27 Şubat 2014

YA BENİ İSRAİL!



YA BENİ İSRAİL! 

Ey İsrail! bugünün güçlü ülkesi eliyle asırlardır peşini sürdürdüğün sinsi planlarında başarıya ulaşarak,o mukaddes topraklara girmeyi başardın.

Ey İsrail "Hitler" delisinden aldığın "Batı yarasıyla" Batının sana beslediği sempatinin ardında zulm`e uğramış kendi insanlarının kanı üzerinde bugün siyaset güdüyorsun.

Ey İsrail! asırlara yaydığın sinsi kininde dinen küçümsedigin Hristiyanlarında desteği ile Müslüman kanı akıtmaya yeminli görünüyorsun.

Ey İsrail! Musaya, İsa ya ihanet eden sırtından hançerleyende sendin.

Hani Cenabı Allah Fravunun elinden Musa eliyle seni kurtarmışdıda "Kenan diyarlarına" ulaşmak için kırk yıl sahralarda ve dağlarda "deli koyun gibi" gezmişdin.

Hani gün be gün bizzat Cenabı Allahın mucizevi bir şekilde göktenbalık ve ekmek yağdırması ile beslenmiş, Musa sırtını döner dönmez yinede ihanetetmişdin.

Ey İsrail! sen değilmiydin seçilmiş bir Millet iken o bitmek bilmeyen inat ve kibirin yüzünden Allahın gazabına uğrayarak, bizzat inandığın "Tevrat" daki Allahın sözü ile "sizleri başka Milletlere köle kılacağım" vaadine sebep olan?

Ey İsrail! Asırlar öncesinden Fravun eliyle zülme uğrayan atalarının intikamını bugün bizzat toprağını elinden aldığın masum Filistin Milletine kan kusturarak alıyorsun. 
Bu gün bu gaddarlığınla atalarının "kan kustuğu" Fravundan ne farkın var? Bu gün "yaşadığım diyarlar bana vaad edilmiş topraklardır" diye kendini avutsanda, o hak senin, Hz Musa nın ölümünden hemen sonra Allah tarafından elinden alınmışdı.

Dünya tarihinin en kanlı ırkçılığına imza atarak,zulme uğramış bir Millet edebiyatı ile bir masum Milleti zülme uğratanda sensin.
Senin ataların Fravundan alışkanlık edindiği putlara tapınma geleneğini sürdürerek, Cenabı Allah sırf sizi terbiye etsin diye gönderilen nice peygamberlere sırt çeviren ihanet eden, Musa ve İsadan nice sonra bile sende alışkanlık yapmış olan putlara tapınarak,cahiliye Arap döneminde Arap lara putlara tapınmayı öğretende sendin.Sen ki geçmişde olduğu gibi bugünde "Siyonizm" gibi bir belayı insanlığın başına musallat ederken hangi 
"seçilmiş Milet" olmak edebiyatı ile kibirleniyorsun.?

"Seçilmis Millet" aldatmacasını Allahın kelamına havale ederek,asıralara yaydığın kibir dolu hesaplarında "Nil den Fırata kadar" büyük İsraili kurmak için her yol mubahdır diyende sensin.

Sımsıkı sarıldığın (eski ahit,Yeşu ) inadında sen ısrar ederken Musadan sonra o köprülerin altından çok sular aktığını,bırak Hz Muhammedin gerçeğini kabul etmeyi, "nasıralı İsa" yı bile inkar ederek fitne veinkarlarınla Romalıların eline teslim edende sen idin.  

Ey İsraril oğulları size bağışladığım nimetleri hatırlayın)Allahın nice söz ve vaadleri sizleri asla tatmin etmemişdi.Çünkü tarihin en nankör Milleti olmak senin yakana bir kere yapışmışdı.

Aslından geldiğin "Yakup Aleyhisselamın" on iki soyunda bile bir uzlasma sağlayamaman senin dik başlı şeytanı bile kıskandıracak kibirin yüzünden alnına çokdan yazılmış bir kara lekeden başka bir şey değildi. 
( Ey İsaril oğulları size bağışladığım nimetleri hatırlayın) Cenabı Allahın sana bağışladığı nimetleri gel birlikte hatırlayalım.

*Musa eliyle Fravunun elinden bizzat kurtarılmanız adiyle açıklama
 "Hani size işkencenin en kötüsünü tattırıp yüklemekte devam eden,oğullarınızı boğazlayıp kadınlarınızı, kızlarınızı diri bırakmak isteyen Firavun`un yoldaşlarından sizi "atalarınızı" kurtardığımız zamanı bir hatırlayın. Bunda da size Rabbinizden büyük bir imtihan vardı."
(Bakara, 49)


* Fravuna mezar olacak denizin ilahi bir güç eliyle yarılıp bizzat kurtulman...

* Bir Buzağının boynuzuna tapınma ve ilah edinme ısrarın yüzünden tövbelerin kabul edilmişdi.

* Sahralar da gezdirildiğin kırk yıl boyunca,yakıcı sıcaklardan korunman için sana ilahi güç eliyle şemsiye olan bulutlar,yemen için sana rızk olarak gökten indirilen kudret helvası ve Yelve kuşları.

* Susuzlukdan helak olmak üzere iken Kudret sahibi Allahın dileği ile Musa aleyhisselamın asasını yere vurması ve on iki pınarın fışkırarak susuzluğunu gidermesi.

* Hz Süleyman ve Hz Davut eliyle tarihin en zengin ve huzurlu yaşamlarınız.Ve herşeyden önce "Kuran" da Cenabı Allah sizleri belki yolagelirler diye o güzel merhametinden örnek vererek "
Yâ Benî İsrail(Ey İsrailoğulları)! diye seslenmesini bile görmüyorsunuz.

Bugün elinizde sımsıkı sarıldığınız yine Allahın kelamı olan "Tevratı" bile değiştirmekden ve nice hakikatleri saklamakdan dolayı şeytanın ipine sarılmıyormusunuz? Yine gerçek Tevrat da olan Kur`an-ı inkar etmeniz şeytanın bir vesvesesinden başka ne olabilir?

Sizler nice Peygamberler çocukları iken,apaçık kibirleriniz yüzünden inkara yeltendiğiniz geçmişinizle,bizzat amca çocukları olan Müslüman Filistin kanı üzerinden ne kadar siyaset güdeceksiniz?

Sizler nice acımasız tarihin değişken rüzgarlarına şahit olmuş vebizzat acılarını yaşamış bir Millet iken, bugün zülm olarak reva gördüğünüz o mazlum Milletin ah`ı yerdemi kalacak sanıyorsun.?

Elbet de Allahın vaadi yakındır. Bu zılgıt, senden yana esen kararüzgarlar bir gün tersine esecektir. Şeytanın oyununa kurban giden Cennet ehli Adem babanı hatırla ki, şeytanın yeryüzünde tayfaları olmayasın.

Bin yıllardır bulamadığın fırsatı içinde bulunduğumuz bu talihsiz
çağda yakalamış gibi görünüyorsun.Bunun sende farkındasın.
İslam dünyasının acizliğinin, ( sen ) bugün gerçek ifadesisin.
Bunu Müslüman Hristiyan ve hiç bir alem bilmese, emin ol Allah biliyor.

Bugün ( İran a vururum ) açıklamaların artık kendini aştığını gösteriyor.Ve Allahın vadinde var ki daha çok Müslüman kanı akıtacaksın. Fakat bu hesabın tersine döneceği günlerde gelecek ve her taşın altında bir Yahudi arayan da ben (Müslüman) olacağım.

Allah o günleri Müslüman alemine muhakkak gösterecektir.Her şey bugün tarafınca değiştirilsede Allahın vaadini aşamayacaksın.Yinede Yüce Allahın en büyük bağışlayıcı olduğunu hatırlayan sıradan bir Müslüman nefer olarak sizlere sesleniyorum.
Ey! Peygamber çocukları "Allah aşkına"! Kaanhan Kurultay.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...