14 Kasım 2012

"İNNEDDÎNE INDALLÂHİL İSLAM" ALLAH KATINDA DİN İSLAMD'IR




"İNNEDDÎNE INDALLÂHİL İSLAM" ALLAH KATINDA DİN İSLAMD'IR 

 Peygamber Efendimiz zamanından beri hutbelerde okunan "İNNEDDİNE INDALLAHİL İSLAM" ayetinin okunmasına Yahudilere ve Hıristiyanlara "Dinler Arası Diyalog" çalışmaları kapsamında şirin görünmek amacıyla son verildi.(2005 yılından bu yana)
Ünlü Hoca Efendinin birisi buyuruyor ki  ‘Dinler yok ki arası olsun’ bir din var.
Yine bir Hoca Efendi şöyle buyuruyor ‘ Allah bir Din bir,  bir Allahın 3 dini olurmu’
"Allah katında din, şüphesiz İsl''miyet'tir. Ancak, Kitap verilenler, kendilerine ilim geldikten sonra, aralarındaki ihtiras yüzünden ayrılığa düştüler. Allah'ın ''yetlerini kim ink''r ederse bilsin ki, Allah hesabı çabuk görür." Ali imran 19 .ayet
Ali İmran suresi 19 ayetinin meali açık ve net olarak görülüyor ki dinler diye bir şey yoktur tek din dini İslamdır.
"Kim İslam'dan başka bir din ararsa, bilsin ki, (o din) ondan kabul edilmeyecek ve o, ahirette kaybedenlerden olacaktır." (Al-i İmran: 3/85)
"İNNEDDİNE INDALLAHİL İSLAM" ayetini kim gizliyorda Cuma hutbelerinde okutmuyorsa bakın onlar için Allah cc ne buyuruyor. 
BAKARA 159. İndirdiğimiz açık delilleri ve hid''yeti biz Kitapta insanlara açıkça belirttikten sonra gizleyenler (var ya), işte onlara hem All''h la'net eder, hem bütün la'net edebilenler la'net eder.
Dikkat edin Cuma hutbelerinde Türkçe metinden sonra bu ayet okunmuyor.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...