28 Ocak 2020

RIZIK VE BEREKET DUA VE BÖLÜMÜ

RIZIK VE BEREKET DUA VE BÖLÜMÜ

Cüzdandaki Parayı Çoğaltan Etkili Dua
بسم ﷲ الرحمن الرحیم
, ھو الغني العزیز الكریم 
ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل لل, 
ذوالطول ذوالطول ذوالطول ذوالطول ااا ل
, یا فتاح یا رزاق یا منعم
, وصلى ﷲ على محمد و آلھ أجمعین

Bismillahirrahmanirrahim

Hüvel ganiyyül azizül kerim (Lam 30 defa) zettavili zettavili zettavili zettavili Li yâ fettah yâ rezzak yâ mezâmi ve sallalhü ala muhammeden ve alihi ecmain.Büyük Ayetullah Seyyid Abbas Hüseyin Kashani Rahman tarafından yazılmıştır.

Dînî takvime göre Her islami (arabî) ayın yedinci gününde bu dua safran ve misk karışımı mürekkeble arapça olarak yazılır. Çünkü İslam alimleri cüzdan duasını her zaman islami ayın yedinci günü yazmışlardır.
Para ile cüzdana veya çantaya yerleştirin. arabi ayın sonunda da denize ya da nehire atılır.
Deniz ve nehir yoksa 24 saat suda bekledikten sonra toprağa gömülür.
İslam alimleri ve Şeyhler her islami ayın yedinci günü bu duayı yazıp yanında taşımışlar ve ihtiyaç sahiplerine bu duayı yazıp vermişlerdir. Bu duayı taşıyan kişi fakirlikten,yoksulluktan ve parasız kalmaktan kurtulur.
Parası çoğalır. Cüzdanına bereket gelir.
Bu dua çok kıymetli bir hediyedir.
İslam alimleri ve şeyhlerin yazdığı bir duadır. 
Farkı göreceksin.Yalnız sırrını kimseyle paylaşma

El-Muğni İsmi Rızık Celbi
EL-MUĞNİ: Dilediğine zenginlik veren.”“Has kullarını, istiğna kemâline erdiren.”10 Cuma gecesi 10.000 kere okuyan tez zamanda zengin olur.Ya Allah Ya Latif (Rızık Bollluğu İçin)Esmalardan oluşan bir rızık terkibidir ve gayet etkilidir Her akşam ya da yatsıdan sonra 5000 Ya Allah 2000 Ya Latif ismi şeriflerini abdestli temiz bi yerde zikr edinmeyi virt haline getiren arkadaşlar çok kısa sürede dünya ve ahiret nimetlerinin kendine doğru aktığını hissetmeye başlar ve Allahın izniyle hakkında hayırlısını istediği her iş hayırlara vesile olur.
Rızık için celb Bol rızık için sabah namazından sonra yerinden kalkmadan üç kere Besmele ile okunur.
''Bismike Alahümme abdeu ve minke atlebu Allahumme Ya vahidu Ya Muvahhidu Ya Cevvadu Ya Basitu Ya Kerimu Ya Vehhabu Ya Zettavli Ya Ganiyyu Ya Muğni Ya Fettahu Ya Rezzaku Ya Hayyu Ya Kayyumu Ya Rahmanu Ya Rahimu Ya Bediussemavatı vel ardı Ya Zelcelali velikramı Ya Hannan Ya Mennan infehni binefhetin hayrin tuğni biha ammen sevake intesteftihu fekadcaekümül fethü inna fetehnaleke fethen mubinan nesrümminellahi ve fethun garibu Allahumme ya Ganiyyu Ya Hamidu Ya Mubdiu Ya Muidu Ya Rahimu Ya Vedudu Ya Zülarşilmecidu Ya Feaalü lima Yuridu ağnini bi helalike an haramike ve ağnini bi fadlike ammen sivake Ya Kafi Ya Muğni Ya Fettahu Ya Rezzaku ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyül azim'' (El yazması bir Enamdan alıntıdır)Rızık Için Vakia Suresiyle Bir TerkipRızık için vakia suresiyle bir terkipvakıa suresini kırk gün boyunca ikindi namazının peşinden 10 veya 14 defa okuyanın rızkı allahın izniyle genişler bu defalarca tecrübe edilmiştir.allah hakkınızda hayırlı kılar inşallah.vesselam veddua

Hizbul Muğni (Zenginlik,Servet Duası)"Bismillahirrahmanirrahim. Fekeşefna anke gıtaeke fe-basarükel yevme hadid," ayet Hizib (Dua) Allahü Teâlâ'ya yalvarışların en kıymetlisini ifâde etmekle mugarribler geceleri hep bunu okurlar, Allahu Teâlâ'ya yalvararak göz yaşları dökerler. Her Hizbüs seyf-i (Kılıç Duası) Hz Ali (r.a) okuyan mutlaka bunu sonunda okur. Allahu Teâlâ'ya içten gelen bir niyazla duâ eder, göz yaşları döker, biz de bu kıymetli Hizbul Mûğni'yi manâsıyla beraber ümmete sunmakla bahtiyarız. Muvaffakiyet Allah'tandır.Her imanlı bunu okumalı, Allâhü Teâlâ'ya raptı kalple ömründe bununla şereflerin en yücesine ermelidir. 

Hakikatte bu yalvarışlar imanlı kalpleri coşturan bir duâ ve niyazdır.
Hizbul Mûğni (Servet Duası) 
Bismillâhirrahmânirrahıym
İlâhi bike esteğısü fe ağisnî ve aleyke tevekkeltü fe ekfinî yâ kâfi ekfinil mühimmâti min emriddünyâ vel âhireti yâ rahmâneddünya velâhireti ve rahimehümâ innî abdüke bibâbike zelîlüke bibâbike zelîlüke bibâbike esîruke bibâbike miskînüke bibâbike zaîfüke bibâbike yâ rabbel âlemine ettâliu bibâbike yağıysel müsteğîsîne mehmûmike bibâbike yâ kâşife kerbi külle mekrûbîne.Ve enâ âsîke yâ tâlibel müsteğfirîne el-mûğırru bibâbike yâ ğâfiral lil müznibîne elmu'terifü bibâbike ya erhamerrâhımîne. Elhâti'ü bibâbike yâ rabbel âlemine ezzâlimü bibâbike elbâisül haşiu bibâbike erhamnî yâ mevlâye. 

İlâhî entel ğâfiru ve enel mesî'u ve hel yerhamül mesî'e illel ğâfiru mevlâye, mevlâye. İlâhi enterrabbü ve enel abdü ve hel yermahül abde illerabbü mavlâye, mevlâye.İlâhi entel melikü ve enel memlûke ve hel yerhamül memlûke illel mâlikü mevlâye, mevlâye.İlâhi entel gâviyyü ve'enezzâ'îfü ve hel yerhamuz-zaîf ve illel gaviyyü mevlâye, mevlâye.İlâhi entel azîzü ve enezzeliylü ve hel yer-hamuzzeliyle illel aziyzü mevlâye, mevlâye. ilâhi entel kerimü ve enelleimü ve hel yerhamülleime illel kerimü mevlâye, mevlâye. İlâhi enterrazzaku ve enel merzûku ve hel yerhamül merzuka illerrazzaku mevlâye, mevlâye. 

İlâhi enezza'ifü enezzelîlü enelHakiru entel aliyyu entel afüvvu entel gafuru entel gaffâru entel hannânü entel mennânü enel müznlbü enel hâifü enezzaîfü ilâhi el'emânü el emânü. Fîy zulmet il gabri vedıy katihî ilâhi el'emânü inde suali münkerin ve nekirin ve Heyeti hümiâ ilâhi el'emâne el'emâne İnde vahşetil kabri ve şiddetihi ilâhî el'emâne el'emâne. Fi yevmin kâne mıkdâruhü ham siyne elfe senetin ilâhi el'emâne el'emâne yevme yünfehu fissuri fefezia men fissemavâti vemen fil ardı illâ men şâallâhü ilâhi el'emâne el'emâne. Yevme zülziletil ardu zilzâleha ilâhi elemâne, el'emâne. 

Yevme teşekka kussemâ-ü bilgamâmi ilâhi el'emâne elemâne yevme netvissemâ'ü ketayyissicil-li lil kütübi ilâhi elemâne, el'emâne. Yevme tübed-delül ardu gayral ardı vessemâvâtü veberazü lillâhil vahıdil kahhârı. İlâhi el'emâne, el'emâne. Yevme yen-zurul mer'ü ma'kaddemet yedâhü veyekulül kâfim yâleyteni küntü türâbâ. İlâhi el'emâne el'emâne. Yevme yünâdi el'münâdi min batnânil arşi eynel âsune ve eynel müznibûne ve eynel hâsirune helüm-mü ilel hısabi. 

Ve ente talemu sırri ve alâniyyeti fek-bel mazirati. İlâhi âh minkesratizzünubi vel isyâni âh minkesratizzulmi velcefâ'i âh min nefsil matrudeti âh, min'nefsil matbuati bilhavâi âh minel hevâyi (3) agisnî yâ gıyâsel müstegîsîyne agisnî inde teğayyurü hâli... 

Allâhümme inni abdükel müznibül mücrimüi muhtı'ü. Ecirni minennarı ye'muciru, ecirni minennari ya'müciru, ecirni minennari müciru.Allâhümme in'terhamni fe'ente ehlün vein tüazzib Ni fen a ehlün ferhamni yaehlettakva veya ehlel mağfireti ve yâ erhamerrahımine ve yâ hayren-nâsırlne veya hayral gâflrlne hasbiyellâhü vahdehü birahmetike ya erhamerrâhımine ve Sallellahü alâ seyyidinâ Muhmmedin ve âlihi ve sahbihi ecmeîne velhamdülillâhi rabbil âlemine.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...