkekten de bunu bekler. Aldatılmayı ve sadakatsizliği asla kaldıramaz. Boğa kadını ne istediğini bilir ve verdiği karardan asla vazgeçmez. Ona olan sevginizin, sempatinizin az olduğunu hissederse somurtkan, sinirli ve çekilmez olacaktır. Bu aynı zamanda sizin tarafınızdan ihmal edilmiĢ o lduğu anlamına da gelebilir.Boğa kadını hayattan zevk alır. Eğer ona yaĢamaya değer bir beraberlik sunabilirseniz, sizi yedi kat yukarıda, cennette yaĢatacaktır. Boğa burcu kadını çok cana yakın, beğenilen, aranılan tiplerdir ve sevilmek için yaratılmıĢlardır. Evlilik ve annelik onlara çok yakıĢır. Boğa burcu kadını güzelliklere çok düĢkündür. 

Onun için güzel olan her Ģeyin değeri vardır. Özellikle müzik ve resim ona zevk verir. Ayrıca pahalı olmayan anlamlı hediyelerle yani bir çiçekle bile onun gönlünü kazanabilirsiniz.Boğa burcu kadını kendine güvenir. Her problemi halledebileceğini, her zorluğa karĢı koyabileceğini bilirler. Boğa burcu kadını tam anlamıyla sadıktır. Bir kere sevmek ve bağlanmak ister. Aradığını bulursa Ģartlar ne olursa olsun mutluluk için yaĢar. Venüs'ün verdiği güçlü cazibe sayesinde de beğendiği erkeği çabucak eline geçirmesini bilir. Fakat her konuda kendine güvenen bu kadın aĢkta hata yapabilir. Kendisine hiç uygun olmayan birisini sevebilir. Hatta istismar edilmeye bile göz yumabilir.Boğa kadını dostluğa çok düĢkündür. Onlardan da aynı Ģekilde karĢılık görmek ister. Dostları için her türlü fedakarlığı yaparlar. Buna karĢılıkta sadakat beklerler.Boğa burcu kadını derli topludur ve tek bir odada yaĢasa bile oraya bir yuva havası verir. Zevkleri sayesinde burayı süsler ve kullanıĢlı hale sokar. 

Boğa burcu kadını için kalbe giden yol mideden geçer. Sevdiği erkeği kendine bağlamak için yemek konusuna özellikle dikkat eder. Sofrası daima özenli, yemekleri de lezzetlidir.Boğa burcunda olan gururlu kadın acıya katlanır. Acılarını itiraftan kaçınır. Çünkü kendisi gibi güçlü birinin ıstırabını açıklaması bir zayıflık sayılabilir.Boğa burcu kadını tam anlamıyla severse bağlanır ve evlenir. EĢinin kusurlarını görmekle birlikte bunlara pek önem ver mez ve zamanla her Ģeyin düzeleceğine inanır.Ayrıca bu kadın kendisine çok güvendiği için eĢinden de emindir. Onun kendisini aldatabileceğini aklından bile geçirmez. EĢinin de kendisi gibi sadık olduğunu düĢünür. Ama eğer eĢi aldatırsa kadın tam anlamıyla yaralanmıĢ bir boğaya döner.Erkek yaptığından piĢman olup özür dilerse hayatları eskisi gibi devam eder. Ama aldatmaya devam ederse kadın büyük bir karamsarlığa kapılır ve içine kapanarak adeta hayata küser. Boğa burcu erkeği inatçı, çalıĢkan, hareketli ve sakin yapısıyla dikkat çeker.

Bu sakin görünüĢünün altında oldukça hareketli bir insan vardır. Kızdığı zaman oldukça inatçı olur ve hiçbir Ģekilde düĢündüklerinden ödün vermez.Boğa burcu erkeği evine bağlıdır ve uyumlu bir eĢtir. Aynı zamanda çocuklarıyla arasında sıcak bir bağ vardır ve iyi bir babadır.Bir o kadar da sert ve disiplinlidir. ĠĢlerine fazlasıyla düĢkündür. BaĢladığı bir iĢi sonuna kadar devam ettirir.Fiziksel anlamda yapılı ve sağlıklı bir görünüm içindedir,ancak boyun bölgesi en zayıf bölgesidir. Sağlığına dikkat etmesi gerekir. Çünkü göründüğünden çok daha hassastır.Boğa burcu erkeği karĢı cins tarafından oldukça beğenilir. ĠliĢkilerinde sadıktır ve her anlamda fedakardır. Lüksten ve konfordan fazlasıyla keyif alır. Cömerttir, fakat savurga n değildir. En sadık dostlar boğa burcu erkeklerinden çıkar.Boğa burcunda doğan erkek iĢine son derece önem verir. O, hangi iĢle meĢgul olursa olsun son derece dikkatlidir ve baĢkalarının dayanamayacağı kadar da fazla çalıĢır. Yalnız iĢini kendisi seçmelidir. Patronu da kendisi gibi ağır baĢlı, paranın değerini bilen, iĢi takdir eden biri olmalıdır. 

Daha iyisi Boğa burcundan doğan insanın kendi iĢini kurmasıdır. Boğa Burcundan doğan bir erkek sizi çok sevse bile onun iĢine karıĢmamalısınız. Hele hata yaptığı zaman onu tenkide asla yeltenmemelisiniz. Çünkü bir anda sizi seven o hisli adam gidecek ve yerini burnundan soluyan, saldırmaya hazır korkunç bir boğa alacaktır.Boğa Burcundan doğan erkek iĢtahlıdır. Böyle bir erkeği kendinize bağlamak istiyorsanız ona sevdiği yemekleri piĢirmeli ve zevkli bir sofra hazırlamalısınız.Boğa erkeği çok sağlam ve sıhhatlidir, ama hastalandığı zaman direnci kaybolur. Boyun ve boğazı çok hassastır. Ayrıca doktorlara da pek güveni yoktur, kendi fikirlerinin iyi olduğunu düĢünür. Buda çabuk iyileĢmesini engeller. Hastayken kendisini çok yalnız ve aciz hisseder. 

O zaman kendisine bir anne Ģefkati göstermeli ve bakmalısınız. Yani onu çocuğunuzmuĢ gibi Ģımartın.Bu burcun bir özelliği de emir vermek ve istediğini yaptırmaktır. Yani bu burçta doğanlarda biraz da diktatör ruhu vardır. Onun için evde sizin değil onun dediği olacaktır. Ama diğer yandan Boğa burcundan doğan erkek bie çocuk kadar da saftır. Siz evinizi bildiğiniz gibi idare edebilir ve sanki onun her istediği yapılıyormuĢ gi bi de bir intiba verebilirsiniz. Ama onun sözlerine itiraz etmeyin. Her fikrini uygun bulurmuĢsunuz gibi davranın. KiĢilik sahibi olmayan, silik bir kadından da asla hoĢlanmaz. Bakımlı, kendinden emin, hoĢ bir kadın, inadıyla ün yapmıĢ bu tip bir erkeği aklı sayesinde parmağında oynatabilir.Boğa burcundan doğan erkek sevdimi bir daha o kadında asla vazgeçmez. Kadın kendisini beğenmez istemezse onun için bir problem sayılmaz. Çünkü erkek o kadını elegeçirmeye karar vermiĢtir. Onun içinde bıkmadan uğraĢır. Bu erkek aĢık olduğu zaman Venüsün etkisiyle bir anda değiĢir. O sizin zevklerinize göre türlü fedakarlıklara baĢlayacaktır. Size en pahalı yiyecek ve içecekleri ikram edecektir. Size hergün çiçek yollamasıda mümkündür. 

Paranın değerini bildiği için pahalı hediyelerin makbule geçeceğini de hesaplamaktadır. Onun için de kendi imkanlarına göre size en değerli hediyeleri verecektir. Fazla konuĢkan değildir, hislerini hareketleriyle belli eder. Boğa burcundan doğan erkekler baĢka yıldız etkisi almamıĢlarsa ömürle ri boyunca sadece bir kadını severler. Boğa burcundan doğan erkek kendi imkanlarına göre evin en güzelini, en süslüsünü, en pahalısını eĢine hediye edecektir.EĢini seven onunla mutlu olmak isteyen kadın, eĢine büyük ilgi göstermelidir. Boğa Burcunda doğan erkek, tatlı sözler söylemez ama bunu sevgilisinden daima bekler. Boğa burcundan doğan bir erkekle evlenirseniz dostlar konusunda dikkatli davranacaksınız. O sizin evlenmeden önce ahbaplık ettiğiniz herkesi dikkatle inceleyecektir. Güvendikleriyle dostluğunuzun devam etmesine ses çıkarmayacaktır. Boğa burcundan doğan bir erkekler çocukları çok severler. Yuva kurarken çocukları da düĢünürler. Bu burcun erkeği çok da iyi baba olur.

 Boğa burcundan doğan erkek çocuklarıyla arkadaĢ olmaz ama hayat boyunca çocuklarını sever ve destekler Boğa Erkekleri kıskançlık krizlerine kapılmaz ve sevdiklerine fazla baskı yapmazlar.Fakat bir Boğa Erkeğinin sabrını zorlamamanızı tavsiye ederim. Onun kıskançlık duygularını harekete geçirecek olursanız nerede bulunduğunu, etrafın kalabalık olup olmadığına aldırmayacak ve öfkeyle saldıracaktır.Boğa Erkekleri anlamsız kıskançlıklar yapmazlar fakat sevdiklerine sahip çıkarlar.Zaten sahip olma duygusu son derece yüksek olduğu için para, mal, mülk, aile ve sevdikleri her Ģeye sahip çıktıkları gibi aĢık oldukları kiĢiye de sahip çıkarlar ve koruma altına alırlar.Boğa Erkekleri büyük bir özenle ve sabırla kurdukları güvenli ortamın bozulmasına izin vermezler. Düzenlerini bozacak en ufak bir tehditle karĢılaĢtıkları zaman son derece saldır gan olabilir ve tehdit eden unsuru ortadan kaldırmak için savaĢabilirler.Boğa Erkekleri kolay aĢık olmaz. Öncelikle güven duymaya ihtiyaçları vardır. Sevdiği kiĢiye kolay açılmaz ve sevgisinden emin olmak ister. Tabii bu sırada yıllar geçebilir ve bir Boğa Erkeğinin evlilik teklifinde bulunmasını çok uzun süre bekleyebilirsiniz.

Hemen her konuda son derece kararlı olan Boğa Erkekleri iĢ evliliğe geldiği zaman pek kolay karar veremezler çünkü güvenemezler. Fakat bir kez güvendikten sonra da güvenleri kolay s arsılmaz.Bir Boğa Erkeği için sevdiği kadının siz olup olmadığınıza karar vermesi uzun bir zaman alabilir, ama bir kez sizin aradığı kadın olduğunuza karar verince ve sizi elde etmeyi aklına koyunca o makul, gerçekçi ve temkinli Boğa erkeğinden ortada eser kalmayacaktır. 
Siz teklifini kabul edinceye kadar her gün bir pembe gül göndermeyi bilecek, hatta sizin için(Gönderenin kim olduğunu nasıl olsa tahmin edeceğinizi bildiğinden) imzasız Ģiirler ve aĢk mektupları da yollayacaktır.Bir Boğa erkeği size kur yap tığında, bunu tam anlamıyla yapar, sadece çevrenizde dönüp durmakla yetinmez. Sizi loĢ ıĢıkların aydınlattığı Ģık lokantalarda yemeğe götürecek, önemsediğiniz günlerin yıldönümlerini unutmayacaktır.Erkeksi tavırları olan bir kadına katlanamayan Boğa Erkekl eri kendilerine emir verilmesinden hiç hoĢlanmazlar. Eğer bazı zorlayıcı fikirleriniz varsa, bunları ona ulu orta kabul ettirmeye kalkıĢmayın, özellikle baĢkalarının bulunduğu ortamda kesinlikle ısrar etmeyin. Boğa Erkekleri son derece sabırlıdır, ama yönetilmekten hoĢlanmaz. Ayrıca kendisine kul köle olan bir kadın da istemez. PeĢini bırakmayan sulu gözlü bir kadında da ilgisini çekmez. 

Biraz ateĢli ve cüretli kadına itirazı yoktur. EĢinin tipik kadınca tavırlarını ve neĢesini belli etmek istemediği bir z evkle izleyecektir. Boğa Erkekleri güven duyduğu sürece Zodyak‟ın hiçbir burcu odan daha müĢfik, daha nazik ve gerçekten hoĢgörülü olamaz. O, sevdiği kadının hemen bütün isteklerini yapacaktır.EĢine karĢı aĢırı cömert olan Boğa, size güzel giysiler, parfüm ve gereksiz süsler, mobilyalar almaktan geri kalmayacak, kilerinizi de her zaman dolu tutacaktır. Nadiren cimrilik eder. Fakat değerli olanı görürgörmez anladığı için parasını en değerli olanı almak için harcayacaktır.Bir Boğa Erkeğine aĢıksanız onun din lenmesine, uykusuna özen gösterin. Yorgun ve keyifsiz olan bir Boğa Erkeği son derece huysuz ve suratsız olabilir. Sakın bu haliyle dalga geçmeyin yoksa o meĢhur öfkesiyle karĢılaĢırsınız. Boğa Erkeklerinin aĢkı sade, gösteriĢsiz ve dürüsttür. Size tüm varlığıyla, sürekli bir sadakat ve dürüst bir kalple bağlanır.

Boğa erkeği, aĢkı ve kadınları, vücudu ve duygularıyla sever. Kadında ne aradığını kesinlikle bilir, kendisini Ģımartmasını ve olduğu gibi sevmesini ister. Eğer kadın eve para getiriyorsa, sosyal saygınlığı ve olumlu iliĢkileri varsa, bu Boğayı kızdırmaz. Ama sadece bunlar bir kadını seçmesi için yeterli değildir, aĢk onun için daha önemlidir. YaĢadığı bütün iliĢkileri evlenmeden önce unutmak konusunda kararsızdır. Evlendikten sonra sadık ve Ģefkat li bir koca ve iyi bir âĢık olur. Çok ateĢli değildir. Sarsılmaz ve sabırlıdır. Bu özelliklerin ona oldukça fazla yararları da vardır. Sadık bir sevgili arar. Onun için dürüstlük; uzun süreli bir birlikteliğin değiĢmez temelidir.Boğa erkeği, aynı zamanda mükemmel bir iĢadamıdır. Bu yeteneği sayesinde yükselecektir. Her türlü riskli iĢten çekinmesi ve parayı dikkatli kullanması sayesinde, eĢinin geleceği tamamiyle güvence altındadır, parasal sorunları dert etmesine gerek kalmaz.AĢkta tutkulu, ara sıra ateĢli bir âĢıktır. Aynı zamanda kıskançtır, çok çabuk kıskanır. Romantiktir, daima kendisi için evde olmasını istediği sevgili karısını ve evini çok sever. 

Bazen inatçı ve dikkafalı olabilir. Belkide bu yolla kendisini frenlemek istemektedir. Karmik Astrolojiy e Göre GüneĢ Boğa Burcunda Boğa burcu insanının ruhu aĢkın anlamını derin seviyede anlama mükafatına sahiptir. Venüs tarafından yönetilen burç aĢka doğru yaklaĢım ve aĢkı anlama yetisine sahiptir. Bir doğumda kendini aĢk için feda etmeği yaĢamıĢ Boğa burcunun bu aĢkı genelde karĢılıklı olmamıĢtır. Bu kendini düĢünmeden aĢka adama sayesinde ruh yüksek ruhani düzeyde saf aĢka ulaĢma kapasitesine sahiptir ve bunun sayesinde ruhunu sürekli olarak aĢk ve ilgi ile besler. Bu mükafatla gelen sorumluluk ise bu aĢkı bir koĢulsu olarak diğer insanlar aktarmaktır. Verdiği sevginin karĢılığını beklemek, koĢullar koymak, bu aĢk potansiyeline uygun kiĢiyi arayıp durmak kiĢiye kendi fiziksel vücuduna odaklanmayı getirir. Bu da Boğa‟nın keyif düĢkünü olarak bilinmesine neden olur. Ġçindeki sevgi kapasitesini bu keyif düĢkünlüğü ile bastıran Boğa‟nın diğer bir problemi bu aĢkı, sevgiyi diğer insanlara aktarmak yerine sahip oldukları Ģeylere ve paraya yönelmek olabilir. Bu durum çocukluk yıllarında ebevynlerinden yeterince ilg i görmeyen Boğa burçlarında daha sık görülür. Bu hayatta Boğa burcunun görevi keyfin, para ve mal hırsının içine düĢmeden sevgi ve aĢk kapasitesini diğerlerine aktarmaktır.
 1. DEKANAT (21 Nisan - 30 Nisan) Tam bir Boğa. Venüs hâkimiyeti baskındır.Ne idealist ne de hayalperesttirler. Çok fazla, fakat yavaĢ çalıĢırlar. Eğlenmeyi, güzel vakit geçirmeyi severler. Rahatlarına çok düĢkündürler. Sanatçı yönleri kuvvetlidir. Kendileri sanatçı olmasa bile iyi birer izleyicidirler.
 2. DEKANAT (1 Mayıs - 10 Mayıs) Boğa özellikleri BaĢak‟ın materyalist yönü ile birleĢmeye baĢlar; Venüs kadar Merkür de hâkimiyetini egemenleĢtirir.BaĢak burcu etkilerinin yoğun görüldüğü bu kiĢiler, her Boğa gibi maddiyata çok önem verirler. Burçlarındaki diğer kiĢilerden daha dikkatli ve hesaplı hareket ederler. Materyalist yönleri fazla ağır basacağı için neredeyse gözleri iĢ yaĢantısından baĢka bir Ģey görmez duruma gelir. Merkür iyi konumdaysa kiĢi kendini bilime adayabilir.
 3. DEKANAT (11 Mayıs - 20 Mayıs) Boğa özellikleri, Oğlak‟ın inatçılığı ile daha da dayanılmaz boyutlara ulaĢır. Satürn, Venüs‟e fazla ciddiyet getirir. Bu bölümde doğan kiĢiler tutkulu, programlı, maddesel ve ruhsal güvenlikleri için daha çok savaĢan kiĢilerdir. Ġyi bir yönetici ya da müdür olabilirler. Çok inatçıdırlar. Ġdeallerine ulaĢmak için ilerledikleri yolda ne gerekiyorsa yaparlar.

 BOĞA GÜNEġ KOÇ YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğe ataklık, özgüven, hareketlilik gibi özelliklerin de eklenmesinde büyük rol oynarözellikle finanasal konularda ve hayatı devam ettirmek için gerekli kaynakların yaratılmasında kaydadeğer bir yetenek verir. Boğa - Koç insanının istediklerini elde etmek, sahip olmak yolunda çok büyük bir yeteneği vardır. Yükselen Burcu Koç olan Boğa nın duygusal ve entellektüel yapısı arasındaki çeliĢkiler, prob lemlere neden olabilir. Bedenini çok iyi kullanması ve kuvvetli dürtüleri aktif bir cinselliğin doğmasına nedendir. Boğa - Koç kombinasyonu, özellikle kimseye muhtaç kalmadan yaĢamını devam ettirmek ve hatta servet yapmak konusunda çok yeteneklidir. Duygusal hassasiyeti, çok sakinken birden ani parlamalar ve kızgınlıklar göstermesine neden olabilir.
 BOĞA GÜNEġ ĠKĠZLER YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğe yumuĢaklık, insan sevgisi, uykuya düĢkünlük ve atalete eğilim gibi özellikler ekler. Sanata karĢı duyarlılık oldukça yüksektir. Ġnsanlara yardım etmek isteği pek çok zaman, gündelik sorumluluklardan uzaklaĢmasına neden olabilir. Yükselen Burcu Ġkizler olan Boğa insanı kendini sabırlı ve kalıcı bir insan olarak tanısa da, çokyönlülüğe olan merakı, duygusal yaĢamında dalgalanmalara neden olacaktır. Boğa - Ġkizler in mental aktivitesinin yüksek olması, iliĢkilerde de bu alanın öne çıkmasına neden olur. Özellikle parayı yönetmeye ve ticarete karĢı doğuĢtan getirdiği yetenekleri, meslek hayatında çok baĢarılı olmasına yardımcıdır. Boğa - Ġkizler, kendi iĢinine sahip olduğu takdirde, çok zengin olabilirsiniz
 BOĞA GÜNEġ YENGEÇ YÜKSELEN BURÇ kiĢilikte idealizm, hümanizma, özgünlük gibi özelliklerin görülmesinde son derece etkilidir. ArkadaĢlar ve dostlar kiĢiliğin geliĢiminde öne mli role sahiptir. Yükselen Burcu Yengeç olan Boğa için aile yaĢamı her Ģeyden önce gelir. Her zaman için büyük sofralar kurmayı, insanları duygusal, fiziksel ya da mental olarak beslemeyi çok sever. Boğa - Yengeç çok iyi yemek yapar ya da bir gurme olur. Duygusal yaĢamı, yoğun kırılganlığı ve emniyet arayıĢı nedeniyle genellikle geç yaĢlarda stabilize olur. Boğa - Yengeç kombinasyonu için kendi evine sahip olmak, kuvvetli estetik yeteneğiyle bu evi döĢeyerek, konforlu bir yuva haline getirmek, temel, hayati bir amaçtır. Boğa - Yengeçin mutlaka birikmiĢ parası olması gerekir, aksi takdirde kendini boĢlukta hisseder. BOĞA 

GÜNEŞ ASLAN YÜKSELEN BURÇ Boğa nın risk alamayan, ayakları yerden bir türlü kesilmeyen yapısının hareketlenmesine ve daha sıcakkanlı bir kiĢilik sergilemesine neden olur. Meslek ve kariyer yaĢantısı, toplumsal hayat ve statü son derece önemli hayat alanlarıdır. Toplumsal seviyede söz sahibi olmak, otorite ve inisiyatif kullanabilmek kiĢisel bütünleĢmede önemli bir role sahiptir. Yükselen Burcu Aslan olan Boğa nın çok kuvvetli, dominant, ne istediğini bilen ve kararlı bir kiĢiliği vardır. YaĢamda sağlam adımlarla, hedefleri tayin ederek ilerlemeyi sever. Boğa -Aslan kombinasyonuna sahip insanlar, dürüst, korkusuz, iradeli karakteriyle, insanların kendilerine güvenmesine neden olur. Boğa - Aslan insanı için, arkadaĢlık, sosyal faaliyetler ve sadakat oldukça önemlidir. Duygular, aĢk ve sevgi yaĢamında büyük öneme sahiptir. AĢık olduğunda ihtiraslı duygularını kontrol altına alması güç bir hale gelebil ir.
 BOĞA GÜNEġ BAġAK YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğe araĢtırmacılık, hareketlilik, çok yönlülük, felsefe ve inançlara merak gibi özelliklerin de eklenmesinde büyük bir role sahiptir. Yükselen Burcu BaĢak olan Boğa insanı yolculuklar yapmayı, yeni kültürlere açılmayı çok sever. Özellikle akademik alanda baĢarılı olma Ģansı son derece yüksektir. Boğa - BaĢak insanı üretken ve tutumludur. Materyal alandaki ve finansal konulardaki Ģansı ve yeteneği çok kuvvetlidir. Zekası ve mali alandaki becerileri, iĢ dünyasında da baĢarıları getirir. Boğa - BaĢak kombinasyonunun insanları bireyselliklerini kaybetmeden, emir altında çalıĢabilme yeteneğindedir. Bazen aĢırı gerçekçiliği ve kolayca güven duymaması sıkıcı bir insan olarak nitelendirilmesine de neden olabilir. Boğa - BaĢak ın entellektüel alandaki açlığının dindirilmesi çok güçtür. AĢk yaĢamında ise, utangaç, geri planda kalmak isteyen, iliĢkinin ilk aĢamalarında hep acemilik çeken bir yapısı vardır.
 BOĞA GÜNEŞ TERAZİ YÜKSELEN BURÇ ortak finansal kaynakları yönetmekte ve yaratmakta büyük bir yeteneğin kiĢilikte görülmesine neden olur. Gizemli konulara merak, bilinmeyene duyulan ilgi, sıradıĢı bir insanın ortaya çıkmasında etkilidir. Venüs hakimiyetindeki bu kiĢinin cinsel duyguları da son derece kuvvetlidir. Yükselen Burcu Terazi olan Boğa insanının hemen hemen bütün yaĢamını romantizm, duygular, aĢk ve diğer bütün güzel Ģeyler doldurur. Terazi - Boğa için hayatın hiç bir alanı aĢk yaĢamı kadar önemli değildir. ĠliĢkilerdeki problemler, bedensel gücünün de tükenmesine, yaĢam bağlarının zayıflamasına yol açar. Terazi - Boğa kombinasyonu insanlarının duyguları genellikle düĢüncelerinden önde gider. Sanata karĢı çok geliĢkin yetenekleri vardır. Ancak bu kabiliyetlerin farkedilebilmesi ve öne çıkabilmesi için, aĢk hayatının tam anlamıyla tatmin edici bir düzeye ulaĢması gereklidir. 
 BOĞA GÜNEŞ AKREP YÜKSELEN BURÇ kiĢilikte ikili iliĢkilerin derinden etkili olmasına neden olur.evliliğin, ortaklığın ve diğer tüm ikili iliĢkilerin kiĢisel hayat macerasında belirleyiciliğe sahip, önemli yaĢam alanları olmasına nedendir. Yükselen Burcu Akrep olan Boğa insanı, ihtiraslı duygularla donatılmıĢ, ne istediğini bilen, hedeflerinde kararlı bir yapıya sahiptir. Boğa - Akrep için, duygusal ve cinsel yaĢam birincil öneme sahiptir. Finansal konularda da oldukça baĢarılı olan bu kiĢi, yaĢamsal kaynakların yaratılmasında ve yönetilmesinde tam bir ustadır. Boğa - Akrep insanlarının finansal konulardaki baĢarıları, iĢ hayatındaki hırsı ile birleĢince, yükselmelerini hiç bir Ģey engelleyemez. Bu kombinasyonun en olumsuz özelliği, kıskançlığının ve sahip olmacı tavırlarının iliĢkilerde yarattığı sorunlardır. 
 BOĞA GÜNEŞ YAY YÜKSELEN BURÇ  Kişilikte detaylara karĢı büyük bir sabır, çalıĢkanlık ve üretkenlik gibi özelliklerin görülmesine neden olur. Boğa -Yay in sanları temizliğe, düzene ve yaĢamlarında organize olmaya önem verirler. Duyguların ve düĢüncelerin hizmet ve yardım yoluyla ifade edilmesi de belirgin karakteristikler arasındadır. Yükselen Burcu Yay olan Boğa, insan iliĢkilerine çok önem verir ve her zaman doğru insanların peĢinden koĢar. Bu tutumu yaĢamında baĢarılı olmasına ve faydalı, besleyici iliĢkiler kurabilmesine yardımcıdır. Boğa - Yay ın samimiyeti ve direktliği insanlara en fazla çekici gelen yönüdür. Okumayı ve yeni bilgiler edinmeyi bir boĢ zaman faaliyetinden çok, yaĢam tarzı olarak kabul eder. Yeni yerler görmek, yeni insanlar tanımak Boğa - Yay kombinasyonu için oldukça önemli bir tatmin aracıdır. ĠliĢkilerinde mutlaka değiĢiklik ve diyalog arayıĢı vardır. 
 BOĞA GÜNEŞ OĞLAK YÜKSELEN BURÇ  çocuklarına çok düĢkün, akıllı riskler alabilen, özellikle sahne sanatlarına karĢı yetenekli bir kiĢiliğin ortaya çıkmasında büyük role sahiptir. Boğa - Oğlak insanı, eğlence hayatını ve toplumsal faaliyetleri de sever. Yöneticilik ve organizasyon yetenekleri s on derece kuvvetlidir. Yükselen Burcu Oğlak olan Boğa için güvenlik ve emniyet ihtiyacı doruk noktadır. Her Ģeyin açıkça konuĢulmasından yana olması, insan iliĢkilerinde kolayca anlaĢılamamasına neden olabilir. ĠliĢkilerde kalıcılık, sadakat ve güven oldukça büyük gereksinimlerdir. 
 BOĞA GÜNEŞ KOVA YÜKSELEN BURÇ aileye bağlılık, ev yaĢamına düĢkünlük gibi özelliklerin ortaya çıkmasına nedendir. Boğa - Kova insanı, demokrat bir Ģekilde aile bağlarını sağlamlaĢtırmak için elinden geleni yapar ve çocuklarına çok bağlıdır. Yükselen Burcu Kova olan Boğa nın insan iliĢkilerindeki baĢarısı ve esnekliği, kararsız ve istikrarsız olduğu anlamına gelmez. Boğa - Kova hedeflerine ulaĢmak için bu yeteneklerini stratejik bir Ģekilde kullanır. Güçlü zekası, hümaniter davranıĢları, dürüstlüğü sevilen ve aranılan bir insan olmasına nedendir. Boğa - Kova nın bağımsızlığını ve bireyselliğini koruyabileceği iliĢkilere ihtiyacı vardır. EĢitlikçi ve demokrat iliĢkiler kurmak kiĢisel geliĢimini tamamlamasında önemli bir role sahiptir. AĢkta onurunun zedelenmesi iliĢkiyi tamamıyla bitirmesi için yeterli bir gerekçedir. 
 BOĞA GÜNEŞ BALIK YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğin meraklı, kolayca iletiĢim kurabilen, çabuk öğrenen bir yapılanma içinde olmasına neden olur. Boğa - Balık insanının yazmaya, duygularını ve düĢüncelerini rahatça ifade edebilmeye karĢı oldukça kuvvetli bir yeteneği vardır. KardeĢler ve yakın çevre, kiĢisel geliĢiminde önemli bir role sahiptir. Yükselen Burcu Balık olan Boğa nın kimsenin ulaĢamadığı, zengin bir hayal dünyası ve du ygusal yaĢamı vardır. Zengin hayal dünyasının gerçek yaĢama aktarılmasında ya da bunları paylaĢacak bir insanı yeryüzünde bulmakta zorluk çeker. Boğa - Balık ın aĢktaki kusursuz yaklaĢımları, samimiyeti, evrensel boyuttaki sevgisi genellikle suistimale açıklık yaratır. Bu kombinasyona sahip insanlar gizemli, mistik konularda yeteneklerini pratik bir Ģekilde kullanma Ģansına sahiptir. Boğa - Balık ın sempatik ve yardımsever tavırları hiç bir zaman arkadaĢsız kalmamasında etkilid

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...