22 Temmuz 2018

KUL HAKKININ AFFI YOK



KUL HAKKININ AFFI YOK
miras yiyen hirsizlar

Dedem öldüğünden beri yani 18 yıldır babamın dolayısıyla biz 3 evladının da hakkımızı, mirasımızı yiyen paylaşımda babama düşen tarlaların üstüne konan, miras kalan evlerimizi zapt eden yengem E. K.'a hakkımızı helal etmiyorum!!!


Toz gözlü olduğumuz için ve o kul hakkı yiyen ve çirkeflik yapmada da bir numara olan kişilerle uğraşmak istemediğimiz için onca yıl boş verdik hakkımızın peşine düşmedik ama artık kanun önünde hakkımızı arayıp onlardan hakkımızı alacağız. Onların yüzünden memleketimize her yıl gidebilecekken gidemedik, evimizi zapt ettiler oysa ki ben her yıl tatile memleketime gidebilirdim eğer zapt etmeselerdi bizi memleketimizden mahrum ettiler.
Dedemin topraklarını bahçesini zapt edip bir de su elektrik faturalarını da yıllarca ödemeyip dedemin üzerine borç yazdırıp oraları bizlerden izin almadan ekip biçip oradan topladığı sebze meyvelerle kendi ailesini, sülalesini doyurdu, kendi gözlerimle gördüm bir de bizi aptal yerine koyuyorlar. Biz sesimizi aptallığımızdan değil onlar gibi aç göz hırsızlara laf anlatmanın imkansız olduğunu bildiğimiz için sesimizi çıkarmadık. Şimdi zaman kanun yoluyla hakkımızı arama zamanı çünkü onlar gibi hırsızlar çalar bir de seni suçlu çıkarır.
Sözüm E.K ya sen kim oluyorsun da benim babamın evini ondan ve bizden çocuklarından izinsiz boşaltıp orayı dolduruyorsun sen kim oluyorsun da eşyalarımızı dağıtıyorsun sen kim oluyorsun da anneme hakaretler ediyorsun sen kim oluyorsun da bizim evimizi senden geri almak zorunda bırakıyorsun bizi sen kimsin sen bizim hakkımızı yıllarca utanmadan yiyen bir hırsızsın evet sen busun. Sen kim oluyorsun da dedemin bahçesini bizlerden izinsiz yıllarca ekip biçip faturaları da ödemeden yedi sülaleni oradan aldıklarını besliyor bir de bizden fatura parası istiyorsun sen nesin sen bizim hakkımızı yıllarca yiyen ve yemeye devam etmek isteyen bir kul hakkı yiyicisi günahkarsın hiç böbürlenme kendini iyi belleme her günahın affı var ama kul hakkının yok ve sen ve çcoukların kul hakkıyla öleceksiniz çünkü ben hakkımı helal etmiyorum.
Telefonlarınızı açsaydınız bunları yüzünüze söyleyecektim. Sen, annen, abilerin kim oluyor da benim anneme hakaret ediyor. Elinde vekalet var veraset ilanı var neden zorluk çıkardınız kadına bir de hakaretler tehditler ettiniz. Neden mi çünkü siz kul hakkı yiyip bir de utanmayanlarsınız. Sanıyorsunuz ki boş vereceğiz siz yemeye devam edeceksiniz hayır artık öyle değil.
Geçen senelerde dualar hazinesi sitemde hakkımızı yiyorlar yazdığımda hırsız Emine ve kızı ve akrabaları beni ailemi arayıp hakaretler etmişti. Suçlu hiç suçunu kabullenir mi. Madem hakkımızı yemediniz neden babamın hakkına düşen tarlaları sen idare ediyorsun neden bizim evleri doldurdun neden bahçeleri ekip faturaları ödemedin neden ağaçları sattın. Sen kabullenmesen de bu yaptıkların bizim hakkımızı yemen oluyor.
Baktık hırsızlar hakkımızı vermeyecek annem vekaletle mallarımıza sahip çıkmak için memlekete gitti. Hırsız kul hakkı yiyen Emine zapt ettiği evlerimizi boşaltmakta zorluk çıkarıyormuş arıyoruz telefonlarını açmıyorlar bu yazıyı görünce kendileri ararlar tüm sülalesi arar şimdi. Annem jandarmaya gitti jandarma aradı bu kul hakkı yiyen aç göz akraba denemeyecek akraba müsveddesi halen zorluk çıkarıyor. Jandarma kapısına dayanıp zapt ettiği evimizi boşalttırdığında ve mahkemeyle geçmiş senelere yönelik icar hakkımızı faiziyle ondan aldığımızda o zaman ne diyeceksin.
Sizin gibiler laftan ne anlar öbür tarafta senden hakkımızı alacağız o ayrı ama artık yeter kanun yoluyla bu dünyada da alacağız sen boş verecekler üzerine düşmeyecekler yemeye devam edeceksin sanıyorsun ama artık son. Emine Karaarslan ve çocuklarına hakkımızı helal etmiyoruz. Doldurduğunuz zapt ettiğiniz evimizi boşaltacaksınız neyinize yetmiyor kendi hakkınız ne hakla bizimkileri de alıyorsunuz utanmaz arlanmazlar Allah cezanızı veriyor onları da görmüyorsunuz açlar kul hakkı yemekle karın doymuyor değil mi?
Her günahın affı var kul hakkının affı yok.
Telefonları açmayın evlerimizi boşaltmayın bakalım ahirette yanarken yediğiniz lokmalar boğazınızı yakarken ne yapacaksınız?
Bunları neden buraya yazdım mahkeme yoluyla hakkımızı alacağız o ayrı. Ben buraya vekaletle oraya gidip mallarımızı onlardan geri almaya çalışan canım anneme ettikleri hakaretleri duyunca sinirim tepeme çıktığı için ve onlara bunları söylemek için defalarca aradığımda açmadıkları için ve sinsi hırsızların sitemi takip ettiklerini bildikleri ve bunları okuyacaklarını bildiğim için yazdım.
Rabbim bizi kul hakkı yiyenlerin şerrinden korusun ve onları ıslah etsin inşaAllah.Amin

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...