17 Mayıs 2018

Sıkıntılar bitsin, işler kolaylaşsın...


Sıkıntılar bitsin, işler kolaylaşsın... 

Hiçbir kaynak yada sitede bulamayacagınız özel bir dua paylaşmak istedim sizinle, (Habir ögretisidir..) 
 Elimi attıgım dallar kuruyor diyen kardeşlerimiz biiznillah bu dua ile sıkıntılarından kurtulacaktır..

Estafurullah el Aziym, 
Estafurullah el Aziym, 
Estafurullah el Aziym 
ya Tevvab Ya Fettah, Elem neşrahleke sadrek. 
Ve vedagna anke vizreak. Ellezi enkadezahrek..
Ve refane leke zikrek.. fe inne meal usri yüsren inne mealusri yüsren,feiza feragte fensab vallahu feiza feragte fensab vallahü billahü feiza feragtefensab, ve ila rabbike fergab.. Sadakallahül aziym-i Allahümme salli alaseyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi bi ecmain bi hürmeti AshabıBedir, ashabı uhud, ashabı akabe, 
Ya RABBEL ALEMİN YA AMAN YA AMAN...
Rabbena atigna fid dünya hasenetev ve fil ahireti hasenetev ve kina azaben Narr.. AMİN..

Sevdiğiniz İçin Muhabbet Uygulaması 
helaliniz olan birisi için yapmanız uygundur sevdiğiniz kimsenin saçından 3 adet kıl alıp her birisine 3 düğüm atılır hepsi tamam ulunca 3 kıl bir araya getirilir üzerine bir defa surei yasin okunur harlı ateşe atılır atarken şu sözler söylenir tevekkelü ya hüddam ahrık ve heyyicü kalbi fi mehabbeti fülan binti fülan bihakkı hazihis suretiş şerifeti elvaha 3 el acele 3 essaate 3 düğümlerde okunacak ayeti kerimeler : 

yuhibbünehum kehubbillahivelleziyne amenu eşeddu hubben lillah vel gaytu aleyke muhabbeten minnivettesniu ala ayni kul in küntüm tuhibbunallahe fettebiuni yuhbibkumullah veyağfirlekum zunubekum vallahu gafurur rahim okuma sadece çarşamba gün doğmadan yapılır okuma zamanında ak günlük kizbera od ağacı buhur edilir

KISMET AÇMA DUASI
Arkadaşlar, sihir yapılarak kapanmış kısmetleri açan bir dua formülünü sizeveriyorum . Size sihir, büyü yoluyla kapanmış kısmetleri açan ve temizleyenbir formül yazıyorum. Bu 3 aşamalı ve 3 güne yayılan bir işlemdir, yapılmasıbiraz zahmetlidir ancak inanılmaz şekilde etklilidir her türlü büyüyü ve sihiri çok eski bile olsa temizler, açar Rabbimin izniyle . İhtiyacı olanlar yapsın çoketkili olduğu belirtilmişti.Bu okuma için gerekli olanlar şöyle;3 metre kadar biraz kalınca pamuk ipliği 3 küçük parça tane tuz, 3 kaşık gülsuyu, 3 kaşık sirke, 3 diş sarımsak ve 3 ayrı cami çeşmesinden alınacak su. 361 tane Euzü Besmele İhlas suresi Yunus suresinin 81 ve 82 ayetleri, Saffat suresi 7. ayeti ,Sad suresi 41. ayetiile Falak ve Nas sureleri Salatı Münciye.Bakara suresinden Ayet-el kürsi ve Bakara suresinin son 285 ve 286. ayetleri.

Gelelim nasıl yapılacağına:
Perşembeyi cumaya bağlayan gece boy abdesti alınıp temiz çamaşır giyiliyor,giyilecek olan her şey tertemiz yeni yıkanmış olacak. Sonra niyet belirtilerek iki rekât namaz kılınıyor, namaz bitiminde derince bir cam kaseye 3 ayrı camiden alınmış su konuyor ve içine önce tuz, sonra sırasıyla gülsuyu, sirke, 3 diş sarımsak soymadan konuluyor ip dolaşmayacak çeklide batırılıyor. 
Buraya çok dikkat edilmesi gerekiyor ki ip birbirine dolaşıp karışmasın. Sonra bu suya önce 361 tane Euzü besmele okunuyor sonra da sırasıyla yunus suresinin 81ve 82. ayetleri, saffat 7. ayet ve sad 41 ayeti 41 defa okunuyor. 

Bu ayetlerinhepsi önceden bir kağıda yazarak çıkarılıyor okuma kolaylaşsın diye öyleokunuyor. Böylece işlemin ilk bölümü tamamlanmış oluyor.Ertesi günü sabahtan ipler sudan alınıp kurutuluyor. İyice kuruduktan sonraüzerine niyet tekrarlanarak cuma selasından önce ihlas suresi okunarak 202 tane kolay çözülecek düğümler atılıyor ama ilk 101 tanesi bitince belirleyicibir işaret konuyor veya biraz geniş bir aralık bırakılınıyor ikinci 101 düğümöyle atılıyor. 

Sonra bu düğümler aynı gün yani cuma günü akşamı yatsı namazından sonra felak ve nas sureleri okunarak tek tek çözülüyor her düğümü çözerken bu işlem kim için yapılıyorsa onun adını söyleyerek;ben....kızı..... veya... oğlu.... üzerimde herhangi bir nedenden dolayı kısmetkapalılığı varsa, ya da sihir büyü veya nazar etkisi ile benim her türlü nasibim, rızkım, iş ve evlilik kısmetim kapalıysa ( Durumunuz hangisine uygunsa onu söyleyin.. 

Bekarlar için: evlilik, iş. Evliler için: iş, rızk, kısmet gibi... ) ben tümbu kötü etkileri Yüce Allah'ın adı ile ve Allah'ın kelamı olan kuran ayetleri iletemizliyorum ve bu düğümleri açarken önümdeki bütün engelleri kaldırıyor veher türlü şansımı, kısmetimi, nasibimi açıyorum deniyor ve tek tek ilk 101 lik düğümler bu şeklilde çözülüyor.

 Ancak dikkat edilmesi gereken en önemlidetaylardan biri şu; ilk 101 lik düğümlere kadar FELAK suresi okunarak, sonraki 101 lik düğümler ise NAS süresi okunarak çözülüyor. 
Bu okumalar ve düğüm çözme işlemi sırasında daha önceden üzerine dua okunan su kâsesiokuyanın önünde olacak ve düğümü çözülen ipler tekrar bu suya bırakılacak. Düğüm işlemi tamamlandıktan sonra okunmuş suya 17 tane Ayet-el kürsü vebakara suresi 285-286 ayetleri yani ameneresulü okunuyor. 

En son olarak da 21 tane salat-ı münciye okunuyor ve okuma tamamlanıyor.Bu okunmuş su ve içinde ki çözülen ipler bir gece üstü örtülerek bırakılıyor.Ertesi gün ipler sudan alınıyor, kurutuluyor sonra da kül olana kadar yakılıyor. İpten arta kalanlar ya bir akar suya veya ayak basılamayacak gibi olan evin dışında bir yere, toprağa gömülüyor. 

Su ise içinden sarımsaklar alınıyor 21gün boyunca içme suyuna azar azar karıştırılıp içiliyor yemek, çay, kahvesuyuna katılarak kullanılıyor eksildikçe üzerine su ilave ediliyor banyo suyunakatılıp bu sudan geçiliyor. Bu su eşyalara, varsa arabaya, iş yerine, yaşanılanalanlara, odalara, salonlara mutfaklara yani banyo ve wc hariç her yere, kullandığınız her eşyanıza hafifçe püskürtülüyor. 
Böylece tam bir temizlikyapılmış oluyor. 
İnşaallah sıkıntısı olan arkadaşlarıma çözüm olur.  Çalışmada geçen dualar arakadaşlar ;
Euzü besmele 
Euzü billâhi mineş-şeytânirracîm 
Bismillahirrahmanirrahim 
Anlamı : 
Kovulmuş Şeytan’ın şerrinden Allah’a sığınırım. 
Rahman ve RahimOlan Allah’ın Adı ile. 
İhlas Suresi : 
Bismillâhirrahmânirrahîm.
Gul hüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün(l) lehû küfüven ehad. 
Anlamı: 
Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adı ile. De ki; O Allah, bir tektir. Allah eksiksiz, sameddir (Bütün varlıklar O’namuhtaç; fakat O, hiç bir şeye muhtaç değildir.) Doğurmadı ve doğurulmadı.O’na bir denk de olmadı. 
 Yunus suresi 81. ve 82. ayetler: 
81.Fe lemma elkav kale musa ma ci'tüm bihis sıhr innellahe seyübtılühinnellahe la yuslihu amelel müfsidın 82.Ve yühıkkullahül hakka bi kelimatihı ve lev kerihel mücrimun 
Anlamı: 
81. Onlar (iplerini) atınca, Musa dedi ki: "Sizin getirdiğiniz sihirdir. Allah onuboşa çıkaracaktır. Çünkü Allah bozguncuların işini düzeltmez."
82. "Suçluların hoşuna gitmese de Allah, sözleriyle gerçeği açığaçıkaracaktır." 

Saffat suresi 7. Ayet: Ve hıfzam min külli şeytanim marid 
Anlamı: 
7. Onu itaatten çıkan her şeytandan koruduk. 
Sad Suresi 41. ayet 41. Vezkur abdenâ eyyûb(eyyûbe), iz nâdâ rabbehû ennî messeniyeşşeytânu bi nusbin ve azâb(azâbin). 
Anlamı: 
41. (Ey Muhammed!) Kulumuz Eyyûb’u da an. 
Hani o, Rabbine,“Şeytan bana bir yorgunluk ve azap dokundurdu” diye seslenmişti. 
Nas Suresi 
Bismillahirrahmanirrahim 
Kul e'uzü birabbinnas Melikinnas İlahinnas Minrril vesvasil hannas Elleziy yüvesvisü fiy sudurinnas Minel cinneti vennas 
Anlamı: De ki: 
“Cinlerden ve insanlardan; insanların kalplerine vesvese verensinsi vesvesecinin kötülüğünden, insanların Rabbine, insanların Melik’ine,insanların İlâh’ına sığınırım.” 

Salatı Münciye: 
Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âliSeyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Vetakdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât veterfe’unâ bihâ a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn.Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufranekerabbenâ ve ileyke’l-masîr. 

Anlamı: 
Allahım! Efendimiz Muhammed’e (sav) ve onun ehli beytine salât et.Bu salâvat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. 
Bizim ihtiyaçlarımızı o salâvat hürmetine yerine getirsin,bizi bütün günahlardan bu salâvat hürmetine temizlersin, o salâvat hürmetinebizi derecelerin en üstüne yüceltirsin, o salâvat hürmetine hayatta veöldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin ensonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi bize bunlarımerhametinle nasip et. Allah Tealâ bize kafidir ve ne iyi bir dost, ne iyi birvekildir. Ey Rabbimiz, senin mağfiretini dileriz, dönüş yalnız sanadır. 
Ayet-el Kürsi : 
ALLAHü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühûsinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeuindehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûnebişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâyeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm. 
Anlamı: 
ALLAH… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklamave uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp kuşatamazlar. 
O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür. 
Bakara Suresinin 285 ve 286. ayetleri: 
285 . Âmener resûlu bimâ unzile ileyhi min rabbihî vel mu’minûn(mu’minûne),kullun âmene billâhi ve melâiketihî ve kutubihî ve rusulih(rusulihî), lânuferriku beyne ehadin min rusulih(rusulihî), ve kâlû semi’nâ ve ata’nâgufrâneke rabbenâ ve ileykel masîr(masîru) 286.Lâ yukellifullâhu nefsen illâ vus’ahâ lehâ mâ kesebet ve aleyhâmektesebet rabbenâ lâ tuâhıznâ in nesînâ ev ahta’nâ, rabbenâ ve lâ tahmilaleynâ ısran kemâ hameltehu alellezîne min kablinâ, rabbenâ ve lâtuhammilnâ mâ lâ tâkate lenâ bih(bihî), va’fu annâ, vagfir lenâ, verhamnâ,ente mevlânâ fensurnâ alel kavmil kâfirîn(kâfirîne). 
Anlamı: 
285.Peygamber, Rabbinden kendisine indirilene iman etti, mü’minler de(iman ettiler). Her biri; Allah’a, meleklerine, kitaplarına ve peygamberlerineiman ettiler ve şöyle dediler: “Onun peygamberlerinden hiçbirini (diğerinden)ayırt etmeyiz.” Şöyle de dediler: “İşittik ve itaat ettik. Ey Rabbimiz! Sendenbağışlama dileriz. Sonunda dönüş yalnız sanadır.” 286.Allah, bir kimseyi ancak gücünün yettiği şeyle yükümlü kılar. 
Onunkazandığı iyilik kendi yararına, kötülük de kendi zararınadır. (Şöyle diyerek dua ediniz): “Ey Rabbimiz! Unutur, ya da yanılırsak bizi sorumlu tutma! Ey Rabbimiz! Bize, bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme. Ey Rabbimiz! Bize gücümüzün yetmediği şeyleri yükleme! Bizi affet, bizi bağışla,bize acı! Sen bizim Mevlâmızsın. Kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et.”

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...