12 Temmuz 2014

GİZLİ DÜŞMAN İYONİZM



GİZLİ DÜŞMAN İYONİZM



Siyonizm Nedir? Siyonistler İsrail'i Nasıl Kurdu?

Siyonizm,dünyadaki bütün yahudilerin esasında Filistin'de bir yahudi devleti kurulması gerektiğini iddia eden ve bu idealle siyasi mücadele veren harekettir.
Siyonizm'in ilk siyasi hareketi Theodor Herlz'in öncülüğünde 1897'de Basel'de toplanan 

1.Siyonist Kongre gösterilebilir. 

Herlz, Sultan II.Abdülhamit ile de görüşür. Sultan II. Abdülhamit ile görüşüp yahudilere Filistin topraklarını satmasını ister. Ve bu yahudi devleti konusunda hem siyonist hem de çok milliyetçi bir yaklaşım sergilemektedir.
Şimdi bu kongrede ilk kez yahudilere bir toprak verilmesi fikri ortaya çıkmıştır.
 İlk olarak Tevrat'ta da geçen Babil ya da diğer adıyla Irak düşünülmüştür.

Ama İngiltere'nin muhalefeti ile karşılaşınca olmamıştır. Sonra Uganda ve Kıbrıs gibi yerler önerilmiş ama siyonistler,


Tevrat'ta da geçen Kutsal Kudüs'ü istemişlerdir.

Bu arada İngiltere'de evanjelik inançları gereği yahudilere yahudileri destekleyenler olmuştur.
Şimdi Shaftesbury Kontu Lord Anthony Ashley Cooper (kendisi çok ateşli dispensalisttir),dönemin dışişleri bakanı Lord Palmerton'u yahudilere bir devlet kurulması hususuna çekmeyi başarmıştır.
Zaten önceden yaşadıkları olumsuz tecrübelerden dolayı İngiliz Yahudiler, Avrupalıların kendilerini sevmediğini ve kendilerinden kurtulmaya çalıştıklarını düşünmüşlerdir.
Aynı yıllarda bu yahudi devleti kurma hususuna paralel olarak Amerika'da Darby'nin müritlerinden biri olan ve dönemin çok satan kitabı ''İsa Geliyor''un yazarı William Eugene Blackstone Başkan Benjamin Harrison'a mektup yazmıştır.

Bu mektupta Filistin'de bir yahudi devleti kurulması konusunda desteğini istemiştir.

Ve Blackstone,J.P. Morgan ve John David Rockefeller(İlluminati piramidinin en tepesindeki aile ve Lucifer(iblis)'e yakın olan aile) ve 413 etkin isimden destek imzası toplamıştır.
Sonra Herlz'in ölümünden sonra Siyonist Kongre'nin başına 1895 yılında Chaim Weitzman geçmiştir. 

Weitzman,muhafazakar parti lideri Lord Arthur James Balofur'a ulaşmış ve siyonizme destek vermesini sağlamıştır. Zaten Balfour da çocukluğunda dispensalist öğretilerle yetişmiştir. Ve Balfour 11 yıl sonra dışişleri bakanıyken Balfour deklarasyonu yayınlar.Ve siyonizm için yeni dönem başlamıştır. Deklarasyon metnindeki ifadelere bakalım:
''Majesteleri hükümeti Filistin topraklarında yahudilere yurt olacak bir devletin kurulması hususunda elinden gelen çabayı gösterecektir. Ancak mevcut yahudi olmayan halkın inanç ve kamu hakları gözetilecektir.''
2 Kasım 1917
Lord Balfour,büyük bir mutlulukla çıkarttığı kararı bilin bakalım kime göndermiştir? ''Dönemin Siyonist Kongre Başkanı Lord Rothschild''e göndermiştir 
Buraya Dikkat!(İkinci illuminati piramidinin üstümdeki Lucifer(iblis)'e yakın aile)Sonra ne oldu?Bu deklarasyonla Avrupa'dan Filistin'e göçler başladı.

Amerikan basını takdirle karşıladı.11 Haziran 1922 tarihli New York Times,bu göçmenleri New England ve Jamestown gibi Amerikan şehirlerinin kuran ilk Amerikalılara benzetti.

Sonrası bu gazete yahudilerin o topraklara refah ve medeniyet taşıyacağını yazmıştır. Bu deklarasyon Lloyd George başbakanlığı döneminde imzalandı. Siyonizm sempatizanlığı var Lloyd George'de. Çocukluğu zaten baptist bir ortamda geçmiştir. Pazar okulları ona yahudi davasına karşı doğal bir sempati vermiş. Kendi tarihinden çok İbrani tarihini bildiğini,birkaç İngiltere kralı sayabilecekken İsrail krallarının tamamını sayabileceğini söylemiştir.
Yalnız şu da unutulmamalıdır.''Mill Menfaatler'' itirafından yola çıkarak Lloyd George,aslında İngiltere'nin siyonizme desteği,Amerikalı yahudilerin sempatisini kazanıp ABD'yi I.Dünya Savaşı'nda kendi tarafına çekmek için yapıldığı da söylenebilir.Bu arada İsrail'in ilk başbakanı olan David Ben Gurion,Britanya ile savaşmak için Osmanlı Devleti adına bölük kurmaya çalışıyor.
Görülüyor ki İngilizler ABD'yi kendi tarafına çekmiş,bölük kurulmadan Osmanlı Devleti'ni dağıtmışlardır.Şimdi evanjelistlerin,siyonistlere desteğine bakalım.Evanjelistler,evanjelik inançları gereği siyonistleri desteklemektedir.
Nedir bu inanç?Mesih'in gelmesi için kıyametin kopması gerektiği inancıdır.Kıyametin kopması da Filistin'de yahudi devletinin kurulması şartına bağlıdır.Bir de evanjelistler bu ideali,siyonistlerden daha ateşli savunurlar.Şimdi I.Siyonist Kongre'den sonra II.Siyonist Kongre toplanmıştır.Tuhaf olan bu kongreye katılanların hepsinin hıristiyan olmasıdır.I. Hiristiyan Siyonist Kongresi desek daha uygun olur.Kongrede alınan karar İsrail'in işgalindeki Batı Şeria Bölgesi'nin ilhak edilmesidir.Uluslararası Hıristiyan Elçiliği temsilcisi Van Der Hoeven ''İsrail kurulmalı.
Biz Tanrı'nın ne söylediğine bakarız ve Tanrı o toprakların yahudilere ait olduğunu söylüyor.''Ve İsrail kurulur.Değersiz makalemle size yardımcı olduysam ne mutlu bana! İyi okumalar sevgili insanlar!
Sevgilerimle ;
Batuhan Oğuz Attila
Kağan

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...