23 Mart 2018

BÜYÜK DUALAR MECMUASI İKİNCİ BÖLÜM



1- Bir kimse Çarşamba günü el ve ayaklarının tırnaklarını keser ve bunları yakıp kül haline getirdikten sonra bir yiyecek yada içeceğe karıştırıp matlubuna yedirirse deli divane olur.


2- Üç sıvı (göz yaşı, tükrük ve idrar) eşit miktarda karıştırılır ve matluba yedirilirse yine deliye döner.


3- Bir kadını kendine aşık etmek isteyen erkek gusul ederken sol tarafını yıkadığı suyu, bir erkeği aşık etmek isteyen kadın ise sağ tarafını yıkadığı suyu bir kapta toplar ve o suyu matluba içirirse içen kimse onun aşkından deli divane olur.


4- Sadece sol el ve ayağı (veya sağ el ve ayağı) yıkayıp o suyu içirmektde büyük tesir vardır. Hatta evvela bu yapılmalı eğer tesir olmazsa bir önceki madde denenmelidir.


5- Birbirini sevmesi istenen iki kişinin tırnakları, saçları, tükrükleri yada vücutlarından başka parçalar, bunlar olmazsa vücutlarına değen elbise parçaları alınıp yakılır ve külleri karıştırılır. Bu küller bir yiyecek yada içeceğe kaıştırılıp ikisinede yedirilir yada içirilirse aralarında büyük sevgi oluşur.


6- Birinin kendisini sevmesini isteyen kimse gece sevdiğinin uyuduğuna emin olduktan sonra tenha bir yere oturur. Kendisinin sevdiğinin başucunda tasavvur eder ve onun kulağına eğilmiş olduğunu düşünerek en az 1000 kere fısıltıyla falanca beni sev der. Dikkati dağılacak bir şey olduğu zaman dikkatini toplayıp kaldığı yerden devam eder. Buna 1 ay kadar devam ederse istediği kişi kendine aşık olur. Ancak bu süre içinde ona sı sık görünmelidir.


7- Bir yiyecek sabaha kadar ağızda tutulur, sabahta bal ile karıştırılıp kime yedirlirse yiyen kimse ona delice sevdalanır


Bana Geri Dönmesi İçin Dua
Ayın büyümeye başladığında zağferan misk ve normal su karışımı ile yazılır güzel kokulu bi buhurla buhurlanır ve ıtr denilen bitkinin kabuğu ile veya sevdiğinizin veya eşinizin bir elbisesi ile sarılıp havaya asılır

بسم الله الرحمن الرحيم يد الله قبل يدي و لله الأمر من قبل ومن بعد اللهم إن السماء سماؤك والأرض أرضك والسهل سهلك والبر برك والبحر بحرك والعباد عبادك و أنت لا اله إلا أنت أسألك اللهم بنور جلالك وعظيم سطانك أن تجعل البلدان والمدن و القرى ضيقة على فلان بن فلانه حتى يرجع إلى زوجته فلانه بنت فلانه اللهم اجعل عليه الدنيا أضيق من حلقة الخاتم على الاصبع ونفخ في الصور فجمعناهم جمعا اللهم حير فلان بن فلانه كما حيرت الجمل في عقله والطير في وكره والولد على محبة أمه حتى يرجع إلى بيتها ومكانها الذي خرج منه ونفخ في الصور فإذا هم من الأجدات إلى ربهم ينسلون قالوا ياويلنا من بعثنا من مرقدنا هذا ما وعد الرحمن وصدق المرسلون إن كانت إلا صيحة واحدة فإذا هم جميع لدينا محضرون.

ilk yeşil ile olan yere önce annenin adı sonra senin adın(örnek senin adın ali annenin adı ayşe ayşe بنت ali)

ikinci yeşil yere eşinin annensinin adı بن sonra eşinin adı

şeklinde yazılır


Sendiğiniz Kişiyi Kendinize Bağlama Duası
Bir kimsenin sevgisini kazanmak ve kalbini kendine baglamak için gece yarısından sonra kalkıp abdest alarak allah rızası için 2 rekat namaz kıldıktan sonra kıbleye karşı diz çöküp oturarak 1000 defa '' la havle vela kuvvete illa billah'l aliyyi'l-azim '' okunur ve her 100 okumadan sonra

''allahümme ya musahhiral kulübi sahhirli kalbe(fulan ibnü fülane/istenilen kişinin adı ve annesinin adı söylenir) hatta yeküne tahte emri ve yef'al külle ma üriydü bihavlike ve kuvvetike ya allahü la havle vela kuvvete illa billah''okunur

bu şekilde 1000 okuma işlemi tamamlanır sonra kalkıp yine 2 rekat namaz kılınır ve namazdan sonra ellerini açıp

''allahümme inni es-elüke bihavlike ve kuvvetike ya musahhırel kulübi sahhırli kalbi filan ibn-u filane ( istenen kişinin annesiyle birlikte ismi söylenir aişe oğlu ali veya fatma kızı aişe şeklinde) hatta yühıbbüli hubben şediden ve yeküne tahte emri ve yef'al küllema üriydü mine'l-hayri ve'la'mali'l-meşrüah.ya allah ya allah ve sallallahü ala syyidina muhammedin sallallahü aleyhi ve ala alihi ve sahbihi ve selem
sübhane rabbike rabbbi'l-izzeti amma yasifün ve selamün ale'l-mürselün ve'l-hamdülillahi rabbi'l-alemin'' şeklinde dua edilir ve biiznillah maksat hasıl olur.

bu işlem 1.veya 2. veya 3. de hasıl olmazsa 7 gece tekrarlanır sonra mutlaka olur


Sevdiğiniz Kişiyi Kendinize Bağlama Duası
Sevdiginiz kişinin esvabına selatı tefriciye 'yi yazıp azcık bal bulaştırarak ateşte yakın .yakarken söylenecek sözler felanca felancadan dogma felanca (sevdigin kişiyle anasınınismi )söylenecek bu yananlar senin esvabın deyil kalbindir bana duydugun aşktır desin .


Hasretlileri Birbirlerine Kavuşturan Dua
HASRETLİLERİ BİRBİRLERİNE KAVUŞTURAN DUA
Rivayet olunurki:
Cibrili Emin Yakub (a.s)’a geldi. Hz. Yakub kendisinin hasret halinden bahsetti. Cibril-i Emin, Yakub (a.s)’a sana bir dua öğreteyim, onu çok oku ve Cenab-ı Hak sana ferahlık verir, arzun yerine gelir ve hasret olduğun kimseye kavuşursun dedi. Dua şudur:
Ya men la ya’lemu keyfe illa hüve.
Men la yebluğu kudretuhu gayruhu ferric anni.
Ayrı ayrı iki dua olup her namazdan sonra okunması gerekir.


Ayrılan Kimseyi Geri Getirme Duası
Ayrılan Birini geri getirmek için dua :

Abdest alınır.
17 kere Cin suresiin ilk 4 ayeti okunur.Kuranı kerimin 72. suresidir.
Sonra Peygamber efendimize 100 kere salavat getirilir.
Sonra 3 kere Yasin ve 3 kere Ayetel kürsi okunur.
Sonra 40 kere Tebbet suresi okunur.(Tebbet süresi Kuranı kerimin 111. süresidir.)
7 kere "Falem ennehü la ilahe illalahü ya rahman .Fettahizühü vekiylen ve Kanallahü Alimen Hakime.İnnellahe Ala külli şeyin kadir.Tevekkelü ya hüddamü hazihil Esmaişşerifete bicelbi ve ihdari (falan oglu kızı filan) .


Eşi Eve Döndüren Dua
Eşini veya sevgilisini terk etmiş birinin itaatlı bir şekilde dönmesi için bu duayı yazıp yazdığını havaya asarsan,en kısa zamanda döner.
Yazılacak olan dua budur:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ يَدُ اللهِ فَوْقَ يَدَىَّ وَِللهِ اْلاَمْرُ مِنْ قَبْلُ وَمِنْ بَعْدُ اَللَّهُمَّ اِنَّ السَّمَاءَ سَمَاءُكَ وَاْلاَرْضُ اَرْضُكَ وَالسَّهْلُ سَهْلُكَ وَالْبَرُّ بَرُّكَ وَالْبَحْرِ بَحْرُكَ وَالْعِبَادُ عِبَادُكَ لاَاِلَهَ اِلاَّ اَنْتَ سُبْحَانَكَ اَسْأَلُكَ اَللَّهُمَّ بِنُورِ جَلاَلِكَ وَعَظِيمِ سُلْطَانِكَ اَنْ تَجْعَلَ الْبُلْدَانَ وَالْمُدُنَ وَالْقُرَى ضَيِّقَةِ عَلَى فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ حَتَّى يَرْجِعَ اِلَى زَوْجَتِهِ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ اَللَّهُمَّ اجْعَلْ عَلَيْهِ الدُّنْيَا اَضِيقِ مِنْ حَلْقَةِ الْخَاتَمِ عَلَى اْلاَصْبَعِ وَنُفِخَ فِى الصُّورِ فَجَمَعْنَاهُمْ جَمْعًا اَللَّهُمَّ حَيِّرْ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ حَتَّى يَرْجِعَ اِلَى زَوْجَتِهِ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ كَمَا حَيِّرَ الْجَمَلُ فِى عَقْلِهِ وَالطَّيْرُ فِى وِكْرِهِ وَالْوَلَدِ عَلَى مَحَبَّةِ اُمِّهِ حَتَّـى يَرْجِعَ اِلَـى بَيْتِهَا وَمَكَانِـهَا الَّذِى خَرَجَ وَنُفِخَ فِـى الصُّورِفَاِذَا هُمْ مِنَ اْلاَجْدَاثِ اِلَى رَبِّهِمْ يَنْسِلُونَ قَالُوا يَاوَيْلَنَا مَنْ بَعَثَنَا مِنْ مَرْقَدِنَا هَذَا مَاوَعَدَ الرَّحْمَنُ وَصَدَقَ الْمُرْسَلُونَ اِنْ كَانَتْ اِلاَّصَيْحَةً وَاحِدَةً فَاِذَا هُـمْ جَمِيعٌ لَدَيْنَا مُحْضَرُونَ وَلاَتَـحْوِيهِ اَرْضٌ
وَلاَتَحْوِيهِ دَارٌ وَلاَمَكَانٌ حَتَّى يَرْجِعَ اِلَى زَوْجَتِهِ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ وَاِلَى مَكَانِهَا اَللَّهُمَّ كَمَا رَدَدْتَ يُوسُفَ عَلَى يَعْقُوبَ وَكَمَا رَدَدْتَ مُوسَى اِلَى اُمِّهِ اَللَّهُمَّ يَاجَامِعَ الشَّتَاتِ يَاجَامِعَ النَّاسِ لِيَوْمٍ لاَرَيْبَ فِيهِ رُدْ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ عَلَى فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ وَاِلَى مَكَانِهَا الَّذِى خَرَجَ مِنْهُ وَاجْمَعْ شَمْلَهَا بِشَمْلِهِ اِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَىْءٍ قَدِيرٌ *


Bismillâhirrahmânirrahîm. yedullâhi fevka yedeyye ve lillâhil emru min kablü ve min ba'dü allâhümme innes semâe semâüke vel ardu arduke ves sehlü sehlüke vel berru berruke vel bahru bahruke vel ıbâdü ıbâdüke lâ ilâhe illâ ente sübhâneke eselüke allâhümme bi nûri celâlike ve azîmi sultânike en tecalel büldâne vel müdüne vel kurâ dayyikati alâ hattâ yercia ilâ zevcetihi fülânete binti fülânete hattâ yercia ilâ zevcetihi fülânete binti fülânete allâhümmecal aleyhid dünyâ edıkı min halkıhil hâtemi alel esbeı ve nüfiha fis sûri fecema'nâhüm ceman allâhümme hayyır fülân ibni fülânete hattâ yercia ilâ zevcetihi fülânete binti fülânete kemâ hayyıral cemelü fî aklihi vet tayru fî vikrihi vel veledi alâ mehabeti ümmihi hattâ yercia ilâ beytihâ ve mekânihellezî harace ve nüfiha fis sûri fe izâhüm minel ecdâsi ilâ rabbihim yensilûn. Kâlû yâ veylenâ men beesenâ min mer kadinâ hâzâ mâ ve ader rahmânü ve sadakal mürselûn. İn kânet illâ sayhaten vâhideten feizâhüm cemîun ledeynâ muhdarûn.velâ tahvîhi ardun velâ tahvîhi dârun velâ mekânün hattâ yercia ilâ zevcetihi fülânete binti fülânete ve ilâ mekânihâ allâhümme kemâ radedte yûsüfe alâ ya'kûbe ve kemâ radedte mûsâ ilâ ümmihi allâhümme yâ câmiaş şetâti yâ câmian nâsi li yevmin lâ raybe fîhi rüd fülân ibni fülânete alâ fülânete binti fülânete ve ilâ mekânihellezî haraca minhü vecma' şemlehâ bi şemlihi inneke alâ külli şeyin kadîr.


Kaynak: Usulül bast fi sirril evfak vel havas.
not:Bu ameliyenin günü ve saati yoktur. İstediğiniz zamanda yapabilirsiniz. Sadece güneş doğarken ve batarken yapılmamalıdır.


Geri Gelmesini İstediğiniz Biri İçin Okunacak Dua
Senden uzaklaşan yada sana beklemediğin ilgi ve alakayı göstermeyen bir helalin için aşağıda gelen tılsımı muhabbete ait ayinnulu bir vaktinde iğne ile kırmızı mum üzerine yaz.Sevdiğin kişinin adınıda ilave ederek mumu yak. İsmini yazdığın kişi senin için mum gibi yanıp seni özler.Hayal eder.Şiddetli bir muhabbetle sana kavuşmayı ister.


Geçimsizliği Giderme Duası
Dargın ve geçimsiz olan,bir türlü evinden kavga gürültü eksik olmayan kimse cuma gününün ilk saati olan Zühre saatinde aşagıda gelen azimeti seksen üç defa şeker vb. tatlı bir şey üzerine okur ve yerlerse aileye huzur ve muhabbet gelir.Araları güllük gülistanlık olur.
Yevme te'tissemaü bi duhanin mübin*
Ya'şennase haza azabün elim*
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.
Ve zellenaha lehüm,feminha rekübühüm ve minha ye'külün*


Eşler Arasında Geçimsizliği Kaldıran Dua
Eşler arasında ki geçimsizligi ortadan kaldırmak amacıyla aşagıda gelen dua muhabbete ait uygun bir saatte iki adet yazılır.Birisini dargın olan eşler içer ve digeri de beraber kaldıkları evin kapısı üzerine koyulursa aralarında ki geçimsizlik ortadan kalkar.Muhabbetleri çogalır.

Kul in-küntüm tühibbunellahe fettebiuni yuhbibkümüllah*
felemma raeynehu ekbernehu ve kata'ne eydiyehünne,haşa lillahi ma-haza beşaran inne haza illa melikün kerim.Yühibbunehüm kehubbillah.Vellezine amenu eşeddü hubben lillah.Velev yerallezine zalemu iz yeravnel azabe ennel kuvvete lillahi cemia*
Kad şeğafeha hubban*
Ve elgaytü aleyke mehabbeten mini.Ve litüsnea ala ayni*
İnneke ala külli şey-in kadiyr*
Birahmetike ya erhamerrahimin*
Ve bi elfi la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim*


Sevdiğini Kendine Bağlama Duası
Sevdiğin kimseyi daha fazla kendine ısındırmak istiyorsan 51 adet kuru üzümün üzerine Cuma gecesi gece yarıyı geçtikten sonra 313 Ayetel kürsü oku ve sevdiğin kişiye yedir.Sana karşı sevgisinin günden güne azami derecede çoğaldığını hissedeceksin.



Güçlü Bir Aşkla Bağlama Duası
Dereden alınan büyükçe beyaz bir taş üzerine 41 defa sevdiğin kişinin adını yaz. Sonra bu taşın üzerine 101 defa Cin suresinin ilk beş ayeti olan;
Kul uhiye ileyye ennehusteme'a neferun minelcinni fekalu inna semi'na kur'anen 'aceben
Yehdi ilerruşdi feamenna bihi ve len nuşrike birabbina ehada
Ve ennehu te'ala ceddü Rabbina mettehaze sahibeten ve la veleda
Ve ennehu kane yekulü sefiyhuna 'alellahi şetetata
Ve enna zanenna en len tekulel insü velcinnü 'alellahi keziba

Oku!Sonrada 1000 defa Yüce Mevla'nın Rakib ismi şerifini zikrederek taşın üzerine nefes et.Heryüz defada bir kere ;
Allahümme sehhırli kalbe fülan ala hubbi fülan diye tekrar et.Okuma işlemi tamamlandıktan sonra taşı yanan bir ateşe at.Sana nasıl ısındığını ve seni nasıl özlediğini görecek hayret edeceksin.Harama kullananlarda aksi tesir olursa kendi hatalarını anlamış olup bundan sonra daha dikkatli omaya gayret ederler.


Birini Kendine Bağlama Duası
Seher vaktinde besmeyi şerifenin vefki yazılır.Vefkin ortasındaki Allah isminin altınada sevmesi istenilen kimsenin adı ve anne adı yazılarak, niyet üzerine yedi sabah 786 defa besmele okunup vefkin üzerine nefes edilir.Hazırlanan bu tertip sağ kolda taşınmaya devam edilirse sevmesi istenilen kişi derin bir aşk ve muhabbetle talibini sever, ona bağlanır.


Eski Kocayı Geri Getirme Duası
Gurbete gidip yuvasını ihmal eden yada sebepsiz yere evinden uzaklaşan hatta nereye gittiği ve nerede olduğu belli bile olmayan bir kimseyi geri evine/ailesine döndürmeyi arzu eden bir kimse; tenha bir yere çekilerek 17 defa aşağıdaki ayeti kerimeleri okur.Sonra Peygamber efendimize 100 defa salatü selam getirir.Hemen akabinde 3 defa Yasini şerif, üç Ayetel kürsü ve kırkbir defada Leheb(Tebbet) suresini okur.Bütün bu okumalar bitiminde alttaki niyet duasını okur ise, geri dönmesi beklenilen kişi kısa zamanda mutlaka geri döndüğü görülür.
on yedi defa okunacak ayetler şunlardır;
Kul uhiye ileyye ennehusteme'a neferun minelcinni fekalu inna semi'na kur'anen'aceben
Yehdi ilerruşdi feamenna bihi ve len nuşrike birabbina ehaden
Ve ennehu te'ala ceddu rabbina mettehaze sahibeten ve la velede
ve ennehu kane yekulu sefiyhuna 'alellahi şetatata
Okuma işlemleri bitince söylenecek niyet duası;
Fa'lem ennehu la ilahe illallahu Ya Rahmanü fettehizhü vekilen ve kanellahü alimen hakima
Allahümme heyyic kalbe fülan bin fülan hatta yercia ila mehallihi bihakki kelamikel kerim ve bi hakki esmaikel ızam* Ve birahmetike Ya erhamerrahimin* La feta illa ali, la seyfa illa zülfikar*


Sevdiğin Kişiyi Kendine Bağlamak İçin Dua
Sevdiğin kişinin sacının bir teline yetmiş defa oku ve yanında taşı.
Eynema tekunu ye'ti bikümüllhi cemia, innellahe ala külli ğey-in kadir
Yevme te'tis semaü bi dühanim mübiyn
Yağşen nase haza azabün eliym
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim

Kocaya Söz Dinletme Duası
Aşağıda gelen duayı yazıp sağ kolunda taşıyan kişinin eşi kendisini sever ve sözünü dinler.
İnnellahestafa Ademe ve Nuhan ve ale İbrahime ve ale imrane alel alemin
Zürriyeten ba'duha min ba'd, vallahü semiun alim


Eşini Kendine Bağlamak İçin Dua
Aşağıda gelen berhetiyye duası her konuda etkili olduğu gibi, sevgi, aşk, muhabbet konusunda da oldukça etkilidir.
Eşinin, ailesinin, yuvasının huzur ve muhabbetinin çoğalmasını arzueden bir kimse yada evlenip yuva kurmak, istediği bir kişiden red cevabı almak istemeyen, hatta terk edip giden birini geri döndürmek vb amaçal aşağıda gelen berhetiyye duası her günün muhabbet saatlerinde 45 defa kırmızı mum üzerine okunup nefes edildikten sonra niyet söylenerek yakılır.Gerekirse bu tertibe yedi gün yadayedi gece devam edilir.Beklenen netice en mükemmel şekilde alınacaktır.
Allahümme inni bihakki Berhetihin 2 Keririn 2 Tetlihin 2 Turanin 2 Mezcelin 2 Bezcelin 2 Terkabin 2 Berheşin 2 Ğalmeşin 2 Hutirin 2 Kalnehudin 2 Berşanin 2 Kezhirin 2 Nemuşelhin 2 Berheyula 2 Beşkeylehin 2 Gazmezin 2 Enkalelitin 2 Kabratin 2 Ğayahen 2 Keydehula 2 Şemharihin 2 Şemharihin 2 Şemharihin 2 Bikehtahunihin 2 Beşarişin 2 Tuneşin 2 Şemhabaruhin 2 Allahümme bihakki kehkehicin yağtaşiyyin bihakki letşağşağvılin emvılin celdin mehcemen helmecin verudiyetin mehfeyacin bi-ızzetike illa ma ehazte bisem-ıhin ve ebsarihim sübbane men leyse kemislihi şey-ün fissemevati vel ardi ve hüvessemıul alim.
Berhetiyyeden kesin ve süratli olarak istifade etmek isteyen kimseler berhetiyenin zikrini riyazatla devam edip tamamlamalıdır.Hatmi ise 10,000 dir.Bu adedin tamamlanması demek ulvi ve süfli ervahı kendine ram kılmak ve onların hizmet ve icazet kategorisinde yer almak demektir.


Geçimsizlik İçin Okunacak Dua
Eşler arasında ki geçimsizligi ortadan kaldırmak amacıyla aşagıda gelen dua muhabbete ait uygun bir saatte iki adet yazılır.Birisini dargın olan eşler içer ve digeri de beraber kaldıkları evin kapısı üzerine koyulursa aralarında ki geçimsizlik ortadan kalkar.Muhabbetleri çogalır.

Kul in-küntüm tühibbunellahe fettebiuni yuhbibkümüllah*
felemma raeynehu ekbernehu ve kata'ne eydiyehünne,haşa lillahi ma-haza beşaran inne haza illa melikün kerim.Yühibbunehüm kehubbillah.Vellezine amenu eşeddü hubben lillah.Velev yerallezine zalemu iz yeravnel azabe ennel kuvvete lillahi cemia*
Kad şeğafeha hubban*
Ve elgaytü aleyke mehabbeten mini.Ve litüsnea ala ayni*
İnneke ala külli şey-in kadiyr*
Birahmetike ya erhamerrahimin*
Ve bi elfi la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim*


Sevdiğini Bağlamak İçin Dua
sevdigi insanın kendisine daha çok baglanmasını isteyen bir kimse cuma gecesi gece yarısından sonra iki rekat namaz kılıp ardından alta gelen duayı üç yüz(300)defa okursa sevdigi kişi derin bir aşk ve muhabbetle baglanmış olur.
Fe-in tevellev fe-kul hasbiyallahü lailahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül arşil azim.


Sevdiğini Kendine Bağlamak İçin Dua
Sevdiğin bir kişiden beklediğin ilgi ve alakayı göremiyorsan aşağıda gelen duayı Cuma günü sala ile ezan arası miski amberle yaz.Üzerinede aynı duayı altmış altı defa oku.Yedi kat su geçirmeyecek şekilde sardıktan sonra geçip geldiği bir yolun kenarına göm.Hemen aşık olur.
Kulillahümme malikel mülki, tü'til mülke men teşaü ve tenziul mülke mimmen teşa, ve tüizzü men teşau ve tüzillü men teşa, bi yedikel hayr, inneke ala külli şey'in kadir
Yühibbünehüm ke-hubbillah, velezzine amenü eşeddü hubben lillah, velev yerallezine zalemü iz yeravnel azabe ennel kuvvete lillahi cemia, ve ennellahe şedidül azab


Bana Bağlanması İçin Dua
Eşini yada sevdiği bir insanı tamamen kendi emrine almak ve devamlı surette ondan sevgi ve iltifat görmek için bu duayı cuma gecesi, gece yarısından sonra 1000 defa okumak yeterlidir.
Yine bu dua evini, yuvasını terk eden birisi için geceleri 1000 defa okumaya devam edilirse kısa zamanda mutlaka döner.
Dua;" Ya vahidül baki evvelü külli şeyin ve ahiruhu"

Sevdiğini Kendine Bağlamak İçin Okunacak Dua
İstediğin kişiyi kendine çekmek suretiyle onunla hayırlı bir yuva kurmak istiyorsan 7gün canlı ve canlıdan çıkan şeylerden yememek suretiye perhiz yap.Sonra 3 gün oruç tut.üç gün bitiminde yine perhizle aslibent,hasliban, ak günlük buhurlarından azar azar tüttürerek alttaki duayı sabah 250 akşam yine 250 defa okumaya devam et.Fakat ne ile meşgul olduğunu ve ne için çalıştığını kimseye bildirme.Yedi günün bitiminde muradın hasıl olur ve sevdiğine kavuşursun.
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Vedüd sehhırli fülan ıbni fülan
El hamdü lillahi rabbil alemin
Ya Rakıb sehhırli fülan ıbni fülan
Er rahmanir rahiym
Ya VEdüd sehhırli fülan ıbni fülan
Maliki yevmid din
Ya Rakıb sehhırli fülan ıbni fülan
İyyake na'büdü,
Ya Vedüd sehhırli fülan ıbni fülan
ve iyyake nesteiyn
Ya Rakıb sehhırli fülan ıbni fülan
İhdinas siratal müstekıym
Ya Vedüd sehhırli fülan ıbni fülan
Siratallezine en'amte aleyhim,
Ya Rakıb sehhırli fülan ıbni fülan
ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin amin
Ya Vedüd sehhırli fülan ıbni fülan


Sevdiğin İnsanı Kendine Bağlamak İçin Dua
Sevdiğin insanı kendine ısındırmak için altta gelen tılsımı yaz.Üzerinede 170 defa Ayetel kürsüyü oku.Niyetini söyle ve yak.Müthiş bir muhabbet meydana gelir.


Giden Sevgiliyi Geri Döndürmek İçin Dua
Terk edip giden sevgilinin dönüp gelmesi için; geceleri kırmızı mum üzerine 1000 defa Tebbet

suresi okunup yakıklır ve buna bir kaç gece devam edilirse kısa zamanda mutlaka geri

dönecektir.
Büyüyü Bozmak İçin Okunacak Dua

Eğer bir kişi pskolojikman büyü bende tesir etmez büyü bana zarar vermez dese o zaman kişi kendini büyüye karşı emniyete alır.
Ancak pskolojikman çok kuvvetli olması lazım. Ancak büyülenmişse o zaman ve o büyüden kurtulmak istiyorsa o kişi bir çizgisiz kağıdın üzerine şu duayı yazarsa ve 40 defa o duayı kağıdın üzerinde okursa ve o kağıdı suyun içinde eritip o suyu içerse bir kısmıyla da yüzünü yıkarsa o kişinin üzerindeki bütün büyüler çözülür. İşte büyü bozmak için kağıt üzerine yazılacak dua:
Vettebeu ma tetlüş şeyatiynü ala mülki Süleyman, ve ma kefera süleymanü ve lakinneş şeyatiyne keferu yüallimunen nasas sihra ve ma ünzile alel melekeyni bi babile harute ve marut, ve ma yüallimani min ehadin hatta yekula innema nahnü fitnetün fe la tekfür, fe yeteallemune minhüma ma yüferrikune bihi beynel mer’i ve zevcih, ve ma hüm bi darrine bihi min ehadin illa bi iznillah, ve yeteallemune ma yedurruhüm ve la yenfeuhüm, ve le kad alimu le menişterahü ma lehu fil ahirati min halakiv ve le bi’se ma şerav bihi enfüsehüm, lev kanu la’lemun
Sümme beasna mim ba’dihim musa bi ayatina ila fir’avne ve meleihi fe zalemu biha fenzur keyfe kane akibetül müfsidin
Ve kale musa ya fir’avnü inni rasulüm mir rabbil alemin
Hakiykun ala el la ekule alellahi illel hakk kad ci’tümü bi beyyinetim mir rabbiküm fe ersil meiye beni İsrail
Kale in künte ci’te bi ayetin fe’ti biha in künte mines sadikiyn
Fe elka asahü fe iza hiye su’banüm mübin
Ve nezea yedehu fe iza hiye beydaü lin nazirin
Kalel meleü min kavmi fir’avne inne haza le sahirun alim
Yüridü ey yuhriceküm min erdiküm fe maza te’mürun
Ye’tuke bi külli sahirin alim
Ve caes seharatü fir’avne kalu inne lena le ecran in künna nahnül ğalibin
Kale neam ve inneküm le minel mükarrabin
Kalu ya musa imma en tülkiye ve imma en nekune nahnül mülkiy
Kale elku fe lemma elkav seharu a’yünen nasi vesterhebuhüm ve cau bi sihrin aziym
Ve evhayna ila musa en elki asak fe iza hiye telkafü ma ye’fikin
Fe vekaal hakku ve betale ma kanu ya’lemun
Fe ğulibu hünalike venkalebu sağirin
Ve ülkiyes seharatü sacidin
Kalu amenna bi rabbil alemin
Rabbi musa ve Harun
Kale fir’avnü amentüm bihi kalbe en azene leküm inne haza le merkum mekertümuhü fil medineti li tuhricu minha ehleha fe sevte ta’lemun
Le ükattianne eydiyeküm ve ercüleküm min hilafin sümme le üsallibenneküm ecmeiyn
Kale rabbül mesriki vel mağribi ve ma beynehüma in küntüm ta’kilun
Kale leinittehazte ilahen ğayri le ec’alenneke minel mescunin
Kale e ve lev ci’tüke bi şey’im mübin
Kale fe’ti bihi in künte mines sadikiyn
Fe elka asahü fe iza hiye sü’banüm mübin
Ve nezea yedehu fe iza hiye beydaü lin nazirin
Kale lil melei havlehu inne haza lesahirun alim
Yüridü ey yuhriceküm min erdiküm bi sihrihi fe maza te’mürun
Kalu ercih ve ehahü veb’as fil medaini haşirin
Ye’tuke bi külli seharin alim
Fe cümias seharatü li mikati yevmim ma’lun
Ve kiyle lin nasi hel entüm müctemiun
Leallena nettebius seharete in kanuhümül ğalibin
Fe lemma caes seharatü kalu li fir’avne einne lena le ecran in künna nahnül ğalibin
Kale neam ve inneküm izel le minel mükarrabin
Kale lehüm musa elku ma entüm mülkun
Fe elkav hibalehüm ve isiyyehüm ve kalu bi izzeti fir’avne inna le nahnül ğalibun
Fe elka musa asahü fe iza hiye telfafü ma ye’fükun
Fe ülkiyes seharatü sacidin
Kalu amenna bi rabbil alemin
Rabbi musa ve Harun
Kale anemtüm lehu kalbe en azene leküm innehu le kebirukümüllezi allemekümüs sihr f ele sevfe ta’lemun le ükattianne eydiyeküm ve ercüleküm min hilafiv ve la üzallibenneküm ecmeiyn
Sümme beasna mim ba’dihim musa ve harune ila fir’avne ve meleihi bi ayatina festekberu ve kanu kavmen mücrimin
Fe lemma caehümül hakku min indina kalu inne haza le sihrum mübin
Kale musa e tekulune lil hakki lemma caeküm e sihrun haza ve la yüflihus sahirun
Kalu e ci’tena li telfitena amma vecedna aleyhi abaena ve tekune lekümel kibriyaü fil ard ve ma nahnü leküma bi mü’minin
Ve kale fir’avnü ‘tuni bi külli sahirin alim
Felemma caes seharatü kale lehüm musa elku ma entüm mülkun
Fe lemma elkav kale musa ma ci’tüm bihis sihr innellahe seyübtilüh innellahe la yuslihu amelel müfsidin
Ve yühikkullahül hakka bi kelimatihi ve lev kerihel mücrimun
Fe ma amene li musa illa zürriyetüm min kavmihi ala havfim min fir’avne ve meleihim ey yeftinehüm ve inne fir’avne lealin fil ard ve innehu le minel müsrifin
Ve kale musa ya kavmi in küntüm amentüm billahi fealleyhi tevekkelu in küntüm müslimin
Fe kalu alellahi tevekkelna Rabbena la tec’alna fitnetel lil kavmiz zalimin.


Büyüden Ve Cinden Korunmak İçin Okunacak Dua
Sual: Ruhi sıkıntılardan, korkulardan ve çeşitli sıkıntılardan kurtulmak ve büyü çözmek için ne yapmak gerekir? Cinden korunmak için hangi duaları okumalı?
CEVAP
Allahü teâlâ, her şeyi sebeple yaratır. Bir şeye kavuşmak için, bu şeyin yaratılmasına sebep olan şeyi yapmak gerekir. Her şeyin yaratılmasında ortak olan manevi sebep, sadaka vermek, 70 kere (Estağfirullah min külli mâ kerihallah) duasını okumaktır. Bu iki manevi sebep, maddi sebepleri bulmaya da yardım eder. Ruhi sıkıntıların çoğu, cinden ve büyüden meydana gelir. Ruhi hastalıklar, sara ve cinden korunmak için, kıymetli kitaplarda bildirilen dualardan bazıları şunlardır:
1- Euzü Besmele ile Fatiha suresini okumalı.

2- Euzü Besmele ile iki Kul-euzü okumalı.

3- Bir miktar suya Âyet-el kürsi, İhlas ve Muavvizeteyn [Nas ve Felak] surelerini okumalı. Büyü yapılan kimse bundan üç yudum içmeli, kalan su ile gusletmeli.

4- Sedir ağacının 7 tane yeşil yaprağı ezilip su ile karıştırılır. Üzerine Âyet-el kürsi, İhlas ve Kul-euzüler okunur. 3 yudum içip geri kalanla gusledilir.

5- Üç kere Salevat ve Fatiha, Âyet-el kürsi, Kâfirun, İhlas, Felak ve Nas sureleri yedişer defa okunup hastaya üflenir. Bunlar tekrar okunup hastanın yatağına, evin her yerine, bahçeye üflenir.

6- Fatiha, Âyet-el-kürsi ve 4 Kul [Kâfirun, İhlas, Felak ve Nas sureleri] yedişer kere okunup hastaya üflenirse, büyü, nazar, hayvan sokması ve bütün dertler için iyi gelir. Tuza okunup, suda eritip içirmek ve ısırılan yere sürmek de olur.

7- Sabah akşam, Bekara suresinin başından 4 âyet ve Âyet-el kürsi ile, Âyet-el kürsiden sonraki iki âyeti ve Bekara suresinin sonundaki 3 âyet, delinin üzerine okunursa, iyi olur.

8- Sabah akşam 24 kere Estağfirullah denir. Sonra 11 İhlas ve 7 kere Fatiha ve 33 kere, Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed okuyup, sevabı Peygamber efendimizin ve Eshab-ı kiramın ve Evliyanın ve sonra isimleri okunarak Silsile-i aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye edilir. Bunların hürmetine şifa vermesi için dua edilir. Her gün sabah-akşam böyle dua edilir.

9- Günde 500 kere La havlevela kuvvete illa billah-il-aliyyimazim okumalı! Başlarken ve bitirince yüz kere salevat getirmeli. [Bunu her gün muhakkak okumalı, ihmal etmemeli.]

10- Ha-Mim Mümin suresinin başından masir’e kadar ve Âyet-el kürsi okumalı.

11- La ilahe illallahü vahdehü la şerike leh lehülmülkü velehülhamdü vehüve alâ külli şeyin kadir okumalı.

12- Cuma günü seher vakti, sağ elinin içine Nisa suresi 99. Âyeti, vemen yahruc’dan rahimâ’ya kadar yazılır, sonra dili ile yalanıp yutulur. 40 yıllık büyü de olsa çözülür.

13- Sar’adan kurtulmak ve cinden korunmak için Âyât-i hırz okunmalıdır! Âyât-i hırz, şu sure ve âyetlerdir:

Fatiha,
Bekara 1, 2, 3, 4, 5 ve 163, 164 ve 255, 256, 257 ve 285, 286,

Âl-i İmran 18,19. âyetten sadece: “İnneddine indellâh-il-islam” kısmı,
Âl-i İmran 26, 27 ve 154,

En’âm 17,
A’râf 54, 55, 56,

Tevbe 51 ve 128, 129,
Yunüs 107,

Hud 56,
İbrâhim 12,

İsrâ 43 ve 110, 111,
Mü’minun 116, 117, 118,

Ankebut 60,
Rum 17, 18,

Fatır 2,
Yasin 83,

Saffat 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 180, 181, 182,
Feth 27, 28, 29,

Rahmân 33, 34, 35, 36,
Hadid 1, 2, 3, 4, 5,

Haşr 21, 22, 23, 24,
Cin 1, 2, 3, 4, 5, 6,

Buruc 20, 21, 22,
İhlâs, Felâk ve Nâs sureleri.


Büyücülerin Şerrinden Korunma Duası
Sabah-aksam, 3 defa, " Bismillâhillezî lâ yedurru maasmihi seyün fil erdi velâ fissemâi ve hüvessemîul alîm " okuyan, büyücü ve zalimden emin olur.


Sihir Bozma Duası
Sihir bozmak için mücerreptir hiç böyle deva olmaz gaflet olunmaya

3 ayetel kürsi 11 ihlas 3 felak, 3 nas ı sabah namazından sonra kimseye
Söylemeden okuya

Ama ‘’ kul euzu birabbil felak, euzu birabbil felak’’ deyip ahirine varıncaya kadar okuya
Ve dahi ‘’ kul euzu birabbin nas, euzu birabbin nas’’ deyip ahirine kadar okuya
Ve ama en başta euzu besmele çekip her sure başında besmelei şerif okuya

Ve tebbet okuya şöyleki:
Bismillahirrahmanirrahim
tebbet yeda deyip sağ ayağını yere vura
Ebi lehebiv ve teb deyip sağ ayağını yere vura
Ma ağna anhü deyip sağ ayağını yere vura
Malühü vema keseb deyip sağ ayağını yere vura
Seyasla naran zate leheb deyip sağ ayağını yere vura
Vemraetüh, hamaletel hatab deyip sağ ayağını yere vura
Fi cidiha hablüm min mesed deyip sağ ayağını yere vura


Büyüyü Kesin Bozan Dua
Zorluk : 2 - Süre : 5
Üstündeki Büyüyü Bozma Duası
Üzerinde büyü nazar yada musallat olan ve bu yüzden hastalanan kısmeti kapanan yada işleri rast gitmeyen bütün bu etkilerden kurtulmak ve temizlenmek istiyorsa:

100 besmele-i serif
100 estağfirullah el-azıym
100 selamün kavlen mirrabbirrahıym
100 kelime-i tevhid
7 ayetel kürsi
1 yasin suresi
11 felak suresi
11 nas suresi
3 esmaül hüsna
7 inşirah suresi
11 ved duha suresi
7 tebbet suresi
7 kevser suresi
3 şems suresi
7 karia suresi
3 amenerresulu
1 cin suresi
3 kafirun suresi
1 fetih suresi
1 naziat suresi
7 ihlas suresi
3 fatiha suresini,

1.gün bu dualar okunup suya üflenecek.....
2.gün okunup kisi üzerine üfleyecek...
3.gün ise bu dualar okunup bitirildikten sonra kisi evinin her yerine bütün odalara bütün esyalarına üfleyecek....

Bu dualar 3 gün okunup tamamladıktan sonra Allah rızası icin 2rekat namaz kılınıp
Allah'ım beni üzerimdeki............(üzerinde ne varsa,hastalık,büyü,musallat) kurtar hepsini etkisiz hale getir die dua edilecek..

*buarada okunup üflenecek su az olmayacak cünkü bu 1 hafta boyunca icilecek....


Erkekliği Bağlı Olanların Okuyacağı Dua
Bağlı olan kişinin göbeğinin altına yazılırsa bağdan kurtulur.
İnnellezîne yuhaddunallahe ve resulehu kubitu kema kubitellezîne min kablihim……. Mücadele 5

Bir diğeri kadir suresi temiz bir tabağa yazılsa ve su ile silindikten sonra içilse bağı çözülür Allahın izniyle.


Büyü Bozmak İçin Okunacak Dua
büyü yapılanın bir dostu 1 metre ipe çözülmesi kolay olacak şekilde 200 düğüm atar büyü yapılanın önüne 1 çay bardağı su konur büyü yapılan kişi düğümlü ipi eline alıp besmele ile felak suresini okur ve ilk düğüme üfleyerek düğümü çözer ve bu sırada Bana Yapılan Büyüyü Çözdüm der akabinde besmele ile nas okur ve 2 nci düğüme üfleyerek hemen çözer ve Bana Yapılan Büyüyü Çözdüm der böylece felak ve nas surelerini okuyarak bütün düğümleri çözdükten sonra ip çay bardağındaki suyun içine atılır sonra ip bardaktan çıkarılarak su içilir ip ise ateşte yakılır ancak bu okuma sırasında aralıklarla bu kor üzerinde birer tatlı kaşığı üzerlik tohumu yakılarak buhur yapılmalıdır hasta daha bu esnada iken bile büyünün büyük ölçüde azldığını hisseder zaman ve saatler ilerledikçe allah(c.c.)'nın izni ile eski sıhhatine kavuştuğu müşahede eder.


Büyüleri Bozmak İçin Dua
Sihirbazlarin Sihirini-Buyuculerin Buyusunu Bozmak ve Acmak icin okunur

Arabi (Hicri) ayin ilk gecesi saat 23,30 dan sonra tenha bir yerde okunur....ustun ve bulundugunuz yer temiz olur
*
19 gece arka arka ya okunur.
*-Abdes alip Allah rizasi icin 2 rekat namaz kilinir
*-Kibleye karsi oturarak
*-Niyet edilir
* 21 defa Selavatu selam okunur
* 1 adet Fatiha
*3 adet Ihlas
* 15 adet Ayetul Kursi
* 95 adet .Bismillahir Rahmanur Rahim Ferdun Hayyun Kayyemun Hakemun Adlun Kuddus
Min Serrin Neffasati Fil Ukadi

* 661 defa Ya Metin ya Mani okunur

*ALLAHA sukret

bu yazdiklarim tecrube edilmistir
=kaynagi Gizli Ilimler Hazisesinden alintidir .Yuce MEVLAM hepimize hayirli yazilar yazsin AMIN

not=
Ilk gece okumaya baslamadan once Namaz kilinir
Diger geceler sart degil namaz kilmak ama istiyen kilabilir
dualarinizi bu kardesinizden eksik etmeyin
a.e.o

MANASI

YA METIN
Herseye gucu yeten cok kudretli olandir .Fiillerinde ( islerinde)asla zorluga ve yorgunluga ugramayandir

YA MANI
Onleyen,bir seyin olmasini istemedigi zaman o seyin olmasina mani olandir.Onlenmesi gerekli olan seyleri onleyendir


Büyüyü Uzaktan Bozmak İçin Dua
3 gün yapılacak hergün 1000 defa
-- la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.sehlen lebi afvike ya aziz.
okunacak nıyet edılecek..allahım benım be eşim yada sevgılım.. de insan yada cinni ile yapılmış büyü var ise onu bozmaya niyet ettim allahım denıp okunaca ne az ne çok ..


Büyü Bozdurmak İçin Dua
Öncelikle, bir kişide büyü varmı? Var ise hangi büyü yapılmış, bunu öğrenmek gerekiyor. Çünkü her büyünün farklı bozulma şekilleri vardır. Eğer biri size, hiçbirşey
sormadan " ben sendeki büyüyü bozarım " vs.. şeklinde bir cümle kuruyorsa, oradan hemen uzaklaşın

Büyü bozma yöntemleri

Büyü tespit edildikten sonra, o büyüyü bozacak ayetlerin yazıldığı bir muska yapılır. Ve büyüye maruz kalan kişi boynundan çıkarmaz. Bu hem var olan büyüyü bozacak,
hemde kişiyi, diğer yapılacak büyülere karşı koruyacaktır.
Bir diğer yöntem, içip yıkanma yöntemidir. Bir kağıda, sure yada ayetler yazılır. Daha sonra bu yazılanların mürekkebi, temiz bir kaptaki suya akıtılır. Bu sudan bir
miktar içilir ve kalanıyla gusül yapılır. Gusül edilen su, temiz bir leğende toplanır ve yine temiz bir yere dökülür. Sadece mürekkebinin çıkmasının sağlanmasıyla
değil, bu suya üflenerekte yapılabilir.
Büyü bozmak için belkide en sık kullanılan yöntem okumadır. Bazen bir yada daha fazla sure, belirlenen ayetler okunarak, kişinin yüzüne üflenir.
Tütsü yakmanında, büyü bozmada etkili bir yöntem olduğu söylenir. Okunmuş yada okunmamış bir nesnenin veya yazılı bir kağıdın yakılmasıyla gerçekleştirilir.

Bir diğer etkili büyü bozma yöntemi, gömme asma denilen yöntemdir. İster kişilerin, isterse evdeki büyülerin bozulmasında oldukça etkili bir büyü bozma yöntemidir.
Büyülerin bozulması için; muska, ayet, esma, hatem vb.. şeyler asılabilir yada gömülebilir. Bu şekilde, büyü def edilmiş olur.


Büyü Bozma Duası
okumaya başlamadan önünüze bir bardak su alın okuduklarınızı önce bardaga ,sonra hastaya üfleyin işlem bitince suyu hastaya içirin yedi gün bu şekilde birbardak suyu hastanıza içirin .
1.gün okunacaklar

1 .cisi (suretül vedduha )2 kere oku
VEDDUHA VELLEYLİ İZA SECAA.MA VEDDEAKE RABBÜKE VE MA ĞALAA.ELEM NECAL LEHÜ AYNEYNİ.VE LİSANEN VE ŞEFATEYNİ.VE HADEYNAHÜNNECDEYNİ.FELAGTEHAMEL AGABET.VE MAA EDRAAKE MAL AGABET.FEKKU REKABETİ.EV IT AMÜN Fİ YEVMİN Zİ MESGABETİ.YETİYMEN ZAMEGRABETİN.EVMİSKİYNEN ZAMETRABETİ.SÜMME KANE MİNELLEZİYNE AMENÜ VE TEVASAV BİSSABRİ VE TEVASAV BİL MERHAMET.ULAAİKE ESHABÜL MEYMENET.VELLEZİYNE KEFERÜ Bİ AYATİNAHÜM ESHABÜL MEŞ EMET.ALEYHİM NARÜN MÜ'SADETÜN.

2. cisi (suretül inşirah)2 kere oku
ELEM NEŞRAH LEKE SADREK.VE VADANA ANKA VİZRAK.ELLEZİİ
ENGADE ZAHREK.VERAFENA LEKE ZİKREK.FE İNNE MEAL USRİ YÜSREN.İNNE MEAL USRİ YÜSREN.FE İZA FERAGTE FENSAB.VE İLAA RABBİKE FERGAB.

3. cüsü (suretül tekasür) 10 kere oku
ELHAKÜMÜT TEKASÜR.HATTA ZÜRTÜMÜL MEGABİR.KELLA SEVFA TA'LEMÜN.SÜMME KELLA SEVFA TA'LEMÜN.KELLA LEV TA'LEMÜNE ILMEL YAGIYN.LETEREÜNNEL HACİYM.SÜMME LETERA ÜNNEHA AYNEN YAGIIYN.SÜMME LETÜS ELÜNNE YEVMEİZİN ANİNNEIYM.

4 .cüsü (suretül asri) 10 kere oku
VEL ASRİ.İNNEL İNSANE LEFİ HUSRİN.İLLELLEZİYNE AAMENÜ VE AMİLÜSSALİHATİ VE TEVASAV BİL HAGGI VE TEVASAV BİSSABRİ.

5 .cisi (suretül nasr) 3 kere oku
İZA CAAE NASRULLAAHİ VEL FETHU. VERAEYTENNASE YEDHULUNE Fİ DİYNİLLAAHİ EFVACAN.FESEBBİH BİHAMDİ RABBİKE VESTAGFİRHÜ İNNEHÜ KANE TEVVABEN.

6.cısı (suretül ihlas) 3 kere oku
GUL HUVALLAHÜ EHADÜ.ALLAHÜSSAMED.LEM YELİD VE LEM YÜLED. VE LEM YEKÜN LEHÜ KÜFÜVEN EHAD.

7.cisi (suretül muavezeteyn)felak 3 kere,nas 3 kere
felak:GUL EÜZÜ BİRABBİLFELAG.MİN ŞERRİ MA HALAK.VE MİN ŞERRİ GASİGIN.İZA VE GAB.VE MİN ŞERRİN NEFFASATİ FİL UGAD.VE MİN ŞERRİ HASİDİN İZA HASED.
nas:GUL EÜZÜ BİRABBİNNAS.MELİKİNNAS.İLAAHİNNAS.MİN ŞERRİL VESVASİL HANNAS.ELLEZİİ YÜVESVİSÜ Fİİ SUDURİNNAS.MİNEL CİNNETİ VENNAS.

8.cisi (suretül fatiha) 3 kere oku
ELHAMDÜLİLLAAHİ RABBİL ALEMİİYN.ERRAHMAANİRRAHİYM.
MALİKİ YEVMİDDİİYN.İYYAKE NA'BÜDÜ VE İYYAKE NESTEIYN.IHDINASSIRATAL MÜSTAGIYM.SIRATEL LEZİYNE EN AMTE ALEYHİM GAYRİL MAĞDUBİ ALEYHİM VELADDAALLİİYN.

9.cusu (salavat- şerif) 3 kere oku
CEZALLAHÜ ANNA MUHAMMMEDEN ,SALLALLAHÜ ALEYHİ VE SELLEME MA HÜVE EHLÜHÜ
Geçmiş olsun işlem bitmiştir , aynen bu şekilde 7 gün devam edin okumaya,
Dileklerin Kabul Olması İçin Okunacak Dua
Dileklerin kabulü için her gün 100 kere "Ya Kadir" esmasi okunur .

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...