08 Nisan 2019

Anahtarda sensin, kilitte sen
Olduğun sihir ol, hayatın değişsin

Şimdiye kadar denediğiniz tüm yolları artık değiştirme zamanı gelmedi mi?
Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç alamazsınız!

Hayatınızda her şeyi değiştirecek iki şey vardır…
Access Bars ve seçim. (Gary Douglas)
Gerçek olamayacakmış gibi geliyor değil mi?  Eğer kısıtlamaların ötesinde yaşamak ilginizi çekiyorsa, Access Bars kendinize ve dünyaya verebileceğiniz en harika hediye olabilir.

26 Aralık 2015  cumartesi günü saat 10.00 – 19.00 saatlerinde yapılacak olan bu eğitim toplam 8-9 saat sürecektir. Bu eğitimin sonunda Access Consciousness kayıtlı Uluslarası SertifikalıBars uygulayıcısı olabileceksiniz.. Ayrıca hayatınızı kolaylaştıracak bir çok araca da sahip olacaksınız. Hayatın tümü bize kolaylıkla, neşe ve ihtişamla gelir, bundan daha iyi nasıl olur?
Başınızın etrafında 32  tane nokta olduğunu ve bu noktalara hafifçe dokunulduğunda, hiç bir çaba sarf etmeden ve kolayca; alıp kabul etmenize engel olan her şeyin etkisini giderebileceğinizi biliyor muydunuz?
Yaşamımızda anlam yüklediğimiz, önem verdiğimiz duygularımız, düşüncelerimiz, hislerimiz, inançlarımız, kararlarımız beynimizde depolanarak, bir elektrik yükü oluştururlar. Bu elektrik yükü başımızda yer alan (zaman, umut, farkındalık, yaratıcılık, güç, kontrol, şifa, yaşlanma, cinsellik ve para gibi) 32 adet enerji noktalarında (bars adı verilen) birikir. Bars çalışması ile amaçlanan, o noktalara enerji verilerek, orada oluşmuş manyetik alanı serbest bırakmaktır. Bars seansında bu noktalara parmak uçları ile yumuşakça dokunularak, bu noktalar aktif hale getirilir. Bu noktalardaki enerji birikiminin serbest bırakılması ile vücudunuzdaki blokajların çözülmesi sağlanır.
Her bir Bars seansı, dokunulan noktanın sorumlu olduğu alanda hayatınızdaki 5-10.000 yıllık sınırlamaların temizlenmesini sağlayacaktır.
Bu inanılmaz derecede doyurucu ve rahatlatıcı deneyim hayatınızda değiştirmeyi arzuladığınız tüm alanlardaki tüm kısıtlamaları ortadan kaldıracaktır! Hayatınızın olmasını istediğinizden hala ne kadar uzakta olduğunu mu fark ettiniz?
Access Bars™, bu güne kadar tüm dünyada binlerce insana; uyku, sağlık, kilo, para, seks, ilişkiler, endişe, stres ve benzeri daha birçok konuda hayatlarını istedikleri yönde değiştirmelerine yardım etti. En kötü olasılıkla, seansı hayatınızdaki en iyi masajı almış olduğunuz duygusuyla tamamlayacaksınız.
En iyi olasılıkla, hayatınız büyük bir kolaylıkla olduğundan daha büyük bir hayata dönüşecek.

Bar’ları Çalıştırmanın bazı Faydaları Nelerdir? ki bundan çok daha fazlası var
* Zihin ve bedendeki gerilimi yok eder.
* Günlük yaşamın getirdiği stresi azaltır.
* Yaşamın üzüntülerini en aza indirir.
* Aşırı kızgınlık ve öfke eğilimlerini azaltır.
* Öfke, yorgunluk, tükenmişlik gibi duygular tarafından vücudunuzda oluşturulmuş blokajları çözer.
* Duygusal iniş çıkışları yatıştırarak daha dengeli bir ruh hali içinde olmanızı sağlar.
* Psikomatik rahatsızlıkları azaltır.
* Depresyonu ortadan kaldırarak neşeyi yaşamınıza geri döndürür.
* Korkularınızın, fobilerinizin, endişelerinizin giderilmesini sağlar.
* Enerjiyi arttırırken yıpranmayı azaltır.
* Bedenin yaşlanma hızını azaltır.
* Yıkıcı düşünceleri kökünden söküp atar.
* Kafanızın içinde sürekli konuşup duran gereksiz düşünce diyaloglarını susturur.
* Huzur, güven ve iyi hal duyguları yaratır.
* Hem rahatlamış, hem de enerjik hissetmenizi sağlar.
* Hamilelikte kolay, rahat ve sakin doğum sağlar.
* Çocuklarda ve gençlerde sınav öncesi sıkıntı ve endişelerin giderilmesini temin eder.
* Kendiniz ve diğer kişiler için zihninizde daha geniş bir kabullenme ortamı yaratmanızı sağlar. Bu kabullenme duygusu sayesinde ilişkilerde düzelme sağlanır.
* Kendinize koyduğunuz kısıtlamaları ortadan kaldırır, böylelikle hayatınızın her alanında daha fazla olasılığa yer açmanıza olanak verir ve fırsatları kendinize çekmenizi sağlar.
* Kendiniz için şu an kullandığınız enerjiden, daha fazlasını kullanmanızı sağlar.
* Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite Bozukluğu ( ADHD ) gibi öğrenmeyi güçleştiren durumların aşılmasında yardımcı olur.
* Artan odaklanma, mantık yürütme, problem çözme, hayattan daha fazla keyif alma, işlerin daha kolay yürütülmesi, daha fazla kapasite ve fiziksel yetenek, artan farkındalık ve ruhsal gelişme sağlar.

Access Bars videosunu izlemek isterseniz aşağıda ki bağlantıya tıklayınız.

Yoksa en son şifalandığınız, bedeniniz ve varlığınız için yargısız şefkati hissettiğinizden bu yana epey bir zaman mı oldu?
Ya bu sınıftan sonra hayat gerçekten de sizin için çok daha kolay, eğlenceli, keyifli, ve ihtişamlı olacaksa? Ne dersiniz var mısınız bu eğitimde buluşmaya?
Access sisteminin içindeki ilk eğitim semineri Access Bars™’ tır. Bu eğitimi birinci kez aldığınızda “uygulayıcı” olur ve seanslar uygulayabilirsiniz; farklı eğitmenlerden ikinci ve üçüncü kez aldığınızda uygulayıcılar yetiştiren bir “eğitmen” olursunuz.
En büyük gücümüz her şeyi değiştirip dönüştürme yeteneğine sahip olmaktır.
Gelin ve bize katılın, bakalım bu sınıfta neleri değiştirip dönüştüreceğiz hep birlikte görelim, var mısınız birlikte bunu keşfetmeye?

Eğitimde; önce teorik bilgi verilecektir ve sonra Access kurucusu Gary Douglas ve Dr. DainHeer ‘in sunduğu eğitim videosu izlenecektir. Ardından eşleşen çiftler eğitmen gözetiminde sırasıyla birbirlerine dönüşümlü olarak 4 bars seansı yapacaklardır.
Yani her bir kişi 2 seans yapmış ve 2 seans almış olacak.
Her bir bars seansı yaklaşık 1.15 saat sürmektedir.
Bu eğitim sonunda kişiler, lisanslı Bars Uygulayıcısı olacaklardır.

Tarih: 26 Aralık 2015 cumartesi
Saat: 10.00 – 19.00
Eğitim Süresi : 8 – 9 Saattir
Eğitim sürecinde 2 seans almış ve 2 seans uygulamış olursunuz.
İlk katılım bedeli: 640 TL.
Tekrar Katılım bedeli: 320 TL
Ebeveyn ile birlikte katılım durumunda 15 yaş ve altındaki katılımcılar dünyanın her yerindeki seminerlere ücretsiz katılırlar. 16-17 yaş arası katılımcılar ise %50 indirimli yani 320 TL olarak katılabilirler

Eğitmen:
Ayla Aydın; Sertifikalı Access Eğitmeni  CFBF, BPF, TTTEF

Yer: Balcı NLP
İletişim ve kayıt için:
Ayla Aydın
05449259156
ainossgk@gmail.com
yada
Fatma Balcı 0533 568 2879


AYLA AYDIN
ScreenHunter_27 Oct. 14 18.03
Access Consciousness™ Certified Facilitator (CF)
Access The Bars™ Facilitator (BF)
Access™ Body Process Facilitator (BPF)
Talk to the Entities® Facilitator ( TTTEF)

Kristal Terapist, Reiki Master, EFT terapisti
1970 yılında Almanya’ da doğdum.
Fen – Edebiyat Fakültesi Kimya bölümünden mezun oldum. Mesleğimle ilgili bir çok iş dalında çalıştıktan sonra aslında mutlu olmadığımı fark ettim. Ben kimim? Bu Dünyada ne yapıyorum? Hayat amacım ne? Nereden geldim, nereye gidiyorum? gibi soruları sorarken yeni bir şeylerin arayışına girdim ve tesadüf gibi görünen bir dizi olaylarla karşılaşmam sonucu kristallerle tanıştım. 1996 yılında kristallerle başlayan Sonsuz Bilince olan yolculuğumda birçok enerji sistemi ve öğretiyle tanıştım,
çok sayıda eğitimler aldım.

Kendi özüme doğru yolculuk yapmanın, kendim olmanın, ne bildiğimi bilmenin keyfi ve heyecanıyla, birikimlerimi ve farkındalığımı, hayatına dokunmamı seçen herkesle paylaşmanın heyecanı içerisindeyim. İnsanların sıkıştıkları yerden çıkmaları, hayatlarını kolaylaştırmaları, koşulsuz gerçek mutlulukları ve hayallerinin ötesinde bir yaşam yaratmaları için birçok araç ve tekniğin yanında doğal yeteneklerimi de katarak bireysel seanslar ya da eğitimler yapmaktayım.
Her şey mümkün.
Mümkün olmayan tek şey mümkünsüzlük.
Seni durduran Zihnin bir kez yolundan çekildiğinde,
Varlığın oyun oynamak için özgür kalacaktır.
Var mısınız birlikte oyun oynamaya.
Nelerin mümkün olduğunu bilmeye.
Ya her şeyi seçebileceğini bilseydin, neyi seçerdin?
Henüz seçmediğin hangi olasılıkların
ve kapasitelerin var?

Olduğun Sonsuz varlığınla Kendin Olmaya,
Ne bildiğini bilmeye,
muhteşem seni keşfetmeye var mısın?

Hayatın tümü bana kolaylık, neşe ve ihtişamla gelir

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...