01 Haziran 2015

Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Halife Al Sani’nin eşi , Sheikha Mozah bint Nasır , İngiliz Mason Locasında.

Medeniyetler Forumu Yıllık Toplantısı Brezilya 2010 İttifakı - 16.jpg  
Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Halife Al Sani'nin eşi , Sheikha Mozah bint Nasır , İngiliz Mason Locasında. Suriye'nin baş düşmanı olmasının altında yatan budur , bunlar ailece Siyonistlere hizmet eden satılmış uşaklar , İslam'a ve Müslümanlara zerre kadar faydaları olmayan bu azgın sapıkların işi İslam dünyasını parçalamak. 
 Katar Sheikha Mozah
Kim arıtma ve sofistike hizmetinde haute couture Arap dünyasında bugün daha iyi? Dünya çapında tarzı vezir biridir. Sheikha Mozah Bint Nasır el Missned, Katar 

  
Emiri'nin zengin üç eşleri ikincisidir
Bazı yıldır, Sheikha krallar ve şeyhlerin eşleri halka bilinmeyen olduğu Basra Körfezi'nde nadir olmuştur.  
karakter bile Rania ve Fas Lalla Salma, sadece sağduyulu bir rol edinmiştir Arap dünyada tektir.

Beş yıl önce, Katar, Hamad bin Halife el Thani, 56 Emir, o zamana kadar halkın ortaya hiç onun üç eşleri eşlik ABD ağ CBS röportaj vermek için onun konularını hayrete ve daha az Birlikte. Bir Mozah, ikinci Emiri'nin eşi ve daha az üretken oldu. Beş yedi oğlu ve devlet başkanının 27 soyundan gelen iki kadın, tüm vardı, ama muhtemelen, Arap kadınların en uluslararası bugün etkisidir. Aynı zamanda verilen birçok kamu paradır.
Zengin bir işadamının kızı, Mozah Katar Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu ve ABD'de çalışmalarını sürdürdü. Şimdi saltanat kadınların çoğu gibi, onun plebeian kökenli onu o bir konferansa giderken uçakta bir araya şeyhini, evlenmek engel olamadı. Modern bir peri masalı gibi, ikinci eşi olmayı Arap kraliyet katı kurallarını çiğnemek zorunda kaldı. Onun yoğun sosyal çalışma ile birleştiğinde Onun isyan, daha kendi vatandaşlarının tarafından nefret kadınlardan biri haline gelmiştir ve en genç tarafından alkışladı olmuştur. 2000 yılında onun iletişim, Arap toplumu için bir devrim Katar medya yayın görüntüleri ilk kişi oldu.
Dünyanın en zarif kadınlarından biri olarak kabul edilen, Sheikha tarzı onun seyahatlerinizde onu takip fotoğrafçıları büyüleyici olduğunu. Kredi bazı şeyleri kaynaklanmaktadır. Gittiği her yerde vurgulanır Onun güzelliği, ancak tavır, zaten modern bir Arap kadın olarak tanımlanmıştır onun kusursuz stil için bir kriter haline geldi. Şık ve çok kişisel bir dokunuş ile, aynı zamanda seksi, sen abaya,haute couture elbiseler vücudun en kapsar veya görünen siyah bir kaftan görünce onun genç görüntülendiğinde zarafeti tarafından geliştirilmiş, ama her zaman başını kaplı olan ayrı bir Hicap (başörtüsü) ya da türban.

Parlak, biraz gösterişli olursa, Tayland Kralı tahtı (2006) 60. yıldönümü için gala yemeği için Gaultier başvurdu.
Aksesuar Sheikha yıldızı şüphesiz türban olduğunu. En çarpıcı kullandığınız değil, ama biraz şık başlık Batı'da kullanılan bu giysiyi yapma bunu nasıl. En fazla Glamorous, Mozah türban tüm durumlar için uygun ve her zaman takım elbise en iyi aksesuar tasarımcıları ile eşleşen bir ürün yapar. Farklı renk, kumaş ve hatta formları, fakat onların türbanlı Bu özel sayesinde her zaman elbise ile kombine Mozah yaptığı resmi ziyaretleri sırasında tüm gözler monopolizes ve 2009 Fransa, İngiltere ve İspanya 2010 2011 moda gözlemcileri de Onların kostümleri ve giydiği aksesuar ayrıntılarını vurgulayın.
Petrol ve para taşan Körfez ülkeleri, çoğunda normal gibi Mozah kostümleri, takı ve ayakkabılar eksik değil. Dior, Chanel, Gaultier ve Armani sizin fetishes firmalar ve kamuoyunda yaptığı maçta her stilist ve moda basını arasında bir tartışma konusudur. 2010 yılında İngiltere'ye resmi ziyaret sırasında, kendi "görünüyor" Bu kocasını sahibi varlıkların fazla 2.000 milyon euroluk bir yansıması idi. Olarak ona anılacaktır Anglo-Sakson ülke, Julien Macdonald, en prestijli tasarımcılarından biri"yeni Jackie O. kraliyet iyi elçisi olduğunu."
Monokrom kendine özgü biridir ama couture tasarımları ton uçakları defalarca Fransızca first lady, Madame Sarkozy tarzı hatırlatmak olduğunu seçer. Carla ve Mozah Her ikisi de aynı gri Dior soirée yıpranmış. Evet, düzenleyici Sheikha bir Arap kadın aksesuarları eklendi: eldiven ve peçe. Ayrıca -bolso aksesuarlar, cüzdan, zıt renkli kemerini ile monokromatik görünüyor kırar.
Bir Bikromatik ve siyah aksesuarları kullanarak Stephane Rolland Couture, Mozah Katar Sheikha Forbes listesinde No. 79 sıradadır 23 Fransa'ya yaptığı resmi ziyaret Haziran 2009 ikinci gününde Matignon, Paris, ulaşır Dünya Yüz En Güçlü kadınlar.
24 Haziran 2009: Katar Sheikha Paris'teki Institut de France'ın Güzel Sanatlar Akademisi daimi üyesi olarak değerlendirilmektedir.
O uzun bir elbise ve beyaz uzun kollu, yuvarlak yakalı ceket aynı renk, kemer ve kahverengi deri debriyaj giyen, 2011 yılında resmi bir ziyaret için İspanya'da indizaman. Ben daha 'seksi' daha havasız ve aynı zamanda elbise olamazdı. Ve bu en iyi, dirsek kapağı çeyrek kollu izin verilir, her zaman, Müslüman özel gerektiren mektup Sheikha elbise kodları neden uzun giyer ve. Ama onun tarzı lüks cilve ve tadı ile uyumsuz değildir: genellikle elmas avize küpe ve bilezik, yüzük, broş ve değerli taşların kemer takıyor.
Sol: İspanya Resmi ziyaret. Bir Stephane Rolland Haute Couture üzerinde Mozah, ceket ve aksesuarlar çikolata uyan düz fildişi. Merkezi: Uzun mor elbiseli 50'li tüm glamour, etek, tekne ense ve üç çeyrek kollu alevlendi. Aksesuarlar, siyah bu sefer: üstü açık uzun küpe, kemer şeklindeki döngü, çanta ve topuklu. Sağ: Biz aşağıda ayrıntılı olarak görebilirsiniz Chanel zarif tasarımı.
Tamamen Rhinestones işlemeli, el kaftan kat tahmini değerden iç-elbise maç: Madrid Kraliyet Sarayı'nda gala yemeği için, Mozah İlkbahar-Yaz bir dizi 2011 Chanel ile tüm ihtişamı dağıtılan 100.000 dolar pembe ve gümüş aksesuarları soluk.
Chaumet ve Cartier genellikle ayrık tasarımlar için tercih rağmen, Londra'da katıldığı bir yemekte yaptığı uzun boynunu vurguladı elmas kolye yılan, farkedilmeden gitmedi, onun en sevdiği şirketlerin ikisidir ve. Her zaman başını örtülü kullanır gibi, o her zaman bir tarzda, kimin kadın elbisesi gala her zamanki perdenin üzerinde tacı ekler Örneğin Brunei kraliçesi yoldaş, aksine, Tiaras ile görülen olmamıştı O kadar ağır hale geliyor.
Tayland kralları tarafından başkanlık gala yemeğinde, 
2006 yılında, özel elmas küpe, ama tacı aldı.
Hindistan'a yaptığı ziyarette için Mozah bir baskı elbise mavi ve beyaz çiçekler, düşük bel, pilili etek ve üç çeyrek kollu geldi.Bu First Lady onun havasını kaybetmeden "Ben Kentucky Derby gitmek üzereyim" Lady--öğle hazırlayın ama özü oldu. Onun siluet onun inci kolye dört kucak eski okul Dior tarzı ve eşleştirme türban 50'li bir zerafet verdi.
İngiltere'de kaldığı süre içerisinde, Mozah Kraliçe Elizabeth'in fildişi renkli elbise ile güzel bir kontrast oldu parlak kırmızı Valentino, küçük kuyruk, Buckingham Sarayı'nda ziyafette kamaştırdı. Ama kuşkusuz, şamata o Clarence House, Prince of Wales ikamet ziyareti sırasında vurdu Chanel çizme neden oldu. Katar Sheikha Christian Louboutin ayakkabı giymek için kullanılan, ancak bu kez bir buzdağı şekli, ısıtma sorunu temize istiyor hangi Karl Lagerfeld bahis birini taklit eden bir yüksek topuk ile sentetik saç botlar için seçti Genel ve kimin fiyatı 1000 € aşıyor.
Buckingham Sarayı'nda Valentino.
Lagerfeld İngiltere'ye giydiği ünlü çizmeler.
Ekselansları Cambridge, Mme SAİK Düşesi ile birlikte 2011 yılında Vanity Fair tarafından dünyanın en şık kadınları arasında seçildi. Carla Bruni-Sarkozy ve Monaco Prensesi Charlene SAİK, Sheikha Uluslararası iyi giyinen kadınlar listesi başları. Bu derginin yıllık listede Katar kraliyet içerir ilk kez değil. Sheikha Mozah kadar erken 2009 olarak iyi giyinen ankette tanındı.
Onun güvercin gri kürk İngiltere 40'lı sinemasının tanrıçası bir hava katmaktadır getirdi karşılama töreninde çaldı.
Güneş onun kıyafeti başka yerde aksesuardır. Güneş gözlüğü kombinasyonu ve bir türban İngiltere'ye yaptığı resmi ziyaret sırasında Kraliyet Botanik Bahçeleri burada 60'ların görkemli bir hava vermek.
Tarzı Başka bir "A". Ocak 2010 ayak bileği uzunluğu elbise Venezuela ziyareti için Scarlet yeterince uzun bir gece elbisesi olarak dikkate alınması gereken değil, ama o gün için "örtbas" için zarif bir yoldur.
Ama Mozah Bint Nasser görkemli bir vitrin Katar çok daha fazladır. Emir hala mirasçı yaşındayken, 18 yaşındayken, 1977 yılında evlendi ve o zamandan beri aktif olarak son yıllarda Katar'da eğitim ve sosyal reform katılan, ülkesinin siyasetinde önemli bir figür haline gelmiştir. 1986 yılında Katar Üniversitesi'nden sosyoloji bölümünden mezun Virginia, Texas, Carnegie Mellon Üniversitesi'nde, Imperial College London ve Georgetown Üniversitesi üniversitelerde "fahri" dir.Memleketin, Eğitim, Bilim ve Toplum Geliştirme, Aile İşleri Yüksek Kurulu için Katar Vakfı sandalyeler, Başkan Yardımcısı Eğitim Yüksek Konseyi Başkanı ve Demokrasi Arap Vakfı Başkanı olduğunu. Dünya çapında eğitim kalitesini ve erişilebilirliğini artırmak için de Unesco Özel Temsilcisi olduğunu.
2007 yılında, Sheikha, Yüksek Özel Temsilci ve Temel Eğitim ve Katar Vakfı Başkanı olarak Arap, Doha, Katar Bölgesinde Okuryazarlık Sorunları Bölgesel Konferansı başkanlık eder.  
2007 yılında 75.900 $ ile emirlik başına düşen gelir, dünyanın en yüksek gaz sağlayan geniş kaynakların bir kısmı ile, Sheikha modernize etmek amacıyla, Eğitim ve Bilim Katar Vakfı artırdı kendi ülkelerinde ve hatta Arap dünyasında eğitim. Aynı zamanda yabancı yatırımları çekmek istiyor Katar Bilim ve Teknoloji, Park ilham veriyor. Ve, saygı herhangi bir first lady olarak, aynı zamanda sosyal çalışma ile ilgilidir: Otistik çocukların tedavisinde kablolar Shafallah Merkezi.

“Şeyha”yı ismi sanmayın sakın. 
Şeyh’in karısı veya “dişi şeyh” manasına geliyor. İsmi Moza bint Nasser Al Missned. Yani Nasır Al Missned kızı Moza. 
Moza Hanım 1959 doğumlu. Yani 52 yaşında. Babası, şimdiki Emir’in babasının muhalifi imiş. Mısır ve Kuveyt’te uzun zaman sürgünde yaşamışlar. Kızlarının düğünü için gelmişler.
Moza, Katar üniversitesinde sosyoloji eğitimi alırken tanışıyor o zaman veliaht emir olan kocasıyla ve hemen 18 yaşındayken ikinci karısı olarak evleniyor. (Sosyoloji diplomasını 9 sene sonra alıyor)

Diğer Arap ülkelerindeki Emir, Kral eşlerinden farklı olarak oldukça aktif bir kadın. 1995’den beri Katar Eğitim, Bilim ve Toplumsal Kalkınma Vakfı’nın, 2008’den beri gençlere istihdam yaratmayı amaçlayan Silatech vakfının, Arap Demokrasi Vakfının, Aile Konseyinin başkanı, Eğitim Konseyinin başkan yardımcısı ve UNESCO’nn Temel ve Yüksek Eğitim Özel Elçisi. Dahası El Cezire’nin çocuk kanalının da arkasında. Bütün bunlar göstermeliktir diyorsanız o zaman son darbeyi vurayım: Forbes Dergisinin dünyanın en kuvvetli 100 kadını listesi içinde 74. sırada yer alıyor
Geçen senelerde Emine Erdoğan’ın düzenlediği Gazze’ye Özgürlük toplantısı sırasında yakından gördüm. Bir hayli uzun boylu ve çok gösterişli bir kadın. Plastik cerrahların eline bol miktarda kendini teslim etmiş görünüyor. İnsan anında ona odaklanıyor ve başka bir şey görmez oluyor. 
Kocasıyla beraber geldiği İstanbul’da giydiği lacivert kıyafetinin modelinde sanırım en az elli ayrı renkte ve kumaşta kıyafeti var. Zira fotoğraflara baktığımda sık sık aynı modeli görüyorum. Tesettürü tartışmalı bu kıyafet kimin tasarımıymış diye baktım ama bulamadım. Hoş ve etkileyici bir model. 
Onun dışında çok şık bir kadife pantalon ceket takım içinde, Rus revü güzelivari korkunç bir kürk içinde, yine çok şık ve zarif Channel tarzı dapdarcık pembe bir elbise içinde, bembeyaz gelinvari bir kıyafet kıyafeti içinde de görüyoruz. Zarafet ile rüküşlük arasına gidip geliyor diyelim. Çoğu zaman parıl parıl renklerde. Fakat hepsini aynı kumaştan bir bone tamamlıyor.
Bonesi ilginç aslında. Bildiğimiz tesettür kurallarına göre takmıyor. Saçlar görünüyor, boyun açıkta, çoğu zaman dekolte açıkta. Dekoltesi açıkta değilse bile göğüslerinin tüm şekli ortada. Bonesi ise daima aynı stilde. 
Kendi geliştirdiği bir model olduğu muhakkak. Benazir Butto’nun şöyle bir üzerine atıverdiği şalı nasıl onun stili olmuşsa, bone de Moza’nın stili olmuş. Düşününce pratik ve şık. Daha ötesi edilgenliği değil, etkenliği simgeliyor. Hani Bodrum’larda sık gördüğümüz tülbentini yukarı toplamış iş başındaki Hamide Ana’lar. Yeni bir tesettür modeli olarak dikkate almaya değer diye düşünüyorum. Belki bir iki müdahaleyle. 
Muhafazakâr bir grupla seyahatin farkları
- Dindar olmayan bir grup molalarını sigara, tuvalet vs ihtiyacı geldikçe verir, muhafazakâr grup ise namaz vaktine göre.
- Dindar olmayan bir grup, kendisinden “çorba parası” isteyen trafik polisine sinir olur, beş dakika giderek çöken ahlak sisteminden dem vurup kafa şişirir, muhafazakâr grup ise bunun da değerini bilir, “yol sadakamızı verdik, Allah ondan razı olsun” der, geçer.
- Dindar olmayan grupta eşler, aralarında gerilim varsa yansıtmaktan çekinmez, bu gerilim yansımasından yola çıkarak kaç yıldır evli olduklarını bile hesaplayabilirsiniz. Muhafazakâr grupta ise eşler birbirlerine “Ekrem Bey”, “Sacide Hanım” diye seslendikleri için kim kimin karısı kocasıydı diye karıştırmak bile mümkün. 
- Muhafazakâr bir grupta asla konuşulamayacaklar ve yapılmayacaklar: Kürek çeken zencinin kaslarının ne kadar seksi olduğu, su aygırlarının cinsel hayatının zenginliği, pantolon balığı şeklinde cıvık espriler, suya adam atmak gibi eşek şakaları, “ahhh buz gibi bir bira ne güzel gider” teklifi...
- Dindar olmayan bir grupta yemekler daima beraber yenir, asla ayrı gayrı olmaz, muhafazakâr grupta ise erkekler ve kadınlar ayrı masalarda yiyebilir.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...