13 Mart 2012

TARAF GAZETESİ DERİN OPERASYON MU YAPIYOR..?

Taraf derin operasyon mu yapıyor? Yasemin Çongar bu yüzden mi yok?

 Taraf derin operasyon mu yapıyor? Yasemin Çongar bu yüzden mi yok? Dün 10:22 Pazartesi Yasemin Çongar, Stratfor belgeleri ile yapılmak istenenden rahatsız olduğu için mi geri plana çekildi?"Derin posta"nın derin dedikodularını yayınlayan Taraf Gazetesi'nin amacı ne? 
Wik ileaks yayınındaki "itibarı" neden görmüyor? Neden kafalarda Taraf'ın"derin" bir niyeti varmış gibi algılanıyor? Başbakan'a ömür biçilen o manşet ile Stratfor belgelerine gerekli ilgi ve alaka toplayan Taraf'ta "rövanşist" bir tutum öne çıkmaya başladı. Stratfor belgeleri ne hikmetse 3 konu üzerinde yoğunlaştı. Birincisi
, Başbakanlık başdanışmanı İbrahim Kalın...
Hem Stratfor belgelerinden ayıklanan Kalın "dedikodular" hem de Ahmet Altan'ın köşesinden itinayla bu 3 unsuru öne çıkartması "derin" kuşkuyu ayaklandırdı. Taraf
, MİToperasyonunun ikinci perdesini mi oynuyor?Uludere olayının ardından MİT'e yönelik ilk atışı yapan hatırlayacağınız gibi Taraf Gazetesi olmuştu. 
Şimdi aynı ısrarcı yayıncılığı İbrahim Kalın da görüyoruz. 
Dediğimiz gibi bir haftadır gözlemlediğimiz manzara bize 
Taraf'ın Stratfor belgeleri ile üç hedefinin olduğu izlenimini verdi. 
1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan
2- İbrahim Kalın
3- Sabah Gazetesi
Dikkatinizi çekmiştir sanırız, MİT vakasından farklı olarak bu kez SabahGazetesi de hedefe alınmış. Acaba diyoruz bunun sebebi MİT olayında Sabah'ın etkin bir şekilde öne çıkması mıydı? Malum, Sabah'ın bazı kalemlerine, Taraf yazarları tarafından MİT'çi gazeteci yaftalaması dahi yapılmıştı.
YASEMİN ÇONGAR BU YÜZDEN Mİ KAYIP!
Stratfor belgelerinin yayınının başladığı dönemden itibaren Taraf'ın tepe yöneticisi Yasemin Çongar sırrı kadem bastı. Köşesi dördüncü haftayagirerken hala boş. 
Taraf'takiler "kültür sanat ekine" stoktaki yazılarını koyarak "varlığını" devam ettirmeye çalışıyorlar. Ancak biliyoruz ki Yasemin Çongar'ın, Ahmet Altan'ın son dönemdeki yol haritası ve rotasıyla ilgili ciddi sıkıntıları var. 
Bu sıkıntılar hala aşılabilmiş değil. 
Stratfor yayını ve Yasemin Çongar'ın aynı döneme denk gelen yokluğunu değerlendirince, acaba diyoruz... Yasemin Çongar, Stratfor belgeleri ile yapılmak istenenden rahatsız olduğu için mi geri plana çekildi? 
Stratfor'un analizlerine benzer bir çıkarım yaptığımızın gayet iyi bilincindeyiz. 
Taraf'takilerin bunu yadırgamayacağını umuyoruz...
Ne de olsa Stratfor analizlerinden alışkınlar... 

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...