24 Haziran 2019

4 FARKLI AMAÇ IÇIN YAPILAN DÜĞÜM BÜYÜSÜ

BÜYÜLER

4 FARKLI AMAÇ IÇIN YAPILAN DÜĞÜM BÜYÜSÜ

Düğüm büyüsü ve uygulama alanları
Düğüm büyüsü tarihi çok eski çağlara uzanan ve değişik amaçları gerçekleştirmek üzere başvurulan çift ağızlı büyülerden biridir. Çift ağızlı büyü, hem olumlu hem de olumsuz amaçları gerçekleştirmek üzere uygulanabilen büyü demektir. 
Bu yazımızda düğüm büyüsünün birbirinden farklı 4 amaçla nasıl uygulandığı hakkında bilgiler vereceğiz ve yazımızın sonunda çok önemli bir tavsiyede bulunacağız.

DÜĞÜM BÜYÜSÜ HANGI AMAÇLARI GERÇEKLEŞTIRMEK ÜZERE UYGULANMAKTADIR?

Düğüm büyüsü, eski bir Keldani büyüsüdür. Arkaik dönemde ortaya çıkan bu büyü şu amaçları gerçekleştirmek için uygulanmaktadır:
  • Kişinin iradesini düğümleme ve ona istediğini yaptırma
  • Kişinin idrarını bağlama ve bedensel işkence yaptırma
  • Bir ailenin tamamının yaşamını düğümleme
  • Aşık etme ve kişiyi kendine bağlama
Buradaki amaçlar içinde düğüm büyüsünün en yaygın biçimde aşık etme amacıyla uygulandığını ifade etmek gerekir. Diğer amaçları gerçekleştirmek için de düğüm büyüsüne sıkça başvurulmuştur. Ancak düğüm büyüsü denince daha çok “aşık etme ve kendine bağlama büyüsü” anlaşılmaktadır.

Düğüm büyüsünün bu dört farklı versiyonu ile alakalı olarak kadim eserlerde şu bilgiler verilmektedir:
Düğüm büyüsü ile kişinin iradesini düğümleme ve ona istediğini yaptırma
Düğüm büyüsünün bu tarzı daha çok dini ve siyasi liderlere yapılmaktadır. Büyük yetkilere sahip bu insanların iradeleri etkilenerek onlara istenilen her şey yaptırılabilmektedir.
Tarihte bu tarzda kendisine düğüm büyüsü yapılan pek çok lider vardır. Bu hususta en önemli örnek bir Yahudi kadının Hz. Muhammed’e düğüm büyüsü yaptırmasıdır.
Hz. Peygamber bu büyüden kısmen etkilenmiş ve daha sonra konuya binaen Felak suresi indirilmiştir. Zaten Felak suresinin konusu da “iplere düğüm atılarak yapılan büyüler”dir.
Hz. Muhammed, bu mucizevi sureyi okuduktan sonra büyünün tesirinden kurtulmuştur. O günden sonra Felak suresi “büyü bozma duası” olarak okunmuş ve mucizevi tesirlerine tanık olunmuştur.
Düğüm büyüsünün bu türünde düğümler atılmış uzun bir ip, tarağın dişlilerine sarılıp suya atılmaktadır. Eğer bu suya atılmış tarak bulunur, tarağın dişlerine sarılmış ip açılır ve ipin de düğümleri çözülürse büyünün bozulduğu ifade edilir.
Tabi az önce ifade ettiğimiz üzere düğüm büyüsü de dahil olmak üzere her tür büyünün bozdurulma yolu Kuran sureleri okuyarak büyüyü bozmaya çalışmaktır. Zira yüce Kuran, her konuda olduğu gibi bu hususta da en büyük şifa kaynağıdır.
Düğüm büyüsü ile kişinin idrarını bağlama ve bedensel işkence yaptırma
Anadolu’da çok sık yapılan büyülerden biridir. Özellikle hırsızlık veya iftira gibi suçları işlediğinden şüphelenilen kişilere yönelik yaptırılır.
Kişi, bir türlü küçük abdestini yapamaz. Karnı şişer ve müthiş sancılar çekmeye başlar. Büyüye maruz kalan kişinin acısı en üste seviyeye çıktığı zaman, kendisine çeşitli sorulara sorulur ve bildiklerini paylaşması istenir. Bu tarzda konuşturulan sayısız insana dair rivayet bulunmaktadır.

DÜĞÜM BÜYÜSÜ ILE AILE FERTLERININ TÜMÜNÜN YAŞAMINI DÜĞÜMLEYIP ALTÜST ETME

Burada aile fertlerinin adı ebced hesabı ile hesaplanır ve her ferdin adına denk gelen bir sayı bulunur. Ardından her aile ferdi için farklı renkte bir ip alınır. İplere önceden hesaplanmış ebced sayısı kadar düğüm atılır.
Düğümlenmiş farklı renkteki ipler birbirine sarılarak yumak haline getirilir. Son aşamada ise bu yumak ailenin yaşadığı yere yakın bir bölgede toprağa gömülür.
Düğüm büyüsünün tesir ettiği ailelerde sürekli olumsuzluklar yaşanır. Ailenin hiçbir işi rast gitmez. Maddi sorunlar ile özel yaşamla ilgili sıkıntılar hiç eksik olmaz. Kişiler her ne kadar yaşamlarını bir düzene sokmak için uğraş verseler de başarılı olunmaz. Mutsuzluk ailenin kaderi haline gelir.
Bu düğüm büyüsü “mahal tarzında büyü” kategorisindedir. Yani aile yaşadığı evi terk edip başka bir yere taşındığında tüm sorunların bıçak gibi kesildiği ve yepyeni bir yaşamın kapılarının açıldığı görülür.

 Düğüm büyüsünün aşık etme ve kendine bağlama versiyonu
Siyah renkli bir ipe 7 adet düğüm atılması suretiyle yapılmaktadır. Bu yedi düğümün her birisi aşkla alakalı bir duyguya denk gelmektedir. Bu duygular şunlardır:
Sevgi
Vefa
Huzur
Cinsel arzu
Saygı
Mutluluk
Sadakat
Dikkat edilirse buradaki 7 madde güzel ve uzun süreli bir aşkın yaşanması için “olmazsa olmazlar”dır. Bu 7 duygu ile birbirine aşık ettirilen kadın ve erkekler “gerçek bir aşk” ile birbirlerine bağlanırlar.
 Her düğümün atılışında hem erkeğin hem de kadının ismi zikredilmektedir. Çünkü bu duygular hem erkeğin hem de kadının yaşamında yer edinmelidir. Aksi durumda tek taraflı yoğun bir aşk yaşanır ki bu da aşkın kendisi değil olsa olsa “aşk acısı”dır.
Düğüm büyüsünün icrası bu şekilde tarif edildiğinde kişiye son derece kolay bir uygulama gibi görünebilir. Ancak bilinmelidir ki burada ifade ettiğimiz büyü ritüeli sadece özet biçimindedir yoksa büyünün kendisi son derece karmaşık uygulamalara dayanmaktadır.
Düğüm büyüsü ile aşık edip kendine bağlamak mı, yoksa dua ederek sevdiğine kavuşmak mı?
Önemli bir tavsiye: “En Etkili Aşk Duaları” kitabı
Düğüm büyüsü de dahil olmak üzere tüm büyü türleri dinen caiz değildir. Hatta büyü yapmak din alimleri tarafından “kebairi ekabir” yani “7 büyük günahtan biri” kabul edilmiştir. Üstelik Kuran’da büyü yaptırmak kesin bir dille yasaklanmıştır.
Yazımızı noktalamadan önce konuyla ilgilenen okurlarımıza büyü yapmak yerine dua etmelerini tavsiye ediyor ve “En Etkili Aşk Duaları” adlı kitaptan faydalanmalarını tavsiye ediyoruz.
Eserde çevirgel duası, şahmeran duası, surhubat duası, muhabbet duası gibi pek çok etkili duayı bir arada bulabilirsiniz. Kitapla birlikte duaların ne zaman ve nasıl okunması gerektiği hususunda bilgi veren “Uygulama Rehberi”nin de okurlara gönderildiğini ifade etmekte fayda görüyoruz.

MUM BÜYÜSÜ 5 GÜNDE ETKILI BAĞLAMA BÜYÜSÜ

En etkili aşık etme ve bağlama büyüsü mum büyüsü 
Mum büyüsü sadece 5 günde etkisini gösteren oldukça etkili bir büyüdür. Temeli eski Süryani büyülerine kadar uzanır. Günümüzde Anadolu’da en yaygın biçimde yapılan büyülerden biridir.
Mum büyüsü uzmanlık gerektirmeyen kişinin kendi başına  yapabileceği büyülerden biridir. Ancak büyünün tutması için bütün aşamaların dikkatlice ve hatasız icrası gerekmektedir.
Ayrıca tılsımlı bazı sözcüklerin düzgün biçimde söylenmesi ve mum üzerine çizilecek şekillerin de doğru olması büyük önem arz etmektedir.

MUM BÜYÜSÜ NEDEN TOPLUM IÇINDE „AILE DAĞITAN BÜYÜ“ OLARAK ISIMLENDIRILMIŞTIR?

Mum büyüsü kadın ya da erkek her kime yapılırsa onun bütün duygularına hükmeder ve onu tamamen aşkın kölesi haline getirir. O kadar tesirli bir büyüdür ki kişinin bütün iradesini kırar ve onu aşka bağımlı yapar.
Daha çok bekar erkekler ya da kadınların aşk konusunda ikna edilmesi için tercih edilen bir büyü olmasına rağmen bazen evli kişilere de uygulanmıştır.
Mum büyüsü evli kişilere uygulandığı zaman onların bütün aile saadetlerini yok eder. Büyülenmiş kişi ne eşini düşünür ne de çocuklarını. Artık kişinin tek bir hedefi vardır: Sevgili olarak benimsediği kişi ile tutkulu bir aşk yaşamak. İşte bu aşk için göze alınmayacak risk yoktur.
Toplumda çoğu zaman “Bu adam öyle biri değildi.” “Ondan beklenmezdi” gibi şaşkınlık ifadeleri ile karşılanan kimi durumlar mum büyüsü gibi etkili kara büyülerin tesirinden ileri gelmektedir.

MUM BÜYÜSÜ NASIL YAPILIR?

Mum büyüsü için beş adet beyaz mum alınır. Bu mumların şekilleri çok önemli değildir. Önemli olan renkleridir yani mumların beyaz olmasıdır. Ayrıca dikkat edilmesi gereken bir husus da mumların nispeten küçük olması yani kısa sürede eriyip bitecek cinsten olmasıdır. Çünkü her mum bir gece yakılıp bitirilecektir. Bundan dolayı küçük boy mum kullanılması daha faydalıdır.
Alınan beş adet mumun her biri ayrı gecelerde yakılıp bitirilecektir. Binci gün hangi mumun hangi gün yakılacağı kararlaştırılmalıdır. Yani her gün rastgele bir seçimle mumlar yakılmaz. İlk günden itibaren hangi mumun hangi gün yakılacağı bellidir.
Mum büyüsünde mumlar üzerine çizilen geometrik şekiller
Eğer mum büyüsünde erkeğe büyü yapılacaksa mumların üzerine güneşi temsil eden bir “çember” şekli çizilmektedir. Eğer büyü kadına yapılacaksa ayı temsilen hilal şekli daha doğrusu “C harfi”ne benzer bir şekil mumların üzerinde gösterilecektir.
Erkek için güneş, kadın için ay simgesinin kullanılması aslında Zerdüşti bir gelenektir. Ancak yüzyıllardır büyü uygulamalarında bu sembolik ifadeler kullanılmış hatta bu işaretler Orta Doğu’dan bütün dünyaya yayılmıştır.
Mum büyüsüne 1. gece uygulamaları
Şekillerin çizilmesi bittikten sonra  1. gece mumlardan biri alınır ve „dezpike ven ha“sözleri söylenerek mum yakılır. Mumun bir tabak içinde yanarak tamamen erimesi gerekmektedir. Yanma işlemi bittikten sonra tabağın altındaki yanmış mum artığı sert bir cisimle kazınarak tabak temizlenir. Tabaktan alınan yanmış mum artığı büyükçe bir kumaş parçasına sarılarak muhafaza edilir.
Mum büyüsünün 2, 3 ve 4. gecelerinde yapılan ritüeller
2, 3 ve 4. gecelerde de 1. gece kullanılan tabakta birer mum yakılır. Diğer işlemler ilk geceki gibidir. Ancak bu üç gece söylenen tılsımlı sözcükler şunlardır: „derlike zen ka“şeklindedir.
Mum büyüsünde son gece uygulamaları
  1. gece son mum,„karbike fen na“sözleri ile yakılır. Mumun bitimine doğru mumun etrafında tam dört defa dönülür ve her dönüşte aşık edilecek kişinin adı ile annesinin adı kısık sesle zikredilir. Mesela „Zehra’nın oğlu Murat“ gibi.
Burada kişinin annesinin adının da anılma sebebi neseb bağının baba üzerinden ilerlememesi annenin soyu üzerinden yürümesidir. Ancak günümüzde soyadın alınması da dahil her şey baba soyuna göre yapılmaktadır. Sadece mum büyüsünde değil diğer bütün büyü türlerinde de anneden gelen soy, baba soyundan daha öncelikli kabul edilmektedir.
  1. Mum da bittikten sonra bu mumun da yanmış kısmı alınır ve önceden toplanan mum artıklarının bulunduğu bez içine konur. Mum artıklarının bulunduğu bez parçası başka bir bezle sıkıca sarılıp bağlanarak yerleşim yerlerinden uzak, tenha bir yere gömülür. Gömülme işleminin beşinci gecenin sabah güneşi doğmadan yapılması gerekir.
İşte bu gömülme işleminden sonra artık büyü tutmaya başlamıştır. Bu aşamadan sonra 5. gecenin sabahında „deliler gibi aşık“ bir şahıs ortaya çıkacaktır.

MUM BÜYÜSÜ NASIL BOZULUR

Mum büyüsünün muhtelif bozdurulma metotları olsa da en etkili mum büyüsü bozma yolu Kuran sürelerinin okunması ile yapılan büyü bozma çalışmalarıdır.
Eski el yazması kaynaklarda büyü bozma duası olarak okunan sure Felak suresidir. Felak suresi de ne ilginçtir ki 5 ayetten oluşmakta ve içerik olarak da büyünün şerrinden Allah’a sığınmayı anlatmaktadır.
Sabah namazının ardından Felak suresinin bir defa okunması inşallah bu büyüyü hükümsüz bırakacak ve kişiler normal yaşamlarına dönebilecektir.
Aşk için büyü yapmak mı yoksa dua etmek mi veya başka bir tabirle karanlık yol mu aydınlık yol mu?
Büyü yapmak  dinen kesin bir dille yasaklanmıştır. Hatta büyü yapmak 7 büyük günahtan biri yani kebairi ekabir kabul edilmiştir. Bu itibarla günaha bulaşmak istemeyen mümin kadın ve erkeklerin kesinlikle aşk büyüsü gibi kötü yollara tevessül etmemeleri gerekmektedir.
Büyünün bu karanlık ortamına karşılık bir de sevdiğine kavuşmak üzere dua etmek gibi meşru yollarının olduğunu da bilmek gerekir.
Bu konuda son dönemlerde „En Etkili Aşk Duaları“ ismi ile başarılı bir kitap çıktı. Konuyla ilgilenen okurlarımız için bu kitabın çok faydalı bilgiler içerdiğini ve okurların başucu kaynaklarından biri olacağını belirtmek istiyoruz.
En Etkili Kendine Bağlama Büyüsü
KUDURİYYE DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Allahüme ya Alimü ya azimü ya Rahmanü ya Rahimü ya Kadduru ente rabbi ve ilmike hasbi feni`mer rabbü rabbi ve ni`mel hasbü hasbi tensuru men teşaü ve inneke entel azizür rahimi,Ya Kudduru ya Kudduru ya Kudduru ve es`elükel azameti fil harekatı vessekanati vel kelimati vel iradati vel`hatarati minneş şeküri kane vezzununi vel evhami zülzilü zilzalen şediden,Ya Kudduru ya Kudduru ya Kudduru ve iz yekulül münafikune vellezine fi kulubihim meradün ma vaedenellahü ve resuluhu illa gururen, ya Kudduru ya Kudduru ya Kudduru veftah lena feinneke hayrul fatihin vağfir lena feinneke hayrul ğafirine.Verhamna feinneke hayrur rahmine.Sebbitna vensurna ve sehhir lena haza emri ve sahharel bahreyni li musa ve sahharatil cibalü vel hadidi li davüder rihı vel cinni vel insi li süleymani ve sehharetis sekaleyni Muhammed Mustafa Sallallahu aleyhi ve sellem .Ya Kudduru ya Kudduru ya Kudduru ve sehhır lena küllün fil bahri hüve leke fil ardi vessemai vel mülki vel meleküti külle şey in bimakesebet bi hakkı kaf ha ya ayn sad Vensurna feinneke hayrun nasırine verzukna ve ente hayrur razikıyn.Ya kuddurü Ya kuddurü Ya kuddurü ve heb lena rihan tayyiben kema hiye fi ilmıke venşur aleyna min hazaini rahmetike verhamna biha hamlil keramati meas selameti vel afiyeti fid dünya vel ahireti Ya kuddurü Ya kuddurü Ya kuddurü Allahümme yessir lena umürena mear rahati likulübina ve eydina vesselameti ve kün lena haceten fi seferina ve halifete fi ehlina vatmün ala vücuhi a`daina vemsehühüm kulübün Ya kuddurü Ya kuddurü Ya kuddurü şahetil vücuhü lil`hayyil kayyümü.ve kad habe men hamele zulmen .Ta sin mim ha mim ayn sin kaf,meracel bahreyni yeltekıyani beynehüma berzehun la yebğıyani.Ha mim ,ha mim,ha mim, el emru ve caen nasru fe aleyna la yünsarun.Ya kuddurü Ya kuddurü Ya kuddur.Bismillahirrahmanirrahim.Ha mim,tenzilül kitabi minallahil azizil alim.Ğafirüz zenbi ve kabilit tevbi şedidil ıkabi.Fein tevellev fekul hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim Bismillahirrahmanirrahim.Yühıbbunehüm kehubillahi.Vellezine amenü eşeddü hubben, lillahi velev yerallezine zalemü iz yerav nel, azabe ennel kuvvete lillahi cemian.Ve ennellahe şedidül azabi.Ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve ashabihi ecmaine Ya Kudduru ya Kudduru ya Kudduru.Ya Ekramel ekramine,ve ya erhamer rahimine.Velhamdülillahi rabbil alemin.Amin.
Sevdiğinin üzerine değen bir parça kumaşın üzerine 7 gün boyunca 41 kez okuyunuz
Büyüyügü geri cevirme
Abdest alınız ve hastayı iplikle ayetel kürsiyi okuyarak daire içine alınız.Bunu ihmal ederseniz sonra siz hasta gezersiniz haberiniz olsun.Gece 12’den sonra perşembe günü başlayınız, yazacaklarımı 7 gün hastaya okuyunuz ve 7 gün sonra büyü kişiden büyüyü yapana dönecektir. Arapçayı kendim türkçeleştiriyorum iç rahatlığıyla okuyabilirsiniz.herhangi bri sıkıntı yoktur.
Okumaya başlamadan önünüze bir bardak su alın okuduklarınızı önce bardaga ,sonra hastaya üfleyin işlem bitince suyu hastaya içirin yedi gün bu şekilde birbardak suyu hastanıza içirin.
1.gün okunacaklar
1 .cisi (suretül vedduha )2 kere oku
2. cisi (suretül inşirah)2 kere oku
3. cüsü (suretül tekasür) 10 kere oku
4 .cüsü (suretül asri) 10 kere oku
5 .cisi (suretül nasr) 3 kere oku
6.cısı (suretül ihlas) 3 kere oku
7.cisi (suretül muavezeteyn)felak 3 kere,nas 3 kere
8.cisi (suretül fatiha) 3 kere oku
9.cusu (salavat- şerif) 3 kere oku
CEZALLAHÜ ANNA MUHAMMMEDEN ,SALLALLAHÜ ALEYHİ VE SELLEME MA HÜVE EHLÜHÜ
Bu şekilde 7 gün devam edin okumaya, 7gün sonunda var olan büyü sahibine geri döner.
Okumaya perşembe gecesi başlayın.perşembe gecesi cumayı baglayan gecedir genelde büyüler cuma gecesi yapılır aynı gün siz de başlayın ki yapana gitsin.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...