03 Haziran 2018

Fethullah Gülen’in şoke eden Hıristiyanlık aşkı!


Fethullah Gülen’in şoke eden Hıristiyanlık aşkı!

MEDYAGUNDEM.COM- Daha geçtiğimiz gün şok bir mektupla Gülen örgütünün yurtdışındaki okullarında “Namaz kılamıyorsanız Hıristiyan olun” telkini yaptığını yazmıştık.
gulen-mektup5
Dinlerarası diyalog masalıyla Hıristiyanlara ve Yahudilere yanaşan Fethullah Gülen’in sırf bu yüzden İslam’ı ve Kur’ani gerçekleri bile çarpıttığı ortaya çıktı.
“Hıristiyan hayranlığı” Gülen’de öylesine ileri gitmiş ki, 2009 yılında Ukrayna’da Favorit Dergisine verdiği röportajdaki sözleri kendisine ait resmi internet sitesinde şöyle haber yapılmış:
“Gülen, büyük yankı bulan röportajını şu sözlerle tamamladı:
Odessalı Hıristiyanların elbette rehberleri, din büyükleri vardır ve onlara söylenmesi gerekeni söylemektedirler. Bir Müslüman, yani dinlerin temel birliğine inanan biri olarak, onların söylediklerinin bir Müslüman’ın söylediğinden ve söyleyeceğinden farklı olacağını düşünmüyorum. Hz. İsa gibi, bizim nazarımızda ulü’l-azm, yani tarih boyu gelmiş peygamberler arasında en büyük beş peygamberden biri olan bir zatın ardından gitmek, onu takip etmek, yapılabilecek en güzel şeylerdendir.”
gulen-site-isa
Bu cümleleri sarfeden Fethullah Gülen resmen, Hıristiyan din bilginlerini Müslümanlarla eşdeğer tutuyor. Hele hele bugün İslam’a göre tahrif edilmiş ve “teslis” ile şirk inancına dayanan Hıristiyanlık için böylesine cümleler sarfetmesi bir yana, Gülen resmen hıristiyanlığı hak din gibi göstermeye çalışıyor.
“Müslüman kardinal” olarak da nitelenen Gülen’in Kur’an-ı Kerim’in gerçeklerine aykırı biçimde Hıristiyan propagandası örgütün neye hizmet ettiği konusunda da ışık tutuyor.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...