26 Mart 2012

BUGÜN AĞLATMAYI SEVENLER YARIN AĞLARLAR



Seraba mı yanayım yoksa......

Yine birgün daha kazasız belasız geçti. Karmaşık duygular içinde eriyip bitab oldum. Sanki çöllere düşmüş gib kendimi susuz zannediyorum. Hele gördüğüm her serabı vaha zannedip rüyalara dalmam yok mu.Kendime olan en büyük şikayetim.
Ama biliyorum gün gelir devran değişir. Bugün ağlatmayı sevenler yarın ağlarlar. N kadar zormuş sabır. Hele hele yapılanları sineye atıp ben hakkımı Allah'dan isterim seni Allah'a havale ediyorum demek. Şeytan hr zaman kisi gibi vesvesesini veriyor ne oldu diyor. Neden korktun ne olduki geride kaldın. Seni yapacaklarından tutan ne.Sen eski deli oğlan değil misin? Duygularına yenik mi düşüyorsun neden zayıflık gösteriyorsun. Müslüman soğuk olur gözü kara olur diyor duruyor. Korkarım bir gün yenik düşeceğim
HAyırlısı ile şu olayıda nihayete bağlayablsem ne güzel olurdu. Çamura düşmeden çamura bulanmadan. Bliyorum ki ben geride durdukça onlar azmaya devam edecek. Sanıyorlarki korkum var. bilmiyorlarki Allah'tan korkan başka kimseden korkmaz. Bakalım seviyesizlikte ne kadar ileriye gidecekler. Dilerim Allah'tan sabır. Bir ışık görsem bir serinlk hissetsem hemn geldiği noktaya koşmaya başlıyacağım. O kadar karanlıkta kalmışım ki sn zamnlar ışığa hasret. Artık silkelenmem gerek biliyroum üzrimdeki uyuşukluğu bir kenara bırakıp gücümü toplamam gerek. Çölde serap görmeye razıyım ama yeterki o an hiç bitmesin. Herşey o kadar ani ve o kadar üstü üstüne geldi ki kolum kanadım kırıldı. Yüzümü hangi yöne çevireyim bilemedim. Çöldeki serabımın benim en susuz kaldıgımda aklımla oynadıgı oyuna mı kızayım yoksa çölde kendini aslan zanneden sırtlanlara mı kızayım. Ben o kadar zayıf değildim. Sırtlanlardan korkmuyorum ama şu seraplar yok mu su seraplar beni esas bitiren şeyler onlar. Ama bilmezlerki bununda bir hesabı vardır. Bununda hesabı vardır. Ben Allah'tan gelene razıyım. Amenna. Derdim susuzluk değil. Alışmışım susuzluğa. Zehir gib su içmektense susuz kalırım sıorun değil. Ama çu serap yokmu şu serap. Hiç ummadığım bir zaman karşıma çıktı. Beni en zayıf yerimden yakaladı. Bana çölün kumlarını o kadar güzel gösterdiki sandım ki artık susuzluğum bitti. Ama yanılmışım. Yalanmış. Ama neden beni seçti başkası degilde ben. Hiçmi acıması yoktu bana, hiçmi korkusu yoktu Allah'tan. Onun bıraktığı yerden kaleme şimdi srtlanlar girdi. Beni savunmasız halimde beni en zayıf anımda yakaladı. Şimdi sorarım serabıma tamam bana bunu reva gördünde hiçmi Korkmadın Allah'tan. Beni benle bıraksan olmazmıydı.
Geçer her yaranın iyileştiği gibi bu yarada geçer. Ne kadar derin olsa da ne kadar kötü olsada buda geçer. Ama tenimde bıraktığı o ince çizgiyi gördükçe bana yapılan haksızlığı hep hatırlayacağım. Halbuki yarama tuz basmasa idi bn kendi yaramı kendim tedavi ederdim. Doktorum dedi kasap çıktı.Bn ne diyeyim sana. Artık onun yüzünden yolumu iyicene kaybettim. Belki yolumun üzerinde beni bekleyen vahalar vardı. Beni yolumdan alıkoydun. Ben kendimle yüzleşirken dünyama girdin ve o kadar basit bir şekildede çıktın gittin. Ama sen korkma sana rağmen ben vahamı bulmaya kendimi yakın hissediyorum. Sana rağmen bu susuzluğum kısmende olsa bitecek. Senden tek isteğim sadece tek isteğim: durumu benim gibi çöllere düşmüş susuzluktan dilleri kavrulmuş bağrı yanmış insanların karşısına serap olup çıkma. Çıkma çünki birgün devran değişir. Seninde pınarların kurur. İşte o zaman hangi yöne yönelsen kapılar kapanır.
Artık sen yoksun artık ben sensiz yoluma devam edeceğim. Tek üzüntüm iyice zayıf düşmem. Ama kuvvetimi toplayınca o zaman geri döneceğim sessizce.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...