16 Ağustos 2018

YENGEÇ BURCU 21 HAZİRAN - 20 TEMMUZ


yengeç burcu ile ilgili görsel sonucu
akrep burcu tarihi ile ilgili görsel sonucu

YENGEÇ BURCU-21 HAZİRAN - 20 TEMMUZ
 Elementi : Su 
Yönetici Gezegeni : Ay 
 Güçlü: Jüpiter ve Neptün 
 Zararlı: Satürn 
 Düşük: Mars 
 Niteliği: Öncü 
 Cinsiyeti: Dişi 
 Yengeç'in gelip geçici huylari Ay'a göre ayarlanmistir. Yengeç yükselen alçalan tüm dal galanmalara karsin, hep ayni insan olarak kalir. Ona ilk kez, çilginca kahkahalar atarken rastlayabilirsiniz.O'nun bu gülüsü kaçamayacaginiz kadar bulasicidir. Dikkat çekmeye çalismazlar. Yengeç'lerde anlasilmaz bir göze çarpma yetenegi vardir.Karamsarlik hiç yakasini birakmaz her zaman güzelim tatli hayalleri bozmak için tetiktedir.Yengeç'in gözyaslari hiçbir zaman timsahin gözyaslarina benzemez. O'nun hassas kalbi derin irmaklarindan tasar. Sert bir bakisinizla veya sesinizin hirçin tonuyla o'nun hassas d uygularini yaralayabilirsiniz.Acimasizlik gözlerinin yaslarla dolmasina, ya da tümüyle içine kapanmasina neden olabilir. Kirildigi zaman bunu anlamaniz kolay olmaz, çünkü sitemli bir sessizlige bürünür ve duygularini yansitmaya yanasmaz.Yengeç geçmise sayg i duyar ve iliklerine kadar bir vatanseverdir.

Yengeç, ayni zamanda bir sir küpüdür. Insanlar otomatik olarak onlara sirlarini açarlar. Yengeçler'in sefkati derindir ve büyük ölçüde sezgiye dayanir. Aklina koydugu zaman, ondan gizlenebilecek hiçbir sir yoktur. Yalnizca bilgi toplar, düsünür ve düsüncelerini yansitir.Yengeç duygularini ayna gibi yansitsa da, elde edebilecegi birsey ugruna savasmadan ondan vazgeçmez.Sira cömertligi gelince de, Yengeçler ayni sekilde davranirlar. Yengeç'in yüregi o kadar yumusa ktir ki, baskasinin yokluk çekmesine dayanamaz. Gerçekten üzülür ve yardim etmek ister.Kadin ve erkek Yengeç evlerine çok baglidir. Yengeç burcundan bir kisi "benim" diyebilecegi bir ocagi olmadikça asla mutlu olmaz. Uzun bir yolculuktan eve döndügünüzde Yengeç'in yüzündeki ifadeye bakin. Mutluluktan uçuyor olacaktir.Bir kenarda ne kadar parasi olursa olsun bir Yengeç kendini asla emniyette hissetmeyecektir. Ne kadar sevilirse sevilsin daha fazlasini isteyecektir.Yengeç'in duygulari vücutlarindan daha güçlü olabilir. 

Üzüntü ve korku onu hasta eder, nese iyilestirir.Vücutlarinin en hassas bölgesi, dizler, böbrekler, idrar kesesi ve deridir. Bas ve yüz, mide ve sindirim sistemi de hassas bölgelerdir.Pekçok Yengeç insani çiçek yetistirmekte ustadir.Yengeç'lere göre nedense yiyecek, güvenligi simgeler. Gerçekten yesin ya da yemesin, kiler yiyecekle dolup tastigi zaman, Yengeç kendini daha çok güvende hisseder. Yengeç için yiyecek israfi büyük bir suçtur.Her iki cinste de büyük bir annelik iç güdüsü vardir.Yengeç'in hassas yapisi sert bir kabukla örtülmüstür ve firtinali denizlerden sakinacak kadar akillidir.Her Yengeç'te bir parçacik ay çilginligi vardir. Bazen uzaklardaki bu bahçenin anisi onu kahkahalarla güldürür. Arada sirada üzüntüyle aglamasina da neden olur .Yengeç burcu insanları zodyakın romantikleridir. Ruhun derinlerine girerler, bunu rüyalarında görürler ve sonra yeni biçimlerde tekrar tekrar yaĢarlar. Yengeç insanları kendi endiĢelerine karĢı korunmak için etraflarına bir kalkan oluĢturur gibi insan toplarlar; yardımcılıkları ve ilgileri ile insanları birleĢtirirler. Yengeç in etki alanı; ona emniyet ve güven sağlayan ailedir. Eğer taĢıdıkları büyük hırs olmasa bu güvenli bölgeyi hiç terk etmezlerdi. Yurtlarına, ailelerine ve çocuklarına hiç bitmez bir b ağlılık gösterirler ve yoğun özlem taĢırlar.

Derin duygu kapasitesi bu burcun insanlarının gerçekten sevmelerini sağlar.Yardımsever. BiliçdıĢı dürtülerden kaynaklanan içgüdüsel reaksiyonlar gösterir, sempati duyar, hırslıdır. Tuttuğunu bırakmaz. Düz bir yol tutmaz, amaçlarına dolaylı yollardan ulaĢır.Sosyal ve yumuĢaktır, heran baĢkalarına yardım etmeye veya onları korumaya hazırdır.Görünürdeki kendini düĢünmez davranıĢları aslında terk edilme korkusundan kaynaklanır. Çekingen ve korkaktır. DeğiĢime gönülsüzdür. ÇatıĢmaktan korkar. DüĢ dünyasına kaçar, depresyona ve aĢırı hırslara kapılabilir. Regresyona girerek çocukça davranıĢlar sergileyebilir.Canlı ve hayalci düĢünme tarzı bilinçaltından etkilenir. BaĢka insanların isteklerini ve düĢüncelerini hissetme ve buna karĢılık verme yeteneği çok geliĢmiĢtir. Ruhun ihtiyaçlarını derinden kavrar. Mantık ve nesnellikten kopuk bir biçimde olayları kendi istediği Ģekilde görür. Sırf somut gerçeklerden daha hoĢ geldiği için saçma fikirlere takılır. BaĢka insanların standartlarına uyma adına dar bir bakıĢ açısı benimser. Bağımsızlık duygusundan yoksundur. BaĢka insanların söylediklerini mekanik bir Ģekilde tekrarlar. Derin hisler duyma yeteneğine sahiptir. Duyarlı, hassas ve sadıktır. Vatanı ve ailesi ile duygusal bağları güçlüdür ve baĢkalarının onayını almak çok önemlidir. Hevesli ve naiftir, baĢkalarına güvenir, iliĢkilerinde özverilidir. 

Duygusal güvenceye ihtiyaç duyar. Kolay etkilenir. AĢırı sahiplenicidir.Sevdiği insana yapıĢır, iyiliği ve yardımseverliği ile onu adeta boğar. Çevresindeki insanlara kendi ruh halini dayatır. BaĢkalarına suçluluk hissettirme politikası güder. Amacına ulaĢmak için gözyaĢlarını kullanır. Zayıflığı bir zorbalık haline getirir. Duygusal egoisttir.Siz sevgili Yengeçler, biraz çeliĢkili bir yapıdasınız, gülmeyi seversiniz, mizah duygunuz güçlü, arkadaĢ canlısı, sempatik, yardımsever bir yoldaĢsınız: Sizi yüzeysel olarak tanıyan biri, zaman zaman derin melankolik bir ruh haliyle acı çektiğinizi düĢünebilir. "Gökyüzüne sevinçle haykıran veya ölümüne üzülen" biri oldugunuz doğrudur. Bu özelliginizi, Ay'ın gizemli bir burcunda doğmanıza borçlusunuz. Yengeç, insanlığın doğuĢunun burcu sayılır ve yaĢamla ölümün sırlarını kendinde birleĢtirir. Astrolojiden biraz anlayan biri, sorunlarınızı rahatsız edilmeden çözmek için günden güne kendinizi toplumdan soyutlamanıza hayret eder. Tüm Zodyak'taki hemen hemen en gizemli burç Yengeçtir. Kimsede bu kadar karĢıtlık bir arada bulunamaz: Sevinç ve acı, iyilik ve kötülük, melankoli ve. taĢkınlık. Yengeç kendini bulamamıĢ biriyse, kapalı duygularını sevgiyle karıĢtırır. 

Kendisine yöneltilen her düĢünceyi tartıĢmasız kabullenir, kısa zaman sonra bu kendisinin mi, yoksa baĢkasının fikri miydi bilemez. Az itiraz etmeye çalıĢır ve taraf olmamak için kendini herkesten uzak tutar. Bu yönüyle kötü bir yoldaĢdır. Çizilen bu portre aslında onun çok kısmi bir gölgesidir. Yengeç, Zodyak'ın dördüncü burcudur ve Ay tarafından yönetilir. Bu nedenle su grubundan sayılır. Bu onun; hayat dolu bu maddeyle olan iliĢkisirıi çok iyi açıklar. Bu burcun üreme organları üzerindeki hükümdarlığı yüzünden Yengeç, genelde her Ģeyi beslemek, büyütmek ve korumak isteyen en insancıl burç olarak tanınır. Yengeçin korumacılığının her Ģeyden önde gelmesi böyle açıklanabilir. Bunun yanı sıra en büyük özelliği, ruhsal olarak kendisiyle barıĢık olmasıdır. Bunu kazanmak, korumak ve kimsenin yıkmasına izin vermemek için her Ģeyini ortaya koyar. Bir soruna ancak kendi varlığını tehdit edecek ve hareketlerini kısıtlayacak hale geldiğinde el atar. Ama hemen öne atılmaz, tersine burcunun hayvanı gibi önce birkaç adım geriye gider, taktikler geliĢtirir, gözüne kestirir ve sonunda iĢini bitirmek için ĢimĢek gibi üstüne atılır. Beklenmeyen bir durumdan sakınabilmek için tüm anlayıĢ ve dikkatini ona yöneltir. Bu arada, çabalarının kendi yerini sağlamlaĢtırmak amacına yönelik olup olmadığı her ne kadar Yengecin hırslı olduğu söylenemese de düĢünülebilir. Verdiği sözler ve yardıma hazırlığı, Yengecin duygusallığıyla oldukça ilgilidir. Paranın sokaktan bulunmadığını kabul etse bile, kendisine bir Ģeyler ifade eden insanlar ve ailesi için her Ģeyini feda etmeye daima istekli ve hazırdır. 

Diğer insanların sıkıntıları sizi üzer, ama olaya müdahale etmeden önce baĢka birinden yardım gelip gelmeyeceğini ve yardımın türünü öğrenmeyi beklersiniz. Eğer bu yardım görünmezse, son da kika "kurtarıcı"sı olarak ortaya çıkar ve yardımlarınızı sunarsınız. Hep pasif olan ve herĢeyin sonunu bekleyen bir yapıya sahip olan Yengecin, iĢ dünyasında hırslı olduğu söylenemez. Bozuk parayı bile doyum saglayıcı bir Ģey olarak görmek, güvenlik ihtiyacından kaynaklanır. Yengecin nadiren yaptığı dikkat çekici bir hareket insanı ĢaĢırtır, o kendini arka planda tutarak sessiz ve derinden çalıĢır. Yapısından dolayı Yengeç bir Ģeye ulaĢmak için geceyi beklemez. Ama verdiği kararlar önceden sezilemez. Önceden çok iyi hesapladığı caydırıcı hareketlerin fikrini değiĢtirmesine izin vermez. Bütün Yengeçler özel yaĢamlarında olduğu kadar, mesleki yaĢamlarında da çok kaygılıdırlar. Biraz daha soğukkanlılık, yararlarına olurdu, çünkü bilindiği gibi yeni piĢen yemek, soğumadan yenmez. Yengecin değiĢken ruh hali, bir saatin dakikliği gibi düĢünülebilir, çünkü her etapta Ay'ın etkisi altındadır. Diğer yandan Yengeçler, kendilerini koruyan kurallarla, kendilerinin veya baĢkalarının deneyimlerinden seve seve faydalanırlar. 

Bunun yanı sıra duygusal bir varlık olduklarından duygularının kendilerini yönetmesine izin verirler. Örneğin, ilk karĢılaĢmada olumlu izlenim edindikleri insanlar hakkında kararları nı nadiren tekrar gözden geçirmek zorunda kalırlar. Duyguları çok kolay yaralanır. YanlıĢ bir kelime ile derinden sarsılır ve yuvalarına çeki lirler. Haklı eleĢtirileri bĠle çok zor kaldirabilĠrler. Ona, dünyanin gerçeklerle çok az ya da hiç ilgisi olmayan resmini çizen güçlü fantazileri, onu hüzünlü iç. dünyasının derinliklerine iter. Sık sık, kendine güvenli bir sığınak kabul ettiği geçmiĢe döner. Aile anlayıĢının kökleri de burada yatar. Yengeç erkeği de kadını da çok evcimendir. Ailelerini her Ģeyden çok sever ve kendilerini bunun için feda ederler. Diğer yandan Yengeç, par lak mizah anlayıĢı ile toplumda hemen fark edilen biridir. Her Ģeyden önce gösteriĢli konuĢmasıyla dinleyicileri etrafına toplar. Genelde ilgi odağı olmayı sever ve hayran olunmasa da kendisine say gı gösterilmesini ister. Bu ihtiyaç bütün hareketlerinin gerçek nedenidir. Bir aĢık olarak Yengeç -kim tersini bekleyebilirdi?- duygulu, arzulu ve oldukça tutkuludur. Her eĢte ideal hayat arkadaĢini arar, ama tabii ki hayal kırıklıklarından kurtulamaz ve bunları daha sonra güçlükle unutabilir. Bu nedenle, kusursuz eĢ arayıĢından vazgeçmelidir. 

Kendinden emin hareketlerinize rağmen aslında kolay yaralanan bir insansınız.Yengeç insanı diĢil kutupsallığı sahip olduğundan dıĢardan gelen etkilere göre davranan, istediğini aramak yerine kendine göre çeken manyetizmaya sahiptir. Duyarlı, iyi kalpli, sevimli, hayal gücü kuvvetli, analık ve babalık içgüdüsü geliĢmiĢ, koruyucu, vatansever, amacından ĢaĢmayan, becerikli, yuvaya bağlı bir karakter gösterir.Yönetici gezegeni Ay çok güçlü manyetik enerji yayar ve kuvvetli etkiler oluĢturur. Büyük okyanusların sularını kabartan ve alçaltan gelgit olayları gücünün kanıtıdır. Astrolojide Ay duyguları ve sezgisel davranıĢları yönetir. Ay soğuk ve sisli bir etkiye sahiptir. DiĢi özellikler gösterir. Astrolojide Ay içgüdüsel reaksiyonlarımızı temsil eder, GüneĢ yaĢam gücü verir, Ay ise bilinç gücü verir.Yengeç burcu insanı mantıktan fazla sezgiye bağlı olmaya meyillidir. Ruhları sakin, yumuĢak ve duyarlıdır. Ay ve Yengeç, genelli kle birbirlerinin olumlu özelliklerini daha da güçlendirirler. Yengeç‟lerin özellikleri iĢ yaĢamında çevreleri ile sorunlar yaĢamalarına neden olabilir, bazen ağzı sıkı olmak da yanlıĢ yorumlara neden olur. Yengeç‟ler ancak sevgi ile yönetilebilirler. AĢık bir Yengeç‟in yapamayacağı Ģey yoktur. Burçlar kuĢağında en iyi aĢçılar Yengeç burcundan çıkar.Yengeç‟lere Ay‟ın verdiği özellikler arasında altıncı hissi, merhameti ve yardımseverliği sayabiliriz. Kimseye muhtaç olmadan rahat bir yaĢam sağlamak amacındadır. Burcun insanları paranın kıymetini bilirler ve elleri de bereketli sayılır. 

Biriktirdikleri paraları sağlam iĢlere yatırırlar.Yengeç insanları tutucu sayılırlar ama tek görüĢlü değillerdir. Ana ve babadan gördüklerini uygulayan, köklerine bağlı insanlardır. Ay etkisindeki bu insanlar son derece içli, duygulu ve romantiktir. Sevmeye ve sevilmeye gerek duyarlar. Sevgide hem Ģüpheci hem de kıskançtır. Yengeç‟lerin yapılan kötülüğü asla unutmadığı bilinir. Ayrıca küçük de olsa iyilikleri yıllarca hafızasınd a korur.Yengeç burcu insanı intikam alma konusunda da eĢsiz olurlar. Aldıkları öcü unutmaya imkan yoktur. Çekingen bir tabiatı olan Yengeç insanı hislerini açıklamakta biraz zorlanır. Bu nedenle Yengeç‟ler iliĢkilerde zamanla ısınarak kıvam bulurlar. Bu insanlar mümkün olduğunca kendileriyle ilgili her Ģeyi gizlemeye çalıĢırlar, bu nedenle baĢkaları onları sadece dıĢa vuran görünümleriyle tanırlar.Yengeç burcu göğüsleri ve mideyi yönetir. Kuruntulu ve çabuk üzülen insanlar olduklarından hazımsızlık çekebilir hatta ülser olabilirler. Yengeç‟ler acıya kolayca dayanamazlar. Hastalıklarını abartırlar ve kuruntu ile hastalığı önemserler. Hastalandıklarında onlara bakanları bezdirirler. Bu insanlar beslenmelerine özen göstermeli, spor ve hareketli yaĢamı seçmelidi rler. Iki esas Yengeç tipi vardir. Birinci tip güzel yuvarlak yüzlü, yumusak cildi, genis gülümseyen bir agzi, yuvarlak gözleri ve bebek yüzlü bir görünüsü vardir. Kusursuz bir ay imaji.Ikinci tipe daha sik rastlanir.Yüzde sasmaz "Yengeç görünüsü" hemen dikkati çeker. Oldukça büyük kafatasi, asagi dogru sarkan kaslar, çikik elmacik kemikleri göreceksiniz. Göze çarpan bir alt çene vardir.Tüm Ay insanlarinin çok anlamli yüzleri vardir. Bir konusma sirasinda yüzlerinde binlerce ruh hali oynasir. 

Kısa boy,dar ve düĢük olabilen omuzlar,geniĢ olabilen basenler,özellikle göbekten kilo alma ihtimali,kadınlarda dolgun göğüs,yuvarlak elmacık kemiklerine doğru geniĢleyen bir yüz Ģekli,ay Ģeklinde kaĢlar,badem Ģeklinde gözler, uzun gür kirpikler,burun kemerli,dudaklar dolgun,dudak kısmının profilden bakıldığında burun ve çeneden daha geride durma yani içe çökük gibi durma ihtimali,çenede gamze yada yarık,saç rengi genelde koyu renk cilt açık renk gözler açık renk olabilir,gözlerde uykudan kalkmıĢ gibi Asyalılara özgü bir hava olabilir , kılsız bir vücut ,yengeç bacaklarına benzeyen bacaklar,yaĢlandıkça gerginliğini kaybetmeyen bir cilt, kısa - küçük alın,buğulu bir ses Yardım etmeye,bakmaya ve sosyal uğraĢılara dayanan tüm meslekler, özellikle doktorluk, tıbbi ve geriatr ik(yaĢlıların sağlığı ile ilgili) hemĢirelik, anaokulu öğretmenliği, psikologluk,oyunculuk, Ģairlik,müzisyenlik, yazarlık ve sanat tarihçiliği gibi artistik uğraĢlar. Aile, topluluk, ve vatanla ilgili(örneğin bölgesel geleneklerin korunması), mahalli politakalar, yemek kültürü, cemiyet ve klüp faaliyetleri gibi uğraĢılar. Yengeç çocuğu etrafındaki insanların ihtiyaçlarına karĢı duygusal hassasiyet gösterir. Bu burcun üyelerindeki kırılganlık ve Ģefkat, kendilerine ihtiyaç duyulan anları ve durumları çok k olay anlayabilmelerine ve gerekeni yapmalarına nedendir. Diğer taraftan bu burcun üyeleri, kendilerine ihtiyaç duyulmasından da duygusal olarak tatmin olurlar. 

Çünkü bu tür durumlar, kendi "besleme" ihtiyaçlarını tatmin edebilmek için bir araç olarak değerlendirilebilir. ArkadaĢlar, aile üyeleri, hayvanlar, ilerleyen yaĢlarda iĢ arkadaĢları ve diğerleri de Yengeç'in özelliği olan, esirgeme, Ģefkat ve besleme yeteneğinden muhakkak payına düĢeni alır. Yengeç etrafında kendine ihtiyaç duyan insan ne kadar çok olursa o kadar tatmin olur ve yaĢamlarının anlamı olduğunu düĢünür. Yengeç'in aidiyet ihtiyacı oldukça yoğundur. Bu ihtiyacı tatmin edildiği ölçüde, kendini güvenlikte hisseder. Bunun dıĢında güvenlik önemli bir ihtiyaç olduğu için, yaĢamında "bilinmediklere" pek kolay yervermesi mümkün değildir. Eğer gerektiği gibi yetiĢtirilirse, Yengeç çocuğu hem ailesine gereken önemi vermeyi bilecek, hem de ilerleyen yaĢlarda kendi köklerini salmayı kolaylıkla becerebilecektir. Ancak kontrollü bir yetiĢtirme Ģekli izlenmediği takdirde küçük Yengeç'in tamamıyla kendini ailesiyle özdeĢleĢtirmesi, hayatını ailevi Ģartlar çerçevesinde yönlendirmesi ve kendini dıĢ dünyaya kapatma tehlikesinin varlığı unutulmamalıdır.Yengeç çocukğu rasyonel ve mantıkla çerçevelenen düĢünce dünyasından çok, kendi imajinasyon, duygu ve sezgi dünyalarıyla daha rahat iliĢki kurar. Diğer bir deyiĢle, düĢüncelerinin temelinde duyguları ve sezgileri olduğu için, daha subjektif ve irrasyonel bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla Yengeç'in ebeveyni olarak, erken yaĢlardan itibaren, düĢünce ve duygular arasındaki farkı anlatmak, kavratmak oldukça önemli bir unsurdur. Yengeç oldukça değiĢken bir ruh haline sahiptir. Kimi zaman dıĢarıya yönlenmiĢ, insanlarla rahatlıkla iliĢki kurarken görülebilir. 

Kimi zaman ise, emniyet, güvenlik ve duygusal besleme -beslenme ihtiyacının yoğunluğu nedeniyle, kendini tamamıyla dıĢ dünyaya kapatmıĢ bir durumda da kalabilir. Ay tarafından yönetilen Yengeç, Ay'ın gökyüzünde görsel olarak değiĢkenlik göstermesi gibi, oldukça farklı ruh halleri gösterebilir. Gerçekten de Ay fazlarının Yengeç üzerinde ciddi etkileri olduğu astrolojik olarak saptanmıĢtır.Yengeç burcunda doğan çocuk hassas, içli, neĢeli, sevilmeye çok ihtiyacı olan bir tiptir. Ona gereken Ģefkati gösterir, böylece güven duymasını sağlarsanız kolaylıkla terbiye edip büyütürsünüz.Aksi halde çocuk hislerini içine atacak, bir kenara çekilecek ve kendisini yalnız hissedecektir.Bu çocuğun hayal gücü fazladır. Özellikle annesinin anlatacağı güzel masallar onu etkileyecektir. Zate n o daima anne Ģefkatini ve ilgisini arayacaktır. Ona hak ettiği sevgiyi vermez, ilgiyi göstermezseniz çocuk büyüyünce insanlardan çekinen Ģüpheci bir tip olacaktır. Yengeç kadını hoĢ bir mizaca sahiptir. Evcimen,sıcak kanlı, dürüst ve iyi niyetlidir. R omantik ve maceraya düĢkün olduğunu da söylemek mümkün. Yengeç burcu kadını özellikle evine, ailesine, alıĢkanlıklarına ve geleneklerine fazlasıyla bağlıdır. Genel anlamda anaç bir portre çizer, ev ortamını ve evle ilgili her Ģeyi çok sever.Ġdeal anneler bu burçtan çıkar.Duygusal anlamda oldukça hassastır ve sezgileri kuvvetlidir. 

Etrafındaki kiĢilerin ona karĢı niyetlerini kolayca fark edebilir. Yengeç burcu kadını çok kolay kırılıp incinebilir. Çevresindeki insanlarda daima iyi niyet ve Ģefkat arar.Yengeç burcu kadını cömerttir, fakat savurgan değildir. Tasarruf ve birikim yapmayı fazlasıyla sever. Kendisini güvende hissetmek için maddi anlamda güçlü olmak ister. Yengeç burcu derin duygu ve düĢüncelere sahiptir. Kendi hakkında konuĢmaktan kesinlikle hoĢlanmaz, fakat baĢkalarına iliĢkin konularda fikir yürütmekten keyif alır.Yengeç burcu kadını eleĢtirilmeyi sevmez ve olumsuz yönlerini kabul etmekte zorlanır. Ġkili iliĢkilerde partnerine fazlasıyla sadık, fakat bir o kadar da kıskançtır.Onun için asıl olan s evgidir.Yengeç Kadınını kolay kolay anlayamayacağınızı ve sık sık ĢaĢıracağınızı da haber verelim. Bu kadın bir gün çok neĢeli olacak, gözleri parlayarak size türlü eğlenceli Ģeyler anlatacaktır. Ama ertesi gün onu son derece üzgün görebilir ve baĢına bir felaket geldiğini sanabilirsiniz. Halbuki hassas Ay ona sert bir etki yapmıĢ ve böyle birden hüzünlenmesine yol açmıĢtır. Yengeç burcunda doğan kadın çok çabuk etkilenen kırılan, kederlenen bir tiptir. Bu kadın tezatlarla dolu bir tiptir.Yengeç burcundan d oğan kadın kolay ağlar. 

Üzücü bir haber, hayali bir dert, acıklı bir film, hüzün veren bir Ģarkı onun gözyaĢı dökmesine neden olur. Bu kadını en çok üzende sevdiklerinden ayrılmaktır. Aslında maddeye önem veren bu tip, sevdikleri söz konusu olunca parayıda güveni de unutur. Zaten o parayıda sırf sevdiklerinin arzularını yerine getirebilmek için ister. O tenkid edildiği zaman fena halde hiddetlenir yada birden hüzünlenerek ağlamaya baĢlar. Bu kadının hatalarını yüzüne söylemek doğru değildir.Kadının belirli özelliklerinden biride tutumluluğudur, paranın kolay kazanılmadığını düĢünür. Para dikkatle ve ihtiyatla harcanmalı, ve kalanını da biriktirmelidir. Para biriktirmekden çok zevk alır. Eli de çok bereketlidir. On iki burç içinde yengeç kadınının elinin bereketi meĢhurdur. Ucuz malzemeyle güzel yemekler yapabilir. On ikiburcun en iyi ahçıları bu burçdan çıkar. Bir yemeğini beğenmez yada fazla yiyemezseniz çok alınır.Yengeç burcundan doğan kadın çok hassas ve romantikdir. Bu yüzdende sevgiye büyük değer verir. Eğer siz böyle bir kadını seviyorsanız sık sık aĢkınızı açıkamalısınız. 

Çünkü kadın dünyanın en güzeli bile olsa kendinden emin değildir. AĢkta güvene kavuĢabilmesi zordur. Böyle bir kadın severse bir daha baĢka bir erkeğe yan gözle bile bakmaz. Yengeç burcundan doğan kadınında herkes gibi türlü arzuları vardır, ama bunları asla söylemez, itiraf etmez. Onu sevdiğiniz için, bu gizli hislerini anlayacağını umar.Yengeç kadını, neĢelidir, hislidir, gülmesini eğlenmesini sever. Ama sevgi konusunda çok ciddidir. Sırf beğendiğiniz için bu burçdan olan bir kadına yaklaĢmamalısınız. Çünkü o havai değildir ve kısa süreli maceralardanda pek hoĢlanmaz. Bu kadın paranız olmamasına da önem vermeyecektir. Ama belirli bir iĢiniz olmasını isteyecektir. O baĢlangıçta çok az parayla yetinir, evi çekip çevirir, ilerlemeniz için sizi teĢvik eder, her bakımdan size yardımcı olmaya çalıĢır ve çok da fedakardır. Buna karĢılık bütün istediği sizin sevginiz, sıcak bir yuva ve geliriniz biraz artıncada çoçuklardır. Yengeç burcundan kadın Ģartlar zor olsa da Ģikayet etmeden sabırla dayanır. Durumunuz düzeldikden sonra da yavaĢ yavaĢ para biriktirmeye baĢlar. 

Sizde müsriflik etmemeli ve onun fikrini sormalısınız.Yengeç Burcu kadını, güvenebileceği, olduğu konusunda her zaman ona güven verin. Sizi el üstünde tutacaktır. Eğer Yengeç burcunun sizi çektiğini hissederseniz, o zarnan "doğru" kiĢiyi bulduğunuza emin olun. çünkü olumsuz Yengeç tipi olsaydı, pratikte her Ģeye ters olurdu. Yengeç burcunda doğmuĢ bir erkeği seviyor ve onunla evlenmek istiyorsanız her Ģeyden önce ona uygun bir kadın olmaya çalıĢmalısınız. Her ne kadar bu burcun erkeği ikizler tipi gibi insanı uğraĢtırmasa da, onun da bazı huylarına dikkat etmek gerekir. Her Ģeyden önce karĢınızda çok hisli bir erkeğin olduğunu bilmelisiniz. Terbiyeli ve naziktir.O daima size itina edecek, saygı gösterecektir. Sizin rahat etmeniz ve küçük düĢmemeniz için elinden geleni yapacaktır. Bazı çekingen tipler, bir türlü cesaret edip aĢklarını itiraf edemezler ve onları mutlu edecek kadınlar da bir süre sonra uzaklaĢıp giderler. Bu konuda onlara yardımcı olmalısınız. Siz kendisiyle ne kadar ilgilenir, ona ne kadar yakınlık gösterirseniz o kadar iyi olur.Bu erkeğin dikkatini çekmek için dıĢ görünüĢünüze çok dikkat etmelisiniz. O daima derli toplu, sade zarif insanları beğenir. 

Yengeç burcu erkeği sevdiğini söyledikten ve sevildiğini anladıktan sonra çekingenliğinden tamamen sıyrılır. Daha sonra sevgide inat ve ısrar ortaya çıkar. Artık sizi bırakmaya hiç niyeti yoktur.Bir yengeç gibi kıskacıyla sizi yakalamıĢtır Yengeç burcu erkeğine yalan söylemeyin, çünkü çok iyi rol yapsanız da gerçeği sezer. Ona daima dürüst davranmalısınız. Kendisini kıskandırmaktan da çekinmelisiniz. Bu tip çok samimi olduğu arkadaĢlarını bile kabul etmez. Onun için siz dünyanın en eĢsiz kadınısınız.Yengeç hesabı temsil eden bir burç değildir. Yengeç burcunda doğan insan matematik konusuna pek ilgi duymaz. Ancak o kafasının içinde bir hesap makinesiyle yaratılmıĢtır sanki. Her türlü hesabı kafasında kolaylıkla yapar.Yengeç burcu erkeği su grubundandır. Bu nedenle de suyu çok sever. Her gün banyo yapmaktan hoĢlanır ve çok temizdir. Denize girmek ve su sporlarıyla uğraĢmak onun için bir tutkudur. 

 1. DEKANAT (21 Haziran - 30 Haziran) Duygusallığı ifade eden yönetici Ay‟ın etkisi altında olan Yengeçler çok hassastırlar. Yengeç burcunun ilk günlerinde doğan kiĢilerin çok duygusal bir yapıları vardır. Aile hayatına diğer Yengeçler‟den daha fazla önem verirler ve özen gösterirler. Duyguları değiĢkendir. GeçmiĢe, anılarına ve onlara ait eĢyalara çok bağlıdırlar. ArkadaĢ canlısı, yaratıcı, sezgisel bir yaratıcılığa sahip, kiĢisel çekiciliği olan özellikler gösterirler. Venüs‟ün getirdiği çekicilik, burcun esnek su elementiyle bir araya geldiğinde keyfi ne düĢkün, yumuĢak ve neĢeli bir karakter ortaya çıkar. Hayal güçleri oldukça belirgindir. Yaratıcı sanatlar, ruhsal konular hayatlarında önemli bir yer tutabilir. Ancak olumsuz yönleri ile, bu dönemde doğanlar aĢırı değiĢken, huzursuz ve oynak olma eğilimi gösterebilirler. Bu durum dağınıklık ve tembellikle sonuçlanabilir. Bu dönemde doğanların doğru arkadaĢ ve partnerlere ihtiyacı vardır. Yaratıcı enerjilerini, hassasiyetlerini ve hayal güçlerini yansıtabilecekleri tüm iĢlerde baĢarı göstereceklerdir.

 2. DEKANAT (1 Temmuz - 10 Temmuz) Plüton, Ay‟ın hassaslığını yoğunlaĢtırır. Bu durumda Yengeç‟in duygusallığı daha da artar. Bu bölümde doğan Yengeç burcu insanları, Mars‟ın etkisinden dolayı kararlı ve iradelidir, baĢladıkları hiçbir iĢi yarım bırakmazlar. Çok duygulu bir yapıya sahip oldukları için iliĢkilerini çok derin yaĢarlar. Diğer insanları rahatsız edebilecek kadar meraklı olabilirler. çabuk zekaları, alıcı hassasiyetleri, sempatileri ile dikkat çekerler. Hem duygu dünyaları hem de analitik yönleri geliĢmiĢtir. Keyiflerine düĢkün, zevkleri geliĢmiĢ, baĢkalarının acılarını anlayabilen karakterde kiĢilerdir. Yaratıcı, mantıklı, yapıcı yönleri vardır. DüĢüncelerini güzel biçimde ifade etmekte, konuĢmakta usta olabilirler. Kararlılıklarını bir hassasiyet içinde gizlerler. Ancak duygusal yöne aĢırı ağırlık verdiklerinde dengelerini kaybederek, aĢırı zevk düĢkünü olabilirler. Zekalarını bu kez aldatıcı yönde kullanabilecek eğilimler gösterebilirler. Bu kez olumsuz yönde, çok daha acımasız bir karakter ortaya koyabilirler. 

3. DEKANAT (11 Temmuz - 22 Temmuz ) Neptün özellikleri ağır basar. Bu, Yengeçler‟in sanat kabiliyetlerini ön plana çıkarır.Son bölümde doğan Yengeç burcu insanları, sevdiklerinin arasında kendilerini güvenli ve huzurlu hissederler. Sanata e ğilimleri çok fazladır, geniĢ ve güçlü bir hayal güçleri vardır. Ġnsanlara karĢı merhametli ve insaflıdırlar. En kötü huyları, pasaklı ve düzensiz olmalarıdır. son derece uyumlu, sezgi sahibi, hayatı olduğu gibi kabul eden, alıcı, yaratıcı bir hayal gücüne sahip kiĢilerdir. Ġyi bir yorumcudurlar, izlenimcidirler ancak yapıcıdırlar. Önlemci olabilirler. AĢırı hırslı olduklarını söyleyemeyiz. Ay‟ın değiĢken karakteri çok dikkat çekicidir. Ancak aĢırı uyumluluk kimi zaman, olumsuz yönde tembelliğe dönüĢebilir. Bol bol hayal kurup, pasif bir tutum takınabilirler. Zevke düĢkünlük, önemsiz Ģeyler için zaman kaybı ve iradesizlik dikkat çekebilir. Karmik Astrolojiye Göre GüneĢ Yengeç Burcunda Yengeç burcu insanı önceki hayatlarının birinde hayatını ailesine adamıĢ, onların bakımına ve servisine, kimi zaman isteyerek olmasa da, hayatını feda etmiĢ derinlerde olan birine bakma ve besleme güdülerine iĢaret eder. 

Bu güdünün sorumluluğu  bu bakımı diğer insanları kendilerine bağlamadan gerçekleĢtirebilmektir. Bu diğerleri ne bakma, koruma, gözetme enerjilerini verirken karĢıdakine karĢılığında birĢey borçluymuĢ hissini vermeden yapmaları karmik görevleridir. Bu hayatlarında öğrenmeleri gereken ders bakımını üstlendikleri kiĢilere suçluluk hissi duyurmamak, onları kendine bağlayıp, kontrol etmemektir. Bir kiĢi enerjisinin büyük bölümünü diğerlerine bakmaya harcarsa, hayatlarına verdikleri bu anlamı devam ettirmek için bakımını üstlendikleri diğerleri ile bu kontağı devam ettirmek için ellerinden geleni yapar. Örneğin çocuklar büyür ve evden ayrılırsa bu kullanılmayan enerji onları büyük bir iç güvensizliğe sürükler. Birkaç hayat Yengeç enerjisi ile yaĢanırsa, bu güvensizlik ruhun karakteristiği olur ve iç inanç ve güveni arttırmak için üzerinde çalıĢılması gerekir. Bu karakteristik önceki hayatlarda dini organizasyonlarla iliĢkiyi ifade eder (Örn, din adamı olmak), bu kendine güvensizlik anlarında bir inancı insana hatırlatmak içindir. 

 YENGEÇ GÜNEŞ KOÇ YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğe, yoğun duygusallık, aileye bağlılık, atalara ve geleneklere ciddi bir saygı gibi özelliklerin eklenmesinde önemli etkiye sahiptir. Aile bağları ve aile üyelerinin kiĢisel hedeflerde ve davranıĢ biçiminde belirleyiciliği oldukça kuvvetlidir. Yükselen Burcu Koç olan Yengeç in sezgilerinin gücü, hassasiyeti insanlara anlayıĢ ve koruyuculuk hisleri ile yaklaĢmasına nedendir. Kendi değeri hakkında pek çok kez hiç yanılmadığı bir yargısı vardır ve insan iliĢkilerinde de bunun öne çıkmasını ister. Yengeç - Koç için aĢk, sevgi ve sadakat çok önemlidir. AĢkta baĢarısızlığı bir kiĢilik sorunu haline getirebilir. ĠĢ yaĢamı Yükselen Koç için çok önemli değildir. Besleme, koruyuculuk ve esirgeme kalitelerini gösterebileceği, sosyal içerikli mesleklerde daha baĢarılı olabilir. Aileyle ilgili kararlarda mutlaka söz sahibi olan, karar mercii olmak arzusundadır. 

YENGEÇ GÜNEŞ BOĞA YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğin meraklı, kolayca iletiĢim kurabilen, çabuk öğrenen bir yapılanma içinde olmasına neden olur. Yengeç - Balık insanının yazmaya, duygularını ve düĢüncelerini rahatça ifade edebilmeye karĢı oldukça kuvvetli bir yeteneği vardır. KardeĢler ve yakın çevre, kiĢisel geliĢiminde önemli bir role sahiptir. Yükselen Burcu Boğa olan Yengeç için aile, çocuklar ve maddi güvence yaĢamının ve karakterinin anahtar sözcükleridir. Yarınlar için mutlaka birikimleri olmasını ister. Yengeç - Boğa için, yemek piĢirmek, ya da lezzetli ve estetik bir sofra hazırlamak, sevdiklerine seni seviyorum demenin önemli bir yoludur. Yükselen Boğa aĢkta tek eĢliliğe yatkın olduğu gibi, dostluklarda da uzun yıllar sürecek kalıcı iliĢkileri tercih eder. Meslek yaĢamında güçlü hafızası, ılıman ama, kararlı davranıĢ biçimi, yüksek toleransı ve sabrı sevilen ve baĢarılı bir insan olmasına yardım eder.

 YENGEÇ GÜNEŞ İKİZLER YÜKSELEN BURÇ somut konularla ilgilenmeyi se ven, yaĢamını devam ettirebilmek için kaynak yaratmakta usta olan bir kiĢiliğin ortaya çıkmasında etkilidir. Özellikle finansal konularda ve maddeye Ģekil vermek alanında Yengeç - Ġkizler insanı oldukça yeteneklidir. Yükselen Burcu Ġkizler olan Yengeç, çok kolay etkilenebilen, hassas ve duygusal bir yapıdadır. DeğiĢkenlik arayıĢı ile, sadakat ve güvenlik isteği iç çeliĢki ve kararsızlıkların doğmasına neden olur. Kendisi kalıcılık ve sadakat arayıĢı içindeyken, karĢısındakine aynı tatminleri sağlamakta zorlanır. ĠliĢkilerinde kararsızlığından dolayı çok acılar çekmiĢ olabilir. Yengeç - Ġkizler in hafızasının gücü kinciliğe ve kolayca unutamamaya iter. Para kazanmakta doğal bir yeteneği vardır, ama para harcama konusunda tutumlu bir davranıĢta olması zordur. 

YEN GEÇ GÜNEŞ – YENGEÇ YÜKSELEN BURÇ KiĢiliği belirleyen bu her iki temel ögenin de aynı olması, Yengeç karakteristiklerinin çok ciddi anlamda görülmesinde etkilidir. Yükselen Burcu da Yengeç olan Yengeç koruma kalkanlarının ardına gizlenmediği zamanlarda, ç ok sıcak, yumuĢacık, Ģefkat yumağı olarak nitelendirilecek bir “ana kucağı”dır. Kırılganlığı, hassaslığı doruk noktadır. Yengeç - Yengeç in sinir sisteminin zayıflığı, psikosomatik hastalıkların da temel nedenidir. Aileyi birarada tutmak için her tür fedakarlığı yapması mümkündür. Yükselen Yengeç onuruna ve aile Ģerefine bir zarar geldiğini düĢündüğü anda kendisinden beklenmeyecek kadar, saldırgan ve katı olabilir. Sezgiler ve rüyalar Yengeç - Yengeç i bir baĢka dünyada yaĢamaya itebilir. 

 YENGEÇ GÜNEŞ ASLAN YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğe derin bir duygusallık, insan sevgisi, kuvvetli sezgiler gibi özelliklerin eklenmesinde önemli role sahiptir. Yengeç - Aslan için uyku bedensel ve ruhsal sağlığın en önemli gereksinimidir. Yükselen Burcu Aslan olan Yengeç in diğer insanlara karĢı çok korumacı ve iyiliksever bir tarzı vardır. Bireyselliğini iĢbirlikçi bir tavırla kamufle etmeyi çok iyi becerir. Yengeç - Aslan ın yaĢamında arkadaĢlıklar ve sosyal yaĢam oldukça büyük bir öneme sahiptir. Çok Ģey paylaĢabildiği, gerçek dostla rı bir yaĢam güvencesi olarak görür. AĢk ve çocuklar Yükselen Aslan ın hayatının temelini oluĢturur. Yüzde yüz sadakat iliĢkideki en önemli beklentisidir. Meslek yaĢamında demokratik bir yönetici olmaya özen gösterir. Toleransı, yaratıcılığı ve sezgilerinin gücü çok çabuk yükselmesine neden olur. 

YENGEÇ GÜNEŞ – BAŞAK YÜKSELEN BURÇ kiĢiliğe idealizm, hümanizma, özgünlük ve arkadaĢ sevgisi gibi özelliklerin eklenmesinde etkilidir. Ġdealler uğruna, büyük çaplı organizasyonların içinde çalıĢmak ve insanlığa hizmet etmek oldukça önemlidir. Yükselen Burcu BaĢak olan Yengeç in utangaçlığı ve bilinçdıĢı endiĢeleri yaĢamın her alanında geri planda kalmak istemesinin temel nedenidir. Gözlem yeteneği çok geliĢkindir. Yengeç - BaĢak aradığı emniyeti ve karĢılıklı güveni elde ettikten sonra, sadık bir dost ve arkadaĢ olur. Çok detaylı bir düĢünce sistemine sahip olması, endiĢeli doğasına daha da zarar verebileceği için bir dezavantaj olarak nitelendirilebilir. Yükselen BaĢak ın sosyal içerikli konularda, kendisini gösterm esi, fikirlerini ortaya koyması daha kolaydır. Kendini insanlara hizmet ve servis yoluyla ifade etmekte mükemmeldir. 

 YENGEÇ GÜNEŞ TERAZİ YÜKSELEN BURÇ Yengeç in risk alamayan, hedefe direkt gidemeyen yapısının hareketlenmesine ve daha atak bir kiĢilik sergilemesine neden olur. Meslek ve kariyer yaĢantısı, toplumsal hayat ve statü son derece önemli hayat alanlarıdır. Toplumsal seviyede söz sahibi olmak, otorite ve inisiyatif kullanabilmek kiĢisel bütünleĢmede önemli bir role sahiptir. Yükselen Burcu Terazi olan Yengeç in bağımlılık ve bağımsızlık arasındaki bocalamaları en önemli özelliğidir. Kararsızlık, endiĢeler, duygusal yaĢamın her Ģeyden önce gelmesi, sinir sisteminin yıpranmasına en büyük nedendir. Yengeç - Terazi nin yalnız kalamamak korkusuyla, yanlıĢ iliĢkilere saplanıp kalması, radikal değiĢikliklere gidememesi zorlanmasına nedendir. Toplumsal yaĢama, meslek hayatına çok önem verir, ama duygusal yaĢamdaki dalgalanmalar, bu alanın ikinci planda kalmasına sebepdir. 

 YENGEÇ GÜNEŞ AKREP YÜKSELEN BURÇ dıĢ kültürlere karĢı merak, maceraseverlik, özgürlük tutkusu ve akademik yetenek gibi özelliklerin kiĢisel özellikler arasında görülmesinde önemli bir role sahiptir. Yükselen Burcu Akrep olan Yengeç in sezgilerinin gücü ve gizeme olan merakı çok belirgi n özellikleridir. Duygusal yaĢam kadar cinsel yaĢam da, hayatında çok önemli bir yer tutar. Yengeç - Akrep in doğal bir çekiciliği ve karizması vardır. Bu çekicilik ve karizma, kimi zaman kendisinin bile ürkmesine neden olabilir. ĠliĢkilerde kıskançlık, sahip olmacı tavırlar ve mutlak sadakat arayıĢı, partnerinin bunalmasına yol açabilir. Meslek yaĢamında özellikle finansal konularda, bankacılıkta çok büyük baĢarılar elde edebilir. Yükselen Akrep kararlılığı, risklere dikkatli yaklaĢımlarıyla aranılan bir maliyeci olabilir. 

YENGEÇ GÜNEŞ YAY YÜKSELEN BURÇ ortak finansal kaynakları yönetmekte ve yaratmakta büyük bir yeteneğin kiĢilikte görülmesine neden olur. Gizemli konulara merak, bilinmeyene duyulan ilgi, sıradıĢı bir insanın ortaya çıkmasında etkilidir. Y engeç - Yay insanının cinsel duyguları ve bedensel paylaĢımlardaki yeteneği de da son derece kuvvetlidir. Yükselen Burcu Yay olan Yengeç kuvvetli ideallerini ailesine ya da özellikle çocuğuna projekte ederek, onun gerçekleĢtirmesini bekler. Duyguları sıcak, samimi ve ifade edebildiği türdendir. Yükselen Yay ın çalıĢkan ve üretken bir yapısı vardır. Sorumluluklarını yerine getirmek için her tür fedakarlığı yapabilir. Entellektüel ve mental yetenekleri oldukça geliĢkindir. Yengeç - Yay macerayı sever ama güvenli kle ilgili endiĢeleri kontrollü olmasına nedendir. Duygusal yaĢamda, iliĢkilerde, kafaca güçlü, dürüst, yaĢamayı seven ve ailesine bağlı bir partner arar. 

 YENGEÇ GÜNEġ OĞLAK YÜKSELEN BURÇ kiĢilikte ikili iliĢkilerin derinden etkili olmasına neden olur.evliliğin, ortaklığın ve diğer tüm ikili iliĢkilerin kiĢisel hayat macerasında belirleyiciliğe sahip, önemli yaĢam alanları olmasına nedendir. Yükselen Burcu Oğlak olan Yengeç in, değer verdiği konularda çok istikrarlı, inatçı ve kararlı bir davranıĢ biçimi vardır. Dar kapsamlı ortaklıklar ya da küçük ekip çalıĢmaları, iĢ yaĢamında çok büyük baĢarılar getirir. Yengeç - Oğlak insanı ciddi olmayan iliĢkilere girmekten sakınır. Partnerinin ya da eĢinin en az kendisi kadar ne istediğini bilen, kendi eksiklerini tamamlayabilecek, sadık bir karaktere sahip olmasını bekler. Yükselen Oğlak için gelenekler, toplumsal normlar ve olumlu bir kiĢilik imajı çok önemlidir. 

 YENGEÇ GÜNEŞ KOVA YÜKSELEN BURÇ kiĢilikte detaylara karĢı büyük bir sabır, çalıĢkanlık ve üretkenlik gibi özelliklerin görülmesine neden olur. Yengeç - Kova insanları temizliğe, düzene ve yaĢamlarında organize olmaya önem verirler. Duyguların ve düĢüncelerin hizmet ve yardım yoluyla ifade edilmesi de belirgin karakteristikler arasındadır. Yükselen Burcu Kova olan Yengeç in insanlara karĢı anlayıĢlı, sempatik ve eĢitlik yanlısı davranıĢları, toplumsal ve mesleki yaĢamda baĢarılı olmasına yardım eder. GeniĢ görüĢlü, öğrenmeye ve yeniliklere açık bir yapısı vardır. Zaman zaman özgürlük tutkusu, bağlantılarının zayıflamasına neden olabilir. Yükselen Kova aile kavramına önem verir ama, bunun hastalıklı bir iliĢki olmaması için gereken dikkati de gösterir. Yengeç - Kova insanı eĢini, ona tam anlamıyla güvendikten sonra özgür bırakmayı tercih eder. Bireysel ve ailevi onur ve haysiyeti çok önemlidir. 

 YENGEÇ GÜNEŞ BALIK YÜKSELEN BURÇ çocuklarına çok düĢkün, akıllı riskler alabilen, özellikle sahne sanatlarına karĢı yetenekli bir kiĢiliğin ortaya çıkmasında büyük role sahiptir. Yengeç - Balık insanı, eğlence hayatını v e toplumsal faaliyetleri de sever. Yöneticilik ve organizasyon yetenekleri son derece kuvvetlidir. Yükselen Burcu Balık olan Yengeç in çok duygusal ve etkilenebilir yapısı, yaĢam boyunca hep acı çekmesine neden olur. Ġnsanlara karĢı ne kadar savunma mekanizması geliĢtirirse de, suistimaline uğramasının nedeni, kaynağını evrenden alan, inanılmaz sevme kapasitenizdir. Yengeç - Balık için çocuk sahibi olmak, kendine ait bir aile kurmak önemlidir. Sezgileri ve rüyaları, Yükselen Balık ın genellikle doğruya yönlendiren rehberleridir. Meslek yaĢamında mücadele ve rekabetten uzak, huzur bulabileceği alanlarda baĢarılı olma Ģansı yüksektir.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...