12 Temmuz 2018

LAİLAHEİLLALLAH

LAİLAHEİLLALLAH ile ilgili görsel sonucu

LAİLAHEİLLALLAH

Allah ile bağlantıyı kesersen mutluluğu da kesmiş olursun. 
Sana hayat veren, sana nefes aldıran, sana sayılamayacak kadar çok nimet vereni unutursan bu, zulmün en büyüğüdür. Tek bir ahlak sisteminde anlaşıp ittifak edildiğinde insanların anlaşması ve dostluğu çok kolay olur. İnsan Kuran’ın ahlakında ittifak edince mutlu olur, bunun dışında anlaşmazlıkların ortadan kalkması mümkün olmaz.Yapılacak en acil hizmet insanların sevgi ve merhamet dolu olmasını temin etmek. Bunun için de yapılması gereken Darwinist mateyalist eğitimin bitirilmesi, çünkü Darwinizm insanların bir tür hayvan olduğunu ve bencilce, acımasızca mücadele etmeleri gerektiğini söylüyor. 
Bu deccali felsefeyi ilimle irfanla bir an önce temizleyelim. Yoksa Allah korusun deccaliyet çocukları da hayvanları da gençleri de mahvetmeye devam edecek.
Sokak sanatçıları dünyayı şenlendiren gerçek sanatçılardır. 
En güzel sanat gösterilerinden biri onların icraatlarıdır. 
Hem daha şenlikli hem daha neşeli hem daha candan bir ortamdır. Sokak sanatçılarının onore edilmesi çok önemlidir.
Darwinist eğitim şuursuz, Allah’tan uzak, Allah’tan korkmayan insanların yetişmesine vesile olabilir. 
Darwinizmin amacı zaten dinsiz nesil yetiştirmektir. 
Allah yoktur eğitimi verilerek gençleri yetiştirmek çok büyük bir felakettir. Kendi ruhuna bakmak imanı güçlendirmek için en temel konudur. Kendi içi yapısını gören insan, içindeki “ben”i bilen, duyduğunu hisseden insan müthiş bir açılma yaşar. 
O zaman insan sırf kolundaki saate bakarak, tek bir çay kaşığına bakarak en yüksek noktada iman eder.
Allah, Mehdi vesilesiyle, tüm dünyaya sevgiyi öğretecek.
Sevgi en güzel gözle gösterilir. Gözden her duygu açıkça akar. 
Candan, içten gelen konuşma da sevgiyi ifade etmek için çok etkilidir. Yapmacık, itici konuşmalar değil, doğal, samimi sözler sevgiyi müthiş güzel vurgular.
Tebliğde en etkili olan samimi imandır. 
Karşısındaki kişinin imandan zevk aldığını görmek çok pozitif etki yapar. Gerçek imanın yüz ifadesi de üslubu da çok ayrıdır. 
Böyle bir insan konuşmasa dahi müthiş olumlu etki yapar. 
Anlatım yaparken de kısa, özlü anlatımlar faydalı olur. 
Uzun konuşmalar sıkıcı etki yapabilir.
İnsanların çökmesine sebep olan Darwinist materyalist eğitimdir. Terörün sebebi Darwinist materyalist eğitimdir. 
Okullarda gençleri “Sizin atanız mikroptu”, “her şey kör tesadüflerin ürünü” diye yetiştirmeye devam edildiği müddetçe cinayetler, katliamlar, anarşi, çatışma son bulmaz. 
Darwinizm bilim değildir. Darwinizm putperest bir dayatmadır. Gençleri modern bilimin bulgularına göre eğitelim. Fosilleri görsünler, proteinin nasıl oluştuğunu öğrensinler, bilimin evrimi reddettiğini görsünler. Sokak üslubu münafığın tüm hayatına hakimdir. Sahtekar esnaf üslubuyla hareket eder. Münafık hayatın gerçekleri kafasındadır, kendince dini ütopik bulur, Kuran’ın yaşanabileceğine inanmaz.Özür dilemek güzel bir sevgi gösterisidir. Özür dilemeyi de özrü kabul etmeyi de zor görmemek gerekir. Şeytanın oyununa gelmekten kaçınmak önemlidir. Gururu bahane edip affetmemek veya özür dilememek insanın kendisi için kayıptır. Öfke duymaktan utanmak lazım. Allah seni görüyor, sen öfkeleniyorsun. Küçük düşürücü bir durum. Müslümanın öfkesi, hamiyet duygusu ve kararlılık şeklindedir.Tüm hayatımıza hakim tek güç Allah’tır. 
İnsanların büyük kısmının iman etmiyor olması müminlerin eğitimi için özel yaratılmış bir durumdur. Allah münafıkları maddi ve manevi her yönden çökertir. İçlerini yakar. 
Peygamberimiz münafıkların helak olması için dua etmiştir. 
Münafıkların helakı için dua etmek sünnettir. 
PEYGAMBERİMİZ (SAV) ŞÖYLE DUA EDİYOR: 
“ALLAHIM, O MÜNAFIKLARIN HEPSİNİ KAHRET, ONLARIN TOPLULUKLARINI DAĞIT PERİŞAN ET! 
ONLARIN BİRER BİRER CANLARINI AL VE ONLARDAN HİÇBİRİNİ SAĞ BIRAKMA!” (Kaynak: Asım Köksal, İslam Tarihi, XI, 14-30)
Darwinist eğitim devam ettiği müddetçe sevgisizlik, bencillik, saldırganlık son bulmaz. Okullarda verilen eğitimde alenen Allah’ın varlığı inkar ediliyor. Bu çok büyük bir faciadır. Bu faciaya ilimle ve bilimle dur denilmesi şarttır. Cehennemin en korkunç yönü Allah’a karşı mahcup olmaktır. Müslümanın cehennemden çekinmesinin asıl sebebi, cehennemin Allah’a karşı en büyük mahcubiyet olmasıdır. Allah İslam ümmetine birlik olmayı farz kılmıştır. Bölünme haram. Müslümanlar arasında anlaşmazlık varsa uzlaştırmak farz. Allah bir çok ayetle İttihadı İslam’ın farz olduğunu bildirmiştir. Allah’ın sevgisini isteyen tüm dikkatini Allah’a vermelidir. Allah’ın sanatı muazzamdır, insan hepsinin detayına yetişemeyebilir ama ana konulara yetişebilir. Atomun yapısı, hücrenin yapısı, hayvanlardaki simetri ve süsü düşünmek ve en önemlisi kendi ruhuna bakmak insana tüm hakikatlerin kapısını açar.
Münafıkların özgürlük dedikleri şey, Allah’ın dininden ne kadar uzaklaşabildikleridir. Tebliğden, ilmi mücadeleden uzak, it gibi dolaşmaya özgürlük derler. Onların özgürlük dediği Allah’ın dinine hizmetten vazgeçmek, geri kalmaktır. Münafık küfrü özgürlük gibi görürken, Peygamberin getirdiklerini haşa yük gibi görür. Kendilerinin Müslümanları özgürleştirdiğini iddia ederler. Özgürlük dedikleri ise uyuz köpeğin sırtındaki bit gibi oradan oraya amaçsızca dolaşmaktır. Halbuki münafık hiçbir zaman özgür değildir. Allah’ın onları yarattığı boyunduruk içinde hareket eder. Münafık uyuz köpeğin üzerindeki bit gibi oradan oraya tek başına gezer. Yalnızlık Allah’ın münafıklara vurduğu aşağılanma damgasıdır. Yanlarında kendileri gibi aşağılık bir iki münafıktan başka hiç kimse yoktur. Samiri’nin çölde yalnız sürünmesi gibi münafıklar da sonuna kadar yalnız yaşarlar. Samiri ve münafıklar Hz. Musa’yı yalnız bırakmak istediler, ama Allah onları bir başlarına bıraktı. Hz. Musa’nın ve Peygamberlerin yanındaki müminlere ise hep sıhhat, neşe, dinçlik, güzellik nasip etti. Münafıklar aynı şeytan gibidir. Dolaysıyla şeytanla ilgili ayetler münafıkları anlatır. Ayette şeytanın insanlara sağdan soldan dört bir yandan yaklaşacağı bildirilmiştir. Münafıklar da şeytan gibi Müslümanlara her yönden saldırmaya çalışır. PKK’nın adam toplamasının kaynağı Darwinist materyalist propagandadır. Anti Darwinist, anti materyalist eğitim durdurulursa PKK’nın sonu da gelmiş olur. Biz tüm imkanımızla Darwinizm’e karşı ilmi mücadele yapıyoruz ancak bir tek bizim gayretimizle olmaz. Okullardaki Darwinist eğitimin bitmesi şarttır. Allah’ı candan seven ve büyüklüğünü kavrayan dünyanın en etkili, en büyük gücü haline gelir. Kimse o insanı yenemez.Allah insanlardan hafif bir sevgi istemiyor. Bu insanı da doyurmaz, Allah da böyle sevgi istemez. Usulen sevgi asla olmaz. Allah’ı, Allah’ın istediği gibi tam hakkıyla sevenlerin ise sayısı çok azdır. Allah’ı en zor şartlarda sevme esastır. Peygamberler çok zor şartlar içinde sevgilerini devam ettirmişlerdir. Allah sevgisinde derinleşmek isteyen çileye ve acıya talip olacak. Sevginin kökeninde çile, acı ve her zaman olumlu düşünmek vardır. İnsan nasıl sevdiğinin kendisine hep hüsnü zanla bakmasını istiyorsa, Allah da insanın Kendisine hep olumlu bakmasını ister. Çilelerin, acıların içinde mümin hep Allah hakkında olumlu düşünecek. Derin düşünmek isteyen insan “ben bulurum” şeklinde hareket ederse olmaz. “Ya Rabbi beni derin düşündür” diyecek, Allah’ın bulduracağını bilecek. 
O zaman, sonu olmayan alabildiğine ışıklı bir tünelde ilerlemeye başlar. Sebebe sarılacaksın Allah’a sığınacaksın Allah yolu gösterir. Allah monotonluğu istemez. Farklı kültürler, farklı diller, farklı insanlar bir güzelliktir ve nimettir. Allah dileseydi tüm insanları aynı yaratırdı, ama kendimizi geliştirmemiz ve zevk almamız için farklı farklı yaratıyor. İnsanların büyük bölümü basit çıkarlarını haşa Allah’a tercih eden bir cahillik ve bencillik içindedir. İnsanların tüm bu nankörlüğüne rağmen Allah çok merhametli ve şefkatlidir. Dünyada eğitim almamız için anormal insanların sayısının çok olması gereklidir. Dengeli, normal insan çok olduğunda imtihan, yani eğitim kolay olur, insan gereği gibi eğitilemez. Dünyadaki eğitimin ana amacı bizim kendimizi bilmemiz, öğrenmemizdir. Allah bizden yüksek insanlar olmamızı istiyor. İnsanın orta yükseği kabul etmemesi gerekir. Çok yüksek olan en etkileyicidir. Herkes münafıklardan vebalı gibi kaçar. Münafık bakteri gibidir, herkes münafıktan tiksinir. Müminleri ise herkes sever, coşkuyla bağrına basar. 
Münafık her yerde yalnızdır. Eğlence yerine gider, orada da yalnızdır ve içi ızdırap doludur. Eğleniyor gibi görünmeye çalışırken suratları asite batmış gibi acı içindedir. Münafık, dine, imana, İslam’a, Kuran’a karşıdır. Bu yüzden İttihadı İslam’ı istemezler.  İslam Birliğine var gücüyle karşı olan münafıkların desteklemesi imkansızdır. Münafık çok hain, kahpe bir mahluktur. İçi kin doludur. Münafığa karşı çok dikkatli olunması gerekir. Hürriyet çok hayati bir konudur. Yeme, içme, kıyafet, özetle yaşam hürriyeti temel bir konudur. Türkiye, hürriyetin çok geliştiği bir ülke olmalı. Bir kadın çok samimiyse, sevgi, tutku, sadakat, vefa çığ gibi gelişir. Bir kadının tam kendi olması muhteşem bir durumdur. Tüm mesele samimiyettedir.
Sokağın baskısı, mahalle baskısı, okul baskısı, bir yığın kurallarla insanları boğuyorlar. Kuran’ın getirdiği özgürlük en geniş özgürlüktür. Özgürlüğün olmadığı ortamda insanların aklı donar, neşesi kaçar. Özgürlük, sevgi, barış hep ön planda olmalı.
Allah ruh güzelliğini de kötülüğünü de kişinin yüzüne yansıtır. 
Bu, Allah’ın insanları koruması için yarattığı bir mucizedir. 
Yüzünden kişinin ruh yapısı hemen anlaşılır.  Mesela münafıkların yüzündeki gangster ifadesinden ahlaksız ve aşağılık oldukları hemen anlaşılır. Sevgi sözcükleri zalimin beynini ilmen parçalar, müminin kalbine de ferahlık verir.
Acılar olmadan insan olgunlaşmaz ve her şey çok değersiz olur. 
Cennetin güzelliğini dahi acı çekmeyen bir insan anlamaz.
Tüm dünyada insanlığı insani bir hayata çekmek lazım. 
Nefret, kin, dehşet saçmak korkunç şeyler. Güzel olan dostluk, arkadaşlık, sevgi. Bunu ısrarla insanlara anlatmak lazım. 
Filmlerde, dizilerde, internette hep kavga, çatışma, silah, tuzağa düşürme var. Oysa her yerde sevgi olmalı. İnsana bu kadar güzel haz veren bir duygu varken kavga felsefesini yaymak çok büyük zulümdür. Sevgiyi yaşamak için acıma ve merhamet duygusu şart. Merhamet olduğunda sevdiğini korursun. Onun haysiyetini, onurunu, dinini, imanını her şeyini korursun, kendin gibi sahip çıkarsın.Kuran alabildiğine özgürlük getirir. 
Kuran’daki hürriyet dünyadaki en yüksek hürriyettir. 
Kuran’a tam uyanlar hürriyeti uçsuz bucaksız yaşar. Kuran’a tam uyan insanın üzerinde hiçbir baskı olmaz.
Fedakar insanda vicdana uymanın heybeti vardır. Egoist insanda ise basitlik hakimdir. Egoist insan hiçbir güzelliği yaşayamaz. İnsanlar karşılıklı akıllıysa sevgi müthiş bir süratle gelişir. Ama bir tarafın aklı zayıfsa sevginin gelişmesi yıllar sürebilir. İki taraf akıllıysa iki taraf egoist değilse kısa bir konuşmada dahi çok derin bir sevgi oluşur. Kadınları dürüst sevmek saygılı olmak lazım. Kadına değer verildiğinde kadın kadın olur. Kadın saygıyla, değer vererek güzeldir. Ahirete niyet yoksa sevgi olmaz. Yok olacak varlık sevilemez. Kendisinin de kıymeti kalmaz karşısındakinin de kıymeti kalmaz. Sonsuza niyetle sevilir.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...