02 Nisan 2016

ASHÂB-I KEHF HAZERÂTI NE YAHUDİ NE HIRİSTİYANDI,





ASHÂB-I KEHF HAZERÂTI NE YAHUDİ NE HIRİSTİYANDI,
ALLAH’I BİR TANIYAN MÜSLÜMANDI.

Hoşgörünün Kaynağı:

Diyanet Reisi M. Nuri Yılmaz narcıların Urfa’da tertiplediği küfrün hoşgörülmesi, diyalog toplantısından geri kalmamış, hıristiyan ve yahudilerle Tarsus’ta biraraya gelmiş, “İnanç ve hoşgörü çağında dinler” toplantısı tertiplemiştir.
Bu durum ise Zaman Gazetesi’nde on yıl kadar önce yayınlanan aşağıdaki şu haberin gerçekleşmesi demektir:
“Vatikan ve İngiltere Tarsus’u, ABD Patrikhaneyi merkez yapmak istiyor.” (17 Haziran, 1990)
Aynı gazete şimdi küfrü hoşgörü toplantılarının öncülüğünü yapıyor.
Bir tarafta son dört-beş yıldır, patrikhaneyle yakınlaşan ve Amerika’da yaşayan Fethullah Gülen, diğer tarafta yakında Vatikana gidip Papa’yla görüşeceği açıklanan M. Nuri Yılmaz!
Binaenaleyh Vatikan ve İngiltere’nin Tarsus’u, Amerika’nın Patrikhaneyi merkez yapma hayali, yapılan bu diyalog toplantılarıyla gerçekleşmeye doğru uzanıyor.
Yine aynı gazetenin 9 Haziran 1993 tarihli nüshasında “Kiliseden sinsi tuzak; İslâmi değerlere saygılı görünerek müslümanlara hıristiyanlığı anlatacaklar...” şeklinde bir haber yayınlanmıştı.
Buna rağmen yine aynı kesim kiliseyle ortak çalışma yaparak hoşgörü, diyalog, kardeşlik adı altında hıristiyanların bu emellerine bile bile önayak oluyor ve müslümanlara küfrü hoş gösteriyorlar.


Kimleri dost edindiklerine bir bakın!


Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...