17 Ağustos 2017

Kara aristokrasi ve Bilderberg Grubu Bilderberg Grubu!Dünya"nın Yöneticileri!




Kara aristokrasi ve Bilderberg Grubu  
Bilderberg Grubu!
Dünya"nın Yöneticileri!
Bilderberg Grubu!Dünya

1954"te Hollanda"nın Oosterbeck kentindeki Bilderberg Oteli"nde ilk toplantılarını yapan,adlarını bu otelin isminden alan grup,dünyadaki elit tabakayı bir araya getirmek,kontrolü tek yerden sağlayabilmek amacıyla kurulan,dünyaya egemen olma planları yapan Avrupa ve Kuzey Amerikalı güç elitlerinden oluşan uluslarüstü bir gruptur.CFR ve diğer örgütlerin Avrupa ayağını ve etkinliğini teşkil etmek için politik bir filozof ve aynı zamanda Polonyalı Yahudi bir haham olan Joseph Retinger ve Rothchild tarafından teşvik edilen Hollanda Prensi Bernhard tarafından kurulmuştur.
Kendilerinden önceki Tapınak Şovalyeleri gibi bu grup da ""Birleşmiş Avrupa"" kurma çabası içindeydiler ve içindeler de.Avrupa"yı birleştirme hareketleri arasında,bu grup Avrupa Ortak Pazarı"nı ve kıtada kullanılan ortak para birimi Euro"yu ortaya çıkaran Roma Antlaşması"nın yapılmasına yardımcı olmuştur.Hollanda temelli pro-AB(Avrupa Birliği) öncelidir.Bu grubun hem üyeliği hem etkinlikleri gizlidir.İsveç"teki ""Masters of Wisdom"" Locası"na bağlı,33. dereceli bir Mason olan ve ""Bilderberglilerin Babası"" sayılan Joseph Retinger ve Prens Bernhard"ın katılımıyla Avrupa ve Amerika"dan toplantıya çağırılacakların listeleri yine Joseph Retinger"in başkanlığında hazırlanmıştır.
Avrupa elitlerinin toplantıları 1940"lara kadar uzanmakla birlikte 1950"lerin başlarına kadar resmi biçimde örgütlenmemiştir.Bilderberg Grubu"nun kurucusu ""Bilderberg Babası"" Polonyalı bir sosyalist olan Dr. Joseph Hieronim Retinger ve Hollanda Prensi Mason Bernhard,dünyayı yöneten elitleri bir araya toplayıp ""Tek Dünya Devleti"" hareket planlarını daha da ateşlemiştir.Ayrıca Hollanda Prensi Mason Bernhard Nazi Schutzstaff(SS)"in eski bir üyesiydi ve evlilik yoluyla Dutch Shell Oil"de başlıca hissedarlardan biri oldu.
Joseph Hieronim Retinger,Averell Harriman tarafından ABD"ye getirilmiş,David ve Nelson Rockefeller,John Foster Dulles ve o dönem CIA Başkanı Walter Bedell Smith gibi önemli isimlerle yaptığı bir dizi görüşmenin ardından İngiltere"ye büyükelçi olarak atanmıştır.Bilderberg"in kuruluşundaki,ABD istihbarat örgütlerinin,özellikle CIA"nin rolü olduğu çok iyi bilinmektedir.ABD bu grupta başlarda Life dergisinin CIA bağlantılı yayımcısı C.D. Jackson tarafından temsil ediliyordu.Jackson,Başkan Eisenhower"in özel psikolojik savaş danışmanıdır ve JFK suikastından saatler sonra Zapruder filmini satın alan,sonra da bu filmi halkın görmesini engelleyerek suikasta ilişkin resmi kuramı koruyan kişi olarak tanınmaktadır.
Bilderberg"in şimdiki üyeleri arasında Ronald Reagan yönetiminden beri Merkez Bankası Başkanı olan Alan Greenspan bulunmaktadır.
Bilderberg Grubu,küresel anlamda etkili başka gizli topluluklarla karşılıklı bağlara sahiptir.Grubun başkanı aynı zamanda Dış İlişkiler Konseyi(CFR) ile bağlı olan Royal İnstitute o International Affairs"in de başkanı olan Büyük Britanyalı Lord Peter Carrington"dur.
CFR,Trilateral Komisyon ve Bilderberg gruplarının arkasındaki ve aralarındaki bağı sağlayan güç David Rockefeller"dir.Bilderberg Grubu"nun yönetciliği ve finansörlüğü Rothschild ve Rockefeller aileleri tarafından yürütülmektedir.
Bilderberg Grubu ismini ne kadar Hollanda"nın Oosterbeck kentindeki Bilderberg Otelinden alsa da gerçek ismi bilinmemektedir.Prens Bernhard,Habsburg Hanedanlığı"nın soyundandır ve bu hanedanlık kökünü İsa"nın soyunu sürdüren Merovenj Hanedanlığı"na bağlar.Prens Bernhard,Papa"yı veto etme yetkisine sahip dünyadaki tek kişidir ve Avrupa"nın en eski ve soylu ailelerinin oluşturduğu Kara Asalet"in veya Kara Aristokrasi"nin lideridir.Şimdiki grup başkanı İngiliz banker Lord Peter Carrington"dur.
Bilderberg üyeleri;Avrupa Kraliyet Aileleri(Birleşik Krallık,İsveç,Hollanda ve İspanya),Hollanda Prensi Bernhard,Hollanda Prensesi Beatrix,Avusturya Kralı Otto Van Habsburg,İspanya Kralı Juan Carlos,İngiltere Prensi Philip,Danimarka Prensi Axel,Helmut Kohl,Bill Clinton,Henry Kissenger,Robert McNamara,David Rockefeller Sr.,David Rockefeller,Baron Guy de Rothschild,Emma Rothschild,Lord J. Rothschild,Lord Peter Carrington;
Türkiye"deki üyeler arasında;
YerYılKatılım
St. Simons Adası, ABD1957Muharrem Nuri Birgi, Adnan Menderes (Daveti kabul etti, katılamadı)
Buxton, İngiltere1958Muharrem Nuri Birgi (Diplomat)
Cannes, Fransa1963Muharrem Nuri Birgi (NATO Temsilcisi)
Williamsburg, ABD1964Muharrem Nuri Birgi (NATO Temsilcisi)
Villa D’Este, İtalya1965Muharrem Nuri Birgi, Nejat F. Eczacıbaşı (Eczacıbaşı Holding)
Wiesbaden, Almanya1966Muharrem Nur Birgi
Cambridge, İngiltere1967Muharrem Nur Birgi,
Mont Tremblant, Kanada1968Muharrem Nur Birgi, İlter Türkmen (Diplomat)
Marienlyst, Danimarka1969Muharrem Nur Birgi,
Bad Ragaz, İsviçre1970Muharrem Nur Birgi,
Woodstock, ABD1971Selahattin Beyazıt (Pirelli, GS eski Başkanı), Muharrem Nur Birgi
Knokke, Belçika1972Selahattin Beyazıt, Muharrem Nur Birgi
Saltsjöbaden1973Selahattin Beyazıt, Muharrem Nur Birgi
Megeve, Fransa1974Selahattin Beyazıt, Muharrem Nur Birgi
Çeşme, Türkiye1975Semih Akbil (Diplomat), Selahattin Beyazıt, Muharrem Nur Birgi, İhsan Sabri Çağlayangil (Dışişleri Bakanı), İhsan Doğramacı (Akademisyen), Bülent Ecevit, Turan Feyzioğlu (Siyasetçi), Oğuz Gökmen (Diplomat-yazar), Kamran İnan (Bakan), Hasan E. Işık (Dışişleri Bakanı), Gülten Kazgan (Akademisyen-yazar), Halil Tunç (Sendikacı), Memduh Yaşa (Akademisyen-siyasetçi), Selçuk Yaşar (Tüsiad kurucularından,Tuborg-Pınar Holding)
Torquay, İngiltere1976Selahattin Beyazıt, Muharrem Nur Birgi
Princeton, ABD1978Selahattin Beyazıt,
Baden, Almanya1979Selahattin Beyazıt
Bad Aachen1980Selahattin Beyazıt, Muharrem Nur Birgi
Bürgenstock1981Selahattin Beyazıt (Bu tarihte yürütme komitesine giriyor), Kamran İnan,
Sandefjord1982Selahattin Beyazıt, Haluk Özgül (Norveç Büyükelçisi), Metin Toker (Milliyet köşe yazarı),
Chateu Montebello1983Selahattin Beyazıt, M. Nuri Birgi, İlter Türkmen (İçişleri Bakanı), Baki Alkın (Türkmen’in asistanı)
Chateu Montebello1984Yıldırım Aktürk, (Devlet Bakanı Yardımcısı), Selahattin Beyazıt, Tarık Şara (Enka Holding)
Rye Brook1985Selahattin Beyazıt, M. Nuri Birgi, Jak V. Kamhi (Profilo), Osman Olcay (Dışişleri Bakanı, NATO temsilcisi)
Gleneagler1986Selahattin Beyazıt, Yavuz Canevi (Merkez Bankası Başkanı), Seyfi Taşhan (Dış Politika Enstitüsü Direktörü),
Villa D’este1987Gündüz Aktan (Başbakan Danışmanı), Selahattin Beyazıt, Zekeriya Yıldırım (Merkez Bankası Başkanı)
Telfs-Buchen1988Selahattin Beyazıt, Ali Bozer (İçişleri Bakanı), Rüştü Saraçoğlu (Merkez Bankası Başkanı)
La Toja1989Selahattin Beyazıt, Ali Bozer (Bakan Yardımcısı), İsmail Cem (CHP Milletvekili),
Glen Cove1990Selahattin Beyazıt, Erdal İnönü, Mesut Yılmaz,
Baden-Baden1991Selahattin Beyazıt, Vahit M. Halefoğlu (eski Dışişleri bakanı), Tugay Özçeri (Dışişleri bakanlığı diplomatı),
Evian-les Bains, Fransa1992Selahattin Beyazıt, Emre Gönensay (Başbakan baş danışmanı),
Vouliagmeni 1993Selahattin Beyazıt, Hüseyin E Çelem (Yunanistan Büyükelçisi), Talat S. Halman (Akademisyen), Rüştü Saraçoğlu (Merkez Bankası Başkanı)
Helsinki, Finlandiya1994Ali Hikmet Alp (Diplomat), Selahattin Beyazıt, Rahmi Koç (Koç Holding)
Zürih, İsviçre1995Selahattin Beyazıt, Cem Boyner (Yeni Demokrasi Hareketi), Hikmet Çetin (Eski Dışişleri Bakanı),
Toronto, Kanada1996Selahattin Beyazıt, Gazi Erçel (Merkez Bankası), Emre Gönensay (Dışişleri Bakanı),
Atlanta, ABD1997Selahattin Beyazıt, Dinç Bilgin (Sabah), Gazi Erçel (Merkez Bankası), Üstün Ergüder (Boğaziçi Dekanı), Sinan Tara (Enka Holding),
Ayrshire, İskoçya1998Uğur Bayar (Özelleştirme İdaresi), İsmail Cem (Dışişleri Bakanı), Meral Gezgin Eriş (IKV Başkanı), Suna Kıraç (Koç Holding),
Sintra, Portekiz1999Gazi Erçel, Sedat Ergin (Hürriyet), Suna Kıraç, Erkut Yüceoğlu (Tüsiad),
Brüksel, Belçika2000Nuri Çolakoğlu (NTV), Muharrem Kayhan (Söktaş),
Stenungsund, İsveç2001Gazi Erçel, Özdem Sanberk (İngiltere Büyükelçisi),
Chantilly, ABD2002Kemal Derviş (Ekonomi Bakanı), Bülend Özaydınlı (Koç Holding), Özdem Sanberk,  
Versaille, Fransa2003Ali Babacan (Ekonomi Bakanı), Mehmet A. Ağar (DYP), Özdem Sanberk,
Stresa, İtalya2004Ali Babacan, Hasan Cemal (Milliyet Köşe yazarı), Kemal Derviş (Milletvekili), Mustafa Koç (Koç Holding)
Rottach-Egern, Almanya2005Ali Babacan, İmregül Gencer (Global Investment), Cüneyt Ülsever (Hürriyet köşe yazarı),
Ottowa, Kanada2006Egemen Bağış, Ümit Boyner (Boyner Holding), Mustafa Koç, Kemal Köprülü (ARI Hareketi), Fehmi Koru (Yenişafak), Soli Özel (Akademisyen Bilgi Üniv.),
İstanbul, Türkiye2007Ali Babacan (Ekonomi Bakanı), Mehmet A. Birand (Köşe yazarı), Ümit Boyner, Cengiz Çandar (Gazeteci), Hikmet Çetin, Cem Duna (Eski AB elçisi), Emre Gönensay, Mustafa Koç, Ayşe Soysal (Boğaziçi Dekanı), Arzuhan Doğan Yalçındağ (Doğan Holding), Erkut Yüceoğlu (Tüsiad)
Chantilly, ABD2008Ali Babacan, Zeynep Göğüş (Gazeteci), Mustafa Koç, Faik Öztrak (Milletvekili), Ferit Şahenk (Doğuş Holding),
Vouliagmeni, Yunanistan2009Ali Babacan, Mustafa Koç, Suzan Sabancı Dinçer (Sabancı Holding), Agah Uğur (Borusan Holding),
Barcelona2010Ali Babacan, Mustafa Koç, Sami Kohen (Milliyet), Suzan Dinçer Sabancı, Agah Uğur,
St. Morriz, İsviçre2011Sürreyya Ciliv (Turkcell, Tayyibe Gülek Domaç (Eski İçişleri Bakanı), Mustafa Koç, Şefika Pekin (Pekin&Bayar Hukuk Firması)
vardır.
2012 yılında katılanlar arasında;
Chairman
 
 
FRACastries, Henri deChairman and CEO, AXA Group
   
DEUAckermann, JosefChairman of the Management Board and the Group Executive Committee, Deutsche Bank AG
GBRAgius, MarcusChairman, Barclays plc
USAAjami, FouadSenior Fellow, The Hoover Institution, Stanford University
USAAlexander, Keith B.Commander, US Cyber Command; Director, National Security Agency
INTAlmunia, JoaquínVice-President - Commissioner for Competition, European Commission
USAAltman, Roger C.Chairman, Evercore Partners
PRTAmado, LuísChairman, Banco Internacional do Funchal (BANIF)
NORAndresen, Johan H.Owner and CEO, FERD
FINApunen, MattiDirector, Finnish Business and Policy Forum EVA
TURBabacan, AliDeputy Prime Minister for Economic and Financial Affairs
PRTBalsemão, Francisco PintoPresident and CEO, Impresa; Former Prime Minister
FRABaverez, NicolasPartner, Gibson, Dunn & Crutcher LLP
FRABéchu, ChristopheSenator, and Chairman, General Council of Maine-et-Loire
BELBelgium, H.R.H. Prince Philippe of 
TURBerberoğlu, EnisEditor-in-Chief, Hürriyet Newspaper
ITABernabè, FrancoChairman and CEO, Telecom Italia
GBRBoles, NickMember of Parliament
SWEBonnier, JonasPresident and CEO, Bonnier AB
NORBrandtzæg, Svein RichardPresident and CEO, Norsk Hydro ASA
AUTBronner, OscarPublisher, Der Standard Medienwelt
SWECarlsson, GunillaMinister for International Development Cooperation
CANCarney, Mark J.Governor, Bank of Canada
ESPCebrián, Juan LuisCEO, PRISA; Chairman, El País
AUTCernko, WillibaldCEO, UniCredit Bank Austria AG
FRAChalendar, Pierre André deChairman and CEO, Saint-Gobain
DNKChristiansen, JeppeCEO, Maj Invest
RUSChubais, Anatoly B.CEO, OJSC RUSNANO
CANClark, W. EdmundGroup President and CEO, TD Bank Group
GBRClarke, KennethMember of Parliament, Lord Chancellor and Secretary of Justice
USACollins, Timothy C.CEO and Senior Managing Director, Ripplewood Holdings, LLC
ITAConti, FulvioCEO and General Manager, Enel S.p.A.
USADaniels, Jr., Mitchell E.Governor of Indiana
USADeMuth, ChristopherDistinguished Fellow, Hudson Institute
USADonilon, Thomas E.National Security Advisor, The White House
GBRDudley, RobertGroup Chief Executive, BP plc
ITAElkann, JohnChairman, Fiat S.p.A.
DEUEnders, ThomasCEO, Airbus
USAEvans, J. MichaelVice Chairman, Global Head of Growth Markets, Goldman Sachs & Co.
AUTFaymann, WernerFederal Chancellor
DNKFederspiel, UlrikExecutive Vice President, Haldor Topsøe A/S
USAFerguson, NiallLaurence A. Tisch Professor of History, Harvard University
GBRFlint, Douglas J.Group Chairman, HSBC Holdings plc
CHNFu, YingVice Minister of Foreign Affairs
IRLGallagher, PaulFormer Attorney General; Senior Counsel
USAGephardt, Richard A.President and CEO, Gephardt Group
GRCGiannitsis, AnastasiosFormer Minister of Interior; Professor of Development and International Economics, University of Athens
USAGoolsbee, Austan D.Professor of Economics, University of Chicago Booth School of Business
USAGraham, Donald E.Chairman and CEO, The Washington Post Company
ITAGruber, LilliJournalist - Anchorwoman, La 7 TV
INTGucht, Karel deCommissioner for Trade, European Commission
NLDHalberstadt, VictorProfessor of Economics, Leiden University; Former Honorary Secretary  General of Bilderberg Meetings
USAHarris, BrittCIO, Teacher Retirement System of Texas
USAHoffman, ReidCo-founder and Executive Chairman, LinkedIn
CHNHuang, YipingProfessor of Economics, China Center for Economic Research, Peking University
USAHuntsman, Jr., Jon M.Chairman, Huntsman Cancer Foundation
DEUIschinger, WolfgangChairman, Munich Security Conference; Global Head Government Relations, Allianz SE
RUSIvanov, Igor S.Associate member, Russian Academy of Science; President, Russian International Affairs Council
FRAIzraelewicz, ErikCEO, Le Monde
USAJacobs, Kenneth M.Chairman and CEO, Lazard
USAJohnson, James A.Vice Chairman, Perseus, LLC
USAJordan, Jr., Vernon E.Senior Managing Director, Lazard
USAKarp, AlexanderCEO, Palantir Technologies
USAKarsner, AlexanderExecutive Chairman, Manifest Energy, Inc
FRAKarvar, AnoushehInspector, Inter-ministerial Audit and Evaluation Office for Social, Health, Employment and Labor Policies  
RUSKasparov, GarryChairman, United Civil Front (of Russia)
GBRKerr, JohnIndependent Member, House of Lords
USAKerry, JohnSenator for Massachusetts
TURKeyman, E. FuatDirector, Istanbul Policy Center and Professor of International Relations, Sabanci University

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...