25 Mart 2014

MASONLUĞUN MADDİ KAYNAKLARI





MASONLUĞUN MADDİ KAYNAKLARI

Masonluğun maddi kaynakları hakkında uzun uzun düşünmeye gerek yoktur. Çünkü en büyük maddi finansmanları uluslararası Yahudi işadamlarıdır. Dünyada Yahudilerin el atmadığı üretim alanı yoktur. Dünya silah ticareti, petrol ticareti, sermaye piyasası, beyaz eşya piyasası, içki, sigara, kumar sektörleri, uyuşturucu ticareti, medya, istihbarat örgütleri (Mossad ve CIA dünyanın en güçlü istihbarat örgütleridir) gibi...

Hele Türkiye'de buraya özgü bir durum da söz konusudur. Türkiye'de bir kısım Yahudilerin isimleri Müslüman isimleri olmasına rağmen aslen Yahudidirler, bu yüzden de Türkiye'de çok rahat bir şekilde devletin her kademelerine girebilmektedirler, ekonomik faaliyetlerini çok rahat bir şekilde yürütebilmektedirler. Türkiye'de birçok işadamının, siyasetçinin Sabataist (yani dönme) olduğu bilinmektedir. 

. Bir kaç isim vererek durumun vahametini gözler önüne serelim. Enver Paşa, Talat Paşa, Cemal Paşa, Ahmet Emin Yalman (Gazeteci), Abdi İPEKÇİ, İsmail Cem İPEKÇİ (İpekçi soyadını pek kullanmaz), Sabiha SERTEL (yazar), Kemal DERVİŞ, Rahşan ECEVİT, Aydın DOĞAN... ve daha niceleri. Dolayısıyla Yahudi, dönme ve mason üçgeninde Türkiye ve dünyada masonların maddi açıdan sıkıntı duymamaları olağan bir şeydir. 

Çünkü Masonluğa giren kişiler öyla halktan kişiler değildirler. Ya medya patronu, Ya devlet adamı, ya siyasetçi, ya subay, ya da iş adamı olduğu görülür. Yani mason zengindir ve hiçbir maddi sıkıntısı olmayan kişilerdir.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...