16 Ağustos 2018

KOÇ BORCU (21-MART--20 NİSAN)

KOÇ BURCU (21-MART--20 HAZİRAN) ile ilgili görsel sonucu
akrep burcu tarihi ile ilgili görsel sonucu
KOÇ BORCU (21-MART--20 NİSAN)

Güneş Burçlarda Evlerde Aslan burcunda rahattır çünkü aslan burcunun gezegenidir.Yine yay burcunun son 10 gününde (11 aralık - 21 aralık) ve koç burcunun sonlarında (Nisanın ilk on günü) güçlü konumda ayrıca Kova ve terazi burcunda ise pek rahat değildir. 
 Açılar ise 60 derecelik açı,120 derecelik açı olumludur.  

GÜNEŞ KOÇ 
 Elementi : Ates 
Yönetici Gezegeni : Mars pluto 
 Güçlü : Güneş 
Zararlı: Venüs 
 Düşük: Satürn 
 Niteliği: Öncü 
 Cinsiyeti: Erkek 
Kadın olsun, erkek olsun, bu insanlar nerede bir hakszlık olduğunu hissetseler orada savasa girisirler. Fikirlerini yüksek sesle söylemekten de hiç çekinmezler. Sonradan pisman olabilir ama öfke aninda gözü hiçbir seyi görmez. Koç, burçlar aleminin ilk yıldızıdır ve doğumu temsil eder. Koç, sadece kendisinin bilincindedir. O, burçlar aleminin büyümeyen bebeğidir. Kendi ihtiyaçlari herseyden önce gelir. Bir Koç insanı aklına birsey geldiği zaman ya da aklından birsey çıkarmak istedigi vakit, saat kaç olursa olsun (sabahin ilk saatleri ya da gecenin b ir yarisi) hiç tereddüt etmeden sizi çağıracaktir. Bir sey istiyorsa onu mutlaka alacaktir.

Üstündeki masumiyet saldırganlığını yumuşatır. 
Koç'ta seytanca fesatligin zerresi bile yoktur ve yasami boyunca da böyle kalir. Sonsuza kadar sevdigi insanlara bütün kalbiyle inanir. Her zaman düser ve kalkip ayni seyi tekrar dener. Kafasinda toplanan kuskular, biri çikip da kendisine iyi davraninca hemen yok olur. Inanilmaz hayaller kurar ve asla yalan söylemez. Karşınızda gördügünüz insan ne ise O'dur. Onda gizli ya da karisik hiçbir sey yoktur. Tipki bir bebek gibi çabuk kirilir ve çaresizdir. Koç nadiren sinirli bir sekilde bakislarini odada gezdirir. Öyle yaptigi zaman artık sizinle konusmak istemiyor demektir. 

Baska bir sey dikkatini çekmis ve sizi unutmustur. Söylediklerinize de dikkat etmiyordur. Sakin gücenmeyin! Koç hiç kuskusuz seçtigi meslegin veya kendi hesabina kurdugu isin en yüksek mevkiinde olacaktir. Koç dobra bir insandir. Içtenlik ve dürüstlük Koç'un önde gelen özellikleridir. Ancak, bazilari dengesizdir ve çocukça bir sorumsuzluk içindedir. Ince hesaplar yapamamasi nedeniyle, ustalikli stratejik hileler yapmak bu insanlar için imkansizdir. Koç'larin çoğu kendilerinden çok baskalari için servet yapar. 

Herkes kadar o da paradan hoslanir, ancak övgü ve ünden biraz daha fazla haz alir.müthis öfkeli olmakla suçlanirlar. Aslinda öyledirler; ama öfkeleri çabuk geçer. Bir kez öfkeyi yendikleri zaman genellikle üzüntü konusu gömülür, unutulup gider Koç insani kisilere pek öfkelenmez. Insanda sok yaratan küstahligina ragmen, Koç bir yerde, sosyal zerafet örnegi de olabilir. Kesinlikle bilmedigi konularda, heyecanli ve ilgili tavirlarla saatlerce konusabilir.

Bir realist ve ayni zamanda kararli bir idealist olan Koç, çogunlukla duygusal davranislara karsidir. Son olarak Koç'larin en önemli özelliklerinden birine deginmek istiyoruz; onlar muhalefeti çok severler, öyle ki, aslinda akillarina yatan bir konu bile olsa, isin mutlaka karsi çikacak bir yönünü yakalamakta ve buna muhalefet etmekte üstlerine yoktur. 

Kendiliğinden, spontan ve dürtüsel davranan, aklına koyduğunu kendi başına yapan. Yalın,açık,direk, hevesli, şen şakrak. Çok dinamik, ama sebatsız. Bir amaçtan diğerine koşan. Ayıplanma duygusu taşımayan. her şeyi hemen ister. Hiçbir sabır veya dayanıklılık işareti göstermeden balıklama planlara girişir. Çoğu kez düşüncesizliği ile başkalarına zarar verir. ilkel bir gözüpektir. Başka insanların tecrübelerini kullanmayan Koç insanı kendi bildiğini okur ve bu süreç içinde şaşırtıcı ve olağandışı algılayışlara, yöntemlere ve çözümlere varır. Olgun veya yaşlı çağında bile yeni kavrayıĢlar keşfedebilir. Dikbaşlı,inatçı. Dünyayı kendi görmek istediği biçimde yorumlar. Objektif görüşlerle ilgilenmez ve kendi bakış açısını izah etme gereğini duymaz. Olgun bir kiĢş olmadığı için sorumsuz olabilir. 

İnatçı ve keyfidir.Her baĢarısızlıktan veya yenilgiden sağ çıkar, tekrar güçlenir ve hücuma geçer. Tükenmeyen bir iyimserliğe, geniĢ bir inisiyatif yeteneğine, cüretkarlığa ve tasasız bir özgüvene sahiptir. Umrsamaz bir bencilliği vardır. YaĢama karĢı son derece kısa görüĢlü bir yaklaĢım sergileyebilir. Anlayıştan ve özdenetimden yoksun olabilir. Birazda kabalık vardır. Son derece enerjiktir. Pratik zekalı ve meraklı olması da cabası. Yeni heyecanlar yaşamaz, keşiflerde bulunmazsa, kendini mutsuz hisseder. Kavgacı sayılmaz ama dertlerini anlatamazsa, mutlaka ses tonu yükselir, yüz ifadesinden de rahatlıkla kızgın olduğu hissedilir.Övgü almaya bayılır. Bencil sayılmasının yanısıra, yardımseverlikleri takdire şayandır.

Koç burcundan biri asla kısıtlanmaya gelemez, derhal dik kafalılaşır. Hatta kırıcı bile olabilir.Kesinlikle kötü bir yalancıdır. Beden dili onu derhal ele verir. şayet gününde değilse ne yapsa yaranılmaz.
Tutkuludur Koç insanı. Tehlikeli aşk maceralarına girmekten asla kaçmaz. Hele aşıksa, çılgınlıklara hazır demektir. Tehlikeden kolay kolay korkmaz. Konforlu ve lüks yaşamayı sevdiği için, her yerde bir numara olmayı ve dikkat çekmeyi ister. Koç burcunda doğanlar daima ön planda gelmeyi arzularlar. Zaten söylediğimiz gibi onların konuşmalarında "ben" sözü pek sık geçer. Herkesin dikkatini çekmeyi, beğenilmeyi isteyen bu tip ikinci planda kalacak olursa ani bir kıskançlığa kapılır. Koç burcundan olanların kendisinden üstün kimseleri kıskanması da tabii sayılır. Çünkü o daima kendisinin başta gittiğine, daha üstünü bulunmadığına inanmak ister. 

Karşısına daha üstün birinin çıkmasından asla memnun olmaz; O kimseyi dikkatle inceleyerek kusurlu taraflarını araştırır, boylere yaralanmış olan benliğini korumaya kalkar. Aslında Koç burcundan olanları yenilgi kısa bir müddet için üzer ve hayal kırıklığına uğratabilir. Fakat onlar kısa süre sonra büyük enerjileri sayesinde hemen doğrulur ve yeni hayaller peşinde koĢmaya başlarlar. Koç insanını hayatta en fazla yıkan şey kıskançlıktır. Çünkü o üstün olduğuna inanmıştır. Ama asla aptal değildir. Başka birinde kendinde olduğunu sandığı özellikleri gördüğü zaman rahatsız olur. 

Hele o kimse bu özelliklerden yararlanarak başarıya erişmiş veya isim yapmışsa, bu, Koç burcundan olan insanları daha da sarsar. Garip bir şekilde haksızlığa uğradığını bile düşünür. Koç burcunda doğanların böyle imrendikleri özellikler taşıyan ve üstün buldukları kimselerle dost olmalarına imkan yoktur, için için o kimseyi beğenir, takdir eder fakat bir taraftan da kıskanırlar.Bu üstünlük meselesinde seks de önemli değildir. Koç burcundan olan bir erkek, üstün bir kadını kıskanabilir. Yine Koç burcundan olan bir kadın da rakibi olan bir erkeği kıskanarak ona zıt gider. Bu kıskançlık sanat dallarında kendisini daha Ģiddetli olarak gösterir; Yaşamı bir macera gibi algılamaya, dolayısıyla yeniliklerin peĢinden koĢmaya ve risk almaya eğilimli bir yapınız vardır. Uzun boylu düĢünmekten, plan ya da strateji yaratmaktan uzak kalmayı tercih eden yapınız, neticeye çabuk ulaĢmak isteyen doğanız, hayatın hemen her alanında riskler almanızda ve kendinizi tehlikeye atabilmenizde en önemli nedendir. 

Pek çok kere dayanıklılığınız ve mücadele gücünüz ile tehlikenin üstesinden gelseniz de, fiziksel tehlikeler ve travmalar yaşamaya eğilimlisinizdir. Özellikle kafa bölgeniz hassas olduğu için, sık sık nedeni anlaşılamayan başağrılarından, ateşlenmelerden ve deri döküntülerinden şikayet edersiniz.Duygusal paylaşımlara açık olmanıza rağmen, kendinizi ve gerçek duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Aşkta samimiyeti tercih eden yapınız, açıklıktan yana olan davranış biçiminiz, bağlantılarınızı kolayca kurmanızda etkendir. Ancak dominant bir karakter sergilemeniz ve bencilliğe yatkınlığınız, karĢı tarafca anlaşılamazsa, negatif sonuçlar kaçınılmaz hale gelebilir. Bunun yanında aceleci ve plan yapamayan yapınız gereği, ilişkilerinize gereken emeği verecek, karşınızdakine zaman tanıyacak kadar da sabırlı değilsinizdir. 

Cinselliğe verdiğiniz önem, kimi zaman yanlıĢ algılanmanızda ve yüzeysel olarak tanınmanızda da önemli role sahiptir. Her iliĢkide olduğu gibi burada da ipleri elinizde tutmayı ve karĢınızdaki insanı da yönlendirmeyi istersiniz.Lider olmak en baĢda gelen arzusudur. Bulunduğu Ģartlar içinde bir Ģekilde önder olmayı baĢarır. Evinde arkadaĢları arasında, iĢinde talebe ise okulda, bir eylemin baĢlamasında veya bir toplumda…Son derece aktif hareketli olup, istekleri çok güçlüdür. Aceleci olduğu için dikkatsizdir. Çabuk eyleme geçer.Çok iĢlek bir zekası vardır. Kolayca kavrar. Çabuk sonuca gider. BaĢarılı olma hırs ve çabası güçlüdür. Böylece hep önde dikkat çekici olmalıdır. Çabuk ilgilenir. Çabuk bıkar.DüĢündüğünü hemen uygulamak ister. Aksi halde onun hükmü geçerçünkü yeni düĢünceler gündemdedir. Bu onu maymun iĢtahlı gibi gösterir. Aslında o sürekli yenilik peĢindedir. Fakat bu sabırsızlık ve dikkatsizlik yüzünden pek çok önemli noktaları kaçırdığının farkında değildir. Zaten baĢkalarının fikirlerine pek önem vermez. Dinler gibi görünür ama dinlemiyordur. Arkasını dönüp kendi fikrini uygular. Doğru bildiğinden o kadar emindir ki, ben giderim, herkes benim peĢimden gelsin der. Dönüp de arkasını kontrol bile etmez. Yani sorumluluk almaz. 

Hiçbir Ģeyi kendi hatası olarak görmez. BaĢkalarına yükler. ĠĢler istediği gibi gitmezse hıncını baĢkalarından çıkarır. Kısaca hayata bakıĢı sadece kendi bakıĢ kapasitesi içindedir. BaĢkalarının gözünden bakmayı beceremez.NeĢeli, canlı, hayat dolu ve cömerttir. YaĢlanmayı asla kabul etmez. Onun için geçmiĢ değil Ģu an vardır. Spor yapmaya ve devamlı hareketli olmaya özen gösterir. Enerjisini ancak böyle kullanabilir. Onun için bedensel hareket de en az fikirsel hareket kadar önemlidir. Bu yüzden bedensel sorunları olmamalıdır. Olursada onlar bir an evvel halletmeye çalıĢılır. Hasta olmakdan hoĢlanmaz ve hasta olduğunuda kabul etmez. Ayağa kalkmak için iyice iyileĢmeyi bekleyemez.DüĢünmeden hemen tepki gösterir. Çabuk öfkelenir. Kavgaya hemen hazırdırlar. Tepesi atımı gözü bir Ģey görmez. Ama kinci değildir. Ġçi dıĢı birdir. Ġkiyüzlülük yapmaz. Kendi gibi baĢkalarınıda kolayca eyleme geçirir. Açık, net ve kısa yoldan gittikleri için ayrıntılar içinde kaybolmadan sorunlara çözüm bulabilirler. 

Cesaretli ve teĢvik edici oluĢları insana güç verir, ancak sürekli ben demeleri insanı bıktırırAĢkda ihtiraslı ve oldukcada kıskançdır. Aradığını bulmuĢsa sadık, anlayıĢlı ve sevecen bir eĢ olur. Sevilmek onu daha baĢarılı ve çekici yapar. Kazak erkekliği asla elden bırakmaz. Macera, özgürlük, risklere girmek, etrafa meydan okumak, rekabet gibi heyecanlardan çok hoĢlanır.Modaya uymaya, Ģık olmaya dikkat ederler. Bu konudada öncülük yapabilirler. Canlı ve parlak renklerden hoĢlanırlar. Kırmızı onların en çok tercih ettikleri renktir. YaĢlarına göre seçim yapmazlarsa rüküĢ olabilirler.gençken güzeldir ama yaĢlanmaktan en çok korkan burçta koçtur..yaĢlandıkca dahada depresyona girerler..hep gençliklerinin özlemini duyabilirler.. Özellikle ölümden çok korkarlar ama belli etmezler. Her ne kadar atıp tutsalarda, vurdumduymaz davransalarda içlerinde bu korkuyu taĢırlar hiç bir koç uzun süre aynı evde kalmaz Koç burcu astrolojide yaĢamın baĢladığı ana denk gelen burç olarak kabul edilmektedir. Canlılığı, hevesi, atılganlığı, çocuksuluğu ve ben olmayı temsil etmektedir. Koç burcunda bulunan güneĢ hangi evde yer alıyorsa o evde sürekli bir hareket ve sürekli bir savaĢ hali söz konusudur. Hatta bu savaĢ hali çoğu zaman yaĢama karĢı bir baĢkaldırı gibi de algılanabilir. Çünkü koç burcu hiçbir alanda beklemeyi göze alamayıp, içgüdüsel olarak sürekli atılımda bulunmaya odaklanacaktır. DüĢse dahi düĢtüğü yerden hemen kalkıp gene savaĢmaya devam edecektir, çünkü o doğası gereği hayatta kalmak zorundadır. 

Bu savaĢta da farkedilmeyi bekleyen yaĢama dair bir çok bilgi bulunmaktadır. Koç burcu da bu bilgileri yaĢam dilimleri içinde tek tek keĢfedecektir. Ko ç çocukları çok soru sorarlar. Her Ģeyi iyi öğrenmek isterler. Üstünkörü cevaplardan tatmin olmazlar, tekrar tekrar sorarlar.uslu uslu bir köĢede oturmasını hiç beklemeyin, çünkü bu hiç olmayacaktır.. Koç bebeği burçlar arasındaki en gürültülü bebektir ve sesini muhakkak duyurur. AteĢ grubu üyesi bu minik koç, dinamik ve her zaman uyanıktır. Zor bir çocukmudur? Evet, düĢündüğünüzden daha fazla. gülücükEbeveynler koç çocuğuna erken yaĢlarda paylaĢmayı öğretmek konusunda bilinçli davranmalıdır. 

Çünkü bu Koç bebeğinin doğasında yoktur, sonradan öğrenmeleri gerekir. Kendiliğinden kardeĢleriyle parkta yürüyüĢe çıkmayı düĢünmeyecektir. Koç çocuğunun en çok istediği Ģey dikkat çekmektir‟. Bu konudada ebeveynler bilinçli davranmalıdır. Zaten bir oyun içerisinde Koç çocuğu diğerlerinin dikkatini kolaylıkla çeker. Koç bebeği pek çok Ģeye erken baĢlar; erken konuĢur, erken yürür..Özetle, Koç bebeği oldukça özgür davranmak istemesinin yanında diğerlerini harekete geçirmektende çok hoĢlanır. Koç bebeği fiziksel aktiviteleri kuvvetli ve sürekli uyarılmayı, teĢvik edilmeyi isteyen bir bebektir.enerjinin en canlı ve yapıcı, aktiviteye en kolay kanalize edilebilir halindedir. Küçük Koç, ayaklarının üzerinde durmaya baĢlar baĢlamaz, hayatındaki tüm hareketlilik de baĢlar. Koç çocukları sürekli telaĢ halinde, dünyayı araĢtıran bir doğaya sahiptirler. 

Bu çocukların muhakkak bir amaca ihtiyaçları vardır. Aksi takdirde, enerjilerini boĢa harcamaları ve hatta yaĢamın içinde kaybolmaları son derece olasıdır.Koçların diğer bir özelliği de bağımsızlığa duydukları ihtiyaç ve her Ģeyi kendi baĢına yapmak konusundaki sabırsızlıklarıdır. Zor bile olsa, bir Ģeyi kendi baĢına yapmayı öğrenmek, ebeveynlerine güvenmekten çok daha tatmin edicidir. Sabırsızlıkları ve çabuk sıkılmaları nedeniyle, Koç çocuklarının her hangi bir Ģeyi daha iyi yapmak için üzerinde çalıĢmaları neredeyse olanaksızdır. KiĢiliğini, yeteneklerini denemek ispatlamak, tipik Koç karakteristiklerindendir. Eğer Koç çocuğu ebeveynlerinden de destek görürse, enerjisini doğru kullanmayı ve yaĢamını tatminkar bir Ģekilde doldurmayı kolaylıkla öğrenir. Ancak Koç'un iradesini zorlamak ya da bastırmaya çalıĢmak, saldırgan davranıĢların ortaya çıkmasına ve yıkıcılığa yolaçabilir.Bu burcun üyeleri çok erken yaĢlardan itibaren, her türlü acı ihtimaline karĢın, gerçekleri söylemeyi ve savunmayı tercih ederler. 

Koç ile iliĢkilerde insanın nerede olduğunu bilebilmesi, her Ģeyin dürüst ve açık bir Ģekilde paylaĢılması aslında büyük bir kolaylıktır. Koç çocuğunun direkt yaklaĢımları ve açıklığı aslında ebeveynlerinin yönlendirmesinde çok büyük bir avantajdır. Koç çocukları 2 - 3 yaĢından itibaren "ilk önce ben" tarzını tüm yaĢamlarının temeli haline getirerek, davranıĢlarıyla da bunu ifade etmekten çekinmezler. Koç çocuğunun "ben" duygusu doğal olarak geliĢmiĢtir. Temel yaĢamsal içgüdüsü, hayatta kalmak olduğu için, bu O'na gayet doğal gelir. Eğer kiĢilik entegrasyonu desteklenmez ve çocuğa gerekli Ģartlar temin edilmezse, ya da kiĢiliğin bastırılması yoluna gidilirse, eriĢkinlikte ciddi travmatik d urumların yaĢanması söz konusu olabilir. Bunun yanında diktatörce yaklaĢımlar, sertlik, ağır cezalar ve yaptırımlar da özellikle Koç çocuğu için yaĢamın dayanılmaz bir hal almasında önemli rol oynar.Koç burcu çocuğu inatçı olur.Koç burcu çocuğunun inadını geçirmek hemen hemen imkansızdır. Onu cezalandırmaya kalkmamanızı tavsiye ederiz. Çünkü ceza, ne kadar hafif olursa olsun kiĢilik sahibi küçüğe indirilen ağır bir darbedir.En iyisi yumuĢaklıkla ve tatlı sözlerle onu yola getirmektir.Cazibe- SavaĢ yıldızının etkisindeki çocuk çok gururlu, inatçı, cesur atılgan ve hayalperesttir. Yalan söylerse kendisini cezalandırmamalı ve renkli hayali dolayısıyla olayları baĢka türlü gördüğünü bilmelisiniz.Bir taraftan da ona gerçeklerle hayallerin birbirinden çok farklı olduklarını yavaĢ yavaĢ anlatmalısınız. Koç burcu kadını hareketli, konuĢkan ve giriĢimci yapısıyla dikkat çeker. Oldukça da esprilidir. Alımlı,atletik yapılı ve narindir. EleĢtirmeyi ve hoĢlanmadığı Ģeyleri mutlaka dile getirir. Toplum içerisinde cazibe ve farklılığıyla dikkat çeker.

Koç kadını iĢ hayatında oldukça hırslı ve idealisttir. Aklına koyduğunu mutlaka gerçekleĢtirmek ister ve çizdiği yolda hiç ĢaĢmadan ilerler.Zamanı kullanmayı iyi bilir ve çalıĢkandır. Koç kadını özellikle içten ve sempatik tavırlarıyla arkadaĢ çevresinde aranan eğlenceli bir dosttur. Ġçten içe biraz tedirgin ve huzursuzdur. Kendisini fazlasıyla tenkit eder ve hep bir yarıĢ içerisindeymiĢ gibi kendiyle çok uğraĢır. Dostlarına ve sevdiklerine çok önem verir ve fazlasıyla fedakardır.
Duygusal yapısı oldukça hassas olduğu için olumsuz tenkitler onu fazlasıyla kırabilir. Evine ve ailesine çok düĢkündür ve bu konuda da her konuda olduğu gibi mükemmeliyetçidir.Sürekli hareketli olmayı seven Koç burcu kadını boĢ zamanlarında da sosyal akti vitelerde bulunmak, spor yapmak ve dostlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alır.Koç kadınları erkeklerle arkadaĢlık etmeyi daha çok severler.Koç Burcundan doğan kadınlarda tıpkı erkekler gibi kendilerini üstün gören, enerjik, cesur, kıskanç, cana yakın, cazibeli tiplerdir. Ayrıca çekicilikleri de dillere destandır. Bazen kuvvetli hayal gücü hakikatleri görmesine engel olabilir. Koç Burcu kadını hırslıdır. Erkekte bulunmayan bu hırs, kadının çok yükselmesine yardım eder. Bu kadınlar maddeye, mevkiye ve isme çok önem verirler. Kadın ya eĢi vasıtasıyla hayatta baĢarıya eriĢmek ister yada kendi çalıĢır. 

Bu tip kadın eĢini teĢvik eder, yol gösterir, destekler ama zaman zaman da istediği sonucu alamaz. Çünkü eĢi bu tip zorlamalardan hoĢlanmayan biri olabilir.Onlar için çalıĢma hayatı, biraz para getirecek ve kendilerini oyalayacak bir vasıta sayılmaz. ÇalıĢma onların hayatta yükselmelerini, bol paraya kavuĢmalarını ve isimlerini duyurmalarını sağlamalıdır.Koç Burcundan doğan kadın çok cazibeli, akıllı, neĢeli ve hoĢtur. Onun içinde etrafına pek çok erkek toplanabilir. Bu tip, bir hayli havai dir ve etrafına toplanan erkeklerle kısa süreli maceralara giriĢebilir. Etrafında ne kadar hayranı olursa o kadar memnundur. Yükselme hırsına rağmen son derece de hassastır. O daima kendisini mutlu edecek bir eĢi hayal eder. Ancak bu eĢ biraz da masal prensini andırır. Koç Burcundan doğan kadın, idealini bulamadığı için evlennmekden vazgeçebilir.ArkadaĢlıkdan pek hoĢlanır ve dostluklara da önem verirler. Hediye ve çiçek yollamakdan zevk alırlar. Yardım klüplerine, spor klüplerin üye olurlar. Koç Burcu kadını giyimine de pek meraklıdır. Modayı takip etmekden zevk duyar. O kendisine çok itina etmesine rağmen yine de kusurları olduğunu düĢünerek üzülür. Kendisinden Ģık yada güzel bir kadın görürse çekemez, kıskanır. 

Bu giyim ve kuĢam merakı bazen bir hastalık halini de alabilir. Cömert olan bu tiplerin para tutmaları da zor olur.Bu kadınlar çok gururludur. Onun için düĢünmeden sarf ettiğiniz bir sözle onları kırabilirsiniz. Bu durumda gururu incinen kadın ya ağlar yada öfkelenerek bağırmaya baĢlar. Öfkelenmesini tercih etmelisiniz zira öfkesi saman alevi gibidir. Özür dileyerek herĢeyi halledebilirsiniz. Ama ağlarsa korkun. Çünkü onu can evinden vurduğunuz anlaĢılır. Koç Burcundan doğan kadın bir süre sonra gözlerindeki yaĢı siler. Size bir kelime bile söylemeden çıkıp gider. Bir daha onun yüzünü göremezsiniz.Her burcun ve her insanın zayıf bir tarafı vardır tabii. Bu burç kadınların zayıf tarafı da acımalarıdır. Bazı durumlarda çok merhametlidir. Bu sebeple sık sık iyi niyeti kötüye kullanılmaktadır.Sevgiye çok önem verirler. Evlilik de onlar için kutsal sayılır. 

Büyük hırsı olan tipler hariç diğerleri sadece bir tek evlilik yapmayı ve ömürlerinin sonuna kadar aynı yuvada kalmayı isterl er. Sevgide de inanılmayacak kadar kıskançtırlar. ġüpheci ve kıskanç olan kadın sık sık eĢinin ağzını arar, onun baĢkalarını beğenip beğenmediğini öğrenmeye çalıĢır.Koç burcunda doğan bir kadını seviyor ve onunla hayatınızı birleĢtirmek istiyorsanız bazı noktalara dikkatinizi çekeceğiz. Onun kıskanç ve Ģüpheci olduğunu bilin. Sizi sık sık sorguya çekmesine, hareketlerinizden anlam çıkarmaya çalıĢmasına dayanabilecek misiniz?Koç Burcundan doğmuĢ kadınlar çocukları çok severler. Hem çocuklarla anlaĢmasınıda iyi bilirler. Çocuk yetirĢtirmede kendilerine özel yöntemleri vardır.Onun felsefesi "kendi baĢının derdine kendin bak" tır. Onun iĢlerini yaptırmak için peĢinde bir erkeğe ihtiyacı yoktur. Liderliği kimseye bırakmak istememesi her konuda ilk hareketi yapmaya yönlendirir onları, konu aĢk dahi olsa ilk adımı koç kızı atar. Onu toplumsal kurallar bağlamaz, düĢündüğü ve inandığı gibi yaĢar, hesap vermez. Eli açıktır, zamanını, ilgisini, parasını cömertçe paylaĢır ama sevdiği insanları paylaĢma konusunda cimridir. Koç burcu bir eĢiniz varsa sekreterinizin erkek olması evliliğiniz için artı bir davranıĢ olacaktır. Bu kızlar evlenmeden önce tamamen özgürdürler ve genelde iĢ hayatındadırlar. Ve baĢarılı iĢ kadınlarıdırlar, konuĢmaları akılcı ve hızlıdır. Kesinlikle sıkıcı değillerdir, enerjilerini her an yansıtabilirler. 

Göründükleri kadar da sert değillerdir, duvarı aĢabilirseniz çok sıcak biri sizi bekliyor. Kötü durumlar, hastalıklar gözünü korkutmaz ama yakın ilgi beklerler. Ne yaĢamıĢsanız, yaĢayın; neyseniz, o olun, bu kadının çekiminden kurtulamazsınız, çok hızlı aĢık olurlar; çok hızlı aĢık olursunuz.O alımlı, ince, saygıdeğer yönüyle insan; o bitmez tükenmez çekiciliği, ufak esprileri, sürpriz istekleri, baĢını göğsünüze dayayıp, hüngür hüngür ağlaması ile kadındır, koç kadını.Her yönünüzü değerlendiren, gözlemleyen biridir. Bu yüzden eğer ona aĢıksanız, hayatınızdaki yeni bir olayı vb. yorumlaması için vakit kaybetmeden, annesine, “amca bana para verdi” diye koĢan çocuktan farksız olursunuz. Ġkinci soluğunuzu muhakkak ki onun yanında verirsiniz. Acımasız olur ama... EleĢtirileri gerçekçi ve yapıcı olsa da bazen çok sert konuĢur. Sizin mevzunuz onun mevzusu olmuĢtur çünkü. Size değer verir.Güçlü değilseniz uzak durun. Kendinizi, onun yanında babası tarafından korunan ufak bir çocuk gibi hissedersiniz yine. GiriĢimci, dinamik, sağlam, eğlenceli olun çünkü o, öyledir.Koç kadini bir erkekten korunmayi, gözetilmeyi beklemez. O, yasaminda kendi yolunda giden güçlü bir kadindir. Bu yolda ona eslik edecek, kendisi gibi güçlü bir arkadas ister. Ona sunacaginiz romantik bir aksam yemegi, dogal güzellikler içinde dinlenme tesisinde tatil tekliflerine sicak bakmaz. Birlikte izleyeceginiz bir basket maçi veya Bungy - jumping gösterisine ise kosarak gelir. Sefkat ve sevgi yerine ihtiras ve cinselligi tercih eder. Kendisi gibi aktif, güçlü ve özgür erkekleri  sever.

Bir spor karsilasmasinda takimin as oyuncusuysaniz ve, o da izleyiciler arasinda ise mutlaka size asik olacaktir.12 burç içinde çıkma teklifini erkekten beklemeyen bir tanesi varsa o da koç bayanının bakıĢları çarpıcıdır. koç burcu aĢktada ''avcı'' içgüdüsüne sahiptir. yani koç bayanı sizi avlamalıdır yok eğer erkek onun peĢinden umarsızca koĢarsa pek ciddiye almaz yada heyecanı çabuk dağılır.zaten koç burcu en hevesli burçlardandır ve bir iliĢkiye hevesle baĢlama eğilimleri yüksektir. oysa , sevgi emektir gibi cümleleri teoride haklı bulsada uygulamada onun açısından sevgi tutkudur , heyecandır.. bu ihtiyacını sağlayamayan erkekten çabuk sıkılması doğaldır. kadınların özgüvenleri çok yüksektir, abartalı cesur olabilirler.. Ancak bu cesaret kimileyin körü körüne bir cesaret olarak kalabilir. Egoları çok geliĢkin olduğu için empati kurma yetenekleri düĢüktür. BaĢkasının ihtiyaçlarını pek göremezler, onlar için dünyada tek gerçek kendi ihtiyaçları, kendi talepleridir. Koç burcunda doğan kadınlar arkadaĢlıktan pek hoĢlanır ve dostluklara da önem verirler. Kendileri veya eĢleri iyi para kazanan bu kadınlar, dostlarına karĢı da son derece cömerttirler. Her fırsatta arkadaĢlarını ararlar ve onların doğum günlerini asla ihmal etmezler. Hediye ve özellikle çiçek yollamaktan zevk alırlar. Bu tip kadınlar kulüplere de üye olurlar. Bazıları, yardım derneklerinde çalıĢarak günlerini doldururlar. Bazıları da spor kulüplerinde arkadaĢlarıyla buluĢup, kılık kıyafetlerini gösterirler. Zira Koç burcu kadım, giyimine de pek meraklıdır. 

Modayı takip etmekten zevk duyar. Son çıkan Ģeyleri onun üstünde görmeniz kabildir. Bu arada kendisi kusursuz olmaya da gayret eder. Yalnız Cazibe, SavaĢ yıldızı Mars'ın kötü sayılan bir özelliği vardır. Bu da Ģüphedir. Koç burcu kadını da bu özelliği benimsemiĢtir. O kendisine çok itina etmesine, dikkatle boyanıp giyinmesine rağmen yine de kusurları olduğunu düĢünerek üzülür. Bu konuda hep Ģüphesi vardır. Biri ilgiyle kendisine baksa hemen "Kılığımı beğenmedi," diye düĢünür, "bu etek boyu bacaklarımı hiç de güzel göstermiyor." Bu saçma düĢünce yüzünden de keyfi kaçıverir. Ama ne yaparsanız yapın Koç burcunda doğan kadının bu Ģüphesini gideremezsiniz. O ancak çok güvendiği ve sevdiği bir iki kiĢinin sözlerini dinler. Ama yine de kusurları bulunduğunu ve dostlarının kendisini teselliye çalıĢtıklarım sanır. Koç burcunda doğan kadınların dostluk konusunda acayip bir tutumları olduğunu da belirtelim. O yıldızı Cazibe. SavaĢ temsilcisi yüzünden kıskançtır. 

Onun için de kendisinden Ģık veya güzel bir kadın görürse çekemez, kıskanır. ġüpheci bir tip olduğu ve kendisini durmadan inceleyerek kusurlar bulduğu için de giyim, makyaj, güzellik konularında çok tecrübeli sayılır. Böylece bu sefer de kıskandığı kadını incelemeye baĢlar. Onun her Ģeyini büyük dikkatle fakat sezdirmeden tetkik eder. Ġncelediği kimsede bazı kusurlar bulursa içi rahat eder. Aksi halde kıskançlığı arttığı gibi karamsarlığa da kapılır. Kendisinden Ģık ve güzel bulduğu kadınla da ahbap olmaya yanaĢmaz. Koç burcundan olan kadının samimi dost ve ahbapları hiçbir zaman onun kadar Ģık ve cazibeli değillerdir. Bu giyim ve kusanı merakı bazen bir hastalık halini, de alabilir. Onlar sırf giyim, makyaj, vs. için çok masraf ederler. Zaten cömert olan bu tiplerin bu yüzden para tutmaları da zor olur. Koç burcundan doğan kadınlar ancak zamanla paranın değerini öğrenebilirler. 

Çok hırslı olan tip hariç diğerleri orta yaĢlardan itibaren para biriktirmeye baĢlarlar. Ama yine de zaman zaman güzel buldukları Ģeyleri görünce iradeleri kırılabilir. Bu giyim, kuĢam ve güzellik konusunda kadını etkileyen hayalleridir. Zira mükemmele düĢkün olan bu tip, hayalinde eĢsiz Ģeyler yaratır. Fakat hakikat bir türlü hayalindekine uymaz. O nun için de kadın, durup dinlenmeden kendisini hayalindeki hale sokacak Ģeyleri arar.Koç burcunda doğan kadınlar sevgiye çok önem verirler. Evlilik de onlar için kutsal sayılır. Büyük hırsı olan tipler hariç diğerleri sadece bir tek evlilik yapmayı ve ömürlerinin sonuna kadar aynı yuvada kalmayı isterler. Koç burcundan olan kadının evliliğe ayrıca önem vermesinin büyük bir nedeni vardır. Kadınlarda GüneĢ ve Mars, erkeklerde Ay ve Venüs evliliği tayin eder. Bu durumda bir kadının öz yıldızı evlilik temsilcisi de olursa olsun bu konuya büyük önem vermesi de normal sayılır. Bu yüzden de aĢağı yukarı bütün Koç burcunda doğan kadınlar evlenirler. Eğer evlilik çok genç yaĢa rastlamıĢsa bu genellikle pek iyi netice vermez. Ama yirmi beĢ yaĢından sonra evlenen kadınlar, bu beraberliği baĢarıyla sürdürebilirler. Yalnız, Koç tipinin muhakkak seviĢip evlendiğini de sanmamalısınız. Evlilikte bazen para, Ģöhret, mevki gibi faktörler de rol oynayabilir. Yani kadın sevgisini bir erkeğe değil onun servetine, adına ve mevkiin e de verebilir. Koç burcunda doğan kadınlar sevgide de inanılmayacak kadar kıskançtırlar. Kısacası aynı burcun erkeklerine taĢ çıkartırlar. ġüpheci ve kıskanç olan kadın sık sık eĢinin ağzını arar, onun baĢkalarını beğenip beğenmediğini öğrenmeye çalıĢır. EĢi, baĢka bir kadına bir an bakacak olsa o hemen rahatsız olur ve kuruntulara kapılır. Eskisi kadar sevilmediğini düĢünmeye baĢlar. Koç burcunda doğan kadın, en mutlu anlarında, sevildiğini bile bile yine de Ģüpheye kapılabilir. Bu huy onun içinde yer etmiĢtir. Ne yaparsanız yapın onu Ģüphecilikten vazgeçiremezsiniz. Koç burcunda doğan kadının eĢi karakter bakımından kuvvetli değilse bu Ģüpheler yüzünden çok rahatsız olur ve zamanla itiraza kalkar. Hatta bu yüzden kavgalar bile çıkar. Ama Koç burcundan olan kadının eĢi kuvvetli bir kiĢiliğe sahipse bu Ģüphelere gülüp geçer. Çünkü o sevdiğini bilir.Koç burcunda doğan bir kadını seviyor ve onunla hayatınızı birleĢtirmek istiyorsanız bazı noktalara dikkatinizi çekeceğiz. Önce kadının hayat hakkındaki fikirleri ni anlamalısınız. 

O yükselmenizi isteyen hırslı bir tip midir; yoksa yuvasını idare edip iĢ hayatınıza hiç karıĢmamayı mı tercih edecektir? Onun kıskanç ve Ģüpheci olduğunu bilin. Sizi sık sık sorguya çekmesine, hareketlerinizden anlam çıkarmaya çalıĢmasına dayanabilecek misiniz? Eğer siz, yumuĢak baĢlı, hareketlerinize ses çıkarmayan, her dediğinizi yapacak bir eĢ arıyorsanız Koç burcunda doğmuĢ biriyle evlenmeyin. Sizi Yengeç, Balık gibi burçlardan olan bir kadın daha mutlu edecektir. Ama cesur, kendinden emin, iyi niyetli, sevdiğini kıskanan bir tiple geçineceğinizi anlıyorsanız Koç burcundan olan kadın size göredir Bu burcun kadınının her bakımdan kendisinden üstün, çok sağlam kiĢilik sahibi, dediğini yaptırmaya alıĢık, cömert, anlayıĢlı bir erkekle evle nmesi iki tarafın da mutluluğunu sağlar. Çünkü kadın, kendisinden üstün ve güçlü kocasını hem sevecek hem sayacaktır. 

Erkek onun Ģüphelerini,, kıskançlığını gülerek geçiĢtirecek ve böylece bu evlilik mutluluk içinde sürüp gidecektir. Eğer siz o erkekseniz hiç durmayın ve sevdiğiniz Koç burcunda doğmuĢ bu çekici kadınla evlenin. Koç Kadının en hoĢuna giden Ģey kendisine saygı duyulmasıdır. Ona değer verdiğinizi gösterirken ne kadar güçlü olduğunuzu da belli etmeye çalıĢmalısınız. Bunu gerçekleĢtirirken sözel ifadeden çok tutumunuza özellikle dikkat etmelisiniz. Özellikle bu konu koç kadını için çok önemlidir. Gücünü gösteren ve hissettiren erkeklere karĢı müthiĢ bir hayranlık duyar. Siz de aynı Ģekilde onunla ilgilenin ve yaptığı tüm iĢlerde övmeye çalıĢın, kendisine giriĢimlerinde ne kadar baĢarılı olduğundan söz edin. ĠliĢkinizin yıldönümü ve doğum günlerinde ona hediye vermeyi ve kutlamayı asla ihmal etmeyin. Hatta cep telefonunuza Ģimdiden bu özel günlerin kaydını yapın. Böylece unutmanız mümkün olmayacaktır. Maddi gücünüzle alakalı bir sorununuz olursa bunu onunla paylaĢın. Çünkü koç kadını dürüst erkeklerden hoĢlanır ve sizin kendisinden bir Ģey saklamadığınızdan emin olduğu için de bu durumda sizinle daha yakından ilgilenerek elinden geleni vermeye çalıĢır. Yine dikkat edeceğiniz bir diğer konu ona duyduğunuz aĢkınızdan söz etmenizdir. 

Koç kadını sevildiğini bilmekten haz duyar. Onunla tartıĢmaktan, huzursuz ortam yaratmaktan ve kavgadan hoĢlanmayacaktır. Yönetimin sizde olduğunu hissetmek ister ama bunu üzerinde baskı kurarak gerçekleĢtiren bir kiĢiden de hoĢlanmaz. Kırıldığını hissettiği anda da kolay kolay bağıĢlamayacağından iliĢkiyi bitirmek kararı alabilir. Koç kadını için erkeğin çekici olması önemlidir. Sizin çevrenizde beğenilmeniz, üstün olmanızdan gurur duyar. Yalnız onu kıskandırmaya kalkmamalı, baĢkalarının ilgisine rağmen ona duyduğunuz sevgiyi tekrarlayarak ona aradığı güveni vermeye çalıĢmalısınız. Koç kadını eğer sizin sevginiz hakkında kuĢkuya düĢerse bilin ki size pek rahat vermeyecektir. Koç burcu erkeği kendine güvenen, hareketli ve enerjik yapısıyla toplum içinde fark edilir. Otoriterdir ve otorite kurmaktan keyif alır. Dik baĢlıdır ve hata yaptığında bunu kabul etmek istemez ve bencil davranıĢlar sergiler.Koç burcu erkeği özgürlüğüne fazlasıyla düĢkündür. Dostları ve arkadaĢları için yapmayacağı Ģey yoktur. Ġnsanlara yardım etmeyi ve onların sorunlarını paylaĢmayı sever. Cömerttir ve maddi anlamda da özgür olmayı sever. Kendi iĢini kurmak ve yürütmek onlar için çok daha caziptir.BaĢkalarından emir almaktan hoĢlanmaz.Koç burcu erkeği incindiği zaman oldukça kırıcı olur ve sözünü sakınmaz. Tenkitçidir, sert bir dille eleĢtirebilir. Ev hayatına ve ailesine oldukça düĢkündür, fakat dıĢarıdaki hayatını da fazlasıyla sever. Bu onun yerinde duramayan hareketli yapısından kaynaklanmaktadır.Daima kendini evinde huzurlu ve rahat hissetmek ister.Onu yakalamak için bütün cazibenizi kullanmalısınız ve her an özgür olduğunu, her an gidebileceğini ona hissettirmelisiniz. Kendinden emin hareketlerinden korkmayın.Ġlk defasında doğrudan size gelecek ve sizi, kendisinin sevmeye değebilecek tek erkek olduğuna inandırmaya çalıĢacaktır. Bununla birlikte, sadece kendisini düĢünür ve çevresindeki kümesin tek horozun kendisi olacağı bir harem ister.

Kendinizi koru yun ve zekanızla, kendinize güveninizi ona hissettirmeyin.Koç erkeği, uyumlu, az sırrı olan ve kendisine samimi iltifatlar edecek, kendisine hayran kalacak bir kadın aramaktadır.En büyük baĢarınızı, Koç erkeği yaĢlandıkça ve boynuzlarını duvara çarpıp yavaĢ yavaĢ kendinden sonrakilerle çevresini sevindirmeyi düĢünmeye baĢladığında elde edeceksiniz ki genelde bu 30 yaĢlarında olur.Ama o hala dizginleri elinde tutmak ve muhtemel bir evlilik tarihini kendisi belirlemek isteyecektir.Onu bir daha görmek istemiyorsanız, gizlice de olsa bir evlilk teklifi yapın.Koç erkeğinin, sizi geleceğinin bir parçası olarak görmesini sağlayabildiyseniz, hayat boyu sadık bir erkek ve sevecen bir aĢık kazandınız demektir. Ve onu baba yaptığınızda, diğer kadınlara karĢı tüm ilgisini kaybedecek ve sadık bir baba olacaktır. Eğer ona iyi bir eĢ ve çocuklarına da iyi bir anne olduysanız, sizi daha fazla sevecektir.Kendisine hakim olamaması ve öfke nöbetlerine eğilimli olması gibi huyları, evlenince de geçmeyebilir. Yine de bunu çok abartmayın. Çünkü genelde öyle demek istememiĢtir ve kısa zamanda yeniden sakinleĢir.Ancak sevdikleri iĢleri yaptıkları zaman memnun kalabilirler. Yaptıkları iĢ önemli yada önemsiz olabilir. En basit iĢ bile onun hoĢuna gidiyorsa uygun sayılır. BaĢkalarından emir almaya tahammülü yoktur. En iyi niyetli, en yumuĢak, en nazik bir patronun sözleri bile onun sinirlenmesine, kendi kendine kötü Ģeyler kurmasına yol açar. ĠĢinde istediği gibi hareket edebilme imkanı verilmelidir. Ancak iĢinden memnun olursa evindede huzur bulabilir o. Aksi halde sürekli Ģikayet ederek etrafındakileri bezdirecektir.

 Birden iĢlerini bırakıp çıkmaları kabildir. Para tutmasını da pek bilmezler  bu tipler için para, istediklerini satın almalarına yarayan bir nesnedir. Ancak 35 yasından son ra parasının değerini anlamaya baĢlar. Koç Burcundan doğan erkek, kendisini çok beğenir ve üstün görür. Sonra bir gün insanların paraya da önem verdiklerini fark ederek duraklar. Bu onun için çok yabancı, çok yeni bir Ģeydir.Koç Burcundan doğan erkekler, iĢlerini sevseler bile bunun dıĢında türlü Ģeylere merak duyarlar. Çoğu spor yapmak dan hoĢlanır. Vücutları sağlam ve kuvvetlidir bu yüzden her spor dalında baĢarı kazanırlar. Onun zevklerine, meraklarına ve iĢlerine karıĢıldığında sert tepki gösterir.Koç Burcundan doğan erkek aĢka düĢkün olur. Onun için aĢkın pek önemli bir yeri vardır. AĢkı uğruna yapamayacağı fedakarlık, kalkıĢmayacağı delilik de yoktur; fakat bu çok Ģiddetli olan aĢk aynı Ģekilde pek kısa ömürlüdür.Koç Burcundan doğan erkeğin bir çocuk gibi meraklı olduğunu bilmelisiniz. Her Ģeyden önce onun ilgisini çekmelisiniz. Koç Burcu Erkeği kısa sürede aĢık olur ve hislerinin çok Ģiddetli olduğu bu devrede de arzularının önüne geçemediği için evlenme teklif eder. Eğer bu erkek henüz otuzuna gelmemiĢse bu teklif cazip de olsa kabul etmemenizi söyleyeceğiz. 

Çünkü bu erkek biraz olgunlaĢır olgunlaĢmaz sizde kusurlar bulmaya baĢlayacaktır. Koç burcundan doğan erkek sizi çok sevse bile kusurları çabuk gören, çabuk bıkan, çabuk bezen bir tiptir. Siz bu burçtan bir erkekle evlenecekseniz ömür boyunca onu oyalamak zorunda kalacağınızı da bilin.Bazı konularda buz gibi bencildir, onun arzusuna karĢı gelirseniz Ģiddetli kavgalar kopabilir ; hatta kapıyı vurup gitmesi bile kabildir. Evlendiğiniz erkek klasik Koç Burcu tipinin aksine sessiz de olabilir. Buna da doğum anında parlayan bir yıldız yol açmıĢ olabilir. Fakat bu sessizlik onun saydığımız özelliklere sahip olmadığı anlamına gelmez. Tam aksine bu sessiz tip, güç bela bir süre sabrettikden sonra parlar. Onun bazı kaprislerine de katlanmak zorundasınız. Kendisi eve ummadığınız zaman misafir getirebilir, küçük bir sözden alınarak haĢinleĢebilir veya kıskançlığa kapılabilir. Hasta olduğunuz zaman size kızabilir. Koç Burcundan doğan erkek hastalığı hiç sevmez. Kendi hastalığını gizlediği için sizinde aynı Ģekile hareket etmenizi bekler. Onun için hastalık dan bahsedip, Ģikayete kalkarak inlemeyin. Çünkü o size acıyacak yerde kızacaktır. Bu erkeği kendinize, yuvaya bağlayabilmek için onu oyalamanızda yeterli değildir. Sık sık onu övmeniz, yaptığı iĢlerin ne kadat fevkalade olduğunu açıklamanız lazımdır. Koç Burcu erkeği sık sık böyle beğenildiğini, sevildiğini duymak ister.

Koç Burcu erkeğiyle evlenecek kadının kuvvetli kiĢiliğe sahip olması da Ģarttır. Çünkü bu tip, zayıf karakterli bir kadını çabucak ezer ve bıkıp gider. Ama kiĢilikli, akıllı bir kadın böyle bir erkeği kolaylıkla idare edebilir.Hisleri çok yoğun olan Koç Burcunda doğmuĢ erkek sizi bir hayli de kıskanacaktır. Evin hakimi o olmalıdır. Bu erkeğin kıskançlığından biraz yararlanabilirsiniz. Girdiğiniz çevrelerde daima Ģık, hoĢ, cazip olmaya gayret edin. Böylece ilgi çekerseniz, bu Koç Burcundan olan erkeğin hem gururunu okĢar hem kıskanmasına yol açar. koç‟un idealist tarafı aĢık olduğu kadını aldatmasına izin vermeyecektir. tabii aynı zamanda içinden yükselen duygular da onu durduracaktır. çünkü, dürüsttür ve hayalindeki aĢkı bulduğuna inanmaktadır. hayalindeki aĢkta ise, ne kaçamaklar vardır, ne de seks düĢkünlüğü tabii bu hali sadece Ģimdiki zaman için geçerlidir. yarın ne olacağını ise kendisi bile bilemez. Ģayet aĢkını canlı tutmayı baĢaramazsanız, o da hayalindeki aĢkı bulmaya gidebilir.zaten bu da onun suçu değildir. hayallerinin kadını olmadığını ona bildirdiyseniz, o ne yapsın?o karĢısında daima bakımlı, hoĢ görünümlü, oturup kalkmasından sözlerine kadar dikkat eden, zarif bir kadına aĢık olabilir. ve tabii bütün bunlarla birlikte sadece ve sadece kendisiyle ilgilenen.mesela onun yanında arkadaĢlarınızla dedikodu etmemelisiniz. ya da annenizden yem ek tarifini o yokken almalısınız.saçlarınızda bigudiler, yüzünüzde güzellik maskesiyle dolaĢmamalı, özel bakımınızı ona görünmeden yapmalısınız.onun ideal aĢkı, daima hoĢ görünümlü, romantik duygularını canlı tutmayı baĢaran bir kadındır.çok romantiklerĢay et romantizmi ihmal edecek olursanız, önce büyük bir düĢ kırıklığına uğrayacak, sonra da öfkelenecektir, daha sonra da ideal aĢkını aramaya gidecektir.çünkü koç erkeği idealist olduğu kadar egoisttir de… pervasızca balıklama daldığı aĢkın içinden aynı pervasızlıkla çıkacaktır. yoksa, hatalarını düĢünmeye baĢlar. ve sakın böyle bir Ģey yapacağını beklemeyin. hatalarını kabul etmek yerine ölmeyi tercih edebilir. ya da içindeki aĢkı öldürmeyi aĢkının parçalanmaya baĢladığını anladığı zaman bunu kurtarmak için elinden geleni yapacağını da bilmelisiniz.

 fakat, bütün uğraĢlarına rağmen toparlayamıyorsa, daha fazla uğraĢmayacaktır.koç erkeği eĢinin hem son derece çekici bir kadın, hem de her türlü iĢin üstesinden gelebilecek kadar cesur ve güçlü olmasını ister. kendine eĢit olduğuna inandığı bir kadına aĢkı bitmeyecektir.tabii bu arada kendi eĢiti olmakla birlikte bir adım arkasından da gelmenizi bekleyecektir.hem son derece bağımsız, kendi fikirleri olan ve bunları uygulayan bir kadın olmalısınız, hem de onun hoĢlandığı her Ģeyden hoĢlanmalısınız. tabii bu arada o sizin hoĢlandığınız her Ģeyden hoĢlanmak zorunda değildir.sanırım durumu kavrıyorsunuz. fakat, onu seçen de sizsiniz.zaten böyle olmasını istememiĢ miydiniz? Ģayet gerçek bir kadınsanız bütün bunlar size zor gelmeyecektir. iĢte o zaman müthiĢ bir aĢk hikayesinin baĢ kahramanısınız, demektir.koç erkeği ile evlenecek olursanız, evin tek hakiminin o olacağını Ģimdiden kabullenseniz iyi olur.tabii bu arada para iĢlerini de onun idare edeceğini hesaba katmalısınız.bütün bunlarla birlikte parasının hesabını da bilmeyeceğini unutmamalısınız. hatta yapacağı harcamalar yüzünden ayın sonunu çok zor getirebileceğinizi… ama merak etmeyin sizi hiçbir koĢulda aç bırakmayacaktır.belki pek çok kazanacak, fakat geldiği gibi de gidecektir. ancak, size karĢı da cimri olmayacaktır.zaten bir koç bencil olabilir, ama kimse onun için cimri diyemez. yani yapacağı harcamaların büyük bir bölümünü kendisi için yapacaktır ve kalan parayı da sizin için harcamaktan çekinmeyecektir.tabii siz bu kadar büyük endiĢeler duyup söylenmeye baĢlayabilirsiniz. bunu sakın yapmayın. tabii koç eĢinizin gitmesini istemiyorsanız.bir koç erkeği etrafta kimse olmadığı zaman sadece sizinle baĢbaĢayken bile dırdır edilmesinden hoĢlanmaz. hayatları sadece gir iĢim yapmak ve kazanma hırsından ibaret. sizi de giriĢimler yapmanız konusunda sürekli harekete geçirir. artık yorulursunuz hırsından. oldukça benmerkezci olurlar.

çoğu Ģeyi karĢı taraftan beklerler. direkt ve dobradır. ne düĢünüyorsa söyler, nadiren ketum olur. hep bakımlı olmanızı ister. kırmızı ojelere, frapan kadınlara bayılır. ama çok abartırsanız kıskançlıktan delirir. sportmen olur mutlaka bir spor dalıyla ilgilenir. kavgacıdır. çabuk parlar çabuk söner.AĢk konusunda her zaman liderliği elinde tutmaktan yana olan bu öncü adam için, sevgi çok önemlidir. Genç yaĢlarından itibaren nasıl bir kadın istediğini en ince ayrıntısına kadar bildiğinden hoĢlanmadığı bir tiple ilgilenmesi de mümkün değildir. Eğer size yönelmiĢse bilin ki arzu ettiği özelliklere sahipsiniz. Koç erkeğine aĢıksanız öncelikle kendinizi mükemmel halinizle göstermelisiniz. Sizinle birlikte olmaktan dolayı gururlanmalıdır. Fikirlerinizle ona ayak uydurmalı ve isteklerini gerçekleĢtirmek için yüreklendirmelisiniz. Onu asla kısıtlamaya kalkmamalı, giriĢimlerinde destek olmalısınız. Çünkü Koç erkeği üzerine düĢülmesinden hoĢlanmadığı gibi akıllı ve sevecen bir kadının kendisine duyduğu ilgiyi de fazlaca göstermesinden pek hoĢlanmayacaktır. 

Onun için keĢfetmek önemlidir. Sizinle uzun ömürlü bir iliĢki kurmasını istiyorsanız onu meraklandırmalı fakat ilginizi de esirgememelisiniz. Kendisine bağlı olduğunuzu bilmeli ama üzerine düĢmediğiniz için de gizemli olduğunuzu düĢünmelidir. Bu durum onu oldukça keyiflendirecektir. Bağımsız bir kadın havası yaratmaya çalıĢmadan gayet akıllıca davranarak belirli bir mesafeye kadar yaklaĢmasını sağlamalısınız. Zor bir durum gibi gözükse de ona olan sevginiz bunların üstesinden gelmenizi sağlayacaktır. Koç erkeği kendisine sevgi duyulmasından ve sadık kalınmasından müthiĢ zevk alır aynı zamanda da zekasını kullanan ve kendi ayakları üstünde duracak kadar sağlam olan kadınlara hayranlık duyar. DiĢiliğinizi en güzel Ģekilde ona hissettirmeli fakat her zaman sınırınızı da muhafaza etmeye çalıĢmalısınız.

 AĢk konusunda her zaman liderliği elde etmekten yana olan bu öncü adam için cinsellik önemli bir olgudur. DiĢiliğinizi ona hissettirmeli fakat nerde duracağınızı da iyi bilmelisiniz. Her konuda aktif ve cesur olan, gerekirse kavga etmekten geri durmayan bu erkek, sev gi konusunda son derece yumuĢaktır. Yenilikçi fikirleri olduğundan sizin de çağa ayak uyduran düĢüncelerinizden fazlasıyla etkilenecektir. Sizi sevmiĢse kıskanacak eğer ilgisi sona erdiyse bu huyundan anında vazgeçecektir sıcakkanlı giriĢkendir,maço tarzı erkektir,sahiplenme huyu en üst düzeydedir,hayalperest ve düsünür biridir,yanlıĢı affetmez derhal bitirir bütün iletiĢimini,dobra,dürüst,samimi dolambaçsız davranır,oyun oynamaz direk hareket eder ve söz söyler.

Cok zordur bir kadının bu burcta olan erkegi tutması ele gecırmesi büyük basarı olur çünkü capkınlık kanında vardır,fethetme bütünüyle ele gecırme güdüsü tasır içinde Koç burcu insanının metabolizma hızı son derece yüksektir.Yoğun bir enerji birikimi olduğu için, her Ģeyi çok çabuk yapmak ister ve hızlı hareket eder.Genellikle bu hız ve telaĢ kilo almasına engel olur.Koçlar oldukça adeleli ve yağ oranı düĢük bir vücut yapısına sahip olurlar.Fakat yine de zaman zaman bedensel düzeltmelere ihtiyaç duyabileceği gerçektir.Aceleciliği diyet ve egzersizler in sonucunu almakta da kendini gösterir.Ancak kimi zaman, Koç‟un hızlı ruhuna bedeni ayak uydurmakta zorluk çekebilir.Özellikle rekabetin yaĢandığı toplu egzersizler ve spor dalları, öne çıkabileceği, kendini gösterebileceği her tür faaliyet Koç için son derece tatminkardır.Sıkı bir egzersizden sonra enerji fazlasını tükettiği için kendini rahatlamıĢ ve gevĢemiĢ hisseder.SavaĢ sanatları, rüzgar sörfü, paten, futbol, basketbol, boks, güreĢ ve jimnastik en baĢarılı olduğu spor dallarıdır.Genellikle vücut ısısı yüksek olan Koç ciddi anlamda sıvı tüketir.Baharatlı yiyecekler de beslenme rejiminin ayrılmaz parçasıdır.

Koç için en kolay ve baĢarılı zayıflama yöntemi Akupunktur yoluyla yapılandır.Kulağa takılacak akupunktur iğneleri, gerçek bir uzmanın elinde Koç için mükemmel bir stress giderici ve sakinleĢtirici halini alabilir.Koç insanı sabırlı bir yapıya sahip olmadığı ve rutinden hoĢlanmadığı için sürekli diyet yapamaz.Günlük sıvı tüketimine dikkat etmek, baharatı ve yağlı yiyecekleri mümkün olduğunca kontrollü tüketmek, Koç için sıkı diyet ihtiyacının ortadan kalkmasında önemli rol oynayacaktır.Bunun yanında muhakkak diyet yapmayı gerektiren bir durum varsa, aralıklarla yapılan Tek Gıda Rejimi, Koç için uygun olacak ve cevap verecektir.Koç burcu kafa bölgesini yönetir ve bu burçta doğan kiĢiler de baĢ ağrıları görülebilir. Enerjik ve atılgan olduklarından uzun süre dinlenmeden çalıĢarak yatağa düĢebilirler. Yatağa bağlanmaktan nefret eden Koç‟lar hastalığın kendiliğinden geçmesini beklerler.

 Fiziksel yapıları sağlam olduğundan çabuk iyileĢmelerinde etken olur. Bol meyve ve sebze yemeleri faydalı olacaktır. BaĢta cerrahi olmak üzere tıp. Tüm sporlar,polislik ve askerlik. AteĢle çalıĢmayı içeren teknik meslekler ve zanaatlar, metal iĢlemeciliği ile ilgili iĢler. Araba yarıĢçılığı ve pilotluk gibi risk içeren  meslekler. Koç'u dis görünüsünden tanimak çok kolaydir. Koç insanlarinin kararli ve keskin çizgili yüzleri vardir. Pek ender olarak yumusak ve belirsiz olurlar. Belirgin kaslari çogunlukla, Koç isaretini meyda na getirecek sekilde, burnun dar köprüsü üstünde birlesirler.Basta ve yüzde bir ben veya bir iz farkedebilirsiniz; günes vurdugu zaman saçlarin kizila çaldigini ve yüzün normalden daha renkli oldugunu görürsünüz. Normal olarak genis omuzlu ve yürürken gövdeleri hafifçe öne dogru egilir, baslari ileridedir, konusurken de öyle.Hemen hemen her zaman büyük bir telas içindedirler. Kemik yapilari iyi ve güçlüdür. Duruslari üstün egolarini ve kendilerine duyduklari güveni yansitir.Yüksek alın, çatı Ģeklinde uzun bazen burnun üstünde birleĢen kaĢlar,badem Ģeklinde gözler,gür kısa kıvrık kirpikler,kalkık keskin hatlara sahip bir burun, dar ince dudaklar ,küçük diĢler,sivri kimi zaman küçük çene,Uzun boyun,kısa küt eller,orta boy ,vücudun üst kısmı altkısmından uzun o labilir,bacaklar kısa,kıllı vücut ,kaslı veya kas yapmaya müsait vücut ,omuzlar geniĢ basenler dar,Saç ve göz rengi koyu yalnız saçlar kızıl olabilir, dudaklar ve yanaklar renkli ,gözlerin sık sık kanlanma ihtimali var,saçlar gür ve kıvırcık. 

1. DEKANAT (21 Mart- 31 Mart) Tam bir Koç. Mars hâkimiyeti baskındır. Koç burcunun ilk on gününde dünyaya gelen kiĢiler, savaĢçı, kolay kolay yılmayan, yerinde duramayan, atılgan ve cesur kiĢilerdir. Kendilerini etraflarındakilere kanıtlayabilmek ve beğenilmek için uğraĢırlar. 

 2. DEKANAT (1 Nisan- 10 Nisan) Koç özellikleri Aslan‟ın gururu ile birleĢmeye baĢlar, Mars kadar GüneĢ de egemendir. Doğum günleri ikinci on güne denk gelen kiĢiler kararlı ve planlı bir tutum sergilerler. Ġnsanları rahatlıkla örgütleyebilirler. Bir aslan gibi sağlam bir iradeye ve fiziksel güce sahiptirler. Maceradan ve heyecandan çok hoĢlanırlar. Kendilerini tıpkı masallardaki “Aslan Kral” gibi ormanın tek hâkimi sanıp, herkesten üstün olduklarına inanırlar. 

 3. DEKANT (11 Nisan- 20 Nisan) Koç özellikleri Yay‟ın filozofluğu ile değiĢime uğrar. Mars kadar Jüpiter de söz sahibi olur.Üçüncü on günlük parçada doğanlar kendilerini kültür ve entelektüel açıdan doyurmaya çalıĢırlar. Her türlü yeni bilgiye açıktırlar. Sosyal çalıĢmalarla ilgilendiklerinden diğer Koçlar‟a göre daha az kendini beğenmiĢtirler. Karmik Astrolojiye Göre GüneĢ Koç Koç burcunun enerjisi boldur, bu enerji kiĢiye daha önceki hayatlarındaki kendilerini hiçe sayıp diğerlerine yardım etmek amacıyla gösterdikleri cesur davranıĢları nedeniyle verilmiĢtir. 

Bu mükafat dıĢsal olmaktan çok, bir içseldir çünkü tehlike ile karĢılaĢınca diğerlerine yardım etme güdüsü otomatik olarak sonsuz enerji kaynağına eriĢir ve ruh bu kaynakla devamlı bir bağlantı içinde olur. Bu mükafatın sorumluluğu bu enerjiği hiçbir zaman baĢkalarına veya kendine (agresif davranıĢlarla) zarar vermek için kullanmamaktır. Bu enerji birirkip içinizde agresif enerjiye dönüĢüyorsa bu hayatta onu sağlıklı yollara aktarmak için öğrenmemiz gereken dersler vardır. GüneĢ Koç Y ükselen Burcunuz Koç KiĢiliği belirleyen bu her iki temel ögenin de aynı olması, Koç karakteristiklerinin çok ciddi anlamda görülmesinde etkilidir. 

 Koç - Koç insanının fikrini değiĢtirmek, onu girdiği yoldan döndürmek, amaçlarından caydırmak neredeyse imka nsız gibidir. Genellikle GüneĢ de I.Ev de olduğu için, Koç - Koç insanı, bireyselliğinden ödün vermekte ciddi anlamda zorlanır. DıĢ görünüĢü, fiziksel cazibesi ve giyim tarzı Koç - Koç için son derece önemlidir. Çekiciliğini kullanarak insanları etkilemeyi ve istediklerini elde etmeyi bilir. Bağımsızlık ve hareketlilik de en önemli özelliklerdendir. Enerji fazlasının muhakkak yapıcı ve faydalı bir alana yönlendirilmesi gereklidir. Güneş Koç Yükselen Burcunuz Boğa Hedeflediğinize sakin ve sabırlı bir Şekilde ulaşmak en önemli özelliklerinizdendir. Kişiliğinizde korkusuzluk ve ataklık olmasına karşşın, bu özelliklerinizi kontrol altına alabilmeniz yaşama daha güvenli yaklaşımanıza ve başarılı olmanıza nedendir. İnançlarınız yaşamda size her zaman rehberlik eder . 

Kendinizi yenileyebilmek için yalnızlığa ve uykuya Şiddetle ihtiyaç duyarsınız. Özellikle finanslar konularda başarılı olma Şansınız çok yüksektir. enerjik, atak ve güvenli yapının üzerinde, yumuşak, sakin ve ayakları yere basan bir kabuk meydana gelmiştir.Koç - Boğa insanı yaşamının pek çok alanında, insanlarla ilişkilerini hiç bozmadan, arzuladığı hedeflere sakin ve ılımlı bir tarzla ulaşır. Koç un risk almaya yatkınlığı, Boğa nın itidali ve sakin yapısı ile kontrol altına alındığı için, istikrar ve denge kiĢilikte kendini gösterir. Boğa yükselene sahip Koç, finansal konularda oldukça girişimci ve başarılı olmaya yatkındır. Kuvvetli ve sağlam karakteri, dürüstlüğü insanların kolayca güven duymasına neden olur. En büyük hatası, insanlara sahiplenmeye çalıĢarak, tasarruf haklarınızı kullanmak istemesidir. 

 Güneş Koç Yükselen Burcunuz Ġkizler Koç karakterinin daha da hareketlenmesine neden olur. Koç - kontrol altına almasıdır. Kararlarını sonuna kadar saklamak ve emin olduktan sonra paylaşmak da diğer önemli gereksinimler arasındadır. Arkadaşlıklar ve dostluklar yaşamının en önemli hareket alanıdır. Yükselen Burcu İkizler olan Koç, Zodyak kuşağının en açık sözlü, en hareketli tiplerindendir. Sahip olduğu farklı yetenekler, çok yönlülük ve merak iyi bir araĢtırmacı olmasında önemli role sahiptir. Doğasındaki enerji ve hareket, kendini zeka parıltıları olarak gösterir. Zaman zaman ateĢli tartıĢmaları kavgaya dönüĢebilir. Koç - Ġkizler in en büyük zorluğu konsantrasyon sağlamak ve tek bir konuya odaklanmaktır. GüneĢ Koç Yükselen Burcunuz Yengeç Koç un ateĢli, sımsıcak ve atak özelliklerinin, aĢırı duygusal, kırılgan ve hassas bir kabuğun altına gizlenmesine neden olur.

 Meslek ve kariyer yaĢantısı, toplumsal hayat ve statü son derece önemli hayat alanlarıdır. Koç -Y engeç insanının gerçek yüzünü insanlara göstermesi çok uzun zaman alabilir. Bu kombinasyona sahip insanın, içindeki ateĢi canlandırmak ve ortaya çıkarabilmek için, emniyet ve güven birincil gereksinimidir. Ġnsanlara daha çok duygusal yanlarını göstererek, ben çabuk kırılırım mesajını verip, savunma mekanizması oluĢturur. Ancak Koç - Yengeç in ailesi söz konusu olduğu zaman özüne dönerek, atak, saldırgan ve mücadeleci olması mümkündür. 

 Güneş Koç Yükselen Burcunuz Aslan Karşı tarafa ilk adımı sen atabilirsin,kendini karizmatik, asil bulabilirsin ya da böyle göründüğünü söyleyebilirler,kendine güvenin yüksek olabilir, hem koç hem aslan dan dolayı liderlik özelliğin vardır, her şeyin en iyisini isteyebilirsin. Koç kişiliğine, romantik ve macerasever bir yapının da eklenmesine neden olur. Yabancı ülkelere yapılacak seyahatler, farklı kültürlere ait bilgi sahibi olmak, inançlar ve felsefeler konusunda merak ve araĢtırma Koç - Aslan kombinasyonun en temel özellikleri arasındadır. Yükselen Burcu Aslan olan Koç, karĢı cinsle iliĢkilerinde mutlaka ilk adımı atanın kendisi olmasını ister. DoğuĢtan getirdiği asalet, karizma ve çekicilik hemen farkedilmesine neden olur. Sosyal iliĢkiler yaĢam gündeminde ilk sırayı alır. Yöneticilik ve liderlik yetenekleri çok geliĢkindir. Meslek yaĢamında baĢarılar Koç - Aslan insanı için kaçınılmazdır. Her Ģeyin en iyisini istemesi ve gece hayatına düĢkünlük zaman zaman problemler yaĢamasına neden olabilir. GüneĢ Koç Yükselen Burcunuz BaĢak kiĢilikte fazla eleĢtirici ve kolayca tatmin olamayan özelliklerin görülmesine neden olur. Koç - BaĢak insanı yaĢamını devam ettirirken ortak kaynaklarla yakından ilgilenir. Cinsellik ve bedensel paylaĢımlar hayatın en önde gelen alanlarındandır. Yükselen Burcu BaĢak olan Koç, detaylarla uğraĢmaktan zevk alır. 

Entellektüel konularda ve edebiyatta doğal bir yeteneği vardır. Koç - BaĢak insanı kendini en fazla bildikleriyle ifade etmek ve dikkat çekmek arzusundadır. En zor yanı, kendisi ve etrafındaki insanlar için koyduğu yüksek standardlarla yaĢamını bir kabus haline getirmesidir. Diğer bir özelliği de kimi zaman düĢünerek, kimi zaman da dürtüleriyle hareket etmesinden doğan çeliĢkilerdir. GüneĢ Koç Yükselen Burcunuz Terazi kiĢilikte ikili iliĢkilerin derinden etkili olmasına neden olur.Koç - Terazi insanının yaĢamında, lüks ve estetik, en iyisine ulaĢmak ve sahip olmak temel motifleridir. Yükselen Burcu Terazi olan Koç, dıĢ görünüĢüne ve sosyal iliĢkilere çok önem verir. Ġkili iliĢkiler bu kombinasyona sahip insanlar için çok önemli olmasına rağmen, egoizme yatkın, benmerkezcil davranıĢları problemlere yol açar. Sanatta ve grup çalıĢmalarında çok baĢarılı olabilir. Güzelliğe düĢkünlüğü ve doğal zerafeti insanları etrafına toplamasına nedendir. GüneĢ Koç Yükselen Burcunuz Akrep analitik yaklaĢımların, üretkenliğin ve detaycılığın kiĢiliğe hakim olmasında etkilidir. ÇalıĢma hayatına verilen önem, insanlara hizmet yoluyla duygu vedüĢüncelerin aktarılması Koç - Akrep insanının en belirgin özellikleri arasındadır. 

 Yükselen Burcu Akrep olan Koç, inanılmaz bir yaĢam gücüne sahiptir. Meraklı, gizli kalmıĢ Ģeyleri ortaya çıkarmaktan zevk duyan bir yapısı vardır. Hem enerjisiyle hem de araĢtırmacı yapısıyla rahatlıkla bir dedektif olabilir. Mars etkisindeki Koç - Akrep insanı yaĢamını çok kolaylıkla yönlendirme gücüne sahiptir. Gururu, onuru zedelendiği zaman, inanılmaz saldırgan bir tavırda olabilir. BakıĢlarıyla ve hareketleriyle bir mıknatıs gibi insanları kendine çeker. Koç - Akrep insanının iç kaynakları görüldüğünden çok daha kuvvetlidir. GüneĢ Koç Yükselen Burcunuz Yay ki Ģiliğe maceraperestlik, risk tutkusu, eğlence yaĢamına düĢkünlük gibi özellikler katar. Yükselen Burcu Yay olan Koç için çocukları çok büyük bir öneme sahiptir. Yaratıcılığını kullanabileceği her alanda büyük baĢarılar elde edebilir. Koç - Yay insanının düĢüncede, eylemde ve duyguda bağımsızlık arzusu, yaĢamını ve kiĢiliğini Ģekillendiren temel motiftir. 

Bilimsel ve felsefe konularına yatkınlığı fazladır. Yükselen Yay etkisindeki Koç un maceraperest ruhu hayatı bir film gibi algılamasına neden olabilir. ĠliĢkilerinde mental tatminler ve diyalog birincil ihtiyaçtır. Ancak bağlanamamak, çok aşk ilişkisinin olmasındaki en büyük nedendir. Koç - Yay yılda en az bir kez yolculuk yapmadan kendini tatmin olmuĢ hissetmez. Öngörüleri, insan sevgisi sosyal yaĢamda aranılan birisi olmasını sağlar. GüneĢ Koç Yükselen Burcunuz Oğlak kişilikte aileye bağlılık, ev yaamına düĢkünlük gibi özelliklerin ortaya çıkmasına nedendir. Koç - Oğlak insanı, aile bağlarını sağlamlaĢtırmak için elinden geleni yapar ve çocuklarına çok bağlıdır. 

 Yükselen Burcu Oğlak olan Koç un, liderlik vasıflarıyla ve kararlılığıyla her elini attığı konuda baĢarılı olma Ģansı çok yüksektir. Koç - Oğlak için, için iş hayatı kendini gösterebileceği bir arena gibidir. İnatçılık zaman zaman problemlere yol açsa bile, kararlılığının en temel göstergesidir. Enerjilerini sadece emin olduğu alanlara yönlendirmesi, kimi zaman bir süre geri planda sessiz kalmasına neden olabilir. Oğlak - Koç kombinasyonunun en belirgin özelliklerinden olan mesafeli ve tedbirli yaklaĢımları, soğuk bir insan olarak tanınmasına da neden olabilir. Güneş Koç Yükselen Burcunuz Kova kişilikte merak, hareketlilik, kolayca iletişime geçebilme, ticarete ve eğitime karşı yetenek gibi özelliklerin görülmesine neden olur. 

Koç - Kova insanı için yakın çevresi ile olan iliĢkileri, kardeĢleriyle olan bağlantıları son derece önemlidir. Yükselen Burcu Kova olan Koç insanının idealleri uğruna her türlü riske atılması mümkündür. Her zaman çağın ötesinde bir düĢünce sistemine sahip olması, insanlar tarafından anlaĢılmasını zorlaĢtırır. Ancak Koç - Kova nın hümaniter davranış biçimi ve toplumsal çıkarları her zaman ön plana alması, sevilen ve sayılan bir insan olmasına nedendir. Bireyselliğini demokratik kalkanlarla kamufle etmeye çalışması, iç çelişkilerin doğmasına neden olabilir. 

Koç - Kova kombinasyonun sahip kişiler farklı olma istekleriyle her zaman insanların ilgisini çekecek bir Ģeyler bulurlar. Güneş Koç Yükselen Burcunuz Balık somut konularla ilgilenmeyi seven, yaşamını deva ettirebilmek için kaynak y aratmakta usta olan bir kiĢiliğin ortaya çıkmasında etkilidir. Özellikle finansal konularda ve maddeye Ģekil vermek alanında Koç - Balık insanı oldukça yeteneklidir. Yükselen Burcu Balık olan Koç insanı yumuşak ve sıcak konuĢmalarıyla, sevgi dolu kocaman gözleriyle insanlar için değer biçilemez bir arkadaştır. Koç - Balık ın içindeki atılganlık, ateĢ ve liderlik, utangaçlığı, diğer insanlara da fırsat tanımak isteği yüzünden çok uzun yıllar ortaya çıkmayabilir. 

DıĢarıdan çok kırılgan ve duygusal gözüken Koç -Bal ık kombinasyonunun insanı, özellikle ikili iliĢkilerde problemler yaĢayabilir. Kendine ve diğer insanlara karĢı geliĢkin acıma duygusu suistimale ve manipülasyona açıklık getirir. GüneĢ Koç Mars Aslan Kendimize sormamız gereken ilk soru bu gezegensel kom binasyonlardan hangisinin daha güçlü olduğudur. Cevap Koç‟taki GüneĢ‟tir. Her ne kadar Mars bir ateş burcu olan Aslan‟da oldukça rahat ve muktedir ise de, Koç‟taki Güneş yücelmiştir. Dolayısıyla haritasında böyle bir kombinasyon bulunan kiĢinin „süper Koç‟ ya da ateĢli yaratıcı iradesini göstermek konusunda zorlanmayacak biri olduğunu hayal edebiliriz. 

Eğer Aslan‟daki Mars ve Koç‟taki Güneş üçgen yapıyor olsalardı bu durum daha da fazla vurgulanmış olurdu. Eğer Aslan ya da Koç Yükselen olsaydı, haritayı yöneten gezegeni de içereceğinden, bu durum söz konusu üçgeni haritanın en önemli kısmı kılacak, kiĢi daha fazla kendi isteklerinin peşinden giden ve baskın bir karaktere sahip biri olacaktı. Bir haritada çok farklı farklı, hatta birbiriyle çelişen unsurlar olduğunu aklımızın bir köşesinde tutmalıyız. Yükselen Oğlak olsa ve Satürn Mars ya da Güneş‟e kare açı yapıyor olsaydı, karşılıklı ağırlama ile oluşan üçgenin gösterdiği kolayca kendini ortaya koyabilen kişi tespitinin tersine bir düzeltme gerekebilirdi.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...