28 Temmuz 2012

WEB SİTESİ YAPMA VİDEOSU


Which website building software to use kindly supplied by Affilorama

web sitesi oluşturma yazılımı kullanmak için


Kaçınılmaz bir kuruluş olarak bir web sitesi oluşturmak zorunda bitireceğiz. Bu derste karar vermenize yardımcı olacak, yazılım mevcuttur ne bakacağız kullanın Hangi Web Sitesi Yapı Yazılım .

Artisteer

Chris yaptı Artisteer gözden sizi kontrol etmek isteyebilirsiniz.

Adobe Dreamweaver

Dreamweaver piyasadaki en kapsamlı ve güçlü bir web geliştirme yazılımı olduğunu ve bir süredir olmuştur. Bu ayrı bir editör penceresinde el takım HTML için kapasiteli bir WYSIWYG editörü ("Ne görürsen onu alırsın ne") var.
Bu yazılım çok karmaşık bir parçası olduğu gibi Öğrenme Dreamweaver, biraz zaman alabilir. Bu 'yardım' bölümünde öğreticiler geçmesi için zaman ayırdığınız veya çevrimiçi bazı öğreticiler bulma de değer.
Dreamweaver ayrıca sizden satın nereye bağlı, çok pahalı olabilir. Sık sık iyi çalışacaktır eBay gibi yerlerden büyük ölçüde azalır fiyatlar için Dreamweaver eski sürümlerini satın unutmayın. Ayrıca Adobe.com bir 30 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirebilirsiniz ve bu yazılım için bir tat vermek için yeterli olmalıdır.

KompoZer

Web tasarımı için çok yeni iseniz, hemen Dreamweaver tam işlevsellik gerek olmayabilir. Linspire en NVU türetilen, KompoZer biraz Dreamweaver bir kırpılmış bir versiyonu gibi bir açık kaynak ücretsiz web editörü olduğunu ve Dreamweaver yatırım yapmaya hazır oluncaya kadar bir serpmek olması için yararlıdır. 
Sadece tablo tabanlı mizanpajlar oluşturmak mümkün görünüyor ve divs için çok sınırlı bir destek sunmak gibi görünüyor - - bu düzeni gelince maalesef Kompozer Nvu meseleleri miras aldı ama çoğu acemi web tasarımcıları her zaman zaten tablo tabanlı düzenleri oluşturarak işe başlamak, çünkü bu endişesi arabayı atın önüne koyuyor. ("Tablo" ve "div" gibi terimlerin, başınızın üzerinden doğru uçmak ve eğer ... muhtemelen bu bir acemi olduğunu iyiye işaret!)

Microsoft Expression Web

Microsoft Frontpage için manevi halefi Microsoft Expression Web (Microsoft Expression Studio paketinin bir parçası), modern web sayfaları tasarlamak için şık yeni bir yoludur.
Ne yazık ki aracı profesyoneller daha fazla hedefliyoruz yenilendiğini, ancak böyle bir temel SEO analiz aracı gibi özellikleri de kapsar mı olmuştur, aynı zamanda Dreamweaver yeni bir sürümü daha ucuz.Eğer isteyip istemediğinize karar verebilirsiniz böylece Microsoft kullanılabilen 60 günlük deneme sürümü var 

XSitePro

XSitePro internet pazarlamacıları için özel olarak tasarlanmış bir web tasarım programıdır. Büyük ölçüde internet pazarlamacıları en sık ihtiyaç ve kullandığınız fonksiyonları ve düzenleri yapışarak web üretim sürecini hızlandırmak için tasarlanmıştır.
Temelde tüm kirli işleri - XSitePro gezinme sayfalarında güncellenmesi ve pop-up oluştururken, yönlendirmeler oluştururken, sitenize yükleyerek, bağlantıları yönetmek, SEO yapıyorum, Adsense kurulumu için yardımcı programlar ve işlevleri sağlar. Bu Dreamweaver gibi esnek değil, ama her şeyi yapmaya muktedir isteyen web tasarımcıları için tasarlanmış değil - bu ihtiyaçları oldukça öngörülebilir dizi var ve ister internet pazarlamacıları için tasarlanmıştır.
Web tasarım deneyimi bir bit İştirakler XSitePro çok kısıtlayıcı olduğunu ve çok benzer üretir web sitelerini bulabilirsiniz; tersine, diğerleri kesinlikle yemin ederim. Bu Dreamweaver çok daha ucuz, ama hala en pahalı var - sizin mümkün olduğunca çabuk orada siteleri çıkıyorum konusunda ciddi konum ve web tasarım nitty cesur yönlerini öğrenme tüm bu ilgi değilseniz Ancak, XSitePro bir olabilir çok değerli bir yatırımdır. XSitePro bilgi ve ekran görüntüleri bir sürü varkendi web sitesinde.

El Kodlama

Şaşırtıcı aslında web sayfalarını oluşturmak için herhangi bir uzman yazılım gerekmez; aslında burada Affilorama bizim geliştiriciler, pek çok profesyonel web geliştiricileri ile birlikte, doğrudan HTML ve CSS siteleri yazma, düz eski metin editörleri kendi geliştirme yapmak.
Eğer zaman ve eğim var ise, HTML öğrenmek için nispeten kolay bir şey olduğunu ve internet üzerinde öğreticiler binlercesi var. Ancak, sadece dalış ve kısa sürede internet üzerinde bir web sitesi almak isterseniz, bir WYSIWYG editörü kullanarak ve sonra geçinmek gibi HTML biraz öğrenme daha iyi olabilir.
Bağlantılarına "nofollow" etiketlerini ekleme, köprü yazmak ve içine bağlı kuruluş kodu eklemek nasıl ve ne gibi şeyler eklemek - Ne yazık ki muhtemelen HTML temelini bilmeden çok uzak bir kuruluş olarak almak için gitmiyoruz kendi sitenize entegre görüntüleri bu bilgi gerektirecektir - ama merak etmeyin, bu öğrenmek için tüm oldukça basit şeyler ve bunu yapabilirim, daha sonra kendinizi sorun bütün bir yığın tasarruf edeceksiniz.
"HTML dersi" için bir temel arama web sitelerinin bir dağ kadar dönecek. Sen ne olursa olsun ücretsiz ders bulmakta hiç zorluk olacak. Ben çok eğitim, doğru ve boot eğlenceli olduğu için tavsiye bir sitedirwww.yourhtmlsource.com . Aksi takdirde ile gidebilirsiniz www.w3.org/html/ vewww.blooberry.com/indexdot/ kapsamlı bir HTML referansı için.

Ders Özeti

Bu derste size bağlı siteler geliştirmek için kullanabileceğiniz çeşitli programlar baktım:
  • Artisteer
  • Adobe Dreamweaver
  • Microsoft Expression Web
  • XSitePro
  • veya elle kodlayabiliriz

 

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...