20 Kasım 2019

BU ÜLKEDE TAKİYYE NASIL YAPILIR


BU ÜLKEDE TAKİYYE NASIL YAPILIR
Bu ülkede Takiyye şöyle yapılır: Sabetayist Darrüşafaka Hürriyet Gazetesine ilan verir ve sanki Müslümanlikla alakalari varmis gibi, kesilen Kurbanlarin derilerinin kendilerine verilmelerini ister.
Türk Arap Bankasi gibi buram buram Müslümanlik kokan isim altinda Türkiye Sabetayistleri, Kuzey Afrika'da yasayan sermayeder Faslı vb. Sabetayistlerle iliskiler kurar. 
Perde arkasinda işler çevrilir.

T.C. Merkez Bankasi çoktan elden gitmiş kimin umurunda?

Bu Serdengeçti'ler, Dinçmen'ler, Alkin'ler, Mortan'lar, Toktamış'lar, Ateş'ler, Birsel'ler, Kirca'lar, Feyman'lar, Berkman'lar, Berkarda'lar, Müftüoğlu'lari, Bilgin'ler, Karahasanoğlu'lari, Kefeli'ler, Oral'lar, Kökmen'ler, Baysal'lar, İlkin'ler, Bumin'ler, Çiller'ler, Somersan'lar, Şerif'ler, Coşkun'lar, Dilber'ler, Ulusoy'lar, Tevfik'ler, Gürman'lar, Dinçel'ler, Koluman'lar, Erktin'ler, Eralp'ler, Okay'lar, Atabekler, Edes'ler, Akgün'ler, Tezel'ler, Toker'ler, Işık'lar, Girgin'ler, Aksoy'lar, Telci'ler, Onur'lar, Birsen'ler, Kan'lar, Berksoy'lar, Akyüz'ler, Bilgili'ler, Barutçu'lar, Gürüz'ler....
Bu insanlarin hayatlarini calan, sömüren, engelleyen, kendilerinden olmayanlara hic bir hak ve değer vermeyen Sabetayist sistem bu ülkede daha ne kadar sürecek?

BU ÜLKEYİ ANCAK UZAYLILAR KURTARABİLİR
Ben artik bizi bu bencil Sabetayistlerin elinden yakinda elbirligi ile önlem almaz biseyler yapmazsak, sadece Uzaylılar kurtarabilir diye düşünmeye başladim. Tek umudum onlar! Biraz daha sıklıkta uçuş gösterileri yapsalar çok sevinicem. Şaka bir yana, durum epeyi karmaşık gözüküyor. 
Bir yanda Faziletliler, diger yanda MHPliler, ve diğerleri ki zaten onlar Sabetayistlerin elinde, CHP, DSP, DYP. Yani, sizin anlayacağınız bu ülkeyi Sabetayistlerin elinden kurtaracak sadece iki parti var. Ama, onların ne seçmenleri ne de üyeleri ne de onları destekleyen sokaktaki insan Sabetayistlerin farkında değil. Bu insanlar, laik gördükleri temiz pak iyi kıyafetli insanlara da karşı. Anında damgalıyorlar. Onların da kafalarında kategorik insanlar oluşturulmuş. Onlara gerçekler öğretilmeden bu ülkede hiçbir iyileşme, hiçbir eşitlik olmayacaktır. Gerçekler saklanarak hiçbir yere gelinmez. Hastanelerdeki üniversitelerdeki şirketlerdeki Sabetayist tekelciliğini diğer yazilarimda anlattim. 
Bu tekelcilik yikilmadan bu ülkedeki insanlar arasinda hiçbir eşitlik asla ve asla sağlanamaz.

Bakın herkes bu ülkede ayaklar baş, başlar ayak oldu diyor Sabetayist-Mafya ilişkisinden ötürü. Bu kokuşmuşluk Özal’la başladı diyorlar. Özal’la birlikte Sabetayistler gerçek yüzlerini göstermeye başladilar, mafya hortladi. 
Semra Özal’i düşünün, Sabetayistlerle ortak olmasalar, şimdi ki servetleri nereden gelsin bunlarin? Sabetayist kanallarda neden reklamlari yapilsin neden çikarilsin orda burda devamli? Yazdiklarimi biraz düşünün. Bu ülke ne kadar daha böyle gidebilir? 
Oral demiş ki, yurtdışına çıkışlarda ihracatçilardan 50 dolar almayalim. 
Böyle bir şey olur mu? İhracatçilardan almayacaksiniz da asil kimlerden alacaksiniz? Emeklilerden, işportacilardan, öğrencilerden, memurlardan mi alacaksiniz? Yöneten kesimden değil de, ezilen kesimden almak, bunun Türkçesi nedir? 
Bu ülkede çoğunluğunu Sabetayistlerin oluşturduğu ihracatçi kesimden 50 dolar almamak demek, düpedüz milyarlari trilyonlari olan Sabetayistleri korumaktir. 
Sabetayistler fakirler mi, 50 dolara mi muhtaçlar? Hayir, bunun ismi düpedüz Yahudi cibiliyetsizliğidir.
Gelelim Sabetayist dünyada neler oluyor ona bir bakalim. Kenan Işık, bu ülkede bu işin eğitimini almiş bir çok evladimiz varken, kendisine çok getirisi olan bir yarışma programı sunuyor, tamam ama bu yetmiyor biri show’da diğeri atv’de iki dizi de birden oynuyor. Bu da yetmiyor, firsattan istifade bir zamanda aslen bir Sabetayist kizimiz ile birlikte ona bir şiir kasedi de çıkartiyorlar. Çok çok kolay oluyor bunlar. Gerçekten çok kabiliyetli çok yönlü süper bir insan ya. Doğrusu, Sabetayist bağlantilarla birden çok işte çalişan ve diğer evlatlarimizin ekmek kapilarini bloke eden Sabetayistlerden tiksiniyorum. Bunlarin tek amaci daha çok para daha çok para, cemaatleri için daha çok para.

Size daha evvel futboldaki Sabetayist kandırmacalarını, düzenlerini ve nasil örgütlendiklerinden bahsetmiştim. Sizi bu kadar futbola bağlıyorlar demiştim, futbolu hayatinizin en önemli parçasi yapiyorlar demiştim, sizi gaza getiriyorlar demiştim, sizin zaaflarinizi kullaniyorlar ve sizden para almaya çalişiyorlar, maçlari evinizde seyredebilmeniz için size Cine5, Teleon, Digitürk üyelikleri satin almayi zorunlu kiliyorlar demiştim. Bunlarin hepsi soyguncu. Futbol Federasyonu Başkani Ulusoy bir Sabetayisttir ve kadrosunda birçok Sabetayist var. Digitürkün başindaki Ertan Özerdem de Sabetayist. Uzan’lari söylemeye gerek var mi bilmem. Gözlerinizi açın biraz. Ben çok iyi biliyorum, CINE 5 ilk baladiginda Sabetayistlere bedavadan dağittilar, oturduklari yerdeki diğer insanlari gaza getirsinler diye. Sabetayist düzen böyle işliyor. Artik farkina varin bazi şeylerin. Spor sunan spikerlerin Bilgin’lerin, Gökberk'lerin, Ugan’larin, Onay’larin, Aktan’lar, Özgen’lerin farkına varın. Bunlar spor programlarini da sunmayi kasten kimseye birakmiyorlar. Bu kurgulu bir düzendir, ismi de Sabetayist düzendir
HASTANELER SABETAYİSTLERİN ELİNDEDİR.
Hastanelerimiz de ayni üniversitelerimiz, müzelerimiz, tiyatrolarimiz gibi Sabetayistlerin tekelindedir! Hastanelerdeki sefaletlerin bu boyutlara ulasmasinin sebebi Sabetayistlerdir. Sabetayistler arasinda sayilamayacak kadar cok doktor var. Bunlar, başta üniversitelerin tıp fakültelerinde kürsü sahibi olmakla birlikte başlıca hastanelerde, özellikle Yeşilköy International’da, Nişantaşı Amerikan’da, Cerrahpaşa’da, Çapa’da, Haydarpaşa Numune’de halka göya hizmet ediyorlar. Bu ülkedeki saglik sistemi neden işlemiyor, neden binlerce insan hastane köşelerinde perişan ediliyor, neden o doktordan diger doktora kosusturtuluyor, neden herbir hastaya yüklü meblalar tutan gerekli gereksiz türlü türlü testler yapiliyor, neden birsürü insan ameliyat şart denilerek kandiriliyor. Sebebi Saglik sistemini yozlastirarak cökerten ve halki mahvedip kendi dinlerince sevap kazanmaya çalisan Sabetayist doktorlardir. Aralarinda cok önemli hastanelerde ve tip üniversitelerinde başhekimlikler, kürsü başkanliklari, hastanelerde satin alim müdürlükleri gibi sayisiz kilit mevki de bulunanlar vardir. Bülent Berkarda ve Osman Müftüoğlu bunlardan sadece ikisidir. Daha kimler kimler var bir bilseniz. Bunlarin tümü aralarinda kumpas kurup cetelesmisler ve bu halkin sagligiyla ugrasiyorlar, hipokrat yeminlerinden cok Sabetay’a baglilar, işlerini hiçe sayiyorlar, mevkilerini kullanip halki perişan ediyorlar. Bu yetmiyormus gibi, tibbi makine satan uluslararasi sirketlerinden yüklü miktarlar da rusvet yiyorlar. Bunlarin arasinda Musevi doktorlarda var. Saglik sistemindeki düzen, ayni üniversitelerde kurulmus ve gecenlerde bahsettigim düzen gibi isliyor. Cok kilit noktalarda ve genele oranla cogunlukta Sabetayistler var ve aralarindaki kumpasla Sabetayist olmayan doktorlari eritiyorlar, onlara karsi herzaman güclüler. Sabetayist doktorlarin paralari, yarattiklari bu halk-karsiti ve maneviyati hice sayan sistemden dolayi ziyadesiyle var, bunlar da hortumluyorlar. Medical Channel’a cikip da sanki halka ve islerine cok saygi duyuyormus gibi bilim konusarak bilimin arkasina gizlenmek onlara hic yakismiyor. Bilimin arkasina da ayni Atatürk’ün arkasina gizlendikleri nasil onu kullandiklari gibi gizlenip kullaniyorlar. Olan halka oldugu kadar, yine aralarinda az maaşla barinmaya ugrasan ve sabahtan aksama kadar köle gibi Çalisan Türk doktorlara oluyor ve zavallilar islerini kaybetmemek icin giklarini dahi cikartamiyorlar. Korkuyorlar ve korktuklari icin Sabetayist düzen hala işliyor. Buna bir dur diyecek olan yok mu? 
Sabbeteans Tüm Hiristiyalari kendi dinine geçirmek Sabetay Sevi’nin amaclari icindeydi. Onlara kendini İsa olarak tanitiyor ve inançlarina göre dünyaya geri gelecek olan mesihin kendisi oldugunu söylüyordu. Onlari inandiramazsa, onlarin sürülmesini ya da yokedilmesini emrediyordu. 
Bu Sabetaycilarin kendi içlerinde dolaştirdiklari kitaplarinda yaziyor. Bu konuyu Abraham Galante’nin Türkçeye çevrilmiş Sabetaycilarin Gelenekleri kitabinin 6. bölümünde bulabilirsiniz.
Yahudilerin kimseyi kendi dinlerine almadigi şartlandirmasina kanmayin. Eger dediginiz gibi olsaydi, onlari İspanyadan kabul edip Osmanli topraklarina getiren Yildirim Beyazit’a bu konuyla ilgili bazi sözler vermezlerdi. Bir şey vardi ki, padişah söz verdirtti.
Yahudiler, yaptiklari belli olmasin diye kendilerini göstermek istemedikleri tüm üstü kapali işlerini kendilerine taraftar toplayarak ve bu taraftarlari hayatlarinda köşelere kistirarak yaparlar. Köşeye kistirilanlar da korkar ve kimseye konu hakkinda asla konuşamaz. Böylece herşey gizli kalir, Yahudiler melek olur. Türkiye de kaç yüzbin tane böyle susmuş insan vardir merak ediyorum. Belki de milyonlarca! Onlar konuşmadikça, bu ülke daha kötüye gidecek ve çökecek. Böyle giderse, torunlari bu ülkede yaşayamayacak hale gelecekler bunu bilsinler.
Ugur Dündar’i bilmiyorum, kendisinin Ali Şen gibi Yugoslavya’dan oldugu söyleniyor. 
Ancak Yugoslavyadan, örnegin Bosnali ve Üsküplü Sabetaycilarin varligindan herkes haberdar. Ugur Dündar hakkinda sadece yeterli rüsveti almadan hickimse hakkinda program yapmadigini biliyorum. Hollanda’da da Sabetaycilarin oldugunu ve Hristiyan görünümlü oldugunu eklemek isterim. Zira Hollanda da epeyi de bir Musevi cemaati var. Amerikali oldugunu yazdiginiz kişinin ismi Musevi ismi, ayrica bu Türkiye prodüksiyonlardaki isimleri kaydettim ve bir internet sitesinden baktim ve gördüm ki çoğu Sabetayci. Sunuculari da dahil.
Türklere vaadedilen sözlerden halkin haberi var miydi? 1923ten sonra kaç sene geçti hala da haberimiz yok. Birkaç azinlik haline getirilmiş Müslüman kökenli Türk devlet adaminin haberi olmasi bir anlama gelmez. Halk, bilmeyerek Yahudi oyunlarina getirilmiştir ve hala da Yahudiler Türklerin üstüne atiyorlar soykirimi. Hala uyanamiyoruz. Lafi degistireyim ama siz anlayin - Geniş cahil ve görmemiş kitleleri peşlerinden koşturanlarin hepsi ama hepsi, insanlar veya firmalar olsun, onlari yalanlarla veya ihtivasini bilmedikleri şeylerle kandirarak bunu yaparlar. Bu yalanlar, üstü örtülmüş oladabilir, imaj halini almişta olabilir. Bu yalanlarla halki çaresizliklerini avantaj kullanip peşine takan ve galeyana getirenler de belki zor da birakildiklari icin bunu yapmislardir. Köseye sikistirildiklari icin yapmak zorunda kalmislardir. Kat be kat insan, para ve silah gücüne ve ortaklarina sahip birileri tarafindan ortadan kaldirilma riskini alamamis olabilirler. Hele bir de, ‘bu böyle olacak ama tarihinize şöyle yazariz’ sözünü almislarsa....
(son paragraftaki halki dumur edici harf devrimi gibi zorlamalar bazi çevrelerce yaptirilmis olabilir, sebebi sonda yaziyor, bu devrim digerleri gibi ayni amacla yapilmamisa benziyor, hakimiyeti ve herşeyin dizginini tamamen Sabetayistlere ve Musevilere geçiriyor ve onlari yöneten kesim haline getiriyor) ama lütfen şunlari da bir okuyun:
Ermeni soykirimini yapsinlar diye Türklere ve Kürtlere o zaman vaadler verilmişse neden son 20 senedir Kürtler Avrupaya devamli iltica ediyor? Avrupadakiler de her gecen gün neden geri kalan akrabalarini oraya almaya çalisiyorlar? Bakin vaad falan yok, tekrar düsünün. Bilmiyorum, Türkler anlattiklarimi ne zaman idrak edecekler? Belki yavaş yavaş diğerlerinin başlarina gelenler onlarinbaşina gelipte bu topraklardan sürüldükten sonra herhalde...

Gecen gün yazdiklarim hakkinda izninizle biraz daha devam etmek istiyorum:
Bu düzen Misak-i Milli sinirlari icindeki her yerde yerlesmeliydi. Dogu-Bati’yi strateji acisindan bir bütün olarak görüyorlardi. Zira, İran’da da Sabetaycilar mevcuttu. Aslen, Yahudilerin bir kismi binlerce sene evvel Firat nehrinin boylarinda ve mezopotamya’da yerlesik oldugundan, Tevrat’ta emredilen sekilde kurulacak İsrail bu topraklari da icine aliyordu.
Turkiyede ekonomi Sabetaycilarin elindedir. Merkez Bankasi ve borsanin onlarin elinde oldugunu söyleyen yazilar var internette. Bakiniz, Türkiyede herseyi cikarlari üzerine kurup, halka alternatifsiz ürünler satarak soyup sogana cevirmis ve devamli cemaatleri icindeki biraderlerinden hammaddelerini saglamis birsürü zengin isadamlari da var. Burada, amaclanan Yahudi sermayesinin giderek büyümesini saglamaktir. Bu yüzden de Sabetayist, Musevi ve kendilerinden baska birilerinden çok zorda kalmadikca birsey satin almazlar. Bu tipki Musevilerin başka havayollarina para geçmemesi için her yere El-Al havayollariyla gitmesi gibi ayni mantikla yapilan bir tutum.
Türkiye’de, Türk ve Kürtlerin maaslarini Sabetayistler veriyor. Varoş gözüyle bakilacak oldugunda zengin zengindir, farklari yoktur. Ancak, Sabetayci zenginleri Türk ve Kürt zenginleriyle karsilastirmak bile mümkün degildir. Hem sayica, hem de sahip olduklari miktarca. Düsünün, bi de sanki cok paraya ihtiyaclari varmis gibi, Türk genclerine de verilmesi gereken burslara da göz koyuyorlar ve hepsine hileleyle yüzsüzce sahip cikiyorlar. Her zaman açgözlüler ve doymazlar. Ayni toplumda yaşadiklari digerlerine hiçbir hak tanimazlar. Sizler bilipte korktugunuz ve konuşmadiginiz için de durmayacaklardir. İşte bu yüzden de Türkiyedeki bu durum her zaman sürecektir, hayatlariniz sizlerden çalinacaktir.
Bu aslinda suna benziyor. Ataturk Kultur Merkezi’ndeki biletlerin tümünün günler evvelsinden Sabetaycilar tarafindan kapatilmasina. Sahne aciliyor, sahneden bir bakiyorsunuz, seyirciler meydan da yok. Halbuki disarida bilet almak icin beklesen halk yer yok kalmadi, biletler cok onceden satildi deniyor ve AKM bombos sahne aliyor. Yapmak istediginiz basit kolay hiçbirşeyi yapmamak, hayal kirikliklari, geri çevirildikten sonra yapmak istediginizi bir daha yapamamak ve bezdirilmek! Ha ancak futbol izletirler size, tribünlere doldururlar sizi, çünkü kendinizi geliştirebileceginiz hicbirseye izin, geçit yok. Engellemeler, engellemeler, engellemeler…
Boyle yuzlerce binlerce milyonlarca engelleme her alanda herkesin hayatinda yasaniyor ama kimse kafasini kaldirip dusunmuyor. Yanyana koymuyor. Bakin, olaylari ve kisileri yanyana koyarsaniz benzerlik ve farkliliklarini anlayabilirsiniz. Aksi takdirde, her Çinli’nin surati size ayni gelir. Demek istedigimi anliyor musunuz?
Sabetaycilari tarafindan Sartlandirilmis bir toplumun bireyleriyiz. Kendisi Sabetayist olan bir gazete sahibi, kendini ve cemaatinin amaclarini gizlemek icin Turkiye Turklerindir diyor, amenna ediyoruz. Laik kesmi, İslami diye Sabetayistlerin ad taktiklari kesmi Ataturk dusmani olarak sartlandiriyorlar, eyvallah diyoruz. Bir Yarisma programini, Sabetayist sunucusunun her defasinda tekrar tekrar ‘dünyanin en cok seyredilen ve en cok odul veren yarisma programi’ dedigi icin izliyoruz. Ha bu yetmiyor, diger oyuncularinin büyük bir cogunlugunun da Sabetayist oldugu dizisini de izliyoruz. Tekrar tekrar, içimiz bayilana dek. Dadilar, Hababam Siniflari, Kemal Sunal filmleri, Marialar, Manuellalar, Eduardolar, Semra Özal’in meyhanelerdeki görüntülerini, Ahmet Mete İsikara’nin ne kadar harika bir depremci ve seksi erkek oldugunu, televoleleri, paparazzileri, futbol yorumcularini - kim gelmis nereden gelmis gidiyormu nereye gidiyor gelsinmi kalsinmi ne demis ne yapmis nereye çiş yapmis neresini açmiş vesaire…
Öte yandan, Alevileri sizler aydin insanlarsiniz Sunniler size düşman diyerek şartlandiriyorlar ama nasil oluyorsa bu aydin insanlar yüzyillarca evvel yaşandi mi belirsiz bir Kerbela olayini dahi aşamiyorlar!
Yav harbi Size bu kadar futbolu seyrettirtiyorlar, hayatinizda en önemli şey haline getirdiler, peki sizi aralarina aliyorlar mi? Sizler, büyük istanbul ve izmir takimlarina üye olabiliyormusunuz? Olamazsiniz, engellenirsiniz, ne kadar istesenizde olamazsiniz, izin verilmez, mutlaka bir kilif bulurlar, çünkü kadrolar çoktan kapilmiş, sizin üye olmak istemenize asla izin yok! Bunu görmüyor musunuz? Kendileri toplantilara bile katilmazlar ama onlar üyedir! Aaaa hiç olur mu, onlar her zaman doğrudur ve katilmasalar da katilmişlardir. Hatta ödül bile alirlar hem de her dakika. Yahudisel imaj ve şov dünyasi, yalan dolan ve düzemece...
Bu ülkede neden vergi sistemi doğru olarak uygulanamiyor? Bunca ekonomist ve muhasebeci var ülkede, bu kadar kolay birşeyi senelerdir neden uygulamaya koyamiyorlar? Zor bir şeymiş gibi gösteriyorlar. Çünkü bu ekonomistlerin çoğu Sabetayist. Medyada boy gösteriyorlar ve medyada bolbol çiktilar diye cahil milletin güvenini kazaniyorlar. Tvye çiktilar meşhurlar iyi giyiniyorlar ha o zaman iyi insandirlar hep halkin hakkini ararlar, zaten bunlarin Türk isimleri vardir bunlar Türktür! Düşünün lütfen, bu ülkede vergiyi kaçiranlar, vergiyi doğru ödemeyenler, bu ülkenin zenginlerinin çoğu kim, serbest meslek sahiplerinin çoğu kim? Onlarda Sabetayist. İki tarafta ayni takimdan. Peki Sabetayistlerin şirketlerinde yilsonu bilançolarinda türlü düzmecelerle ne kadar az kar gösterebilirlerse o kadar yüksek maaşlar alan Serbest Muhasebecilerin çoğu kim? Onlarda Sabetayist. Neden? Çünkü Sabetayist kurum ve şirketlerde belli bir seviyenin üstündeki kadro Sabetayistlerden oluşur. Herşey cemaat içinde kalsin diye. Hele bir de buna Türklerin bu alanlarda eğitim görmeleri ve yükselmeleri engellenirse tam amaçlarina ulaşmiş olurlar. Zira böyle oluyor, bunu herkes biliyor. 
Peki bu ülkede vergiyi veren kim? Zengin olsun fakir olsun Türkler ve geri kalanlar. Sabetayist düzen sadece Sabetayist olmayanlardan çatir çatir vergi aliyor, kendilerinden olanlara dokunmuyor. Yahudi sermayesi her koldan gittikçe artiyor.
Garip olan bu milletin toplum içinde saygi ve sevgi kurallari içinde yaşamamizi sağlayan kurallarin en ufağina bile uymamasi aninda itiraz etmesi laf dalaşina girmesi ama Sabetayist şartlandirmalara gelince aninda intibak etmesi. Bakin, her yeri çarpik ve herkesin ama herkesin hakli oldugu her yapilanin normal sayildigi bu toplum sistemi kimin işine geliyor olabilir? Tabiki Sabetayistlerin ve Musevilerin. Onlar bu sistemi kuranlar ve bu sistemi düzeltmek icin killarini bile kipirdatmazlar çünkü bütün çikarlari bu yönde. Bu sistemde sadece güçlüler ve paralilar kazanir, onlardan başkada güçlü ve parali olmadigina göre de onlar ne kadar haksiz olsalar da daima kendilerini hakli cikarirlar ve kazanirlar. Böylece her işleri oluyor her geçen gün daha zenginleşiyorlar, bizler ise her geçen gün daha çok beyni yikanmiş şartlanmiş hayatimizin manasini kaybetmis debelenip duruyoruz, önümüze durmadan hak etmedigimiz engeller cikiyor, hicbir zaman ayni kulvarda olamiyoruz, egitimimiz ne olursa olsun hep ikinci sinif vatandas olmaya mahkum ediliyoruz. Hayatimizin sinirlarini ufak çerçeve içine alanlar yani Sabetayistler ve Museviler ise kendi içlerinde bizlerle alay ediyor çünkü bizi kullaniyorlar. Bizim hala farkedemedigimiz aptalliklarimizdan faydalanmaya devam ediyorlar. Gelecek nesillerine yedi cedlerine sinirsiz mal mülk birakirken, bizler göya kendi ülkemizde yaşan bizler, sahip olmamiza izin verilen en fazla en fazla bir ev ve bir araba sahibi olabiliyoruz. Şansliysak, bir de yazlik ev. Yaşlilikta ise sürünmek. Ne daha fazlasi ne daha eksigi. Bogazda motor sefamiz yatlarimiz katlarimiz hanlarimiz hamamlarimiz neden olamiyor sizce? Mademki Osmanli yikildi Türkiye kuruldu, kimlerin eline neler geçti? Bize geçen ne ki bu ülkeye bizim diyoruz acaba?
Acaba Osman Durmuş şu Babuna hakkinda hakli olabilir mi? Öldü, ölüyor, yardim ediyor denilen Babuna turp gibi ayakta. Hem de ilik nakli falanda olmadi. Saçlarini kazitmasi bile bu halka yetti, imaj yaratip milyonlarca halkin (ki bunlarin içinde Sabetayistler yok) genetik bilgisini alip gitti. Zaten hali hazirda Sabetayist doktorlar, kendi disindakilere antibiyotikleri dayayip, bütün bakterilerin bizim genetik yapimiza karsi giderek direnç kazanmasini sagliyorlardi senelerdir. Bir de bu çikti...
Aslinda tek tarafli düsünmeye güdümlenmis birer körüz hepimiz ve kafamizin icinde hersey o kadar defalarca yankilanmis ki kendi benligimizi kaybetmisiz...

Merakimi celbeden başka bir husus da, şu çok merak ettiğim lüks galeri sahiplerinin nasil bu kadar zenginleştiği? Hakikaten, iki üç araba satmakla bu kadar para kazanilir saltanat sürülür mü? Yoksa başka birşeyler mi var bunun içinde? Hani, şu bi dizi de vardi, esrar ticareti ile ilgili şeyler dönüyordu.
Bu ülkedeki oteller, tatil köylerinin sahipleri kim hiç düşündünüz mü? Kaç tanesinin sahipleri ayni hiç düşündünüz mü? Bir otel kaç para eder sahipleri nasil ayni olabiliyor diye hiç düsündünüz mü? Çiller ve Ali Şen haricinde Ege ve Akdeniz kumsallarini kapatan kimbilir böyle kaç tanesi vardir varin da siz düşünün. Siz en iyisi mi hala gikinizi çikarmayin...
Esrar kaçakçisi işinden Sabetayistlerin ortaklarindan biri şu trilyonluk sünnet dügünü yaptiran Siirtli aşiret reisi, hani 150 köyü ve Sabetayistlerin en gözde yerleşim mekanlarindan biri Nişantaşi’nda nasil 200 daire sahibi oluyor? İstanbul’da toplam 2000 gayri menkulü varmiş. İçlerinde Sabetayist bazi şarkicilarda bulundugu 20-30 şarkici neden bu sünnet dügününde şarki söylüyor acaba? Hani bu milletin hepsi ülkenin ekonomik durumundan dolayi kan agliyorlardi? Nerde hani? Adam birde hapisteymiş te izinli çikmiş düğün için? Hapisten hapisten diyorum duyuyormusunuz? Daha kimbilir kaç trilyonu var ve triyonlari hala cebinde. Bu yargi bu devlet satilmamis da nedir?
Yahu, sokaklarda bazi Kürt vatandaşlarimizi görüyorum. İşportada ya porno kaset ya da cep telefonu satiyorlar, hep ayni hep ayni. Türkleri görüyorum, işportada pil, mendil satiyorlar. Nedir bu? Askerleri görüyorum, ya ter kokuyorlar ya da pislik içindeler. Kendileri isteyerek böyle değiller belli. Nerde bu devletin bu ordunun hani çok söylenen vatandaş sevgisi? Vatandaşlarin görevi belli, devletlerine aşiklar, tapiyorlar. Peki devlet ve ordunun görevleri ne? Nerde bunun geri dönümü nerde devletin ordunun kucaklamasi? Hani? İmajlar,imajlar, imajlar! Geçen depremde üstlerinin öldüğü haberi gelince, onlarin yerine geçecekleri için göbek atan beyaz üniformali bu zavallilar mi sevgi besliyorlar, vatandaşi düsünüyorlar şaşarim! Ayrica, yeri gelmişken söyleyeyim, içlerinden bazilari emekli olunca aninda nasil fabrika sahibi oluyor hala anlayabilmiş değilim! Devlet ve ordu halk için mi çalişiyor, yoksa kendileri için mi?
Bir web sayfasinda okumuştum - şu hani deprem yaralarini sarmak için çikartilan 28 günlük parali askerlik var ya, işte o askerlik, askere gitmekten korkan ve senelerdir askerlikten öyle ya da böyle kaytarabilmiş Sabetayist gençlerin çok işlerine yaramiş. Zaten Sabetayistler böyle bir firsati kolluyorlarmiş. Hepsi bir güzel parayi bastirip halletmişler işlerini. Görüldüğü gibi, herşey kilifina uygun. Kimse iç yüzünün farkinda degil. Hatta normalde en son 1972 doğumlularin yararlanabildigi sözde askerlikten, 1976li Sabetayist gençler bile yararlandirtilmiş. Kimse bilmiyoruz sanmasin.
Sabetayistler, hakimlerle vb. gizli kapakli işlerini kişin adada buluşarak hallederlermiş. Şimdi ise, şimdilerde aralarinda pek bir moda olan Bodrum’da hallediyorlarmiş. Kulağimiza geldi, söylemeden geçmeyelim.
Bu ülkede köşeyi dönmeyen gümrükçü yok, neden acaba? Düşünün birkere, kimlerin kuklasi bunlar. Bazi gazeteci köşe yazarlari neden bu kadar zengin, nasil zengin oluyorlar, nasil bogazda villa satin alabiliyorlar, en pahali arabalara binebiliyorlar, çocuklarini yurtdisinda sinirsiz paralarla okutabiliyorlar, nasil oluyor bunlar? Ne yaziyorlar da bu kadar para ediyor? Yoksa başka birşeyler mi dönüyor? Nereden pay aliyorlar? Unutmadan söyleyelim, hani bu Hürriyet ve Sabah’in bu ülkede psikolojik savaş başlattiklarindan beri yani senelerdir Pazar günleri ekinde verdigi şöyle şimarik, zengin ve zübbelerin oldugu dergiler var ya. Bu dergilerdeki Sabetayist köşe yazarlari bir yana, bu orasi burasi dekolte, alt alta üst üste fotoğraflari bilakis çektirenlerin onlarin yüzde 90’i da Sabetayist ve Musevi. Boyali basin diyip önemsemeden geçmeyin, biraz amaçlari nedir diye düşünün. Bati zihniyeti böyle degil, bunlarin amaçlari farkli. Kapana kistirmasalar da paraniz olsa yurtdisina cikip görseniz Amerika böyle mi Avrupa böyle mi diye. O zaman o kadar basitleşecek ki Türkiyedeki dönenleri görmeniz, imajlari farketmeniz, hangi insanlara ve kavramlara hangi yanlis isimler takilmis, hangi ananelerimizi kaybetmisiz ve bu ülke nereye gidiyor, yaklaşan sonun neresindeyiz?
Sabetaycilarin birçok tekelinden biri olan reklamcilik ve show dünyasinin yeni buluşuyla Erol Derviş daha da mi popülerleştirilecek? Netbul.com’a reklam hazirlayan bazi Sabetayistler, Erol’un aksaniyla Türkçe konuşmaya çalişan biriyle göya hem D.J. Erol’un imajini yüceltecek içi kof ama erişilmez nebula insani yaratacaklar hem de böylelikle Netbul’un müşterisi artacak. Bir taşla iki kuş! Yemek isteyen varmi?
Artik bunlari yemiyoruz. Star’da Savaş Kalafat’in programinda her hafta yaptigi tarzda psikolojik oyunlara karnimiz artik tok. Daha fazla popularite daha fazla para uğruna çirkefçe boşanma numaralarina yatip sonra barişip cici insan imajina sokulan çok insan gördük. Yahudi triplerine karnimiz tok artik. Haa bi de, şu Senin Anan Güzel mi kazulet suratli Demet Akalin ile pek medyatik basketçi İbrahim Kutluay ilişkisi ne gibi gözüküyor sizlere? Bana öyle geliyor ki, bu sesi rezalet Demet’te, ses kalitesi benzer Hüner Coşkuner ablasina benziyor.
Sabetaycilar, Rumeli Derneklerine girer, çikarlari için adam kullanmak ve iş bitirmek için diger Rumelilere hemşerim derler gözlerini boyarlar. Ama diger yandan Musevilerle can ciger kuzu sarmasi olurlar. Bilmiyoruz sanmasinlar çünkü Gözümüzden kaçmiyor.
Sabetayistler bu ülkedeki Ermenileri, Türkleri ve fakir olan Kürtleri öyle iyi pasifleştirmişler ki. Önce Ermeniler eritildi, sonra Kürtler ve şimdi de Türkler. Bu ülkedeki Türk Halk Müziğine alerjisi olan insanlar, neden ayni zamanda da Araplardan nefret edenler hiç düşündünüz mü? Ayrica ayni insanlarin dinleri olduğunu iddia ettikleri İslamin şartlarinin kaçta kaçini yerine getirirler. Laikleştirilen gözdeli perdeli Türkler ve Sabetayistler. Bu laikleştirilen Türkler kelimesini biryerde okumuştum çok hoşuma gitmişti. Onlar, benliklerini ve şahsiyetlerini ne yazikki kaybetmişlerdir, suçlari yoktur çünkü farkinda değillerdir. Dileğimiz, artik neyin ne oldugunu farketmeleri ve kukla olmaktan vazgeçmeleridir.
Size söyliyim mi, ben bu ekonomik krizin bize söylenen sebeplerine inanmiyorum. Bu ülkedeki paranin büyük bir kismi Sabetayistlerin eline geçti ve dahasini istiyorlar, bunun için de devlet yurtdisindan borc aliyor - uyariyorum: Bu paralari da Yahudi Sabetayistler cukkaliycak. Nasil ki Ermeni Mezalimi, Türklerin üstüne itildi, bu borçlarda bu milletin üstüne itilicek. Onlara yine bir şey olmayacak. Sizler Sabetayist Dr. Mehmet Öz’ün haftada 4 kere seks yapin tavsiyesini uygularken mali götüren yine onlar olacak! Bir baska hususta, Dervis neden Telekom’u istiyor saniyorsunuz? Perde arkasinda gerçekte neler dönüyor bize söyleniyor mu saniyorsunuz? Bir şey var ki çekişme var...
Siz tüm bunlari bir düşünün lütfen. Bi de neden tarih kitaplarinda özellikle cumhuriyetten sonraki tarihin es geçildiğini bir düşünün lütfen. Türkiye’nin Osmanlinin bir devami olmadigini söyleyen kişiler Sabetayistlerdir çünkü onlar Osmanli padişahi 4. Mehmet Sabetay Seviyi Müslüman olmaya zorladigi icin Osmanli’dan her zaman nefret ederler. Kendi kurumlari olan Türk Tarihi Kurumu Türklerin tarihlerini Mogolistan’a dayandirarak yalan söylemektedirler. Çin Seddi’nin yapilisinin Türklerle bir ilgisi yok boşuna yalan tarihle övünmeyin- bizim bu yalan tarihimizi Mogollar yalanliyorlar. Bizlere böyle ögretildigini duyunca katila katila bize gülüyorlar. Başka bir şey daha söylemek istiyorum: Lütfen, Bi de harf devrimiyle, bu ülkede kimlerin okur-yazarliklarinin aninda ellerinden alinip, kimlerin aninda okur yazar hale getirildiklerini de bir düşünün. (Ladino, yüzyillardir Sabetayistlerin ve Musevilerin anadilidir ve Latince harflerle okunup yazilir). Ben ne zaman ki bunu düşündüm, anladim ki kendi ülkemde kandiriliyorum ve asla bu düzenin bana ögretildigi şeylerle (her manada ne kadar mükemmel yetiştirilmiş olsak dahi bile) bir yerlere gelmemin imkani yok. Hiç birimizin yok! Bu bir aldatici düzen ve işte bu yüzden Sizleri yani kardeşlerimi yani canlarimi artik biraz olsun bahsettigim konular hakkinda düşünmeye davet ediyorum.

Bilgi Sabetayistlerin bizlere şartlanmamiz için söylediği gibi kendimize saklamakla değil, birbirimiz ile paylaştigimiz zaman çoğalir. Kendi içimizde bize yaptirilan rekabetler hep onlarin işine gelir, bizi birbirimize düşürür ve bu hep onlarin kazanmasini sağlar. Bunu hiç unutmayin.
Türkiye’de olanlara devamBu Futbol Birinci Ligi ne oldu da ismi ‘Süper Birinci Futbol Ligi’ oldu? Bunun bir de ‘Normal Birinci Ligi’ var da biz mi bilmiyoruz? Bu düpedüz bir şartlandırmadır, insanların beyinlerinin içine girmedir, yıkamadır. Aynı, safkan Rum spikerin size yaptığı şartlandırma gibi, sizin ‘en sevdiğiniz’ ‘büyük’ haber bülteninden bu gece de iyi akşamlar. Bunlar şartlandırmadır.
Geçen gün gol diye bir futbol dergisi çıkacakmış, Sabetayist Levent Tüzemen reklamlarda bir tarafını yırtarcasına gol diye bağırıyor, ama ne içten ne şartlandırıcı bağırıyor, tam görülmelik. Dönenleri farkedin. Bir sürü spor spikeri de Sabetayist. CNN Türk'te de varlar. 
Onlar her akşam futbolla, göğüs dekolteleriyle, İbrahim Tatlıses’le, Hülya Avşar’la, Gülben Ergen’le sizlerin hayatını ablukaya alırken, perde arkasından evinizin dışında neler götürüyorlar bir bilseniz.
Başkalarının yazılarında okudum. En son Olağanüstü Bölge ve daha sonradan İstanbul Valisi Hayri Kozakçıoğlu’nun Sabetayist oldukları açıklanmış. Bakalım daha kimler Sabetayist Yahudiymiş? Ne kadar da körmüşüz meğer? Hala da körüz. Ama artık uyanmanın vakti geldi.

IMF başkanı Fisher de bir Musevidir. IMF ve Dünya Bankası Yahudi bir kuruluştur, çalışanlarının yüzde 90’ından fazlası Yahudidir, Amerikan değildir. Amerika ile perde arkasında ortak haraket etmelerinin sebepleri Amerikada birinci çok olan Yahudilerdir.
Sabetayistlerin Islamci ismini taktigi kesim: Insanlari Inançli bir insan/ Inançsiz bir insan diye ayirmaktan VAZGEÇİN. Varoşlarda oturanlar: Insanlari zengin/fakir olarak ayirmaktan ve onlara o gözle bakmaktan VAZGEÇİN. 

Zenginler: Zengin olduklarini sanan vatandaşlar: Sizin zenginliginiz hava civadir. Aranizda içinizde sizlerle ayni yerlerde yaşayan ve calisan ancak cok cabuk yükselen, gizlice birbirini kayiran, banka hesaplarinda trilyonlari olan Sabetayistleri FARKEDİNİZ. 

Sabetayistlerin beyninizi daha fazla yikamalarina, fakirlerle aranizi acmalarina, manevi degerlerinizi para'ya satmanizi saglamalarina, size hic bir zaman yerine getirmedikleri umutlara bel baglamanizi saglamalarina HAYIR deyin.

Sabetayistlerin Sağcı ismini taktiklari insanlar: Sağci/Solcu ayirimindan VAZGEÇİN.
Sabetayistlerin Solcu ismini taktiklari insanlar: Solcu/Sağci ayirimindan VAZGEÇİN.
Alevi vatandaşlar: Insanlara Alevi/Sünni olarak bakmaktan VAZGEÇİN.
Sunni vatandaşlar: Insanlara Sunni/Alevi olarak bakmaktan VAZGEÇİN.


Masonluk, Rotaryanlik içine giren varandaşlar: Ele başlariniz ve sizi işlerinde çıkarları için kullananları FARKEDİNİZ. Onlar Sabetayisttir. Size verdiklerini sandiklariniz geçicidir, devede kulaktir. Yaşlandiginizda terkedildiginizde posanizi cikaris olduklarinda birkenara atildiginizda bunu farkedeceksiniz. Oyunlarina alet OLMAYIN.
Emekli vatandaşlarimiz: Artik FARKINA varın, emeklilikleri bir türlü geldirilmeyenler, televizyonlarda spor ve politika yorumlayan yaşlılar Sabetayisttir. Onlar yaşlandiklarinda dahi sefa içinde yaşarlar. Sizler ne kadar bu ülkeye senelerce emek vermis olursaniz olun sizi duyan olmaz. Sansliysaniz bir eviniz bir arabaniz vardir. Daha fazlasi yoktur. Boşu boşuna Amerika, Kanada, Almanya gibi ülkelerde yaşlılar şöyle iyi bakiliyor onlara şöyle önem veriliyor diyip dert yanmayin, sizi duyan olmaz. FARKINA VARIN. Bu düzen Sabetayisttir, bu düzende sadece onlar adam gibi yaşarlar. 

Bu düzende diğerlerinin değeri yoktur. Sabetayistler, hicbirinizle gerçek dost degildir. Onlar, Yahudidir. Musevilerle dosttur. Bu ülkenin sahibi olmuslardir. 
ARTIK GERÇEKLERİN FARKINA VARIN. BUNA BİR DUR DEYİN.
Gençlere birkaç çağrım olacak:
İyi şirketler olarak onlara ögretilen uluslararasi şirketlere girmek için çabalasınlar, evet, ama red cevabı gelince kendilerinde bir kusur arayip üzülmesinler. çünku, Turkiyedeki Uluslararasi şirketler Sabetayistlerin elindedir ve Masonik çikar baglariyla birbirine baglidir. Price Waterhouse, Arthur Anderson, Mercedes, Ford, Siemens, Procter & Gamble, Henkel, Coca Cola, Pfizer, Hoechst, Phillips, Nobel, Roche ve borsa şirketlerine Sabetayistlerin cocuklari alinir. Aslinda mülakatlar, sinavlar hepsi palavradir. Bu şirketlerde orta ve üst düzey yöneticilikler de onlara aittir. 

Tipki tüm Koç Holding şirket ve bankalarinda oldugu gibi. Eger, Sabetayistlerden veya Mafyadan cok büyük torpiliniz varsa bir ihtimal işe alinirsiniz. Ancak, göreceksiniz ki köle gibi çalişacaksiniz ama yine de size iyi davranmayacaklardir. Bu şirketlerdeki diger calisanlar sizin on da biriniz kadar da calismasalar dahi, onlar hep iyi muamele görecektir cünkü onlar da Sabetayist ailelerden gelmektedirler. Siz, ola ki, aylarca buna dayanmis ama bu durumu daha fazla görmemezlikten gelemeyeceginizi hisseder ve Müdürünüze giderseniz (ki o da Sabetayisttir ve bunu Rotaryan ilişkilerinden de anlayabilirsiniz), müdür sizi haksiz cikaracaktir cünkü her ne sart altinda olursa olsun tembel Sabetayist calisanlarini size karsi koruyacaktir, onlara laf söyletmeyecektir, ve siz de durumu anlayamayacaksiniz. Bunu yasayan bircok insan vardir, bunu aklinizin bir kösesine koyun.

Unutmayin ki - bu ülkedeki tüm Mafya avukatlari Sabetayistlerden ve kaçakçılıktan anlayan Kürtlerden oluşmaktadir. Bu avukatlar, toplum içinde cevresindekilere karsi ali kiran baş kesen kesilmektedirler. Bunlarin kafasi ezilmelidir. Ha bu arada, bir diger hortumcu Sabetayist Ali Balkaner de serbest. Bakalim bunun altinda ne gibi gizli anlaşmalar var. Yoksa rüşvet mi var, belli cevrelere verilen tavizler ve ortaklik mi var? Yakinda ortaya cikar.
Televole programinin sunuculari senelerdir neden ayni, bunlar kimler ki, kimler tarafindan korunuyor, her yere davet ediliyorlar, ulu insan muamelesi görülüyorlar, bunlar oraya nasil getirilmiştir? Örnegin, show-tv’deki sabetayist ürünü halkin psikolojisine kasteden dokun bana’nin da sunuculugunu aldi birisi. Gariptir, Sabetayistlere bir iste calismak paralari götürmek yetmiyor, baskalarinin calismasini engellemeyi adet haline getiriyorlar. Hiçbir işi edepleri ve adaplariyla ve dogru düzgün yapamayan insanlar nasil oluyor da birden fazla işi alabiliyor ve halka mütiş insan olarak lanse edilebiliyorlar?

Bir de şu var, bu televole sunuculari o gece programda ne göstereceklerini daha evvel hiç izlemiyorlar mi? Neden her replikten önce ve sonra pişmiş kelle gibi gülüyorlar? Gülben Ergen reklamda ‘kendim kadar mükemmel bir dergi hazirladim’ diyecek kadar egoyu nereden buluyor?
Gecen gün Fatih Altaylinin programina mankenleri ve ajansini cagirmislar. Biri daha deginmis internette, bu Sabetayistlerin manken-show-reklam bahanesiyle halki nasil da uyuttuguna. Erkan Özerman ve Ugurkan Erez basta olmak üzere, ajans sahipleri, katilan bazi kizlar, bu güzellik yarismalarina sponsorluk eden firmalar, yayinlayan ve reklamini hazirlayanlar ve yapanlar, davet edilen bazi sanatcilar, hepsi birer Sabetayist ağ. Güzellik yarismalarina karsi degilim. Ancak, o kadar cogaldi ki bu yarismalar ve o kadar da abartiliyor ki. Bu bir döngü. Güzellik falan bahane, bu yarismalardan sadece televoleye malzeme cikiyor. Amac bu.
Cep telefonlarina gelince. Ilkokula giden cocuga bile cep telefonu almanin kimleri zengin ettigini biliyor musunuz? Bunun yarari nedir? Buna ileride cepecevre deginecegim. Ancak, daha onemli bir konu var.
Selim Edes ve sarkici Dogus. Sabetayist Selim Edes’i salivermek icin, nasil Dogus’u serbest biraktilar, ona deginecegim. Hatirlanacagi gibi, Edes’İn devlete yüklü borcu vardi, o da biyerleri hortumlamisti ve Amerika’ya kacti. Birkac sene Amerika’da yasadi. Af yasasi cikti, geri geldi, hortumlama suçu affedildi ve serbest kaldi. Peki, devletin yargisindan onca sene yurtdisina kacmak suç degil miydi? Suçtu elbet ve aslen bundan hüküm giymeliydi. Ama noldu? Medya, Dogus’un serbest birakilmasini ayyuka cikardi, harika sanatci, muhtesem bak pazulara, Almanyada yapmis, sarkilarla geliyor dedi ve halki uyuttu, Edes ile Dogus’u ikisini birlikte halkin gözünde suçlarin benzerliginden dolayi ayni kefeye koydurtup saliverdirtti ve bir manada Dogus saliverildigi icin Edes de saliverildi. Bunda yanlislik nerede di mi hak yerini buldu yani? Nerde bu devletin yargisi?
Osman Durmuş’un başına gelenler hakkinda da birşeyler yazacam. Düşünüyorum da, Osman Durmuş hastanelerini ziyaret ettiklerinde yerlerinden kalkmayan, onu karsilamayan bashekimler kimlerdi, kimlerin adamiydi? Bu insanlarin devlete saygisi nedir? Devletin saglikta kendisini temsil etmek icin atadigi bu adami hic yerine koyup, cirkeflikler yapanlar acaba devletten daha üstün bir mekanizmaya mi üyeler? Devlete degilde, bu gizli daha üst cemiyete mi saygi duyuyorlar, onlarin mi kölesiydiler?
Acikcasi sudur: Sabetayistler, Osman Durmus’u sevmiyorlar. Cünkü, Babuna olayinda kendilerine karsi geldi ve halki uyardi. Her ne kadar iş işten geçmiş ve Türk halkinin genetik bilgileri dişari gitmiş olsa dahi. Osman Durmusun hangi anlamda ne söyledigi artik medya tarafindan yazilmiyor, medya artik uydurup uydurup yaziyor. Cünkü Yahudiler, kendilerinin foyalarini ortaya döken insanlari yoketmek için ilk önce onu yasadigi cevrede ve bu da yetmezse halk gözünde rezil ederler. Bunu da, o insanin etmedigi laflari sanki etmis gibi lanse ederek, laflari cevirerek yaparlar. Bunu tekrar tekrar yaparlar ve sonunda medyanin bu propagandasiyla da saf halk medyaya inanir ve bir daha o insanin hicbir dedigine inanmaz, halk gözünde yalanci veya zavalli durumuna düsürülmüstür artik. Dikkat ederseniz bu çifitlar, bunu sinsice yaparlar, ilk önce o insan hakkinda türlü kuşkular uyandirirlar ve yavaş yavaş halki kendilerine çekerek o insani karşi safta ve yanliz birakirlar. Bakin, size bir Yahudi oyunu daha anlatayim, tüm dünyada nasil da birbirlerini tutarlar onu anlatayim. Osman Durmuş, Amerikada bir seks dergisinde kapak kimler tarafindan edildi biliyormusunuz? Sabetayistlerin ortagi Yahudiler tarafindan. Bunu kendi içlerinde ayarladilar ve Hürriyet’te sanki hic Sabetayistlerin Amerikadaki Yahudilerle tanisikliklari ortakliklari yokmus, tüm dünyada ortak amac icin calismazlarmis birbirlerini tutmazlarmis gibi anlatti. Amacladiklari, Yahudilerin cevirdikleri oyunu halka ifşa eden Osman Durmus'u halkin gözünde rezil etmekti. Bakin, ne kadar da güzel psikoloji oyunlari biliyorlar, ve ülkeyi nasil yozlaştirmişlar, ülke nasil da elden gitmiş...

Atatürk, Mason localarini kapatmişsa; Türkiye’de bugün neden Mason Localari açik? Bu Atatürkçülük müdür? Bence ülkemizdeki bu Sabetayist düzen, devletten üstündür ve kesinlikle Atatürkçü değildir. İslami kesim diye adlandirdiklari kesim ile laiklestirilmis diger kesimin arasindaki tansiyonu ellerinde kullanmak amaciyla Atatürkü kullaniyorlar. Devlettekiler de buna izin veriyor. Allah hangilerinin cezasini versin seçemiyorum!
Hindistan’da olanlar (Sabatayist Yahudilerin Hindistan’daki oyunları)Bizlerin gözlerine örtü örtülmüş, bize başka ülkelerde neler oluyor yeteri kadar anlatılmıyor bu memlekette. Haber programları doğru dürüst değil ki. 4 tanesi Sabetayistlerin elinde, bi tane de Rum var. Hani o sizin en sevdiğiniz haber programını sunuyormuş diye sizi şartlandırıyor. Bir adam gibi haber programı yapıpta dünyada olup bitenleri anlatan yok. Hindistana gittiğimde biraz bir gariplikler hissetmiştim ama bana Hindistan hakkında Türkiyede öğretilenler yüzünden Hindistan’da döer programını sunuyormuş diye sizi şartlandırıyor. Bir adam gibi haber programı yapıpta dünyada olup bitenleri anlatan yok. Hindistana gittiğimde biraz bir gariplikler hissetmiştim ama bana Hindistan hakkında Türkiyede öğretilenler yüzünden Hindistan’da döer programını sunuyormuş diye sizi şartlandırıyor. Birızı duruyordu. Merak ettim sordum, Hritnik aynı bizim Tarkan gibi, Hindistandaki Televizyonlar ve gazeteler tarafından ilah ilan edilmiş, tüm gençlik onun peşinde ordan oraya koşuyor, üstlerini başlarını yırtıyor, onu görebilince krizler geçiriyormuş. Bu beyaz tenli Hintliyi merak ettim, bende internetten girdim sitesine http://www.hritnik.net

Şaşalı evlilik fotoğrafları, limusinler, son derece lüks saray yavrusu evler, hepsi onunmuş. Evlilik fotoğraflarında evlendiği kıza bakıyorum bembeyaz, Hritnik’in ailesinde bakıyorum, onlarda bembeyaz ve şaşılacak derecede Amerikalı bir Yahudi aktöre benziyor Hritnik. Ertesi gün, tekrar turist arkadaşla buluşunca şaşırtıcı benzerliği soruyorum, bana onların Hristiyan olduklarını, onlar gibi Hindistanda çok sayıda insan bulunduğunu, bu insanların özellikle Hint film Endüstrisinde, üniversitelerde profesörlük, hastanelerde doktorluk, gazete ve tv sahipliği ve programcılığı ve reklamcılık yaptıklarını, çok çok zengin olduklarını, az sayıda zengin Hintli’nin işverenleri olduklarını, bu insanların 1490lı yıllarda Portekizden geldiklerini anlattı. Beynimden vurulmuşa döndüm. Eve geldim, internete girdim, verdiğim isimlere baktım. Meğer bu Hindistanda zevk-ü sefa içinde yaşayanlar 1492de İspanyada din değiştirip Hristiyan olmaya zorlanan ve sonra da çeşitli ülkelere göç eden Yahudilerdenmiş, Marranolardanmış. Hala, Yahudiliklerini koruyorlarmış. Alfabelerine baktım ayrı bir alfabe ve bana küçük harflerle yazılmış İbraniceyi hatırlattı. Bu insanlar, Hindistandaki kast sistemi sayesinde hala kendi aralarında evlenerek saf kalabilmişler, yani saf Yahudiler. Aralarında, Amerikada ve İngilterede doktorluk ve profesörlük ve ticaret yapanları varmış. Bu ülkelere gidince, biz aslen Yahudiyiz, biz Marranoyuz diyorlar ve Museviliğer dönüyorlar, Yahudi cemaatinin gücünü arkasına alarak çok iyi işlere yerleştiriliyorlarmış. 

Demek, gizli-Yahudi düzen sadece Türkiyede, Meksikada, Arjantinde, Brezilyada, Porto Rikoda, Kolombiyada aynı değil, bi de Hindistan boyutu da var. Nasıl ki Türkiyede Sabetayistler film endüstrisinde, üniversitelerde, hastanelerde, gazete ve tvlerde ve reklamcılıkta tekeller, demekki aynı oyunu taa Hindistanda da oynuyorlar, halk açlıktan sefalet içinde sürünürken ve hiçbirşeyden haberleri yokken, bunlar aralarına beyinlerini yıkayarak aldıkları ve içlerine karıştıkları az sayıda o ülkenin has insanları içinde ülkeyi sömürürken, diğer yanda o ülkenin diğer tüm insanlarını aynen bir köle yapıyorlar, istedikleri gibi galeyana getiriyorlar, birbirleriyle kavgalaştırıyorlar ve resmen oynuyorlar onlarla.

Sırf bu kadar da değil, Hindistan’daki bu Marranoların ayrı bir özelliği daha var. Bunlar Hindistan ordusunda da çok kuvvetliler, Hindistan Savunma Bakanı Fernandes bir Marrano Yahudisi. Neredeyse tüm yüksek rütbeler Marranolara ait. Bana bu neyi hatırlattı biliyor musunuz? Ermenileri öldürme ve sürdürme emrini veren bizim bu yüzyıl başlarındaki üst rütbeli bazı Sabetayist komutanlarımızı. Hani Atatürk’le birlikte onunla Filistin’i teslim almaya giden bu komutanların Sabetayist olduklarını bildikleri için, Filistinlilerin Filistin topraklarını Sabetayist Yahudilerin eline geçmesin diye Türkiye’ye değil de, İngilizlere vermesini yeğlemelerini hatırlattı bana.
Marranolar bu kadarla kalsa iyi. Bunlar, ordu da o kadar egemenler ki. Kurtuluş Savaşında aynı bizde olduğu gibi askerler Türk, komutanların çoğu Sabetayist. Hindistanda da aynı durum var, askerler Hintli. Bakın çok önemli bir nokta. Hindistan’la Pakistan arasındaki düşmanlığın oluşturucuları Marranolar. Hala bir gerginlik var o bölgede. Peki sebep ne olabilir? Sebep basit. Pakistan Müslüman bir ülke. Marranolar Yahudi, ellerinde döndürdükleri, yüzmilyonlarca insanı köle yaptıkları koskoca Hindistan var. Müslüman Pakistan’ı da ertimeye çalışıyorlar. Toprak istiyorlar, Hintlileri savaştırıyorlar, savaşta Hintliler ölürse de zaten önemli değil, nasıl olsa Marranolar ölmüyor savaşta. Hintliler de sanıyor ki, Marranolar vatanperver, onların iyiliklerini istiyor. Marranolar Hintlilere bunu aşılamış bunu öğretmişler. Aynı Türkiye’deki gibi. Gözlerini kör etmişler herkesin. Pop yıldızları, sinema aktörleri halkın sevgilisi. Medya, TV orada da beyin yıkıyor.
Unutmadan, IMFde hani Hintli olduğu söylenen Türkiye’ye gelip giden kişi de Marrano Yahudisidir. Bunlar gerçeklerdir. Bunların hiçbiri nedense bizim TVlerde gösterilmiyor. Neden acaba? Yoksa dünyadaki başka ülkelerde olanlarla paralellikler bulucaz, durumu çakozluycaz diye mi? Dünyanın bu gerçekleri tüm Yahudi gençlere öğretiliyor, sizin ne eksiğiniz var da size öğretilmiyor? Artık sizlerin de öğrenmenizin vakti geldi.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...