07 Mart 2012

Maruf-i Kerhi (RA) hazretlerinin dilek duâsı

Maruf-i Kerhi (RA) hazretlerinin dilek duâsı

"Lâ gâlibe illallah.."
Allah'tan başka gâlip olan yoktur..

 Maruf-i Kerhi (RA) hazretlerinin dilek duâsı
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme ya lâtıyfü edriknı bi lâtfikel hafiyyi ene muhtacün zeliylün ve entel kaviyyül ğaniyy.Allahümme ya seriy'al hısab. Yaa şediydel îkab. Ya ğafuru ve ya rahiymü ve ya halika külli şey ya fatîras semavâti vel erdî ya
falikâl habbi ven neva ya falikâl ısbah ya veliyyel hasenat. Ya dafias seyyiat.ya ğafirâl hatıy'at. ya satiral averat.y a maniâl beliyat.ya mukîylel aserat.ya muhyıyel emvat.ya münevviral erdı ves semavat.ıkdî haceti fi hazihis saâti ya ilâhel evveline vel ahıriyn.ya bediy'as semavati vel eradıyne ya zel celâli vel ikrami ve sallellahû alâ seyyidina Muhammedin ve alihi ecmeıyne bi rahmetike ya erhamer rahımiyne ve bi hurmeti Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmeıyne Ya Allah.
Fazileti:
Maruf-i Kerhi (r.a) buyuruyor ki:
"Bu duaya devam edenlere ğayb alemini keşfetme yolu açılır.Kim onu 1419 kere okursa biiznillah muradı hasıl olur."

وَإِذَا تَوَلَّى سَعَى فِي الأَرْضِ لِيُفْسِدَ فِيِهَا وَيُهْلِكَ الْحَرْثَ وَالنَّسْلَ وَاللّهُ لاَ يُحِبُّ الفَسَادَ
Ve izâ tevellâ seâ fîl ardı li yufside fîhâ ve yuhlikel harse ven nesl(nesle), vallâhu lâ yuhıbbul fesâd(fesâda).(BAKARA,205)
Ve dönüp (gittiği) zaman, yeryüzünde fesat çıkarmak, ekini ve nesli helâk etmek (yok etmek) için çalışır. Ve Allah fesadı sevmez.
"Lâ gâlibe illallah.."
Allah'tan başka gâlip olan yoktur

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...