16 Ocak 2020

CİN ŞEYTAN BÜYÜ VE NAZARDAN KORUNMA YOLLARI,


CİN ŞEYTAN BÜYÜ VE NAZARDAN KORUNMA YOLLARI,

1.CİLT:30.SAYFA:Salatü selamın havassı

Esrarı

Salatu selamın havassı
ان الله و ملائكتھ یصلون على النبى یا ایّھا الذین امنوا صلوا علیھ و سلموا تسلیما
 ّİnnallahe ve melaiketehu yusallune ale’n-nebi ya eyyühellezine amenu sallu aleyhi ve sellimu teslimen
Herhangi bir sıkıntıya düşmüş kimse, her gün sabah namazından sonra 101 defa 
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammed" zikrine devam eder ve Hz. Peygamberin (SAS) ruhaniyetinden istimdad(yardım isterse)  biznillahi teala içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulur. Bir daha da sıkıntıya düşmez.
-Bir müşküle düşmüş ve kurtulma konusunda şaşırmış bir kimse, hulus-ı kalb ile güneş doğmadan önce kıbleye karşı diz üstü oturup
1001 defa;
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabihi ecmai’in" okur.
Devamla Yarabbi Habib-i erkemin hürmetine beni içinde bulunduğum şu felaket ve müşkülden halas eyle diye dua ederse, Hak tealanın keremiyle içinde bulunduğu halden lurtulur.
-Arzu edilen meşru bir menfaati elde edebilmek niyetiyle her gün beş vakit namazın ardından yirmi bir defa
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammed" zikrine devam edilirse, o kimse muhakkak o istediği maksada ulaşır.
-Kuvvetli bir düşmanın şerrinden korkulduğu takdirde, Cuma gecesi, gece yarısından sonra kalıkılır. Gusül alınıp temiz elbise giyilir, iki rekat namaz kılındıktan sonra 5530 defa 
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammed" okunur. Sonra eller havaya kaldırılıp
"Ya erhame’rrahimin sen beni falan zalimin şerrinden muhafaza buyur. Habib-i erkemin hürmetine ve okuduğum salat u selamı onunla benim aramda bir kale kıl" diye dua ederse Allahu tealanın yardımıyla korktuğu şeyden ve zulümden emin ve mahfuz olur.
-Her gün sabahleyin doksan iki defa "Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin kema sallayte ala ibrahime ve ala ali ibrahime inneke hamidun mecid" okuyan kimsenin rızkı bol, alış verişi çok olur. Maşiyet hususunda hiçbir zaman sıkıntıya düşmez.
-Bir kimsenin kalbini teshir ve muhabbetini celb arzu edildiğinde, Perşembe günü oruç tutulur. Akşam namazı kılındıktan sonra kıbleye karşı oturulup:
üç defa Kul hüveallahu ahad 
bir defa Fatiha suresi okunduktan sonra
101 defa ya Allah,
101 defa da ya Rahman ya Rahim okunur.
Sonra 101 defa "Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin kema sallayte ala ibrahime ve ala ali ibrahime inneke hamidun mecid" okunur.
Yatsı namazı vakti beklenip yatsı namazından sonra yukarıdaki esmalar aynı şekilde zikr edilip 1001 defa yukarıdaki salat u selam okunur.
Dünya kelamı konuşulmaksızın yatılır. Uyununcaya kadar salat u selam okunmaya devam edilir.
Sabah namazından evvel kalkılıp iki rekat namaz kılınır.
Yukarıdaki esmalar aynı adedle okunduktan sonra
5530 defa da "Allahümme salli ala seyyidina Muhammed" okunur. Sabah nazmı eda edilir ve mütaakiben
21/yirmi bir defa besmele okunduktan sonra eller havaya kaldırılıp
"Yarabbi’l arşi’l-azim bu kulun ile falan bin filanenin arasını cem’ et, kalbini musahhar kıl, beni ona sevdir diye dua edilirse, biznillahi teala matlub hasıl olur.
Bazı ulema-yı havas bunun üç veya yedi gece tekrarını tavsiye etmişlerdir.
Teshir-i kalb ve celb-i muhabbet için gerekli şartlara uymak ve meşru olması gerekir.
Bir defa icrasının kifayet eylediği defaatla bi’t-tecrübe tahakkuk eylemiştir.
Ancak şurutunda hata edilmesiyle ilk defa da tesiri görülmezse tekrar edilmesi gerekir. 
-Muharremin ilk günü sabah namazını mütaakib 101 defa "Allahümme salli ala seyyidina Muhammed" zikredilip temiz bir kağıt üzerine aşağıdaki dua yazılıp muşambaya sarıldıktan sonra üstte taşınırsa, o senenin nihayetine kadar semavi ve arzi belalardan mahfuz olur.
Dua:
بسم الله الرحمن الرحیم بسم الله الذى لا یضرّ ما اسمھ شئ لا فى الارض ولا فى السماء وھو السمیع العلیم بسم الله الرحمن الرحیم اللھم صلّ على سیدنا محمد اللھم صلّ على سیدنا احمد اللھم صلّ على سیدن ا المصطفى اللھم صلّ على سیدنا اامحمود اللھم صلّ على سیدنا المحبوب اللھم صلّ على سیدنا ابا القاسم اللھم صلّ على سیدنا محمد و على الھ و صحبھ اجمعین 
-Rebi’ü’l-evvelin on ikinci günü yani Hz. Peygamberin (SAS) doğum günü güneş doğmadan evvel bir kağıt üzerine aşağıdaki salat yazılır.
Üzerine 1001 defa salatu selam zikredildikten sonra bir muşambaya sarılır ve ikamet edilen kapının iç tarafına asılırsa, o haneye şeytan ve düşman şerri, fakr u zaruret, kaza ve bela gibi şeyler giremez, bunlardan korunmuş olur. Orada oturanların rızkı bol maşiyeti geniş olur.
بسم الله الرحمن الرحیم اللھم صلّ على سیدنا محمد و على الھ و صحبھ اجمعین 
-Yukarıdaki şekildeki gibi hazırlanan kağıt bir dükkanın veya ticarethanenin kapısı üzerine konulursa orada alış veriş ziyade olur.
Sahibi ziyana uğramaz, orada bulunan şeyler çalınma ve yanma gibi afetlerden mahfuz olur.
Temiz bir kase içine misk ve zaferan ile aşağıdaki dua yazılıp hastaya devamlı bu sudan içirilirse biznillahi teala şifa bulur.
Bu suyun tesirine eğer ecel gelmemiş ise hiçbir hastalık karşı koyamaz.
Dua:
بسم الله الرحمن الرحیم اللھم صلّ على سیدنا محمد المحبوب اللھم صلّ على سیدنا محمد اللھم صلّ على سیدنا احمد الشفیع اللھم صلّ على سیدنا من فى اسمھ شفاء اللھم صلّ على سیدنا من بھ الدواء
İki kişi arasındaki bugz ve düşmanlığı kaldırıp yerine sevgi ve muhabbet getirmek arzu edildiğinde;
bu niyet ile
Arabi ayın 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13 ve 15 inci günlerinden birinde sabah nazmından evvel kalkılıp itina ile abdest alınıp kıbleye karşı oturulur.
Yarab senin rıza-ı şerifin için filan falan kullarının arasındaki bugz ve düşmanlığın izalesini lütf ve kereminle izale buyur diyerek niyet edilir.
İftitah tekbiri getirilip
Fatihadan sonra üç veya yedi defa Ve’d-duha suresi okunur.
Rukuya gidilir rükudaki tesbihten sonra
"Allahümme ya cami’e’nnase li yevmin la raybe fihi" denilir.
Secde kıraatlerinden sonra da aynı şekilde denilip ikinci rekat da tarif olunduğu üzre eda edilir.
Namazı bitirdikten sonra 1001 defa "Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain" okunduktan sonra, eller havaya kaldırılıp on bir defa aşağıdaki dua okunursa, biznillahi teala o iki kişi birbirini son derece büyük bir sevgiyle severler.
Aralarındaki nefret ve düşmanlıktan hiçbir eser kalmaz.
Dua:
اللھم یا جامع الناس لیوم لا ریب فیھ اجمع بین عبیدك فلان و فلان واصلح قلبھم حتى لا یبقى بینھم ّ العدوة والبغضاء بحق حبیبك محمد صلى الله تعالى علیھ و سلم
-Herhangi bir sihir veya göz değmesi sonucu kısmeti kapanmış bir kadının veya kızın bağlılığını açmak, sihir ve isabeti aynı ortadan kaldırmak arzu edildiğinde; pazartesi veya Perşembe gecesi sabaha karşı kalkılır.
Abdest alındıktan sonra temiz ve tenha bir mahalde kıbleye karşı oturulur, ud veya anber gibi güzel kokulu bir buhur yakılır.
Sonra 1001 defa "Allahümme salli ala seyyidina Muhammedi’l-fatihi’l-ebvab" okunduktan sonra aşağıdaki dua ile dua ve niyazda bulunulursa, biznillahi teala sihrin tesiri batıl olup kısmeti açılır.
Dua:
اللھم انى اسئلك برسولك محمد حبیبك و خلیلك ان تحل عقدة فلان بنت فلان عن قسمتھا و اكشف ّ عنھا ظلمة السحر و تأثیر العین یا حلال العقود و یا كاشف الظلم یا الله یا الله یا الله یا كریم یا كریم یا كریم یا ذالجلال والاكرام 
-Zevc ve zevce veya iki arkadaş arasını bozmak, birinin işini gücünü bağlamak, rızkını engellemek için yapılan sihri iptal etmek arzu edildiğinde;
Salı gecesi herkes yatıp ortalıktan el ayak çekildikten sonra abdest alınıp kıbleye karşı diz üstü oturulur.
Yirmi bir defa besmele, 
100 defa lafza-ı celal,
100 defa ya malikü’l-mülk ya za’l-celali vel-ikram okunur.
Sonra 5530 defa "Allahümme salli ala seyyidina Muhammed" zikr edildikten sonra temiz bir kağıt üzerina aşağıdaki dua yazılıp muşambaya sarılıp üstte taşınırsa, biznillahi teala sihir tesirsiz olup ibtal olur.
Dua:َ
اللھم انى اسئلك ان تصون فى صون صمدانیتك حامل ھذا من كلّ سحر و اصابة عین و من شرّ كلّ َ ْشیطان و فجار اثیم بحق محمد حبیبك و رسولك اللھم صلّ على سیدنا محمد و على الھ و اصحابھ و ً ً سلم تسلیما كثیرا 
-Bir müstehak zalimi zulmünden döndürmek veya olmadığı halde tedmir ve helak edip şerrinden kurtulmak murad edildikde;
Salı gecesi sabaha karşı kalkılıp abdest alınır, bu niyetle iki rekat namaz kılınır.
Birinci rekatta Fatihadan sonra üç defa Tebbet suresi okunur,
ikinci rekatta Fatihadan sonra Kul euzu’lar okunur.
Namazın bitiminde  diz üstü yere oturulur.
5530 defa "Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin" şeklinde salatu selam okunur.
Sonra "Yarabbi sen adil-i mutlak, kullarına rahim ve eşfaksın. Zulme ve udavana razı olmazsın, filan kulun bigayr-ı hak kullarına zulm ediyor.
Sen allamü’l-gayubsun, bilirsin. Ya rabbi onu ıslah hal ve kalbine adl, zulm ve gadrden feragatı ilham buyur. Eğer islah-ı hal etmez ise kahhar ism-i şerifinle kahr ve tedmir et diye dua edilirse",
o zalim ya islah-ı hal eder veyahut helak olur. 
-Sıtma ve hummaya tutulan birinin elini tutup yavaşça sıkarak üç defa aşağıdaki duayı okur ve yirmi bir defa da salat u selam okuyup üflenir ve üç gün tekrar edilirse, hasta biznillahi teala şifa ve sıhhat bulur.
Dua:
بسم الله الرحمن الرحیم بسم الله الذى لا یضرّ ما اسمھ شئ لا فى الارض ولا فى السماء وھو السمیع العلیم
Meşru bir maksad ve merama ulaşmada müşkülat ve zorlukla karşılaşılır ve o işin başarısı arzu edilirse, şu kadar salat u selam okuyacağım diye nezirde bulunulur ve okumaya başlanır.
 Allahu tealanın lütf u keremiyle o maksad ve merama nail olunur. Ulaşılıncaya kadar okunan salat u selamın adedi nezr edilen adedden düşülür ve kalan sayı tamamlanır. 
-Salat-ı necat veya salatu tüncina Bütün hususlarda, darlık ve müşkülatta keskin bir kılıç misali havassı vardır. 
Bu salatın ulv-i kadr ve menzili vardır. 
ْ اللھم صل على سیدنا محمد صلاة تنجینا بھا من جمیع الاھوال و الافات و تقضى لنا بھا جمیع ُ ُ الحاجات و تطھّرنا بھا من جمیع السیئات و ترفعنا بھا َ ْ َاعلى الدرجات و ُ ُ تبلغنا بھا اقصا الغایات من جمیع ْ ََّالخیرات فى الخیرات فى الحیات و بعد المامات 
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin salatun tuncina biha min cemi’i’l-ahval ve afat ve takdi lena biha cemie’l-hacat ve tutahhiruna biha min cemi’i’s-seyyi’at ve terfa’una biha a’la’d-derecat ve tubelliguna biha aksa’l-gayat min cemi’i’l-hayrat fi’l-hayat ve ba’de’lmemat"
-Her hangi bir dünyevi darlık ve müşkülata düşüldüğünde, hulus-ı kalble beş vakit namazdan sonra yedi defa okunmaya devam edilirse, Cenab-ı hakk o sıkıntıdan kurtarır.
-Sabah namazından sonra
yirmi bir besmele ve
yirmi bir defa da salatu necat okunmaya devam edilirse, o kimse hayatı boyunca şiddetli sıkıntıya, maşiyet darlığına, semavi ve arzi afetler duçar olmaz.
Rızkı bol işi kolay istikbali açık olur.
-Rütbe ve mevkisinin yükselmesini arzu eden, halk arasında itibar ve nüfuz sahibi olmak isteyen kimse,
her gün sabah 101 defa bu salatı okumaya devam ederse hayatında her zaman ilerler.
Halk arasında muteber ve nüfuz sahibi ve sözü geçerli olur. Hiçbir zaman hakaret ve zillete duçar olmaz.
-Haksız yere mahbus olan bir kimse, hulus-ı kalble iki rekat namaz kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur ve
yüz defa ya Allah,
yüz defa ya Fettah ve
yüz defa ya müferrice’l-kürub okur. 
Sonra 1001 bir defa bu salat u selamı okuyup
"Yarabbi Habib-i erkemin hürmetine beni bu hapisten halas eyle" diye dua ederse Cenab-ı hak hazretleri acilen ve kariben onu içinde bulunduğu halden halas buyurur.
-Gurbette ailesinden uzakta olup dönmeyi arzu eyleyen ve buna imkan ve fırsat bulamayan bir kimse;
Cuma gecesinden başlayarak yedi gün sabah namazından önce, kıbleye karşı oturup
1001 bu salat u selamı okur.
Cenab-ı hakdan vatanına dönebilmesi hususunda dua ve niyazda bulunursa, biznillahi teala bir sebebe binaen dönmesi gerçekleşir.
Fırsat buldukça, otururken veya yatarken, müsait zamanlarında dilini salatu tuncina okumaya alıştırıp yani vird olarak buna devam eden kimse, düşman ve hasud şerrinden, şeytan tasallutundan, bela ve afetlerden, emraz-ı vahimeden
vel-hasıl bütün istenmeyen hallerden emin, mahfuz ve korunmuş olur. 
-Bir sıkıntı ve belaya veya müşkülata duçar olunduğunda, gece yarısından sonra kalkılıp iki rekat namaz kılınır.
Kıbleye karşı diz üstü oturularak bin defa aşağıdaki salat u selam okunursa,
Cenab-ı hak o kimseyi her türlü darlık ve sıkıntıdan kurtarır. Bütün kaza ve afetlerden de muhafaza buyurur.
Salatu selam:
"allahümme sallivesellim ala seyyidine ve mevlene mühammed salaten tehullü bihe ugdeti ve tüferricü bihe kürbeti ve tengızüniy bihe men vehleti ve tegıyle bihe usrani ve tegziy bihe haceti"
On gece ara vermeksizin taharet-i kamile ile kıbleye karşı oturulup yüz defa salat u selam okunmaya devam edilirse alem-i manada çok güzel rüyalar müşahade edilir.
Fotoğraf açıklaması yok.

Silinmesin *T6952550267*DOSYA GÖNDERME FORMU(HUKUK)YARGITAY 20. HUKUK DAİRESİ BAŞKANLIĞINA ANKARADOSYAYA İLİŞKİN BİLGİLERMAHKEMESİKARAR TAR...