19 Eylül 2013

VEFAT İLANLARINDAN SABATAYCILARIN İZİNİ SÜRELİM


VEFAT İLANLARINDAN SABATAYCILARIN İZİNİ SÜRELİM

KERİM AKMAN ve İPRAGAZ

Bugünkü (15.4.2002) Hürriyet’te İpragaz’ın Kerim Akman için verdiği "Vefat ve Başsağlığı" ilanı var. İlandan, müteveffa Kerim Akman’ın İpragaz’ın Hukuk Müşaviri olduğunu öğreniyoruz. İpragaz ve sahibinden Koç Ailesi ve bağlarında bahsetmiştik, bir iki yeni bilgiyle yineleyelim.
Rahmi Bey, Çiğdem Meserretçioğlu’yla evleniyor. Bu evlilikten Mustafa, Ömer ve Ali Koç doğuyor. Çiğdem Meseretçioğlı yine İzmir’in eski çok zengin ailelerinden sanayici ve armatör Avni Meserretçioğlu ile eşi Suat Hanım’ın kızı. Çiğdem Hanım, Rahmi Koç’tan sonra Erol Simavi’nin oğlu Günaydın’ın da sahibi Haldun Simavi’yle evlendi. Suat Hanım ünlü armatör Kemal Sadıkoğlu’nun kızkardeşi. Armatör Sadıkoğulları’nın kızlarından Varlık Hanım, Alp Yalman’la, Berna Hanım bir diğer Bilderbergli Feyyaz Tokar’la, Rabia Hanım ise Boğaziçi Lisesi Yıllıkları’nın sponsoru (ve çocukları da oradan mezun zaten) Çapamarka’nın oğlu Vecdi Çapa’yla, Esin Hanım ise Milliyet Gazetesi yazarlarından Yılmaz Çetiner’le evlenmiş. Ömer Çavuşoğlu’nun eski eşi de Çapa’larla evlilik yapmış. Bu hanımın kızı da Çarmıklılar ile evli.

Meserretçioğlu çiftinin Çiğdem Hanım’ın dışındaki diğer iki çocuğundan biri olan Güldem Hanım da, İpragaz’ın sahibi Yücel Kurttepeli’yle evlenmiş.



Kalkavan Ailesi ve Bağlar

"Rize Eşrafından merhum Binbaşı kalkavan ve merhume Hüsniye Kalkavan’ın kızları, Vuslat Sadıkoğlu’nun sevgili kız kardeşi, Berna, Esin Rabia, merhume Varlık, Celal Kahraman’ım biricik teyzeleri, KALKAVAN, SADIKOĞLU, MESERRETÇİOĞLU Ailelerinin TARZAN teyzeleri, Yeniköy’ün göz bebeği….

MUAZZEZ KALKAVAN’ı kaybettik.

Merhumenin cenazesi 4.4.2002 Perşembe günü (buün) Yeniköy Yeni Camii’den öğle namazına müteakiben Zincirlikuyu Aile Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.
AİLESİ

Çelenek gönderilmemesi, arzu edenlerin T.E.V’na bağışta bulunmaları rica olunur.
**********
(4.4. 2002, Hürriyet)

Muazzez Kalkavan’ın yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

Bu ilandan Kalkavan’ların da Meserretçioğlu ve Sadıkoğlu Aileleri ile akraba olduğunu öğreniyoruz. Muazzez Hanım’ın, Mehmet Emin Yalman’ın yeğeni GS eski Başkanı Alp Yalman’ın mütevevfa eşi Varlık Hanım da teyzsei oluyormuş. Fethullah Gülen’in adamlarından İhsan Kalkavan’ın da Fethullahçılığını böylece anlıyoruz. Koç Ailesi’nden bahsederken şöyle demiştik :

" Gelelim ikinci çocuğa yani Rahmi Koç’a Rahmi Bey, Çiğdem Meserretçioğlu’yla evleniyor. Bu evlilikten Mustafa, Ömer ve Ali Koç doğuyor. Mustafa Koç, İzmir’in ünlü zenginlerinden, İzmir Yün Mensucat’ın da sahibi olan Giraud’ların kızı Caroline ile evleniyor.

Çiğdem Meseretçioğlı yine İzmir’in eski çok zengin ailelerinden sanayici ve armatör Avni Meserretçioğlu ile eşi Suat Hanım’ın kızı. Çiğdem Hanım, Rahmi Koç’tan sonra Erol Simavi’nin oğlu Günaydın’ın da sahibi Haldun Simavi’yle evlendi. Suat Hanım ünlü armatör Kemal Sadıkoğlu’nun kızkardeşi. Armatör Sadıkoğulları’nın kızlarından Varlık Hanım, Alp Yalman’la, Berna Hanım bir diğer Bilderbergli Feyyaz Tokar’la, Rabia Hanım ise Boğaiçi Lisesi Yıllıkları’nın sponsoru (ve çocukları da oradan mezun zaten) Çapamarka’nın oğlu Vecdi Çapa’yla, Esin Hanım ise Milliyet Gazetesi yazarlarından Yılmaz Çetiner’le evlenmiş.

Meserretçioğlu çiftinin Çiğdem Hanım’ın dışındaki diğer iki çocuğundan biri olan Güldem Hanım da, İpragaz’ın sahibi Yücel Kurttepeli’yle evlenmiş."

************************************************** ******************

DOSTLARA DUYURU
Yitirdigim efsane insanlarım sevgili eczacılar İzzet ve Samime ÖZ’ün kızları, canım kardeşim Gamze Öz Kıraner‘in sevgili kardeşi, yine zamansız yitirdigimiz Ali Dilaverler’in sevgili baldızı, Altınok Dilaverler’in cok sevgili teyzesi, Mine ve Lale’nin sevgili ablaları, genc yaşında yitirdigimiz en kücügümüz, yeri doldurulamaz Mete Öz’ün ablası, sevgili yegenim Ahmet Engin’in biricik sevgili annesi, 32 yıllık dostum, arkadasım, kardesim gezegenimizin ve Türkiyemizin eşsiz mimarlarından
Yüksek Mimar
ŞULE ÖZ ENGİN İ
7 Mart 2002 günü saat 08.00 de yitirdigimizi soyledi doktorlar.
ŞULE yitirmek olasi degil seni,kavusmak üzere
AVUKAT
Natali Uluhan Walker

************************************************** *****************

ACI KAYBIMIZ
Merhum Sadrazam Mustafa Reşit Paşa Hafidi Merhum Sedat ve Merhume Leman Urul un oğulları Jale Roof un Kardeşi Cem Gökçen in Dayısı Merhum Ahmet Salih Korur ve Nezihe Korur un damadı Merhum Binhan Korur Aynur ve Sinan Korur un enişteleri Enver Caroline ve Nihat Urul un Aylin Güney Özbay ın sevgili babaları Emre Berk Alara ve Ali nin sevgili dedeleri Bengü Urul un kıymetli eşi
Eski Emlak Bankası Genel Müdürü ve
Bayındırlık Bakanlığı Hava Meydanları Genel Koordinatörü
Özel Kemerköy Okulları Kurucu Temsilcisi Yüksek İnşaat Mühendisi

MEHMET VEDAT URUL
Sevdiklerine derin acılar içinde bırakarak 06 Mart 2002 günü hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Cenazesi 08 Mart 2002 Cuma günü öğle namazını takiben Bebek Camii nden alınarak Zincirlikuyu Mezarlığındaki Aile kabristanına defnedilecektir.
AİLESİ
Hürriyet 7 Mart

Yazan Savaş Dost

************************************************** ******************

O da gitti

Osman ve Belkıs İpekçi’nin kızı, Rikkat ve İhsan İpekçi, Şehnaz ve Mehmet Balcı, Fatma ve Mehmet Cezzar, Azra ve Kenan İnal, Afet Baler, Adnan İpekçi’nin yeğeni, Alev ve Ulvi Ersoy, Elçin ve İsmail Cem, Nükte ve Uğur Canal, Mine ve Engin Cezzar, İbrahim Çamlı ve Ergun Balcı, Servet ve Mehmet İpekçi, Bilkay, Ferdi, Emel ve Emin Veral, Güner ve Süheyl Fansa, Ahmet ve Sumru İnal’ın kardeş çocuğu, Öz ve Tanaçan ailelerinin dünürü, Saniye ve Erdal Öz ile Zeynep ve Tekin Tanaçan’ın annesi, Ela, Ömer, Can ve Zeynep’in anneannesi,

İNCİ İPEKÇİ

Çarşamba günü aramızdan ayrıldı. Kendisini, 2 Mart 2002 Cumartesi günü, öğle namazından sonra Teşvikiye Camii’nden Zincirlikuyu mezarlığına uğurlayacağız. Toprağına yıldız yağsın.

(Cumhuriyet, 01.03.2002)

************************************************** *****************

Bu ilandan öğreniyoruz ki, daha önce yazmadığımız Ergun Balcı ile İsmail Cem kardeş çocuklarıymış.Cumhuriyet’in uzun yıllar dış politika yazarlığını yürüten eski Maocu Ergun Balcı da cematten ve daha önce vurguladığımız basındaki bütün dış politika yazarlarının Sabetaycılardan olduğu gerçeğine bir isim daha ekleniyor. Sadece Dışişleri Bakanları, diplomatlar değil bu konuda yazan gazeteciler de cemaatten ve böylece "çatlak" bir ses çıkmıyor. Haklı ve gariban Filistinliler’in ne ünlü film yönetmenleri, ne lobileri, ne adamları ne madamları var ve paylarına düşen sadece ölmek.
ABD’den ithal Maoculuğun ilk isimlerinin kolejli olduğu gerçeğinin yanı sıra Maoculuğun gerisindeki SSCB düşmanlığı ile dolayısıyla İsrail yandaşlığı arasındaki Sabetaycı bağı da görüyoruz.
Erdal Öz’ün de İpekçi Ailesi’nin damadı olduğunu öğreniyoruz, Orhan Pamuk’u ilk basan ve şöhrete kavuşturan Can Yayınları sahibi Erdal Öz bizim için yeni bir isim. Endogamik bir evlilik mi, değil mi henüz bir bilgi sahibi değiliz; dolayısıyla Erdal Öz için bir ihtiyat payı bırakmak gerekiyor.

Tiyatrocu Engin Cezzar’ın babası Feyziye Mektepleri Vakfı’nın ilk kurucularından; Engin Cezzar, Robert Kolej ve ABD Actors Studio ‘da okumuş. Hayatı boyunca yalnızca Cumhuriyet’te çizmiş olan Ali Ulvi’yi daha önce yazmıştık : Ali Ulvi Selanikli ve İsmail Cem’in ablasıyla evli.

Kuşkusuz çok taze bir ölüm ve yakınları da üzüntü içinde; kendilerini incitmeyi asla istemem ve yakınlarına, sevenlerine başsağlığı dilerim.

************************************************** ******************

X İlişkiler kitabından bir ölüm ilanını verirsek daha iyi anlaşılacaktır.

" Merhum Prof. Dr. Hasan Tahsin Ayni ve merhume Nimet Hanımefendi’nin kızları, merhume Nevin Tektaş ve merhume Berin Öker’in kardeşleri, Merhum Besim Tektaş, Nimet Kerimzade, Yıldız Gölönü ve Mine Koyuncuoğlu’nun teyzeleri, merhum Gündüz Garan, Cemile Garan, İnci Sayman, Ömer Garan’ın yengeleri, Süheyla Altundağ’ın ablası, Saliha Söymez’in dünürü, Mutlu, Neyzi, Oralbi, ve Tarcan ailelerinin kuzini, E. Büyükelçi ve Elinor Garan’ın kayınvalidesi, Nur Söylemez ve Porf. Dr. Hasan Garan’ın sevgili anneleri, Belmin, Timur, Reşat ve Nesrin’in büyükanneleri ve merhum Prof. Dr. Reşat Garan’ın çok sevgili eşi Emine Nesrin Gayan’ı kaybettik"

Şimdi yukarıdaki ölüm ilanından bir isim seçelim : Cemile Garan

1- Cemile Garan, M. Ali Birand’ın eşi Cemre Garan’ın annesidir.
2- Cemile Garan, Milliyet’in kurucusu ve sahibi Ali Naci Karacan’ın, gazeteyi devrettği oğlu Ercüment Karacan’ın eski eşidir.

************************************************** ******************

Hürriyet'teki Vefat İlanı

AP'li parlamenterlerden Turgut Göle ölmüş. Daha önce yazdığım Kemal Derviş',n yılbaşınbda beraber olduğu SBF Dekanı Celal Göle ve Boğaziçi'nde öğretim üyesi Nilüfer Göle'nin babası.

Celal Göle, İnci Hanım'la evli; İnci Hanım Ero-Destine Bükey çiftinin kızı. Nilüfer Göle, Asaf Savaş Akat'la evli.

Vefat İlanından öğreniyoruz ki, Turgut Göle; Bozer Ailesinin de damadıymış. Eski bakan Ali Bozer'in kızkardeşiyle evliymiş. Bozer'lerin diğer ünlü oğlu Yüksel Bozer, Hacettepe'nin Rektörlüğünü de yapan profesör bir ara Kızılay Genel Başkanlığı da yaptı.

İlhami Soysal, kitabında Bozer'den için ünlü masonlar olarak bahsediyor.

Halkalar tamamlanıyor.

************************************************** ******************


VEFAT

Bir Duayen
Bir Çınar
Bir Kadın
Alnı Açık
Atatürk’e Şükran
Halide Edip’e Asistan
Cumhuriyet’le Doğdu
Hep Gençti
Hepimizin Öğretmeni
İlkleri Yaratan Turizmci
Dünyaları Gezdiren
Türkiye’yi Sevdiren
Bir Düşünür, Bir Lider
Bir İş Kadını
Bir VIP
Sadece Türkiye’de değil
Tüm Dünyada da Dost İnsan

Hayrunisa
İNCİ PİRİNÇÇİOĞLU

Şirketimizin Kurucusu
Hepimizin ANNESİ
17 Aralık 2001
Bir Bayram Günü Aramızdan Ayrıldı.
Ruhu Şad, Mekanı Cennet Olsun

VIP Turizm Ailesi

Merhumenin cenazesi 19 Aralık 2001 Çarşamba
(Bugün)Teşvikiye Camiinde- Öğle Namazını takiben
Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilecektir.


(19.12.2001- Hürriyet Gazetesi)



VEFAT

Merhum Dr. Sezai ve merhume Fitnat Çomo’nun kızları, merhum Namık Sılay’ın eşi, Berrin Çetintaş’ın ablası, Osman ve Ayşe Çetintaş’ın teyzesi, Merve ile Aziz Üstel ve merhum Enis Üstel’in sevgili anneleri

YETA ÇOMO SILAY

10 Haziran 2002 tarihinde Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 12 Haziran Çarşamba günü Teşvikiye Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verilecektir.
Allah rahmet eylesin

OĞLU AZİZ ÜSTEL



PİRİNÇCİOĞLU’NA HÜZÜNLÜ VEDA ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Geçtiğimiz hafta hayata gözlerini yuman VİP Turizm'in kurucusu İnci Pirinçcioğlu'nun cenazesi, Teşvikiye Camii'nde kılınan öğle namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. 1923 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İnci Pirinçcioğlu, ilk profesyonel turizm rehberi ve Türk turizmciliğinin duayeniydi. Cenaze namazının kılındığı camii avlusunda 'L' şeklinde bir tente çadırın içine yerleştirilen ayaklı gaz sobaları, törene gelenlerin ısınmalarını sağlıyordu. Cenaze törenine katılanların taziyelerini, İnci Pirinçcioğlu'nun eşi Feti Pirinçcioğlu ile çocukları Ceylan ve Yasemin Pirinçcioğlu kabul ederken, taziyeye gelenler, cami avlusunun ayrı yerlerine açılan defterlere, merhum İnci Pirinçcioğlu ile ilgili duygu ve düşüncelerini yazdılar. Cenaze törenine Mustafa Koç, Semahat Arsel, Çiğdem Simavi, Alinur Velidedeoğlu, Ümit Boyner, Osman Çarmıklı, Cem-Bettina Hakko, Oya Eczacıbaşı, İzzet Garih, Sedat-Yasemin Aloğlu, Akın-Gülin Öngör, Ayşegül Dinçkök, Barbara Pensoy, Aslı Üstünkaya, Selma Türkeş, Murat Beyazıt, Erol-İnci Aksoy, Mustafa Taviloğlu gibi tanınmış isimler katılıp, Pirinçcioğlu'nu son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. Kılınan cenaze namazının ardından İnci Pirinçcioğlu, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki ebedi istirahatgahına uğurlandı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitiren Pirinçcioğlu, Halide Edip Adıvar'ın asistanı olarak üniversitede öğretim üyeliği de yapmıştı.

http://www.alem.com.tr/arsiv/2001/al...davetler2.html
----------------------------------------------------------------------------------------
ACI KAYBIMIZ

Merhum Ismail Sabri Bumin ve Hidayet Bumin’in oglu, merhum Faik ve Nahide Eke’nin damadi, merhume Pakize Südor, Nigar Bumin ve Sabahat Yanç’in kardesi, Prof.Dr.Muzaffer ve Aysel Baykal, Tansel Südor,Esin ve Engin Yanç’in dayisi, Ünal Örsmen ve Doç.Dr.Feral Eke’nin enistesi, Y.Mimar Çetin Örsmen in bacanagi, Erkut Baykal ve Prof.Dr.Tülin Berk’in büyük dayisi, Afife Büyükbaykal, Teoman ve Ediz Terim in dünürü, merhume Gülay Bumin ve Selen Bumin’in kayinpederi, Hande Begüm Bumin ve Orhan Onur Bumin’in dedesi, Prof.Dr.Cihan Bumin ve Mak.Y.Müh. Feyhan Bumin’in sevgili babasi, Füsun Bumin’in aziz esi, Türk tibbina uzun yillar hocalarin hocasi olarak hizmet etmis, Türkiye’de ilk kalp ameliyatini gerçeklestirmis olan Ankara Üniversitesi Tip Fakültesi Genel Cerrahi Klinigi Emekli Ögretim Üyesi
Prof. Dr. Orhan BUMIN
Hakk’in rahmetine kavusmustur.
Aziz naasi 25 Temmuz 2002 Persembe günü Ankara Kocatepe camiinde öglen namazini müteakiben kilinacak cenaze namazindan sonra 26 Temmuz 2002 Cuma günü Istanbul Üsküdar Bülbülderesi kabristanina defnedilecektir.
AILESI
HÜRRIYET 25 Temmuz 2002

************************************************** ******************
Âşiyandaki Kapanîler / Civaoğlu & Uluğbay Akrabalığı

Akciğer ve karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde üç gün önce vefat eden başyazarımız Güneri Cıvaoğlu'nun ablası ve emekli Orgeneral Ragıp Uluğbay'ın eşi Sevgi Uluğbay (69), dün toprağa verildi.
Teşvikiye Camii'nde kılınan öğle namazının ardından düzenlenen cenaze töreninde Sevgi Uluğbay'ın eşi, NATO Güneydoğu Avrupa Müttefik Kara Kuvvetleri eski Komutanı emekli Orgeneral Ragıp Uluğbay, oğlu Nadir Uluğbay ve kardeşi başyazarımız Güneri Cıvaoğlu başsağlığı dileklerini kabul etti. Cenazeye Ragıp Uluğbay'ın kardeşi Devlet eski Bakanı Hikmet Uluğbay'ın da aralarında bulunduğu birçok siyasinin yanı sıra emekli komutanlar da katıldı. Sevgi Uluğbay'ın cenazesi, daha sonra Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^
Vefat İlânı

Merhum Feridun Manyas ve merhume Emine Safvet Tali’nin kızı, merhum Nezih Manyas, merhume Berin Manyas, merhum Mübin Manyasığ ve merhume Berter Tali’nin kardeşi, Leman Manyasığ’ın görümcesi, Gülen ve Jack Lukas, Ayşe Kenmore, Yeşim Manyasığ, Berçin-Ömer ve Kerim Güvengil’in halaları, Nebil Suzan Ve Kenan Değim’in teyzesi, Necla , Erhan, Gülsen ve Ceylan Erad’ın halazadeleri, merhum Kenan Yalter ‘in baldızı, Selma Yalter ‘in ablası , merhum Recep Erkman ‘in sevgili eşi

Fatma Eyman Erkmen

18 Ekim 2002 Çarşamba günü vefat etmiştir. Cenazesi 20 Ekim 2002 Cuma günü Teşvikiye Camii’nde kılınacak öğle namazını takiben Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecektir. Allah Rahmet Eylesin

Ailesi
Hürriyet Gazetesi 19-9-2002

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~

ACI BİR KAYIP

Berat Arman ile merhum İsmail Arman'ın oğulları, Lütfiye Tokalp ile merhum emekli Albay Edip Tokalp'ın kıymetli damatları, Rezzan Tokalp'in sevgili eniştesi, Sunay Eralp'in biricik ağabeyi, Gümüşsuyu Askeri Hastanesi Başhekimi Tabip Albay Bülent Eralp'in kayınbiraderi, Aylin ve Pelin Eralp ile merhum Başak Eralp'in sevgili dayıları, Gülen Arman'in canından çok sevdiği eşi, Deniz Arman'in sevgili babası
Milliyet Gazetesi Genel Haberler Müdürü
ÜLKÜ ARMAN
Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 19 Haziran 1982 Cumartesi günü (Bugün) Teşvikiye Camii’nde kılınacak öğle namazından sonra, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecektir. Allah rahmet eylesin.

AİLESİ
Milliyet, 19.6.1982

************************************************** ******************
ACI BİR KAYIP

Merhume Rebia Emeç ve merhum Selim Ragıp Emeç'in oğlu, Hadiye Emeç'in yeğeni, Çetin Emeç, Zeynep Gezgin ve Leyla Tavşanoğlu'nun kardeşi, Nakime Çullu ve Tayyar Çullu'nun damadı, Ahmet Çullu'nun eniştesi, Bilâl Gezgin, Bilge Emeç, Sedat Tavşanoğlu ve Semra Çullu'nun kayınbiraderi, Mehveç Emeç, Mehmet Emeç'in amcası, Revan Gezgin ve Doğan Gezgin'nin dayısı, Leyla Çullu ve Canan Çullu'nun eniştesi, Ali Selim Emeç'in babası, Naziye Emeç'in eşi,
AYDIN EMEÇ
hayata veda etti. Cenazesi 25 Nisan 1986 Cuma günü (bugün) Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecektir.
AİLESİ
Not: Çelenk gönderilmemesi önemle rica olunur.
Milliyet, 25.04.1986, s.7

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

HATİCE SAADET ATAÇ (ARGUN)

Çok kıymetli annemiz Sayın Hatice Saadet Ataç (Argun) Hınımefendiyi kaybetmenin büyük acısı içindeyiz. Aziz naaşı 10.3.1986 Pazartesi günü öğle namazından sonra Şişli Camii’nden alınarak ebedi istirahatgahı olan Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecektir.
Allah rahmet eylesin.
Evlatları: Em. Tbp. Tuğamiral Necdet Ataç, Perihan Ataç, Nüzhet Ataç, Suat Ataç, Birsen Üretener, Dinçer Ataç, Tülin Maktav, Neşe Argun
09 Mart 1986 Hürriyet


"Gülçin Telci'yi kaybettik"

Merhume Münevver Telci ve merhum İbrahim Telci'nin kızı Elçin Öngüt ve merhum Nadir Ergin Telci'nin kızkardeşi, İbrahim Öngüt'ün baldızı, Alim Telci ve Ayşe Telci'nin halası, Malta, Bezmen, Esen, Edin, Yonsel ailelerinin kuzeni, Mehmet Öngüt'ün sevgili annesi Gülçin Telci'yi zamansız kaybettik. Cenazesi 8 Nisan 1999 Perşembe günü (yarın) Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Zincirlikuyu Aile Kabristanı'nda toprağa verilecektir.
AİLESİ
[/COLOR]


Hürriyet, 7 Nisan 1999.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...