13 Ocak 2018

MÜCERREB FAYDALI TILSIMLAR VE VEFKLER



MÜCERREB FAYDALI TILSIMLAR VE VEFKLER
 Zina Ve Kötülükten Uzaklaştırma Tılsımı Kötü yolda gezeni zina edeni engelemek icin yazilir mümkünse suyu içirilir değilse onun yoluna ağir bir taş altina konulur.. Geçimsiz Aile İçin Çalışma Tılsımı yaz ve geçimsiz olan aileye içir yuvaları düzelir muhabbetleri artar..

Bol rızık için yazılacak vefk budur vefki bu vefk ihlas suresi ayetlerinin vefkidir yazmak için cuma günü zühre saati seçilerek zaferan mürekkebi kullanırlarak yazılır Nur Dairesi Seyyid Ebu Hasan Şazeli Hazretlerine nispet edilir.

Evliya ve salihlerin kalkanıdır. Her çeşit derde çare olan bir çeşit manevi ilaçtır.

Esmaül hüsna vefki her murad için vefk hayırlı bir saatte yazılır taşınır

Cinlerin ve kötüşeylerin şerrinden koruyan zırhtır.bu tertibi eşrefbir saatte safran mürekkebiyle yazıp üzerinize alın.biznillah tesirlidir. 
Cinlerin şerrinden koruyan zırh.isim yazan yere kendi isminizi Arapça yazıp .bu tertibi eşrefbir saatte safran mürekkebiyle yazıp üzerinize alın.biznillah tesirlidir
Evde de üzerin de taşıyabilirsiniz sakın yanlış yapmayın şakaya gelmez en kuvvetl vekftir Bir çok sırları vardır İnsanlar tarafından şirin görünmesi, Kötü gözü dili bağlamak, koruma niyet susturma şeytan cinler düşman yaklaşamaz hırsız girrmez yangın anında sağ kurtursun Allah seni her türlü beladan korur daha bir şeyler sevgi muhabbet Anneye babaya itaat Allaha itaat Allah güzel kulu olursun seni her gören sevgiyle muhabetle Aşkla konuşur nurlanırsın. cünnetül Esma DualarıHerSıkıntı Ve Hacet İçin Okuma Yöntemleri dil bağlamak için dua zalimden intikam almak için dua düşmanın dilini bağlamak dilini dil dualar 'Allah'ın isimleriyle (korunma) kalkanları'' manasına gelen cennetül esma duaları İmam Gazali Hazretleri tariki ile Hazretleri Ali Efendimize dayanmakta ve pek çok dua kitaplarında yer almaktadır...
Bu duaları Nakşibendi meşâyıhı da tavsiye buyurmaktadır...
Dikkatlice ve usulüne göre yanlışsız okunursa neticeleri elde edilir... Bu dualar sabah ve akşam besmele ile 19 defa okunursa aşağıdaki istekler biiznillah yerine gelir. ..
ALLAH`IN (C.C.) CEMÂLİNİ GÖRMEK İSTEYENLER:
Bismillâhir-rrahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün anetil vücüühü lilhayyil kayyuum.
KALBİN NURLA VE TEVHİDLE DOLMASINI İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER: Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün lâ ilâhe illâ hüve yuhyi ve yümiyt.

DUALARININ KABUL OLMASINI İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün üd uunii estecib leküm.
SÖZÜ GEÇMEK,DİLEĞİ MAKBUL OLMAK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER: Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün inellâhe kâne semiy`an aliymâ.
İLİM,HİKMET VE MAĞFİRET İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün vallahü aliymün bi zâtissuduur.
 FETİH,NUSRET VE DÜŞMANA GAALİP GELMEK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:  
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün innâ fetahnâ leke fethan mübiynâ. 
 DÜŞMANA GALEBE VE BAĞLI İŞLERİ AÇMAK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER: 
 Bismillâhir-rahmânir-rahıym. ferdün   hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün ve yensurakellahü nasran aziyza. KATI GÖNÜLLERİ YUMUŞATMAK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER: 


 Bismillâhirrahmânirrahıym. hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün ve innellâhe biküm le rauufürrahıym. 
 BİR ŞİDDET VE SIKINTIYA MARUZ KALAN VE GÜÇ İŞLERİN KOLAYLAŞMASINI İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER: 
Bismillâhir-rahmânir-rahıym. ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün ve yec`alüllahü ba`de usrin yüsraa. ZALİM DÜŞMANDAN VE ZALİMİN ZULMÜNDEN KURTULMAK İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Her 19 defa okumanın sonunda da Cünnetül Esma duasını bir (1) defa okursan, Allah Teala nın izniyle murat ettiğin şey hasıl olur. Cünnetül Esma duası budur: Bismillâhirrahmânirrahîm. Allâhüme inni eselüke bi fail ferdaniyyeti ve ra-ir rububiyyeti ve dalid devamid deymumiy- yeti ve ha-il hayatis sermediyyeti ve ya-i yenabibiul hikmetive kafil kuryeti ve ya-il yusreti ve vavil vücühü ve mimil mülki ve ha-il hukmi ve kafil Kibriya-i ve mimil melekuti ve aynil inayeti ve dalid dirayeti ve sinis sekineti. Aksemtu aleyküm eyyühel ervahir ruhaniyetin nuraniyyeti huddame hazihil Hurufi vel ayatil izami vel esma-il müşerrefatil kirami illa ma ecebtüm da'veti ve beraztüm kısmeti ve eseltüm fi kada-i haceti feyezkuruha ve fi külleha yerdallahü ve fi salahi emri ve bi hakki nuri vechillahil azimül a'zamü ve Kibriya-ihi ve azametihi aleyküm iz la yesifül vasifüne künhü azametihi fe bi hakkihi aleykümül inkiyadi fihi emertiküm bihi bi hakki esma- ihil azimül a'zamü aleyküm ve bi hürmetihi ve kudretihi ledeyküm barakallahü fiküm ve aleyküm . Ve kalu semi'na ve ata'na ğufraneke Rabbena ve ileykel masir. Ni'mel Mevla ve ni'men nasir. Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyül azim. Ve sallallahü ala seyyidina Muhammed in ve alihi ve sahbihi ecmeıyn et tayyibinet tahirin. Bi rahmetike ya erhamer rahimin. Cünnetül Esma, Hazretleri Ali (k.v.)’nin devamlı okudukları isimlerden oluşmaktadır. Bu isimler her muradın husulü, düşmanın kahrı, cin ve insanların şerrinden korunmak gibi bir çok sırları ihtiva etmektedir. Hüccetül İslam İmam Ğazali (r.a.) hazretleri şöyle anlatıyor. A'bitlerin, kutup ve evtatların gömülü bulunduğu Bağdat'ta medrese-i nizamiyede oturuyordum. Elimden geldiği kadar taliplere ilim öğretiyor, bazı zamanlarda ise vaaz veriyordum. Birgün tek başıma otururken kapı çalındı, açtım. Bir şahıs girdi ve selam verip: Ben Emirel mü'minin Halife hazretleri tarafından geliyorum. Halife sizi hemen görmek istiyor dedi. Ben: Bir saat sonra gitsek olmazmı? dediğimde: Asla! Halife hazretleri hemen gelmenizi rica ediyor, dedi. Peki, gidelim. Bismillah! diye yerimden kalkıp merkebe bindim. Saraya vardığımızda gördümki beni bekliyorlar. Hususi bir oda ya aldılar, Halife içeri girdi ve izzetle selam verdi. Mukabelesinde ayağa kalktım. Halife bana dediki: Ya İmam, sizi acele çağırmak tan maksadım; Sarayın hazinesinde ceddim Harun-u Reşid ten kalma deri üzerine yazılmış birkaç evrak buldum. Bunlar, Hazreti Emirel mü'minin İmamı Ali (k.r.v.) tarafından yazılmış, okuması gayet güç olup, bu okunamadı ve ne yazılı olduğu bilinemedi. Henüz ben çocukken benden evvelki Halife, her sene başında bunu tazim (hürmet) ve tekrim (saygı gösterme) ile başına koyarak açar, güzel kokulu buhurların dumanına tutarak dualar edip, yüzüne ve gözüne sürerdi. Sonra tekrar sandığına koyardı. Savaşlarda onu beraberinde götürür ve daima savaşı kazanırdı. Bende aynı adeti takip ediyorum

Fakat evrakta neler yazılı olduğunu merak ediyorum. Ya İmam! Bu asırda senden üstün bir Din alimi yoktur. Lütuf ve ihsan edip, benim bu müşkilimi hallet. Dedimki: Ya Sultan! Hüda-i müteal seni dünyada enva-i fadıl ve ihsan ile sevindirip, ahirettede makamın yüce olsunki, sen ülemaya hürmet ediyorsun. İnşâallâhür rahmân bu dileğini yerine getireceğim. Halife bir gence emir verdi, hazineyi açtılar ve enva-i türlü mücevherlerle işlenmiş bir sandık getirdiler. Sandık açıldı ve içinden çelik bir sandık daha çıktı. Üzerindeki bir zincirde anahtarı asılı idi. O çelik sandıkta açıldı ve içinde ipeklere sarılmış birkaç evrak çıktı. Halife o evrakları alıp, yüzüne ve gözüne sürdükten sonra bana uzattı. Bende hürmet ve saygıyla evrakları alıp açtım. Gördümki anlatıldığı gibi Hazreti Ali (k.r.v.) nin mübarek eliyle Kufi olarak yazılmış. Biraz tetkik edip okumaya başladım. Önce Besmele-i şerif ile Allah Teala ya hamdü senalar ediyor ve sonra şu beyitleri söylüyordu:

Men lem akvâlüna terdeuh Fezâke an sudûdinâ tedfeuh. (Her kim bizim sözümüzü red ederse Bizde gönülden onu red ederiz). Bu beytin ardından iki Kaside yazılmış. Bunlarda dünya ve ahiret hususunda öğütler ve bazı esmalar var. Rumuz ile İsmi a'zamı ehline anlatmaya çalışmış, ehli olmayandanda gizlemiş. Bunların yanında yine Kufi hattı ile bu iki Kasideyi yazmaktan maksadının ne olduğunu ve ne şekilde kaleme aldığını bildirmiş. Bunlarda diyorki: Kufe ve Basra'da büyük bir taun hastalığı çıktı. Birçok kimseler öldü. Hatta bazı yerlerde o kadar çok zayiat olduki, ölüler gömülemedi, yırtıcı kuşlar leşleri yemeye başladılar. (Ömer-ül Faruk r.a. un halifeliği zamanında, Kufe ve Basra da bir taun vakasının olduğunu tarihlerde okumuştum. Acaba o zamandaki vakamıydı? Yoksa daha sonramı olmuştu? Her ne ise). Bu hastalığın ortalığı kapladığı bir sırada Kufe şehri eşrafından Abdullah ibni Ebul Münzer (r.a.) kalkıp yanıma geldi. Bana İslam ların çektiği azab ve belalardan bahsederek bundan ne şekilde kurtulabileceklerini sordu.

Bende dedimki: Ya Ebal Münzer! Bu haller vâki olduğunda Hazreti Peygamber s.a.v. in okumuş olduğu nice dualar vardır. Onları okuyup, Cenabı Hak'tan bu hastalığın def olmasını niçin istemiyorsunuz.? Ebul Münzer dediki: Vallahi Ya İmam! Beş vakit namaz ardından elimizden geldiği kadar bildiğimiz duaları okuyor ve yalvarıyoruz. Fakat bir netice elde edemiyoruz. Hazreti Ali (k.r.v.) buyurduki: Bismillâhirrahmânirrahîm. İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. (Biz, Allah' a yönelmişizdir ve mutlaka ona dönüp varacağız). Acaba bu sizin duanız makbül olmadığından veya niyetinizin halis olmadığındanmıdır? Yahutta dualarınızda istihza (alay) mı var? Haşa Sultanım dua ile istihza etmiyoruz. Fakat buyurduğunuz gibi niyetimiz halis değildir. Lütfedin, yüce Peygamberimizden öğrendiğiniz o İsmi a'zamı bize öğretinizde, yazalım ve başımızda götürelim. Ya Ebal Münzer! Bu dediğini açıkça söylemek İsmi a'zamı ifşa (Duyurmak) etmek olmaz. Fakat sana birkaç şey söyleyeceğim. Bu sizleri bela ve taundan kurtarmaklığa vesile olur. Bir kimse bizim

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...