26 Nisan 2013

CFR YENİ DÜNYA DÜZENİ



RESMİ TARİHİ:
Dış İlişkiler Konseyi (CFR) ABD dış politikası ve uluslararası ilişkiler konusunda uzmanlaşmış bir Amerikan kar amacı gütmeyen partiler üstü üyelik organizasyonu, yayıncı ve düşünce olduğunu. 1921 yılında kurulan ve Washington, DC ek ofisi ile, New York'ta 58 East 68th Street merkezi, CFR milletin olarak kabul edilir 'en etkili dış politika düşünce.' Bu bir iki aylık dergi Dışişleri yayınlamaktadır.
Misyon
Kendi belirttiği web , CFR misyonu "olmaktır daha iyi dünyayı anlamalarına yardımcı ve amacıyla üyeleri, hükümet yetkilileri, yöneticiler, gazeteciler, eğitimciler ve öğrenciler, sivil ve dini liderler ve diğer ilgili vatandaşlar için bir kaynak Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ülkelerin karşı karşıya dış politika tercihleri. "
CFR dış politika liderlerinin gelecek nesil ilgi teşvik ve uzmanlık geliştirmek için özel programlar da dahil olmak üzere bir çok üye, sürdürmeyi hedeflemektedir. Bu hükümet yetkilileri, küresel liderler ve dış politika toplumunun önde gelen üyelerinden büyük uluslararası konuları tartışmak hangi toplantılar toplanır. Onun think tankı, David Rockefeller Çalışmaları Programı, yaklaşık elli yardımcı ve tam zamanlı akademisyenler, hem de büyük bölgeler ve bugünün uluslararası gündeminin şekillendirilmesinde önemli konuları kapsamaktadır yıl süren burslar, onda yerleşik alıcıların oluşmaktadır. Bu bilim adamları, başkanlık idareye önerilerde bulunmak Kongre önünde tanıklık, diplomatik topluluk için bir kaynak olarak hizmet veren, dış politika konularında medya, yazma kitaplar, raporlar, makaleler, ve op-ed ile etkileşerek dış politika tartışmaya katkıda bulunur.
DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA ClintonConcilForeignRelations07150920400 KONSEYİ

Konsey, Dışişleri yayınlar "uluslararası ilişkiler ve ABD dış politikasının önde gelen dergi." Ayrıca önemli dış politika bulgular ve politika reçeteleri de sunan raporlar üretmek için birlikte çalışmaya farklı geçmişleri ve uzmanlık ile birlikte uzmanlar getirmek Bağımsız Görev Kuvvetleri yayınlar konular. Bugüne kadar, CFR elliden fazla rapor sponsor oldu.
CFR dünya olayları ve ABD dış politikası hakkında kadar güncel bilgi ve analiz vermeyi amaçlamaktadır. 2008 yılında, CFR.org 's "Kriz Kılavuzu: Darfur" dalında Fen Televizyon Akademisi tarafından bir Emmy Ödülü, verildi "Haberler & Belgesel Programlama Yeni Yaklaşımlar:. Güncel Haberler Kapsamı" 2009 yılında, Kriz Kılavuzu Franchise onun için başka bir Emmy kazandı : "Küresel Ekonomi, Kriz Kılavuzu" iş ve finans raporlama kategorisinde.
Erken tarih
Konsey en erken kökeni "adı verilen yaklaşık 150 bilim adamlarının bir çalışma dostluk, kaynaklanmıştır Sorgulama " Almanya yenildi, savaş sonrası dünya için seçenekleri hakkında kısa Başkan Woodrow Wilson için görevli. 1917-1918 sayesinde, Wilson'un yakın danışmanı ve uzun süredir arkadaşı "da dahil olmak üzere bu akademik grup, Albay " New York'ta Harold Pratt House 155. Sokak ve Broadway toplanan Edward M. House, hem de Walter Lippmann, montajı Savaş sonrası dünya için strateji. Takım ayrıntılı ve küresel barış görüşmelerinde Wilson için yararlı olacaktır, siyasi, ekonomik, ve sosyal gerçekler analiz 2.000 'den fazla belge üretti. Onların raporları Savaşın sona ermesinden sonra barış Wilson'un strateji belirledi On dört, temelini oluşturmuştur.
dış ilişkiler üzerine yazılan resim angelinajolie konseyi DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA 10172008 08 KONSEYİ

Bu bilim adamları daha sonra savaşın sona ereceğini Paris Barış Konferansı 1919 gitti, bu, Hotel Majestic de 30 Mayıs 1919'da İngiliz ve Amerikalı diplomatlar ve bilim adamları, küçük bir grup toplantılarının birinde olan hem bu Konseyi ve onun İngiliz meslektaşı Londra'da Chatham House, doğdu.
Bu toplantıda bazı katılımcılar, ayrı Edward House, Paul Warburg, Herbert Hoover, Harold Temperley, Lionel Curtis, Rab Eustace Percy, Hıristiyan Herter ve Columbia Üniversitesi Amerikan akademik tarihçiler James Thomson Shotwell, Harvard Archibald Cary Coolidge, vardı Yale ve Charles Seymour.
1938 yılında da ülke genelinde Dış İlişkiler çeşitli komiteleri oluşturuldu. Bunlar daha sonra Washington, DC Dış İlişkiler Amerikan Komiteleri tarafından yönetilir oldu
Dış İlişkiler Konseyi, Londra'da Uluslararası İlişkiler Kraliyet Enstitüsü (şimdi Chatham House olarak da bilinir) bir kardeş kuruluşu, Amerikan dış ilişkiler destekleyen bir ticari olmayan, siyasal olmayan bir kuruluş olarak 1922 yılında kuruldu. Kuruluşundan itibaren Konseyi Demokrat ve Cumhuriyetçi partiler hem de iki partili, davetkar üye oldu. Kadınların ilk üyelik men rağmen Ayrıca, Yahudiler ve Afrikalı Amerikalılar karşıladı. Onun dava neredeyse evrensel özel ve gizli idi. Kritik bir çalışma 1945 1972 ankete 502 hükümet yetkililerinin, yarısından fazlası Konseyi üyesi olduğunu bulundu.
DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA 42828908 Hint asal KONSEYİ

Bugün onun tarihi boyunca üst düzey hizmet veren politikacılar, Devlet bir düzineden fazla Sekreterleri, eski ulusal güvenlik görevlileri, bankacılar, avukatlar, profesörler dahil ettik yaklaşık 5.000 üyesi (30-41 yaşları arasında beş yıllık bir dönem üyeleri de dahil olmak üzere), sahip , eski CIA üyeleri ve üst düzey medya rakamlar.
1962 yılında, grup, bilim adamları birlikte eğitim için Harold Pratt House seçin Hava Kuvvetleri subay getiren bir program başladı. Kara, Deniz ve Deniz Piyadeleri kendi memurları için benzer programlar başlatmak istedi.
Vietnam örgüt içinde bir çatlak yarattı. Hamilton Fish Armstrong o 45 yıl sonra Dışişleri dümen terk olacağını 1970 yılında açıkladığında, yeni başkanı David Rockefeller konumunu ele geçirmek için bir aile dostu, William Bundy, yaklaştı. Konsey içinde savaş karşıtı savunucuları Bundy en şahin Devlet ve Savunma bölümlerinde kayıt ve CIA bağımsız bir dergi devralarak onu engellemediği iddia, bu randevu protesto yükseldi. Bazı Bundy onun öncesinde eylemler için bir savaş suçlusu olarak.
Hala ofisteyken yedi Amerikan başkanları Konseyi, iki ele sahip -. Bill Clinton ve George W. Bush



Konseyi kamuoyu ile paylaşılamaz ve teşvik etmez hükümet politikası kağıtlar için bir priz olarak hizmet etmeyi asla söylüyor üyelerine bunu hükümet hizmet. Konsey paylaştıkları ya da gizli bilgileri ele nedeniyle merkezinde tartışmalar, gizli değil kalır diyor, ancak sistem üyeleri diğer üyeleri ile yeni fikirleri test sağlar çünkü.

Kennedy başkanlığını kitabında Arthur M. Schlesinger, Jr,, A Thousand Days, Kennedy o "dediği bir parçası değildi yazdı New York kurulması " :
"Özellikle, çok az New York mali ve çok uzun Demokrat hem de Cumhuriyetçi yönetimler her zaman ortodoks ve genellikle mümkün insanların sabit bir kaynağı döşenmiş olan yetenek yasal toplum bu cephanelik ile tanışmış oldu. Bu topluluk, Amerikan Kuruluş kalbi oldu. Bugünkü liderleri, Robert Lovett ve John J. McCloy,, Onun ev tanrıları Henry Stimson ve Elihu Kök vardı onun önde, Rockefeller, Ford ve Carnegie vakıf ve Dış İlişkiler Konseyi, organları, New York Times ve Dış İlişkiler . "
Web sitesi
Onun tarihine bağlantılar içeren, kapsamlı bir web sitesi, www.cfr.org vardır, arkadaşlarının 'biyografik bilgiler, tank, David Rockefeller Çalışmaları Programı, Bağımsız Görev Gücü raporları ve diğer raporlar, CFR kitap, uzman görüşmeleri, toplantı transkript, ses düşünüyorum ve videolar, Emmy ödüllü multimedya Kriz Rehberleri ve zaman çizelgeleri, Dışişleri ve diğer birçok yayınlar, önemli yönetim ve diğer yönetim kurulu üyelerinin biyografileri, kurumsal üyeleri ve basın bültenleri.
DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA rumsfeldcfr KONSEYİ

Dış politika Etkisi
Bu Rockefeller Vakfı tarafından tamamen finanse kesinlikle gizli Savaş ve Barış Çalışmaları, kurulan zaman 1939 yılında başlayan ve beş yıl süren, Konsey hükümet ve Dışişleri Bakanlığı içinde çok daha fazla öne çıkmıştır. Bu grubun çevreleyen gizlilik müzakerelerine dahil değildi Konsey üyelerinin çalışma grubun varlığından tamamen habersiz gibi oldu.
Ekonomik ve mali, güvenlik ve silahlanma, bölgesel ve siyasi: Bu dört işlevsel konu gruba ayrıldı. Güvenlik ve silahlanma grup daha sonra CIA selefi, ÖSS çok önemli bir figür haline geldi Allen Welsh Dulles başkanlık etti. Bu sonuçta, Dışişleri Bakanlığı için 682 memorandum üretilen sınıflandırılmış ve uygun devlet daireleri arasında dolaşan oldu. Tarihi bir karar olarak, zaman gerçek devlet planlama üzerindeki genel etkisi hala belirsizliğini koruyor söyleniyor.
Adlı anonim bir parça "Sovyet Davranış Kaynakları" 1947 yılında Dışişleri ortaya çıktı, CFR çalışma grubu üyesi George Kennan terim icat "çevreleme." deneme yedi yaklaşan cumhurbaşkanlığı yönetimlerin ABD dış politikasında son derece etkili olduğu ispat edilecekti . 40 yıl sonra, Kennan o Amerika bir saldırı başlatmak için herhangi bir arzu Ruslar şüpheli hiç olduğunu açıkladı, o onun denemesinde anlatmaya gerek yoktu yeterince açık olduğunu düşündüm. William Bundy Marshall Planı ve NATO yol açan düşünce çerçevesinde bırakmaya yardımcı olan CFR en çalışma grupları alacak. Grubunda yeni bir ilgi nedeniyle, üyelik 1.000 doğru büyüdü.
DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA c7babe13b6439888a509041ab6d1 grande KONSEYİ

O Columbia Üniversitesi Rektörü olarak görev yaparken Dwight D. Eisenhower bir CFR çalışma grubuna başkanlık etti.Bir üye daha sonra, dedi"General Eisenhower ekonomi bilir ne olursa olsun, o çalışma grubu toplantılarında öğrendi." CFR çalışma grubu "olarak adlandırılan genişletilmiş bir çalışma grubu icat Eisenhower için Amerikalılar "başkanlık için şansını artırmak için. Eisenhower daha sonra CFR saflarından birçok kabine üyeleri çekmek ve CFR üyesi kendisi olacak. Onun birincil CFR randevu Dışişleri Bakanı John Foster Dulles Sekreteri oldu. Dulles o Eisenhower'ın dış politikası için yeni bir yön ilan edildiği Harold Pratt House bir genel seslendirme verdi: " tek başına komünist dünyanın güçlü kara gücü içerecek hiçbir yerel savunma yoktur. Yerel savunma büyük misilleme gücünün daha da caydırıcı ile takviye edilmelidir . "Bu konuşmasının ardından, konseyin bir toplantı düzenledi" Nükleer Silahlar ve Dış Politika "ve kafa Henry Kissinger seçti. Kissinger Konseyi merkezinde proje üzerinde çalışan sonraki akademik yıl geçirdi. O 1957 yılında yaptığı araştırma yayımlanan aynı adı taşıyan kitabı ulusal satanlar listeleri tepesi, ona ulusal tanıma verdi.
DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA 610x KONSEYİ

24 Kasım 1953 günü, bir çalışma grubu Fransa ve Vietnam Komünist lideri Ho Chi Minh en Viet Minh güçleri, daha sonra Birinci Çinhindi Savaşı olarak bilinen olacak bir mücadele arasında devam eden çatışma ile ilgili siyaset bilimci William Henderson bir rapor duydum. Henderson Ho neden doğada öncelikle milliyetçi ve Marksizm olduğunu savundu "mevcut devrimi ile çok az. "Ayrıca, Raporda, ABD'nin uzak Komünizm onun hareketini yönlendirmek için Ho ile işe yarayabilir. Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, ancak, Vietnam doğrudan Amerikan müdahalesi ile ilgili şüphelerini dile ve fikri masaya edildi.Önümüzdeki yirmi yıl içinde, Amerika Birleşik Devletleri kendi anti-komünist Güney Vietnam ve Ho ve Vietnam Savaşı sırasında onun destekçilerine karşı ittifak bulur.
Konsey bir olarak görev "üreme" önemli Amerikan gibi karşılıklı caydırıcılık gibi politikalar, silahların kontrolü ve nükleer silahların yayılmasını önleme için.
DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA 036f7710aeb5cf345a23f647e7f5 grande KONSEYİ

Amerika ve Çin arasındaki ilişkilerin Dört yıllık çalışma 1964 1968 yılları arasında Konsey tarafından yapılmıştır.1966 yılında yayınlanan bir çalışmada, Amerikan vatandaşlarının seçilmiş liderleri daha Çin ile görüşmeler daha açık olduğu sonucuna varmışlardır. Kissinger Dışişleri yayınlamak devam etti ve 1969 yılında Ulusal Güvenlik Danışmanı olarak hizmet vermeye Başkan Nixon tarafından atandı. 1971 yılında Çin liderleri ile görüşmelerde broş için Pekin'e gizli bir gezi başlattı. Nixon 1972 yılında Çin'e gitti ve diplomatik ilişkilerin tamamen Devlet Başkanı Carter'ın Sekreteri, başka Konseyi üyesi, Cyrus Vance ile normalize edildi.
1979 Kasım'ında, CFR başkanı iken o ve Henry Kissinger, John J. McCloy ve Rockefeller yardımcıları ile birlikte, İran, Muhammed Şah kabul etmek Dışişleri Bakanlığı ile Başkan Jimmy Carter ikna zaman, David Rockefeller uluslararası bir olayda karmakarışık oldu lenfoma için hastanede tedavi için ABD'ye Rıza Pehlevi,. Bu eylem doğrudan İran rehine krizi olarak bilinen çöktürülmüş ve kamu hayatında ilk kez yoğun medya inceleme (özellikle New York Times) altında Rockefeller yerleştirilir.
Mevcut politika girişimleri



CFR 5 yıl sürmesi 2008 yılında bir program başladı ve 21. yüzyılda etkili çok taraflı işbirliği için kurumsal gereksinimleri belirlemek amaçlayan "Kurumlar Uluslararası ve Küresel Yönetim" denilen Robina Vakfı bir hibe ile finanse edilmektedir.
DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA 63e86c4b8375313374e29156bc0f grande KONSEYİ
Bilim adamı ve yazar Sebastian Mallaby yönettiği jeo-ekonomik Araştırmalar CFR en Maurice C. Greenberg Merkezi, politika, akademik uzmanlar, ekonomik ve politik güçler dünya meselelerinde etkilemek için nasıl etkileşimde ilgili halk arasında daha iyi anlaşılmasını sağlamak için çalışır.
Önleyici Faaliyet için CFR Merkezi'nde (CPA), önlemeye yardımcı yatıştırmak, ya da dünya çapında ölümcül çatışmaları çözmek ve çatışmaların önlenmesi hakkında bilgi gövdesine genişletmek istiyor. Bu hükümetler, uluslararası kuruluşlar, sivil toplum örgütleri, şirketler ve sivil toplum temsilcileri belirli çatışma durumlarında barış teşvik için operasyonel ve zamanında stratejileri geliştirmek için toplayabilir bir forum oluşturarak yapar.
DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA art.napolitano.gi KONSEYİ

Üyelik
Dış İlişkiler Konseyi üyeleri
Hayat, ve dönem üyelik, 5 yıl sürer ve 30 ile 36 arasında olanlar için geçerli: iki üyelik türü vardır. ABD vatandaşlığı için başvuran sadece ABD vatandaşları (yerli doğmuş veya vatandaşlığına) ve sürekli ikamet uygundur. Hayat üyelik için aday bir Konseyi üyesi tarafından yazılı olarak aday ve üç kişi en az tarafından görevlendirilen gerekir.
Kurumsal üyelik (toplam 250) "Temel", "Premium" (25.000 $ +) ve "Başkanlık Daire" (50.000 $ +) ayrılmıştır. Tüm kurumsal yönetim üyeleri, yurtdışı cumhurbaşkanları ve başbakanları, başkanları ve çok uluslu şirketlerin CEO'ları ve ABD yetkilileri ve Kongre gibi seçkin konuşmacılar, duymak için fırsatlar var. Başkan ve prim üyeleri de üst düzey Amerikalı yetkililer ve dünya liderleri ile küçük, özel akşam yemekleri ya da resepsiyonlar katılım da dahil olmak üzere diğer faydaları, hakkına sahiptir.
 DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA KONSEYİ

Tartışma
Konsey G. Edward Griffin, Aaron Russo, Amerika tarafından 2006 film tarafından Kapitalist Conspiracy 1969 filmde gösterildiği gibi, tartışma konusu olmuştur: Faşizm için Özgürlük ve bir 2007 belgesel Zeitgeist, Film.
Bu, üyelik yüksek düzey hükümet yetkilileri sayısı (dünya iş liderleri ve önde gelen medya figürleri ile birlikte), kendi gizlilik maddeleri ve üyeleri ile ilgili olduğunu Amerikan dış politikasının yönlerini çok sayıda nedeni kısmen Wilson'un Ondört Noktası ile başlayan. Wilson'un Ondört Puan konuşma o geleceğin dünya savaşı önlemek için dünya çapında bir güvenlik örgütü önerdi ilk oldu.
John Birch Derneği CFR olduğuna inanmaktadır "bir dünya hükümeti kurmak için başkalarıyla komplo suçlu ..." . Gürcistan Larry McDonald, John Birch Derneği ikinci başkanı, gelen Muhafazakar Demokrat kongre üyesi Dış İlişkiler Konseyi bir kongre soruşturma çağrısında Temsilciler Meclisi'ne American Legion Ulusal Kongre Çözünürlük 773 tanıtıldı, ama hiçbir şey ondan geldi.
DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA 27d093d89293c1ea0d99a3cb7f94 grande KONSEYİ

Yazar Carroll Quigley bu "iddiatek dünya hükümeti getirmek için uluslararası bir komplo olduğuna inananlar arasında iyi tanındı. "adlı kitabında Trajedi ve Umut yılında bir Anglo gazetelerde yaptığı unsourced araştırmalara yaptığı analiz dayalı , o düzenledi, gizlice Yuvarlak Masa Gruplar bir dizi ABD ve İngiltere hükümetleri kontrol o-Amerikan elit organizasyon.Seçici görüşlerini delil olarak onun bilgi ve analiz kullanırken komplo teorisyenleri Anglo-Amerikan elit hedefleri (değil taktik) onun onayı için Quigley saldırıya. ". Carroll Quigley bahsetmişken, Rep Larry McDonald dedi, "O biz emin biz komünizm ile işbirliği oldum, bu çalışıyoruz, diyor, küresel konaklama çalışıyoruz evet, evet, dünya hükümeti için çalışıyoruz . Ama itiraz tek şey bunu bir sır sakladım olmasıdır. ". CFR yayınlar da çok taraflılık ve küresel yönetişim tartışmak.
Iddialarına yanıt olarak, CFR sitesini kendi işlerini hakkında bir SSS bölümü içerir.
DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA CFR Oval Ofis KONSEYİ
Dış İlişkiler Konseyi (CFR) ve Yeni Dünya Düzeni


- William Blase By

"Çevreleyen tartışmalar ile karışabilir olanlar için Yeni Dünya Düzeni ilgili konuların farkında olanlar,, ", Tek-Dünya-Devlet ve BM daha fazla güç vererek üzerinde Amerikan endişe ve daha fazla arka plan isteyenler, ben teklif takip.
Başlangıçta bir Onur Sınıfı sunulan, " Savaş ve Barış Açmazları, New Mexico State Üniversitesi ", kağıt Dr Yosef Lapid, (bir kabul ve yerel olarak" alıntı ile alay ve karakterize edildi uzmanolarak Terörizm ve Ortadoğu konularda ") "paranoyak ... muhtemelen akıl hastalığı belirtisi . "Sen kendiniz için hakim olabilir.
Kaynak veri gerekçe olan ", bilimsel yöntem" ama için geçerli görünmüyor " Komplo Teorileri."Bin kaynaklardan alıntı olabilir, henüz" ikna olmaz şüpheciler, "" realistler . "Benim" s gibi görünüyor akıl hastalığı ymptoms , ya da belki de daha kötü bir şey gibi gerçeğin bir bilgi olarak, iş yerinde olduğunu, "(göremiyorum OLACAKTIR edenler kadar kör Birşey yok") onlar kanıt bakmak reddederseniz, kendi tarafında " bu SİZE bilmek istemiyor.
Tehlike ve zulüm sanrılar inanmak paranoyak aracı olarak. Tehlike gerçek ve kanıt inandırıcı ise, o zaman sanrısal olamaz. Kanıtları görmezden gelmek ve bu doğru OLAMAYACAĞINI umut, akıl hastalığı daha bir kanıtıdır.
Mesele felsefe, ya da siyasi bakış açısı bir fark çok daha fazlasını gerektirir. Ortasında büyüyen " Soğuk Savaş, "Bizim nesil bizim ulusal egemenlik yoketmeye ve anayasal hükümeti devirmeye teşebbüs edenlerin vatana ihanet suçu işlediği olduğunu öğretildi. Tartışılan grup, suçlu olup olmadığını kendiniz için hakim olun.
George Clooney + + + George Clooney + tartışır DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA + Sudan + Zrdo1drhxVCl KONSEYİ

Bir grup ulusal hükümetler ve çok uluslu şirketlerin kontrolünde etkin ise ve kontroller ve kılavuzları günün sorunları,, o zaman büyük seçenekleri kontrol, medya kontrolü sayesinde vakıf bursları ve eğitim dünya hükümeti teşvik etmektedir. Dış İlişkiler (CFR) Konseyi, ve arkasındaki mali güçler, bütün bu işler yaptı ve "N teşvik var ew Dünya Düzeni " onlar yetmiş yılı aşkın bir süredir olduğu gibi,.
CFR Amerika Birleşik Devletleri İktidar Elite tanıtım koludur. En etkili politikacılar, akademisyenler ve medya kişilikleri üyeleri ve Amerikan hayata Yeni Dünya Düzeni sızmak için nüfuzunu kullanır. Onun '" uzmanlar "karar verme kullanılmak üzere bilimsel yazılar yazıyor, akademisyenler birleşik bir dünyanın hikmetini açıklıyor, ve medya da mesajı yaymak.
Hikaye çok daha erken (olarak başlar ama Amerika'nın en etkili insanlar Anayasa ve Amerikan egemenliğini yıkmak için kasıtlı çalışan bir örgütün üyeleri olarak nasıl ortaya çıktığını anlamak için, biz, en azından erken 1900 için geri dönmek zorunda sizin bakış açısı ve inançlarına).
Sahneleri bilmek bir konumda birçok Amerikalı tarafından bir yaşa sahiptir arkasında bir iktidar elit gerçekten ABD hükümeti kontrol gelmez. Felix Frankfurter, Yargıtay (1939-1962) Adalet, şunları söyledi: " Washington'daki gerçek yöneticiler perde arkasında görünmez ve egzersiz güç vardır. "21 Kasım 1933 tarihli bir ortak yazdığı bir mektupta, Başkan Franklin Roosevelt, yazdı "büyük merkezlerdeki finansal elementler, Andrew Jackson zamanından beri hiç hükümetin sahip olduğu, maddenin gerçek gerçeği olarak, ve ben biliyorum."
23 Şubat 1954, Senatör William Jenner bir konuşmasında uyardı: "Görünüşte anayasal bir hükümet var. Biz hükümet ve siyasi sistem, hükümet başka bir form, Anayasamızın demode olduğuna inanmaktadır bir bürokratik elit temsil eden başka bir bünyesinde faaliyet var. "
Baron MA Rothschild, yazdı "Bana bir ülkenin para birimi üzerinden kontrol ve onun yasaları kimin dikkat verin."
Para ve kredi arzı üzerinde bir tekel olan bir merkez bankası: etkili bir hükümet kontrol edilmesi için gerekli olan tek şey ülkenin para üzerinde kontrol sahibi olmaktır. Bu, İngiltere Merkez Bankası gibi özel sektöre ait merkez bankalarının oluşturulması ile, Batı Avrupa'da yapılmıştı.
": Georgetown profesörü Dr Carroll Quigley (Bill Clinton'un akıl hocası Georgetown iken) merkez bankalarının kontrol yatırım bankacıları hedefleri hakkında yazdı ... politik sistem hakim mümkün özel ellerde mali kontrol bir dünya sistemi oluşturmak için başka bir şey bir bütün ... her ülke ve dünya ekonomisine sık sık özel toplantı ve konferanslara geldi gizli anlaşmalar ile, uyum içinde hareket eden dünyanın merkez bankalarının bir feodal bir şekilde kontrol edilir. "
ABD Merkez Bankası (1816-1836), bir Amerikan Merkez Bankası erken bir girişim, bu milletin tehdit inanıyordu Başkan Andrew Jackson tarafından kaldırıldı. Şöyle yazdı: " Bu banka hükümet, bu wantonly üretmişti sıkıntı kontrol etmek için yapmıştı cesur çaba ... ama Amerikan halkı bekliyor kaderin premonitions bu kurumun devam etmesi veya başka kurulması içine aldatmıştır edilmelidir . gibi "



Thomas Jefferson yazdı: "Merkez Bankası Anayasamızın ilkeleri ve biçimine karşı mevcut en ölümcül düşmanlık bir kurumdur ... Amerikan halkının özel bankalar ilk enflasyon ve daha sonra, kendi para verilmesi denetleme izni verirseniz, çocukları, atalarının fethettiği bu topraklarda evsiz uyanacak kadar deflasyon tarafından, çevrelerindeki büyüyecek bankalar ve şirketler tüm mal halkı mahrum olacaktır. " bugün Amerika'da durumu tarif etmiyor mu?



ABD Kongre üyesi Charles Lindbergh, Sr göre zaman, bu yüzyılda erken kadar merkez bankası olmadan başardı, " Para Güven 1907 paniğe neden oldu, ve böylece Kongre'yi bir Ulusal Para Komisyonu kurmaya zorladı. " Senatör başkanlığında Nelson Aldrich, John D. Rockefeller, Jr babası-in-law, Komisyon bir merkez bankası oluşturulması tavsiye edilir.
Anayasaya aykırı olsa da, gibi sadece " Kongre Güç sahiptir ... para Para için, bunların Değer düzenleyen ... " (Madde I, Bölüm 8, ABD Anayasası) Federal Rezerv Kanunu, 1913 Aralık'ında kabul edildi; görünürde ekonomiyi istikrara kavuşturmak ve daha fazla önlemek için panik, ama Lindberg Kongre uyardı gibi: ". Bu hareket dünyanın en dev güven oluşturur ... Para Güven soruşturmasıyla da varlığı kanıtlanmış olan para gücünün görünmez hükümet, yasal olacak "Büyük Buhran ve çok sayıda durgunluk sonra, bu Federal Rezerv istikrar değil istediği zaman enflasyon ve federal borç üretir, ama açıktır.
Kongre üyesi Louis McFadden, Bankacılık ve Döviz Başkanı (1920-1931) House on Komitesi, şunları söyledi: " Federal Rezerv Kanunu kabul edildi, bu Amerika Birleşik Devletleri halkı bir dünya bankası sistemi kuruluyor olduğunu düşünmüyordu. Uluslararası bankacılar ve sanayiciler tarafından kontrol edilen bir süper devlet ... Dünyanın köleleştirmek için birlikte hareket ... her türlü çaba gücünü gizlemek için Fed tarafından yapılmıştır ama gerçek-olan Fed tarafından gasp ediliyor. "
Adı da " Federal , "Federal Rezerv sistemi özel üyesi bankaların mülkiyetinde olup, kendi politika yapar ve Kongre tarafından gözetim veya Başkan tabi değildir. Rezervlerin denetçisi ve tedarikçisi olarak, Fed bankaların kredi verme kapasitelerini artırmıştır kamu fonlarının, erişim verdi.
DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA 200206rumsfeld KONSEYİ

"Peter Kershaw, Ekonomik ÇözümlerParis; İsrail Seiff: İtalya, Kuhn-Loeb Şirket: Almanya, Warburg:,: Rothschild: Lazard Bros Londra ve Berlin "olarak Federal Rezerv Bankası Sistemi on büyük hissedarları listeler Hamburg ve Amsterdam; Lehman Bros: New York; Goldman ve Sachs: New York; Rockefeller: New York. (En değilse bu ailelerin hepsi sadece Yahudi olmak olur bu, kendinizi önemini yargıç olabilir). Stok dengesi büyük ticari üye bankaların aittir.
Devvy Kidd göre, " Neden İflas Amerika? " Federal Rezerv Gravür ve basılan her 1000 banknot için yaklaşık 23 $ Baskı Bürosu öder. 10.000 adet 100 $ notları (bir milyon dolar) Federal Reserve'e 230 $ mal olacak. Daha sonra ABD hükümetinden nominal değerine eşit teminat rehin güvenli.Teminat bizim toprak, emek ve varlıkları ... IRS, kendi kurumları tarafından toplanan. Fed düzenlemek ve oluşturmak para (ve dolayısıyla enflasyon) için yetkisi vermekle Kongre, at will kar yaratmak için özel bankalar güç verdi.
Lindberg dediği gibi: " güvenleri enflasyon istediğiniz zaman yeni yasa enflasyon yaratacak ... onlar heyecan sırasında yüksek fiyatlarla insanlara stokları boşaltmak ve daha sonra bir panik havası yaratarak düşük fiyatlarla geri satın alabilirsiniz ... hesaplaşma günü sadece birkaç yıl kaldırılır. " O gün Borsa kaza ve Büyük Buhran ile, 1929 yılında geldi.
Fed verilen en önemli güçlerinden biri satın almak ve satmak devlet iç borçlanma senetleri, ve onlar da bunları alabilmeleri için üye bankalara kredi sağlamak için haklıydı. Devlet borçları artırıldığında, bu, bankalara kar için başka bir dahili mekanizma sağlamıştır. Gerekli olduğunu tüm borcunu ödemek için bir yöntem oldu. Bu 1913 yılında gelir vergisi yasalaşmasıyla gerçekleştirildi.
Bir ulusal gelir vergisi Yargıtay tarafından 1895 yılında anayasaya aykırı ilan edildi, bu yüzden bir anayasa değişikliği başkası ... Senatör Nelson Aldrich tarafından Kongre'de önerilmiştir.Olarak makul görünüyordu Amerikan halkına sunulan yeterli: arttırmak asla güvencesi ile 20.000 $ altında gelir sadece yüzde biri, gelir vergisi.
DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA Kerry + Katılıyor + Tartışma + Afganistan + Konseyi + WwBwPANprQ1l KONSEYİ
O mezun bu yana, vergi, "zengin emmek" olur ... ama zengin zaten zenginlik korumanın bir yöntemi oluşturulması başka planları vardı. Gibi (16) Değişiklik devletler tarafından onaylanmış zaman 1976'da kitabı "Rockefeller Dosyası", "Gary Allen tarafından tanımlanan, Rockefeller Vakfı tam çalışma oldu ... Yargıç Kenesaw Landis sipariş olduğu hakkında aynı zamanda dört büyük vergi muafiyetine haiz vakıf oluşturarak Standart Oil tekel ... John D ... kaçınılması vergi değil sadece dağılmasından, onun için depo olarak kullanılan 'elden 'ilgi ... onlar nesiller boyu aktarılacak olabilir vergiden muaf böylece onun varlık yaptı olmadan ... emlak ve intikal vergisi ... Her yıl Rockefeller kendi evcil hayvan vakıfları içine yarım gelirlerini kadar dökümü ve "düşeriz bağış " gelir vergisinden. "
Zenginlik kontrolü için sahipliği değiştiren vakıflar aynı zamanda zenginlerin çıkarlarının promosyonunu için kullanışlı bir araçtır. Vakıf milyonlarca dolar olan "hibe" , aşağılayıcı koruyucu hekimlik ise bu ilaçların kullanımını teşvik olarak nedenlere. Pek çok ilaç kömür katranı türevleri, hem petrol şirketleri ve ilaç üreticileri yapılır beri (birçok Rockefeller sahip olduğu veya kontrol) ana faydalanıcıları.
Hükümet (Federal Reserve), borç (gelir vergisi) ödemek için bir yöntem ve zenginler için vergi bir kaçış, (vakıflar) çok büyük miktarlarda kredi için gerekli olan yolları, geriye kalan tek şey borç için bir bahane oldu. Ne güzel bir " tesadüf, " 1914'te I. Dünya Savaşı'nda Ben başladı ve Amerikan katılımıyla ulusal borç 1 milyar dolarlık 25 milyar dolara yükseldi.
Woodrow Wilson bir merkez bankası kurulmasını öngören yasayı veto söz verdi görevdeki William Howard Taft, yenerek, 1913 yılında Cumhurbaşkanı seçildi. Cumhuriyetçi oyları bölmek ve nispeten bilinmeyen Wilson seçmek, JP Morgan and Co Teddy Roosevelt ve İlerleme Partisi adaylığı para döktü.
Bir görgü tanığına göre, Wilson Bernard Baruch, zengin bir bankacı tarafından 1912 yılında Demokrat Parti genel merkezine getirildi. O bir alınan "telkin ders" tanıştığı olanlardan ve seçildiği takdirde karşılığında, kabul: Yansıtılan Federal Rezerv ve gelir vergisi desteği ve "içindinlemek " Avrupa'da savaş durumunda tavsiye ve kabinesinin kompozisyonuna .
Yaptığı iki dönem boyunca Wilson'ın başdanışmanı Albay Edward M. House adında bir adamdı. House'ın biyografi yazarı Charles Seymour, ona "denilen görünmez koruyucu meleği "Kongre'den geçmesine rehberlik yardımcı, Federal Rezerv Yasası. Başka bir biyografi yazarı Evi inandığını yazdı: "... Anayasa, on sekizinci yüzyıl kafasında ürün ... iyice modası geçmiş, Anayasa hurdaya ve yeniden olabilir eğer ülkenin daha iyi olacağını ..." Ev "adlı bir kitap yazdı Philip Dru: Yönetici , " 1912 yılında anonim olarak yayınladı. Kahraman, Philip Dru, Amerika'yı yönetmekte ve kademeli bir gelir vergisi, bir merkez bankası ve bir gibi radikal değişiklikler getirmektedir "ulusların lig."
Dünya Savaşı büyük bir ulusal borç ve Wilson destek olanlar için büyük kar hem üretti. Baruch o da ulusal ekonomi üzerinde diktatoryal yetkiler kullandı, Savaş Sanayileri Kurulu'nun başkanı atandı. O ve Rockefeller savaş sırasında 200 milyon doların üzerinde kazandık bildirildi. JP Morgan ABD'nin savaşa girmesinin korunması ile, onları yüz milyonlarca borç ise Wilson destekçisi Cleveland Dodge, müttefiklere cephane sattı.
Kar kesinlikle bir nedeni iken, savaşın dünya hükümeti kavramını haklı çıkarmak için de yararlı oldu. William Hoar ortaya koymaktadır "Conspiracy Mimarlar" 1950'li yıllarda, hükümet araştırmacılar bulundu Uluslararası Barış, küreselleşmenin bir uzun süre organizatörü, için Carnegie Endowment kayıtlarını inceleyen birkaç yıl Dünya Savaşı, Carnegie mütevelli patlak vermeden önce dünya hükümeti için sahne ayarlamak için, genel bir savaşta ABD dahil planladıklarını.
En büyük engel, Amerikalıların Avrupa savaşlarına bulaşmak istemiyordu oldu. Bu İspanyol provoke savaş gemisi Ana, patlaması gibi olayın bir tür, - Amerikan savaş, provokasyon olarak sağlanacak gerekir. Bu gemide 128 Amerikalılar taşıyan Lusitania, bir Alman denizaltısı tarafından batırıldı oluştu, ve anti-Alman duyguları uyandırdı. Savaş ilan edilince, ABD propagandası Hunlar ve fanged yılan gibi tüm Almanlar tasvir ve tüm Amerikalılar hain olarak savaşa karşı.
Ne zaman ortaya değildi, ancak, Lusitania bu Almanlar için meşru bir hedef, İngiltere'ye savaş malzemesi taşımak olmasıydı. Buna rağmen, onlar Amerikalılar gemide geçit almaz soran, New York Times'a büyük ilanlar dışarı almıştı.
Kanıtlar Almanlar tarafından batırılan gemi için kasıtlı bir plan işaret ediyor. Colin Simpson, yazarı "Lusitania," Winston Churchill, savaş sırasında İngiliz Deniz Kuvvetleri'nin başı, Amerikalılar taşıyan bir yolcu geminin batırılması durumunda siyasi etkisini tahmin etmek için bir rapor sipariş ettiğini yazdı. Alman donanma kodları Britanya Adaları yakınındaki bütün U-botların nerede bulunduklarını yaklaşık olarak bilen İngilizler, tarafından kırılmıştı.
": Simpson'a göre, İngiliz Donanma İstihbarat Komutanı Joseph Kenworthy, belirtilenLusitania bilinçli bir U-boat bekliyor biliniyordu bir alana önemli ölçüde azalır hızda gönderildi ... geri eskort . "Böylece, Wilson olmasına karşın sloganıyla 1916 yılında seçildi " O savaş bizi tuttu, " Amerika çok geçmeden kendini bir Avrupa savaşı bulundu. Aslında Albay House zaten çatışma için ABD işlemekle, İngiltere ile gizli bir anlaşma müzakere vardı. Bu Amerikan halkının bu meselede hiçbir dahli olmadı.
Savaş ve Almanya'dan ağır savaş tazminatları Versay Antlaşması, sona ermesiyle birlikte, bu arada Hitler gibi Almanya'da bir lider için asfalt oldu. Wilson "Paris Barış Konferansı'na meşhur getirdi on dört nokta nokta on dört ile, "bir" için bir öneri olarak ulusların genel bir ilişki, " Tek Dünya Milletler Hükümeti-Ligi hedefine doğru ilk adım olacaktı.
Wilson'un resmi biyografi yazarı Ray Stannard Baker,. Cemiyet'in Wilson'ın fikri olmadığını ortaya ". tek bir fikir-in Cemiyeti Sözleşmesi Başkanı ile özgün ..." Albay House Sözleşmenin yazardı ve Wilson sadece vardı kendi anlatım uygun için yeniden.
DIŞ İLİŞKİLER HAKKINDA kissinger oyuncular ap 708.730 KONSEYİ

Milletler Cemiyeti kurulmuş, ancak ABD Senatosu Versay Anlaşması'na onay olmaz çünkü, ve dünya hükümeti için plan sonunda başarısız oldu.
Pat Robertson, içinde "Yeni Dünya Düzeni," Albay House, birlikte diğer enternasyonalistler ile, Amerika kamuoyunda bir değişiklik olmadan dünya hükümeti için herhangi bir planı katılmayacağını fark belirtiyor.
Bir dizi toplantı sonra, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'de iki şubesi ile bir "Uluslararası İlişkiler Enstitüsü",,, oluşturulacak karar verildi.
İngiliz şube Yuvarlak Masa üyeleri tarafından sağlanan liderliği ile Uluslararası İlişkiler Kraliyet Enstitüsü, olarak tanındı. Cecil Rhodes, dünyanın İngilizce konuşan halkları birleştirme amaçlı Yuvarlak Masa tarafından geç 1800 yılında başlamış, ve egemenliği altında getirmek.



Dış İlişkiler Konseyin 29 Temmuz 1921'de New York'ta Amerikan dalı olarak kurulmuştur.Kurucu üyeler göre Albay House ve "... JP Morgan, John D. Rockefeller, Paul Warburg, Otto Kahn ve Jacob Schiff gibi uluslararası bankacılık ... Federal Rezerv Sistemi kurulması mühendisliği vardı aynı kliğin gibi hükümdarlar," dahil en Ekim 1972 sayısında Gary Allen "AMERİKAN GÖRÜŞÜ."

Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Morgan çıkarlarını temsil eden Paul Cravath, iken CFR kurucu başkanı, John W. Davis, JP Morgan'ın şahsi avukatı oldu. Carroll Quigley Profesör, CFR'yi "... çok küçük Amerikan Yuvarlak Masa Grubu ile birlikte JP Morgan ve şirket için bir ön grup." Morgan etkisi, zamanla bir dünya hükümeti iş kendi felsefelerine de uyduğunu Rockefeller, kayboldu iyi. ", Rekabet bir günahtır" ve uluslararası büyüdükçe küresel tekel kendi ihtiyaçlarına uygun: John D. Rockefeller gibi, Sr söylemişti.
Antony Sutton, Stanford Üniversitesi'nde bir araştırma Savaş, Devrim için Hoover Enstitüsü için adam ve Barış, bu felsefenin yazdı: "Sanayi dallarının tekelci kontrolü On dokuzuncu yüzyılda, bir kez JP Morgan ve JD Rockefeller hedefi iken iç Wall Street'in kutsal yerlerine bir rakipsiz tekelleşmenin en verimli şekilde 'siyasi gitmek' ve toplumun kamu yararı tekelciler-altında adı ve kamu yararı için işe gitmek için olduğunu anladım. "
Frederick C. Howe, 1906'da kitapta hükümeti kullanma stratejisini açıkladı, "bir tekelci İtirafları": "Bu büyük iş kuralları olan ... bir tekel alın, siz, toplumun çalışma izin ve tüm iş en iyi olduğunu unutmayın siyaset ... "
Şirketlerin uluslararası gitti, ulusal tekeller artık çıkarlarını korumak olabilir. Ne ihtiyaç vardı perde arkasından kontrol hükümetin bir dünya sistemi oldu. Bu Albay House bu yana planı olmuştu, ve bunu uygulamak için, bu siyasi ve ekonomik olarak ABD zayıflatmak için gerekliydi.
1920 yılındaki, Amerika kredi kolay kullanılabilirliği körüklediği refah bir on yıl, keyif aldım.1923 ve 1929 yılları arasında Federal Rezerv altmış iki yüzde para arzını genişletti. Borsa çöktüğünde, çok sayıda küçük yatırımcı harap, ama "İçerdekiler." 1929'dan bu Paul Warburg yılının Mart ayında Crash geliyordu bir ipucu yayınladı ve büyük yatırımcılar "Yok Allen ve İbrahim'e göre, piyasa çıktı edildi bu Komplo Çağrı cesaret. "
Servetlerini sağlam ile onların değer bir kısmı için şirket satın başardık. Bir dolar için satılan hisseler, artık büyük bir artış gösteren zengin bir nikel ve satın alma gücü ve zenginliği, mal olabilir.
Louis McFadden, Temsilciler Meclisi Bankacılık Komitesi Başkanı ilan etti: "Tesadüf değildi. Bu dikkatlice ayarlanmış suni olay oldu ... uluslararası bankacılar burada çok onlar hepimizi yönetenler olarak ortaya olabilir bir umutsuzluk ortamı meydana getirmek için çalıştı. "
Curtis Dall, FDR oğlu-in-law ve bir sendika yöneticisi Lehman Brothers , bir yatırım şirketi, NY Menkul Kıymetler Borsası katta çökmesi gündü. In "FDR: Babam-In-Law İstismara Uğrayan," diye belirtiyor: "... bu New York Market çağrı para planlanan ani sıkıntısı tetiklediği Dünya Para güçler tarafından halkın hesaplanan 'kesme' oldu."
Crash Wall Street FDR, başkanlık için bakımlı olan adam için yolu açtı. Bir "Küçük insanların adamı" olarak tasvir, gerçekte Roosevelt'in ailesi on sekizinci yüzyıldan beri New York'ta bankacılık dahil olmasıydı.
Frederic Delano, Roosevelt'in amcası, orijinal Federal Rezerv Kurulu görev yaptı. FDR Groton ve Harvard katıldı ve 1920 yılında on bir farklı şirketlerin yönetim kurulu oturan, Wall Street'te çalıştı.
Dall babası-in-law yazdı: "... düşüncelerini, siyasi 'mühimmat,' ... çoğu dikkatle CFR-Tek Dünya Parası grubu tarafından önceden onun için üretildi. Zekice ... o masum bir hedefin ortasında bu hazırlanan 'mühimmat' patladı, Amerikan halkı-ve böylece ödedi ve enternasyonalist siyasi desteğini korudu. "
1934 yılında altın standart kapalı Amerika alarak, FDR bankalar için, sınırsız para arzı genişlemesinin enflasyon ve kredi gelirlerinin yıl yolunu açtı. 20 $ Bir ons $ 35 altın fiyatları yükselterek, FDR ve Hazine Bakanı Henry Morgenthau, Jr (kurucu CFR üyesi oğlu), uluslararası bankacılar büyük kar verdi.
Roosevelt'in en fazla hatırlanan programı New Deal, ancak yüksek miktarda borçlanmayla finanse edilebilir. Sonuç olarak, Depresyon sebep olanlar Amerika ondan kurtarmak için para ödünç. Daha sonra, Ulusal Kurtarma Yönetimi ile, 1930 yılında Bernard Baruch tarafından önerilen, bu ekonomiyi düzenleme görevi konuldu. FDR CFR üyesi Gerard Swope yardım NRA, çalıştırmak için Baruch öğrencisi Hugh Johnson atadı. Herbert Hoover anılarında yazdığı gibi geniş yetkiler ücretler, fiyatlar ve çalışma koşulları düzenleyen ile,, oldu: "... tam faşizm; ... sadece Mussolini'nin" korporatif devlet "bir yeniden yazılışı ..." Yüksek Mahkeme sonunda NRA anayasaya aykırı karar verdi.
FDR yıllarda, Dış İlişkiler Konseyi Hazine Bakanı Morgenthau yanı sıra ABD'nin siyasi hayatı yakalanan, diğer CFR üyeleri Devlet Edward Stettinus, Savaş Bakanı Henry Stimson, ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Sumner Welles Sekreteri dahil.
1934 yılından bu yana hemen hemen her Devlet Birleşik Devletleri Sekreteri bir CFR üyesi olmuştur ve Richard Cheney ile Henry L. Stimson Savaş veya Savunma TÜM Sekreterleri,.
CIA Allen Dulles, kurucu CFR üyesi ve Başkan Eisenhower altında Dışişleri Bakanı John Foster Dulles kardeşi ile başlayan, kuruluşundan bu yana neredeyse hep CFR kontrolü altında olmuştur. Allen Dulles, Paris Barış Konferansı'nda olmuştu, 1926 yılında CFR katıldı, daha sonra da başkanı oldu.
John Foster Dulles, Paris Barış Konferansı'nda Woodrow Wilson'un genç gözdelerinden biri olmuştu. CFR kurucu üyesi ... o Rockefeller Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Uluslararası Barış için Carnegie Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı bir in-law oldu.
1940 yılında FDR adlı bir kitap yazdı enternasyonalist Wendell Willkie, "Tek Dünya," mağlup ve daha sonra da CFR üyesi olmuştu. Kongre üyesi Usher Burdick Willkie JP Morgan ve New York bankerleri tarafından finanse edildiğini House katında zaman protesto etti. Anketler birkaç Cumhuriyetçiler onu tercih gösterdi, henüz medya Cumhuriyetçi aday olarak onu tasvir.
O zamandan bu yana tüm başkan adayları CFR üyesi olmuştur. Bir üye olmayan Başkan Truman, bir grup tarafından tavsiye edildi "akil adamlar," altı Gary Allen'a göre, CFR üyesiydi.1952 ve 1956'da, CFR Adlai Stevenson CFR Eisenhower meydan okudu.
1960 yılında, CFR Kennedy (o tüm planları ile birlikte gitmek için değil cesaret vardı çünkü muhtemelen öldürülen) CFR Nixon. 1964 yılında GOP Nelson Rockefeller üzerinde aday aday tarafından kurulması hayrete.
Rockefeller ve CFR kanat tehlikeli bir radikal olarak resim Barry Goldwater başladı. 1968 yılında CFR Nixon CFR Humphrey karşı koştu. 1972 "yarışmasında" CFR Nixon vs CFR McGovern özellikli.
Başkan CFR aday George McGovern, Walter Mondale, Edmund Muskie, John Anderson, ve Lloyd Bentsen içerir. 1976 yılında Japonya, Avrupa arasında ekonomik bağlantı amacı ile David Rockefeller ve CFR üyesi Zbigniew Brzezinski tarafından oluşturulan Üçlü Komisyon üyesi olan Jimmy Carter,,, ve Amerika Birleşik Devletleri, ve vardı: "... dünya ekonomisi yönetmek ... küresel sistemin sorunsuz ve huzurlu evrim. "Biz de (kendi adına garip 1979 yılında üyelik listeden kaybolur olsa da) CFR direktörü (1977-1979) George Bush ve son olarak, CFR üyesi Bill Clinton oldu.
Hepsi Birleşmiş Milletler tarafından kontrol "Yeni Dünya Düzeni," terfi var. Sorun olduğunu "... mevcut Birleşmiş Milletler teşkilatı, aslında CFR oluşturulması ve mevcut CFR başkanı David Rockefeller ailesi tarafından kendisine bağışlanan Manhattan'da bir arsa üzerinde bulunmaktadır" Pat Robertson'ın dediği gibi.
BM için orijinal konsepti Dışişleri Bakanı Cordell Hull tarafından 1943 yılında kurulan Gayriresmi Gündem Grubu'nun sonucuydu. Hull dışındaki tüm CFR üyesiydi ve İşaya Bowman, CFR kurucu üyesi, fikir kökenli.
1949 yılında Birleşmiş Milletler Şartı'nı hazırlayan San Francisco Konferansı'ndaki Amerikan heyeti CFR üyeleri Nelson Rockefeller, John Foster Dulles, John McCloy ve komünist olan CFR üyeleri ajanlar-Harry Dexter Beyaz, Owen Lattimore ve Sekreter dahil Konferans, Alger Hiss Genel. Toplamda, Konsey etkili sonuç kontrol, ABD heyetinde üyelerinin kırk yedi gönderdi.
O zamandan beri kitle iletişim araçlarında CFR ve onun, vakıf ve siyasi gruplar (büyük ölçüde "Washington Post" Katherine Graham ve "Time, Life" Henry Luce olarak CFR üyeleri tarafından kontrol edilen) vermek için sürekli lobi yaptık Birleşmiş Milletler daha fazla yetki ve güç. Bush ve Körfez Savaşı bir için en son aramaların ancak bir olan "Yeni Dünya Düzeni."
Amiral Chester Ward, bir on yıl için CFR üyesi, 1975 yılında bir kitap, kendi iç işleyişini ortaya, onun sert eleştirmenlerinden biri oldu "COUCH ON Kissinger." O yılında Bu elitist gruplar içindeki "en güçlü klikler ifade ortak bir hedefi var: onlar egemenlik ve Amerika Birleşik Devletleri ulusal bağımsızlık teslim getirmek istiyorum ".
En üyeleri, uzun vadeli hedefleri resmen Nixon Yönetimi tarafından benimsenen Eylül 1961 Dışişleri Bakanlığı Belge 7277, özetlenebilir edildi tek dünya-devlet ideologları vardır: "... gerekli olanlar hariç tüm silahlı kuvvetler ve silah ortadan kaldırılması eyaletlerdeki iç düzeni korumak için ve barış güçleri ile Birleşmiş Milletler vermek için ... bu (BM küresel hükümeti) hiçbir ulus meydan okuyamayacağı kadar güçlü olacağını zaman. "
CFR içinde bir "çok küçük bir grup ama daha güçlü ... Wall Street uluslararası bankacılar ve onların anahtar temsilcilerinden oluşur orada var. Öncelikle, onlar güç ... Bu CFR fraksiyonunun Ward göre ", Rockefeller kardeşler tarafından yönetilmektedir küresel yönetimin kontrolünde biter ne olursa olsun dünya bankacılık tekelini ellerine geçirmek istiyorlar.
Ne unutulmamalıdır bu bazı deli-saçak grubu olmadığıdır ... Bu dünyanın en güçlü özel kuruluşların birinin üyesi olan: Amerikan, ekonomik, sosyal, siyasi ve askeri politika belirlemek ve kontrol eden insanlar. Üyelerinin nüfuz ve kontrol CFR 1993 göre "akademik liderleri, kamu hizmeti, iş ve medya," uzanan "Faaliyet Raporu."
Onlar tarif Onların kurucu: "Paris Barış Konferansı'nda Amerikan Katılımcılar bu artan sorumlulukları ve ABD'nin yükümlülüklerini aşina olmak için daha fazla özel Amerikalılar için zaman olduğuna karar verdi ... sürekli sağlamak mümkün bir organizasyon için bir ihtiyaç vardı ITS ÜYELERİ (vurgu benim) OF YARARI ve ilgili Amerikalılar daha geniş bir kitle için ABD dış polisin çalışma. "
Onlar üyeleri (Kurumsal iş) ve "... boyunca toplum liderlerinin bağlı gruplar" Amerikalı ve yabancı yetkililer ve politika uzmanlarıyla görüş alışverişinde ... dış politika konuları tartışmak ... iş dünyası ilgilendiren uluslararası konuları ele "programları yüzlerce, sponsor Amerika Birleşik Devletleri ... karar vericiler ile buluşuyor. "
"Konsey'in bir üyesi cumhurbaşkanı seçildi: o ve"., ABD hükümeti ile hiçbir ilişkisi vardır "Hayır, hiç bağları, saymak yoksa" birçok kez, hiçbiri savunucusu, ev sahipliği "olduğunu CFR devletler ABD ... diğer Konseyi meslektaşları düzinelerce, Kongre birçok üyesi, Yargıtay, Genelkurmay ile birlikte ", Dışişleri" onlar tarif gibi ", dolap ve alt dolap pozisyonlarda hizmet Federal çağrıldı Rezerv, ve diğer birçok Federal bürokrat.
Onlar hükümet ile BAĞLI değildir, onlar aslında, hükümet ARE.
Bir yeniden ortaya çıkan görüş CFR resmi yayın ", Dışişleri" 50. yıldönümü sayısında belirtilmiştir. Kingman Brewster tarafından bir makalede, Jr "Ulusal Amacımıza Dair Düşünceler." Başlıklı Amacımız olmalıdır, ona göre, "bizim havuz egemenliklerini başkalarını davet için bazı risk almak, bizim milliyet ortadan kaldırmak için ... "
Bu "riskler" Biz küresel bir BM hükümetinin "barışı koruma" güçlerine karşı çaresiz olacaktır noktaya sevdiren içerir. Biz mutlu çıkarları dünya hükümeti için egemenlik teslim olmalıdır "dünya toplumu."
Bugün Spc ve gözlük var. 4 Michael Yeni bir bakan, BM üniforma giymeyi reddeden Almanya'da bir Amerikan askeri "idari deşarj." O ABD Anayasası savunmak için yemin değil, Birleşmiş Milletler yemin haklı olarak belirtiyor. Diğer birçok Amerikalı benim gibi aynı yemin, alınan ve Tanrı'nın önünde yemin yemin yerine getirilmesi gereken bu yana, Anayasa savunmak için hala yemin görevimizdir inanıyorum. (Yoksa neden bizim mahkemelerde gerçeği söylemek yemin ederim, ya da kamu görevi alarak mi?) Aslında Tanrı ve çekildiği yemine İNANMAK bu gün bir suç mu?
Bu arada, Anayasa ve bizim egemenlik yok etme girişimi başkalarının onur ve pozisyon verilir ... En azından onlar münafıklar değil ... sadece fevkalade kibirli.
"Kısacası, 'dünya düzeninin ev' aşağıdan yukarıya yerine yukarıdan aşağıya doğru inşa edilecek olacaktır ... Bir son parça parça bu aşındırarak, ulusal egemenlik etrafında koşmak, eski moda saldırı çok daha fazla başarmak olacak ... Nisan 1974 ", Dışişleri" Richard N. Gardner, Devlet eski milletvekili asistanı Sekreter görüşüne göre ".
James Warburg, CFR kurucusu Paul Warburg oğlu ve Roosevelt'in bir üyesi "beyin güven," 17 Şubat 1950 tarihinde Senato Dış İlişkiler Komitesi önünde ifade verdi, "Biz bunu-by fetih veya onayı gibi olsun ya da olmasın dünya hükümeti olacaktır . "
Bu konuşan bir AMERİKALI, ya da tehlikeli bir çılgın mı? Kim bu "Biz" kim bize FETHETMEKLE tehdit?
Aslında yavaş yavaş, bunu yapmak için gücü vardır, ve her gün yapıyor bir grubuz.
Kitle iletişim araçları, eğitim ve eğlence CFR üyeleri, "hümanizm" ve dünya kardeşliği propagandalarını itin. Hepimiz bir dünya hükümeti altında barış içinde yaşamak ve milliyetler ve vatanperverlik gibi bencil şeyleri de unutmalıyız. Biz kendi sorunları çözebilir. Tanrı'nın, ya ahlak ya da değerleri gerekmez: bu hepsi göreceli, yine de, doğru ... biz aslında bazı ahlaki karakter ve değerler olsaydı, bu insanların aslında KÖTÜ olduğunu ayırt etmek mümkün olabilir diye mi?.
İncil para sevgisinin tüm kötülüklerin kök (1 Tim. 6:10) olduğunu söylüyor. Para ve güç seviyorum çünkü bu insanlar kötüdür, ve hırs onları hedeflerine ulaşmak için her şeyi yapmaya sürücüler. Hepsi ahlak ve vicdan kaybetti ve "modası geçmiş" gibi kavramlar, hem de Anayasa inanıyorum.
BU bir delilik-için harcanan miktardan fazla zenginlik var ve hala yeterli değildir. Bunlar hükümetler, başlangıç ​​savaşlar, dünyaya hakim için anlaşmak kontrolü gerekir, en az "sıradan insanlar" kendi zenginlik kazanmıştır nasıl uyanmak, onlardan götürmek ve onların suçları için fiyat ödeme talep.
Sürekli "Çeşitlilik," Pozitif Ayrımcılık ve diğer programlar, ... beyaz karşı siyah, bize diğer karşı bir çukur nedeni budur, kentsel karşı kırsal kadınlar, çevreciler karşı çiftlik karşı erkekler, ve ve ... en biz bakmak onların yönü.
Biz insanlar çok daha yüksek bir standarda tabi tutuluyoruz. Biz Başkan veya bir kamu görevlisi tehdit, biz bir suç ile tahsil edilir ... henüz Tek Dünya-Gang Anayasa ve Biz İnsanların özgürlüklerini, bu milletin egemen yöneticileri tehdit edebilir, ve hiçbir şey söylemedi ya da yapılır.
Belki de adam onlara neler yapabileceğini korkma ... onlar her şeyi düzenlenmiş inanıyorum, ve güç ve zenginlik bu dünyada geçerli olacaktır. Ancak, Anayasa'nın uygulanmasını ve savunmak için Tanrı'nın önünde yemin yemin edenler aralarında bu: Başkan, Kongre üyeleri ve askeri, onlar gerçekten korkacak bir şey var mı bir gün bulabilirsiniz.
CFR Üye Listesi
Albay House, düşmüş melek, yine CFR kontrol akrabaları var. Karen Elliot House Jeane Kirkpatrick ile birlikte, Üyelik Komitesi Başkanı ve Atama Komitesi üyesidir. Bir Müdür 1949-1985 olarak görev yaptıktan sonra ve "Emekli Direktörü,"; David Rockefeller şimdi 1970-1985 arasında Başkan olarak görev yaptıktan sonra "Onursal Yönetim Kurulu Başkanı", olduğunu.Thomas Foley ve Jeane Kirkpatrick İcra Komitesinde görev yapan Yönetim ise Peter G. Peterson Başkanı Amiral BR Inman, Başkan Yardımcısı.
Bu "özel vatandaşlar" olarak sık sık istedikleri gibi hükümet yetkilileri ve politika yapıcılar erişebilir, henüz toplantılarının sonuçları sadece başka hükümet görevlilerine, şirket görevlilerine veya hukuki partnerlere verilebilir. Katılımcılar "Faaliyet Raporu" dediği gibi "derhal yaygın olarak dolaşan ya da yayınlanacak bu riski," orada gazete ya da TV, herhangi bir kamu orta bir atfedilen açıklamada, iletmek için yasaktır.
BİZİM kamu görevlilerimizin özel gruplarla gizlice görüşmelerini yasak gerekmiyor mu? Kamu görevlileri, sadece halka açık bir forumda kamu iş ve politika tartışmak için izin verilmelidir.Kamu ... ABD hatırlıyor musun?
Bu grup ve Amerika için planlarını hakkında söylenecek çok daha fazlası var. "Arazi kullanımı" için ve itme arkasında, Gary Allen, "The Rockefeller Dosya," onlar federal bürokratların insafına bize bırakarak, şehir, ilçe, ve devlet sınırlarını kaldırarak birçok bölgesel hükümet planları, arkasında olduğunu belirtiyor kontrol eder. Onlar "her şeyin federal kontrolü istiyorum. Onlar federal hükümet ... "kontrol etmek istiyorlar
Orada silah kaçakçılığı, uyuşturucu kaçakçılığı, fuhuş ve seks köleliği işlerine birçok iddiaları da vardır ve birçok gizemli suikast ve tanıkların ve çok gerçeğe yakın olsun başkalarının "intihar" ... ama bu başka bir hikaye. 


Referanslar

Bo Bollin, 1986. "Federal Rezerv Sistemi." Yeni Amerikan, Ekim 17. 


Gary Allen, 1976. Rockefeller Dosyası. Seal Beach, CA:. '76 Basın 

Larry İbrahim, 1972 ile Gary Allen. Hiçbiri Komplo Çağrı Dare. Rossmoor, CA:. Concord basın

"Kongre Kayıt," 22 Aralık 1913, Vol. 51. 

Phoebe ve Kent Courtney, 1962. Amerika'nın Seçilmemiş Cetveller, Dış İlişkiler Konseyi. New Orleans:. Amerika Muhafazakar Derneği 

Curtis B. Dall, 1970. FDR Babam-In-Law İstismara Uğrayan. Washington DC:. Eylem Associates 

A. Ralph Epperson, 1985. Görünmeyen El. Tucson, AZ:. Publius basın 

FDR: Onun Kişisel Mektuplar 1950. New York: Duell, Sloan ve Pearce. 
William P. Hoar, 1984. Komplo Mimarlar. Belmont MA:. Batı Adaları 
Herbert Hoover 1952. Herbert Hoover, Büyük Buhran 1929-1941 Anıları. New York:. Macmillan 
Frederick C. Howe 1906. Bir Tekelci İtirafları. Chicago: Kamu Publishing Co 
Robert C. Johansen, 1980. "Savaş ve Barış Açmazları." Dünya Düzeni Modelleri, 
Peter Kershaw, 1994. "Ekonomik Çözümler." 
Devvy Kidd, 1995. "Neden İflas Amerika?" Colorado:. Proje Liberty 
Ferdinand Lundberg 1938. Amerika'nın 60 Aileler. New York:. Vanguard 
Louis T. McFadden 1934. "Federal Reserve Corporation, Kongre'de sözleri." Boston: Forum Yayın Co 
James Perloff, 1988. Güç Shadows. Appleton, WI:. Batı Adaları 
Carroll Quigley, 1966. Trajedi ve Umut. New York:. Macmillan 
Pat Robertson, 1991. Yeni Dünya Düzeni. Dallas:. Kelime Yayıncılık 
Charles Seymour, ed 1926.. Albay House Intimate Kağıt. Boston:. Houghton Mifflin 
Colin Simpson, 1972. Lusitania. Boston: Little, Brown. 
Arthur D. Howde Smith 1940. "Bay Ev ob5 Teksas." New York: Funk ve Wagnalls. 
Antony C. Sutton, 1975. Wall Street ve FDR. New Rochelle, New York:. Arlington House 
George Sylvester Viereck 1932. Tarihte Garip Dostluk. New York: Liveright.

Bu belge serbestçe dağıtılan ya da herhangi bir ortamda alıntı olabilir, sağlanan kredi yazar ve Kurye verilir. Telif hakkı 1995
web@zianet.com

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...